Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fara speranta !

#1
Umh, mda, m-am gandit sa ma lansez si eu pe piata 'FF' de pe anime zup =)), intr-un fic solo :>. E cu vampiri :-?. Relatat din perspectiva a doua personaje [ Cathy si George ]. Eu voi scrie din ambele perspective ... sper sa va placa. :]




Capitolul unu


*Cathy`s p.o.v*




Rochii care mai de care viu colorate. Bijuterii care mai de care mai de care mai valoroase. Evantaie aduse special de la Paris. Blanuri fine de cele mai selecte animale. Toate aceste lucruri ma inconjoara, insa mie nu-mi plac. Mie nu-mi trebuie acele blanuri scumpe. Mie mi-l trebuie pe contele meu preaiubit. Verisoara mea, Cassandra, urmeaza sa se marite cu el. Dar eu il iubesc pe el, si el ma iubeste. Nu inteleg de ce lumea trebuie sa fie asa de cruda. El mi-a promis ca vom fugi in seara aceasta, iar eu il voi urma. Chiar acum, imi fac bagajul. Imi indes cateva rochii si pun multe bijuterii, in caz ca ramanem fara bani ele vor fi suportul meu financiar, pentru o perioada de timp scurta, dar totusi e mai bine decat nimic. Imi pun cufarul sub pat. Sunt imbracata cu roaba ce o port ziua sub rochii, dupa mama si tata eu cica dormeam. M-am asezat la biroul meu si am luat pana care se odihnea pe mobila din lemn de stejar, o inmoi in cerneala albastra si incep sa scriu pe o foaie, scrisoarea mea de adio. Le multumesc parintilor pentru tot si sa ii cer iertare verisoarei mele, desigur. Pana la urma ii furam sotul. Dar daca am invatat ceva de la mama este ca doar eu contez, in unele momente. Doar eu imi repet in gand. Dupa ce am asezat mantia albastra de cerneala peste foaia alba am facut-o sul si am legat-o cu o pamblica. M-am ridicat usor de la birou si ma indrept spre patul meu inconjurat cu un fel de plasa, cica asa e la moda acum. Dau la o parte materialul aspru si asez scrisoarea pe patul nederanjat. Ma indrept spre locul unde imi tineam hainele. Aleg o rochie simpla, rosie, care imi punea in evidenta ochi albastri. Incep sa-mi leg corsetul si sa-mi trag fusta pe mine. Ma asez la masa unde am o oglinda imensa. Incep sa-mi piaptan parul meu ca si negrul inconfundabil al noptii. Mereu m-am mandrit de mine, parintii mei au facut la fel. M-au invatat sa profit de frumusetea orbitoare care mi-o oferea natura. Aveau planuri mari cu mine, urma sa ma prezinte unui print englez. Ma intreb cat de jos o sa le cada fata de rusine, cand vor afla ca fiica lor a fugit cu viitorul ( defapt, ex-ul ) sot al lui Cassie. Hm, ingamfata aia, o sa vada ea. Zambesc amar in timp ce-mi impletesc parul.
Eram gata de plecare. Cufarul imi statea pe un scaunel, eu asteptam cu nerabdare semnalul dragului meu Jared. Printul meu cu ochi verzi, cu par blond si frumos. Era un print, printul din visele mele. Care ma va duce in culmile fericirii. Abia astept momentul in care vom fi doar noi doi, printre straini, fara ca nimeni sa nu stie cine suntem. Vom fi doar Jared si Catherine Engstrom. Vom merge la Paris si vom incepe o noua viata. Acolo contele meu, are niste prieteni care ne vor ajuta sa ne facem un drum spre societate.
Aud niste lovituri in geam, semn ca trebuie sa plec. Deschid fereastra si apoi ma intorc dupa cufar. Il arunc jos si vad cum Jared il prinde. Apoi ma cobor si eu pe geam, erau niste caramizi iesite mai inafara si cateva liane crescute pe casa, care m-au ajutat sa pot cobora. cum am ajuns la sol i-am simtit bratele contelui meu cum imi cuprindeau talia. Ma intorc spre el si ochii lui ma iau in primire iar apoi ii simt buzele moi peste ale mele. Cand am terminat sarutul mi-am luat cufarul si am pornit spre locul unde mi-a spus ca erau caii cu care urma sa plecam spre port. Cand am ajuns la acel loc de care mi-a spus, m-a ajutat sa urc pe cal iar apoi am pornit la drum.
Cand soarele a fost sus pe cer noi am ajuns la port. Am vandut caii si am luat niste bani frumosi. Probabil pare o averatie ca am vandut caii asa de repede, dar Jared a aranjat ca sa vindem caii indata ce ajungeam acolo. Am luat un vapor care ne ducea pana la malurile Frantei, iar de acolo urma sa mergem cu caii pana la Paris.

