Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar si Onoare: X vs D - character description

#1
Inainte de-a va explica cum sa va creati personajul, v-as ruga sa cititi regulile acestui rpg.

1. Nu agresati in mod direct un user prin intermediul personajului.
2. Nu preluati controlul altui personaj in afara de cel creat de voi, puteti descrie actiunea sau povesti vorbele altui personaj din punctul de vedere al personajului vostru.
3. Incercati sa nu mergeti pe mai multe subiecte, mentineti actiunea pe un singur fir narativ.
4. Monologul interior sa fie cuprinse intre apostrof, iar dialogul intre ghilimele si scris cursiv spre deosebire de naratiune.
5. Pentru a anunta userul care urmeaza sa posteze va trebuie sa folositi urmatoarea modalitate: ooc: si mesajul de anuntare ce contine numele userului.
6. Nu faceti personaje perfecte , frumoase , invincibile , de neegalat
7. Puteti avea pe langa personajul deja creat (cel principal creat de voi ) inca un personaj secundar. Pe acestea le veti descrie pe toate in alt post in threadul personajelor .

Acum va voi explica cum sa creati personajul:

Nume: numele personajului vostru complet
Clan: clanul din care face parte
Rang: rangurile din care puteti alege sunt genin, chunin, hunter-nin, medical-nin, jounin, anbu, kazekage, hokage, sannin.
Varsta: varsta personajului
Descriere: descrierea fizica si a personalitatii.
Poza: atentie mare la poza sa nu fie imensa


Ex de creare personaj:

Nume: Hikari Eien
Clan: necunoscut
Rang: necunoscut
Varsta: 19 ani
Descriere: O tanara roscata cu ochii verzi, ce isi poarta intotdeauna katana cu ea. Nu se stie niciodata cand poti fi atacata. Este o fire misterioasa, dar totodata prietenoasa. Ajuta pe cei nevoiasi, dar poate fi si un dusman de temut. Multi au incercat sa afle adevarul despre ea, din ce clan provine, ce rang are, insa au esuat. Nu exista nicio dovada legata de trecutul ei.
Poza:
[Imagine: hp29.jpg]

Shikigami( spirite chemate de oameni cu puteri spirituale pentru a-i proteja):
Legenda spune ca orasul Kyoto a fost si inca este protejat de cele 4 Bestii Sacre: Seiryuu dragonul vantului din Est, Genbu sarpele apei din nord, Suzaku pasarea focului din sud si Byakko tigrul pamantului din vest. Fiecare din aceste bestii au o armata de shikigami a caror sursa de putere este insasi a bestilor.
Kohi( numele adevarat "Neko Hi" - pisica de foc ) este unul dintre shikigamii lui Suzaku. O vreme acest spirit a fost exilat de ceilalti pentru ca atentase asupra vietii stapanului sau. Din acest motiv Suzaku l-a transformat intr-o pisica si l-a trimis in lumea oamenilor spunandu-i ca numai persoana care va avea incredere deplina in el, va rupe vraja. In prezent noul sau stapan este Hikari Eien si numai cei doi stie cine este persoana care l-a eliberat pe Kohi.

Kohi( forma de bestie ): http://i436.photobucket.com/albums/qq88/...he-cat.jpg
Kohi( forma umana ): http://i135.photobucket.com/albums/q125/...emon90.gif

Hotori Eien ( aka Sensei ) este fratele mai mic al tatalui adoptiv al lui Hikari. La varsta de 16 ani i-a luat locul tatalui sau devenind cel mai tanar maestru al focului. El a fost singura persoana care a antrenat-o pe Hikari si cea mai apropiata. Cunoaste toate secretele ei inclusiv relatia cu Kohi si Suzaku. Desi numai este antrenorul ei nu ezita niciodata sa ii ofere un sfat. De multe ori instinctul paternal pune stapanire pe el devenind foarte gelos pe Kohi.
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Nume: Kaori Shimizu
Clan: X
Rang:ANBU.
Element:Foc
Varsta: 19 si jumatate
Descriere: Copilaria si-a petrecut-o impreuna cu tanarul lider al clanului X deoarece clanul ei l-a protejat pe cel al lui Adachi inca de la inceputul acestuia.Jumatate din clan a murit in timpul razboiului,printre care si mama ei.A jurat sa nu mai aibe incredere in nimeni datorita unei intamplari din trecut:Unchiul ei a tradat clanul X,alaturandu-se D in pragul luptei astfel incat un sfert din 'armata' a ajuns de partea D-ului,mama ei murind in acea zi.
A fost antrenata aspru de catre tatal ei .Elementul posedat este focul iar animalul phoenixul.Este capabila de jutsuri foarte puternice insa este un pic cam increzuta si cu limba ascutita .Cu toate astea,este o fire calma si prietenoasa,putandu-te baza pe ea oricand.Uraste sangele insa nu se lasa inapoi de la o lupta daca in joc este viata ei sau a celor apropiati.
Poza: [Imagine: Me-1.jpg]
LOLNOPE

