Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de liceu(+18)

#11
Salut . Nu voi spune prea multe pentru ca sunt cam obosita :)).

Ideea este interesanta .

Naratiune ai .

Dilaogul . Este O . K . Nu prea as avea ce sa iti spun despre el .

Descriere . Aici ai putea sa mai descrii sentimentele Sakurei , a le lu ` Sasuke . Ar fi mai interesant .

Actiunea . O poti incetini cu niste descriere .

Cam atat . Imaginatie si bagta in continuare . Revin si data viitoare cu un comentariu .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#12
Pai am trecut si eu pe aici. Nimeni nu scapa de mine, sunt cu ochii pe voi =))

Asa sa revenim, la fic. Idea este cat de cat originala insa nu te acuz cu nimic. Ficuri Sasusaku sunt peste tot deci este greu sa devii original de la inceput. Vom vedea pe parcurs.

Sasuke indragostit de Sakura, eh? Interesanta idee. Imi place faptul ca roscata nu-l place pe Sasuke. Asta este cel mai important dupa parerea mea (am probleme cu acest cuplu SasuKarin) insa sa revenim la capitolele postate de tine.

Dialogul nu este in exces si nu este sec ceea ce este mai mult decat bine. Deci felicitari. La capitolul descriere nu este chiar totul roz. Mai incearca sa descrii sentimentele celor doi deoarece dintr-o propozitite nu se intelege mare branza.

Actiunea este putin fugarita. Mai incetineste-o. Stiu ca este greu, la fel am patit si eu insa cum a spus Zuzu, o vei putea incetini cu descriere.

Asa, era ceva foarte ciudat in legatura cu Sakura. Ori este buna actrita ori are doua caractere. Adica, la inceput parea genu piti dar dupa ce tipul ala (nu mai stiu cine) s-a dat la ea, aceasta s-a dus in baie si s-a pus pe bocit. Da, n-am inteles aici, de obicei Sasuke era cel cu doua fete insa, ficul tau, tu le faci noi caractere asa ca nu ma bag.

Inafara de asta nu mai am nimic de spus. Astept nextul si iti urez spor la scris.

#13
hei am venit cu noul capitol, am pus space dupa semnele de punctuatie si sper ca am reusit sa va ascult sfaturile cat de cat. So:

psst: stiu ca actiunea e putin grabita si ca am greseli dar e si tarziu si sunt putin obosita si grabita, dar am zis sa fac acum si compunerea la romana, acum cat am o farama de inpiratie