Dupa vreo opt zile de multe drumuri am ajuns in sfarsit in Paris. Acolo l-am cunoscut pe George, unul dintre cei mai buni prieteni a lui Jared. Un baiat incantator, insa avea ceva in privire ce nu-mi placea deloc. Odata i-am observat privirile pline de dorinta. Infometate dupa trupul unei fiinte. Toate au fost bune si frumoase vreo doua luni.

Ma plimbam prin casa lui George, cutreieram in speranta sa gasesc ceva interesant. Am ajuns la biblioteca, aveam de gand sa iau niste carti ca sa le citesc, dar atunci am observat ca altcineva era acolo. Doua persoane, discutau, sau mai bine zis se certau.

- Ajuta-ma George, sunt disperat. Am pierdut totul la jocuri. i-a spus o voce ciudat de cunoscuta.
- Hm, Jared ... - cand i-a pronuntat numele am crezut ca aveam sa lesin acolo, furie amestecata cu dezamagire isi facea loc prin corpul meu - te-ai gandit la ce o sa zica Chaty ? l-a intrebat tanarul.
- Cathy, totul se invarte in jurul ei. a spus acesta parand dezgustat.
- E iubita ta, Jared. a spus George iar apoi a oftat.
- O aventura trecatoare, nu stiu ce a fost in capul meu cand am adus-o aici. Trebuia sa raman sa stau cu verisoara-sa, macar aia imi dadea ceea ce aveam nevoie. a continuat Jared.

Cand am auzit aceste cuvinte lacrimile au inceput sa-mi inunde fata. Imi venea sa arunc cu toate in el, sa-l ucid. M-a folosit. Doar atat, acum avea sa ma lase balta. Nenorocitul ! Am dat sa intru in incapere dar vocea lui George m-a facut sa ma opresc.

- Pofte trupesti. Te inteleg. Ai spus ca vrei sa te ajut, nu ? Atunci o sa te ajut cu ambele lucruri. i-a spus el.
- La care al doilea lucru o sa ma ajuti ? a intrebat Jared curios.
- Iti dau banii sa-ti platesti datoriile, iti dau bani sa pleci dar mi-o lasi pe Cathy mie.
- De ce o vrei ? E doar o idioata, nu are nimic in cap. a spus Jared.

Din nou si mai multe lacrimi au inceput sa curga. Il uram. La fel cum l-am iubit, acum il uram. Ce a fost in capul meu cand am venit cu el in aceasta tara ? Ca l-am crezut cand imi jura iubire eterna. Mincinosul.

- Pentru tine poate nu inseamna nimic, dar pentru mine e altceva. Niciodata nu o sa intelegi, Jared. Noi doi suntem diferiti, mereu am fost.
- Nu ma intereseaza. Ti-o las pe Cathy, doar da-mi banii. a spus Jared.

Am auzit cum cineva a umblat intr-un dulap, dupa cateva minute am auzit o usa trantindu-se. Semn ca unul dintre ei plecase.

- Poti sa iesi, Cathy. am auzit vocea lui Geo, sau cum ii pusesem porecla eu.

Am tresarit. Cum naiba a stiut ca eram acolo ? Am decis sa ma fac vazuta. Mi-am sters lacrimile iar apoi am intrat in camera. Soarele imi facea rochia albastra cu cateva dungi argintii sa straluceasca. Imi simteam corpul greu. Mi se parea ca totul se prabuseste in jurul meu. Am zarit zambetul amar a lui George.

- Ai auzit tot nu ? m-a intrebat uitandu-se cu regret.

Am aprobat din cap.

- Ai plans.

Asta nu a fos to intrebare ci doar o afirmatie, cred ca se vedea pe mine.

- Tu ce ai fi facut daca ai fi aflat ca cel pe care-l iubesti nici macar nu a simtit nimic pentru tine vreodata, ci doar s-a prefacut ? l-am intrebat uitandu-ma la el, din nou mi-am simtit ochii umezi.
- Nu stiu. Dar sunt sigur ca nu as fi plans. Eu nu pot plange.

Am tresarit. Cum nu putea plange ? Apoi l-am auzit chicotind.

- O sa afli toate la randul lor. Toate o sa le stii. O sa stii secrete despre care nu ti-ai imaginat. Acum Chaty, vin-o la mine.

Am auzit acele cuvinte si am inaintat parca inconstienta de tot. L-am luat in brate si i-am simtit mainile plimbandu-se pe spatele meu. Iar apoi o alta mana imi mangaia capul. Eu continuam sa plang. Mai avea rost sa traiesc ? Mai avea rost sa stau in viata aceasta mizerabila ? Acum ii apartineam lui George, cine stie ce avea sa faca cu mine. Dar nu-mi mai pasa. Pana la urma ... totul are sa fie mai bun decat acum.




