Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anii de liceu (sasusaku)

#1
Buna! Sunt noua pe aici si am citit ficurile voastre! M-am gandit sa postez si eu un fic! Il mai am pe un alt forum.
Disclaimer: Nu deţin niciun personaj din anime-ul / manga-ul „Naruto” [ cu excepţia celor create de mine] şi nu fac profit de pe urma acestor personaje / întâmplări.

Capitolul I:
Soarele calduros rasarii anuntant o noua zi in capitala nipona. In camera unei fete soarele veni nepoftit de aceasta. Numele fetei era Sakura Haruno . Parul ei roz asemenea florilor de ciresi statea liber pe perna moale , pielea ei asemenea laptelui era luminata de razele soarelui. Aceasta fata splendida inca dormea in camera ei colorata in diferite noante de roz. Ea nu vroia sa se trezeasca. Visa prea frumos , dar ceasul de culoare mov cu alb o trezi anuntand-o de o noua zi de scoala.
In cele din urma rozalia este nevoita sa se trezeasca , aceasta isi deschide ochii lasan sa iasa la iveala cele mai pretioana smaralde. Sakura se da jos din pat si intra in baie pentru a-si face siesta de dimineata , apoi se imbraca cu uniforma si coboara scarile ducandu-se in bucatarie unde stia ca era asteptata de mama sa: care era o femeie extraordinara , iubitoare si buna la suflet, culoarea parului ei era roz iar ochii ii avea de aceeasi culoare ca ai rozaliei; si de sora sa May. Aceasta nu semana deloc cu Sakura. Culoarea parului ei era neagra si ochii caprui. May era o fire blanda , prietenoasa si isi iubea sora mai mica mai ceva ca pe ocii din cap. Dupa ce rozalia ia micul dejun porneste spre scoala.
Pe drum fata se intalneste cu cea mai buna prietena a sa Hinata, o fata cu parul negru si ochii albi , gingasa , desteapta dar foarte timida in preajma lui Naruto un baiat cu parul blond si ochii albastri , foarte prietenos si bun la suflet , pe acest baiat ea il placea foarte mult dar nu avea indeajuns curaj ca sa-i spuna ce simte pentru el. Dupa ce vorbim o perioada de timp ajungem si la scoala. Scoala era foarte mare : avea patru etaje, era decorata frumos si in exterior dar si in interior si acolo invatau o gramada de copii.
Clasa a X-a B se afla la etajul unu asa ca eu si Hinata am inceput sa urcam scarile. La capatul scarilor se afla un hol foarte lung cu marmura pe jos si multe ferestre pe partea stanga care straluceau atat de tare in lumina soarelui incat abea mai puteai vedea ceva. La capatul holului lung de mai mult de 8 matri se afla clasa noastra care era cea mai luminata dimineata, soarele batand in geamurile noastre mai tot timpul. Mergeam pe hol cand ne auzim strigate. Ne intoarcem si suntem intampinate cu bucurie de Temari si Tenten.
- Buna Sakura ,Hinata! spun cele doua in cor.
- Buna fetelor! Ce mai faceti?
- Noi bine. Da voi doua?
-Excelent!
- Hmm..... chiar a-ti auzit vestea?
- Vestea? Nu! Despre ce este vorba?
- Vom avea un nou coleg in clasa.
- Chiar asa? Si cum il cheama?
- Asta nu mai stim!
Toate patru continuam discutia in timp ce ne indreptam spre clasa. Tenten era o fata foarte energica , culoarea parului ei era saten si ochii caprui , ii placea sa ii ajute pe altii la nevoie si era extrem de intelegatoare si prietenoasa. Temari era blonda , se considera o mica rebela si ii facea mare placere sa il tachineze pe Naruto dar si pe fratii ei , insa sub acea masca de rebela se afla o fata cumsecade , buna la suflet care tine la toti prietenii sai.
Clopotelul se auzii asa ca intraram toate in clasa. Aceasta era una destul de mare incat sa incapa 30 de copii , peretii si tavanul erau vopsiti in alb, bancile unite cate doua si mai multe ferestre de unde puteai vedea intreaga intrare a scoli. Zvonul se raspandise foarte repede si acum toti colegii isi dadeau cu parerea despre noul colog fara a astepta macar sa vada ce fel se persoana este.
In clasa se face deodata liniste iar elevii se aseaza in banci semn ca profesorul se afla in clasa. Numele lui era Kakashi. Acesta avea parul alb si destul de ciufulit iar peste gura purta o masca ce il facea tare misterios , cu toate acestea el era dirigintele nostru si era o fire intelegatoare , ii placea sa fie la curent cu toate cele petrecute in clasa si de aceea vizita clasa in fiecare pauza.
-Dragi elevi vreau sa va anunt ca de azi inainte veti avea un nou coleg! Te rog intra si prezinta-te!
- Buna numele meu este Sai ! Sunt foarte bucuros sa va cunosc pe toti! Am 17 ani imi place sa desenez si sa citesc , sunt o fire prietenoasa si sper sa-mi fac cati mai multiprieteni. Cred ca imi este de ajuns o zi ca sa ma imprietenesc cu voi deoarece maine este sambata si fiind sfarsitul semestrului I vom avea vacanta.