Capitolul III


~Sasuke~

Mda, era total jalnic sa ma cobor la nivelul de prostie a lui Karin, adica nu merita sa-mi bat capul pentru una ca ea care nu are nici macar o farama de creier, dar tot trebuia sa ma razbun pe ea pentru ce mi-a facut, dar nu prin bataie, sunt sigur ca o sa gasesc alt mod in care sa o fac sa se simta cum m-am simtit eu atunci, adica jalnic. O s-o fac fara mila si fara scrupule, cu sange rece cum ar veni, far aca macar sa-mi pese. Stiu, stiu, cand vreau pot fi asa de malefic ! Muhahahaha ! O sa am destul timp sa ma gandesc la ce-i voi face aragazului cu patru ochi, atat de mult o sa ma bucur cand o s-o vad stanjenata si agitata,tare mult o sa mai rad.
Vroiam sa pornesc catre casa cu Naruto,Neji,un tip saten cu ochii lila, la fel ca vara sa Hinata, cu Shikamaru,un baiat brunet, de treaba cu care ma intelegeam foarte bine, cand isi face aparitia tembelul de Gaara cu idiotul de Kankuro, taindu-mi calea. Zau ca imbecilul asta si-o cauta cu lumanarea, nu ca mi-ar fi frica de un amarat ca el, dar nici chef nu aveam sa ma bat acum, am avut parte de mult suferinta pe ziua de azi,nu mai am chef sa ma mai pun in gura si cu scaraoschele asta.
-Mai Sasuke mai, ar trebui sa stii ca nu te pui cu mine fara sa scapi nevatamat ! spuse el la o distanta de cativa metri de mine. Mai aveam putin si cred ca bufneam in ras, faceam eu un infarct ceva, la cat de tare ma facea asta sa rad cu replicile sale ‘’dure’’.Deja simt ca mi s-a facut pielea de gaina mah ! Deacum o sa-i zic ‘’bufonul satului’’ caci i se potriveste de minune porecla asta, zice-ti voi ca n’am dreptate ? Oricum sa auzim ce mai spune bufonul :
-Daca ai curaj infurmuratule, maine chilueste de la ultima ora si afiseazate in fata casei parasite din centrul orasului,desigur daca ai curaj si sa fii singur ! Ce zici ? spuse el foarte stapan pe sine, increzator, tipul asta trage numai la rau, in fine, am zis ca nu am chef acum de bataie, dar nu vreau sa creada ca imi este frica. Ultimul lucru pe care il vreau e sa se starneasca alta barfa aiurita si neadevarata despre mine, nu ca barfa despre Sakura n'a fost adevarata...dar urasc sa ma barfeasca cineva.
-Foarte bine bufonule, ne vedem acolo, poti sa vii cu cine vrei, sa nu crezi ca-mi este frica de tine sau de adeptii tai idioti !
Acestea fiind spuse ma intorc cu spatele la dumneasa si ma indrept catre iesirea din scoala impreuna cu amici mei, lasandu-l pe acel bula cu o moaca de prost, se vede ca se suparase saracul baiat, asta este, viata merge inainte, ma rog,as zice ca pentru el nu, este si mereu va fi un mare imbecil si un mare increzut.Dar oare de ce aveam o senzatie neobisnuit de ingrijorata, parca presimteam ca ceva necurat se va intampla daca ma duc, o mie de ganduri imi fulgera prin minte, chiar si asa, ce ar putea sa-mi faca idiotul asta inafara de a ma bate,ceea ce nu ma inspaimanta pentru ca pe el l-ar bate si o furnica, dar presimteam ca ceva anume, ceva rau se va intampla daca ma duc, dar nimic nu ma va impiedica, am sa-i bag mintile incap fraierului asta odata pentru totdeauna si sper ca o sa se invete minte sa-si tina gurita acasa sarmanul baiat.
Ies miscandu-ma ca un melc din incinta scolii, supa care o iau direct spre drumul care ma ducea acasa, fara a mai privi inapoi, adevarat ca nici nu mi-ar pasa daca ar fi cineva in spatele meu, sa ma injunghie,sa-mi dea in cap, oricum nu prea mai am pentru ce sa traiesc, pfff….
Mergeam incet cu cei trei prieteni catre casa, gandindu-ma la ce planuieste Gaara, ceva prostesc bineinteles. Mergem toti tacuti ca la biserica pana cand Neji sparge gheata :
-Sas’ke, crezi ca e bine sa te duci in locul ala izolat ? Cine stie ce debiteaza Gaara si ce planuieste sa-ti faca, spuse el oarecum ingrijorat, ceea ce nu stiati voi era ca eram veri de gradul doi, era si normal, dar nimeni si nimic nu ma va opri sa ma duc, nici Dumnezeu, nici dracu’ sa-mi apara in cale, tot ma voi duce si pace.
-Da Neji, ma duc, cand sunt hotarat nimeni si nimic nu ma opreste, inclusiv tu ! spun eu increzator, restaurand tacerea intre noi. Daca nu eram asa deprimat azi, ma opream putin pe la bunatatea de fiinta pe langa care am trecut sa ‘’gust’’ putin din ea, avea sani bombati si un fundulet apetisant, se vedea exclusiv ca Naruto, Shikamaru la fel si Neji salivau dupa ea, deasemenea si eu faceam intocmai, da’ ce fustita mini mai poarta pitipoanca, as fi vrut eu sa se aplece putin dar n’am atat de mult noroc astazi din pacate, stelele nu sunt cu mine.
