Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yumeria- character's descriptions

#1
Aici va veti descrie personajul vostru pe care il veti juca in topic . Incercati sa dati o descriere cat mai exacta , nu vreau sa va treziti ca altcineva va face caracterul blond cand el e roscat ...

Nume: Kana Temiro
Varsta: 16 ani
Rasa: Homo Sapiens(om) incrucisat cu Lupus Hinaros (nume comun: animorf )
Descrierea rasei : persoanele care apartin acestei rase(animorf) sunt de obicei agresive , crude si insetate de sange . Ei par jumatate om , jumatate lup (urechi si coada de lup , culoarea poate varia de la alb la negru , de la auriu la verde inchis si albastru) Dar aceste defecte apar numai atunci cand animorful se simte amenintat . Aceastea sunt niste instiincte primare greu de suprimat ( uneori , animorful isi poate ataca si persoanele dragi daca sunt la locul nepotrivit la timpul nepotrivit) . Insa , din cauza ca Temiro Kana este doar jumatate animorf , nu are intotdeauna urechi si coada de animal . Dar apar urechile si coada (culoare alb cu negru ) atunci cand fata e prea speriata sau furioasa ca sa mai poata gandi limpede . De obicei , in forma de animorf este neatenta si se bazeaza pe instinct si forte propii . Tocmai din cauza acestui neajuns poate fi usor doborata in ciuda puterii imense . Kana are parul lung si negru , ochi violeti spre albastru . Destul de inalta(medie) iar in forma de om da dovada de altruism( isi poate sacrifica viata pentru orice strain) si timiditate .
Poze: http://i69.photobucket.com/albums/i63/Da...kKitty.jpg
http://i166.photobucket.com/albums/u100/...incute.jpg

#2
Nume:Ishimaru Yume
Varsta:18 ani
Specie:Zana
Caracterizare:Yume este o adolescenta bruneta cu ochii caprui inchis,care nu se crede superioara fata de ceilalti.Respecta pe cei din jur si este sincera.Este o fire mai retrasa,uneori neincrezatoare in vorbele celorlalti.Niciodata nu a incercat sa faca rau nimanui desi putea.Yume este o luptatoare,chiar daca a intampinat multe obstacole si are multa rabdare.Pe langa abilitatea ei de a controla visele,Yume poate folosi puterea minti,avand ca scop protejarea propriei vieti si a celor din jurul ei.



[Imagine: a241tk5.jpg]
[Imagine: Untitled-1.png]

#3
Nume: Amaliela

Varsta: Aparent 22 dar in realitate are peste 5000 de ani.

Specie: Inger.

Ocupatie: Arhanghel.

Este fata cu suflet bun, dornica sa ajute ori de cate ori are ocazia. Este mereu optimista.
Cel mai mult ii place a zboare la altitudini mici de cateva zeci de metri.
Nu a facut rau si nici nu face rau. Ii place sa rezolve problemele pe cale amiabila.

Puteri: Poate controla cele 4 elemente: apa, aer, foc si pamant. Poate arunca cu mingi de foc, poate crea valuri tsunami, poate crrea furtuni si cutremure si deasemenea poate opri la comanda furtunile, alunecarile de teren, cutremurele si poate linisti marea agitata. Deasemenea stie sa vorbeasca toate limbile de pe glob si are si puterea de a vorbi cu animalele.

Poza: [Imagine: amaliela_inger02.jpg]

#4
Nume:Shaliel
Varsta:aparent 20(dar are mult mai mult....cred ca vreo 1500...ca sa nu exageram)
Specie:mistici(personaje antice despre care nu sunt prea multe informatii si care sunt crezuti a fi atotputernici,zvonul fiind neadevarat....si ei au slabiciuni)
Descriere:datorita parului argintiu si a constitutiei(adica din cauza aripilor translucide mai mult)este de multe ori confundata de nestiutorii cu un inger,lucru care o enerva la culme inainte,dar acum invata sa-si controleze emotiile si se maturizeaza....O buna luptatoare,calita in focul anticului razboi dintre mistici si ingeri(care s-a incheiat cu o pace pe muchie de cutit....dar dusmania dintre rase inca persista putin).Fire nepasatoare,isi pierde timpul in pelerinaje de-a lungul si de-a latul Yumeriei(taramul magic unde traiesc toate aceste fiinte), trecand neobservata prin diferite tari si acumuland vaste cunostiinte.Dar cand e nevoie de ajutorul ei(cu ceva insistente)se ofera(dar nu inttdeauna cu placere).E cam tafnoasa uneori,mai ales cand e luna plina(motiv necunoscut). de obicei poarta armura si pelerina ca sa treaca neobservata.Puterile sale nu sunt inca definitivate.Misticii sunt crezuti a fi atotputernici.....nimic mai neadevarat.....mai ales cand e vorba de Shaliel.Pe langa slabiciunile neamului are si o problema la aripa stanga,fiind ranita in razboi.De aceea evita sa zboare.
O da sa nu uit.....e imblanzitoare de dragoni....si chiar are si ea unul
Pic: [Imagine: 6430.jpg]
Belhender:
-forma de dragon [Imagine: xfantasy12_1024.jpg]
-forma umana:
[Imagine: Furuba_Fanart_by_NorthernBanshee.jpg]

