Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea e un mister

#1
Buna!!
Sunt noua. Vreau sa va atentionez ca este primul meu fic deci, nu raspund pentru greselile mele...:D

Disclaimer:Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto.Toate au fost create de Masashi Kishimoto. Nu profit de pe urma acestor personaje.

Capitolul 1- Ea.......

Sasuke: Stau in camera mea si ma uit in gol. Ce se intampla cu mine? De ce, un sentiment pe care nu l-am mai simtit niciodata, incepe sa se nasca in mine? Vad un chip angelic in fata dar nu-l recunosc. Simt ca un cutit imi strafunge inima. Dintr-o data, simt ca acest sentiment dispare. Ce a fost asta? Imi inchi ochii si rasuflu usurat. Putin imi pasa. Apropo, am uitat sa ma prezint. Eu sunt Sasuke Uchiha. Am 16 ani. Sa ma descriu un pic: am parul negru ca cea mai intunecata gaura din univers, iar ochii imi sunt ca pana corbului. Sunt o fire rece si nu prea sunt sociabil. Am doar cativa prieteni. Imi ridic pribirea pentru a vedea cat e ora. Vad ca este doar 06:30 AM. Ma ridic lenes din pat si ma duc in baia pentru ca face un dus. Pasesc incet pe gresia de culoare maronie si rece. Imi dau jos tricoul si ma duc sub dus. Simt cu picaturile de apa se lovesc de trupul meu bine lucrat. Dupa ce termin dusul, imi iau un prosop alb, mi-l infasur in jurul taliei si pornesc spre dulapul cu haine. In urma mea las un abur cald si pasi umezi pe gresia lucioasa. Deschid usa dulapului si vad o multime de haine. Pana la urma aleg un tricou negru, niste pantaloni de blugi si o pereche de tenishi Nike. Imi iau cartile si caietele, mi le pun in ghiozdan si pornesc catre liceu. Nu m-am mai oprit sa mananc deoarece nu mai vreau sa aud predicile fratelui meu. Se numeste Itachi. Are parul negru ca si mine si ochii de un negru ca si ai mei. Are 20 de ani si este la Facultatea de Arte. Se pare ca am ajuns in curtea scolii. Vad o multime de adolescentii care se grabesc sa mearga in clasa. Ii vad pe unii cum merg la altii sa-si copieze temele. Ce naivi pot fi. Urc scarile prafuite ale scolii si ma indrept spre clasa. Ca de obicei, cand fetele ma vad incep sa lesine. Urasc chestia asta. Deschid incet usa clasei si nu vad pe nimeni. Se pare ca am venit cam devreme. In timp ce-mi umblu privirea prin clasa, aceasta se opreste catre o faptura rozalie. Ma intreb oare ce cauta aici?
-Hei tu!! strig eu catre ea, ce faci aici?
Fata isi intoarce privirea iar ochii ei de smarald ii intalni pe ai mei.


Sakura:Cine e el? Si ce cauta in clasa asta. Il aud cum ma striga dar nu pot sa-mi dezlipesc ochii mei de ai lui. Sunt asa de negrii......Il vad cum se apropie si isi flutura mana prin fata mea.
-Huh? Buna! Eu sunt Sakura. Sakura Haruno, spun asta incercand sa fiu politicoasa.
-Sasuke. Sasuke Uchiha, spune el cu un aer rece. Ce faci tu aici? Eu te-am intrebat primul.
-Pai, incercand eu sa-i explic, sunt eleva noua si cred ca am ajuns cam repde. Nu mai vad pe nimeni inafara de tine, spun eu incercand sa-mi ascund emotiile.
-Aaaa!! Deci tu esti eleva cea noua. Kakashi ne-a spus saptamana trecuta ca va fi o eleva noua dar nu ma asteptam sa fie asa de dragutza.
-Mult..Multumesc, spun eu cu timiditate.

Va Urma.........
Scz daca nu e tocmai perfecta dar nu ma prea pricep la ficuri.

#2
"Sunt noua. Vreau sa va atentionez ca este primul meu fic deci, nu raspund pentru greselile mele..."
Nu răspunzi pentru greşelile tale? Atunci cine o face? Mama, tata, bunica, pisica, purcica, cine? Doar tu scumpo, asumă-ţi responsabilitatea pentru ce faci.
Ai descris tu ceva acolo, dar profită de faptul că narezi la persoana întâi şi bagă mai multă descriere.
Acţiunea a fost bunicică, dar poţi s-o laşi mai moale după părerea mea, iar dialog ai avut destul, sincer. La cât de scurt a fost capitolul puteai să mai înlocuieşti din dialog şi să faci descriere.
După greşeli de tastare nu am stat să mă uit, ai avut şi din alea dar nu am să le menţionez eu, le poţi căuta singură.
Baftă!

#3
Buna!Eu incep cu raul si dupa cu imbunarea.
Greseli de tastare:
inchi-inchid
pribirea-privirea
baia-baie
infasur-infasor
tenishi-tenisi
dragutza-draguta
Nu mai scrie cu sh,ch,chestii cum mai scriem pe messenger deoarece dupa cum stiu eu nu sunt permise in ficuri.[si nici cu Huh nu cred ca e permis :-? nu stiu nici eu]

Descrierea nu e punctul meu forte ..nu o folosesc nici eu dar stiu cum arata cand o vad eu ii incurajez pe altii sa puna dar io e cam slabuta.puteai sa mai descrii camera lui Sasuke si ...cum arata Sakura si aici sunt de acord cu anteriorii mei ai cam grabit partea cu Sasuke,adica deabea a vazut-o si deja e frumoasa.

Naratiunea:Sa zicem..iti tine ficul pe picioare..
Dialog:Este foarte bine cat este

Cred ca am zis destule.
Este un fic bun,idea e originala,sper sa continui cu un next rapid si mai lung.
paa!!:D:D

#4
Vad ca esti incepatoare asa ca primul capitol este de la mine, o sa-l fac usor ca sa nu te doara. Dar asta nu inseamna ca o sa trec cu vederea peste greseli.
Descrierea este cam... nu am vazut decat la prezentarea lui. Chiar daca descri ce simt ei nu inseamna ca ai descris tot.
Dialogul este putin, daca capitolul este scurt normal ca si dialogul este scurt. Este cam sec, incearca sa-l inbunatatesti
Actiunea este ciudata. Sasuke are o "premonitie" in care vede un chip angeli, adica pe Sakura. Cam nasol inceputul.
Ideea este putin rasturnata dar aceasi. Sakura este eleva cea noua si se indragosteste lulea de Sasuke.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noapte de mister Matt 0 1.676 28-12-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Mister. ÃŽntâmplări de la miezul nopÅ£ii. SnowFlake. 170 54.476 26-02-2011, 03:57 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 8.535 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Mister! MisS.sAdiStic 2 2.659 04-07-2010, 08:11 PM
Ultimul răspuns: reNnNy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)