Oftez scurt, ma despart de my friends printr-un simplu ‘’Pa’’, apoi intr-un curtea casei indreptandu-ma calm si indiferent catre intrare. As fi mers eu in sufragerie da’ idiotul de frate-meu si-a adus extrem de ‘’inteligenta’’ sa girlfriend. Cei drept era foarte sexy,avea forme bune rau, da’ nu prea se omora cu desteptaciunea, se vedea de la o posta ca saliva dupa banii lui Itachi. Vreau sa plec in camera mea cand sunt observat de ‘’iubitul’’ meu frate.
-Mai Sasuke,te-ai intors deja ? spuse el cu zambetul sau de idiot dar renunta imediat la el dupa ce observa ca eram trist si deprimat. Isi lua la revedere de la ‘’extrem de inteligenta’’ sa iubita printr-un sarut, bleac, ma scarbeste cand face asta, apoi se indreapta pe indelete catre mine.
-Ce s-a intamplat ? se cunoaste pe fata ta ca te framanta ceva, hai sa ne asezam si imi povestesti, spuse el facandu-mi semn sa ma asez pe canapea. Nu cred nici intr-o mie de ani ca il interereseaza pe el ce am patit eu, ma intreaba doar asa, ca sa se afle in treaba, ce sa spun…
-Ca si cum ti-ar pasa ! spun eu pe un ton posomorat, lasand privirea in jos.Simteam cum inima ma doare, aveam sentimentul ca am pierdut-o pe fata la care tineam aproape de-o viata, simteam ca am pierdut-o pe rozalie, m-am facut complet de ras.
-Ba ma intereseaza, esti fratele meu, si eu datoria mea sa te ajut, daca nu ca prieten atunci ca frate mai mare, te rog, spune-mi ce te framanta ca sa stiu cum sa te ajut ! Ramasesem paf. Cred ca fratele meu s-a schimbat, ori a innebunit. Unde e acel trantor si iresponsabil pe care il stiam eu ? acum n-a, m-am trezit ca vrea sa ma ajute, oricum nu pot ramane in tacere,cu durerea pe suflet.
-Am facut-o lata, asta s-a intamplat! sun eu lasand o lacrima sa-mi picure pe fata.
Idoata de Karin i-a dus dirigintelui un bilet de la Naruto care ar fi trebuit sa ajunga la mine, dar a ajuns la ea, iar dirigu’ ala care are ceva cu mine la citit cu intonatie iar pe el scria ceva care m-a umilit complet, spusem eu lasand lacrimile sa-mi brazdeze fata. Ma simteam jalnic, cu greu puteam continua sa-i povestesc ce mi s-a intamplat.
-Iti amintesti cumva ce scria pe bilet ? intreba el privindu-ma calm si facandu-i-se mila de mine.
Nu aveam nevoie de mila nimanui, mai ales a lui, insa scot biletul, pe care am apucat sa il iau de pe catedra dupa plecarea dirigului’ si il arat.
« Mai mai Sasuke,oare de ce ai intarziat ?Ai facut-o probabil cu vreo gagicuta in baie ?App,mai esti indragostit de mwa mwa Sakura ? ».
Las lacrimile sa mi se scurga pe fata, in timp ce il privesc pe Itachi care citea biletul.
-Nu inteleg ce te deranjeaza asa de tare,de obicei se spun o groaza de magarii de astea despre tine ?
-Partea cu « App, mai esti indragostit de mwa mwa Sakura ? », asta ma deranjeaza ! Precis s-a dus vorba si l-a ea si m-am facut de tot rasul ! Cum o sa mai pot da ochii cu ea ?
-Sasuke, Sasuke daca a ajuns vorba inseamna ca te apropii din ce in ce mai mult de ea ! Gandestete cat de mult a astept sa afle daca tu o placi sau nu ? Gandestete inainte sa tragi concluzii pripite. Chiar ca avea dreptate, nu mi-am dat seama de asta, a fost o modalitate mai rapida ca Sakura sa afle ca si eu o plac, nu stiam ca fratii sunt si ei buni de ceva. Ii multumesc in gand lui Itachi, dupa care plec catre camera mea. Deja m-am linistit. O sa vad cum o sa decurga lucrurile pe parcursul zilei de maine. Acum ca fratioru’ meu m-a consolat ma simt mult mai bine si ma duc in camera mea. Cum ajung in camera imi iau niste schimburi si ma duc sa fac un dus rapid si relaxant pentru a ma mai destinde umpic.Intru in cabina,dupa care dau lenes jos hainele de pe mine.
Las sa picure apa cristalina pe trupul meu gol oftand scurt si relaxandu-ma, simtindu-ma ca in al noualea cer.Stau in starea asta mai bine de jumatate de ora, dar nu spun ca nu imi place, ar fi si mai frumos daca as fi cu iubirea vietii mele, dar va trebui sa mai astept pentru asta. Mai raman putin dupa care ies si ma imbrac intr-o pereche de pantaloni de trening negrii de la adidas si un ticou gri.
Ma asez pe pat, iar cum eram foarte obosit Mos Ene imi face si mie o vizita, facandu-ma sa cad intr-un somn placut si sper sa am un vis frumos dupa o zi insuportabila ca asta…