- Bun , daca ai terminat te poftesc sa te asezi langa Ino fata blonda de la geam.
Ino care il sorbea din priviri pe Sai de cand intrase pe usa era mai mult decat bucuroasa ca acesta trebuia sa stea in aceeasi banca cu ea. Sai se aseaza in banca si isi saluta colega facandu-i si un compliment la care Ino se inrosi mai ceva deca un rac. Toata ora blonda nu a fost atenta la nimc altceva decat la " fat frumos" de langa ea.
Ora era din ce in ce mai plctisitoare iar ceasul parca intepenise in loc. Ii spuneam sa se miste mai repede ca sa scap si parca auzindu-ma , clopotelul anunta prea meritata pauza. Imediat ce s-a sunat mai toti baietii au tabarat la banca lui Sai pentru ai pune fel si fel de intrebari care mai de care mai ciudate de parca nu aveau tot timpul din lume sa i le puna si altadata. Ino reusind sa scape din multimea ce se inghesuia la noul venit vine la banca mea unde se afla si Hinata.
- Fetelor cum vi se pare noul coleg?
- Ca oricare altul ! E un simplu copil care vine la scoala sa se plctiseasca de moarte la fel ca toti ceilalti! spun eu de-a dreptul plictisita de intrebarea blondei.
- Da eu ma refeream la altceva! Adica nu-i chiar foarte dragut?
- Cum zici tu! Daca tie ti s-a pus pata pe el n-ai decat sa-l pastrezi!
- Asa o sa si fac! imi raspunde blonda dupa care ma scoate afara din clasa.
Pauza a trecut ca prin farmec si clopotelul anunta inceperea unei ore super extra plictisitoare de istorie. Eu alegam pe hol incercand sa ajung in clasa inainte ca profesorul sa intre. Insa in fata pragului ma opresc Hinata si Ino.
- Fetelor avem istoria! Ma lasati sa intru inainte sa vina profesorul? intreb eu foarte agitata
- Sakura iar o sa te enervezi daca vezi!
- Ce sa vad? Lasati-ma sa vad ca m-ati facut curioasa!
-Zea! Iar se da la Sasuke!
- Iarasi Zea! Fata aia ma inebuneste!
Zea era cea mai populara fata din scoala , cea mai stilata , era mereu cu nasul pe sus si ii trata pe toti ca pe niste gunoaie. Nu era decat o roscata nofturoasa si plina de sine care il placea la nebunie , da ca spun eu era obsedata de Sasuke Uchiha.
Sasuke era considerat cel mai inteligent , frumos si popular baiat din scoala. Nu exista o fata care sa nu-l place . Insa el era imposibil de cucerit . Nici o fata care a incercat sa-l invite in oras nu a obtinut ceea ce isi inchipuia. Zea il placea asa de mult incat il considera precum un trofeu ce trebuia revendicat si de aceea nu avea nici o concurenta. Avea grija de orice fata care incerca sa faca vreo miscare.
Eu una nu o suportam deloc pe Zea. Persoana ei ma enerva prin simpla prezenta , reusea sa imi faca ziua neagra si amara prin simplul fapt ca se afla in clasa cu mine. Incepusem sa ma obisnuiesc cu ea pentru ca o evitam mereu dar cand se afla in preajma lui Sasuke deja asta le intrece pe toate.
Eu il placea enorm pe Uchiha Sasuke dar niciodata nu aveam curajul sa-i spun ce simteam pentru el. In momente de invidie pe Zea ma ridicam din banca si ma indreptam spre banca lui cu gandul de ai spune dar imi ajungea doar o privirea de-a lui ca sa incremenesc si sa ma pierd in stralucirea ochilor sai de onix. Lasan la o parte aceste ganduri pe care le impartasisem si prietenelor mele ma duc in banca incercand sa nu o bag in seama pe Zea. Lucrul grav pe care eu nu il stiam era faptul ca Ayumi prietena Zeei ascultase tot ce eu le spusesem fetelor si bineinteles aceasta i-a dat raportul Zeei.
Orele treceau greu dar mai aveam o ora de romana si scapam. Eram in pauza si ma aflam in baie stand pe ganduri. In timp ce meditam pe usa de la baie intra Zea ce parea foarte nervoasa. Eu ma indrept spre usa pentru ca nu doream sa asist la o bataie dar ce nu stiam eu era faptul ca Zea avea ceva cu mine si nici decum cu altcineva. Nervoasa ea se indreapta spre mine,imi da o palma si ma apuca de par strangandu-ma din ce in ce mai tare.
-Zea ce-ai cu mine? Da-mi drumul!
-Nici cand! Doar nu crezi ca o sa te las sa mi-l iei pe Sasuke! El e al meu si numai al meu!
- Si ma rog unde scrie ca iti apartine tie? Nu e papusa ta iar tu nu ai nici un drept sa te porti asa cu alti doar pentru ca te crezi regina!
- In scoala asta eu fac regulile ti-e clar?
