Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mermaids Adventures-character's descriptions

#1
Nume>Angeli(om) Anelizze(sirena)
Varsta>16 ani
Puteri>controlul apei,capacitatea de a respira in apa si capacitatea de a controla cu vocea fiintele slabe de putere(oameni,animale)
Descriere>Angeli este o fata de 16 ani,cu parul lung si verde precum smaraldul,ochii avand aceiasi culoare.Este eleva in clasa a 10-a,intr-un liceu cu renume aflat foarte aproape de plaja.Este o fata cu o energie covarsitoare,vesela suspicioasa,curioasa si o eterna visatoare.Dar in situatiile dificile este o persoana serioasa si foarte realista.Dar ca toate fetele de varsta ei,are un vis care,pana intr-o anumita zii parea irealizabil:acela de a fii o sirena.

[Imagine: animes87.jpg]
om
[Imagine: 5662396.jpg]
sirena
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
Nume real: Roxana. Prietenii ii spun Roxy.
Numele de sirena: Nery
Varsta 22 de ani.
Puteri: 1. incalzirea si inghetarea obiectelor, 2. facutul obiectelor sa explodeze, 3. Controlul vremii.
Descriere: Roscata, ochi caprui, este studenta la facultate anul III, la o facultate de renume dintr-un oras de pe malul marii. Ca sa se intretina si sa isi poatta plati chiria si taxa la facultate, lucreaza ca jurnalista la un ziar local, cu un sef prea autoritar care si-a descoperit o placere in a o enerva pe ea.
Roxana este o fata curioasa, o fire aventuriera, vesela, cu simtul umorului. Si in copilaie avea un vis. Acela de a fi sirena. Dar acum isi aminteste de el numai la suparare. I se pare ca daca ar fi fost sirena ar fi avut o viata mai usoara, lipsita de griji. Dar pe neasteptate intr-o zi visul ei aparent nerealizabil se materializa.

[Imagine: roscata_frumusik.jpg]

[Imagine: sirena_stav02-1.jpg]

#3
Nume: Haloisi (sirena), Saphire (om)
Varsta: 20 (ca om), 20 (ca sirena)
Puteri: Comunicarea cu animalele (marine sau nu... va descoperi...) si oamenii, indiferent de limba sau accent.
Starnirea de vortexuri/mici tornade
Levitatia corpurilor cu apa
Creerea de forme sau pseudo-fiinte prin controlul apei
Aspect:
[Imagine: mermaidrw0.jpg]

[Imagine: keiqb2.jpg]

Descriere: pentru ca s-a nascut sirena, Saphire nu seamana cu varianta ei umana foarte mult. De altfel, nici nu vroia... nu avea niciun interes sa se afle ca descoperise secretul de a deveni om.
Este o persoana foarte ciudata printre oameni: nu-i prea plac hainele, trezeste adevarate revolutii in randul persoanelor care ar trebui sa aiba autoritate fata de ea, nu obisnuieste sa fie foarte diplomata si isi baga nasul peste tot.
Printre sirene este adesea tachinata pentru urechile semanand a aripioare de pasare si obiceiul de a tine ca animale de companie creaturi din cele mai ciudate (un tipar, un tigru de mare... adica un melc de mare... un mic rechin-leopard siun calamar). Nu este foarte razbunatoare, doar ca se izoleaza de celelalte si pleaca in lumea oamenilor every now and then. Inca mai crede ca oamenii duc o viata mai usoara decat lasa sa se vada.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#4
Nume: Aura (om) Arisa(sirena)
Varsta:18 ani
Puteri:telekinezie,telepatie,abilitatea de a intelege limbajul animalelor.
Descriere:Este o adolescanta cu parul lung si albastru,cu ochii de aceasi culoare precum topazul.Este misterioasa,ambitioasa,orgolioasa si incapatanata,intotdeauna pregatita sa ajute la nevoie,sincera atragandu-si cat mai multi dusmani,intrand mai mereu in necaz.

Om:
[Imagine: 1629370cgtu5.jpg]

Sirena:
[Imagine: wingayawallpaperwh7.jpg]
[Imagine: Untitled-1.png]

#5
Nume:Mimi(om) Maya(sirena)
Varsta:13 ani
Puteri speciale:comunicarea cu animalele (terestre sau acvatice), abilitatea de a controla plantele marine
Descriere:este o fata jucausa, timida si un pic cam salbatica uneori. ii place foarte mult sa stea in natura. are o personalitatae foarte ciudata si de aceea multi cred ca ascunde ceva si o ocolesc. nu este prea sociabila iar singurii ei prieteni sunt animalele marine si pisica ei.
poze:
[Imagine: 1151316414_AnimeNixie.jpg]
[Imagine: anime_girl02.jpg]

#6
uuuuuu in sf am descoperit si eu bineinteles cu ajutorul marini o foarte buna sis

nume:...O.o Elda (mi se pare ca suna bine) asa e inger si om depinde de situatie

varsta: 17 ani

puteri:puterea timpului , si un fel de lame invizibile care pot taia orice...

descriere: pai dau poza in general e blanda intelegatoare ,nu vrea sa faca rau dar daca cineva ii face rau....acel cineva va regreta...muhhhaahhaa..poate fi cateodata mult prea sincera spunandu-le direct ce nu ii place si pe de o alta parte seamana cu tessa din fmp...adica asa speriata si draguta mereu etc ..(wow am facut o descriere total opusa mie 21)

sub forma de om:
[Imagine: min-chan_Animegirl.jpg]

sub forma de inger:
[Imagine: angel.jpg]
a si cand isi schimba forma i se schimba si ochii (fiindca nu am gasit alta poza mai buna)
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate

