Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mister. Întâmplări de la miezul nopţii.

My dear dupa cum ti-am zis am venit pe la tine din nou. A fost un capitol frumos dar cam scurt. Ma bucur ca Claire a fost eliberata si sper ca Daniel sa plateasca pentru ce a facut. So, abia astept sa vad ce o sa spuna Key si Mihaela despre decizia fetei. Greseli nu am vazut. A fost un capitol bun, astept nextu.:bye::bye:

So, am venit. Imi place mult si acest capitol. Mi se pare interesant cum evolueaza totul. Ma intreb daca Mihaela se va supara ca Shane va sta la ea. Oricum, naratiunea e buna, dialogul nu e sec, descrierea este cat de cat prezenta, iar actiunea nu mi se pare gresita. Nu am vazut greseli de tastare, dar nici nu prea am stat sa caut. Oricum, imi place mult ca de altfel fiecare capitol. Mult succes, inspiratie si mersi ca mi-ai indeplinit dorinta.*Hugs* >:d<
[Imagine: SHINee20.gif]

Ştiu că o să spuneţi că sunt foarte grăbită, dar am inspiraţie multă, din câte se vede, aşa că :-".
Enjoy. :">

Capitolul nouăsprezece - Împăcarea e dulce

L-am privit plină de tristeţe, deşi nu o simţeam, disimulam foarte bine şi partea bună, el chiar credea asta. M-a luat în braţe, fără să spună un cuvânt. Privirea lui se plimbă de la mine la Shane şi invers. M-a tras mai departe de el, asigurându-se că nu aude şi m-a întrebat:
- Cine se presupune că este pămpălăul ăla ?
- Pămpălău ? Din vina lui sunt afară din închisoare !
Acum chiar mi-a picat fisa. M-am enervat foarte tare, deja simţeam că o să-mi explodeze capul. Aş fi vrut să-i zic multe, să-l insult poate, dar nu era bine să dau cu piciorul relaţiei noastre, nu când îl iubeam atât de mult. Am respirat adânc, încercând să mă liniştesc, dar cu Key niciodată nu te poţi linişti, mai ales dacă el continuă cu un interogatoriu constant. Deşi mă aşteptăm la asta, nu credeam că va ţipa la mine.
- A da ? Şi ce mama măsii căutai tu în închisoare ?
Uh... acum vine partea în care l-am minţit, încă un punct în minus pentru mine. Da ştiu că am fost proastă, dar chiar nu trebuia să evite atât de mult, puteam să mă facă în toate felurile din partea mea, dar să nu mai ţipe. Capul începea să mă doară, acum simţeam că eram gata să leşin şi totuşi mă simţeam cu musca pe căciulă şi trebuia să-i răspund.
- Păi ... Aici vine o parte mai dificilă. Aaaaa, ştii eu ...
- Zi odată !
- Nu mai ţipa la mine ! , am izbucnit eu. Nu o să-ţi explic nimic până nu-ţi schimbi atitudinea faţă de mine !
Încercam să mă menţin puternică, dar o lacrimă mi-a căzut pe obraz. Chiar trebuia să se piardă atât de mult cu firea ? Mă durea şi încă cum.
În semn de regret, sau cel puţin aşa vroiam eu să-l iau, s-a postat în faţa mea cuprinzându-mi-o între palme. Mi-a şters lacrima şi m-a sărutat. A fost un sărut scurt, dar totuşi era foarte bine-venit. Vroiam să se termine tensiunea dintre noi, dar aveam nişte explicaţii de dat. Asta mi se întâmplă dacă mint şi sincer nu-mi plăcea deloc să mă simt ca o impostoare.
- Deci ... , am început eu.
- Deci ?
- Nu ştiu cum să încep, m-am plâns eu tristă.
- Cu începutul. De la cine era mesajul ? Sigur ăla e cauza principală.
- Da, ai dreptate. Mesajul era de la Daniel. Vroia să ne vedem să-mi explice ce se întâmplă cu ...
Atunci mi-am dat seama că nu-i puteam spune că văd fantome sau că sunt o necromantă. Clar nu m-ar fi crezut şi m-ar fi dus la un spital de nebuni. L-am privit cum se îngrijora pentru că tăceam, iar necesitatea de a ştii şi curiozitatea i se vedeau în ochii.
- Relaţia noastră, am spus într-un sfârşit. Nu că ar fi existat, însă el mă plăcea, în felul lui. Când am ajuns la destinaţie şi să fie clar m-am dus să-i clarific că noi nu vom fi niciodată împreună şi că te iubesc pe tine, am găsit un pachet în care se aflau droguri şi am picat în plasă. Poliţia a venit, chemată de Daniel, presupun şi m-a luat pe sus, dar din fericire, fratele lui Shane m-a ajutat şi am ieşit din închisoare. Acum îi sunt datoare, trebuie să-i găsesc locuinţă şi m-am gândit la casa Mihaelei.
O privire de gheaţă i-a încolţit pe chip. Mi-am dat seama că era din cauza lui Shane şi am început să râd.
- Hai, recunoaşte e o partidă bună, am spus eu în speranţa de a destinde atmosfera.
- Claire ! Cum poţi spune aşa ceva ?
Am râs şi mai tare. El încă mă privea nedumerit şi neînţelegând de ce râd.
- Nu pentru mine, inteligentule, ci pentru Mihaela.
Am început să râdem amândoi. În sfârşit s-a relaxat şi situaţia dintre noi şi-a reluat cursul normal, însă am simţit nevoia disperată de a-i cere scuze.
- Îmi pare rău, pentru că te-am minţit, îţi promit că nu o voi mai face. ,, Cu excepţia minciunii nevinovate legată de necromanţie ", am adăugat în gând.
- Nu-i nimic. Te-am iertat de mult.
L-am luat în braţe şi l-am strâns puternic. Nu mai vroiam să-i dau drumul. Vroiam să-l am aici şi acum, dar judecând după circumstanţe, nu prea puteam, cel puţin nu în mijlocul străzii şi cu un martor. Acela trebuie să fie momentul nostru, nu ne trebuie spectatori, altfel ar părea mai mult a film porno. I-am propus să o luăm din loc, pentru că mi se va face greaţă în scurt timp. Un zâmbet i-a apărut pe chip:
- Sigur nu eşti însărcinată ?
- Ce ?! Normal că nu.
Era ciudat să mă întrebe asta, fix când eu mă gândeam la lucruri perverse.
- Eşti sigură ?
- Key, te rog, nu insista. Nu sunt !
- Ai avut ameţeli ?
Mă enerva că era aşa de insistent. Uneori pur şi simplu îmi venea să-i dau vreo două şi să-l potolesc, dar nu aveam nici o şansă.
- Păi, vreo două, dar asta nu înseamnă nimic.
- Cum spui tu.
Şi am pornit spre casa Mihaelei sau asta credeam eu. Când am văzut în ce direcţie o ia maşină, inima a început să-mi bată mai tare. Oare aflase şi ea de micul incident ?
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Ce super, vacanţa asta care se arpopie ne face bine tuturor. Păcat că mai sunt doar 2, damn...

