Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The world of fairy tales-characters'descriptions

#1
Inainte de a va crea proprile personaje cititi cu atentie urmatoarele reguli:

1.Nu agresati in mod direct un user prin intermediul personajului.
2.Nu preluati controlul altui personaj in afara de cel creat de voi.
3.Incercati sa nu mergeti pe mai multe subiecte.
4.Nu exista limite la timp si spatiu.
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Nume :kahya
Kahya nu era nici o zana buna dar nici un zmeu rauvoitor. De mica se pricepuse la vraji si in putin timp devenise o vrajitoare destul de puternica. Nu era nici de partea binelui , nici de partea raului , un fel de intermediar. Ajuta pe oricine si are un mare defect: este mult prea sincera si din cauza asta lumea stie ca pe ea se poate baza. Pentru ea nu exista tabere ci doar un adevar .
Desi era vrajitoare era frumoasa si uneori chiar timida. Pe langa faptul ca stia multe vraji , licori si mereu cate un raspuns la toate, cunostea si multe secrete ale regatului inca de cand era mica.
Aparent avea vreo 23 de ani dar cu ajutorul vrajilor si importantei in tinut nu se vedea ca are peste o mie de ani.
Era inalta cu parul schimbator, il putea face asa cum si-l dorea pentru ca avea abilitatea de a isi schimba infatisarea. Uneori putea sa citeasca gandurile negre si deseori statea in cabana ei fara a iesi.
Avea un mic sceptru in mana pe care il folosea pentru diferite vraji inclusive ca sa se faca disparuta.
E ceva cam capricioasa si are momente in care refuza sa faca cate ceva dar in rest e de incredere si oricine se poate baza pe ea, are un medalion la gat care ii poarta noroc si sceptrul ei continea o substanta cunoscuta numai de ea pentru vindecare.
Cand isi facea aparitia fara sa anunte pe nimeni si intervenea brusc insemna ca ceva rau e pe cale sa se intample si ea simte asta...si incepeau vorbele.
Desi era gata sa ajute pe oricine tinea un pic de ranchiura pe "cei buni" pentru o fapta din trecut si cum amintirile nu o paraseau , uneori se gandea sa ii tradeze dar in sfarsit nu o facea.
[Imagine: LotB_Arina1.jpg]

uitasi sa zic ca inainte de a fi vrajitoare a avut un trecut sumbru din care a invatat sa nu aiba incredere in nimeni si din cauza asta cm uraste pe cei buni...
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________

#3
shadow
personajul care ataca din umbra
la INCEPUTURI lumea se impartea in doua tabere
iar Creatorul a cautat o solutie pt a stopa batalia dintre cele doua tabere
shadow a primit rolul de impaciuitor
dar nu s a intamplat asa cum i s a spus si a devenit un personaj instigator

mai multe nu pot sa spun
ca nu ar mai fi shadow
pot sa spun ca el este o aparitie
nu este un pers materializat

#4
Nume:Imperia(revin cand am o idee mai buna)
Varsta:necunoscuta.....terorizeaza lumea cam de pe la inceputuri.....(adica suge sangele nevinovatilor)
Rasa:vampir antic
Semnalamente(e foarte cautata.....periculoasa......nu va apropiati ca musca):persoana vanitoasa....spre deosebire de majoritatea vampirilor,ea nu a fost om la inceput....s-a "nascut" vampir...desi "nascut" nu e chiar cuvantul potrivit,vampiri neputand avea urmasi,ea mai degraba a fost creata de mama tuturor vampirilor,Lilith,ca o fiica directa a acesteia.De-a lungul veacurilor a acumulat nesfarsite cunostiinte si experianta,astfel reusind sa-si calmeze temperamentul vulcanic.Totusi inca e orgolioasa,dar capabila sa-si recunoasca greselile(cam rare cei drept....datorita experiantei).Conduce o armata de vampiri ce se crede a fi infinita(numarul exact nu este cunoscut decat de ea)dar care se mareste....in ultima vreme mai mult decat de obicei,acesta fiind un motiv de ingrijorare pentru celelalte rase.
Adora culoarea mov(si parul il are mov...si obisnuieste sa se imbrace in mov)
Iscusita in lupta,nimeni nu i-a rezistat vreodata mai mult de o ora.Nu are incredere in multa lume....in cine o sa aflam mai tarziu....
Lupta pentru un singur scop....protejarea "Sceptrului",care din pacate e necesar altor rase(din motive pure si pentru binele tuturor......dar ea nu-l imprumuta)
Prefera anonimatul,dar nu are altceva de facut decat sa ramane dusmanul public numarul 1(plictiseala mare.....si ea cum uraste sa se plictiseasca...).
Nu are planuri de distrugere a lumii.......poate doar de putina expansiune a regatului sau....dar asta se poate schimba.
Spre deosebire de vampirii inferiori,ea nu e sensibila la lumina solara.....dar o prefera totusi pe cea a lunii.
Poza: [Imagine: 8b2e36ce7f9adf6c-1.jpg]
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#5
Numele: Oksana Amaliela Kurnikova

