Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de liceu(+18)

#21
oaw!!!!acest capitol a fost super tare:Xbiata Sakura:| ce mila imi e de ea.Animalu'ala imputit! Nu poate s-o lase in pace. Dupa ce ca a violat-o o data, acum vine si "a doua runda":((Yaics...! Ce oamni de nimic sa violeze o fiinta fara aparare:|TRIST!!!:((
dar sa revenim la fic:|sa pui repede nextul ca vreau sa vad ce se intampla cu Sakura:) si Sasuke.. daca il prind ca consuma droguriX_X:( nici nu vreau sa ma gandesc...
So... iti doresc sa ai multa imaginatie ca sa scrii cat de curand urmatorul capitol:D
P.S. sa ma anunti si pe mine:D
kiss u:*:*

#22
stiu ca acest capitol e cam sec si cam grabit cum a fost si anteriorul, dar lipsa de inspirtie si de timp isi fac prezenta, app si acolo la samponul lui Sasuke, sorry lipsa de inspiratie...
soo:

Capitolul V


~Sasuke~


Stau tot asa cu ochii in Tv pana ma trezesc din visare si realizez ca a rasarit soarele. Era deja ora sapte fix. Pfff, ce repede mai trece timpul, uneori ma gandesc ca nici n’au existat atat clipele frumoase cat si cele rele pe care le-am trait. Normal, intr-o ora ar fi trebuit sa plec la liceu, nu prea am chef si nici nu prea am dispozitia necesara sa ma duc in inchisoarea aia de lepadaturi. Ma ridic lenes din patul meu confortabil cu asternuturi albe si albastre indreptandu-ma catre baie. Ajungand acolo ma uit in oglinda si-mi privesc chipul palid. Nu mai este aceealasi chip de acum doua, trei zile. Mai e umpic si as arata ca un desfigurat. Fata alba, ochii incercanati buzele crapate, ce o fi cu mine ? ma stropesc cu putina apa limpede si cristalina dupa care dau hainele in care se impregnase mirosul de tutun si alcool jos si intru sub dus. Las apa sa-mi brazdeze trupul albicios inchizand ochii cateva momente. Nu numai ca azi aveam ‘’mica intrunire’’ cu Gaara, dar acum aveam si altceva pe cap. Trebuia sa ma feresc de politie ! pu Doamne, ce porcarie, acuma si-au gasit sa caute ei droguri ? cand e omu’ deprimat ? ce sa spun….
Iau un sampon special facut pentru parul meu cu numele de ''Whirts Aqua'', ma dau cu el intr-o cantitate cam mare, de oarece imi placea sa am parul curat, nu stiu asta era un tic de-al meu, ma spalam pe cap de vreo patru ori pe zi, daca nu si mai mult. Opresc ploaia ce ma inconjoara in dus dupa care imi infasor un prosop in jurul poponetului…dupa care ies din baie si ma indrept spre sifonier. Imi aleg o camasa alba si pe deasupra o bluza gri in dungi rosii, apoi luandu-mi o pereche de jeansi negri taiati la genunchi, iar la gat un lantisor cu un colt de rechin. Il luasem ca amintire anul trecut de la mare…ce distractie mai fusese, ne dusesem toata scoala intr-o saptamana de vacanta, ce dor mi-e de clipele alea. In fine, la incaltaminte, mmm, cred ca niste bascheti negri sunt destul de potriviti, dupa care ma asez din nou pe pat.
