Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yumeria [terminat]

#1
Scurta istorie a taramului Yumeria , dupa care incepem micul nostru joculetz XD

Yumeria este un taram plin de peisaje si locuri fermecate si magice . Odata , demult , Yumeria si Lumea Umana nu erau separate ci erau una si aceeasi . De pe vremea aceea nu mai exista nici un fel de marturii cum ca cele doua lumi ar fi coexistat , dar au mai ramas legendele si miturile lumii noastre despre existenta magiei , elfilor , vrajitorilor , dragonilor si a tuturor creaturilor si fiintelor mistice .

Vechile mituri grecesti si romane nu fac altceva decat sa povesteasca viata unor oameni cu puteri magice si cu invatatura vrajilor . Legendele egiptene si arabe nu s-au nascut din mirajele oamenilor pe timp de canicula , ci din istorisiri adevarate si realitate . Pe peretii vechilor piramide este desenat cu precizie modul in care vechii magi si dragonii-umani faceau legatura cu lumea exterioara Terrei .

Acum oamenii incep sa-si dea seama de ce se petrece in jurul lor si observa cum lumea lor inchisa se intrepatrunde cu magia si legendara lume a Yumeriei .

Acum se scrie cu adevarat noua istorie a Yumeriei ^^*....

Ploua... ce intunecat e! Nu ai zice ca e vara .

Din cand in cand cate un fulger slab si firav strabate cerul si bate in imensa toba a tunetului . Picaturi fine de ploaie se preling pe frunzele ceruite ale ciresului.

E prea liniste... Vreau sa fug , nu stiu de ce , dar vreau sa fug! Vreau sa scap de lumea asta goala si seaca . Vreau sa ma ratacesc !

Kana zambeste amar in fata ferestrei . Dupa ce striga in sufletul ei se gandeste sa fuga . Ploaia inceteaza iar soarele lumineaza fata trista a fetei . Kana isi ia ruxacul pregatit dinainte si iesa pe usa . Acum zambeste victorios: Sa scap de lume...
Incet se departeaza de casa si inainteaza in padure . Picaturile fine ale ploii scurte de vara s-au evaporat ,lasand in urma padurea neatinsa . Din vreme in vreme se zaresc printre crengi vietati ciudate cu coada stufoasa si alba . Kana nu-si da seama ca tocmai a trecut din lumea ei mica in imensul taram al Yumeriei , sora pierduta a Lumii Umane ....

PS: continuati cum vreti...puteti de exemplu sa aratati cum incepe aventura pentru personajele voastre , cum vad prima data un om su dragon sau pe Kana ,etc

#2
Oooooo....daaaa.....nici dupa atatea secole de pribegit inca nu m-am plictisit de admirat minunatiile Yumeriei.Parca de fiecare data cand trec printr-un loc,acesta este mai frumos,mai incitant.....nu ma voi satura niciodata de calatorii.
Un dragon singuratic descrie cercuri pe cerul cu tente purpurii al Yumeriei,mai exact al zonei Azentines,unde la tot pasul intalnesti cate o zana plina de veselie....Fantomaticul dragon aterizeaza in fata lui Shaliel,dar aceasta nu pare deloc surprinsa.In spinarea sa se poate observa un fel de sa,iar mistica urca in ea....
Incotro,stapana?,intreaba dragonul dupa ce se inaltase.
Spre taramul elfilor,Belhender....am niste treburi de rezolvat pe acolo
.......
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#3
Kana, bine ai venit in Yumeria. Stiu ca in lumea ta poti fi izolata de societate din cauza aspectului tau de jumatate amiorf dar aici vei fi considerata ca facand parte din Yumeria. Aici fiecare are o infatisare deosebita si toti se respecta unul pe altul indiferent de infatisarea fizica. Esti binevenita in Yumeria. Acum urmeaza-ma sa iti arat ceva.

#4
Nu inteleg de ce m-au ales tocmai pe mine...din toti locuitorii din Faylinn!Si unde o voi gasi pe Shaliel?

De-a lungul calatoriei,Yume vizitase mai multe taramuri intreband de Shaliel.In cele din urma aflase ca persoana cautata se indrepta spre taramul elfilor.Avea un drum lung de parcurs.Ajungand intr-o padure,Yume se hotara sa se odihneasca,asezandu-se la umbra unui copac inalt si stufos,cu frunze de argint,in care mii de pasarele cantau fel de fel de cantece duioase.Din cand in cand se auzea susurul unui izvor cu apa limpede ca lacrima ce izvora de sub o piatra din coastele dealurilor.