~Sakura~

Era impisibil, dar se pare ca speranta care credeam eu a fi deserta era reala. Sasuke se indragostise de mine, asta cu adevarat imi transformase cosmarul asta intr-o zi mult mai buna.
Parca as fi fost in rai, zau. Ii multumesc mult prietenei mele pentru vestea pe care mi-a dat-o dupa care ma intorc cu spatele la Hina chan, cum ii zic eu si ma indrept catre casa, desi era departe viulta mea, sa-i zic asa de scoala preferam sa merg pe jos de data aceasta. Desigur, taticul meu e prea ocupat sa ma duca si sa ma ia de scoala, cine a cerut sa fie mare afacerist ?mda..eu nu.
Stiam ca ziua asta devenisea prea frumoasa, bineinteles ca nesimtitul de Gaara o sa mi-o strice din nou.Ce n’as da sa scap odata de el.
-Hei scumpo, te vad singura, nu ti-e frica ?spuse el in badjocora, era clar ca avea ganduri cu mine, doar iluzii. Nu o sa las niciodata animala asta sa abuzeze de mine.
O Dumnezeule, de-abia acum realizasem ca eram singura, iar el era cu amicu’ sau Kanguro si cu inca o gorilla tampita de-a lui. Acum nu mai am scapare…decat sa FUG !
O ieau la goana fara sa ma uit inapoi,alerg iute strazile pentru a nu cumva fi prinsa de animalele alea, dar fac marea greseala de a o lua intr-o fundatura, unde nenorocitii m-au prins.
Nu, nu se putea intampla asta, nu vroiam chiar deloc sa-mi pierd virginitatea cu animalu’ asta, de ce Dumnezeu i-a dat si lui viata ? ca sa ma amarasca pe mine ! Nu cred am mai vazut persoana mai rea si mai egoista ca el. Te rog Doamne ajuta-ma sa scap de aici ! promit ca merg la biserica, ascult mai mult de parinti, ma culc la timp, orice d’ar scapa-ma de aici ! Ei da, se pare ca astrele nu sunt azi cu mine ! Asteptam degeaba sa se intample o minune, dar in zadar, animalele se apropiau mai mult de mine.
Eram secata de puteri, iar ei ma tarau la o cocina abandonata, puteam sa tip oricat dar nimeni nu m-ar auzi oricum. Inima mea se rupe in mii de bucati, nu puteam permite sa mi se intample asta,
de ce mie ? M’au aruncat in fundul cocinei aleea, iar eu priveam ingrozita cum neispravitii aia isi plimbau mainile lor jegoase pe corpul meu, in timp ce Gaara scotea un cutit periculos. Nu venea sa cred, nu doar ca vor abuza de mine, dar ma vor si omora, dar oricum orice ar fi fost mai bine decat sa traiesc cu sentimentul asta, cu sentimentul ca am fost violata. Ma zbat cat pot dar zadarnic, fiarele nu dau nici un semn ca m’ar lasa sa plec.
Imi rupe cu acel cutit tricoul si fusta lasandu-ma in lenjerie intima. Nu-mi venea sa cred ca era real, aia abuzau de mine fara a avea vreun resentiment.Incepusera mai intai cu niste saruturi violente pe tot corpul, apoi si duceau mainile la zona mea intima si ma pipaiau pe sani cu nerusinare. Las lacrimile amare sa-mi picure pe fata, in timp ce lor nici nu le pasa, ma priveau pervers in timp ce-mi rupsera sutienul. Nu puteam sa nu fac nimic.
-Opriti-va monstrilor ! spusesem eu plangamd in hohote,dar parca lor nici nu le pasa, mai mult se amuzau pe seama acestui lucru si continuau cu magariile lor. Nu numai ca isi bateau joc de corpul meu, dar spuneau vorbe jenante si stanjenitoare, injuraturi de mama, acelea erau cele mai oribile clipe din viata mea, pe care oricat as vrea sa le uit dupa ce s'ar termina daca s'ar termina, nu cred ca as putea.
Pentru ei era un simplu joc, nu le pasa ca ma faceau sa sufar enorm, erau niste draci cu chip de om, carora le placea sa provoace suferinta si durere.Varsam lacrimi amare de durere in timp ce ei fara nici o grija se jucau cu sfarcurie mele muscandule, pipaindu-mi sani si zgariindumi-i. Oare voi scapa vreodata din infernul asta ? Nu puteam sa cred, nu puteam sa privesc cum isi dadea jos pantalonii si boxerii, iar mie cum mi-a taiat chilotii. Nu puteam sa-mi pierd virginitatea cu el, sincer cu cine as fi vrut eu s-o fac pentru prima data era Sasuke, dar ce conteaza acum, a fost o iluzie idioata, care nu o s-o pot implini si simt cu greu cum sunt patrunsa adanc de acel monstru. Scot gemete dar nu de placere ci de durere si dezgust. Facea miscari de dutevino in interiorul meu, patrunzandu-ma adanc.Doar nu, doar nu ii venea sa se ejacueze in mine ? ba da, chiar asta facea, nu puteam sa cred, mai ales ca dupa ce facuse asta aveam o durere insuportabila de burta si o greata cumplita, habar nu aveam ce se intampla cu mine…

#14
Nesimtitu de Gaara X( Cum a putut sa faca asa ceva? Vaaaai [-(. So, revenim. Imi place ca povestesti din ambele perspective. Descrierea este prezenta dar ar mai merge mai multa. Naratiunea si dialogul sunt ok. Actiunea este putin grabita mai ales la sfarsit. Cand ai zis k Sakura are greturi si destea nu te-ai referit k e insarcinata nu? Stii ca e imposibil sa ramana imediat dupa ce s-a eliberat in ea nu? In fine. Sper sa nu :-w k te mananc. In fine. Si ce frate bun e Itachi 8-> SO, astept next chiar dk o sa il citesc dp 2 ian.
[Imagine: EnvYQ.png]

