Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black Pearl- character and story

#1
Un nou rpg 71 E facut in colaborare cu scumpa mea Emm ( a.k.a Crazy Converse)





Black Pearl- character and story

Inceputul secolului 19....spaima marilor sunt piratii : luptatorii neinfricati si hoti iscusiti. Cea mai puternica corabie si cea mai temuta: Black Pearl.... O corabie puternica, cu un echipaj pe masura care macina teroare in intreaga Europa.
Black Pearl, de proportii uriase este casa si locul de intruire a unui echipaj tanar si puternic. De asemenea este "scoala" unde sunt testati si instruiti piratii noi, de catre capitan si restul piratilor din "elita" . In afara faptului ca doar cei mai buni intra pe aceasta corabie, odata intrat, nici unul nu va mai parasi vreodata corabia si va fi alaturi de camarazii lui pana la moarte.
Capitanul ( desii fata) in ciuda aparentelor, pastreaza o disciplina stricta . Pe Black Pearl fiecare are un grad bine determinat. Gradele sunt urmatoarele ( in afara de cel al capitnului) :

-Secundul capitanului( vreau unu' singur)
- Observator ( as vrea maxim 3 )
-Pirat de elita (nu exista un numar ^^ )
-Novice ( la fel, nu exista un numar ^^)
Iata atributiile fiecaruia:
* Secundul- mana dreapta a capitanului
* Observatorii- cei care au grija ca, corabia sa mearga in directia corecta si cei care au grija sa previna eventualele atacuri "surpriza" a inamicilor
*Piratii de elita- toti ceilalti pirati, care au fost instruiti sa lupte si sa fure si care alcatuiesc majoritatea echipajului
* Novice- "ajutoare" de pirat, care in general spala puntea si gatesc, sau sunt ajutoarele speciale ale unui anumit pirat





Si acum cateva reguli:
- Fara Power play
- Fara sa blocati rpg-ul
-Un pirat de elita poate avea un singur novice ca ajutor pecial
- Nu inventati alte corabii sau echipaje noi ( cred ca Black Pearl e suficient: | )
- Nu exista vrajitori, magie sau "super puteri"
- Fiecare pirat de elita si observator e obligat sa aibe o porecla ( novici nu au porecle)
- Varsta personajului poate fi intre 15 si 26 de ani

So...cam asta ar fi idee si regulile...sper ca ati citit cu atentie... So...imi creez eu personajul ( capitanul corabiei) ca sa vedeti ce va trebuie 4


Nume real: Rosse Belle Le' Orleo'

Porecla: Tamina- Capitanul negru

Varsta:18 ani

Sex:feminin

Functie:Capitanul Black Pearl

Talente( adica la ce se pricep personajele voastre) : facand scrima inca de la 5 ani este o spadasina de neintrecut, extrem de rapida si precisa. Foloseste cu indemanare pistoalele si arcul. E extrem de flexibila si atletica, si este o buna inotatoare. Lupta cu placere cu orice fel de adversar si nu se sfiese sa fure de la bogati. In momentele de singuratate ii place sa cante la vioara si pian. De asemenea citeste cu placere carti si compune poezii. Stie fluent cateva limbi: franceza, engleza, latina, germana si spaniola.

Personalitate: este o fire extrem de atletica si baietoasa.Poarta mereu haine largi de baiat, pelerina neagra, palaria de capitan si un petic pe ochiul stang. Este rece si dura, cu o rautate si un sarcasm inascute. E nemiloasa, nu iarta nimic si total insensibila. Tine ( desii nu o arata) la echipajul ei, acesta fiind pentru ea unica ei familie. Are un sprit inascut de lider si poate deveni o fiara daca unul dintre camarazii ei este atacat. Autoritatile si nobili ingeneral ii provoaca greata si o desgusta aristocratia si vanitatea lor.

Istoric: abandonata de la nastere pe scarile unui han din Paris si mereu badjocorita de ceilalti a trait de mica in ura. La varsta de 5 ani a fost luata de capitanul de atunci a corabiei Black Pearl, care a antrenat-o pentru a deveni pirat si a invatat-o tot ce stia. La varsta de 15 ani mentorul ei a fost ucis, iar ea a devenit capitanul corabiei. S-a antrenat din greu si a jurat ca-si va razbuna mentorul si ca va afla cine sunt adevaratii ei parinti. Singurul lucru care i-a ramas si pe care il are inca de la nastere este un ceas auriu cu numele ei gravat pe el.