E timpul sa-mi continui calatoria...
[Imagine: Untitled-1.png]

#5
Hm.....luna arata chiar mai misterios de aici,de pe malul lacului Khazah'rel...

Deja au trecut trei zile de cand Shaliel a pornit din Azentines impreuna cu Belhender,iar acum poposesc in Cretoria,taramul dwarf-ilor,un loc destul de linistit,asta daca nu-i enervezi pe localnici.Dar fiindca Shaliel e obisnuita sa treaca neobservata,acest lucru nu va fi o problema.
Mistica sta rezemata pe maini si admira luna putin rosiatica in aceasta noapte,in timp ce Belhender doarme incolacit la cativa metrii de ea.

Oare chiar e nevoie de asta.....?Ca nu as vrea sa aflu ca ma duc pana in Azurhel fara rost,mai ales ca ei au nevoie de ajutorul meu,nu vice-versa.Dar daca ma gandesc mai bine,am auzit azi cand treceam prin satucul Spelhor ca elfi au facut pace cu dragonitii,asa ca nu ar mai avea
nevoie de mine acum....Fie cum o fi....eu ma duc si daca intradevar nu se intampla nimic ma indrept spre Bruelhund,dupa ce-l mustrulesc putintel pe Khael,elful...Ar cam fi cazul sa pornesc...Belhender,trezirea,ca plecam!Vreau sa ajung in Azurhel pana maine seara...

Aaaaa..hmph..
BELHENDER,TREZESTE-TE IN MOMENTUL ACESTA!!!!MA AUZI?!?!
Gata gata,m-am trezit.....scuze...
Bun,sa pornim..

Cei doi pornesc tocmai cand se mijea de zi,iar astrele ceresti incep sa ne binecuvanteze pe toti cu lumina divina.
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#6
-Ce padure interesanta! Nu prea pare pamanteana... da, am patruns intr-o lume superioara.. e lumea Yumeriei! Se lasa de seara, iar lumina asta nu e asa nociva ca si cea terestra. Asa ca pot sa imi dau jos casca, dar de ochelarii de soare tot nu ma pot lipsi. Inca mai trebuie precautie.

Amon nu cunostea taramul Yumeriei, doar auzise de el, mai auzise si de animalele mitice care il populeaza. Si doar atat. Asa ca mergea prin padure tot inainte si incet.
Dupa un timp, dandu-si seama ca merge tot inainte si fara nici o tinta, s-a oprit sa se gandeasca:

-Observa ca deja s-a innoptat, dar de ajuns nu am ajuns niciunde. Ma voi pune acuam pe concnetrare si ma voi dedubla. Atata daor sa nu se atinga nimeni de corpul meu, cat timp spiritul va iesi ca sa cerceteze locul in ansamblu

Apoi se aseza Amon intr-un loc mai inalt si ferit si incepe sa se concentreze. Corpul ramane apoi ca si paralizat, in timp ce spiritul calatoreste prin Yumeria, in recunoastere: la lacul Khazah'rel, Azentines, etc.

Pe care personaje ii intalneste spiritul? Ce se va intampla dupa ce spiritul lui Amon va intra inapoi in corp?
Veti vedea dupa pauza in care va dau voua cuvantul

#7
Kana zambsete iar spre nu-stiu-ce . Se simte libera sa traiasca , sa nu se mai ascunda , sa fie ea insasi . Se va duce altundeva , da! Undeva unde nimeni nu stie cine e sau ce monstru crud se ascunde in ea... Soarele scapara usor dupa franjurii sfasiati de sange ai nourilor .
Un vant cald de noapte varatica ii alinta fata...
Kana sta si priveste in gol spre astrul de sange si lumina... I se pare ca isi aminteste ceva...

Sa nu te apropii in nici un caz de Azurhel!!!! Acolo nu sunt decat elfi iar elfii sunt singura rasa care mai stie ca animorfii nu sunt disparuti!!!... Kana incepe sa rada zgomotos cand isi aminteste de figura lui si de modul in care incerca s-o faca sa-l asculte... Saracul Azareth! slab de inger mai era... chiar credea ca ea o sa-i dea vreodata dreptate? Kana pleaca mai departe si mai hotarata . Acum avea si o tinta : Azurhel... Kana vrea numai sa verifice atata tot ... dar sub forma umana...

Flashback: -Voi face ce?!
-Ne vei ajuta...
- FUGARIND CHESTII URIASE?!!?
-Sunt numite creaturi mistice si da , intr-un fel le vom fugari...
-Dar...
-Nici un dar! Te vei numi de acum membra a echipei noastre...
End flashback.

