Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school- story and character

#31
Nume4aisuke Kimura(BuBu;DaiDai)
sex:masculin
vârsta:93 arată de 17
Origine:Francezo-Engleză,mama lui era din Anglia,prietena cea mai apropiată de prințesa Diana,tatăl lui fiind din Franța,și el prieten apropiat al Prințului Robert, Duce de Chartres.
Personalitate:Amuzant,cu sensul că poate face pe oricine să râdă cu personalitatea lui zăpăcită.Uneori pervers,adică îi plac foarte mult fetele,dar fiind dispus să încerce și relații homosexuale,deci e bisexual.E extrem de inteligent,astfel la vârsta de 4 ani a învățat să rezolve ecuații de clasa a VIII-a.E un artist adevărat,astfel știind să deseneze, să picteze, să cânte la chitară, pian și are o voce superbă.E foarte modest,astfel ascunzâdu-și talentele.Noaptea,când devine vampir își schimbă total peronalitatea,devine extrem de serios...
Puteri:Se poate teleporta, dar numai în locurile unde a mai fost, poate prezice în viitor, nu cu exactitate şi poate controla şi timpul, nu prea foloseşte această abilitate deoarece cu fiecare minut în care controlează timpul i se scade din orele de viaţă, se poate face imaterial poate sa controleze un spirit pe o perioada mai lunga de timp.Controlul spiritelor. Le poate manevra ca pe niste marionete insa trebuie sa aiba atentia si concentrarea de partea lui. Spiritele se pot uni creeand adevarate monstuozitati gata sa sfasie sufletul adversarului. Tot cu ajutorul spiritelor-marionete acesta poate sa posede corpul adversarului (pentru o perioada de 30 minute) și poate accesa el și cu una sau mai multe persoane pe care dorește el o dimensiune paralelă.{cred că am cea mai lungă listă de abilități :ha: }
Istorie personală:A fost născut într-o dimensiune paralelă,unde acolo a întâlnit un dragon care îi este prieten de nedespărțit.S-a tot mutat din Franța în Anglia,cu părinții săi.La trei ani a reușit să-și aducă din morți o verișoară,și fără să știe ce s-a întâmplat mama lui a pupat-o pe verișoara lui Daisuke,iar verișoara lui a pătruns în sufletul mamei lui,astfel reușind să o controleze și pe ea.Cu ajutorul mamei a omorât-o pe prințesa Diana,cu ajutorul prințesei Diana a reușit să controleze toată Anglia,nimeni dându-și seama că e moartă au făcut tot ce le-a cerut cadavrul prințesei Diana,astfel micuțul Daisuke a trăit în lux.La vârsta de 5 ani a reușit să îl ucidă și controleze și pe Prințul Robert din Franța.La 13 ani a plecat în lume și a reușit să ajungă la universitatea vampirilor.
Poze:
[Imagine: nekoboysanimeanimalguys.jpg] <-Norme
[Imagine: i257052455_80078_7.jpg] <-Trange
[Imagine: Anime%2BBoy%2BVampire.jpg] <-Vamp
Pandantiv -> [Imagine: F9D72798.jpg]
Yaoi is like normal love,but the girls have no boobs,but they have penis.
[Imagine: BleachYaoi42.gif]

#32
Nume: Shicamoto Karyna
Sex: Feminin
Varsta 17 ani
Origine: nu isi cunoaste originile de cand se stie ea a fost intr-un orfelinat
Personalitate este glumeata, extrem de bagareata, se ia la cearta cu oricine vrea si cand vrea, are si o latura mai perversa.
Puteri are rapiditate mare, auzul destul de dezvoltat, are aripi ca de inger dar sunt negre ca noaptea,are o putere a muschilor iesita din comun dar stie cum sa o ascunda incat sa para cat decat normala din aceasta privinta, si cam atat
Istoric traieste ca o fetita normala pana descopera ca este vampir puterile ei activandu-se.Dupa ce afla acest lucru face mai multe cercetari si pana la urma gaseste academia vampirilor si se inscrie si ea acolo
poze (arata cam la fel )
http://api.ning.com/files/Wfu8PMj8HI*mx9...ground.jpg - Norm
http://images2.fanpop.com/images/forum/4...5_full.jpg - Vamp (era mai micuta in poza)
http://images10.okr.ro/auctions.v3/700_7...00_700.jpg - Pandantiv
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]