#15
Mda... sa vedem, sa stii ca iti comentez ficul si nu pe tine... deci n- ai motive sa te superi.
Descrierea? E asa ceva prezent? Unde, cand, cum? Ca eu n- am vazut nimic. AAA da... era si ea trasa de par atunci cand il descriai pe Sasuke, si asa cateva adjective atribuite unor cuvinte.
Dialogul? Sincer nici nu stiu unde se termina. Amesteci replicile cu gandurile personajelor, sa nu mai vorbesc ca nu pui semnele de punctuatie unde trebuie, unele sunt in plus.
Naratiunea... aici nu comentez... sa zicem ca merge.
Inceputul primului capitol a fost asa ca o varza murata amestecata cu cativa castraveti. Scena cu femeia din vis mi s- a parut foarte deplasata, iar acel discurs impodobit cu " dar ce tot zic eu" a fost cireasa de pe tort. Cine Doamne ar zice intr- un vis ca iubeste gagicile si tot ce a zis Sasuke acolo. Mi- ai aratat ca este un obsedat sexual si nimic altceva. Mai apoi i- ai schimbat atitudinea transformandu- l in baiatul emotiv. Alege- i si tu cat de cat un caracter. Sakura saraca se contrazice singura mai intai ii raspunde intr- un mod urat lui Gaara, iar dupa ii este atat de frica de el, dar incearca totusi sa fie puternica. Apoi ca sa fie si mai frumos se duce in baie si plange. wtf?
Limbajul.. hmm... am inteles ca ficul e +18 ... insa prea multe injuraturi, jigniri... atat Sasuke cat si Sakura, iau fiecare lucru in parte si incep sa ii gaseasca defecte, nici chiar asa, insa cam asta e imaginea pe care mi- ai creat- o tu despre ei.
Spunea cineva ca ambii sunt puternici si tupeisti. Sakura n- are cum sa fie puternica daca se duce in baie si plange, iar Sasuke nu mai este acel badboy cand se duce la frate- su sa i se destainuie.
Nu inteleg cum niciunul dintre userii care ( scuze, au fost doi parca) au comentat mai sus nu si- au dat seama de cat de slab este ficul. ( poate si- au dat seama insa.. mai bine tac)
Nu te supara... am vazut totusi ca tu vrei sa te imbunatatesti, chiar fata de primul capitol celelalte au fost un pic mai ... adica ai tinut cont si de niste sfaturi... chiar daca mai ai multe de imbunatatit :).
Poti sa- mi spui ce vrei... am fost cam rea in acest comment... insa atunci cand am citit primul cap... am ramas hmm.. prostita..
Dupa cum am spus eu iti comentez ficul, nu pe tine.. ^^

Edit: Nu pot sa nu il fac pe Gaara idiot.Si Sakura exact fundatura a nimerit- o =)) . Sa zicem ca scena hentai ai descris- o destul de bine, avand in vedere ca esti incepatoare. Ahh si scuza- ma nu am tinut cont ca esti incepatoare...
Mi-e foameee!!!

#16
Nu, nu ma supar chiar deloc, am mentionat la inceput ca vreau critica dura, tin sa precizez ca o iubesc! Doar asa ma voi imbunatati si voi stiu unde gresesc, acum duc lipsuri in ce priveste inspiratia deci nu o sa pot sa aduc nextul prea repede, dar o sa incerc sa fac un efort sa-l aduc eu zilele astea :X,
si nu, in viziunea mea Sakura nu era insarcinata, asa o fac eu sa creada, zbye bye :D

#17
offf... Doamne!
Multumesc ca nu ramane Sakura insarcinata!
In majoritatea ficurilor pe care le-am citit, Sakura ramanea insarcinata, ori dupa ce o facea prima data cu Sasuke, ori dupa ce era violata...
Dupa parerea mea, cu un copil dupa ei e mult mai greu sa descrii actiunea, sau mai stiu eu ce...
Odata cu venirea unui copil Sasuke se inmoaie, Sakura devine mai 'responsabila' si multe alte chestii care mie una nu imi plac la ei:D
oricum, fiecare cu parerea lui, fiecare cu vizuinea lui, in functie de imaginatia ficearuia...
si apropo de imaginatie, sa aduci cat mai repede nextul ca vreau sa vad ce se intampla:X:X:X
P.S. sa ma anunti cand pui nextul;)
P.P.S. merCi anticipat:)

