Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets)

#1
Lumea povestii:

Cine a facut pana acum Roleplay pe Urban Mage ar putea semnala similaritatile din povestea asta, cine nu, read bellow:

Lumea noastra. Oamenii impanzesc pamantul ca de obicei, doar ca numai cativa dintre ei au fost binecuvantati (sau nu) cu anumite puteri deosebite asupra unor elemente primordiale. Ei se impart in:

Pyromanceri (magi ai focului)
Hydromanceri (magi ai apei)
Wind Casters (magi ai vantului)
Earth Magi (magi ai pamantului)
Dark Magi (magi ce folosesc puterile intunericului)
Light Magi (magi ce folosesc puterile luminii si cunosc incantatii divine puternice)

Puterea lor se masoara in puterea entitatilor pe care le pot invoca (pyromancerii focul si ai sai minioni... nu de natura malefica, atentie....

hydromancerii apa cu minionii ei... etc etc...
ajungand la magii de domenii spirituale, entitatile pe care le pot invoca nu tin doar de puterile lor ci si de reputatia in lumile pe care le acceseaza:

dark magul poate invoca la inceput doar spirite sau demoni agresivi, ce produc neplaceri la nivel fizic, pe masura ce avanseaza putand chema demoni din ce in ce mai puternici, ce pot afecta inclusiv spiritul, mintea sau actiunile cuiva, culminand prin invocarea unor monstri cu puteri multiple. Deasemenea un Dark mag poate sa deschida portaluri spre iad, actiune periculoasa, totusi, pentru ca trebuie sa cunoasca iadul pentru a nu nimeri cine stie unde.

Light magul invoca initial doar lumina, putand in timp sa dezvolte capacitati de purificare a spiritelor malefice sau invocarea unor entitati benefice: incepand cu cele trecatoare, ca a copacilor, pana la, cei mai avansati, arhangheli si serafimi. (important este sa aiba cateva notiuni despre ingerii pe care ii va invoca... nu vrem sa ne trezim cu cavalerii apocalipsei cand avem nevoie de un vindecator, nu?... desigur, noi ii putem inventa, dar e important sa stim ca light magul trebuie sa-i stie, la fel ca Dark magul demonii lui)

Am accentuat pe cei doi pentru ca sunt mai putin cunoscuti decat ceilalti elementalisti, zic eu, dar ar fi bine sa nu axam roleplay-ul pe conflicte dark-light magi...

Cadrul povestii:

Sahalah a fost multa vreme unul dintre cei mai mareti demoni din iad. Aducea multe spirite spre hranirea maretiei iadului, desi nu-si impartasea niciodata secretele.

Intr-o buna zi o lupta intre niste demoni si niste ingeri de rang mai mic decat al ei i-a deranjat planurile pe care si le facuse pentru ziua petrecuta pe teritoriile proprii din iad, asa ca s-a hotarat sa puna piciorul in prag si sa incheie ea conflictl o data pentru totdeauna. Numai ca, recunoscand-o, ingerii au decis sa se retraga, fara insa sa dea vreun semn ca ar face asta. Din acest motiv, Sahalah a fost princa intr-un vortex cu destinatia 'Rai' si, nefiind inger, a fost automat respinsa. In loc insa sa fie trimisa inapoi de unde a plecat, Sahalah a fost impinsta intr-o valtoare de intamplari haotice ce au aruncat-o pe Pamant. Aici a luat forma umana, suferind o amnezie indusa de incarnare. Ea isi va aminti incet cine este si de unde vine intr-un final... la urma urmei, toata puterea ei intr-un dark mage aparent incepator trebuie sa vina de undeva...



[post unit]Character sheet:

Nume: Meredith Crimson
Varsta: 19 ani (estimativ de fapt)
Aspect:
[Imagine: fgbndfbhjk1bv2.jpg]
Tip de mag: Dark mage

Abilitate speciala Teleportarea prin portaluri spre/dinspre iad cu o naturalete neobisnuita (o singura abilitate speciala per personaj va rog)

Personalitate: Nu tocmai sociabila, dar nici antisociala. Are o tendinta spre lucrurile considerate a fi pacate sau nesanatoase. Deasemenea nu ezita sa se foloseasca de slabiciunile altora.

Demoni pe care ii poate invoca Demonul dorintei, demonul paranoiei, Demonul Focului, Balaurul Gheenei, Focul Gheenei, Stramosul varcolacilor (aceasta categorie este necesara in principal in descrierea light/dark magilor, in cazul light magilor fiind vorba de divinitati, ceilalti optional) (monstri/divinitatile unice nu pot fi invocati decat de cei ce cunosc sau apartin de lumea la care apeleaza)

Istoric Nu are unul: a fost gasita langa un vulcan activ avand o amnezie completa. A fost adapostita mai apoi la o manastire din zona unde a fost invatata tot ce trebuia sa stie ca om: de la a vorbi pana la a se imbraca si a se purta in societate. Cand a considerat ca venise timpul sa afle cine era a fugit de la manastire cu putinii bani ai batranei maici ce o ingrijea.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) - de JavaLeen - 26-09-2007, 04:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.853 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.923 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Vechile obiceiuri (roleplay location) JavaLeen 40 24.440 20-09-2010, 10:59 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.038 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.790 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.525 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.738 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.343 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)