#33
Va suparati daca intru si eu pe aici? Deci uite personajul:
Nume: Amelia Evans porecla Amy (rareori te lasa sa ii spui asa)
Varsta: 500 de ani-arata de 17
Sex: feminin
Origine: englezeasca
Personaliate: ura ii este cel mai bun prieten iar prietenia cel mai aprig dusman. O maestra a apatiei cu sange rece , totusi este corecta. Cand se transforma devine si mai rea aratandu-si pe fata ura. Nu iarta si nu uita.
Abilitati: bineinteles nemuritoare ,se poate teleporta , intra in capul celor din jur dandu-le comenzi care daca se repeta vor fi respectate. Cu ajutorul a miii si mii de petale de trandafir albastre si negre poate face victima sa moara pe loc , petalele fiind lame foarte ascutite a caror numar este inutil sa incerci sa-l ghicesti. Are o sabie din diamant pe care cu ajutorul sangelui ei o inconjoara intr-o aura demonica puternica. Ranile i se vindeca imediat si mai are tendinta de a controla apa uneori , dar o face cu greu. Isi poate folosi aura pentru a schimba atmosfera din camera sau orice mediu(sper ca nu-i cam lunga lista)
Istorie personala: Mama o printesa din Costaluna , iar tatal un descendent din familia regala a Angliei. Pana la varsta de 12 ani a fost antrenata de parinti pentru a deveni cat mai puternica. La 12 ani oamenii au atacat castelul unde locuia deoarece aflasera ca sunt vampiri. Parintii nu au dorit sa lupte asa ca si-au folosit puterile si au trimis-o pe Amelia departe de casa de unde ea a vazut cum castelull luase foc iar oamenii erau atat de fericiti pentru moartea parintilor ei. A fost crescuta si antrenata in continuare de Mira un vampir nobil care a parasit-o cand avea 17 ani si isi stabilizase forma de vampir. De atunci uraste pe oricine parandui-se ca toti ii vor raul.
Pandantiv (pe care il are de la Mira) : [Imagine: image.php?type=T&id=16735]
Poza Norme :
[Imagine: mizore-rosario-vampire-6575758-724-1024.jpg]
Poza Trange: (fara lanturi)
[Imagine: chainedvampire.jpg]
Poza Vamp:
[Imagine: 4760dadd982890551762.jpg]
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#34
Nume: Sunshine Ann Montrose

Varsta: 300 de ani - arata de 18

Sex: feminin

Origine: Anglia

Personalitate: Este o fata frumoasa, cu forme mari - Un fel de mini-diva. Nu vorbeste cu oricine, insa rade de oricine. Nici macar cu sora ei mai mica Duffy. Nu are prieteni, dar stie sa-si alieze repede pe cineva de partea ei cu care sa barfeasca. Niciodata nu e multumita de persoanele din jurul ei. Este isteata - dar face mereu pe proasta la scoala. Este sensibila - dar face mereu pe dura la scoala. Este un vampir - dar ea nu intelege de ce. Ii place sa-si puna corpul in evidenta si sa-i faca pe altii sa se simta prost. Ii priveste pe toti de sus de parca ar veni dintr-o lumea mai presus de cea a lor. Nu se gandeste decat la ea - si la Duffy, dar pe ascuns, fara sa lase pe cineva sa-si dea seama. Este noua la Vampire School, mai mult obligata sa se duca acolo impreuna cu sora ei de catre parinti din cauza compertamentului lui Sunshine. Are sentimente adanc infipte pentru un baiat de la Vampire School pe care si le inneaca in cantatul la chitara in spatiile intunecoase unde nu o poate vedea/gasi nimeni.

