Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Llama drama (reloaded)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Done. Erau doua postari de rezolvat in topicul respectiv Naruto
Si dorim sa oferim acest premiu lui Syryus pentru grija sa fata de forum! /clapclapclap

Yondaime
Hardgay i'm sexy and i know it
achievement unlocked: childhood destroyed
@Stormi-chan Am facut cumva asta copilariei tale? Aobadoor
You, 4chan, yeah, almost the same thing, like
you're 4chan here:

[Imagine: ZjI50x3.gif]
http://www.youtube.com/watch?v=HQVLkJ78h...e=youtu.be


siii tocmai ce am terminat sa ascult albumul acustic Vita de Vie . nu stiu daca e foarte bun,e diferit ... se remarca prin Mori,Totata,Alunga tacerea si Lasat pustiu.


Mori suna a adaptare dupa Cine iubeste si lasa de Maria Tanase,dar poate eram eu cu gandurile in alta parte la momentul ala.
@Utlaning : bine ca am dat cu cateva pagini in urma, altfel nu vedeam postarea. Nu stiu de J.D., dar la mine incepe presesiunea si nu o sa am treaba cu Swans. E pe 18 mai parca, nu? Oricum, nu am mai fost la un concert de la RHCP (eu si wannabes). Vreau sa ajung in august la Roger Waters (Pink Floyd), dar eu am (prostul) obicei sa imi iau bilet cu maxim o saptamana inainte, sper sa mai prind ceva. Singura data cand mi-am luat bilet ca un om normal a fost la Artmania, in 2008 (?), ala cu Nightwish, Opeth bla bla. Pentru ca aveam nevoie si de cazare si toate cele.

J.D.: ti-am zis parerea despre mea despre gusturile tale muzicale. <3

Ah, acum ca am mentionat Pink Floyd mi-am amintit si de film, The Wall. Prea mult timp a trecut de cand am vazut filmu' ala, ar trebui sa-l revad, sigur l-as intelege total diferit.

Si in totala alta ordine de idei:

Jimi Hendrix - Voodoo Child
https://www.youtube.com/watch?v=4uuuwxyb38I

Edit: ba nu, mint, ultimu' concert a fost la Anathema, in septembrie parca.

Aly

(30-03-2013, 08:52 PM)Syryus A scris: [ -> ]Aly grammar nazi. something's wrong here.


You lost the privilege of being called a grammar nazi after 3 mistakes which, if you want, i shall point out 'cause I'm sure I have them printscreened somewhere 65 MWHAHAHAHA




Defapt, nu am, dar stiu ca ai facut si tu greseli Sy
Asa, ca mi-am amintit de Anathema. Eu nu sunt fana a formatiei, am fost la concert pentru cineva ft drag mie, ca nu avea cu cine sa mearga. A fost o zi super, am reusit sa o fac sa vorbeasca cu ei, am stat in primul rand, ea plangea la mine in brate (s-a mai intamplat doar la NW sa faca asa), chitaristu' i-a dat pana ei special etc.

Dar m-am dus acolo cu o speranta, aveam o melodie de pe ultimu' album pe care o doream a fi cantata, nu aveam speranta, fiind un cantec lung, dar s-a intamplat minunea pentru mine. E mai mult instrumental.

Anathema - Universal
https://www.youtube.com/watch?v=-8Pk_WA-Q_Q