Poza: http://www.zerochan.net/123222

Sa-mi fac si un "novice" ...


Nume real: Abigeil Emily Sinon

Varsta: 15 ani

Sex: feminin

Functie:novice-ajutorul Tamiei

Talente: este o bucatareasa excelenta si una dintre cele mai bune croitorese. Stie multe despre medicina si poate trata pe oricine , oricand. Poate inota foarte bine si se price destul de bine in manuirea pistoalelor. Este de asemenea si o buna dansatoare.

Personalitate: Vesela si foarte glumeata, are un caracter total opus Taminei. Este intotdeauna amabila si prietenoasa cu cei din jur. Nu e deloc naiva si e foarte descurcareata, in ciuda aparentelor si a varstei. Tine foarte mult la capitan si ar face orice ca s-o ajute.

Istoric: S-a nascut intr-o familie renumita de medici din Londra. Parintii i-au murit cand ea avea 11 ani si atunci a inceput sa lucreze pe diferite corabii. Pana cand, la 15 ani a intalnit-o pe Tamina care i-a salvat viata, in timp ce era urmarita de cativa pirati carora le furase niste bijuterii. De atunci a devenit ajutorul Taminei.

Poza:[Imagine: Anime87.jpg]




So...asta e ce va trebuie:

Nume real:
Porecla ( nu si pentru novici) :
Varsta:
Sex:
Functie:
Talente:
Personalitate:
Istoric:
Poza:

So...cam asta e. Va astept personajele XD
Chuuu~~
[Imagine: bestg.png]


[Imagine: 25qaazp.png]


Merci beaucoup LynnuÅŸor hug


#2
:X:X:X

Nume: Allison Sophia La’Clarista

Porecla:Teyla

Varsta:
19 ani

Sex:Feminin

Functia:
Pirat de elita

Talente:
Manuieste foarte bine sabia de la varsta de 13 ani.A fost invata de catre tatal si bunicul ei o gramada de lucrui care ar puteao ajuta in orice situatie.Trage foarte bine cu pusca,cu pistolul cu cremene,si are o tinta fixa si precisa.La asta se pricepe foarte bine.Poate citi simboluri stravechi…le stia de foarte mult timp de la mama ei.Are o pricepere extraordinara prin a se catara peste tot,iar pe cei de pe nava ii surprinde mereu.Este o specialista in tot ce face si face totul cu suflet.

Personalitate:
Este o personalitate blanda,aventuroasa si cateodata cam vorbareata.Iubeste tot ce este legat de pirati,aventuri,secrete si dusmani.Ii place foarte mult sa citeasca,stand sus pe catargul navii,in liniste,aproape in fiecare seara.Canta la chitata de la varsta de 10 ani si iubeste muzica.Danseaza pe absolut orice muzica,si iubeste sa fie pe mare mereu,impreuna cu prietenii sai.

Istoric:A crescut intr’o familie absolut normala,cu parinti buni,care au crescut’o foarte bine.Tatal ei era un capitan nemaipomenit,un pirat cum nu se auzise,iar Allison isi dorea foarte mult sa ajunga ca tatal ei si sa'i arate ce a realizat ea…insa lucruri nu au stat comform “planurilor”.Mama ei,tatal si bunicul au murit in urma unui incendiu provocat de niste pirati dusmani ai tatalui ei.Sophia nu a putut sa’i salveze,avea doar 14 ani.Acum ea face parte dintr’o intreaga familie a piratilor si promite sa se razbune pe cei care i’au omorat parintii.

Poza: http://www.zerochan.net/full/112429

***

Nume:
Christhian Lee La’Clarista

Porecla:
Casanova

Varsta: 20 ani

Sex:Masculin

Functia: Secundul capitanului

Talente:
A facut scrima 6 ani la rand,impreuna cu un profesor foarte priceput.Cunoaste toate armele posibile,si este un bun luptatot cu sabia.Ii place sa traga cu arcul,insa nu prea este pasionat de asta.Iubeste tot ce este legat de pistoale,tunuri si lupte.Este foarte agil in lupta,si nu’si lasa dusmanul sa’l distruga asa de usor.

