Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school- story and character

#1
Vampire school- story and character
Vampire school nu este doar o scoala veche, obisnuita, este o scoala mult mai speciala. Este o scoala de vampiri! Da, ai auzit bine, de vampiri! Este o scoala cu elevi, profesori, vampiri....creaturi nemuritoare si nobile. Si daca va imaginati ca este o scoala plina de monstrii cu colti care isi asteapta victimele si sangele lor, va inselati... Vampirii acestei scoli provin din familii nobile, le este interzis contactul cu oamenii sau cu sangele lor. Vampirii au inceput sa locuiasca pe pamant, la ordinul conducatorului lor, iar scoala are o aura neagra care tine "intrusi"i departe. Nici un muritor nu poate vedea sau intra in scoala, doar un vampir.
Scoala a fost infiintata de conducatorul vampirilor, care a fost si director, dar din cauza decesului sau, fratelui lui mai mic i-a luat locul in functie de director si cel mai puternic vampir. Cat despre studenti, acestia provin din familii destul de nobile si ca orice vampir actual , ziua, sunt oameni ( nu muritori, doar oameni, trup uman) iar noaptea, daca doresc se pot transforma in vampiri ( dupa apusul soarelui) . Practic vampirii au trei orme: una, ziua, de oameni, la apusul soarelui, pot avea o alta infatisare de om, daca doresc, sau pot avea, la apusul soarelui infatisarea lor naturala, de vampiri. Acste infatisari se numesc: Norme' ( infatisarea de om, ziua) Trange ( o infatosare de om si noaptea) si Vamp (infatisare de vampir, noaptea)
Ca orice adolescenti, ziua au ore obisnuite si activitati la fel, iar noapte...pot avea ore mai "speciale"
Fiecare vampir este nemuritor! Studentii pot avea varste intre minim 50 de ani- maxim 1000 de ani. La inceput fiecare student primeste un pandantiv, cu o culoare specifica si un model specific, astfel, fiecare student se poate distinge.
So...daca doriti sa deveniti un student-vampiri, trecuie sa va faceti personajul, asa ca incep eu prima. ( si ca sa nu existe discutii... cititi povestea, care e scurta si respectati regulile^^^ Multumesc anticipat! )

Nume: Mussa Hyancinth Me'Cromm
Varsta: 100 de ani- arata de 17
Sex:feminin
Origine: ( orice vampir are o origine...gen...Vampir englez, spaniol...etc) So... nobila familie Me'Cromm are o origine necunoscuta
Personalitate: Este o fire rebela, incapatanata, activa, baietoasa si sportiva. Ii plac sporturile extreme, inaltimile si este destul de singuratica si indiferenta. Ii place sa practice sportul si muzica ( canta la pian, chitara si vioara). Cand se transforma in vampir devine de zece ori mai rece si dura, meschina si misterioasa. Foarte razbunatoare, poate fi o ucigasa cu sange rece, perfecta. Cand se transforma in vampir are un aspect de razboinica neinduratoare, fara sentimente sau constiinta. Nui pasa de nimeni si nimic...
Abilitati: Este bineinteles, nemuritoare si se poate teleporta oricand doreste. Nimeni nu-i poate citi gandurile si/sau s-o hipnotizeze. Este imuna la argint, lucru nemaintalnit la vampiri si la orice fel de arma. Poate intra in visele altora si poate provoca comaruri. In general, se bazeaza pe foarta bruta si lupta corp-la-corp. Este foarte puternica si manuieste bine sabia ei de argint. Are tot felul de puteri cu flacari, reci, albastre si electro-socuri.Cand se transforma o inconjoara o aura neagra, iar cand nervii ii sunt expusi la maxim ochii ii devin rosii, iar privirea ei muribunda poate ucide pe oricine.Fiind la o varsta frageda nu si-a descoperit toate abilitatile speciale.
Istorie personala: Este unica fiica a conducatorului vampirilor, nobilul Me'Cromm... A trait cu tatal ei, intr-un castel singuratic,iar tatal ei ia fost mentor si a invatat-o sa fie la fel de puternica ca si el. Cand acesta a murit, unchiul ei a devenit conducatorul scolii si a vampirilor. Cea ce ia nu stie, este ca tatal ei, inainte sa moare i-a sigilat aproape toate puterile cu un simbol pe care il are pe spate... Dupa moartea tatalui ei a trait singura, in pustiu si desii il uraste pe unchiul ei, a acceptat sa vina la academie.
Pandantiv: http://media.photobucket.com/image/anime...ng.jpg?o=3 Este un pandandiv negru, cu o forma rara si ciudata.
Poza Norme: [Imagine: ZILDoesnotknowwaturtalkingaboutHeat.jpg]
Poza Trange: ( nu e obligatorie, unii vampiri nu o pot avea) : [Imagine: Hinata.jpg]

