Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ganduri la miezul noptii

#1
Cap.1.

Era ora de chimie o oră atât de 'amuzantă' mai ales cu profa` Julieta alias extraterestra cu minte blonavă.Eu plictisită de oră,imi pun capul pe bancă si ma gândesc la ceva si totusi în acelaşi timp la nimic.Profa` avea aceeaşi expresie rece si totuşi te amuzau ochii ei care semănau cu ochii unei broaşte,iar respiraţia ei te intoxica,mirosea mereu a ceapă si când venea spre tine iţi venea sa te omori de la miros,ii trebuia o guma şi urgent ca să nu omoare pe nimeni.Afară ploua intens,iar eu ma relaxam ascultand sunetul ploii,dar dintr-o data liniştea se sfârşise.Am auzit din gura ei urât mirositoare numele meu frumos.Ma-m ridicat in picioare privind-o pe profa`.Avea ochii mari si urâti,dar privirea ei mă infricoşa şi totuşi mă amuza,poate eram eu prea distrată.M-a întrebat ce lecţie am avut de pregătit pentru azi.
- Molecula?
A zâmbit uşor,apoi răspunse:
- Nu. Molecula am facuto acum 2 săptămâni.
Am lasăt capul in jos,iar profa` zâmbea in continoare spunând:
- Cristina,din vina acelor ca tine se pierde aceast liceu,ai uitat unde eşti,iţi spun eu,eşti la liceul ' Colors ' ,dar ţie nu iţi pasa.A era să uit să iţi spun să nu te mai comporţi ca cele de pe centură,şi dacă nu vrei sa inveţi mai sunt locuri la măturat strada nu este nicio problemă.Gata,nu mai puteam suporta,era picătura care a umplut paharul.
- Scuzaţima dacă nu sunt urâtă ca dumneavoastră,sau că nu miros a ceapă, ca să mă treceţi la chimie,dar sa văd dacă indrăzneşti să-mi dai 2.Hai sa văd poţi?
- Cristina nu mă provoca,să ştii că acum rămai corigentă dacă iţi mai trec si acest 2,şi tatăl tău cu banii lui nu o să mă cumpere,cu mine nu iţi merge fetiţo!
- A nu? Priviţi ! am luat catalogul luând foaia cu numele meu.
- Acum sa văd,unde mai imi dai 2?
- O să ai mari probleme fetiţo!
- Hai sa vad,extraterestro!
La auzul acestor cuvinte,a luat catalogul şi a plecat din clasă, fără să mai zică nimic.După toate acestea colegii au sărit pe mine zicînd lucruri de genu` 'Cristina eşti nebună' sau 'Acuma o să ai mari probleme' ,doar prietena mea Ana ma sprijinea.Am luat-o pe blondă şi am ieşit în pauză ,văzandui pe Eric si Cezar.Eric e prietenul fratelui meu Cezar,niciodata nu am stiut de ce sunt de nedespartit,Eric era un tocilar si se comporta ca unul,iar Cezar era fratele meu brunet`.Vazandui ne-am dus la ei,blonda sarind pe brunet sarutandul pasional.Eu la-m sarutat pe blond usor pe obraz,iar apoi am fost chemata in biroul directorului.Insotita de secretara pornim in biroul de 'torura',gandinduma la ce e mai rau ajungem in fata biroului,secretara bate discret la usa,auzind un intra mai incet.
- Buna ziua domnule director.
- Buna, Cristina ai vrea sa participi la concursul de canto?
- Da,eu ador sa cant,cantatul e viata mea.
- Dar, ca sa ajungi la concurs trebuie sa iti ridici mediile prin propriile eforturi
- Prin rezultate proaste facem de ras renumele scolii,si nu ne permitem sa ne reprezinte la concursul de canto o eleva cu note mici.
- Am inteles,domnule.
- La revedere.
- La revedere.
Am iesit din incapere fericita! era ziua mea fericita si nu puteam sa las pe nimeni sa mi-o strice!
Ma-m indreptat spre brunet,Eric si Ana.
Ana si Cezar erau fericiti pentru expresia fetei mele,iar Eric scria ca de obicei,tipic lui.