Partea proasta e ca ma plictiseam cand stateam acasa. Lipsa de ocupatie ma innebunea. Privesc cu ochii mei de onix camera mea cu pereti crem si mobilata in maroniu. Cum am zis, lipsa de ocupatie ma facea sa o i-au razna. Inghit in sec dupa care iau o mica ‘’pastiluta’’ din cutia facatoare de minuni. Simteam ca am o energie asemeni unui copil asa ca imi venea sa sar in sus fara oprire. Bag un hip hop la maxim in timp ce dansez ca nebunul prin camera. Parca eram bagat in priza zau asa ! Mda.. stiam ca tot apare cineva sa-mi strice distractia…spre bucuria mea reusesc sa-i trezesc si pe dracul meu frate.
- Inchide dracu’ aparatul ala nesocotit si lasama in branza ta sa ma odihnesc ! spuse pe un ton evident iritat cu ochii intredeschisi. Zau ca arata si el ca un desfigurat, pfff…
- Si daca nu vreau ? spun eu amuzandu-ma pe seama lui.
-Eee, daca este pe de'astea atunci nu voi ezita sa fac asta ! spuse el sarind brusc pe mine. Si unde ai mai fost azinoapte de au trebuit mama si tata sa ma trezeasca si pe mine ?
Da’ gras mai era porcusorul asta, spre nefericirea mea, nu arata vreun semn ca se va da de pe mine. Ma bucsea un ras cand realizasem ca era in ‘’pijamaluta’’ roz cu buline negre, pe deasupra avea si papucei pufosi de culoare verdee.
-Ce te intereseaza nelegiuitule ? sau ti-e ciuda pe mine ca eu am avut tupeul sa ies din casa mr. prcusor de guineea ? spun eu incepand sa rad in hohote. Era evidend ca dracusorul meu frate se cam ofticase ‘’umpicut’’.
-Off Doamne, ma dau batut, ce rost are sa-mi pun mintea cu unul ca tine, vad ca nu mai esti Sasuke de ieri, ai ramas tot un neispravit ! spuse el dandu-se de pe mine si iesind din camera. Vroiam sa continui activitatea de la care am fost cand ma cuprinde o durere puternica de cap si ma i-a cu lesin. O fi din cauza drogurilor ? sper ca nu. Incerc sa ma deplasez catre biroul lui taica-meu caci acolo erau toate medicamentele cand, spre nefericirea mea lesin facand contact printro cazatura cu podeaua. Sigur, mai rau nu se putea intampla acum !
Itachi auzind bubuitura prostul credea ca am rasturnat ceva sic and sa iasa din camea hop ca nu am rasturnat nimic, defapt am facut ceva, m’am rasturnat pe mine si la fizic si la moral.
-Idiotul naibi, ridicate Sasuke n’am chef de glume aiurite de dimineata ! spuse el serios alergand catre mine. Ce mama naibi ai patit ??? spuse el luand grabit telefonul fix de pe o mica masuta maronie sunand la ambulanta.
Chema repede salvarea in cea mai mare viteza de vorbire a lui.
-Haide fratioare, nu te stinge acum, nu ma lasa acum ! spuse el lasand sa se prelinga o lacrima pe fata sa trista. Ce naiba ai mai patit, poate e o gluma de’asta proasta ca o so incurci !
Off idiotul tot la glume se gandea, oi fi fost eu lesinat dar eram constient de ce spunea.
In cateva clipe isi facu aparitia si ambulanta…


