Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets)

#1
Lumea povestii:

Cine a facut pana acum Roleplay pe Urban Mage ar putea semnala similaritatile din povestea asta, cine nu, read bellow:

Lumea noastra. Oamenii impanzesc pamantul ca de obicei, doar ca numai cativa dintre ei au fost binecuvantati (sau nu) cu anumite puteri deosebite asupra unor elemente primordiale. Ei se impart in:

Pyromanceri (magi ai focului)
Hydromanceri (magi ai apei)
Wind Casters (magi ai vantului)
Earth Magi (magi ai pamantului)
Dark Magi (magi ce folosesc puterile intunericului)
Light Magi (magi ce folosesc puterile luminii si cunosc incantatii divine puternice)

Puterea lor se masoara in puterea entitatilor pe care le pot invoca (pyromancerii focul si ai sai minioni... nu de natura malefica, atentie....

hydromancerii apa cu minionii ei... etc etc...
ajungand la magii de domenii spirituale, entitatile pe care le pot invoca nu tin doar de puterile lor ci si de reputatia in lumile pe care le acceseaza:

dark magul poate invoca la inceput doar spirite sau demoni agresivi, ce produc neplaceri la nivel fizic, pe masura ce avanseaza putand chema demoni din ce in ce mai puternici, ce pot afecta inclusiv spiritul, mintea sau actiunile cuiva, culminand prin invocarea unor monstri cu puteri multiple. Deasemenea un Dark mag poate sa deschida portaluri spre iad, actiune periculoasa, totusi, pentru ca trebuie sa cunoasca iadul pentru a nu nimeri cine stie unde.

Light magul invoca initial doar lumina, putand in timp sa dezvolte capacitati de purificare a spiritelor malefice sau invocarea unor entitati benefice: incepand cu cele trecatoare, ca a copacilor, pana la, cei mai avansati, arhangheli si serafimi. (important este sa aiba cateva notiuni despre ingerii pe care ii va invoca... nu vrem sa ne trezim cu cavalerii apocalipsei cand avem nevoie de un vindecator, nu?... desigur, noi ii putem inventa, dar e important sa stim ca light magul trebuie sa-i stie, la fel ca Dark magul demonii lui)

Am accentuat pe cei doi pentru ca sunt mai putin cunoscuti decat ceilalti elementalisti, zic eu, dar ar fi bine sa nu axam roleplay-ul pe conflicte dark-light magi...

Cadrul povestii:

Sahalah a fost multa vreme unul dintre cei mai mareti demoni din iad. Aducea multe spirite spre hranirea maretiei iadului, desi nu-si impartasea niciodata secretele.

Intr-o buna zi o lupta intre niste demoni si niste ingeri de rang mai mic decat al ei i-a deranjat planurile pe care si le facuse pentru ziua petrecuta pe teritoriile proprii din iad, asa ca s-a hotarat sa puna piciorul in prag si sa incheie ea conflictl o data pentru totdeauna. Numai ca, recunoscand-o, ingerii au decis sa se retraga, fara insa sa dea vreun semn ca ar face asta. Din acest motiv, Sahalah a fost princa intr-un vortex cu destinatia 'Rai' si, nefiind inger, a fost automat respinsa. In loc insa sa fie trimisa inapoi de unde a plecat, Sahalah a fost impinsta intr-o valtoare de intamplari haotice ce au aruncat-o pe Pamant. Aici a luat forma umana, suferind o amnezie indusa de incarnare. Ea isi va aminti incet cine este si de unde vine intr-un final... la urma urmei, toata puterea ei intr-un dark mage aparent incepator trebuie sa vina de undeva...



[post unit]Character sheet:

Nume: Meredith Crimson
Varsta: 19 ani (estimativ de fapt)
Aspect:
[Imagine: fgbndfbhjk1bv2.jpg]
Tip de mag: Dark mage

Abilitate speciala Teleportarea prin portaluri spre/dinspre iad cu o naturalete neobisnuita (o singura abilitate speciala per personaj va rog)

Personalitate: Nu tocmai sociabila, dar nici antisociala. Are o tendinta spre lucrurile considerate a fi pacate sau nesanatoase. Deasemenea nu ezita sa se foloseasca de slabiciunile altora.