- De ce esti fericita surioara?
- Am fost aleasa pentru concursul de canto,sunt cea mai fericita!
- Ma bucur pentru tine surioara.
- Mda..,dar trebuie sa imi ridic mediile prin propriile eforturi daca vreau sa particip la concurs..
- Uite cum facem, cu mediile te ajutam eu si Eric,dar trebuie sa ne faci cinste cu un suc daca reusesti, esti de acord?
- Bine fratioare,s-a facut !
[Imagine: RUASOVNNHBNQMBJBJES.jpg]
Noo` sa renuntz nici macar o fractziune de secunda8
fiindca totdeauna pierzii,dak renuntzi la lupta 8!!
Soo` bye bye pupic

#2
Salut
Nici nu stiu cu ce sa incep. dar am sa incerc macar sa nu fiu dura, avand in vedere primul fic, si prima postare ... dar daca nu te inveti minete ... o sa vina altii care o sa te faca ca la nufauru (sorry dar eu nu fac aluzie la ceea ce mi s-a intamplat mie, asa ca nu va suparati pe mine, please). pai iti lipseste experienta, nu ca mie nu dar ... totusi scriu de mai mult timp, insa nu am fost *jurizata* ca sa zic asa. so criticile:
ce este cel mai important: tu ai in primul capitol 32 de randuri, iar regulile spun clar ca trebuie minim 40(si eu am avut la primul capitol mai putin de 40 dar acolo eu am omis din regulament, si m-am revansat) tu insa nu ai nici-o scuza. te-am avertizat de pe mess sa ai minim 40 de randuri, iar tu ai zis ca stiai, deci se vede.
descriere- s-o ia benga ca aici lipseste sa zicem ca este putin, dar doar putin. dialog uf ... pai sa zicem ca e O.K. dar mai ai de lucru. naratiune , pai naratiunea sa zicem ca e cea mai buna din ficul asta. iar actiunea, imi este mila de ea. la tine in fic este cam asa: ora de chimie, scandal cu profa, in birou la director si gata nu asa se face. trebuia sa povestesti mai bine ce a simtit atunci cand a rupt foaia din catalog, ce a vorbit cu prietena ei, si ca veni vorba de asta fac o mica paranteza si intreb: daca afara ploua ele au iesit ca nebunele in ploaie? si asa inchid aceata paranteza, ce a simtit atunci cand i s-a spus ca poate participa la canto etc. cu toate astea puteai sa faci lejer peste 40 de randuri, stiu ca in word sunt peste sau chear 40 de randuri dar aici este altfel, ti-am zis si eu am patit-o tot din cauza word-ului, dar m-am revansat.
si ai grija ce gafe mai faci, sa nu mai faci ceea ce sper ca am lamurit pe mess, ca daca mai faci greseala o sa platesti cu ban sa sti
eu am incercat sa nu fiu foarte dura, acum ramane la aprecierea ta, dar asa o sa inveti sa evoluezi in povestit.
daca te supara sa imi trimiti un pm sau pe mess.
P.S. nu ma criticati pentru criticile pe care le-am spus, eu am gresit si nu vreau sa gafeze si altii, ca mine sau eventual mai rau
bye bye si succes la scris sa auzim de idei originale:*:*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#3
Sincer cand am citit prima data am avut un deja vu si acum stiu si de ce....Iarta-ma , draga mea dar ceea ce ai scris tu aici e copiat pur , absolut pur, in primul rand faza cu profesoara si cu lectia de acum doua saptamani, apoi faza cu cearta intre profa si eleva, in al doilea rand dialogul, actiunea, hellloooo.....apoi urmeaza faza cu fratele si prietenul tocilar, si cu pritena cea mai buna a cristinei...inca o data helllooo, oo da si pe fratele Cristinei tot Cezar il chema. OO si sa nu ami spun ca fata adora cantatul( ai inlocuit aici dansul cu cantatull...) Si sa nu zic ca prietena Cristinei era chiar iubita lu Cezar...o si sa nu spun de marirea notelor:))si de concurs, si de liceu....sincer mai dat gata, de fapt nu.