______________________

Sper ca v-a placut, astept commuri bune si rele :3
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#2
Well am citit capitolul ăsta ceva mai devreme înainte să îl postezi. Desigur că tu ştii asta.
Am zis să trec să las şi un comentariu, aşa din plăcere nu de altceva. Ideea ficului îmi place, şi nu ştiu ce aş fi dedus eu dacă nu îmi ziceai că este cu vampiri.
Mă gândisem la mai multe variante, erau o grămadă. Dar în fine, ideea e că deja ştiam aşa că nu am mai putut să îmi dau frâu imaginaţiei. E clar că sunt curioasă cum vor decurge lucrurile, nimic nu e clar. Se vede că nu e ceva chiar atât de obişnuit hm hm .

Îmi place Cathy, sau cel puţin la prima vedere. Pare o egoistă. Miss Doar eu Exist Pe Această Planetă :D . Dar nu în sensul de piţipoancă. Mai degrabă pare genul care a suferit atât de mult încât pur şi simplu nu vrea decât să se gândească doar la ea. Sau poate pur şi simplu aşa i-a fost introdus în minte încă de când era o copilă. Şi asta nu se şterge cu uşurinţă din creier. So I like her. Nu mi-a plăcut de conte de la început. Un tip aşla e detestabil. I mean, trebuia să ia responsabilitate, să o trimită UNDEVA pe vară-sa lu Cathy şi să fie cu aceasta. Dacă o iubea destul de mult. Totuşi, şi fuga aceasta este o dovadă romantică şi bună a sentimentelor lui. Pe care se pare că nu şi le-a înţeles în totalitate. Partea asta e cam confuză, dar presupun că el nu contează aşa mult în poveste aşa că nici nu mă mai leg de viaţa lui.
Despre George nu am nicio idee. Nu ne-ai dat deloc indicii în capitolul acesta, aşa că aşteptăm în următorul .
Mi s-a părut puţin grăbită acţiunea, repede repede. Dar a fost ok, adică ne-ai băgat o introducere forte , deci nu o consider ceva negativ.

Un singur lucru mă deranjează. Vreau să zic, nu bag în seamă diacriticile, cu sau fără who cares, dar atunci când pui punct, să scri cu literă mare. Adiccă , după ce dai o replică, pui punct, mi se pare mai estetic dacă începi cu literă mare. Şi din câte ştiu eu, după o astfel de încheiere se începe cu literă mare. [ nu nu am verificat ] dar pare mai corect aşa.

Enfin trebuie să fug. Ideea îmi place şi aştept următorul capitol.
Baftă la sris >:D< :X aştept să văd ce idei mai ai.

luv.

#3
Buna!:D Am trecut si eu pe la ficul tau atrasa de titlu care imi place asa de mult... uhm... mi se pare asa de super.xD Am fost placut surprinsa de continut si de poveste, de personaje si de caracterele lor. Imi place asa de mult ideea, e super tare, iar eu ador vampirii.:X Cathy... :-?... mi se pare ok la prima vedere, dar nu mi-a prea placut ca a fugit cu viitorul sot al verisoarei sale. Da, inteleg ca uneori trebuie sa alegi sa fi tu fericita, dar nu cu pretul altcuiva cum ar fi al verisoarei sale, asta m-a cam deranjat putin la Cathy. In rest e draguta, pacat ca sufera ca Jared a parasit-o, iar el este un ticalos. Sper sa nu mai sufere asa de mult Cathy[vai ce ador acest numexD] dupa Jared.
Well... imi place tot ce ai scris tu acum, mai ales inceputul, a fost superb.:X Si astept urmatorul capitol.^^ Spor la scris.:D
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#4
hehe....apar si eu pe aici :D...bineinteles , atrasa de titlu, si de faptul ca e cu vampiri :X.
Imi place ideea...mai ales ca actiunea se petrece in alt secol,din cate se pare. Asa devine mai credibila existenta vampirilor.Nu stiu de ce, dar Jared nu mi-a placut deloc, inca de la inceput. Cathy mie se pare ok...adica pare a fi genul de fata care face orice pentru dragostea ei ...chiar imi pare rau pentru ea,cred ca s-a simtit ca si cand ar fi fost vanduta. De fapt...asa si pare a fi :| .Jared ala ar merita sa fie impuscat pentru ce a facut. George...(ce-mi place numele asta ) pare a fi tipul dur...care nu isi recunoaste sentimentele...nu ne-ai dat prea multe indicii despre el, dar totusi cred ca el e unul din vampiri...nu :-? ?Pentru ca vampirii nu pot plange .
Acum sa vedem greselile ^^...nu sunt multe , dar am prostul obicei de a le mentiona T_T :
"Sunt imbracata cu roaba" - Sunt imbracata cu o roba" ...roaba e altceva :P:
"Aveau planuri mari cu mine, urma sa ma prezinte unui print englez."-[..]urmau sa ma prezinte unui print englez"
"cum am ajuns la sol i-am simtit bratele contelui meu cum imi cuprindeau talia."-Cum am ajuns la sol am simtit bratele contelui meu cum imi cuprindeau talia." ( nu folosi in exces pronumele ^^)
"fos to "-fost o
Astea au fost greselile. Dupa cum a zis si Teh...incearca sa scrii cu litera mare dupa punct...arata mai bine, plus ca asta este si o regula .Cand eram la scoala ne batea invatatoarea dca scriam cu litera mica dupa punct...si cred ca am ajuns cam obsy de estetica :P.