Abilitati: Poate deschide gauri negre catre universuri paralele dau lumi inferioare vampirilor. Are o bariera care ii protejeaza mintea, dar care, in schimb, ii afecteaza "vrajile" asupra altor vampiri si o slabeste in timpul luptelor. Poate atinge focul, il poate tine in mana si il poate controla - insa datorita barierei care ii protejeaza mintea, nu il poate arunca sau folosi imptriva altcuiva.

Istorie personala: Mama ei a parasit-o cand avea doar 15 ani. Tatal sau a tinut-o "prizoniera" intr-un conac evitand sa o lase prea mult libera in lumea de afara. La 95 de ani s-a nascut sora ei mai mica Duffy, pe care tatal sau a facut-o cu o alta vampiroaica de speta. De atunci tatal ei a lasat-o libera, iar astfel Sunshine a cresut printre fitele mamei ei, si in lumea rea. Si asa a inteles ca nu poate castiga o lupta ca vampir - si ca om - daca nu isi poate sustine pana la capat cuvantul indiferent de cei pe care ii raneste. Cu un suflet patat de sangele umanilor pe care i-a iubit, cu o inima plina de ranile trecutului si cu ochiii spintecati de amintirile anilor, ea decide sa urmeze scoala de vampiri aleasa de tatal sau - atat ea, cat si Duffy. In speranta ca ca fi in sfarsit acceptata asa cum e, sau mai bine zis, asa cum a devenit, ea priveste spre povestile celorlalti si-si da seama ca nu mereu diva este cea care castiga.

Poza Norme:

[Imagine: brunette.jpg?t=1241886657]

Poza Vamp:

[Imagine: Female_Anime_Vampire_by_falme101.jpg]

Pandantiv[Imagine: pandantiv-argint-stea-6-colturi-zirconiu...=332186297][posturi unite]
- Personaj Secundar -

Nume: Duffy Jean Montrose
Varsta: 205 de ani - arata de 16

Sex: feminin

Origine: Anglia

Personalitate: O fire copilaroasa careia ii place la nebunie sa-si enerveze sora mai mare, Sunshine Ann Montrose. Ii fura mereu rujul strident ori oglinda preferata si rade de ea cu prima ocazie. E prietenoasa si deschisa, si ii place la nebunie skateul daruit de mama si tatal sau de ziua ei de 100 de ani - desigur, nu orice fel de skate, ci unul care, cu un strop de magie, isi poate face loc in gaurile negre create de Sunshine pe timpul noptii si poate trai ca un vampir adevarat pe rampele nocturne.

Abilitati: Lui Duffy ii place la nebunie sa se joace cu focul - la propriu. Fata de sora sa, Duffy nu are nevoie de o bariera de protectie in jurul mintii, pentru ca ea s-a nascut cu darul de a-si auto-inchide mintea in momentul in care este patrunsa de un alt vampir. Manevreaza flacarile foarte bine, insa dezavantajul sau este ca doar in dimensiunea in care este ea nascuta - in dimensiunile deschise de Sunshine prin care calatoreste ea este doar o fata-vampir.

Istorie personala: Nascuta dintr-o mama de speta si un nobil, Duffy constientizeaza ca este sora doar dupa tata al lui Sunshine - ca este sora vitrega. Asta nu o opreste sa o trateze ca pe o sora normala, insa in trecutul lor, a aparut aceasta noua dimensiune pe care Sunshine a deschis-o pentru distractia surorii ei, iar aceasta a aflat de la un vampir dragut si in acelasi timp intelept ca ea este doar un ghimpe in talpa pentru intreaga ei familie. Traumatizata, Duffy incepe sa se comporte ca un copil, sa se desparta de iubitul actual si sa manance tot mai putin ca sa se asigure ca nu mai creste - totul ca sa fie ca un copil, totul ca sa fie pe placul parintilor si al surorii ei.

