Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti de 'chestiile' mele?
Acceptabile
25.00%
1 25.00%
Puerile
0%
0 0%
Imi plac mult.
75.00%
3 75.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Fituica de la miezul noptii

#11
Îmi sunt dragi toate prozele tale, dar primele două îmi plac cel mai mult, Simfonia timpului şi Cenuşa trecutului, îmi plac ideile tale, în prima proză teatrul, adica lumea a ajuns în ruine ..de-a lungul anilor, dar oamenii nu le pasă şi nu bagă de seamă ei tot îşi văd de vieţile lor, de spectacol..
În Cenuşa trecutului, vai, nu suntem toţi parcă nişte copii de 5 ani în această lume?
Cât nu ne rătăcim în labirintele încâlcite de întrebări ale minţii noastre?
Mediocră? Pentru unii poate e pentru alţii e ceva frumos :P
Te sfătuiesc şi pe tine antrenează-ţi talentul descriptiv cu serii de propoziţii scurte, unele chiar conţinând doar un cuvânt două, poate fără predicat, sau subiect.

Hai noroc, aştept următoarele oneshots :D
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

#12
Bun., pentru inceput, imi cer iertare pentru faptul ca am intarziat. De acum incolo, voi verifica sa vad cand ai postat! xD
Dupa cum ti s-a mai spus, esti un adevarat geniu. Ti-am spus eu referitor la talentul tau si la faptul ca esti apreciata, uite acum si dovada!
Deci, citindu-ti noua compunere, tin sa precizez ca imi place la nebunie. Ai o perspectiva foarte buna, iar drama ta ma face sa zambesc de fiecare data, fiindca citesc ceva scris de un real geniu! Mi-a placut la nebunie "Senin". Mi se pare foarte realist si deznodamantul e de-a dreptul grandios , chiar sunt feircita. Mi-a fost luminata ziua o data cu citirea acestei creatii a ta! Este de-a dreptul formidabila!
Te felicit pentru talentul pe care-l ai si ideile geniale! Te asteptam cu urmatoarele creatii cat mai rapid! :>
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#13
Multumesc mult pentru pareri.
Saint Ocea, referitor la sfatul tau, incercasem asa ceva in alte chestii, dar nu sunt sigura ca am reusit sa obtin efectul pe care il doream. Vei vedea ce a iesit.
Gabytsswh- mereu pe faza, mereu supraapreciind niste afurisite de cuvinte...Draga de tine!
OK, am terminat.


Potop


Ţesăturile plumburii ale norilor sunt sfâşiate din când în cand de fulgere. Nemiloase, rapide, ucigătoare. Nu după mult urmează profundul tunet a cărui glas bubuitor rosteşte în cuvinte demult uitate sentinţa la moarte a tuturor.
Plouă.
Legiuni de picături reci, mari şi grele asaltează lumea, mai întâi mângâind-o în semn de rămas-bun, iar apoi în ritm din ce în ce mai alert. Stropii războinici strigă victorioşi când zăgăzurile odata sfinte se rup, eliberarea lor mult visată înfăptuindu-se în sfârşit.
Fără încetare.
Daca ar mai fi rămas cineva care să numere, ar fi ştiut că atacul celest dura de o lună, frate cu cel biblic, însă nu mai are cine. Pământul înmuiat o ia la vale fără contenire, constucţiile metalice plâng cu lacrimi de rugină, blocurile zac într-o rână, nimic altceva decat cutii ce-şi protejează chibriturile stinse, oamenii.
Sub mii de nuanţe, de la azuriu până la maroniu, apa cucereşte întreaga lume, stăpânind-o, modelând-o cu o încetineală dureroasă şi sigură după bunul ei plac. Cascadele vuiesc, râurile înspumate gonesc turbate înspre oceane, iar lacurile fierb. Noua înstăpânire doreşte cu orice preţ să spele orice amintire a perioadei în care fusese doar un bun al omenirii.
Aceasta e furia apei,odată ocrotitoare a vieţii, acum răzvratită împotriva nepăsării trecute, una din uneltele Lucrării Divine cerându-şi drepturile.
Potop.