La spital….
O doctorita bruneta, cu ochii caprui, sa zicem ca avea in jur de douazeci si cinci, treizeci de ani statea de vorba cu frate-miu in timp ce eu tot lesinat eram.
-Imi pare rau ca va dau aceasta veste dar fratele dumneavoastra a consumat…droguri cam de vreun an, de asta a lesinat brusc. Trebuie sa-l impiedicati sa mai consume asa ceva caci se va indrepta catre o moarte curata, am putea numi chiar sinucidere, deja probabil si-a scurtat viata, spuse ea cat se poate de serioasa.
-DROGURI ???? stiam ca fumeaza, ca bea dar droguri? Nu-l credeam in stare de asa ceva si.. de un an ? « Ce tot gandesc, oricum stiam, dar de un an? »

Mda, frate, oi fi eu lesinat dar sunt constient,astea au fost reculegerea mea punct. Si care-i faza ? sunt o mie de oameni care se drogheaza, pff… ca si cum ti-ar pasa de viata mea,ca un parator ce esti bineinteles ca diseara ii vei zice si mamei si tatei…oricum nu mie frica de ei. Sa se stie !
I’m a rebel boy ! I’m here…

Dar ca sa vedeti ca asta nu e de ajuns, ironia sortii face ca sa treaca pe acolo si nenea politistu’ !
auzindu-i pe doctorita si pe fratemeu vorbind, ca veni vorba de fratemeu tot in pijama era. Mda se pare ca sa putut si mai rau pana la urma.
-Am zuzit cumva cuvantul droguri ? imi pare rau dar dupa ce se trezeste va trebui sa-l iau la sectie si sa-i cer o mica amenda, domn’le, astea-s droguri nu-i de gluma !
Un batranel, ce putea sa-mi faca ? in cel mai simplu caz sa ma aresteze ? pfff…
Si iata ca ma trezesc din spital la mititica…
-Ce vrei domn’le ce-ti arde-n gat ? dute d’aci si deschide celula asta ca nu stii cu cine ai de a face ! spun eu chiar comic fiind. Incercam sa fac haz de necaz cum se zice da’ se pare ca nenea politiustu’ n’are prea mult humor…
- Nu pana nu iti este platita cautiunea si pana nu-mi raspunzi la niste intrebari !
-Ahh sa-ti stea dracu’n gat ! Ce intrebari ma rog? spun eu indiferent incercand sa arat ca nu ma afecteaza sa stau aici.
-De unde ai luat drogurile, cat te-au costat ?
- Dintr-un club, m-au costat 1000 de yeni, ce mai intrebari aici sunt la interogatoriu bre’ !
-Ei bine, atunci am sa te las sa meditezi, se vede ca esti de bani gata atunci sa asteptam pana o sa-ti fie platita cautiunea ! spuse el cu un zambet ironic plecand.
-Stai bre’ ca ma plictisesc singur ! urlu eu de cred ca s’a auzit in toata inchisoarea.
Al naibi politist fii-ar dracu sa-i stea in gat ! Ce sa caute intr-un spital? O, omu’ de paza… am uitat ! oare o sa se termine o data chinul asta, ca nu mai ajung in timp bun la locul de intalnire cu idiotul ala, pff….