#3
Nume: Yuudai Ren
Nickname: Bloody-Hands Ren
Clan: necunoscut
Rang: necunoscut
Varsta: 22 ani
Descriere: Dupa felul cum se imbraca nu l-ai caracteriza ca fiind un shinobi ci mai degraba un criminal in serie...mereu poarta pe maini niste manusi care sunt mai tot timpul patate de sange datorita faptului ca mereu se avanta in lupta distrugand aproape tot ce prinde in cale. Dar dupa cum bine stim aparentele insala...sau nu ? Ren are o placere macabra de a vedea sange si accepta de multe ori cele mai dificile misiuni in speranta ca vor fi cat mai sangeroase. Incearca sa isi duca tot timpul misiunea la capat neinteresandu-l consecintele. Nefiind vorbaret din fire ii place sa asculte, sa analizeze si de cele mai multe ori sa raspunda sarcastic chiar si celei mai nevinovate intrebari. Oamenii nu ar trebui sa se acomodeze prea tare cu el deoarece nu e o persoana in care sa te increzi de vreme ce si-ar ucide propriul team-mate daca acesta l-ar calca pe coada. Singura persoana in care are incredere deplina si pentru care ar face aproape orice este Eien

Poza:
http://i234.photobucket.com/albums/ee294...07/1-1.jpg

EDIT-shiva- Gomen ,repo , dar latima era prea mare. And it was screwing up the page with too.

#4
Name : Ouran Kai
Clan : Necunoscut
Rang : Necunoscut
Varsta : 18
Descriere : Am anulat descrierea -__-
Poza
[Imagine: 0000-.jpg]
o.o" wot

#5
Nume: Maemi Adachi
Clan: X
Rang: Sannin
Varsta: 19
Descriere: Maemi Adachi este liderul clanului "X", clan care inainte a fost condus de tatal si mama sa, care au murit asasinati de clanul "D" drept razbunare pentru liderul lor. Maemi a ramas singur, la 15 ani i-au fost ucisi parintii si a jurat ca se va antrena pana va fi capabil sa-si conduca clanul si ca va incerca sa re-aduca pacea si sa demonstreze ca nu cei din "X" le-au ucis liderul celor din "D". Maemi pare foarte misterios si rau, dar defapt este un tip care daca ajungi sa-l cunosti ti se va parea foarte de treaba, ceea ce nu suporta el este tradarea iar punctul lui slab este o femeie frumoasa.
De multe ori isi aminteste cum i-au fost ucisi parintii iar atunci vrea sa fie singur, sa nu fie deranjat de nimeni...
Pe umarul stang este tatuat semnul familiei sale.

[Imagine: _40soilder.jpg]
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#6
Nume: Ouran Jun
Clan: X
Rang: ANBU
Varsta: 18
Descriere: Jun o fata roscata cu ochi de o culoare rara, caramizie. Ea e o fire misterioasa si rece cu inamicul, dar cu sora ei sau cu alte persoane mai apropiate isi arata o parte mai dulce. La fel ca si sora ei a crescut in salbaticie, si este mereu in garda. Rangul de AMBU ii s-a oferit, deoarece are abilitati bune. Sora ei mai mare, este foarte grijulie cu ea, chiar daca sunt gemene, Kai s-a nascut prima. Sunt gemene totusi nu seamana, fizic vorbind. Mereu poarta haine negre in semn de doliu dupa parintii ei.
Pe parcurs veti afla mai multe despre aces personaj.