edit:descrierea lui Belhender(Belhunder....ca asa l-am botezat intre timp 10 )
varsta:in jur de 1000-1200(ceva mai prunc decat stapana,ca altfel apareau probleme)
specie:dragoni de cristal(sau dragoni fosforescenti in denumirea populara......castigata datorita stralucirii permanente destul de puternice)In functie de aceasta "stralucire" se poate spune cam cat e de puternic dragonul.Desigur,unii dragoni isi ascund voit aceasta "stralucire"(din motive evidente).
Caracter:Capricios....acesta e cuvantul care-l descrie la perfectie.Evident,mai e si arongant,infumurat si destul de repezit.Dar Shaliel il "tine bine in lesa".E destul de puternic incat sa se metamorfozeze fara ajutorul unor anumite pietre sacre.De mare ajutor mai ales in calatoiile pe distante lungi.In forma umana este foarte iscusit in manuirea arcului si in cercetarea sexului opus("din pura curiositate si fara intentii necurate",dupa spusele sale)
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#5
Salutare! Intru si eu in cercul vostru

NUME: Skywalker
PRENUME: Amon
Precizare1: Numele lui adevarat nu se poate pronunta si scrie in nici o limba terestra, asa ca s-a recurs la traducerea simbolului numelui intr-o limba terestra accesibila.

ORIGINE: Necunoscuta, se presupune doar ca ar proveni de pe planeta Druidia. Pana sa vina pe Terra, a locuit pe mai multe planete.

SPECIA, RASA: Umanoid. Rasa exacta e necunoscuta, din cauza ca si originea e necunoscuta.

VARSTA IN ANI TERESTRI: 21

PERSONALITATE: Calm, calculat, vorbeste putin. Insa ii place sa ajute pe ceilalti, si pentru prietenii lui e in stare sa isi dea si viata.
INALTIME: 1.75 m.

ISTORIA PERSONAJULUI: Pe timpul razboiului rece, atat SUA, cat si URSS si-au creeat baze secrete in care dezvoltau ultra-tehnologii, in colaborare cu extraterestri. SUA are celebra Area 51, iar URSS-ul are baze in Siberia.
Amon a fost ultimul extraterestru capturat de sovietici, si format la o baza din Siberia, apoi mutat la baza ruseasca Myrnyi din Antarctica. Mai tarziu Amon a inteles ca de fapt era tinut pentru a dezvalui tehnologii folosite la razboaie. Apoi a evadat de la baza, fiind favorizat si de faptul ca dupa destramarea URSS-ului, baza Myrnyi a ramas oarecum parasita. Acuma nu mai lucreaza pentru nimeni.

ECHIPAMENTE: Combinezon din material termoizolant si hidroizolant, costum cu protectie impotriva radiatiilor solare. Insa cel mai sofisticat echipament il reprezinta casca. Aceste echipamente ii sunt vitale, la punctele slabe vom si vedea de ce.

APTITUDINI: poate lucra in conditii de temperatura extrem de scazute, cunoaste bine tehnicile de telepatie, dedublare, premonitie, telekinezie. E si un bun sofer si pilot. Poate lucra si pe intuneric total.

PUNCTE SLABE: Pielea lui nu suporta radiatia solara si lumina excesiva. De aceea poarta tot timpul costumul antiradiatie si casca. Iar casca ii ingreuneaza miscarile capului. Fara casca in cap poate sta doar pe timp de noapte sau pe cer acoperit total de nori.
Astfel chipul sau este o enigma, insa circula zvonuri cum ca ar fi foarte frumos la fatza.