Personalitate:
Este putin arogant,cateodata ironic,dar iubeste ceea ce face si intotdeauna s’a daruit acestui lucru.Lee este un baiat cu o personalitate foarte puternica,amuzant si intotdeauna ii place sa ii scoata din sarita pe unii colegi ai sai.Nu stie ce este cuvantul frica.Are foarte mult devotament de sine,rabdare cu unii incepatori si este o persoana foarte romantica.O iubeste foarte mult pe sora lui Allison,si nu accepta ca acesteia sa i se intample ceva rau,asta dand dovada ca tine la lume si la toti prietenii lui.

Istoric:Christhian a fugit de acasa de la varsta de 12 ani,locuind cu un maestru care l’a invatat aproape tot ce stie.Sa fie sarmand cu fetele,sa fie un Casanova cu orice persoana.Sophia a tinut legatura cu el intotdeauna si isi facea griji pentru el.A suferit foarte mult dupa moartea parintilor,si ii parea rau ca nu a fost acolo,sa incerce sa’i salveze.Cand a fugit de acasa,era doar un pusti rebel,caruia ii placea foarte mult aventura si care se plictisea langa parintii lui….dar acum regreta foarte mult acest lucru.Momentan traieste pe nava impreuna cu sora lui si intregii prieteni.

Poze: http://www.zerochan.net/102759
http://www.zerochan.net/100170
http://www.zerochan.net/214543
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#3
ahrr, pirati, intru si eu 21

Nume real: Reina Rosalyn de Ramos

Porecla ( nu si pentru novici) : Șoimu' , sau Rera

Varsta: 19 ani

Sex: feminin

Functie: observator

Talente: Este un cartograf excelent ( cartograf = se ocupă de hărți ), un criptograf iscusit ( criptograf = se ocupă de coduri ) , și are un foarte bun simț al orientări. Este și o bună mânuitoare de cuțite și de sabie, datorită agilități și vitezei, care o ajută în luptele corp la corp. În timpul lber îi place să deseneze.

Personalitate: O fire mai ciudată, de multe ori când e la cârma vasului, se pierde cu privirea în zări, ”detașându-se de lumea reală”. Iubește nopțiile senine, în care toate stelele sunt pe cer. De multe ori, o fire liniștită și nepăsătoare. Nu o prea interesează ce se întâmplă în jurul ei, tot ce vrea este să navigheze pe tote măriile și oceanele.

Istoric: A fugit de acasă împreună cu fratele e la vârsta de patru ani, iar el de 14, de atunci marea e casa ei. Fratele ei a murit la 20 de ani, într-o confrntare cu alti pirați, iar Reina a fost nevoită să supraviețuiască sngură într-o lume în care banii și placerile carnale dominau.

Poza: [edit]: mda... am găsit o poză care i se potriveşte mai bine ( sper că nu e nici o preoblemă ce e "schiţă" )
http://chibitora0.deviantart.com/art/Pir...09922&qo=0
[Imagine: teru.png]