Astept capitolul urmator...care sper sa vina cat mai curand^.^

bye & kissu >:D<

#5
Am venit si eu cu capitolul 2 :>. Sper sa va placa acest capitol :>.

Teh - Honey, mersi mult ca mi-ai dat acest comm >:D< ma bucur ca-ti place, in legatura cu literele mici, asa m-am obisnuit, inca acest capitol am facut asa cum mi-ai zis :-b, litera mare dupa punct :)).
Berry - Ma bucur ca-ti placei si multumesc de comm, sper sa-ti placa si acest capitol >:D<
Fantasy Eyes - Mda, m-am gandit ca secolul 16 o sa fie perfect :>. Oameni prea superstitiosi :>. Ma bucur ca-ti place, si multumesc ca-mi evidentiezi greselile.

Multumesc si celor care citesc ^^

Enjoy !


Capitolul doi


*George`s p.o.v*

Cand am auzit ca prietenul meu, Jared, venea la mine ca sa ramana o perioada de timp m-am bucurat, dar totusi cred ca urma sa fie destul de greu sa ma hranesc cum trebuie cu el prin preasma. Am avut o mare surpriza, a adus o femeie cu el. Frumoasa, eleganta, de clasa sociala inalta. Avea gusturi fine. Dupa cateva zile de discutii, m-am inteles perfect cu ea. Era foarte inteligenta, era impreuna cu Jared, din cate mi-am dat seama. Totusi nu eram asa de convins de sentimentele lui. Noptile in care i-am spionat ( prost obicei din partea mea, stiu, dar nu ma puteam abtine, din moment ce nu puteam dormi ), se certau destul de des, pe tema 'imperechierii', sa spun asa. Jared era asa amuzant cand incerca sa o convinga pe fata sa se culce cu el. Insa ea, avea un caracter dur si se vedea ca a fost crescuta cum trebuia. Mi se parea bine ca nu s-a daruit lui, Jared nu era tipul de barbat care sa iubeasca o singura femeie.
Dupa cateva luni bunul meu prieten, a pierdut tot ce aveau la jocuri, foarte prost din partea lui. Mi-a confesat si faptul ca nu o mai suporta pe Cathy. Am fost surprins. Voia sa o paraseasca, iar eu ma temeam de ceea ce putea patii femeia aceea singura, fara protectia unui barbat. Cred ca ar trebui sa fi orb sa nu-i observi frumusetea. Ochii albastri si limpezi, iar parul acela de o culoare mult prea inchisa. I-am cerut sa mi-o lase mie in schimbul unei sume frumoasa de bani. Da, era ca si cum ar fi vandut-o. Pe toata durata conversatiei mele cu contele, am simtit-o pe Cathy cum ne asculta, desemenea i-am auzit si suspinele. Dupa ce idiotul acela a plecat am chemat-o la mine. Era distrusa, se vedea pe ea. In momentul acela am decis ca urma sa o ajut indiferent de circumstante. Am imbratisat-o, tinand-o strans la trupul meu rece. Cred ca in starea in care era nu mai simtea diferenta de temperaturi dintre corpurile noastre. Am luat-o in brate, ea plangand in continuare si am dus-o in presupusa mea camera. Cand am ajuns in incapere, am pus-o pe pat si am invelit-o. Am plecat de acolo deoarece dorinta de sange mi se accentua pe masura ce ii simteam mirosul. Am iesit din incapere pe hol, de acolo am sarit pe un geam afara, urma sa ma duc sa vanez in oras.
Am ajuns intr-un bordel rau famat, sunt sigur ca daca ucideam pe o tarfa de aici nimeni nu avea sa-mi reproseze nimic, desigur ca nimeni nu avea sa stie ca eu am fost. Am platit o fata care semana cu Cathy, dar desigur era ca si o copie ieftina, frumusetea ei nu putea fi comparata, nici cea fizica si nici cea morala. Incepea sa ma obsedeze fata aceasta. Am luat-o de acolo si ne-am dus pe niste strazi intunecate. Ii puteam simtii inima batand cu putere, dintr-o data am oprit-o, i-am dat parul ce-i acoperea gatul la o parte si am sarutat-o, apoi mi-am retras putin buzele ca sa-mi iasa coltii. Am muscat-o si am inceput sa-i sug sangele. Simteam cum incerca sa scape, sa ma impinga de langa ea, dar totul era in zadar eu eram vanatorul, iar ea prada, de fiecare data vanatorul castiga. Dupa ce am secat-o de sange am lipit-o de zid si i-am lasat trupul sa cada jos. Mi-am sters cu maneca alba, sangele de la gura. Apoi am luat-o inspre casa, cand ajungeam soarele avea sa se iveasca pe cer. Nu ca el imi putea face rau, doar ca ochii nu imi erau asa de 'buni' la lumina soarelui, putea sa ma orbeasca.
La amiaz, cand frumoasa adormita s-a trezit, am asteptat-o la masa in sufragerie. A luat masa singura, eu rezumandu-ma la un pahar de sange ( care dadea impresia ca era vin ). Dupa ce a mancat, mai degraba a ciugulit cate ceva s-a refugiat in camera ei. Am stat si am ascultat la usa, plangea, blestema ziua in care l-a intalnit pe Jared. Nu aveam cum sa o judec. Ea nu avea nicio vina ca el nu a iubit-o.