Poza Vamp: [Imagine: 2e119d60692c5b572938750cee7c740d.jpg]

So...astept candidati ( studenti) Va astept personajele cu drag hug
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#2
Nume : Lilith Blackhand

Vârstă : 421 de ani, arată de 19 ani.

Sex : Feminin

Origine : Anglia. familia Blackhand, o importantă familie de vampiri de acolo.

Personalitate : Este un paradox complicat pentru oricine. Nimeni nu ştie prea multe despre ea, dar îşi poate schimba personalitatea în funcţie de emoţiile ce o preced în momentul de faţă. Nu îi place să respecte regulile şu urăşte Lumea Umană. Nu îi plac oamenii şi este o fire mai tăcută şi retrasă, dar dacă îi câştigi încrederea şi espectul şi afecţiunea devine o fire iubitoare, jucăuşă, veselă şi foarte dulce. În rest este o fire sarcastică, perversă, câteodată tăcută şi răutăcioasă. Poate exploda uşor, fiind irascibilă şi recarcitrantă.

Abilităţi : Poate intra în mintea tuturor, în visele lor şi le poate da coşmaruri îngrozitoare. Are abilitatea de coşmar ce o face extrem de periculoasă, deoarece se poate folosi de aceasta şi provoca dezastre în minţile tuturor. Poate respira sub apă şi poate controla sângele. Adică îl poate face să se oprească şi poate face infarcte celor ce încearcă să-i facă ceva. Sângele ei nu poate fi băut căci este otrăvit. Mama ei fiind demon pisică, aceasta prezintă şi trăsături de pisicuţă demon.

Istorie personală : Este mezina familiei şi fratele ei mai mare este la fel un important nobil al Angliei printre vampiri. Ea fiind ceqa mai mică, este tratată mai bine pentru că fiind mai mică familiei le este teamă ca ea să nu păţească ceva, fiind ceva mai paranoici. A fost dusă la academie sub cerinţele acesteia, iar părinţii ei au cea mai mare încredere în ea.

Imagine : Poză Vamp , Poză Norme. Poza cu Trange nu şi-o arată niciodată.

Pandantiv : Poză pandantiv.
-

#3
super cool,ma bag si eu!!! 4 pupic

Nume :Fiona Milena La'Monterlo

Varsta :98 ani-dar arata de 16 ani

Sex:Feminin

Origine:Vampir francez

Personalitate:Este o fire calma,rusinoasa si foarte educata cand vine vorba de comunicare.Nu ii plac locurile aglomerate si de aceea iubeste sa stea singura,in camera ei citind sau cantand la pian.Uneori indrazneata,amuzanta si foarte energica ii poate convinge pe unii oameni sa faca asa cum vrea ea.Este sentimentala si se pricepe foarte bine sa citeasca un om dupa expresia fetei.Nu ii plac oameni nesimtiti si uraste sa faca rau cuiva intentionat,dar cand vine vorba de razbunare,o face cu greu dar perfect.