SI iarta-ma ca sunt asa sarcastica, dar chiar ma irita cand citesc asemenea falsuri, frate, nu se puteai gasi o idee originala?
A da, si ca sa fiu mai directa, ai copiat totul dupa ficul "Dansul dragostei" scris de Kida....si daca nu ma crezi, ia reciteste din nou primul capitol la acel fic;)
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#4
Cap.2.

Am ajuns acasa cu bine,ma-m dus direct in camera sa ma schimb de haine.Ma-m imbracat cu o pereche de pantaloni scurti de culoare roz si un tricou alb destul de larg,ma-m dus in camera mea de canto.O camera mare decorata in stil artistic de catre mine personal,peretii fiind de culoare albastra,alba,verde,rosie,toate aceste culori simbolizeaza ceva:culoarea albastra simbolizeaza cerul senin,culoarea alba simbolizeaza nori si ingeri ajezati pe ei,culoarea verde simbolizeaza natura de partea luminii,nu a intunericului,iar culoarea rosie simbolizeaza necuratul care vrea sa distruga tot ce e frumos.Adoram incaperea aceasta,o aveam de la 3 ani,de cand am inceput sa cant,gata cu povestile trebuie sa ma apuc de vocalize.Incep sa imi incalzesc corzile vocale,si apoi incep sa cant usor,dar dintr-o data mi se opreste graiul de a canta si cad pe podea.Servitoarea vazand aceste lucruri il cheama pe tata sa vada ce se intampla,mama nefiind acasa,mai tot timpu`.
- Cristina ce ai patit?
- Nimic tata ma simt mai bine acum,dar mama unde este?
- Este plecata..!
- Din nou? ma-m saturat tata tot timpul mama nu este cu noi,iar tu esti mai mere cu afacerile tale, familia mea este formata din fratele meu si prieteni mei.
- Hei Cristina ma-m intors!
- Foarte bine Cezar ramai tu cu sora ta,iar eu ma duc la firma,daca aveti nevoie de ceva ma sunati,iar daca nu raspund,iei aceasta carte de credit si va cumparati ce va trebuie.
- Ok.
Tata iesind din incapere,brunetul incepe sa ma intrebe,ce sa intamplat si de ce iarasi tata ne neglijeaza.Eu am tacut,cu privirea in peretii minunatii ai camerei,totdeauna am considerat peretii acestia un 'puzzle' care ar putea rezolva problemele mele cu mama si tata,iar brunetul considera pereti o alta opera de arta plictisitoare.Ma-m asezat in fata lui privindul in ochii lui verzi,atat de fermecatori.
- Hey! fratioare ai chef sa iesim astazi?
- Dar tata a zis...
- Lasa-l pe tata, deci zi vrei?
- Da,doar ca vreau sa vina si Eric.
- Bine atunci vine si Ana.
- S-a facut !
Ne-am dus fiecare in camera lui pentru a ne schimba,eu ma-m imbracat intr-o fusta mini de blugi si cu un maieu decoltat discret,apoi mi-am pus bijuteriile si ma-m dus in living asteptandu-mi fratele.El era imbracat cu niste blugi,un tricou alb si deasupra avea gheaca de piele.Eram gata amandoi mai ramanea sa mai trecem pe la blonda si pe la Eric.Prima data am trecut pe la blond,i-a luat o jumate de ora sa se imbrace,dar pana la urma arata destul de bine,era imbracat cu un tricou negru si cu niste blugi albastru deschis,la ochi sia pus ochelari de soare 'ca sa nu para a tocilar',dupa ce s-a terminta Eric ne-am urcat fiecare in masina lui si am trecut pe la Ana.Baietii au ramas in living,iar eu o ajutam pe blonda sa fie gata.Cand am terminat cu ea,era extraordinara,era pur si simplu fantastica,era imbracata intr-un maieu negru stramt si cu un decolteu mai discret,avea pe ea o fusta mini de blugi ca a mea,la gat purta lantisorul de argint de la fratele meu,iar in par avea o coronita stralucitoare de printesa,era momentul ei si nu puteam sa il stric.Am coborat in living,unde ne asteptau cei doi,cum a vazuto brunetu` a luato in brate sufocando de saruturi.