- NU! Cred ca am surzit! Si exista un regulament pe care tu il incalci in fiecare zi fara sa-ti pese! Cred ca cineva ar trebui sa te puna la punct si sa-ti dea cea mai aspra pedeapsa!
- Si ai de gand sa fii tu acea persoana? Nu uita ca tu esti parca aia tinuta de par aici! Sa-ti fie clar eu nu repet de doua ori acelasi lucru! Ai face bine sa renunti la visele si ideile tale oricum nu o sa se indeplineasca niciodata si eu voi avea gija de asta!
Dupa ce imi spune asta ma azvarle in perete precum o carpa si o incurcam rau daca nu interveneau Ino si Hinata. Zea ma lasa in pace sub pretestul ca nu avea chef sa ne bata pe toate trei. Eu ma ridic repede si ma indrept cu viteza spre usa pentru a pleca cat mai repede insa Zea imi pune piedica si cadeam daca nu ,spre norocul meu , ma prindea nimeni altul decat Sasuke care se afla pe hol chiar in momentul acela.
- Sss..... Sasuke! Iti multumesc ca m-ai prins!
- Data viitoare fi mai atenta!
Aveam de gand sa-i spun atunci ce simt pentreu el deoarece era momentul cel mai potrvit doar ca nici un cuvant nu voia sa mai imi iasa pe gura . Acele cateva cuvinte pe care le spusesem erau singurele pe care le putusem zice. Picioarele imi tremurau si nu ma puteam misca , glasul imi disparuse si simteam ca nu mai aveam aer. Nu faceam decat sa stau si sa privesc cum se indeparta de mine, odata cu singurul prilej pe care il avusesem.
Roscata radea cu pofta si parca din cea mai adanca rautate a inceput sa rada de mine.
- Hahaaaaa! Vai da chiar nu esti in stare de nimic! Nici macar sa-i multumesti ca te-a prins nu ai putut sa ii spui fara sa te balbai , da barem sa incerci sa-l inviti in oras! Nu mai incerca degeaba , oricum nu ai nici o sansa! Iti bati capul degeaba cu chestia asta! Ciao!
- Sakura .... nu te supara. imi spune Hinata cu cea mai mare urma de regret in glasul ei.
- Nu are perfecta dreptate! De ce mai incerc?
Dupa aceste cuvinte ies afara in curtea scoli, ma asez pe o banca si incep sa plang pana la auzul clopotelului. Dupa ce se suna eu ma grabesc in clasa, iar inainte sa vina profesoara le spun prietenelor mele ca sunt bine.
In cele din urma ora se incheie iar saptamana ia sfarsit. Plec acasa impreuna cu Hinata incercand sa zambesc si sa ascund suferinta din sufletul meu.
Dupa cinci minute de mers ajung acasa si imi iau la revedere de la Hinata nu inainte de ai aminti ca a doua zi urma sa mergem la mall pentru a ne cumpara cate o tinuta pentru ziua aniversala a lui Ino ce avea loc 3 zile mai tarziu.
De cum intru in casa tristetea pune stapanire pe mine. Nici nu mananc ci ma duc direct in baie fac un dus apoi ma culc.



Sunt incepatoare asa ca va rog sa ma iertati daca am greseli.
Va rog sa comentati si sa-mi spuneti ce ar trebui sa mai adaug la fic.
Stiu ce nu este foarte reusit , stiu ca e mult dialog si sec si descrierea nu stiu daca e la locul ei.. va rog sa ma iertati si sper ca ma voi perfectiona.
Va doresc o seara faina in continuare :D



Răspunsuri în acest subiect
Anii de liceu (sasusaku) - de Aniella - 07-03-2011, 10:01 PM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Katniss - 07-03-2011, 11:12 PM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Aniella - 07-03-2011, 11:39 PM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Aniella - 09-03-2011, 11:39 PM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Juneko - 09-03-2011, 11:50 PM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Katniss - 10-03-2011, 01:14 AM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Aniella - 10-03-2011, 11:52 AM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Aniella - 11-03-2011, 11:45 AM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Stella - 12-03-2011, 12:27 AM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Aniella - 03-04-2011, 01:49 AM
RE: Anii de liceu (sasusaku) - de Aniella - 18-04-2011, 12:33 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de liceu daya -chan 0 1.867 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan
  Ani de liceu ***Sayu*** 2 2.474 20-01-2012, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ultimii ani de liceu Madalyna 2 2.169 18-07-2011, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Primul an de liceu Wanna 21 13.738 15-05-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Viata de liceu Ymequa 33 17.322 06-05-2011, 08:24 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Dragoste de liceu(+18) Sayonara 80 58.685 05-04-2011, 10:42 PM
Ultimul răspuns: butterfly_ony
  Viata de liceu AoiButterfly 42 25.862 17-12-2009, 02:50 AM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  O viata de liceu Hitman 20 18.853 19-07-2009, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Sakura la liceu sakura_alexutza 8 7.782 20-02-2009, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Annya
  o viata de liceu (sasusaku) the_blue_eyes 17 22.161 15-01-2009, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)