Poza Norme: [Imagine: Anime_Girl_Brown_Hair_by_Star_Aurora.jpg]

Poza Vamp: [Imagine: 169724-bigthumbnail.jpg]

Pandantiv: [Imagine: pandantiv-argint-steua-lui-David-pietre-...=241414875]
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#35
Ma bag si eu4,daca nu va deranjeaza:\\\\\\\">

[b]Nume:Elizabeth Renee Skellington(i se mai spune si Eli)

Sex:Feminin

Varsta:nespcificata,insa in realitate arata de 16 ani.

Origine:Romania

Personalitate:Inchisa in sine,deoarece razboaiele purtate de-a lungul anilor de catre supusi si familie,au facut-o sa devina rece,de necitit.Insa cand gaseste un prieten adevarat,poate sa isi riste si viata pentru el.Isi petrece mai mult timpul citind si documetandu-se,si ascultand muzica.Nu este genul de om care sa invete pentru scoala,ci invata lucruri mult superioare fata de alte persoane.Poate sa se strecoare cu usurinta prin multimi,chiar daca hainele purtate de ea sunt deobicei sobre si gothice.

Abilitati:Starea spirituala este redata in irisul ei,ce este schimbator.Poate sa vindece,lacrimile ei fiind asemeni pheonixului.Poate sa ofere aprare si abilitati speciale altor persoane.Poate sa absoarba amintiri,informatii si puteri fiind in stare sa le foloseasca oricand.Are abilitatea de a fotografia mintal,si de a controla oamenii,si cu un mare efort si vampirii.Muscatura ei e otravitoare,victima fiind paralizata si vulnerabila.Poate sa isi construiasca o defensiva si o ofensiva potrivita,si mai ales,iti poate descopri punctul slab doar din cateva priviri.In forma ei de vampir,poate sa controleze emotiile si gandurile oponentilor,iar ura ei poate lua anumite forme,ce au legatura cu lumea de dincolo.Uneori,poate sa auda vocile altor creaturi,sau chiar a spiritelor.Poate sa se regenereze,si cu greu poate fi ranita,iar in lupta este o adevarata masina de ucis,asemeni strabunilor ei.

Istorie personala:S-a nascut in Romania,in Transilvania,anul fiind zvonit prin 1461.Rudele ei erau adevarate arme de ucis,insa mama ei a fost singura care i-a oferit si dragoste pe langa secolele sangeroase.Bunicul ei,se zvoneste ca era Vlad Dracul,acum trupul lui fiind ascuns si nestiind unde este.Tatal ei,Jonathan iubea patria,familia si onoarea,aceste caractere fiind transmise mai departe fiicei sale.Intr-o lupta cu turcii,o lupta miseleasca,familia ei a fost ucisa,dorinta de razbunare caracterizandu-i sufletul.A cutreierat lumea cititnd si invatand,pana cand a gasit un loc special acela fiind Scoala Vampirilor.Acum spera ca sa-si recastige fericirea,si ca sa-si reinvie familia,si sa ucida toti urmasii inamicilor.

Forma umana: [Imagine: yuki-cross-1473948f62.jpg]

Vampir: [Imagine: gothicgloomy.jpg]

Pandantiv: http://1.bp.blogspot.com/-SeU16t23Lns/TZ...zenith.JPG
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#36
Ma "inscriu" si eu, mai nou imi plac aceste creaturi ale nopti :X

Nume: Alannah Ciardha (pronuntie: a-LAN-a)

Varsta: 87 de ani. Arata de 15 ani.

Sex: Feminin

Origine: Vampir irlandez.