#4
Nume real: Odradek Ana Francesca (Ana e folosit aproape deloc, doar cei foarte apropiati ei)
Porecla ( nu si pentru novici) : Calyope- muza poeziei sau ca traducere a cuvantului din greaca "iubire"
Varsta: 21
Sex: feminin
Functie: observator
Talente: Manuieste foarte bine atat sabia cat si arcul cu sagetile. In aceeasi masura este un bun strateg si este foarte usor considerata un dictionar ambulant. Are si un spirit artistic destuld e dezvoltat, o anume dragoste fata de muzica, arta si literatura. In acelasi timp este si foarte bine organizata. Invata foarte rapid si are o memorie vizuala extraordinara
Personalitate: Este o fire usor melancolica, s-ar putea spune bipolara din cauza schimbarilor foarte bruste de star esi oboseala continua care o insotesc. Cea mai dezvoltata inteligenta a ei este cea artistica, desi nu ii lipsesc si alte cunostinte in materie de medicina s.a.m.d. Din pacate pentru ea si a altor persoane este si usor aroganta si mai presus capoasaa inainte de toate, desi altfel est e o fire de treaba care intinde in general o mana. Cea mai mare problema a ei este o durere continua de cap si mentalitatea sa schimbatoare, mai ales ca poate fi foarte sadica sau manipulatoare sau prea miloasa ori pur si simplu trista. Este si incredibil de independenta desi poate lucra usor si in echipa
Istoric: O fata dintr-o familei cu venituri mediocre, totusi suficiente cat sa-i fie platite studiile. S-a ales cu o educatie vasta, mai ales ca multe lucruri si le-a luat din carti, ea avand, ca cel mai mare talent al ei probabil, o memorie vizuala, pentru ce o intereseaza, foarte buna, mai ales ca invata foarte repede. Este si-o fire extrem de independenta astfel incat a pastrat o relatie destul de rece cu parintii ei, la varsta de oprisprezece ani plecand de acasa la un internat pentru facultate. A facut doi ani de psihologie si-o batea gandul sa intre la jurnalistica insa a schimbat planurile si-a ramas locului. La varstia de 19 ani s-a inrolat in Black Pearl si-a ramas pana in prezent la varsta de 21 de aniSmile
Poza:[Imagine: colorsketchkalisbycelsa.th.jpg]
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#5
Nume real: Baldur Davies
Poreclă: Cain
Vârstă: 25
Sex: masculin
Funcţie: pirat de elită
Talente: Baldur este un foarte bun luptător, mânuind excelent orice fel de armă. Preferă, totuşi rapierele sau cuţitele, spadele nepermiţându-i să se "ocupe" de mai mulţi inamici de-o dată - deşi, având un fizic ce-i permite şi o agilitate ieşită din comun poate lovi cu o viteză considerabilă şi cu o armă grea. Are înclinaţie lingvistică, ştiind să se descurce în orice limbă vest-europeană. Preţuieşte arta şi colecţionează instrumente muzicale.
Personalitate: fiind jumătate scoţian, preţuieşte banii şi nu face risipă. Cealaltă jumătate, britanică, îl face snob în unele momente - deoarece încearcă să se controleze. Născut în zodia leului, are personalitate de lider şi din cauză că încearcă să-şi reprime dorinţa de a fi la conducere, acesta devine arogant şi sarcastic de fiecare dată când nu-i convine ceva. Totuşi, nu se enervează cu-adevărat decât extraordinar de greu - fiind o fire calmă şi retrasă, exprimându-şi dezaprobarea prin pufnituri cu subînţeles, în momentele de enervare reală prin cuvinte. Are o personalitate schimbătoare, solară în anumite momente, dar amintirile îl schimbă în unele momente, devenind rece.
Istoric: tatăl său era căpitanul unei corăbii cunoscute şi un corsar în toată puterea cuvântului, iar mama - o ducesă britanică, capturată într-un raid. Crescut pe corabie, a asimilat tot ce se putea asimila despre piraterie de la echipaj şi căpitan. La vârsta de 13 ani, corabia şi o parte din echipaj s-a scufundat pe fundalul unei bătălii în plină furtună. A scăpat împreună cu un novice, mama lui şi trei piraţi - puşi de căpitan să aibă grijă de ei. Două săptămâni mai târziu, mama sa moare răpusă de boală. La vârsta de 15 ani prăda oraşe împreună cu ceilalţi 4 piraţi scăpaţi de pe corabie, omorându-l ulterior pe "novice" - care-i devenise prieten şi un pirat bun - din motive necunoscute şi îşi primeşte porecla "Cain". Un an mai târziu îi omoară şi pe cei trei, şi încearcă să-l asasineze pe unul din aristocraţii vremii. Greşeşte ţinta, omorând căpitanul Marinei Regale - ce se pusese între nobil şi Baldur - şi este întemniţat într-o carceră din Port Royal. Scapă peste un an şi jumătate, cu o corabie de comercianţi. Ajunge înapoi pe ţărm european şi continuă prădarea oraşelor spaniole, unde rămâne trei ani. Este găsit dormind într-o pădure de un muzician aspirant, cu care rămâne câteva luni, învăţând să cânte la chitară. Din banii furaţi, îi cumpără acestuia o chitară nouă - considerând că "e vina lui" - după ce sunt atacaţi şi o "sparge" pe cea veche de capul unuia din inamici, iar înainte să se despartă, muzicianul îl ajută să-şi ia şi el una - din cauză că el nu putea să mai intre în oraş. Următorii ani şi-i petrece pe diverse corăbii, până la vârsta de 25 de ani, când îşi încearcă norocul ca muzicant stradal, până când se iscă o ceartă - în acele rare momente de enervare ale lui Baldur - şi-i este descoperită identitatea. Scapă de închisoare înrolându-se pe Black Pearl.
Poză: Baldur Davies