~Sakura~

Plangeam necontenit, tineam ochii inchisi si scanceam cand el imi atingea corpul fragil cu forta lui dementa… oare cand se mai sfarseste chinul asta ? cred ca niciodata !
-Asculta papusic-o, daca nu aveai un rol important in planul meu erai moarta pana acum !
Il privesc scarbita cu ochii plini de lacrimi si imi fac curaj sa graiesc :
-Ce vrei sa insinuezi ? intreb eu murmurand cu jumatate de gura.
-Daca esti cooperanta o sa te las impace si n-o sa-ti mai fac niciodata nimic !
-Si daca nu sunt cooperanta ?
-Atunci va trebui sa te droghez si dupa aia…nu cred ca vrei sa stii spuse el ranjind.
Inghit in sec incercand sa ma calmez, inspir adanc, as fi facut aproape orice ca sa scap de chinul lui.
- Si ce trebuie sa fac ?
-O.o, e o sarcina simpla pe care as vrea sa mi-o indeplinseti ca lumea daca vrei sa traiesti in speranta ca te voi lasa in pace. Trebuie sa spui ca Sasuke te-a VIOLAT ! Nu uita ca daca spui ca eu am facut-o, nu vei mai fi doar violata…ci dupa aia vei fi si omorata de oamenii mei !
Ma ingalbenesc imediat la fata la auzul acestor cuvinte. Cum puteam sa spun ca Sasuke m-a violat ? ar fi fost ce-a mai cumplita minciuna pe care as fi spus-o vreodata, dar in acelasi timp imi doaream sa pot sa scap de Gaara asta, of Doamne ce puteam face in situatia asta ? evident ca era o situatie delicata.
-Oricum daca nu accepti de bina voie te voi droga si tot vei spune ca Sasuke a abuzat de tine ! deci ce preferi ? intreba el cu un anume aer rece.
Era important sa scap de monstrul asta dar nu puteam sa-l tradez pe Sasuke…dar…
-Deacord ! o voi face dar te juri pe rosu ca ma vei lasa in pace de acum in colo ?
-Ma jur, dar ca sa te cred fa la fel !
Las lacrimile sa-mi curga involuntar pe fata albicioasa dupa care fac intocmai.
Simteam cum inima mi se crapa in mii de bucati. Sa mint ca iubirea vietii mele a facut asta ar fi fost ultimul lucru pe care vroiam sa-l fac. Monstrii ma dezlegasera dupa care spusera un ultim lucru si plecara.
-Nu uita, ai jurat, sa-ti moara tot neamul daca in calci promisiunea !
Dupa ce pleaca ma bucseste plansul, nu puteam sa cred ce prostie urma sa fac. De ce Doamne ? de ce mi se intampla doar mie asta ?
Lacrimi amare se prelingeau pe fata mea lina. Imi caut hainele, cel putin cele care-mi ramasesera si profitand de faptul ca era noapte si nimeni nu ar fi trebuit sa ma vada o iau la fuga spre casa. Traversez iute ca o sageata ignorand orice era in jurul meu pana ajung la casuta mea, ce dor imi era de ea. Intru nevazuta ducandu-ma rapid in camera mea intunecata, avand in vedere ca era noapte. Oftez scurt dupa care privesc in jurul meu, chiar si dupa doua zile imi era dor de camera mea cu peretii luminosi, cu un patut confortablil si tot ce mai tinea de un dormitor. Ma indrept catre sifonier si de acolo imi iau schimburi si fac cale dusa catre baie. Ma privesc in oglinda si imi dau cu putina apa rece. Aveam multe cearcane si serios ca aratam mai rau ca un zombi…
Dau lent lenjeria aia imputita de pe mine, intrand in cabina de dus, pornind apa calda si limpede.
Cred ca aruncasem pe mine tot gelul de dus care era in fata mea, as putea sa spun ca ma simteam oarecum purificata dar n-o sa uit niciodata ce am patit cu acel derbedeu. Mai bine mor decat sa spun ca Sasuke m-a violat, dar am jurat…de ce doamne de ce ?
Lacrimile iar plouau pe fata mea, cred ca in ultimile zile nu am facut altceva decat sa plang, sa vars lacrimi amare de durere si tristete. Oricum, tre’ sa fiu tare nu ? o sa infrunt eu aceasta situatie intr-un fel sau altul, sper ca da. Opresc apa si ies de la dus, dupa care imi infasor un prosop in jurul trupului. Iar dupa aia ma schimb in pijamaua mea neagra cu dungi rosii si ursuleti iar in picioare incalt o pereche de papuci pufosi tot de culoare neagra abisala.
Ma bucur intr-un fel, sper ca nu ma vazut nimeni cand veneam spre casa, asa cred, caci eram imbracata doar in sutien si chiloti O.o. Nu aveam chef de nimic, mancare televizor de nimic…
Ma trantesc in pat in speranta ca voi reusi sa inchit putin ochii, pentru toate cate am indurat meritam putina odihna nu ? Nu, se pare ca telefonul meu sacaitor nu-mi indeplineste dorinta. Cine dracu o fi la ora asta?
« -Mda, cu cine am onoarea? intreb eu raspunzand direct fara a ma mai uita la apelant.
-Sakura, de ce nu ai venit azi la scoala, te-ai simtit rau ?

Se pare ca era Hina chan, ma bucur ca isi facea griji pentru mine dar o urasc pentru ca nu ma lasa sa ma odihnesc, dar oricum nu e vinovata ea pentru ce mi-au facut animalele alea.
-Da Hina chian ma simt cam rau…ma gandeam ca o sa ma pot odihni…putin macar…
-In fine, nu stii ca azi nu ai lipsit doar tu, dar si Gaara, Kankuro si iubi iubi Sasuke…spuse ea lungind ultimul cuvant.
-Pfff, nici nu vreau sa aud de Gaara si kankuro, in fine nu vreau sa intru in amanunte deci cum sunt cam obosita…
ma despart de una dintre BFF printr-un pa spus repede si calm, apoi inchid telefonul si il pun pe silentios, dupa care ma bucur ca Mos Ene nu m-a abandonat si face o vizita si pe la mine…