Personalitate: Se poate clasifica printre putinii vampiri care nu urasc oamenii. Este genul de fata care incearca sa multumeasca pe toata lumea desi nu are tot timpul noroc. Uneori este mult prea sentimentala reusind sa se raneasca singura prin sinceritatea deplasata pe care o manifesta fata de cei din jurul ei. Fiind o fire schimbatoare, poate fi uneori imprevizibila si de nerecunoscut, schimband fericirea si tristeata foarte repede intre ele. Deobicei incearca sa-si ascunda starile sufletesti negative dupa un zambet, fie el fals sau adevarat. Timiditatea si indrazneala sunt la egalitate in sufletul ei, nestiind cand sa taca si cand sa nu. Devine putin perversa cand ia forma de vampir dar o prefera pe aceasta fata de cea Trange. Nu regreta nimic din ceea ce a facut in viata deoarece, chiar daca e nemuritoare, zice ca nu are timp pentru regrete. Incearca sa evite bataile dar daca nu poate atunci se apara. Adora sa citeasca - la asta nu are preferinte - si sa scrie desi nu prea se pricepe la amestecarea armonioasa a cuvintelor dupa cum numeste ea istorisirea unor intamplari reale sau ireale. Adora sa-i urmareasca pe oameni de sarbatori, teleportandu-se in fiecare coltisor de lume ce poate fi explorat.

Abilitati: Alannah a mostenit cele mai multe trasaturi de la mama pe care o uraste nespus de mult. Sinceritatea fortata, posibilitatea de a-si ascunde infatisarea intr-o vraja si mai ales forma Trange sunt dovada relatiei de rudenie dintre ele. Despre nemurire nu poate zice ca a mostenito de la cineva anume deoarece ambii ei parinti sunt nemuritori, chiar daca sunt fiinte diferite. Poate citi gandurile celorlalti, se poate teleporta si are o viteza mai mare decat orice om normal dar este printre cei mai lenti vampiri. Poate modela aerul, iar cand se enerveaza acesta se strange in jurul ei formand o mica tornada. Magia aerului a mostenito tot de la mama ei, iar caracteristicile vampirilor de la tatal ei care era imun la vampiri puterile celorlalti vampiri lucru pe care "l-a imprumutat" si ea dar prin metode "tehnice". Este "protejata" doar cand isi incruciseaza degetul aratatotul de cel mijlociu in semn ca ar minti. Desi este imuna artificial, puteri ei sunt destul de slab dezvoltate.

Istorie Personala: Cum o floare nu poate sa-si aleaga locul unde infloreste asa nici un copil nu poate sa-si aleaga parintii. - si nici ea nu a avut prea mult noroc, nimerind pe o parte de "sol" nefertil. A copilarit cel mai mult cu tatal ei vampir pana la varsta de cincizeci si trei de ani( adica pana la opt ani) necunoscandu-si mama de mica si ar fi avut o viata frumoasa daca aceasta nu ar fi atacat, impreuna cu semenii ei (elfi, zane si spiridusi) satul in care s-a stabilit familia tatalui ei. Dintr-un accident trist tatal ei moare aparand-o de propria ei mama care vroia sa stearga "rusinea" ce se abatuse asupra numelui elfilor.
Alannah fuge din aceea localitate blestemandu-si mama si pe toti semenii ei si fiind foarte grav ranita de toate intamplarile. Este gasita inconstienta de o batrana care o ingrijeste pana la varsta de optzeci si doi de ani (aratand de vreo doispe' ani) ajungand sa petreaca douazeci de ani printre oameni, sa le inteleaga vorbele semnele si sentimentele, iar fiecare an fiindu-i luminat de caldura sufletelor lor si a soarelui binevoitor. La patul de moarte al batranei primeste informatia despre un demon care ar putea-o invata mai multe si sa-i mareasca puterile. Afla in aceeasi zi ca batrana stia ca ea nu-i umana. Pleaca in cautarea demonului pe care il gaseste ironic de repede. Demonul, care era defapt o pisica demonica ii mareste puterile injectandu-i sangele ei in vena mainii drepte. Ca urmare a acestei actiuni, trupul Alannahei a capatat trasaturi de pisica dar acestea s-au imprimat doar pe forma de vampir, lasandu-i forma umana si forma Trange normala. Acelasi demon a trimis-o la Vampire School pentru a-si dezvolta puterile, iar acum da tot ce poate.

Poza Norme
Poza Trange
Poza Vamp
Poza Pendant
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school Riluri 430 221.486 04-11-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.641 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Black Pearl- character and story Arişică 6 5.991 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.635 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.374 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.703 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.349 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.121 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)