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

#14
Imi vine sa te cert. De ce e asa de scurt?! Este genial, ca de fiecare data. Imi place la nebunie. Dar e scurt! Imi plac lucrurile lungi, stii bine, si mi-ar placea sa citesc ceva foarte, foarte lung din partea ta. E innebunitor! :X
Genial. Atatea cuvinte complicate pentur a defini un lucru atat de simplu si, in acelasi timp, atat de complicat. Ce pot spune? Ai propriul tau stil de a scrie, unul pe care-l iubesc la nebunie. Stii bine asta!
Imi cer iertare pentru un comentariu asa scurt, sunt pe fuga. Felicitarile mele pentru ceea ce ai scris! GEnial, mai astept! :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#15
Ca intotdeauna, multumesc pentru cometariu. Vrei ceva lung, eh?>:) As zice eu ceva, dar ma limitez la atat: eu nu posed asa ceva, asa m'a facut natura.:001_302:
Revenind... sunt foarte nervoasa acum, stand fara ceva de facut. Si cand ma enervez, mai trantesc o chestie. N'am avut taria sa ma mai uit o data peste ea si sa corectez ori sa mai modelez fraze. Penalizati'ma, omorati'ma, n'aveti decat. Ha, stiu ca nu se va intampla, nici Bunicul nu da pe aici.

Ajunge.



Eclipsa



Cateodata, aparent fara vreun motiv anume,vi se furiseaza in suflet, parca plantate de-un agricultor care, dupa ce-si vede semintele ingropate in sol, nu se mai ingrijeste de roadele muncii sale, ci doar sta impartial, privind. Sunteti tentati de catre o parte supraapreciata a fiintei voastre numita intelect sa ignoram aceste sentimente, mesajul alarmant ce reiese dindaratul lor. Majoritatea se agata de ceea ce considera luciditate ori lume reala, refuzand astfel sa vada in adancul sufletului pentru a se putea ajuta singuri. Nici pentru o clipa nu stau sa cugete ca, prin intermediul lui, sunt conectati la ceva mult mai mare decat persoanele lor, ceva format din tot ce a fost, este si va fi, calea de a preconiza si evita unele evenimente.. Abia cand ajung intr-o situatie disperata, prea tarziu sa o mai indrepte, toti realizeaza greseala uneori fatala, cea de a nu-si da tocmai lor insile ascultare. Poti scapa de problemele tangibile, cum ar fi un accident de masina ori un hot, dar ce faci cand un lucru aproape prea putin posibil pentru a exista cu adevarat, insa mai letal decat orice arma si mai teribil decat orice cosmar prin simplul fapt ca-l simti undeva la periferia constientului e pe urmele tale?
Scaparea se gaseste in inima ta.