#6
Nume real: éine siestra
Porecla : Icecub
Varsta: 18
Sex: Feminin
Functie: pirat de elita
Talente: Aceasta poate manui foarte bine sabia sa, fiind singura sa arma. Petrecanu-si majoritatea timpului pe oceane si mari, este o innotatoare foarte buna. In rest nu are nici un talent.
Personalitate: Este o persoana foarte schimbatoare. Este o fire zambareata si optimista. Este foarte incapatanata si face doar cum vrea ea. Este o tipa isteata si descurcareata. Uneori, contrar firii ei optimiste si vesele este extrem de rece si sireata.
Istoric: Pana la varsta de 16 ani, ea a trait printe nobili. Cand era mica bunicul sau ii spunea foarte multe povesti despre pirati. Cu orice poveste supusa de bunicul ei, aceasta devenea si mai fascinata de acesti 'oamenii ai apelor' cum obijnuia saii nmeasca. La varsta de 16 ani a fugit de acasa gasind corabia Black Pearl si alaturandu-se echipajului capitanei Rosse Belle Le' Orleo'.
Poza: piiiic :]
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#7
Nume real:Emma Christina Ravioli
Porecla:Emmy sau Criss
Varsta:18
Sex:Feminin
Functie:Observator
Talente:Iubeste sa deseneze si sa cante la chitaraDe asemenea,cea mai mare pasiune a ei e sunt stelele,asa ca se ocupa tot timpul cu astrologia dar stie si sa se lupte foarte bine in special cu sabia.Ii face pe toti sa rada si sa zambeasca,dar mereu gaseste o solutie cand toata lumea nu mai are una. Noaptea,daca nu scrie cantece sau canta la chitara studiaza stelele.E cea mai agila,ca o pisica,se strecoara peste tot,se catara si de asemenea,stie foarte bine sa se scufunde.
PersonalitateE vesela si ii place sa faca pe alti sa rada,dar seara devine melancolica,visatoare si trista.Iubeste marea si vrea sa navigheze si sa descopere noi tinuturi.E foarte incapatanata si isteata si se descurca in orice situatie,oferindu-se sa ajute tot timpul.
IstoricTatal ei a murit pe mare,iar mama ei s-a sinucis.Astfel,sora ei a avut grija de ea,insa ea ura marea(din cauza caruia mama si tatal au murit)iar emmy era fascinata de pirati,de care tatal ei i-a vorbit tot timpul cand traia.Sora ei nu o iubea dar se simtea responsabila pentru ea.
Emmy se simtea tot mai apropiata de mare,pana intr-o zi cand a fugit si a devenit un membru al echipajului.Sora ei nu a mai cautat-o,desi in adancul sufletului spera ca emmy sa se intoarca iar emmy inca isi mai iubeste sora.
Poza:[Imagine: 06.jpg]
[Imagine: 339u1p3.jpg]
Paul: CAAAARRRL I watched you fire a harpoon into the captains face
Carl: That sounds dangerous
Paul: You were head-butting children off the side of the ship
Carl: That must of been horrifying to watch
Paul: And then you started making out with the ice sculptures
Carl: Well THANK GOD that the children weren't on board to see it
xDD

[Imagine: 2431486ouw57e0825.gif]<----Lissie,The skittle sheep





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.659 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.807 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.724 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.467 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.723 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.465 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.243 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)