Poza:

http://i295.photobucket.com/albums/mm153...y/re15.jpg
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#7
Name:Amy Hitode
Clan: X
Rang:chunin
Varsta: 15

Descriere: Amy este o persoana salbatica,urand sa fie manipulata de cineva.De mica parintii au parasit`o datorita puterii incontrolabile .She has a sister,de care nu se stie nimic.A fost respinsa in clanul D si acceptata in clanul X singurul de care asculta [cateodata] fiind liderul clanului si Kaori.Este incapatanata,nu asculta si face boacane mai tot timpul.Best friend:Kaori Shimizu. Si are ca element APA xD

Pe parcurs se vor afla mai multe

Clicky Me!
[Imagine: FES_Icon_by_ShardRenzi.jpg]

#8
Nume: Raito Ichimaru
Porecla: Kynes
Clan: necunoscut
Rang: necunoscut
Varsta: 19 ani
Descriere morala: sarcastic, cateodata sadic. Isi schimba personalitatea brusc, facand trecere de la o emotie la alta intr-un mod aproape enervant pentru cei mai multi dintre cunoscutii sai. Niciodata, insa, nu a afisat o alta emotie atunci cand lupta decat placere nemarginita; omoara fara regrete.
Descriere fizica: inalt, ochi rosii, par argintiu.
Scurt istoric: aparent, un simplu observator, menit sa nu intre in razboi si sa nu schimbe soarta luptelor, fiind impartial si facand parte dintr-un clan aliat cu cele doua in conlfict. Cu toate astea, este un spion ce aduce informatii pentru clanul x, si un furnizor de arme de inalta calitate pentru clanul d[celalalt clan stiind de asta]. In orice caz, este gata sa incalce regulile clanului sau in cazul in care este descoperit si sa se alature clanului x.

Poza: first, second

#9
Nume : Reizo Suzuki
Clan : D
Rang : Hokage
Varsta : Necunoscuta

Descriere : Reizo este o persoana cu un trecut misterios.Fostul lider al clanului D,l-a gasit pe un fost front de lupta ! Nu se stie ce cauta acolo! Despre parintii lui,nu se stie nimic ! Johnny D,vazand ca are potential urias in arta luptei,a inceput sa il antreneze ! Aceste s-a acomodat cu el,precum si cu ceilalti membri ai clanului D ! Este o persoana ce tine foarte mult la prieteni !Face tot dupa cum ii ordona inima ! Unul din defectele sale,este sinceritatea iesita din comun,ceea ce il face vulnerabil ! Are o inima buna,nu doreste sa ucida,o face doar atunci cand persoana are o inima rea! De multe ori,lipseste mult timp din oras,timp in care administratia orasului este lasata in mana unei alte persoane,aceasta necunoscuta ! Persoanele ce l-au vazut in timp ce se intorcea,spun ca arata ca dupa o lupta crancena ! Toate acestea sunt dupa ceea ce se observa,nu vorbeste niciodata despre personalitatea lui!Arata ca un ucigas in serie,dar nu ezita a ajuta lumea,motiv pentru care a fost acceptat ca Hokage,desi se cunosc putine despre el ! Putine persoane i-au vazut fata,si acestea,au cazut pe spate,se spune ca este un tip aratos! Ultima dorinta a lui Johnny D a fost aceea ca el sa devina liderul clanului D !

Poza : http://i204.photobucket.com/albums/bb316.../Ninja.jpg

#10
Off-topic: -_-" cica nu imi faceam pers... but who can turn down marina? ._. [i say this in the most loveble way :] ]

On-topic:
Nume: Yuuko Koroshi
Porecla: Ai no chi... [love blood]
Clan: necunoscut
Rang: necunoscut
Varsta: xx ani [no one knows... >.> but she looks young]
Descriere: Nu ii pasa de razboi... cat timp ii dai sake e fericita. E sociabila, dar alteori dispare cu lunile fara sa se stie unde a plecat [de luna plina nu o gasesti nici in gaura de sarpe], iar cand incerci sa afli unde a fost, raspunde pe un ton dulce: "Hi-mi-tsu! ;]". Dar nu o lasati sa va pacaleasca, pe campul de lupta i se schimba radical personalitatea, poate ucide fara mila, cu cat este varsat mai mult sange cu cat este mai fericita [de altfel il face happy si pe Ren -_-]. Sangele este punctul de baza in arta ei ninja: Kyuuketsuki no jutsu [inspiratie pe mn o.o adica: "Vampire jutsu"... yes i love vamps realy much 8D], arta bazata pe ochii ei, aflati mai multe pe parcurs. Se intelege cu toata lumea din echipa, dar prefera compania lui Kynes si Eien, mai sta de vorba cu Ren, dar mai rar. Singura arma care o vei putea vedea asupra ei este o katana fara aparatoare, nefiindu-i frica de o eventuala taietura. O sa va fie greu sa va dati seama ce fel de persoana e *giggle*.

Poza: http://i157.photobucket.com/albums/t54/s...a_3296.jpg
[Ain't she loveble? :3]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.651 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.805 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.019 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.466 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.722 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.463 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Adevar si Onoare: X vs D hikari marina 330 132.149 02-01-2010, 03:01 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.243 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)