- Bun deci suntem gata,haideti sa mergem la o discoteca,ce ziceti?
- De acord,raspunse Eric mai sfios.
Fiecare ne-am urcat in masina lui,ne-am indepartat de oras ajungand...
[Imagine: RUASOVNNHBNQMBJBJES.jpg]
Noo` sa renuntz nici macar o fractziune de secunda8
fiindca totdeauna pierzii,dak renuntzi la lupta 8!!
Soo` bye bye pupic

#5
Salut
nu prea vad imbunatatiri >:) ai incurcat-o>:)
fetita draga si scumpa, tu chear nu intelegi 40 de randuri tu ai 34 de randuri, nu stiu ce o sa se aleaga de ficul asta, acestea nu sunt compuneri, sunt capitole, este o diferenta. nu cred ca e atat de rau sa faci 40 de randuri si nu mai vreau sa modifici ca or sa zica ceilalti ca-s nebuna, ca nu mai stiu sa numar, or sa ma trimita la gradinita, si nu vreau asta:)
so critici:>:)
of maiculita mea cat am de spus 8-| voi vi mai scurta si la obiect: descrierea este prima, si pot spune ca putin ai imbunatatit-o dar mai ai de lucru nenica .... urmatoarea la coada este naratiunea? (a intrat in fata dialogului=))))) deci sa o luam pe naratiune daca tot este asa de doritoare de critica:d pai din nou iti zic ca daca scriai mai pe larg ce s-a intamplat, ca de exemplu cum s-a hotarat sa isi ia hainele alea, cum a ajutat-o pe prietena ei etc. nu stau sa enumar acum, ca de mai am multe de facut. acum si dialog - mie mi se pare putin cam sec, dar poate asta e doar parerea mea, cine stie? ar trebui sa il imbunatatesti ... si ultima dar nu cea din urma .... actiunea este totusi cam grabita, nici nu ai zis cum s-au terminat orele, si chestii de genul asta.
mai ai mult de lucru, si nu te supara pe mine dar eu vreau sa te ajut, ca te pot critica altii de ramai fara piele pe tine=)))(scuze tuturor:D)
deci astept imbunatatiri si de asemenea nextu:D
vreau sa vad cum evoluezi si fa si tu capitolele astea mai lungi ca termin de citit in 5 minute ambele capitole:D
orcum astept nextu sa vad ce critici mai pun>:)
bye bye spor la scris
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#6
Mi-a atras atentia postul lui Daphne, si am citit ambele ficuri. Si da, primul capitol e clar copiat, iar in al doilea, ai incercat tu sa mergi pe varianta ta, dar ideile sunt luate tot din ficul lui Kida. Am stat mult sa ma gandesc si am citit si recitit capitolele ambelor ficuri. Ti-l inchid pentru plagiat. Pentru nelamuriri/plangeri pm.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Damnatii din sufletul noptii Eve. 23 12.000 12-05-2013, 10:58 AM
Ultimul răspuns: Eve.
  Ganduri. Unix 0 2.214 10-06-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: Unix
  Ganduri.. Gabi Miau 0 1.605 02-04-2012, 10:03 AM
Ultimul răspuns: Gabi Miau
  Ciudate si imprastiate ganduri Evvie. 3 2.865 21-02-2012, 07:39 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Fituica de la miezul noptii Moony691 15 7.886 21-08-2011, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  Sentimente si ganduri yaoi maniac 0 2.186 22-06-2011, 02:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Ganduri... Pixxie.' 4 3.438 04-04-2011, 10:08 AM
Ultimul răspuns: AngelWithBrokenWings
  Sentimente la miezul noptii xD Rukia JJ 1 2.378 27-03-2011, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Reveuse
  Mister. ÃŽntâmplări de la miezul nopÅ£ii. SnowFlake. 170 54.574 26-02-2011, 03:57 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Ganduri Nico Robin 4 3.783 16-06-2010, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)