#23
deci oaw!!! Nu-mi vine sa cred ca Sasuke poate fi chiar atat de prost ~x(
Doamnee! De un an consuma droguri? Spital, asistenta dragutza, Itachi...
of, politistul aude... cing cling` mititica:)):)) That's incredibla! I'm upset!
Offf, Sasuke! Tu la club.. la spital... la mititica, si biata Sakura cate chinuri suporta:| in timpu asta.
Nu-mi vine sa cred cat de jalnic poate sa fie Gaara.
In anime la TV chiar imi placea de el, dar in ficuri [cam in toate:))] vad ca el este personaj negativ:))
Inf;) de-aia se numeste sectiunea "fan fiction":)
pai... merCi ca m-ai anuntat si chiar a fost un capitol genial:">:X
so, spor la scris si sa aduci nextu cat mai repede;)
kiss u si gambate:*:* *hugs* >:D<

#24
Sincera sa fiu mi-a placut. Ma-i impresionat intradevar. NU ma asteptam la o asemenea josnicie din partea lui Garra, il urasc. Si Sasuke chiar a fost nebun anul asta, chiar sa consume droguri. Si saraca Sakura a fost si batuta si violata, si acum toate oalele sparte le suporta Sasuke. Poate nu este un lucru atat de rau violul, poate sunt obligati sa se insoare. Dar alegerea ta este inchisoarea.
Bye Bye

#25
Bine,inteleg ca este peste 18 ani [ pe care tu nu ii ai] ,dar nu crezi ca ai exagerat cu partile cu violul,i mean zici ca sunt scoase dintr-o urgie porno.Nu am sa stau sa iti pigulesc fiecare capitol,dar pe mine ma dor ochii.Nu tu alineate,nu tu litera mare dupa punct,pui virgulele alandala.
Daca faci un fic in romana,fal pana la capat,nu pune "WTF" in fic plus ca nu ai voie sa pui prescurtari intr-un fic.
Eu iti sugerez sa o lasi mai moale fanteziile erotice,ca esti prea mica pentru ele,[nici eu nu sunt foarte mare,doar ca ...]si in loc sa scrii asemenea lucruri ,mai bine pune mana pe o carte si citeste si ai sa inveti sa le scrii in asemnea fel incat sa nu dezgusti cititorul.[unora le place,unora nu le place sa citeasca asemea lucruri]
Sper ca nu mi-am racit gura degeaba pe aici.Promit ca daca o sa am timp o sa iti comentez urmatorul capitol calumea.

#26
Am incercat sa ascult sfaturile voastre, desi, recunosc ca m-am grabit putin la acest cap. si actiunea am grabito putin, am povestit mai mult din partea Sakurei mi se pare, caci in majoritatea capitolelor am spus despre Sasuke

So:


Capitolul VI


~Sasuke~



Era o dimineata de sambata, era greu ca razele soarelui sa apara in acea celula inghesuita. Oare cat ii i-a lui Itachi sa imi plateasca aceasta cautiune ? in fine, poate sunt nebun, dar aici in inchisoare e mai liniste, un loc bun de meditat, nu te pot deranja decat politaii care vin sa vada ce faci, in cazul meu sunt singur in celula deci pot sa-mi fac de cap dar nu e cazul, nu sunt prea multe de facut la mititica. Inspir adanc dupa care imi incrucisez bratele la piept privind atent celula. Ce sa fie, un WC, o chiuveta, un pat prafuit si o dusumea maronie, monoton peisaj, de ce nu baga si astia mmm, un televizor ceva ? adica mai toate inchisorile care le-am vazut eu in filmele SF aveau televizor de ala cu plasma, vise nu ? murmur politistului ca vreau sa dau un telefon, macar atat sa ma lase sa fac. Pasesc usor afara din celula insotit de nenea politistu’ in urma mea. Oricum, unde as putea sa fug? tot m-ar prinde cineva. Vreau sa formez numarul lui Itachi, dar nu il stiu pe derost, gandindu-ma mai bine de ce sa apelez la un fraier? formez alt numar dupa care apelez. Astept cateva clipe sa-mi raspunda dupa care imi incep conversatia, auzind din partea celui pe care l-am apelat un simplu ‘’Alo ?’’.
-Naruto, sunt eu, Sasuke esti pe fir ? spun eu murmurand din coltul guri.
-Frate, de ce nu ai venit la scoala, nu doar ca profii s-au enervat dar ti’au pus fiecare cate doua apsente, deci ?