#18
Salut!! Am trecut si eu pe la ficul tau sa iti las un comentariu:D Super ficul ..foarte original. Biata Sakura, prin cate a trecut eu una sper sa nu ramana insarcinata mai ales ca Sasuke trebuie sa se mai bata si cu Gaara. Si care Gaara in animeu era super relaxat si asa ma retras si aici in fic este o fiara. Imi place foarte mult cum ai schimbai caracterul personajelor din animeuri:D
Astept next-ul si ja ne!!
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#19
Ce ticalos este Garra x-( , daca l-asi avea in fata mea l-asi bate, si ce l-asi bate. Mi-a placut atitudinea lui Itachi. Lasa-ma sa ghicesc, cand Sasuke se va intalni cu Garra o sa i-o rate pe Sakura cum arata dupa viol. NU mi-a placut ca a violat-o dar asta este viata. Dar daca Sakura ramane gravida sa sti ca sufar. :X:X:x

#20
deci am adus nextul, e cam neinspirat si sincer chiar mie mi se pare ca e cam sec, l-am facut in graba, dar pentru capitolul urmator am niste idei mai captivante si mai tari, so:
App, acolo cu yokohama poate o sa fie putin ciudata dar m-am saturat de Konoha sau Tokio, astea sunt folosite cam des


Capitolul IV

~Sasuke~

Era ora trei jumatatea noaptea, din pacate somnul meu nu a tinut mai mult de trei, aproximativ patru ore. In mintea mea cuvintele erau rastalmacite total. Ceva imi dadea fiori in tot corpul si nu ma lasa sa am un somn linistit. Ma foiam in tot patul in speranta ca voi reusi sa inchid ochii macar o clipa, dar cum spuneam acel sentiment infiorator nu-mi dadea pace. Raman cateva clipe in stand by dupa care ma ridic buimac din pat, putin ciufulit si privesc din balcon intreaga intindere abisala si intunecata, luminata de o raza a maiestuasei luni care se arata cate putin printre norii innegriti. Inchid ochii pentru un moment, dupa care imi indrept privirea catre oamenii care pareau niste ganganii minuscule, privindu-le de la inaltimea la care eram eu. Privirea-mi este indreptata inapoi catre interiorul camerei ‘’putin dezordonata’’. Nu aveam stare, asa ca ma schimb intr-o pereche de jeansi negri, un tricou negru cu modele gri si pe deasupre un hanorac negru cu dungi albe, totusi era si noapte care prezenta putin frig nu ? Ma incalt cu o pereche de adidasi albi de firma, imi iau telefonul meu Nokia N97 mini dupa care ies in cea mai mare liniste din camera, pentru a nu-l trezi pe ‘’dragul’’ meu fratior si pe parintii mei care se parea, ca saracii erau obositi, nu-i compatimesc, eu avusem o zi si mai si decat ei, in fine…sa revenim in prezent….
Coboram incet scarile alunecoase alcatuite din gresie alba, prin intunericul desavarsit al noptii. Parasesc incet cladirea dupa care ma indrept catre garaj, care era imens, plin ochi de masini, motoare si unelte de-ale tatei. Imi aleg un jaguar xf de un gri metalizat, dupa care decolez din curtea casei, iesind pe sosea, amestecandu-ma printre celelalte automobiluri. Mergeam cu o viteza de 100 km pe ora tragand din cand in cand un ochi si la locurile pe unde treceam.
Nu aveam o destinatie exacta, unde ar fi trebuit sa ajung. O luam ca o naluca disperata pe unde apucam pentru a vedea unde ma duce soarta. Nu-mi dadeam seama unde ma indrept, eram scufundat in noaptea abisala, ochii mi se inchideau, dar oricum nu puteam adormi. Nu as fi avut oricum de ce sa ma odihnesc, maine nu chiuleam doar de la ultima ora, ci de la toate. Nu prea aveam chef sa aud cum sunt raspandite barfele despre mine si nu doar, ci si despre altii, chiar si despre profesorii, uram sa-i barfesc, acum serios lume, daca aveti ceva de barfit si de comentat, tineti-o pentru voi ! Nu cred ca intereseaza pe cineva parerea barfitorilor de la scoala, niciodata nu am barfit, daca am avut ceva de spus am tinut pentru mine, ori am fost onest si am zis in fata.
Vroiam sa ma destind putin asa ca am oprit in fata unui club luxos in care mergeam sa zicem de patru- cinci ori pe saptamana. Intru in club cand sa vezi, o multime de oameni erau prezenti era si firesc, de asemenea ma inconjura o mare de lumini multicolore asemeni curcubeului. Cladirea era mobilata asemeni unui club fitos, cu scaune, fotolii si canapelea de’alea scumpe, baruri cu sucuri si tot felui de bauturi alcolice, chiar si droguri si sa nu uitam de tutun, dar sa nu uitam in ultimul rand de streapteose, dar nu am chef sa intru acum in detalii despre ele, asta ar fi ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac in momentul asta cand ma simteam asa de rau, probabil va intrebati de ce am venit acum in club daca ma simt rau ? nici eu nu stiu, cred ca ar trebui sa ma fi dus intr-un spital dar, neah. Ma indrept catre masa de biliard dar mai intai imi i-au o bere si nu in ultimul rand un pachet de tigari, moarte curata dar… cu-i ii pasa ? se auzea melodia Maddonei, Erotic, duduind, spargandu-ti timpanele chiar. Versurile sunau cam asa daca vreti sa le stiti:
My name is Dita
I'll be your mistress tonight
I'll be your loved one darling
Turn off the light
I'll be your sorceress, your heart's magician
I'm not a witch, I'm a love technician
I'll be a guiding light in your darkest hour
I'm gonna change your life, I'm like a poison flower
Give it up, do as I say
Give it up and let me have my way
I'll give you love, I'll hit you like a truck
I'll give you love, I'll teach you how to ...
Erotic, erotic, put your hands all over my body
All over me
We could use the cage
I've got a lot of rope
I'm not full of rage
I'm full of hope
This is not a crime and you're not on trial
Bend over baby, I'm gonna make you smile
Light the candles, 'til they're nice and soft
And when they start to drip, I'm gonna get you off
Give it up, do as I say
Give it up and let me have my way
I'll give you love, I'll hit you like a truck
I'll give you love, I'll teach you how to ...
Erotic, erotic, put your hands all over my body
All over me
Give it up, do as I say
Give up and let me have my way
I'll give you love, I'll hit you like a truck
I'll give you love, I'll teach you how to ...
I could bring you so much pleasure
Erotic, erotic, put your hands all over my body
Erotic, erotic, put your hands all over my ...
Erotic, erotic, put your hands all over my body
All over me
Only the one that hurts you can make you feel better
Only the one that inflicts pain can take it away
Erotï – ca