O saptamana tot a tinut-o asa, iesind din camera doar ca sa manance, daca se poate numi asa, iar apoi intra din nou sa planga. Aceeasi actiune, pana intr-o zi cand m-am enervat rau de tot si am intrat in camera ei si am luat-o pe sus din pat, am imbracat-o si am iesit in oras. Desi a protestat destul de mult, m-am facut ca nu o aud. Nu-mi placea sa o vad asa de slaba in fata unei dezamagiri din dragoste.
Cand am ajuns in piata principala a orasului a inceput sa se uite dupa copii mici, zambea amar uitandu-se la ei cum se jucau. Eu am lasat-o sa stea pe o banca si m-am dus sa iau niste dulciuri pentru ea, eu nu puteam manca. Achizitionez hrana si ma indrept spre locul unde am lasat-o. Deodata observ ca nu mai era acolo. M-am impacientat, Dumnezeule mare ! ( chiar daca nu credeam in Dumnezeu ) Unde putea fi ? M-am uitat in jur de cateva ori si dintr-o data o vad uitandu-se la o vitrina cu niste rochii. Am oftat usurat iar apoi m-am dus catre ea.

- Catherine, m-ai speriat de moarte, data viitoare sa nu mai pleci asa de la locurile unde te las. I-am spus parca certand-o.

S-a uitat cu regret la mine dar nu a scos nicio vorba. Mi-am intors privirea spre rochia care statea in vritrina uriasa. Era frumoasa, am cercetat-o destul de mult si mi-am dat seama ca avea sa stea perfect pe corpul ei. Am zambit subtil si apoi i-am dat ceea ce aveam in mana.

- Iti place ? Am intrebat-o aratand spre rochie.

A incuviintat din cap.

- Atunci, sa mergem sa o probezi. Am spus zambind.

Ochii ei, pentru o secunda, au inceput sa aiba o stralcire, dar poate mi s-a parut. Am luat-o de mana si am intrat in magazin. Am salutat-o pe vanzatoare si i-am cerut sa-mi dea rochia din vitrina. Cand a adus-o i-am spus sa o ajute pe Cathy sa se imbrace. S-au dus intr-o alta camera, dupa cateva proteste din partea tinerei. Am inceput sa ma uit la rochiile expuse, erau frumoase. Desi, sunt barbat, ma pricep cat de cat sa vad lucruri vestimentare frumoase, cei aproape o suta de ani de inmortalitate m-au facut sa pot sa-mi formez abilitati care nu le aveam inainte, cand eram doar un tanar bogatas ignorant. Dupa vreo cincisprezece minute, tanara vanzatoare, a adus-o pe Catherine ca sa o vad. Dupa cum am presupus, rochia ii venea perfect. Rosul acela ii evidentia culoarea ochilor si a parului. Modelul delicat care curgea pe corpul ei facandu-l sa para mult prea perfect, o facea sa para o zeita. I-am zambit si m-am apropiat de ea, am luat-o de maini si i-am spus :

- Arati ca o zeita, Catherine !

A zambit iar apoi s-a rosit. Insfarsit, i-am putut fura un zambet.

- Va rog sa-mi trimiteti nota de plata la casa mea.