Oftez usor dupa care incerc sa nu incep sa rad si sa-i explic curiosului unde am fast retinut de nu am putut sa il onorez cu prezenta. Dar tot bufnesc in ras…
-Pai e o poveste lunga, ar dura ceva sa ti-o spun, dar sa incepem cu ce e mai important, cum esti si tu de bani gata m’am gandit sa nu mai apelez la idiotul de frate-meu, poti sa vii la inchisoare si sa-mi aduci sa zicem o mie de yeni ?
-Esti la mititica ??? nu e faza ca nu am bani dar cum ai reusit si asta ?

Bombanesc o injuratura in soapta dupa care isi da seama ca nu vreau sa-i spun motivul, dupa care spune ca va fi acolo. In sfarsit ma intorc acasa, prostul de Itachi cred ca a uitat deja, ce sa-i faci asta e viata nefericita pe care o duc. Oftez scurt dupa care ma intorc in celula, ma intind pe pat si privesc tavanul paienjenit, macar sa faca si ei curat pe aici. Privesc cu sila pe puscariasii care se indreptau spre cantina, acum serios aveau niste fete de cretini. Refuz cu incredere invitatia de a ma alatura lor chiar
daca imi era foame, nu ma injoseam eu sa mananc de aici tot felul de porcarii gatite de cine stie ce babe. Priveam in jurul meu peretii gri si ingusti, de ce oare am ajuns eu aici, macar stiu ca nu o sa mai stau mult.
-Sasuke Uchiha ti-a fost platita cautiunea, poti sa pleci ! spuse ofiterul deschizand celula.
Aleluia ! Cat am asteptat caci atunci dupa ce a treminat de spus propozitia am tulit-o ca un fulger din celula. Naruto, ce rapid a fost, zambesc siret dupa care parasesc incinta inchisorii impreuna cu prietenul meu, amandoi fiind foarte tacuti. Stiam ca ratasem intalnirea cu Gaara, poate ma credea un las, dar nu-mi pasa, eram bucuros ca am scapat din locul asta de nebuni. Eu fusesem cel care sparse gheata.
-Multumesc ca mi-ai platit cautiunea ! murmur eu sfios in fata lui Naruto care facu o privire mirata intr-un fel. Nu m’ai spuse nimic, dealtfel si eu continuandune drumul in tacere. Chiar si dupa o zi imi era dor de aerul proaspat intalnit in natura. Ma opresc in fata unei cofetarii dupa care il invit si pe Naruto.
-Hai ca fac eu cinste !
-Daca aveai bani de ce nu ti-ai platit singur cautiunea ? intreba el usor amuzat.
-Nu erau destui bani, plus ca imi era dor de tine si de mutra ta bleaga !spun eu razand dar totusi scurd dupa care pasesc in cofetarie. Se simtea un miros apetisant asa ca ma asez impreuna cu naruto la una dintre mese comandand amandoi doua prajituri tiramisu si un suc. Era o cofetarie luxoasa ce-i drept, aveam eu gusturi, ce mai !