Abilitati:Nemuritoare fiind iubeste acest lucru.Poate calatori in viitor,schimband orice face parte din el,asa cum vrea ea.Invizibila fiind cand doreste,se poate strecura pe oriunde are pofta si poate comunica cu spiritele,auzind voci si vazandu-le trecutul.Simte prezenta raului si nu se lasa niciodata mai prejos,lasand asta in seama altcuiva.Isi canalizeaza toate forta pe care o are si asta ii da o putere de zbor foarte rapida.Zburand cu viteza lumini,iti este foarte greu sa o ataci,numai un vampir foarte batran si experimentat o poate invinge la aceasta forta de zbor.Cand se transforma in vampir infatisarea i se schimba total,parul isi schimba culoarea in alb iar ochii prind o culoare foarte inchisa si sumbra de negru.

Istorie personala:S-a nascut din o mama vampir si un tata normal traind o copilarie draguta pana la varsta de 66 de ani (12 ani).Tatal ei o iubea extraodinar de mult si nu-i pasa ca este vampir,insa mama ei facea parte de foarte mult timp dintr-o asa numita secta a vampirilor in care daca nu respectai regulile te omorau,chiar daca erai nemuritor.Secta aceea i-a spus mamai ei sa nu pastreze acest copil,insa ea nu a vrut sa-i asculte.Au trait un timp foarte bine,insa cand Fiona a implinit 88 de ani (15 ani) mama si tatal ei au fost omorati in fata ei de catre membri ai sectei.Inainte sa moara mama ei i-a lasat un pandantiv foarte puternic cu cele 12 zodii si puterea sacra a luptelor satadane.Peste cativa ani ea s-a mutat singura in Anglia si momentan sta la aceasta scoala,unde si-a gasit prieteni si o familie,jurand ca deodata ce ii gaseste pe acei tipi va lupta pana la ultima rasuflare pt razbunare.


Pandantiv:
[Imagine: EyeofRaPendant.jpg]

Poza Norme:
[Imagine: Lucille.jpg]

Poza Trange:
[Imagine: Willow.jpg]

Poza Vamp:
[Imagine: AsideofSelene.jpg]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#4
Nume: Nathaniel De'Lomdo

Vârsta: 108, dar arată de 18

Sex : Masculin

Origine: Franţa. Face parte din una dintre cele mai importante familii de vampiri.

Personalitate: Este destul de rece şi calm cu cei din jurul lui. Nu îşi dezvăluie foarte multe lucruri despre el, păstrând o aură de mister în jurul lui. Totodată, este prietenos şi zâmbăreţ cu cei pe care îi cunoaşte şi are încredere deplină în ei. Nu îi place să respecte regulile şi le încalcă destul de des, primind o tonă de pedespre din partea profesorilor. Pedepse pe care niciodată nu le îndeplineşte. Se împrieteneşte repede cu adolescenţii şi îi place să vorbească destul de mult.

Puteri: Este nemuritor, lucru care îi place, dar îi şi enervează uneori. Poate să controleze morţii, făcându-i să se ridice din mormânturile lor şi să îi îndeplinească cererile, fie ele bune sau rele. Deasemenea, poate să controleze gesturile fiecărui animal, făcându-l să atace alţi oameni sau doar să-l urmeze. În ultimul timp, a observat capacitatea lui de a se teleporta, dar nu a reuşit să o controleze foarte bine şi exersează încă la asta.

Istorie personală: S-a născut într-un mic orăşel din Franţa unde, în mare parte, trăiau vampiri. El era fiul căpeteniei satului, lucru care îi convenea uneori deoarece, alături de prieteni putea face diferite lucruri. Oamenii au aflat parţial că în sat locuiau vampiri şi, într-o noapte, au invadat oraşul vrând să-i omoare. Mama şi tatăl său, precum şi toţi cetăţenii, au fost ucişi cu cruzime în faţa ochilor lui. De atunci, a căpătat o ură foarte mare faţă de oameni şi, când îşi pierde cumpătul, e capabil să-i omoare fără nici o secundă de gândire.