Kana se trezeste brusc din visare si incearca sa-si alunge din minte aceasta memorie

#8
In sfarsit,Belhender,am ajuns in Azurhel.....Mi se pare ca banuielile mele erau adevarate......nu pare a fi nici o batalie.Aterizeaza in luminisul acela,ca stii ca elfii nu prea agreaza dragonii.Tu ma vei astepta aici.Ma intorc pana in zori.
Am inteles!


Era noapte deja cand Shaliel a intrat,acoperita de o capa neagra,in cetatea Azurhel sa-si caute vechiul prieten,Khael.Orasul era urias,si ca orice alt locas al elfilor era plin de arbori de toate felurile,in care vedeai casele de felurite forme si dimensiuni.Dar Shaliel nu are timp sa admira structura orasului....ea se grabea....si dupa o scurta vizita lui Khael,pe care l-a mustruluit pentru ca nu a anuntat-o ca nu mai e nevoie de ea,se indreapta spre fierarie,de unde-si procura o sabie noua deoarece ea veche s-a cam tocit in ultima ei lupta cu Valdir,un alt Mistic.Cand se indrepta spre portile orasului obserza o tanara zana cu parul ca taciunele care-i atrase atentia,dar isi continua drumul.

Belhunder!!!
Da...
Mai poposim o zi aici,in padure,iar apoi ne indreptam spre Bruelhund...
Buuuuuuun,deci pot sa ma culc la loc....Noapte buna!
Haha....tipic pentru tine....dormi....meriti o pauza.....
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#9
In timp ce corpul lui Amon ramase in padure, ramas ca o statuie in pozitie de meditatie, spiritul sau "scana" de sus tot tinutul Yumeriei: cetatea Azurhel, lacul Khazah'rel, rtecand deasupra caselor, cetatilor, a altor paduri.
Trebuie sa mai fie oameni pe aici. Sunt amabili? Ma pot ajuta, ca sa ii ajut si eu pe ei?

Dupa un timp vazu o fata care privea la un astru. Afla ca o chema Kana.
-M-ar putea ajuta cu ceva?
Apoi spiritul se materializa intr-un om de inaltime medie si infatisare placuta. Adica asa cum e si corpul sau, insa cu ochelarii de soare pe ochi:
-Scuza-ma, Kana, sunt nou pe aici. Cunosti cumva acest tinut? Sti unde pot gasi o harta, sau un ghid? Sti unde pot gasi o camera pentruo noapte?

Astepta raspunsul Kanei.
Merse mai departe si dadu de Shaliel, in cetatea Azurhel. Si de data asta s-a materializat si i s-a aratat in fata:
-Scuza-ma, Shaliel, sunt nou pe aici. Cunosti cumva acest tinut? Sti unde pot gasi o harta, sau un ghid? Sti unde pot gasi o camera pentru o noapte?
Astepta raspunsul lui Shaliel.

Calatorind mai departe cu viteza gandului, dadu de o adolescenta bruneta cu ochii caprui inchis. Din imprejurari afla ca o cheama Yume si se gandea ca poate ea il va ajuta. Din nou se materializa in fata ei, in aceasi postura de om cu ochelari de saore si imbracat conform traditiilor acelor locuri:
Ii adresa aceeeasi intrebare.
Astepta raspunsul lui Yume.

Calatoriind mai departe, era cat pe ce sa se ciocneasca cu... un inger.
- La ce fiinte am gasit aici, nu e ceva neobisnuit sa gasesc si ingeri... mai ales dupa ce am gasit si o zana
Se materializa din nou in om, adica umanoid si o intreba daca cunoaste aceste locuri, daca stie unde ar putea gasi un ghid, sau o camera pt o nopate.
Astepta si raspunsul Amalielei.

#10
Da. Te pot ajuta. Cunosc cat de cat tinutul. Nu chiar tot dar iti pot fi ghid. Asta deoarce Yumeria este chiar foarte mare. Este infinita. Nu am zburat inca peste tot. dar cunosc totusi o parte semnificativa din el. Si tu fiindca esti extraterestru chiar si daca vei fi in corpul tau tot ma vei putea vedea. In plus oricine de pe acest taram Yumeria ma pate vedea. Doar in dimensiunea Terrei sunt invizibila. Deasemenea aici pe Yumeria toti ingerii sunt vizibili. Acum unde ai dori sa mergem?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.239 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)