~Sakura~



Razele soarelui paseau usor sfios printre jaluzelele mele colorate luminandu-mi cate putin camera. Imi deschid ochii asemeni celor mai nepretuite smaralde, dar se pare ca nu erau obisnuiti cu lumina zilei. Ii inchid cateva momente dupa care ii deschid din nou, incepand sa ma acomodez. Ma ridic buimaca din patul moale dupa care ma indrept catre baie. Ma privesc calma in oglinda in care mi se reflecta chipul palid.
Dau jos pijamaua de pe mine, lasand picaturile de apa transparenta si cristalina sa-mi mangaie corpul. Incerc sa uit tot ce s-a intamplat si sa privesc viitorul ca pe un nou inceput, dar ceva ma tulbura si imi dadea un fior oribil : cum puteam sa dau vina pe Sasuke pentru ce s’a intamplat ? ar fi fost un lucru josnic, dar tot nu aveam de ales. O lacrima cristalina mi se revarsa pe chipul alb ca zapada dupa care ies din dus si imi pun un capot de culoare roz pe mine, apoi ma duc catre garderoba pentru a-mi alege tinuta pentru aceasta zi. Ma gandeam sa-mi mai schimb putin stilul asa ca imi iau o pereche de pantaloni trei sferturi de culoare alba si dungi gri, un tricou maroniu simplu, un hanorac verde si o pereche de adidasi nike albi cu modele negre.
Ies din camera inchizand usor usa, apoi cobor treptele alcatuite din gresie ajungand la parter.
Un miros de mozzarella venea din bucatarie. Trebuie sa recunosc ca era gustarea mea preferata. Urmaresc acel miros pana ajung la destinatie unde dau ochii cu mama si cu tatal meu.
-Sakura, unde ai fost pana acum fata noastra, ne-ai speriat de moarte ? intrebara ei schitand mici zambete.
Incerca sa ma prefac ca nu s-a intamplat nimic si le spun indiferenta :
-Am dormit la o colega si mi s-a descarcat bateria la telefon, n-am avut cum sa va anunt ! zic eu aratand un zambet monoton dupa care privesc in jos si ma asez pe un scaun de la masa.
Ei raman tacuti, continuandu-si treaba. Mama gatea ca de obicei, iar tata isi citea ziarul de dimineata. Eu asteptam pana era gata micul dejun inghitind in sec. Dau drumul la radio si ascult plictisita in timp ce iau un pahar cu apa.
,,Dragi ascultatori, in pauza de la Flash Fm, am venit cu o stire de ultima ora. Sasuke Uchiha, fiul marelui afacerst Fugaku Uchiha a fost arestat deoarece s-a aflat ca a consumat droguri, mai bine de un an. El a fost eliberat in aceasta dimineata…’’
Scuip involuntar laptele pe podea mirata de ce am auzit. Sasuke se droga ? nu-mi venea sa cred…
-Sakura, Sasuke nu este colegul tau ?
Il privesc pe tata dupa care oftez si ii raspund afirmativ. Nu, dupa cate a indurat Sasuke nu merita si alta povara pe cap, trebuia sa discut neaparat cu el despre ce se intamplase si asta repede. Nu-mi pasa ca am facut un juramant, pentru el o sa incalc orice, nu merita, cel care trebuia sa plateasca era Gaara si maimutoi lui idioti, sa se stie asta. Plec intr-o graba de la masa, fara a-mi pasa ce spun parintii, dupa care ajung in camera mea. Imi i-au telefonul si o sun pe Hinata, ea era verisoara cu Sas’ke kun, trebuia sa-i aiba numarul. Il notez intr-o graba dupa care nu mai stau la taclale si intrerup conversatia cu una dintre cele mai bune prietene.
Imi era jena ca trebuia sa povestesc unui baiat ce s-a intamplat, dar trebuia sa-i spun, pe de o parte avea legatura si cu el. Imi fac curaj si apas butonul de apelare, dupa care astept pana cand :
,,Ati accesat casuta vocala a abonatului zero, sapte….’’.
Off Doamne, de ce nu raspundea oare, poate cand a fost in inchisoare i-a luat telefonul, cine stie…poate daca asi incerca sa-l sun pe Naruto, cred ca el stie unde pot sa-l gasesc pe Sasuke. Ma plimb de colo colo prin camera cautand numarul lui in agenda, apoi apelandu-l.
Nici macar nu a mai apucat sa spuna alo saracul :
‘’-Naruto, stii unde’l pot gasi pe Sasuke ? intreb eu scurt si la obiect sperand ca voi primi un raspuns afirmativ.
-Da, da Sakura chan, dar de ce intrebi ?
-Nu conteaza, unde este ?''

Eram foarte grabita deci nu puteam sa intru in amanunte. Ma bucurase raspunsul lui si asteptam sa aflu locatia.
''-El e chiar aici cu mine….''