Poză norme : [Imagine: 2837185730_61ca4213bc.jpg]

Poză trange : [Imagine: 4526158771_1b47c22d4f.jpg]

Poză vamp : [Imagine: 4082125360_2deb481fe9_o.jpg]

Pandantiv : [Imagine: 4249150849_663805fd0f.jpg]
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#5
Vampiri, vampiri :d ma bag si eu


Nume: Abigail Josh Struan, poreclita Abby

Varsta: 145 ani, arata de 17

Sex: Feminin

Origine: Anglia, familia Struan face parte dintre cele mai puternice familii din Londra.

Personalitate: O fire rebela, comunicativa, competitiva, dar si foarte empatica. Iubeste dansul si tot ce tine de vioara, dar isi uraste fratele mai mare. Isi face foarte repede prieteni, insa nu dezvalui mai mult decat strictul necesar; are un secret, iar pentru a-l face sa raman asa, ar fi in stare sa ucida cu sange rece pe oricine. Nu ii place sa i se spuna ce sa faca, si crede ca o minciunica nevinovata nu ucide.

Abilitati: Bineinteles, capacitatea de a-si schimba forma, zbor fara aripi, telechinezie si viteza uimitoare. Poate citi gandurile si le poate manipula, indiferent de persoana, si un singur sarut si te ucide.

Istorie personala: Este mezina familiei Struan, si mostenitoarea acesteia, in acelasi timp, are un frate mai mare, care a trecut de partea inamicilor, si din cazua caruia, ea poarta povara unui secret teribil, pe care trebuie sa-l pastreze.

Pandantiv


Poza Norme

Poza Trange

Poza Vamp
[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]

#6
inca un personaj dragut44

Nume:Iluise Rahnew Corola

Varsta:137 de ani-arata de 18 ani

Sex:Masculin

Origine:Vampir elfian-englez

Personalitate:Un tip nu prea vorbaret,Iluise se integreaza foarte bine printre oameni si vampiri fara sa fie vazut.Ii place sa vorbeasca cu lumea,dar nu-si arata niciodata compasiunea sau sentimentele nimaniu.Stie sa fie o persoana foarte pasionala,si poate obtine orice atunci cand vre,fara prea mult efort.Noptea ii place sa stea pe strazi,in intuneric privind lumea care se plimba pe strada, observand obiceiurile lor.Este foarte atent cand vine vorba de indivizi pe care nu-i cunoaste si isi protejeaza colegi.Nu-i place sa fie in centrul atentie,insa la scoala,este in centrul atentiei de catre toti colegi,fiind un tip misterios putin si care nu prea vorbeste cu toata lumea.Toate fetele din scoala il plac,insa pe el nu-l intereseaza,el isi cauta fata perfecta.

Abilitati:Are un semn pe piciorul stang,care ii da puterea suprema,puterea de lupta.Comunica cu vantul,ii vorbeste si stie cand vine pericolul,avertizandu-i pe ceilalati ce va urma.Poate vindeca orice rana posibila si crede ca are o putere extrem de mare prin a emana o lumina foarte orbitoare din ambele maini.Misca lucruri numai din clipirea ochilor si poate da foc unei singure cladiri numai printr-o miscare de mana,sau strangandu-si putin pumnul.

Istorie personala:Rahnew este jumatate elf jumatate om normal.A traind cu familia in Anglia pana la varsta de 55 de ani (10 ani),cand lucruri s-au schimbat brusc fiind muscat de un vampir vanator de mana,transformandu-se foarte repede in vampir.Noaptea el vana oameni si le sugea sangele pana nu mai ramanea nimic,dar intr-o seara cand a ajuns acasa de la vanatoare l-a gasit pe tatal lui mmort in casa iar mama lui,elfa,a fost capturata sau omorata de vampiri.Cand Iluise a aflat de aceasta scoala de vampiri s-a dus direct acolo peste cativa ani,l-a intamlnit pe direcorul acestei scoli,i-a povestit toata istorie vietii lui si ca ura sa raneasca oameni noaptea doar prin dorinta de a suge sange,asa ca a hotarat sa-l roage pe directol sa-l ajute si sa-l primeasca printre ei.El dimineata este un om normal,insa noaptea cand vrea sa se transforme este elf cu infatisare de vampir..Acum Rehnew traieste in aceasta scoala impreuna cu alti vampiri si prieteni.