Varsta: 22

Rasa: zana

Descrierea : Este o zana buna, iubitoare, sare imediat in ajutorul atunci cand este chemata, ii place sa ajute, Este curajoasa, se lupta si cu cei mai puternici demoni daca e nevoie, dusmanii ei sunt orcii si monstri.
Poate fi chemata doar cu puterea gandului. Te gandesti la ea si ea imediat e langa tine.
Cunostinte: cunoaste toate limbile Pamantului plus alte 100 limbi extraterestre.
O pasioneaza: Chimia.
Poate fi vazuta bruneta sau roscata. Ii place sa se vopseasca roscata.
Alte pasiuni: Calatoriile, misterele, explorarile, magia.
Cand nu vrea sa fie deranjata se micsoreaza la dimensiunile unui fluture.
Imagini (optional): [Imagine: zana_mare.jpg]

[Imagine: bloomela02.jpg]

si

[Imagine: zana_mica01.jpg]

Istoric (optional): S-a luptat cu multi elfi si orci si alte forte malefice ce vroiau sa faca rau oamenilor sau chiar sa distruga Terra. Nu a castigat chiar toate bataliile. A pierdut doar de 3 ori.

Slabiciuni: Apa moarta. Daca este stropita cu aceasta isi pierde cunostinta pana cand cineva o stropeste cu apa vie. fructele otravite. Isi pierde cunostinta pana cand cineva ii da antidotul impotriva acelui fruct. Deseori tot apa vie dar de data aceasta trebuie sa o bea.

Echipament (optional): Se imbraca obisnuit. Preferatele ei sunt insa o rochie alba si una portocalie. Arme nu are. In schimb are diverse puteri supranaturale si magice. Ca sa le enumar m-ar apuca dimineata. Asa ca zic pe scurt: Toate puterile pe care le au personajele pozitive din toate desenele animate plus inca cateva. Enumeram cateva din puteri: supervedere, superauz, telekinezia, telepatia, Stapaneste: Focul, apa, aerul, lumina, natura. Stie magie alba si neagra. Magia neagra o foloseste doar in luptele cu fortele negative. In rest foloseste magia alba pentru a ajuta oamenii si personajele pozitive. Alte puteri:Super Agilitate, micsorarea si invizibilitatea. Se poate micsora ricat de mult dreste si poate intra in cele mai mici locuri. Pana si in musuroaiele de furnici.Se poate micsora chiar si pana la dimensiunea unei bacterii sau a unui virus si intra in corpul inamicului astfel imbolnavindul sau poate intra in corpul unei persoane bolnave si astfel luptandu-se cu virusii si bacteriile sa ii redea sanatatea. Are si puterea Bioenergiei si a bioterapiei pentru a vidndeca persoanele bolnave.
Din aripile ei poate emite lumina si chiar lumina care isi modifica culoarea in cele 7 culori ale curcubeului pe rand. Sau poate emite si lumina laser si lumina vindecatoare din aripi. Nu are nevoie de teleportare. ia zboara cu pana la de 10 ori viteza luminii.

E nemuritoare asa ca poate fi facuta doar sa isi piarda cunostinta temporar. Mai este sensibila la magia neagra si lumina magica a sceptrelor elfilor. In concluzie este nemuritoare dar f sensibila si poate fi pusa pe tusa mai mereu. Daca este ranita organismul ei se reface rapid.

#6
Nume:Shinami Goeru
Varsta:19 ani(in realitate nu i se stie varsta)
Specia:idome intunecate
Descriere:Nu face parte nici din tabara celor "buni" nici din cea a "railor",ea este neutra,a suferit multe transformari de-a lungul vietii,se spune ca ea a contribuit la crearea Ynamyei.
Ynamya este taramul pe care Shinami impreuna cu alte idome intunecate l-a creat,reprezinta un loc neutru,in care binele si raul nu isi reproseaza nimic,scopul Shinamiei este de a aduce pacea,de a opri razboaiele,ea a avut cea mai mare contributie in crearea Ynamyei,cum celelalte idome intunecate au murit in razboiul dintre bine si rau,ea este conducatoarea de drept a Ynamyei.
Se spune ca nimeni nu a mai auzit-o vorbind ca inainte de la moartea idomelor,pentru ca aveau propria limba.
Este o creatura greu de inteles,uneori nu iti poti da seama cum se simte,alteori nu intelegi la ce se refera cand vorbeste despre ceva.
Are puterea aerului si a apei(celelalte idome intunecate aveau si ele puteri),dar si alte puteri necunoscute "publicului".