Desigur, ca femeia stia cine sunt. Tanarul bogat care locuieste pe acel deal sinistru, intr-o casa mult prea frumoasa. I-am spus sa-si aduca rochia si sa mi-o dea mie, avea sa ramana cu vesmantul care o facea sa para demna de razele soarelui care erau afara. I-am oferit bratul meu ca sprijin si am mers afara din magazin. Ne-am indreptat spre trasura si am plecat acasa.
Am cinat impreuna, m-am facut ca mananc, desi aruncam mancarea, cand ea nu era atenta. Inca nu-i puteam spune despre adevarata mea identitate, despre faptul ca eu eram un vampir, un nemuritor, un asasin.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#6
Bau bau
greÅŸeli :
preasma -- preajma
Mi-am sters cu maneca alba, sangele de la gura. -- Mi-am sters, cu maneca alba, sangele de la gura [ aşa e ceva mai ok, cu virgula pusă de tine acolo nu se citeşte prea bine... ăă sau poţi fără nicio virgulă, deşi asta nu ştiu cum se vede. eu am o problemă cu virgulele =]].
amiaz -- amiaza
stralcire-- stralucire

Citat:Dumnezeule mare ! ( chiar daca nu credeam in Dumnezeu )
E chiar aşa.. nu ştiu, o tradiţie. Vampirii nu cred în Dumnezeu, adică, nu cred că au suflete, adică... etc :]] Am mai întâlnit asta şi în alte poveşti, dar îmi place cum ai scos acest aspect în evidenţă. E foarte plăcut cu paranteza aia acolo. Îi dă şi un aer de amuzament D: .
Mi-a plăcut în principal capitolul. Dar mi s-a părut că ai grăbit acţiunea. Trebuia să accentuezi ceva mai bine ceea ce simţea el. Şi nu mă refer aici la ceea ce simţea pentru Cathy, pentru că asta e încă un pic confuz şi pentru el. Şi pentru ea probabil. Cât şi pentru noi. Dar ceea ce simte el în general?
Ceea ce a fost el înainte să o întâlnească pe ea?
Ai spus prea repede lucrurile, cum a venit Jared, cretinul; cum acum ţine la Cathy, sau simte ceva pentru ea şi cum , brusc, vrea să îi zică ce este.
Asta conturează faptul că nu ţinea atât de mult la secretul lui încât i-l putea dezvălui . Sau poate că pur şi simplu o iubea pe Cathy . Bine bine, asta nu ştiu. Dar acţiunea mi s-a părut cam grăbită.

Ceea ce mi-a plăcut foarte tare la acest capitol a fost faptul că s-a dus la paraşute :]] dacă pot s-o zic aşa, şi a ales una care să semene cu Catherine. Ca să nu îi facă ei rău.
Foarte drăguţ.
Aştept captiolul următor să văd ce mai face Cathy. Aceste două personaje sunt încă foarte confuze pentru mine. Dar aşa cum s-a mai zis, îmi place că acţiunea e într*un alt secol. Mai... altfel. [ btw, George poartă pălărie? =)) ştiu, strange question ].
Enfin . Baftă la scris :X

#7
hehe....uite cine o venit ca sa te critice :D:....nu prea mai am nimic de criticat, dar tot am gasit niste greselute :D
"preasma."-preajma
"simtii"-simti
"La amiaz"-La amiaza
Cam atat am gasit . Apreciez faptul ca ai tinut cont de sfatul lui Teh....si ai scris cu litera mare dupa punct.
Capitolul mi-a placut la nebunie...in mare parte si pentru ca am avut dreptate...Geo e vampir:X, si secolul 16 este perfect pentru aceste fiinte . Nu-mi place firea aceasta slaba pe cate o are Chaty...sper ca o sa devina mai puternica pe parcurs...chiar nu se merita sa suferi pentru asa ceva, cu toate ca nu e deloc frumos ceea ce a patit. Ma bucur ca lui Geo ii pasa de ea...si face orice ca sa o inveseleasca. Sper ca ea o sa il accepte asa cum e el...

AStept si urmatoarele capitole...sper sa nu te deranjeze criticele mele.

bye& kissu :*

#8
Fetelor, multumesc de commuri. Am venit cu capitolul trei, sper sa va placa. Nu l-am corectat.

Sper sa va placa !

Capitolul trei

*Cathy`s p.o.v*

Stau in camera mea si privesc spre rochia de pe pat. Era frumoasa. Era rochia care mi-o cumparase George cu o zi in urma. Era superba, chiar imi placea. Jared niciodata nu mi-a daruit ceva. Daca ma gandesc mai bine, mi-as fi dorit sa-l intalnesc pe George inaintea lui Jared. Poate asa, nu as mai fi trecut prin chinul acesta. Cand imi amintesc in ce stare eram cu o saptamana inainte imi vine sa ma si arunc de pe geam. Adica, eram distrusa, plangeam toata ziua, inclusiv abia mancam. Cred ca daca Geo, nu ar fi foat mereu langa mine nu cred ca as fi supravietuit, m-as fi sinucis cu siguranta. Daca as fi fost in America, aproape de mama de si tata, m-as fi dus la ei. Insa, aici in Paris, nu am pe nimeni. Sunt sigura ca George e un inger cazut din rai, doar pentru mine, pentru a ma ajuta. Am tresarit cand am auzit o ciocanitura la usa.