Poza norme:
[Imagine: juvmv7.jpg]

Poza trange:
[Imagine: animeboy.jpg]

Poza vamp:
[Imagine: VincentDeMorgounVampire.jpg]

Pandantiv:
[Imagine: dragonpendant3.jpg]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#7
Nume : Aveline Bell
Vârsta : 52 ani – arată de 17 ani -
Sex : Feminin
Origine : Anglia


Puteri : Îi place să se joace cu persoanele din jurul său , supunându-le voinţei sale prin controlul minţii . Îşi foloseşte abilitatea aşa cum doreşte şi atunci când doreşte . Uneori are senzaţia că poate simţii ce se află în inima celor din jurul său , că le poate citii pe buze ce urmează să spună , cum îşi doresc ceilalţi să procedeze , dar nu consideră asta un dar .
Personalitate : Copilăroasă , reuşeşte să îi scoată pe ceilalţi din sărite uşor şi destul de simpatică dacă ajungi să o cunoşti . Îi plac îmbrăţişările , mereu îi enerveză pe ceilalţi cu apucăturile ei mai ciudate de a fi amuzantă . Poate fi de nerecunoscut atunci când vrea să fie singură .
Istorie : Aparent , provine dintr-o familie perfectă . Puţini ştiu că nu este aşa . Părinţii săi , amândoi nobili vampiri , au reuşit să creeze această impresie multor familii , iar ea , a trebuit să păstreze aparenţele . Mereu a fost o persoană singuratică , părinţii săi fiind plecaţi din Anglia pentru mai mulţi ani . A avut sprijinul slujitorilor , dar niciodată nu a simţit că inima ei se poate vindeca . Nu ştie dacă îi urăşte pe cei doi , dar nu simte iubire pentru cei ei ... Ştie că există un motiv pentru care cei doi nu se mai înţeleg , dar nu şi-l poate amintii . La fel ca şi ea , părinţii săi pot controleze minţile oamenilor , iar datorită neînţelegerilor , au decis să o trimită la academie .

Poză : Norme : [Imagine: untitledefdsdda.png]
Trange : [Imagine: Anime_Girl_by_xIxLovexSamx.jpg]
Vamp : [Imagine: striipinganimegirl.jpg]
Pandantiv : [Imagine: 150.jpg]

#8
So..imi place...vampiri xd Voi face doua personaje 71

Nume: Celesta Van Hugerh
Varsta: 890 de ani-arata de 19 ani
Sex:feminin
Origine:Vampir german
Personalitate: Este o persoana tacuta si fara sentimente sau resentimente. Este destul de prietenoasa si copilaroasa, dar poate fi si extrem de ciudata. Nu-i place agitatia si nu-i place sa iasa din tipare, preferand sa ramana in umbra si este destul de tacuta, preferand mai degraba sa actioneze. Ii place pictura si aerul curat. Nu-i plac peroanele artagoase si inganfate si cele care se leaga de prietenii sau fratele ei.
Abilitati: Este un vampir intelept, datorita varstei ei si este foarte rapida. Principala ei abilitate este focul...poate controla focul cu usurinta si este foarte iscusita. Stie multe despre lumea umana si despre ce o inconjoara si poate citi gandurile si manipula oamenii.
Istorie personala: S-a nascut prima intr-o familie de vita nobila din Germania. Are un frate mai mic cu care e protectoare si grijulie, pe ascuns, fiindca nu-i place sa-si arate afectiunea...Parintii ei s-au sinucis dintr-un motiv necunoscut cand ea avea 100 de ani si de atunci ingrijeste singura mosia familiei si onoare acesteia.
Norme : http://media.photobucket.com/image/anime...y.jpg?o=11
Trange : http://media.photobucket.com/image/anime...us.jpg?o=2
Vamp : http://media.photobucket.com/image/anime...e.jpg?o=16
Pandantiv : http://207.195.217.85/jewelry/4082redg-a...endant.jpg


