Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de liceu(+18)

#26
Am incercat sa ascult sfaturile voastre, desi, recunosc ca m-am grabit putin la acest cap. si actiunea am grabito putin, am povestit mai mult din partea Sakurei mi se pare, caci in majoritatea capitolelor am spus despre Sasuke

So:


Capitolul VI


~Sasuke~



Era o dimineata de sambata, era greu ca razele soarelui sa apara in acea celula inghesuita. Oare cat ii i-a lui Itachi sa imi plateasca aceasta cautiune ? in fine, poate sunt nebun, dar aici in inchisoare e mai liniste, un loc bun de meditat, nu te pot deranja decat politaii care vin sa vada ce faci, in cazul meu sunt singur in celula deci pot sa-mi fac de cap dar nu e cazul, nu sunt prea multe de facut la mititica. Inspir adanc dupa care imi incrucisez bratele la piept privind atent celula. Ce sa fie, un WC, o chiuveta, un pat prafuit si o dusumea maronie, monoton peisaj, de ce nu baga si astia mmm, un televizor ceva ? adica mai toate inchisorile care le-am vazut eu in filmele SF aveau televizor de ala cu plasma, vise nu ? murmur politistului ca vreau sa dau un telefon, macar atat sa ma lase sa fac. Pasesc usor afara din celula insotit de nenea politistu’ in urma mea. Oricum, unde as putea sa fug? tot m-ar prinde cineva. Vreau sa formez numarul lui Itachi, dar nu il stiu pe derost, gandindu-ma mai bine de ce sa apelez la un fraier? formez alt numar dupa care apelez. Astept cateva clipe sa-mi raspunda dupa care imi incep conversatia, auzind din partea celui pe care l-am apelat un simplu ‘’Alo ?’’.
-Naruto, sunt eu, Sasuke esti pe fir ? spun eu murmurand din coltul guri.
-Frate, de ce nu ai venit la scoala, nu doar ca profii s-au enervat dar ti’au pus fiecare cate doua apsente, deci ?

Oftez usor dupa care incerc sa nu incep sa rad si sa-i explic curiosului unde am fast retinut de nu am putut sa il onorez cu prezenta. Dar tot bufnesc in ras…
-Pai e o poveste lunga, ar dura ceva sa ti-o spun, dar sa incepem cu ce e mai important, cum esti si tu de bani gata m’am gandit sa nu mai apelez la idiotul de frate-meu, poti sa vii la inchisoare si sa-mi aduci sa zicem o mie de yeni ?
-Esti la mititica ??? nu e faza ca nu am bani dar cum ai reusit si asta ?

Bombanesc o injuratura in soapta dupa care isi da seama ca nu vreau sa-i spun motivul, dupa care spune ca va fi acolo. In sfarsit ma intorc acasa, prostul de Itachi cred ca a uitat deja, ce sa-i faci asta e viata nefericita pe care o duc. Oftez scurt dupa care ma intorc in celula, ma intind pe pat si privesc tavanul paienjenit, macar sa faca si ei curat pe aici. Privesc cu sila pe puscariasii care se indreptau spre cantina, acum serios aveau niste fete de cretini. Refuz cu incredere invitatia de a ma alatura lor chiar
daca imi era foame, nu ma injoseam eu sa mananc de aici tot felul de porcarii gatite de cine stie ce babe. Priveam in jurul meu peretii gri si ingusti, de ce oare am ajuns eu aici, macar stiu ca nu o sa mai stau mult.
-Sasuke Uchiha ti-a fost platita cautiunea, poti sa pleci ! spuse ofiterul deschizand celula.
Aleluia ! Cat am asteptat caci atunci dupa ce a treminat de spus propozitia am tulit-o ca un fulger din celula. Naruto, ce rapid a fost, zambesc siret dupa care parasesc incinta inchisorii impreuna cu prietenul meu, amandoi fiind foarte tacuti. Stiam ca ratasem intalnirea cu Gaara, poate ma credea un las, dar nu-mi pasa, eram bucuros ca am scapat din locul asta de nebuni. Eu fusesem cel care sparse gheata.
-Multumesc ca mi-ai platit cautiunea ! murmur eu sfios in fata lui Naruto care facu o privire mirata intr-un fel. Nu m’ai spuse nimic, dealtfel si eu continuandune drumul in tacere. Chiar si dupa o zi imi era dor de aerul proaspat intalnit in natura. Ma opresc in fata unei cofetarii dupa care il invit si pe Naruto.
-Hai ca fac eu cinste !
-Daca aveai bani de ce nu ti-ai platit singur cautiunea ? intreba el usor amuzat.
-Nu erau destui bani, plus ca imi era dor de tine si de mutra ta bleaga !spun eu razand dar totusi scurd dupa care pasesc in cofetarie. Se simtea un miros apetisant asa ca ma asez impreuna cu naruto la una dintre mese comandand amandoi doua prajituri tiramisu si un suc. Era o cofetarie luxoasa ce-i drept, aveam eu gusturi, ce mai !