First thing first. Nu îmi puteam închipui că poţi scrie aşa mult într-o singură zi şi mi-aş dori ca asta să mă împingă şi pe mine să scriu la fel de mult.
Mi se pare foarte ciudată relaţia felei cu toţi băieţii, au început să mă cam sâcâie. Parcă ar fi Gossip Gril, se ceartă, se împacă, iar se ceartă, iar se împacă.
În schimb acest capitol mi-a plăcut mai mult decât cel dinainte.
Şi să ştii că la capitolul douăzeci mă aştept la ceva cu necromantul ăla! Îmi place mult, cel puţin el nu s-a comportat urât cu Claire.

Gata, deja am scris prea mult =] Mai am puţin şi întrec recordul.
Aşa că mă îndepărtez uşor şi mă pregătesc să urmăresc şi ultimile episoade din One Tree Hill, apoi voi face un duş şi mă pun să citesc (deci eu ţi-am zis că-mi place să irosesc spaţiu virtual, doar ţi-am înşirat astea şi pe mess, dar dacă nu m-ai crezut tocmai ţi-am demonstrat). Gata cu prostiile, Mirela ! -_-'
Succes în continuare şi inspiraţie, darling >;D<
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


Esti prea rapida . . .
Tu vrei sa ma duci la sapa de posturi : ))

Frumos capitol , din nou . . . Chiar mi s-a parut amuzanta ultima parte cu sarcina : )) . Stai O.O
Doar nu e insarcinata O.O : )) . Sigur nu e? Ah , anyway , descriere ai avut , naratiune ai avut , dialogul nu a fost sec iar actiunea m-a cuprins si pe mine in poveste . Ma credeam si eu spectator pe langa Shane : )) . Ah , si ma bucur asa de mult ca nu a tinut mult cearta din cei doi , pacat ca nu a putut sa ii spuna tot adevarul . . .

