Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Evolution-character and story

#1
Un nou RPG...si sper sa va placa acesta so...


Evolution-Character and Story

Este vorba despre niste oameni normali,care traiesc o viata normala si fac activitati cu totul obisnuite.Pana intr-o zi cand acestia isi descopera puterile ascunse si incep o noua viata de luptatori in Londra.Cu timpul,acestia se intalnesc intre ei,formand un grup si ascunzandu-se intr-o fabrica foarte veche si aranjata de ei ca fiind locul lor.Ei sunt luptatori,si pot lua forma de lupta cand vor ei.Ziua sunt persoane normale,iar noaptea cand exista vreo problema isi schimba identitatea cu totul,nume,fizic si uneori chiar si psihic.Liderul lor este un om de vreo cincizeci si ceva de ani foarte intelept dar si aspru cand vine vorba de lupte si reguli.L-au cunoscut dupa un an cand ei deabea se obisnuisera cu puterile lor dar acest domn' Wills i-a invatat multe lucruri.Lupta impotriva unor spirite rele ce bantuie orasul noaptea,ucigand oameni fara mila,luandu-le sufletul drept puterea sa sau intrand in ei si controlandu-i.

Fiecare dintre ei au o arma de lupta,si nu conteaza care este,poate sa fie animal,sabie,bagheta,chiar si..evantaie,nu conteaza ce anume dar doar sa fie obiectul cu care ei se lupta.Trebuie sa puneti trei poze:una cu personajul normal,cealalta sub forma de luptator si una cu obiectul de lupta,trebuie sa aiba doua nume diferite,dupa identitati,una de zi..si una de noapte,fara a nu fi descoperiti.

So...enjoy!!! I'm first.

Nume:Cassidy Stewart

Nume identitate:Starice

Varsta:17 ani

Sex:Feminin

Arma de lupta:O sabie-Calipso

Caracter:Este o personalitatae foarte amuzanta,mereu cu zambetul pe buze si mereu gata sa-i face pe ceilalati din jurul ei sa rada la glumele spuse de ea.Se emotioneaza foarte repede cand cunoaste pe cineva,dar cand incepe sa se acomodeze cu persoana respectiva este toata o raza de soare.O sentimentala fiind,este foarte sensibila si pune la suflet aproape orice lucru care i se pare ei cat mai dragut.Se intristeaza repede dar intotdeauna ca sa nu stea trista prea mult timp incearca sa vada lucrurile bune si nu pe cele rele.Asculta foarte mult muzica.Muzica este pasiunea ei din copilarie si iubeste ca cante la chitara.Cand se transorma intr-o luptatoare caracterul ei se transforma intr-unul mai diferit,fiind putin mai dura si cat mai inteleapta.

Puteri:Cand este om se poate teleporta,poate controla mintile oamenilor si poate citi viitorul si trecutul oricarei persoane vazand astfel ce este in persoana respectiva.Luptoare fiind are o forta foarte puternica si se lupta cu sabia ca o profesionista.Poate trece prin obiecte,prin pereti,este invizibila si arunca din pumni cu apa.Are un tatuaj la incheietura maini chiar pe unde circula venele.Acel tatuaj il are decand si-a descoperit puterile si este o putere extrem de mare si nefolosita.

Scurt Istoric:Are un frate mai mare cu un an decat ea.Au intrait impreuna la parintii lor timp de trei ani.Dar cand parintii au observat ca ceva nu este in regula cu ambii copii i-a dat la un orfelinat de unde,de-acolo i-a luat doi soti foarte blanzi care isi doreau doi copii.Cassidy nu prea era incantata de noi ei parinti si incerca mereu sa fuga de acasa de la varsta de 6 ani,fiind o varsta destul de frageda,dar ea a acceptat situatia si pana la urma a observat ca parintii adoptivi ii vor binele.A trait bine pana la varsta de 10 ani cand lucrurile au inceput sa prinda amploare si puterile ei incepeau sa iasa cat mai mult al iveala.Seara Cass se transforma intr-o luptatore inexplicabil si tatuajul ei de la incheietura se accentua cat mai mult,purtand o durere foarte mare.Acum mereu cand se transforma durerea incepe sa actioneze dar s-a obisnuit.Momentan traieste cu fratele ei si parinti adoptivi intr-o vila la Londra facand parte din acest grup de vanatori si luptatoti.