~Sakura~



Razele soarelui paseau usor sfios printre jaluzelele mele colorate luminandu-mi cate putin camera. Imi deschid ochii asemeni celor mai nepretuite smaralde, dar se pare ca nu erau obisnuiti cu lumina zilei. Ii inchid cateva momente dupa care ii deschid din nou, incepand sa ma acomodez. Ma ridic buimaca din patul moale dupa care ma indrept catre baie. Ma privesc calma in oglinda in care mi se reflecta chipul palid.
Dau jos pijamaua de pe mine, lasand picaturile de apa transparenta si cristalina sa-mi mangaie corpul. Incerc sa uit tot ce s-a intamplat si sa privesc viitorul ca pe un nou inceput, dar ceva ma tulbura si imi dadea un fior oribil : cum puteam sa dau vina pe Sasuke pentru ce s’a intamplat ? ar fi fost un lucru josnic, dar tot nu aveam de ales. O lacrima cristalina mi se revarsa pe chipul alb ca zapada dupa care ies din dus si imi pun un capot de culoare roz pe mine, apoi ma duc catre garderoba pentru a-mi alege tinuta pentru aceasta zi. Ma gandeam sa-mi mai schimb putin stilul asa ca imi iau o pereche de pantaloni trei sferturi de culoare alba si dungi gri, un tricou maroniu simplu, un hanorac verde si o pereche de adidasi nike albi cu modele negre.
Ies din camera inchizand usor usa, apoi cobor treptele alcatuite din gresie ajungand la parter.
Un miros de mozzarella venea din bucatarie. Trebuie sa recunosc ca era gustarea mea preferata. Urmaresc acel miros pana ajung la destinatie unde dau ochii cu mama si cu tatal meu.
-Sakura, unde ai fost pana acum fata noastra, ne-ai speriat de moarte ? intrebara ei schitand mici zambete.
Incerca sa ma prefac ca nu s-a intamplat nimic si le spun indiferenta :
-Am dormit la o colega si mi s-a descarcat bateria la telefon, n-am avut cum sa va anunt ! zic eu aratand un zambet monoton dupa care privesc in jos si ma asez pe un scaun de la masa.
Ei raman tacuti, continuandu-si treaba. Mama gatea ca de obicei, iar tata isi citea ziarul de dimineata. Eu asteptam pana era gata micul dejun inghitind in sec. Dau drumul la radio si ascult plictisita in timp ce iau un pahar cu apa.
,,Dragi ascultatori, in pauza de la Flash Fm, am venit cu o stire de ultima ora. Sasuke Uchiha, fiul marelui afacerst Fugaku Uchiha a fost arestat deoarece s-a aflat ca a consumat droguri, mai bine de un an. El a fost eliberat in aceasta dimineata…’’
Scuip involuntar laptele pe podea mirata de ce am auzit. Sasuke se droga ? nu-mi venea sa cred…
-Sakura, Sasuke nu este colegul tau ?
Il privesc pe tata dupa care oftez si ii raspund afirmativ. Nu, dupa cate a indurat Sasuke nu merita si alta povara pe cap, trebuia sa discut neaparat cu el despre ce se intamplase si asta repede. Nu-mi pasa ca am facut un juramant, pentru el o sa incalc orice, nu merita, cel care trebuia sa plateasca era Gaara si maimutoi lui idioti, sa se stie asta. Plec intr-o graba de la masa, fara a-mi pasa ce spun parintii, dupa care ajung in camera mea. Imi i-au telefonul si o sun pe Hinata, ea era verisoara cu Sas’ke kun, trebuia sa-i aiba numarul. Il notez intr-o graba dupa care nu mai stau la taclale si intrerup conversatia cu una dintre cele mai bune prietene.
Imi era jena ca trebuia sa povestesc unui baiat ce s-a intamplat, dar trebuia sa-i spun, pe de o parte avea legatura si cu el. Imi fac curaj si apas butonul de apelare, dupa care astept pana cand :
,,Ati accesat casuta vocala a abonatului zero, sapte….’’.
Off Doamne, de ce nu raspundea oare, poate cand a fost in inchisoare i-a luat telefonul, cine stie…poate daca asi incerca sa-l sun pe Naruto, cred ca el stie unde pot sa-l gasesc pe Sasuke. Ma plimb de colo colo prin camera cautand numarul lui in agenda, apoi apelandu-l.
Nici macar nu a mai apucat sa spuna alo saracul :
‘’-Naruto, stii unde’l pot gasi pe Sasuke ? intreb eu scurt si la obiect sperand ca voi primi un raspuns afirmativ.
-Da, da Sakura chan, dar de ce intrebi ?
-Nu conteaza, unde este ?''