[Imagine: zvx369.png]
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see



#7
Nume: Ayumy
Varsta: 13 ani
Puteri: citirea gandurilor, controul vantului, zborul, controlul apei...
Caracter: are un caracter puternic
Rasa: Inger
Poze:
-inger
[Imagine: blodne.jpg]
-om
[Imagine: pic-blonde4.jpg]
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#8
Nume: May( vrajitoare )
Varsta:12 ani
Este neastamparata, neascultatoare, face doar ce vrea si asculta de ceilalti doar cand vrea. Vrea sa devina o vrajitoare buna fara sa faca prea mult evort, adica fara sa invete incantati, fara sa invete sa faca tot felul de portiuni etc. Considera ca mama sa si pe bunica sa vor mai mult decat ea sa devina o vrajitoare buna. Este plina de viata. Are o pisica neagra pe care o cheama Mimi si o alinta Mimiuta...

poza:
[Imagine: 2007-02-10-43199.jpg]


Mimi:

[Imagine: blackkitten.jpg]
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#9
super,ma bag si eu!!

Nume:Clara (om) Aquamarine(sirena)

Varsta:19 ani

Puteri:Poate comunica cu animalele apei prin telepatie si semne.Este o razboinica a oceanelor si cea mai populara sirena.Citeste gandurile oamenilor oricand,chiar si cand este om normal.Furia ei poate provoca valuri foarte mari ucigand o multime de oameni,nu respira cat timp este sirena,nu are nevoie de aer.Pur si simplu traieste fara.Sulita ei poate arunca cu fulgere si poate emana o lumina foarte puternica,orbitoare.

Caracter:O fire linistita si calma,Clarei ii place sa stea alaturi de prietena ei cea mai buna,Lili,si povestindu-i o gramada de lucruri,de povesti,de mituri despre sirene.Nu se baga cu toti oameni in seama,iar la scoala este considerata ca fiind putin o ciudata.Isi ascunde sentimentele si nu le lasa la vazul tuturor.Plangacioasa fiind se emotioneaza foarte repede cand cineva ii face un compliment la adresa ei.Este pudica si rusinoasa cu lumea.

Scurt istoric:Traind intr-o familie normala si fericita,Clara a avut parte de clipe fericite si de o viata minunata,pana la varsta de 14 ani cand schimbarile au inceput sa prinda amploare.Timpul trecea iar Clarei incepeau sa-i creasca branhii,solzi pe maini si pe picioare atunci cand se atingea de apa.Acest lucru a sperit-o si a facut-o sa inoate mai mult in ocean vazand astfel ce intampla.Acolo l-a intalnit pe maiestosul rege Leon,spunandu-i ca este fiica lui si trebuie sa revina in oceane pentru al ajuta.In prezent ea locuiesc in ape impreuna cu tatal ei dar,nu i-a uitat nici pe parintii ei....de pe uscat.Acum ea lupta din greu pentru as apara regatul de fortele raului.

Om:
[Imagine: Green-HairedGirl.jpg]

Sirena:
[Imagine: GreenMermaid.jpg]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#10
Mermaids Adventures-character's descriptions

Nume:Shone Nurzhan

Sex:masculin

Varsta:20 de ani

Puteri10oate controla focul si pamantul.Cand le controleaza pe amandoua in acelasi timp isi consuma foarte multa energie ,dar este aproape invincibil.
Cand isi atinge tatuajul de pe umar ii vin in ajutor demoni sau spirite de foc.

Personalitate:Este o fire sociabila.Este foarte serios si se enerveaza repede.Nu are rabdare de aceea de multe ori in lupta se grabeste.Desi este foarte serios si competitiv are si o latura sensibila placandu-i sa priveasca apusul si rasaritul soarelui ,sa se joace cu animalele sau sa cante la pian.Este student la o academie militara.Se antreneaza foarte mult devenind pe zi ce trece mai puternic.Daca cineva se atinge de ciocolata sau mp4-ul lui se enerveaza la culme.

Istorie:Locuieste intr-un oras aproape de mare,dar fiind la academia militara acum nu mai sta pe acasa decat in vacante.La 13 ani cand a inceput sa-si descopere puterile s-a speriat ,dar parintii i-au spus tot adevarul.Mama lui care puteri de controlare a focului iar tatal sau de controlare a pamantului.L-au antrenat si i-au spus toata istoria.Sunt printre putinii din clanul
Nurzhan care au mai supravietuit dupa ce au fost tradati si majoritatea prinsi si omorati.Vrea sa-si razbune clanul deoarece pana atunci nu si-a ca are o sora.Eventual daca sora lui ar mai trai vrea sa o gaseasca.La 15 ani a reusit sa controleze focul in totalitate.Cand provoaca un seism e nevoie doar sa isi loveasca cu putere picioarele de pamant.Un demon de pamant il protejeaza mereu fiind cu el zi si noapte(doar el il poate vedea).Uneori in lupta mai isi aduce in ajutor si spirite sau demoni de foc .Inainte de a pleca la academie familia i-a dat o sabie foarte veche ,dar puternica(a fost sabia primului lor conducator al clanului sau).A fost cel mai bun student din orasul lui si a intrat printre primii la academia militare.S-a indragostit de o fata din orasul lui pe care o iubeste enorm.Vrea sa se razbune si pana nu vor muri toti cei ce i-au destramat clanul nu va avea liniste.
[Imagine: anime_earth_warrior.jpg]
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.642 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.801 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.018 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.719 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.719 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.460 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Mermaids Adventures Lye 58 34.048 19-10-2008, 04:29 PM
Ultimul răspuns: hikari marina
  The world of fairy tales-characters'descriptions hikari marina 12 11.764 13-04-2008, 07:00 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.242 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)