Photo Normal:
[Imagine: theAnimeGallery_com_75049_702x992.jpg]

Photo Warrior:
[Imagine: warrior-angel2.jpg]

Photo Sword:
[Imagine: FaithsSword-1.jpg]


Nume:Johnny Stewart

Nume identitate
:Fire Wall

Varsta
:18 ani

Sex:Masculin

Arma de lupta:Sabia-Moderanto

Caracter:
Johnny este o personalitate foarte calm si linistita.Nu-i place sa se agite prea mult sau sa se grabeasca in anumite momente,uraste acest lucru.Uneori este si sarcastic cu persoanele care sunt pline de ele si increzute.Sta linistit mereu in camera lui si priveste cerul intrebandu-se cum este acolo.Scrie poezii,canta la pian si iubeste sunetele line si calme,ca de exemplu susurul apei si ciripitul pasarerelor.Este mereu atent cu o fata,facandu-o sa se simta cat mai speciala si cat mai pretisoasa pentru el.Are grija de sora lui si este mereu langa ea alaturi urmarindu-i orice pas gresit pe care il face,asta inseamnand ca este foarte grijuliu cu toata lumea.Cand este un luptator,personalitatea,psihicul cat si fizicul i se schimba total.Devine o alta persoana foarte rabunatoare si sadica neiertand pe absolut nimeni.

Puteri:
Jucandu-se cu focul mereu pe acasa,pe la scoala si chiar oriunde,stapaneste foarte bine arta focului si de astfel i sa dat porecla Fire Wall.Vede prin absolut orice si simte pericolul de la mare indepartare.Are puterea de a se pricepe in absolut orice,mecanica,zbor,tehnologie,absolut orice atunci cand este nevoie.Atunci cand se infurie,pe ce pune mana distruge fara sa-si dea seama de ceea ce face.Cand este un luptator,comunica cu orice animal,cu orice pasare si orice mamifer.Transformandu-se,puterea lui asupra focului creste cu o imensitate de nemaiinatalnit.si poate distruge lucruri,blocuri,o padure intreaga numai clipind din ochi.

Scurt Istoric:El a fost destul de fericit cand parintii adoptivi i-a luat de la orfelinat pe amandoi.Cand a implinit 8 ani Johnny avea un bun prieten pe nume Chris,care a murit ucis de fantomele orasului,promitandu-i ca va ucide in calea lui cat mai multe fantome si se va razbuna pe ele.El si-a descoperit puterile de la o varsta mai frageda,de la 7 ani jumate cand era in la padure,atingand un singur copac,iar acesta a cazut in mai putin de 5 secunde.Johnny a fost spetiat de evolutia puterilor lui,era speriat de el insasi si de cateva ori a fugit de acasa,intorcandu-se a doua zi stors de viata.In prezent el duce o viata fericita impreuna cu sora sa Cassidy si parintii lor,cunoscand oameni minunati si facandu-si o multime de prieteni.Dar ei totusi detin un secret mare,pentru ca parintii lor nu stiu absolut nimic despre puterile lor.

Photo Normal:

[Imagine: boy_anime_.jpg]

Photo Warrior:
[Imagine: warrior2.jpg]

Photo Sword:
[Imagine: fire-sword3.jpg]

Cam astea sunt personajele mele.Sper sa va distrati si va puteri face orice fel de personaj.Enjoy!! :X
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#2
Nume: Jullie Aqua Le'Dark

Nume identitate: Dark Queen

Varsta: 18 ani

Sex: feminin

Arma de lupta
: SynewyDark- o sabie straveche

Caracter
: este o fire calma, tacuta, misterioasa, flexibila si intelegenta. Ii place sa cante in timpul liber, vocal, la pian, vioara si chitara. Ii place muzica, dansul, cartile si sportul. Este o persoana mai ciudata: ii plac mancarurile foarte picante, echilibristica, inotul si in special scufundarile si bataile ( este o fire foarte batausa). Cand se transforma in Dark Queen devine o regina a intunericului si o razboinica fara mila. Devine mai cruda, mai rece, mai indiferenta si mai neinduratoare. Ochii ii devin rosiatici, cand se enerveaza pot deveni de un rosu-pur sange,, iar parul ii creste exagerat de lung.

Puteri: Se poate teleporta, poate levita si poate face si alte obiecte sa leviteze cu ajutorul telechineziei. Poate controla toate cele patru elemente sacre: apa, pamant, foc si aer si este stapana pe fortele ei. Sursa puterilor ei este un lantisor cu un cristal in forma de cruce. Cand se transforma acesta devine negru si ii apare un tatuaj imens pe spate, asemanator cu simbolul de pe lantisor . De aseamenea metamorfoza o schimba complet: este o razboinica a intunericului, in zale si armura si cu o sabie neagra, indestructibila. Sabia, principala ei arma, are o aura neagra si poate distruge orice in calea ei. De asemenea multe din puterile ei se bazeaza pe chemarea intunericului in sine. Este foarte agila, are niste simturi extrem de dezvoltate si o rapiditate de ghepard. Cand nu foloseste sabia isi poate canaliza puterea in maini, o putere neagra, intunecata si distrugatoare, sau poate folosi cele patru elemente.