- Miss Catherine ? Masa e servita, domnul George va asteapta in sufragerie. Am auzit vocea lui Agatha de dupa usa.

Era servitoarea. Foarte de treaba. Era amuzanta. Imi pretreceam destul de mult timp cu ei, ii ajutam si prin casa la cate ceva, insa nu ma lasau sa fac prea multe. M-am dus spre sifonierul imens, si mi-am luat o rochie neagra, cea pe care mi-a daruit-o mama la aniversarea de saisprezece ani, acum doi ani. Era intr-o stare perfecta. M-am imbracat cu ea si mi-am aranjaat putin firele rebele care ieseau din coada impletita. M-am uitat ultima data in oglinda si apoi am iesit pe usa. Am strabatut usor vesela holul casei si am ajuns intr-un final la capatul scarilor care aveau sa ma duca in sufragerie. Le-am coborat usor, avand grija sa nu cad. Cand am terminat de coborat m-am dus spre sufragerie. Masa era foarte lunga. Am inconjurat-o si m-am dus in drepata lui George. El s-a ridicat si m-a salutat iar apoi mi-a tras scaunul ca sa ma asez. Am inceput sa mananc pieptul de pui care era pe farfurie, avea o garnitura delicioasa, cred ca era din smantana cu mazare, dar nu i-am dat importanta, imi era foame, puteam manca orice. Dupa vreo douazeci de minute, dupa ce am terminat si eu de mancat, am inceput sa beau dintr-un pahar de vin rosu, era demi-dulce, il adoram.

- O sa plec in Germania pentru cateva zile. L-am auzit pe George spunand.

Am tresarit. Mi-am atintit privirea spre podea.

- Stai linistita, o sa ma intorc acasa indata ce pot. E o chestiune de afaceri. Mi s-a adresat iar apoi a chicotit.
- Nu m-am panicat deloc. Am mintit.
- Nu stii sa minti. A adaugat iar apoi s-a ridicat de la masa si m-a poftit sa-l urmez.

M-am ridicat usor si eu de pe scaun si am pasit in urma lui. Am putut sa-i observ mersul gratios si elegant. Avea ceva inuman in el, poate pana la urma chiar era un inger. Ca si acela pe care il citeam in cartile de fantezie din biblioteca mamei. Am intrat intr-o incapere destul de spatioasa. Am dedus ca era biblioteca. Uitasem de ea. Era locul in care Jared a spus ca nu ma mai vrea. Brusc, am inceput sa tremur. Imaginile din ziua aceea au inceput sa-mi treaca prin minte din ce in ce mai rapid, cuvintele parca imi rasuau ca si un ecou continuu in minte, nelasandu-ma in pace. Am simtit niste brate care ma inconjurau, am presupus ca erau a lui George. Apoi m-am simtit asezata pe o suprafata moale.

- Cathy ! Mi-am auzit numele strigat.

Am vrut sa raspund, insa ceva nu ma lasa.

- Sunt .... sunt bine. Am reusit sa spun intr-un sfarsit.
- Dumnezeule mare ! Ce ai patit ? M-a intrebat ingrijorat.
- Amintiri, dragul meu George, amintiri.

Apoi am inceput sa plang, ca deobicei. Mi-am simtit capul sprijinit pe pieptul lui. Lacrimile mele ii udau hainele, voiam sa ma opresc, insa nu puteam. Rana inca era larg deschisa, si nu cred ca avea sa se inchida prea devreme.

O durere ingrozitoare mi-a sagetat capul dintr-o data. Deschid ochii speriata si privesc in jur. Eram in camera mea, in pat. Am oftat iar apoi am incercat sa-mi amintesc ce s-a intamplat. Cand vreau sa ma ridic, mana mea a atins ceva fin si rece. Era o hartie, mai degraba o scrisoare. Am deschis-o, 'sfasiind' hartia si am deschis-o. O gramada de pete negre erau asezate pe suprafata alba. Am inceput sa citesc.

[center] Draga mea Cathy,

Dupa cum am discutat ieri la masa, urma sa fac o calatorie in Germania, ceea ce s-a si intamplat. Ti-am scris aceasta scrisoare, ca sa-mi iau ramas bun, pentru perioada aceasta de timp. Ieri, in biblioteca, ai adormit in bratele mele. Cand vei citii aceasta scrisoare eu deja voi fi plecat de mult. O sa ne vedem cu bine. O sa-ti scriu cand pot.

Cu drag, George.