[Imagine: eu_spyalpha.jpg]

#6
[Imagine: a8e2130bu4.jpg] Acesta e Dreams Keeper


Nume: Dreams Keeper (latina: Gardianus Visum)

Varsta: necunoscuta

Locatia: NEX

Specie: - ( sa autocreat)

Power:
Pure power,
Evo
Telekinezie,
Telepatie,
restu nu sant cunoscute.


Dezavantaje:
Confuz,
stresant,
iubitor,
nu ii place sa vada ucisi oameni nevinovati,
sociopat,
necontrolarea puteri avand niv 7 ,


Misiunii:
1-observarea,
2-cautarea unei lumi perfecte,
3-daca misiunea nr2 nu este terminata se va aplica nr 4 ,
4-distrugerea sau salvarea lumi YUMERIA (tr sa aleaga populatia dp Yumeria
5-recrearea lumi Yumeria.
..restu nu sant cunoscute ..


Legenda: Legenda dupa Yumeria spune ca Dreams Keeper sau Gardianus Visum sau dvik este un demon sau o zeitate care nu stie care este scopul lui. El ia infatisare de om ,poate fi observat ca un om de varsta de 21 d ani ,par brunet-blond ,ochi verzi ,raspunde la numele ''Dreams Keeper'' si ''dvik'' zambeste mult avnd un ras malefic ,poate prezice viitoru.
Dovezi in cartea ''Dreams Book''.restu din pagini ne fiind descoperite

#7
Nume 4raco Zaniah

Varsta :16 ani

Specie :Elf Intunecat

Descriere: Un tip singuratic, ii place sa-si piarda timpul in padure( mai ales noaptea). Este un invatacel al maestrului Jubay, si el invata arta manuirii armelor albe( sabii, cutite, arcuri). Are nishte atacuri infioratoare si superputernice cu care poate distruge orice adversar. El stapaneste puterea Intunericului, focului, apei . El are o arma foarte puternica care are o importanta spirituala pentru el deoarece a primit-o de la tatal sau inaite ca tatal sau sa moara. Acea arma se numeste Sabia Demnica Zariche. El are un singur defect : este prea increzator in straini . Cand i se aduce aminte de familia lui devine ffff agresiv si ucide tot ce ii sta in cale.
[Imagine: shot00008ya8.jpg]

Misiuni: Sa infranga pe comandantul Ketra si pe armata sa
Sa ii protejeze pe cei nevinovati.

Istoric: Familia sa a fost ucisa de comandantul Ketra si armata sa cand avea 9 ani. De atunci el a fost adoptat de o familie de elfi . La inceput, locuitorii din satul elfilor au fost inspaimantati de micul orfan deoarece elfii sunt in razboi cu elfii intunecati. Locuitorii satului s-au obisnuit cu micul orfan si au avut grija de el. Draco ii apara de cei mai infioratori demoni care amenintau elfii.

#8
ok sa incep...
Nume: Kadomy
Varsta: 20 ani (in realitate peste 2000, dar corpul ei ramane la varsta de 20)
Rasa: Om / tigru
Descrierea rasei: O rasa pe care le disparitie, nu prea mai exista multi care sa fac parte din specie. Este o rasa mandra, dar mandria da dus-o in stadiul in care e. Membri ei nu au voie sa plece din teritoriul lor, planeta lor: Nekodarastor, dar sunt uni care au reusit sa scape. Din pacate sunt trimise echipe de recuperare, cei recuperati sunt codamnati la moarte (acum intelegeti ce ce mai exista asa de putini nu?)
Descrierea morala pesonajului: Kadomy este una dintre membri care au reusit sa evadeze din Nekodorastor. Fugara fiind colinda multe dimensiuni si planete. Are o disputa mare cu familia ei, normal printesa planetei nu are voie sa evadeze nu? Dar a reusit...
Fizica: Parul multicolor, se schimba in functie de starea de spirit, atunci cand apare sub forma de om tigru, parul saten cand e sub infatisare de om. Ochi la fel tot multicolori... caprui cand e om. Urechile, coada de tigru apar numai cand e sub infatirarea de om tigru...
Puteri: De-a controla apa si focul, are atcesorii speciale gen: Ghere, cutite ninja, Shuriken etc.
In cazuri speciale i se dezvaluie adevarata identitate....
Slabiciuni: Baietii cu par lung... faptul ca ii slabesc puterile ocazional, timiditatea, si ranile interioare care nu pot fi vindecate, poate fi total diferita de cea ce pare......