Ciudat. Nu-i vorbă, padurea arat ca intotdeauna cu trunchiurile intunecate in lumina cenusie a serii sustinandu-si coroanele impunatoare, vesnic frematatoare, insa intre,, a arata” si ,, a fi” e o mare diferenta.
In timp ce iarba ii mangaia talpile silentioase si vantul de munte ii dezmierda blana ce ascundea munschii incordati la maximum, incerca in sinea sa să gaseasca motivul nervozitatii ce-l cuprinsese. Sub aparenta relaxare, intinderea de obicei pulsand de viata astepta tensionata…ce? Trilurile din inaltul frunzis altadata neobosite, acum amutisera. Nici veveritele nu topaiau grabite pe crengi. Era ca si cum intreaga suflare astepta petrecerea unui eveniment despre care nu stiau prea multe.
Lupul inainta prudent, cu urechile ciulite. Pasii ii fura calauziti de razele palide ale maretei lune. Se linisti intrucatva la vederea companioanei sale la fel de singuratice, la fel de distanta ca si el. Parca aveau un pact tacit: ea ii lumina calea, iar el ii inchina slavi cu glasul sau ragusit. Totul i se parea mai frumos in nunate argintii, de aceea prefera sa iasa din culcus dupa apus.
Deodata, imprejurimile fura scaldata intre-o lumina sangerie. Lupul isi ridica ochii sticlosi si vazu pe bolta senina un astru stacojiu, pe jumatate inghitit de intuneric. Frumusetea palida parca i se transformase in rautate pura. Animalul ramase pe loc ca trasnit. Ingrozit, dar totusi fermecat de cele petrecute, se zbatea intre a urmari spectacolul cromatic si a se ascunde.
Hulpava, negreala cereasca inghiti complet luna, lasand codrul prada beznei. Statu vreme indelungata nepricepand cele petrecute cand, ca un tunet, urlete agonizante ii facura inima sa o ia la galop, nu insa si picicioarele. Era strigatul disperat al unui cerb pe moarte. Ceva ca un galgait il acompanie grabit. Duetul se termina curand, insemnand ca viata il parasise pe bietul animal. Lupul simtea mirosul sangelui proaspat ce uda pamantul si isi trecu limba peste bot,infometat. Ciudat insa,ceea ce-l ucisese nu lasa niciun indiciu asupra prezentei sale, decat un vag sentiment de teama. Totusi, acea entitate vanase pe terenul sau, iar asta nu putea accepta. Acel ceva se apropie, chiar daca nu-l putea vedea ori adulmeca. Maraitul fioros al lupului se preschimba intr-un scancet anemic cand realiza ca o energie malefica fara trup era langa el.
Se descatusa din panica paralizanta si alerga cat mai departe de poiana, cat mai departe de fiinta straina. I se paru ca alerga de secole cu ea pe urmele sale. Labele-i erau ranite, mii de ace-i strapungeau plamanii si nu mai avea suflare. Pamantul se cutremura violent, dezechilibrandu-l. Portiunea din imediata sa apropiere se despica, iar un huruit veni din orificiile ca niste guri stirbe. Profund, atotcuprinzator, maiestuos. Vocea adancurilor fierbinti. Carnivorul se oprise in acele clipe nesigure, o binecuvantare pentru trupul sau sleit, insa urmaritorul nu se lasase impresionat de fuia naturii.Trimise un val care ii izbi prada in spate, facandu-o sa se prabuseasca.
Sfarsitul era aproape, stia ca va ajunge ca bietul ierbivor. Mandria nu-i permise lupului sa zaca in ultimele clipe, dorea sa moara demn, ca un rege. Incurajat de luna ce scapase din inchisoarea-i celesta, se ridica pe labele tremurande, isi arcui spatele si isi pregati ghearele. Ura din jurul lui crescuse, aerul devenise mai fierbinte, arzandu-i interiorul pe masura ce respire- trucuri menite a-l infricosa, insa pareau ca nu-l mai afectau. Isi concentra fortele firave intr-o ultima saritura pe nevazute, dar care se dovedi la tinta. Cand trecu prin acea masa rau-voitoare, senzatia accentuata de sfarseala aproape il rapi in adancurile mortii, dar indata ce razbi si atinse din nou solul, energia acestuia il revigora. Se pregati pentru ce era mai rau, asteptandu-se ca inamicul infuriat sa-l decimeze, dar nu se mai temea. Un vajait slab ii dadu de stire ca atacatorul se repezise spre el, probabil prea intaratat pentru a se mai camufla la perfectie. Pregatit, lupul isi infipse coltii in spatiul din fata, iar falcile nu-i clampanira in aer, ci prinsera in stransoare materie solida. Aproape imediat, tentacule invizibile il stransera, lasandu-l fara vlaga.Tare mult ar fi dorit sa stie cu cine se lupta inainte de…
O stare de calm instapani locurile. Luna complet alba parca ii zambea incurajator. O cucuvea incepu sa cante undeva deasupra lui, un arici se misca greoi pe langa un tufis – revenise viata.
Recunoscator, lupul isi ridica grumazul si slobozi un urlet puternic, venit din inima, caci, orice fusese, disparuse.


Singura ta sansa e sa lupti pana la capat indiferent de situatie si asa vei descoperi cel mai mare secret din lume: tu ai puterea!

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

#16
Ceea ce ai scris, draga mea, este formidabil! Ma bucur enorm ca mi-ai spus si te rog din suflet sa-mi ieti intarzierea, insa greseala mea a fost ca nu am umblat defel pe-aici si nu stiam ca ai pus!
ma bucur enorm ca ai postat din nou, deoarece m-ai bucurat inca o data cu talentul tau descriptiv magnific. Povestea e geniala in totalitate, chiar nu am ce comenta.
Ai papat cateva litere, insa nu-i deloc o problema!
In rest, a fost formidabil! Sunt curioasa insa asupra identitatii atacatorului. Ce era de fapt? Intunericul? Misterul in care ai invaluit totul m-a lasat de-a drepetul cu gura cascata!
A fost obucurie pentru mine sa-ti citesc creatia!
Felcitiarile mele si sper sa scrii in continuare cu spor! :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Damnatii din sufletul noptii Eve. 23 12.005 12-05-2013, 10:58 AM
Ultimul răspuns: Eve.
  Sentimente la miezul noptii xD Rukia JJ 1 2.378 27-03-2011, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Reveuse
  Mister. ÃŽntâmplări de la miezul nopÅ£ii. SnowFlake. 170 54.575 26-02-2011, 03:57 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Pericolul noptii Hitman 2 2.477 16-06-2010, 03:39 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Ganduri la miezul noptii aleee 5 3.328 24-05-2010, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Noptii din infern - Iubind demonul love_anime 30 14.410 26-07-2009, 07:38 PM
Ultimul răspuns: Yoko
  In inima noptii Eve. 8 9.176 13-07-2009, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Alexi
  Contesa noptii Tao_Jun 0 3.452 15-09-2007, 06:07 PM
Ultimul răspuns: Tao_Jun


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)