[Imagine: shinamigoerumx2.jpg]

#7
nume: ayame(stiu nu e prea original dar nu am alte idei)
varsta:10 ani
specia: fosta zana buna(acum este de partea raului)
despre ea:
se antreneaza de cand avea 5 ani sa devina mai puternica dar pentru ca celalte zane nu au acceptat-o i-au taiat aripile si au gonit-o. astfel a ajuns de partea raului (desi in adancul sufletului inca mai exista bunatate). acum tot ce cauta este razbunare. desi e mica si uneori are un comportament copilaros cand e nevoie poate gandi foarte matur si este foarte puternica. de obicei calatoreste foarte mult. se odihneste ziua si porneste la drum noaptea ca sa nu se intalneasca cu vreo zana.
[Imagine: a_4150.jpg]
[Imagine: 1096497836_r-Renegade.jpg]

#8
Nume: Rain Ayumi
Varsta: 17 ani
Rasa: Zana...nu este buna, dar nici rea
Despre ea:
Rain Ayumi a fost printesa regatului Noshitsu...Cand Ayumi avea 5 ani, pe vreme de seceta s-a pornit un razboi intre regatul lor si regatul vecin...Din cauza secetei oamenii erau slabiti si nu puteau lupta, astfel regatul Noshitsu a fost cucerit de Yuna, cea care conducea regatul Tsunashi. Yuna a vrut ca Ayumi si parintii ei sa fie omorati, dar planul nu i-a reusit, deoarece Ayumi a reusit sa scape, dar parintii ei au fost omorati. A jurat ca se v-a razbuna pe Yuna si asa a si facut...pana la varsta de 13 ani s-a antrenat pentru a o putea invinge pe Yuna si astfel s-a si intamplat. Insa regatul Noshitsu fusese distrus, iar Ayumi nu putea sa se intoarca acolo...
A hotarat sa calatoreasca prin lume pentru a descoperii misterele ce se ascund in ea...Este de partea raului din cauza faptului ca stea pentru razbunarea parintilor, i-a trezit partea intunecata a lui Ayumi, iar acum era rea...
Detine puterea focului, dar si a apei...Ii place foarte mult sa se "joace" cu adversari ei inainte de ai omora...Desi detine aceste puterii, ea nu prea le foloseste, ci isi foloseste pumnalele magice, pe care le-a primit in schimbul unei lupte cu un puternic luptator, care a reusit sa ii taie o aripa...din cauza ca nu mai putea zbura, Ayumi a fost nevoita sa iti taie si cealalta aripa, deoarece era inutila...


[Imagine: 90.jpg]

#9
Nume: Angaria [provine din vechea elfa, unde Angar - candoare] // Fangar [provine din cartile lui tolkien, de la padurea entilor denumita Fangorn, care, in vechea elfa insemna Enigma]
Varsta: Sfarsitul Unei Vieti // Renascut ca alt tip de creatura. varsta nedeterminata, perioada de viata nedeterminata

Nume: Erathayen [provine din vechea elfa, unde Erathaya - Durere]
Varsta: 326 ani


Istoric: fiind o zana grandioasa, Angaria isi ducea traiul de zana grandioasa in taramul Fairytopiei. intr'o zi, doua zane transformate din spiridusi o vor trada pe zana noastra, Dezaripand'o, persecutand'o si alungand'o de pe teritoriul Fairytopiei. Ea va fi gasita moarta de catre Erathayen, vrajitoarea ce a jurat razbunare fata de fairytopia, deoarece a fost exilata pentru ca puterile ei evoluasera mai repede decat cele ale reginei, iar acest aspect ar fi fost o amenintare la tronul reginei.
Erathayen o va invia pe Angaria, transformand'o in alta creatura, total diferita fata de natura ei originala, anume un dragon de gheata... Dragonul, fiind primul din rasa lui pe taramul acesta plin de frumos, era o enigma totala pentru vrajitoare, nestiind ce tip de putere ascunde. Asadar, dragonul a fost botezat Fangar, din cauza enigmelor ce le infatisa de fata cu Erathayen.
In cele din urma, Erathayen si Fangar vor forma o alianta impotriva Fairytopiei, pt a se razbuna pentru chinurile si nedreptatirile prin care au trecut fara sa aiba nici o vina.

#10
Nume:Yume,razboinica viselor
Varsta:18 ani
Descriere:Yume este o bruneta cu ochi caprui inchis,1.72 inaltime.Este misterioasa,ambitioasa,orgolioasa si incapatanata(caracterizarea reala pt cei care nu ma cunosc)
De cand s-a nascut,a fost protejata de spiritele naturii primind puteri paranormale cum ar fi abilitatea de a intelege limbajul animalelor si de a folosi puterea naturii.Celelalte puteri sunt necunoscute,vor fi dezvaluite pe parcurs.Intotdeauna o intalnim in lupta contra raului pentru fericirea celor dragi si nevinovati.

[Imagine: sakurabayuukobymaxwindywa0.jpg]
[Imagine: Untitled-1.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.462 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Acvalent Venos Fight-characters Himisoara. 2 3.397 10-05-2010, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Flash
  The world of fairy tales hikari marina 95 51.846 10-07-2008, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.241 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)