#27
Uh, mult mai bine >_< . Ai renuntat la excesul de scene pornografice si ai adaugat mai multa descriere, ceea ce e foarte bine.
Ce nu am inteles este ce inseamna cuvantul ala "bucseste" ? Nu cumva vroiai sa spui "bufneste"?
Nu ma mai bag in detalii acum ca sunt obosita (:|
Sunt curioasa sa aflu ce se mai intampla :D

Gambate !! :D

#28
poi, ce pot sa zic...?
acest capitol a fost absolut minunat ca toate pe care le-am citit pana acum de altfel;)
Doamne, bine ca Naruto i-a platit lui Sasuke cautiunea ca altfel creca inebunea bietul de el:)
off... biata Sakura. In capul ei se sparg toate oalele:|
sper sa nu il acuze pe Sasuke de viol :-w mai ales stiind ca e baiatul pe care ea il iubeste, si mai ales el fiind nevinovat:)



Descriere- a fost prezenta, dar mai puteai adauga cate ceva pe ici pe colo... [iata inca un caz unde e necesar sa imi las amprenta;) Descriere intr-un fic, oricat de multa ai adauga, tot o sa vezi commuri in care o sa ti se spuna ca mai mergea pe ici pe colo']
Dialog- mi s-a parut ca a fost bine; sunt multumita ca nu l-ai folosit in exces si nici nu mi s-a parut sec.
Actiune- ai avut ceva, ceva pe-acolo. E bine ca nu o grabesti... desi [parerea mea] in cap. asta puteai sa ai mai multa actiune.


ceea ce nu mi-a placut a fost lungimea capitolului:-w ``` cam scurticel o.O```
sper ca urmatorul sa fie mai lung``` *please*```
P.S. sper sa ma anunti in continuare la fiecare capitol
byE'bYe:*

#29
Se vede ca ai incercat sa schimbi, dar actiunea grabita si dialogul nu te-au ajutat. S-au intamplat prea multe intr-un singur capitol, nu crezi ca ai grabit? ( nu zic cu rautate, este un ton calm) Descrierea este cam seaca, sentimentele trebuie sa se simta, cele care ar trebui evidentiate a fost la Sasuke timpul petrecut in celula, si la Sakura graba de al suna.
Dialogul este cam sec, nu foarte dar nici putin. Si nu trebuia sa scri cu italic la dialog ( cel de la Sasuke, asa cred)
Cam atat :x:X:X

#30
Well girl^^I'm here!Mai,dar ai imaginatie cu carul -.-'!Mai sa'mi dea lacrimile cand am citit ce i'a facut idiotelul ala de Gaara.Greseli de tastare?Da,exista,si chiar multicele.Ei,astea nu conteaza asa de mult^^.Ai grabit putin acctiunea,cum spunea Miranda,cam multe se intampla intr-un capitol.Dialogul nu mi s-a parut sec,zic eu.Desriere?Exista cumva?/:)Nu cred..ah,mint..exista dar este cam seaca[fara suparare].Ideea mi se pare originala..dar poti s-o mai imbogatesti!Pai ce pot sa mai zic?Chu&gambate!

PS:sa ma anunti cand pui next-ul>:D<!
Ja ne dear!^^
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de liceu daya -chan 0 1.807 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan
  Ani de liceu ***Sayu*** 2 2.431 20-01-2012, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ultimii ani de liceu Madalyna 2 2.124 18-07-2011, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Primul an de liceu Wanna 21 13.496 15-05-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Viata de liceu Ymequa 33 17.031 06-05-2011, 08:24 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Anii de liceu (sasusaku) Aniella 10 9.048 18-04-2011, 12:33 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Viata de liceu AoiButterfly 42 25.508 17-12-2009, 02:50 AM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  O viata de liceu Hitman 20 18.582 19-07-2009, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Sakura la liceu sakura_alexutza 8 7.665 20-02-2009, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Annya
  o viata de liceu (sasusaku) the_blue_eyes 17 21.900 15-01-2009, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)