Chiar daca nu prea imi placea am inceput sa o fredonez si eu, in timp ce jucam billiard si fumam cate-o tigara pe ici pe colo. Ma distram pe cinste jucand biliard si bowling, dar se pare ca acel fior era constant si nu ma parasise, ceea ce ma facea sa ma simt umpic ciudat. Venisem sa ma destind dar simteam cum ma simt din ce in ce mai rau si asta ma scotea din sarite. Aveam nevoie de ceva care sa ma relaxeze umpic. Ma indrept catre barman si ii zic sa imi dea niste ‘’chestii’’. Zice-ti ca nu sunt nebun ? M-ai cumpar un pachet de tigari dupa care ies din club gandind ca ar trebui sa ma intorc acasa, sau poate nu ? Intru in masina dupa care oftez scurt si pornesc drum intors catre casuta mea, chiar aca nu mai aveam nici un somn.
De indata cum ajung, parchez masina in garaj dupa care incerc sa ma duc nevazut in camera mea dard in pacate asta nu se va intampla.
-Sasuke Uchiha, unde mama mea ai fost ? intreba tata furios si oarecum ingrijrat.
Oftez calm, nedandu-i vreun raspuns, urcand scarile catre camera mea de toate zilele. Nu aveam chef de taclale si de morala din partea parintilor acum.
-Raspunde-mi in momentul asta! tipa el evident deranjat de tupeul meu. Se simtea in aer mirosul de tutun pe care l-am adus in urma mea, dar nici ca-mi pasa. Sa tipe cat are chef, pana a ragusi, tot n-o sa primeasca vreun raspuns. Imediat ce ajung in camera mea, incui usa, imi dau jos hanoracul si ma trantesc in pat. Cum v-am spus nu imi mai era somn, asa ca dau drumul la Tv in speranta ca voi gasi ceva captivant de vazut. Opresc pe ProNews din intamplare si vad o parte din stire :
,,Doamnelor si domnilor, am revenit la cazult despre traficantii de droguri, se pare ca drogurile au fost raspandite si in Yokohama....maine politia oraseneasca va cauta traficantii, ce-i care vor fi gasiti vor primi ca pedeapsa mai mult de cinsprezece ani de inchisoare, dar nu vor fi pedepsiti doar ei, ci si cumparatorii….’’
Blah blah, totusi o mare coincidenta, aici, in Yokohama locuiam eu acum, in prezent, oricum n’ar fi nici o sansa sa dea de mine, cel putin asa cred, sau nu ?