Demoni pe care ii poate invoca Demonul dorintei, demonul paranoiei, Demonul Focului, Balaurul Gheenei, Focul Gheenei, Stramosul varcolacilor (aceasta categorie este necesara in principal in descrierea light/dark magilor, in cazul light magilor fiind vorba de divinitati, ceilalti optional) (monstri/divinitatile unice nu pot fi invocati decat de cei ce cunosc sau apartin de lumea la care apeleaza)

Istoric Nu are unul: a fost gasita langa un vulcan activ avand o amnezie completa. A fost adapostita mai apoi la o manastire din zona unde a fost invatata tot ce trebuia sa stie ca om: de la a vorbi pana la a se imbraca si a se purta in societate. Cand a considerat ca venise timpul sa afle cine era a fugit de la manastire cu putinii bani ai batranei maici ce o ingrijea.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#2
So ,incep si eu ^^ sa nu zici ca nu ai cu cine te juca Smile

Nume: Renne McRay

Varsta: 17 ani

Aspect: nu am gasit poza ,am sa incerc sa descriu : Parul roscat spre saten ,lung pana mai jos putin de umeri . Ochii verzi spre albastru (aduc a gri metalizat ;in orice caz ,o culoare rece si deschisa) . Mijlocie de statura si mereu cu un zambet siret pe buze ,indiferent daca ceva/cineva ii place sau nu .

Tip de mag: Pyromancer

Abilitate speciala: Crearea gigantilor metalici este o abilitate raspandita in familia McRay ,iar masinariile sunt pastrate in niste zaruri pe care magul le pastreaza intr-un saculet la gat . Fiecare zar are 6 monstrii inchisi in el ,iar cand magul arunca zarul ,fata care ajunge sus reprezinta numele gigantului ce este adus in lupta .

Personalitate: Renne este o fire activa si energica ,cu multa stima de sine si mandrie .Niciodata nu spune ce gandeste iar zambetul nu ii dispare de pe fata indiferent ce face . Ii place sa-si strige prietenii si apropiatii cu porecle , si este adesea rece fata de ceea ce se intampla in jurul ei ,chiar daca vorbeste mult . Are obiceiul sa enerveze pe cei din jur .

Istoric: La varsta de 15 ani pleaca din sanul familiei ,dupa ce isi termina studiile devreme . Colinda lumea de atunci si provoaca multe dueluri in care de multe ori ea iesa victotioasa .



Si cam atat ^^

#3
Nume:Rengel
Varsta:20 de ani
Tip de mag:half(jumatate pyromancier,jumatate dark magi)
Abilitate speciala:imbinarea a doua tipuri de magii (mai are nevoie de antrenament)
Demoni pe care ii poate invoca:momentan necunoscuti
Istoric:Mama sa era un pyromancier,iar tatal sau era un puternic si respectat dark magi.Dar ea nu a fost crscuta de parinti sai ci de niste rude,fiindca acestea au fost ucisi cand s-a aflat ca au nu copil "half".La 14 ani a plecat sa se antreneze ca pyromancier la Muntele Angihos.Momentan cauta pe cineva care poate sa o ajute in antrenamente.
Personalitate:Fire retrasa,nu e obisnuita sa socializeze prea mult.Tot ce conteaza pentru ea e sa devina mai puternica.Scopul inca este necunoscut.
Poza:[Imagine: SkyeAkane.jpg]
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#4
awesome ^^ now feel free to get in the story 3

http://www.animezup.com/forum/showthread.php?tid=432


[post unit]Teea, draguta introducere... dar n-ai putea in loc de parc s-o urci pe Rengel in acelasi tren cu Meredith? Nu de alta, dar ca sa continue povestea ar cam trebui ca personajele sa se intalneasca la un moment dat... vreo alta sugestie?
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#5
post unit again... minas, nu ma asteptati... Meredith n-o sa lupte, dar va urmeaza... e in natura ei demonica s urmareasca luptele cu sete... daca as scrie doar atat ar fi un fel de spam... si eu nu vreau sa fiu one-liner... o sa raspund si eu cat de curand 3
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#6
charsheet: Ariel

varsta: 22 ani (ca infatisare..varsta adevarata necunoscuta)

gen: masculin (ceva important, omis de toti...deci ca sa stie lumea!! XD)

aspect: par alb spre cenusiu, ochi albastri deschis, imbracat in haine largi, de asemenea albe cu diverse accesorii (nu mai descriu..o sa il desenez in zilele urmatoare)

tip de mag: light mage

abilitate speciala: Leira, corbul negru ce il urmareste pretutindeni, stocheaza energia purificatoare acumulata de-a lungul anilor, pentru a fi revarsata la timpul potrivit. Abilitate cu doua taisuri, odata eliberat Leira, a doua personalitate total opusa lui Ariel, pune stapanire pe Ariel, care devine un white mage malefic pana cand Ariel este eliberat din nou, sub forma de energie malefica.

personalitate: desi detine o putere uimitoare, acesta o ascunde sub o personalitate t�mpa. In general, sociabil, iubeste natura si tot ce este frumos.