Eram foarte grabita deci nu puteam sa intru in amanunte. Ma bucurase raspunsul lui si asteptam sa aflu locatia.
''-El e chiar aici cu mine….''



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 27-12-2010, 01:33 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Vero - 27-12-2010, 01:52 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Jun - 27-12-2010, 02:51 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de *ILY Yaoi Maniac* - 27-12-2010, 06:18 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Miranda. - 27-12-2010, 07:27 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Sayonara - 28-12-2010, 01:57 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Vero - 28-12-2010, 04:09 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Miranda. - 28-12-2010, 07:51 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de La Minor. - 28-12-2010, 08:16 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Daria - 28-12-2010, 10:20 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Cookiesor - 29-12-2010, 04:34 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 29-12-2010, 06:39 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Vero - 29-12-2010, 09:09 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Assyria - 30-12-2010, 04:07 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 30-12-2010, 12:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 30-12-2010, 01:18 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de _Andreea_ - 30-12-2010, 04:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 30-12-2010, 06:19 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 01-01-2011, 06:37 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 01-01-2011, 08:51 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 03-01-2011, 09:11 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 03-01-2011, 11:07 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 04-01-2011, 12:10 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Corina. - 04-01-2011, 02:29 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 06-01-2011, 09:25 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 06-01-2011, 10:57 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 06-01-2011, 11:07 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 08-01-2011, 06:25 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 09-01-2011, 03:05 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 09-01-2011, 06:28 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 09-01-2011, 06:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 10-01-2011, 12:53 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 10-01-2011, 09:49 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Stella - 10-01-2011, 06:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 11-01-2011, 11:35 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 13-01-2011, 12:12 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 13-01-2011, 07:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Bonnie - 13-01-2011, 07:23 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Yun. - 13-01-2011, 09:54 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Cookiesor - 13-01-2011, 11:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 14-01-2011, 04:39 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de ~~cold_tears~~ - 15-01-2011, 08:14 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 15-01-2011, 08:24 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 16-01-2011, 02:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de ÃŽngeraÅŸÅŸ - 15-01-2011, 08:49 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 15-01-2011, 11:16 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Yun. - 16-01-2011, 01:14 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de MimiÅŸor - 16-01-2011, 02:03 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 16-01-2011, 01:00 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 16-01-2011, 09:21 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 16-01-2011, 10:36 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Zuzy Is Angell - 17-01-2011, 12:01 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 19-01-2011, 12:05 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 19-01-2011, 12:56 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 23-01-2011, 04:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 28-01-2011, 10:13 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sho-Yo - 31-01-2011, 05:26 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 31-01-2011, 05:34 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 31-01-2011, 06:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 04-02-2011, 01:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 19-02-2011, 11:54 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 25-02-2011, 11:29 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sho-Yo - 26-02-2011, 04:23 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 08-03-2011, 02:52 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de DozzaDeColla - 12-03-2011, 10:56 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Rose ^^ - 24-03-2011, 10:48 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de butterfly_ony - 29-03-2011, 06:59 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 05-04-2011, 08:50 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Rose ^^ - 05-04-2011, 10:01 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 05-04-2011, 10:19 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de butterfly_ony - 05-04-2011, 10:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de liceu daya -chan 0 1.876 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan
  Ani de liceu ***Sayu*** 2 2.474 20-01-2012, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ultimii ani de liceu Madalyna 2 2.170 18-07-2011, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Primul an de liceu Wanna 21 13.744 15-05-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Viata de liceu Ymequa 33 17.334 06-05-2011, 08:24 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Anii de liceu (sasusaku) Aniella 10 9.164 18-04-2011, 12:33 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Viata de liceu AoiButterfly 42 25.868 17-12-2009, 02:50 AM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  O viata de liceu Hitman 20 18.859 19-07-2009, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Sakura la liceu sakura_alexutza 8 7.787 20-02-2009, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Annya
  o viata de liceu (sasusaku) the_blue_eyes 17 22.169 15-01-2009, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)