Nume: Christhian Van Hugerh
Varsta: 300 de ani- arata de 16-17
Sex:masculin
Origine:Vampir german
Personalitate: Este o fire rebela, glumeata si activa. Foarte galagios si prietenos, fiind opusul surorii ei. Ii place sa fie in centrul atentiei la petreceri si oriunde ar fi este foarte glumet.Nu poarta pentru nimeni respect, doar pentru sora ei, in fata caruia nu comenteaza si este supus. Nu-i plac orele si ii place sa enerveze profesorii.
Abilitati: Controleaza gheata si poate vorbi cu aerul. Se poate teleporta si este foarte puternic...bazandu-se si pe forta bruta. Este foarte iscusit in manuirea armelor.
Istorie personala: a crescut cu sora luii mai mare, duce parintii lor au murit, aceasta infatand-ul sa-si controleze puterile.
Norme : http://media.photobucket.com/image/anime...nime.jpg?o=
Trange : http://media.photobucket.com/image/anime...1.jpg?o=36
Vamp : http://media.photobucket.com/image/anime...tttt.jpg?o=
Pandantiv : http://207.195.217.85/jewelry/4082blueg-...endant.jpg

#9
So...eu dau drumul la rpg si astept sa postati cei care v-ati inscris...but....cu grija... sa nu blocati rpg-ul si sa fiti cat-decat activiSmile
Atentie! Daca doriti va mai puteti inscrie si in timpul rpg-ul hug
Distractie placuta!
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#10
Nume : Aimee Cleopatra Grace.

Vârsta : 107, dar arată de 17.

Sex : Feminin.

Origine : Franţa. Este membră a unei foarte importante familii.

Personalitate : Nu ştie definiţia cuvântului retrasă. Este agitată, amuzantă şi spontană. Adoră sarcasmul şi`l foloseşte în fiecare secundă a vieţii ei. Se enervează uşor, dar se calmează greu. Este un adevărat vulcan, încă activ. Oricine o cunoaşte o admira - sau o urăşte, după caz. Nu crede că se poate îndrăgosti vreodată. Nu`i pasă decât de prietenii ei, restul oameniilor sunt neimportanţi pentru ea. Este în stare să ucidă pentru a proteja ce e al ei. Este foarte posesivă. Urăşte oamenii agitaţi, ca ea, preferând oamenii calmi.

Puteri : Puterea pe care o adoră este că teleportarea. Este un lucru des întâlnit, dar ei tot îi place. Este imună la atacuri mentale, poate fi rănită doar fizic. Poate muta / ridica obiecte cu ajutorul telechineziei. De asemenea, poate anticipa mişcarea oponentului. Ceva de genu` cititul gândurilor. O putere ce nu o controlează bine este una foarte ciudată. Când se enervează, o învăluie un fel de ceaţă şi poate avea descărcări electrice, provenite din ochii ei.

Istorie personală : S`a născut într`un orăşel locuit numai de vampiri. Era locul ideal pentru ea, dar când oamenii au venit, şi`a pierdut toată familia. Părinţii ei fuseseră foarte bogaţi, dar în urma invaziei a rămas cu mai puţin. Nu are un loc stabil, nu simte că aparţine cu adevărat unui loc. Se simte o străină, nereuşind să`şi facă prea mulţi prieteni, deşi încearcă. De când familia i`a fost omorâtă, a uitat ce înseamnă mila şi compasiunea pentru oameni. Nu poate să îi pară rău pentru un om. Oamenii îi provoacă greaţă. Îi ucide din plăcere.

Poză Norme.

Poză Trange.

Poză Vamp.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school Riluri 430 223.789 04-11-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.779 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Black Pearl- character and story AriÅŸică 6 6.002 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.677 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.428 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.715 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.428 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.222 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)