~Sakura~

Nu ajunge ca m-a violat ? acum ma tine si captiva in cocina asta plina de paianjeni, pe deasupra si sobolani. De ce mi se intampla tocmai mie ?
Acum ar trebui sa profit de ocazie si sa scap, dar cum ? animalele m’au legat si din cate vad aici nu e nimic care m’ar ajuta sa scap. Acum nu mi-as dori nimic altceva decat sa evadez din inchisoarea asta, gandul ca oricand s’ar putea intoarce neispravitii aia ma infricoseaza si imi da un sentiment de groaza.
Involuntar, imi dau frau liber lacrimilor, iar in cateva momente ele se scurg pe fata mea ca o ploaie amara. Abia asteptam sa se termine chinul asta daca s’ar termina odata.
Suspin usor dupa care imi arunc privirea in locul unde ma aflam. Nu ma obisnuisem cu idea ca voi ramane in acest loc mizerabil asa ca tot cautam ceva care m’ar fi ajutat sa scap din stransoarea funiilor cu care ma legasera. In zadar, nu era nimic util. Lacrimile cristaline imi invadau fata palida. De ce naiba nu mi’au dat drumul ? Aveau de gand sa ma omoare, sa mai abuzeze de mine inca odata ? mii de intrebari imi circulau amestecate prin minte, pana cand aud incrozita cum, circa trei oameni se indreptau aici.
Imi fac curaj si le privesc cu scarba fetele, acel monstru avea sa ma mai chinuie mult ?
-Pregatestete pentru runda a doua! spuse el schitand un ranjet idiot. Nu avea scrupule ? Cica ‘’a doua runda’’, mai degraba muream decat sa ma l’as violata incaodata de acest animal. Privesc cu groaza si cu tristete cum se apropie de mine. Nu puteam sa tac din gura, poate ar fi existat speranta sa ma auda cineva asa ca incep a tipa cat pot de tare. Spre norocul meu trecea cineva pe acolo dar…se pare ca si asta a fost in zadar, chiar nu credeam ca idiotul asta poate sa aiba si un…pistol ? Privesc oribilizata cum il impusca pe sarmanul om, lasandu-l fara flaga. Pe langa ca ma simteam murdara si aveam o durere cumplita de cap, ma simteam si vinovata din cauza la ceea ce se intamplase cu biata fiinta ? din cauza mea s-a mai pierdut o viata, de ce Doamne ? de ce sunt atat de prostuta si de naiva ?
-Cum spuneam, pregatestete de a doua runda! spuse el indreptandu-se catre mine.
Tremuram, eram complet infricosata si socata, pe deasupra nu puteam sa fac chiar nimic. Lacrimile imi brazdeaza fata fara sa se mai opreasca. Ma simteam umilita, imi era scarba de atingerile lui jegoase, de ce eu ? Continua sa se apropie de mine cu acel ranjet tampit. Incepe ''a doua runda'' prin a ma saruta brutal si violent, desi asta nu s’ar putea numi sarut ci mai degraba tortura. Isi strecoara limba in micul meu aparat de vorbire, explorand fiecare coltisor. Ma brinde brutal de sani, muscandu-ma de gat si lasandu-mi o urma urata. Ce-am facut sa merit asta ? ma jur ca dupa ce voi scapa din infernul asta o sa ma razbun in cel mai urat mod si o sa-i fac viata un chin ! sa tineti minte asta ! ce naiba...ma musca rau de sfarcuri penetrandu-ma adanc cu doua degete. Scancesc de durere varsand lacrimi amare. Nu puteam sa cred in ce situatie ajunsesem.
-Ahh! gem eu de durere.Oprestete odata munstrule!
El rade nepasandu-i ce am zis eu gustandu-mi din lichidul de la mica mea comoara, deasemenea explorand amanuntit fiecare locsor. Imi era jena, simteam cum eram umilita, as fi dat orice ca sa scap din acest chin, orice! Deodata imi dau drumul la vorbe si spun involuntar, fara a constiientiza:
-Sasuke ajuta-ma !
-Sasuke ? si acum ti-e gandul la el mironosita imputita ? ok, las’ ca te rezolv eu tarfo ! spuse el, danduse de pe mine, deranjat de ce am spus eu sau mai bine spus ce am tipat eu. Inchid pentru cateva clipe ochii, dar ii deschid repede dupa ce sesizez ca idiotul a inceput sa dea in mine, nu-mi venea sa cred, nu numai ca abuzase de corpul meu, dar acum si-a scos si cureaua sa ma loveasca. Off, acum mai bine as intra in pamant decat sa mai support toate astea, da, as prefera sa mor !
Plangeam necontenit, tineam ochii inchisi si scanceam cand el imi atingea corpul fragil cu forta lui dementa...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de liceu daya -chan 0 1.801 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan
  Ani de liceu ***Sayu*** 2 2.416 20-01-2012, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ultimii ani de liceu Madalyna 2 2.120 18-07-2011, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Primul an de liceu Wanna 21 13.459 15-05-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Viata de liceu Ymequa 33 17.019 06-05-2011, 08:24 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Anii de liceu (sasusaku) Aniella 10 9.041 18-04-2011, 12:33 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Viata de liceu AoiButterfly 42 25.439 17-12-2009, 02:50 AM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  O viata de liceu Hitman 20 18.554 19-07-2009, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Sakura la liceu sakura_alexutza 8 7.644 20-02-2009, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Annya
  o viata de liceu (sasusaku) the_blue_eyes 17 21.879 15-01-2009, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)