Poza o pun mai tarziu....

#9
Nume: Bonzo
Varsta:nu se stie deoarece dosarul sau a fost ars intrun incendiu al cladirii in care se tine evidentza populatiei. totusi se spune ca are mai mult de 7 secole .
Specie: vampir
Ocupatie: neavand alta ocupatie acesta nu face decat sa vaneze oameni si sa lupte cu cei care il provoaca. cateodata provoaca el pe altii doar ca sa se distreze deoarece ii place sa lupte , fiind invins doar o singura data de niste monstri cameleoni . acestia erau prea multzi si nu a putut sa se apere dar nici nu a fugit caci din punctul lui de vedere ar fi dat dovada de lasitate. ii plac doar luptele cinstite.
Arme: foloseste doar arme traditionale care au rezistat secole datorita faptului ca are mare grija de ele. este echipat cu: o sabie cu taisul lung de 75 cm si lat langa aparatoare de 7 cm ;o armura cu mici tepi pe laturi si cu aparatoare pentru gat ca un fel de guler de metal. culoarea este visinie in fatza si in spate iar pe laturi este aurie, nu poate fi vazuta deoarece e acoperita de haine; niste bilutze mici care le arunca in fatza dusmanului si sparganduse imprastie un gaz ce il adoarme si paralizeaza. sub pelerina sa stau ascunsi 50 ce lilieci cu dinti de otel ce rup fara mila din adversar.
Descriere fizica: http://www.geocities.com/m-o-l-e/Spook4/a-vampire.gif
Avantaje: dealungul celor cateva secole a adunat multa experientza in lupte. se poate transforma intrun vampir si zbura pentru a se deplasa mai repede. are puteri ale mintii cu care poate hipnotiza de la distantza de 20 de m pe orice om.(nu are efect asupra celor ce poseda puteri magice).
Dezavantaje: nu este sociabil astfel nu are prieteni si nu se poate baza decat pe el. nu are experientza in lupta corp la corp si poate fi pus usor la pamant de un adversar cu dimensiuni mai mari ca ale lui(daca este neinarmat si nu are acele bilutze de care pomeneam mai sus.) trebuie sa se ascunda de lumina soarelui, cea artificiala fiindiu neutra
Nu se stie nimic din trecutul sau.
gomene sig prea mare

[Imagine: chibi_56.gif]
Chibi-ul lui Vodafone

#10
Nume: Hinaria......

varsta:17 ani

specie:an dark angel muhhaahhaa

ocupatie:uciderea dusmanilor normal...omoara bad guys si ii apara pe cei buni se apara singura normal si in rest mananca si cutreiera lumea intr-o singuratate demna de mila...nu ii place sa isi faca multi prieteni cu toate ca in lumea ingerilor si a demonilor este destul de populara

arme: armele ei nu sunt cine stie ce ...sunt cutite si chestii de genul ii place sa foloseasca bombe cu toate ca deobicei nu isi foloseste armele si isi foloseste puterea ei de demon si de inger

Descriere: (nu va spun cum arata ca dau poza) dupa cum am spus e o persoana singuratica nu ii plac grupurile de tipe "roz" si nu ii plac ingerii perfecti care lucreaza doar pentru bine ,ii place sa aiba mereu dreptate si nu isi face multi prieteni,ii place sa omoare raul si sa calatoreasca

puteri: are puterea de a lua viata cu toate ca ii trebuie un fel de supra incarcare iar apoi adoarme depinde de pers de exemplu upa ce a luat viata uni monstru trebuie sa doarma doua ore iar dupa ce a luat viata a 50 de iepurasi nu i se intampla nimic, are puterea de a zbura normal pentru un inger si are un fel de telekinezie doar ca nu numai ca ridica obiectele le poate taia direct si de asemenea cunoaste cateva vraji care ori cum e ceea mentionata mai sus ia viata ori o ajuta sa isi incarce uterea ori lame taietore etc

poza:[/php]
[Imagine: plantdemonwy81.jpg?t=1191954175]
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate

[Imagine: zvx369.png]
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.347 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.640 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Black Pearl- character and story Arişică 6 5.991 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.635 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.374 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.703 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.349 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria [terminat] Shiva 197 86.966 18-07-2009, 05:47 PM
Ultimul răspuns: Aly
  The world of fairy tales-characters'descriptions hikari marina 12 11.633 13-04-2008, 07:00 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)