Astept nextu` , si sper sa nu ma trezesc ca la ora 11 te apuca din nou inspiratia =)) . Bafta. >:D<
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

Well dear, din nou pe aici. A fost un capitol amuzant. Ma bucur ca au reusit sa se impace. Ai avut de toate descriere, dialogul nu a fost sec, iar actiunea nu mi s-a parut grabita. Greseli de tastare nu am vazut dar nici nu am stat sa le caut. Chiar ca vreau sa vad ce reactie va avea Mihaela. Astept nextu so spor la scris si multa imaginatie.:bye:

Am venit iar . Nu scapi asa usor de mine:))
Sa trecem la ce avem de spus. Imi place mult si acest capitol. Pe zi ce trece devii din ce in ce mai originala, ma intreb de unde atatea idei bune si in scurt timp. En fin, naratiunea e ok, dialogul nu e sec, descrierea este prezenta , iar actiunea nu mi se pare gresita. Nu am vazut greseli de tastare, dar nici nu prea am stat sa le caut ca un detectiv. Nu prea mai am ce spune, decat mult succes si sa pui next.
Hugs >:D<
[Imagine: SHINee20.gif]

Nebunie, asta e, iti spun eu. Pui in jur de trei next-uri pe zi, ma uimeste inspiratia ta. O ai cu carul. Sper sa fie la fel si la fic-ul nostru, dar sa nu ma pui sa pun trei next-uri pe zi, ca mor.
Hai ca fac off.
Nu mai lasa space inainte si dupa semnele de punctuatie. Doar dupa e in regula. Greseli, altele nu am vazut. Oare chiar e insarcinata? As fi un soc total. Bine, pentru mine ar fi, pentru tine nu.
Citat:- A da ? Şi ce mama măsii căutai tu în închisoare ?
Mama masii stie, ne? Si apropo, le scoti pe banda rulanta, ma refer la replici de genul asta :))
Sooo, nici nu iti spun sa te grabesti cu next-ul ca doar faci asta si fara cererea mea. Cred ca esti singura de pe Zup care e chiar asa harnica, dar iti inteleg dorinta. Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


Deci m-ai terminat, cand am auzit ca poate fi insarcinata, era sa pic de pe scaun.:crazy: Cine se astepta?! Bine, ca acum sunt ideile tale, nu se stie daca ramane sau nu gravida. Si mai important, nu poate fi decat Key vinovatul:)))
Mi-au placut frazele dintre cei doi, saracul Shane... Prins la mijloc:))
Si acum sa te felicit ca ai pus nextu` foarte repede:bv: Well done, my sys`:* Te asteptam cu urmatorul capitol:*

Imi schimb top 3 ficuri si il includ si pe asta:)) Fenomenal.Il iubesc:Mihaela pare de treaba,Kay pare un pervers,Daniel un fraier si un escroc iar Shane este total pe dinafara:)) In mintea mea se uita ca la "masini straine" la cei doi ce radeau fara blondutz:))
Greseli nu am vazut sooo...Astept nextul:X
ZbYe :bye:
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noapte de mister Matt 0 1.683 28-12-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Fituica de la miezul noptii Moony691 15 7.911 21-08-2011, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  ÃŽntâmplări... MaDeLyNe 1 1.741 07-07-2011, 06:09 PM
Ultimul răspuns: MaDeLyNe
  Sentimente la miezul noptii xD Rukia JJ 1 2.382 27-03-2011, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Reveuse
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 8.570 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Iubirea e un mister InocentAngel 3 3.209 27-10-2010, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Mister! MisS.sAdiStic 2 2.670 04-07-2010, 08:11 PM
Ultimul răspuns: reNnNy
  Ganduri la miezul noptii aleee 5 3.332 24-05-2010, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)