[/center]


Am zambit amar si am pus scrisoarea pe noptiera care era langa pat. M-am ridicat si m-am dus spre masuta unde aveam vasul cu apa. Am luat lichidul in maini si mi l-am aruncat pe fata. Am luat un prosop si am inceput usor sa ma sterg pe fata. M-am dus spre sifonier si mi-am luat o rochie albastra, am imbracat-o si am coborat in sufragerie. Agatha m-a observat si a adus micul de jun, urma sa mananc singura. Uram sa fiu singura !
Mai spre dupa masa, mi-am luat o carte din biblioteca si m-am dus in gradina. M-am asezat pe bancuta care era acolo si am inceput sa citesc. Era interesanta cartea, o dragoste imposibila intre un vampir si o tanara fata. Era pe gustul meu, ce era mai placut decat un tanar chipes, ambil si fermecator ? Da, exact, te indragostesti de el, faci totul pentru el, iar apoi te lasa cu ochii-n soare. Exact cum am patit si eu. Am inchis cartea si m-am dus inapoi in casa, aerul incepea sa devina din ce in ce mai repede, semn ca toamna urma sa-si faca aparitia.

A trecut o saptamana de cand George a plecat, iar eu nu am primit nicio scrisoare. In fiecare zi, pana azi, am asteptat macar o telegrama in care sa-mi spuna ca sunt bine. Ca deobicei, nu a existat zi sa nu plang. Terminasem cartea pe care o incepusem atunci, in ziua in care a plecat el. M-a intristat, fata a murit la mana vampirului. Desi, dragostea lor fusese frumoasa.
Era ora cinei, am coborat in sufragerie si m-am asezat la masa. Agatha mi-a adus mancarea, i-am spus sa stea si ea la masa, dar desigur m-a refuzat. Am mancat in liniste, savurand fiecare bucatica. Dupa aceea m-am dus la mine in camera, si m-am asezat la masuta unde puteam sa imi scriu in jurnal. Deodata am auzit niste tipete care veneau de jos. M-am ridicat speriata de pe scaun si am iesit din camera. Am fugit pana la capatul scarilor si am vrut sa vad cine era, am coborat scarile in graba. Pe masura ce inaintam vocile erau din ce in ce mai clare.

- Unde e vampirul ? A spus cineva, cred ca era barbat.
- Aici nu locuieste niciun vampir. A raspuns alta voce, a Agathei.
- Agatha ? Ce se intampla aici ?

Am spus pe un ton calm in timp ce inaintam spre usa.

- Cine sunt oamenii acestia ? Am intrebat uitandu-ma spre multime.
- Sateni, miss Cathy, sateni, care au impresia ca aici sta un vampir. A raspuns Agatha.

Atunci, am pufnit in ras. In America auzeai lucrurile acestea doar in carti. Pentru numele lui Dumnezeu ! Vampirii nu existau.

- Cred ca glumiti. Vampirii nu exista. Orice om normal stie asta. am raspuns calma.

Dintr-o data am simtit doua brate in jurul taliei mele. Am tresarit si m-am uitat in spate, era ... el.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#9
hehe...in sfarsit ai pus capitolul ...de-ai sti cat l-am asteptat:X
"foat" -fost
"aranjaat "-aranjat
"drepata"-dreapta
"rasuau"-rasunau
"nicio"-nici-o
"deobicei"-de-obicei
Astea au fost greselile pe care le-am gasit. Mi-a placut capitolul...se pare ca ea incepe sa-si revina cat de cat...si se apropie momentul in care va afla adevarul despre George. Presupun ca au gasit-o pe fata aia moarta...nu ? de asta au venit sa-l caute pe el...
Astept urmatorul capitol....kissulici :*

#10
Hello, sorry ca nu am postat pana acum, intarziata, ca de obicei.
Imi place foarte mult, e diferit de majoritea ficurilor, actiunea se petrece intr-o alta epoca, ceea ce mie imi place foarte mult, mereu am avut o slabiciune pentru rochii elegante, baluri fastuoase si alte lucruri de genu acesta. Mie mila doar de Chaty, saraca a suferit foarte mult, si Jared nici macar nu o iubea, dar George.... Ma astept la multe chestii interesante de la el....sti tu la ce ma refer.
Noroc in continuare
:bye::*:*:*
[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow
[Imagine: tumblr_mbpavhdSII1qc7rtu.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.377 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 7.746 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 3.809 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Franturi de speranta Katniss 160 75.280 22-06-2012, 11:16 AM
Ultimul răspuns: Katniss
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 3.717 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Mai exista speranta? Ame 3 3.076 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  Speranta moare ultima MooN. 7 4.995 08-03-2011, 03:53 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  [split] Franturi de speranta Crazy.Froggie.InTown 3 2.620 16-02-2011, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Arikashika
  [split] Franturi de speranta LemonCandy 5 2.753 27-01-2011, 09:43 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Ultima speranta Kazuki 15 9.580 11-07-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: D@n@


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)