Scurt Istoric: A fost gasita la varsta de 6 ani pe malul marii de niste straini, aproape moarta, nemaiaducandu-si aminte nimic despre trecutul ei. A crescut de atunci singura, fara sa-si mai aminteasca nimic dinainte de-a fi gasita pe malul marii, decat numele ei si purtand cu ea decat lantisorul si bratara cu forme ciudate , cu niste simboluri de nedescifrat pe ele.. S-a intretinut singura, muncind pe unde apuca si dormind de multe ori pe strazi. Lumea o injosea adesea, dar niciodata nu primea pomana de la cei cu suflet, incapatanandu-se sa creasca singura. Actual locuieste intr-un liceu- internat, un liceu darapanat, plin de batausi, printre care, ea este unul din ei. Lucreaza la un circ si la diverse magazine, din greu, pentru a-si intretine costurile studiilor. Si-a descoperit puterile la varsta de 10 ani cand a fost batuta ingrozitor de niste batausi...atunci puterea din inauntrul ei a transformat-o intr-o bestie intunecata, care i-a ucis pe cei care i-au facut rau.
Inca sufera ca nu-si aminteste nimic si vrea cu orice pret sa-si afle trecutul si radacinile.


Poza normal :
[Imagine: minuinaandtagthethingnexttoher.jpg]

Poza warrior:
[Imagine: AnimeWarrior.jpg]

Poza sabiei: Sabia se poate vedea in poza warrior, langa Dark Queen
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#3
RE: Evolution-character and story
intru si eu4


Nume:Aland Caddisson

Nume identitate : Moon cicatrice

Varsta :20 de ani

Sex: masculin

Arma de lupta :Sabia lunii si un pumnal stravechi primit de la un ninja pe moarte intr-o veche misiune(i-a lasat pumnalul pentru crezand ca el e singurul care s-ar descurca cu o arma straveche)

Caracter:Este o persoana impulsiva.Se enerveaza foarte repede si isi iese din minti cand nu ii reuseste ceva.Daca este infrand nu se da batut pana nu'si invinge inamicul chiar daca ar fi sa moara.Nu prea ii place munca in echipa ,dar se adapteaza.Ii place ciocolata si sa asculte rock.Este o fire ambitioasa si foarte serioasa.Ii plac glumele bune si este speriat de paianjeni.Are si o latura sensibila care si-o arata cu greu.Este indragostit de Cass ,dar nu stie cum sa ii spune asta.

Puteri :Atunci cand atinge orice metal absoarbe metalul in el devenind una cu metalul absorbit.Luna ii da o oarecare putere mai ales cand este luna plina sau luna noua.Atunci devine indestructibil si foarte greu de invins.Pe spate are un sigiliu(ca un tatuaj cu un fulger) ce il opreste sa-si dezlantuie un demon al lunii extrem de puternic.Datorita lunii pline poate zbura sau sa se faca invizibil.

Scurt istoric:Cand s-a nascut mama lui i-a pus la gat un talisman care era si este destinat sa il protejeze de aceea nu si-a la dat niciodata jos de la gat ,dar si pentru ca si-a iubit parintii.La 5 ani tatal lui a inchis un demon in el pentru ai salva viata,dar el si cu sotia lui au platit la randul lor cu moartea.A suferit mult datorita pierderii parintilor sai.Cu timpul a descoperit ca are puteri foarte ciudate si si le-a dezvoltat.Se antrena si studia zi si noapte si intr-o buna zi si-a jurat ca va scoate din el demonul si-l va invinge.Puterile fata de luna le-a capatat odata cu demonul,dar daca acum ar iesi demonul din el ar ramane cu o parte din puteri pentru ca a descoperit tehnici interzise ce le-a testat pe corpul sau.A locuit pana la 16 ani la matusa sa ,dar a plecat de acasa intrand in acest grup de luptatori.A terminat liceul si este la facultate de medicina.Ziua este un student super dragut si seara devine un razboinic de temut.
Poza: [Imagine: gothic-anime-boy-at-night.jpg]
[Imagine: Blade_of_Lost_Gods.jpg]
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.645 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.803 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.018 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.719 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.465 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.462 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.243 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)