"demoni": Aeon, Aenor, doi din cei 12 gardieni ai cetatii ingerilor, cu infatisare de grifon, respectiv inorog. mai poate invoca si alti "demoni" mult mai slabi.

istoric: martor si participant la razboiul dintre ingeri si demoni, s-a oferit sa fie trimis pe pamant pentru a veghea la intoarcerea lui Sahalah, care era imprevizibila. Sacrificiul sau consta in sacrificarea propriei personalitati in scopul purificarii lui Sahalah, cu riscul insa de a crea un demon si mai temut decat Sahalah. Spirit aventurier, calatoreste prin lume pe care incepe sa o indrageasca tot mai mult, in sinea sa temandu-se tot mai mult de ziua in care Leira va fi eliberat iar el va disparea. Stocheaza in mod continuu energie purificatoare, fiind capabil sa foloseasca doar energia generata pe moment. Din aceasta pricina, odata cu disparitia lui Sahalah pericolul din lumea ingerilor diminuandu-se considerabil, Aeon si Aenor i'au fost oferiti ca si gardieni in situatii exceptionale. Acestia insa il vor ajuta pe Ariel doar dupa bunul plac, neputand fi invocati.

#7
RE: Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets)


Nume : Daisuke
Varsta: 17-18 ani
Tip de mag: Dark wind casters (si-a dat seama la 13 ani ca are puteri foarte puternice legate de vant si cu timpul a reusit sa devina si un bun mag al intunericului devenind invincibila)
Wind Casters (magi ai vantului)
Dark Magi (magi ce folosesc puterile intunericului)
Aspect : nu cred ca am gasit o poza potrivita pentru descrierea lui.Are o inaltime de 1,85 ,parul este negru si la breton cateva suvite verzi.Ochii sunt de un albastru nemaipomenit si la soare se fac verzui.Ii place sa se imbrace mult in negru si pe spate are un tatuaj cu un demon .Buzele sunt uneori rosii de parca ar fi dat cu ruj ,dar uraste cosmeticele15
Abilitate speciala: Si-a creat o tehnica speciala cu ajutorul careia provoaca un vartej puternic ca un vortex care trimite totul in iad.
Demoni pe care ii poate invoca: Demonul minciunilor,Spiritele tatalui,bunicului si al mamei sale cu ajutorul careia ii cresc puterile acestia putand sa intre in el si un inger al intunericului care sta mereu cu el si il protejeaza.
Personalitate: Este o fire mai retrasa si misterioasa.Vorbeste cand trebuie si nu ii place sa fie stresat sau agasat.Cand se enerveaza e bine de siut ca trebuie lasat singur.Tine foarte mult la iubita lui Haruka si i-a dezvaluit totul ba chiar o si invata unele tehnici.
Istorie:La varsta de 13 ani si-a descoperit puterile legate de vant parintii ascunzdu-i faptul ca si parintii lui erau magi cu asemenea puteri.A invat si si-a dezvoltat multe tehnici si abilitati.La 16 ani a scapat de un incendiu parintii lui facand un pact cu intunericu' ei murind si el fiind obligat sa-si dezvolte si abilitati intunecate.S-a antrenat din greu ca sa aiba aceasta forta neobisnuita si puternica si nu renunta pana nu isi va atinge telul. Nimeni pana acum nu a reusit sa-l infranga nefiindu-i teama de nimeni si nimic .Vrea sa se razbune pentru moarte parintilor sai si sa distruga clanu' Jurou pentru ca i-a destramat familia.
Ambitii:Sa isi dezvolte si mai multe abilitati si sa foloseasca multe tehnici secrete greu de dezvoltat sau controlat.
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#8
Oh, gawd... so many cross-breeds... u guys must be WEAK! O.O (by the logic that you need time, strength and capacity to learn well even just one)

*cough*

Aaaanyway... Chaosed! Un hydromancer nu poate invoca demoni...

Hydromancerii pot invoca diverse creaturi (rare, legendare sau mitologice) ale apei, piromancerii ale focului, Wind casterii ale vantului si Earth Casterii ale pamantului.

Si daca a venit pe Terra... de unde a venit???

Iloveyuki!

Bine ai venit! Threadul a cam decedat de ceva vreme, si se pare ca Hanyou s-a retras (darn u! Light caster! *cough* )... but, who knows... poate ai noroc! ^^ I Kind'a miss Meredith and Sahalah... ^^
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.646 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.803 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Vechile obiceiuri (roleplay location) JavaLeen 40 24.328 20-09-2010, 10:59 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.018 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.719 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.465 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.721 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.243 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)