Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri (roleplay location)

#1
Meredith se aseza pe un loc dintr-un tren luat la intamplare. Nu avea bilet si nu o interesa cat de putin acest detaliu. Singurul lucru care o interesa acum era ca trebuia sa plece... cat mai departe.

Zambi colegului de compartiment care ii oferea acum o tigara si accepta oferta fara prea multa agitatie. Privi norisorii circulari de fum care se indreptau alene spre geam si zambi in mustata: in primul rand imaginandu-si ce-ar fi zis Parintele George daca ar fi vazut-o in al doilea rand amintindu-si figura nepotului Sorei Marie cand ii oferise prima tigara. In ciuda asteptarilor lui ca ea sa tuseasca si sa lacrimeze, reactia ei a fost ca a unei persoane ce nu mai respirase de mult si acum degusta aerul din jur. Era clar ca in trecut era o fumatoare inraita...

Privi norisorii mai departe in timp ce usa compartimentului se deschise usor. Abia dupa ce auzi pasi inauntru dupa inchiderea acesteia Meredith catadicsi sa intoarca privirea.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#2
~Pute a sange....
Rengel intra parca intr-un decor al unui film de groaza.Peste tot erau oameni masacrati.Erau in jur de 20 de victime mutilate pe acea alee retrasa si intunecata.Parea ca totul s-a intamplat de curand,cel mult de cateva ore.Un felinar palpaia in apropiere,dand peisajului un aer si mai sinistru.Pe alocuri se puteau observa urmele unor atacuri magice,iar la picioarele lui Rengel se intindea o baltoca de cativa metri lungime.
~Lupta intre grupuri de magi?Apa asta nu cred ca provine din ceva conducta sparta....Oricum oamenii nu mai pot fi recunoscuti decat dupa fisa dentara.Mai bine as pleca de aici,inainte sa fiu si eu implicata in asta.....
Sirenele unor masini de poilitie se auzeau tot mai clar.In scurt timp locul faptei era impanzit de oameni ai legii,jurnalisti si trecatori curiosi.Toata lumea vorbea despre eveniment in sine,dar nimeni nu se gandea la victimele care au murit in aceasta noapte intr-un mod tragic.Rengel era deja departe,intr-un parc,dar imaginea cadavrelor imprastiate inca ii bantuia prin minte.Se aseaza pe iarba jilava si incearca sa adoarma.Maine avea sa-si continue calatoria......
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#3
Renne se apleaca adanc pe fereastra trenului pe culoar ,la care un calator ii spune ingrijorat :
-Vezi sa nu cazi! Copiii ca tine nu ar trebui lasati de capul lor sa...
Dansul nu mai termina propozitia ,pentru ca Renne pleaca fara sa-l bage in seama spre capatul opus al vagonului . Ea este indiferenta ca de obicei ,chiar daca are un zambet malitios pe chip .Priveste oamenii in ochi in timp ce trece pe langa ei ,iar ei se retrag din cauza fricii subtile induse de aceasta .Renne isi adanceste zambetul si isi continua mersul . Dar se opreste brusc in fata unui compartiment in care vede o fata mai in varsta fumand linistita .
Renne isi duce instinctiv mana la piept sa verifice saculetul cu zaruri ,dar dupa ce se asigura ca e la locul lui isi da seama ca nu stie ce a determinat-o sa faca asta . Pentru o secunda ,zambetul ii este inlocuit cu o panica scurta de origina necunoscuta ,dar isi revine rapid . Inca nelinistita pe interior dar cu un suras pe dinafara ,Renne deschide usa cabinei si se aseaza langa fata :
-Acest loc e liber? si dupa aceea ,fara sa astepte niciun raspuns: Atunci cred ca o sa stau eu aici (writter's comment Prostul obicei al lui Renne : sa nu lase pe nimeni sa isi termine sau sa-si inceapa macar fraza >.> )

#4
Meredith o privi pe noua venita fara sa zica nimic. In schimb, uita sa-si vada de tigara si putin scrum ii cazu pe glezna. Se sterse incet, de parca era doar putin praf si o privi din nou pe Renne... ceva ii trezea instinctul de a nu o pierde din ochi, si nu era pur si simplu o toana.

"Asta e ocupat... dar ala nu." vorbi, indicand spre locul din fata ei. N-avea nici cea mai mica idee daca locul acela avea sau nu ocupant, dar ii usura ei treaba in privinta statului cu ochii pe ea.

Un vis de acum cateva seri ii reveni in minte: era intr-un loc intunecat al carui singura lumina era focul din care tot felul de creaturi ieseau... si niste ingeri fara stralucire...

'Ti-ai gasit cand sa-ti zboare mintea la vise...' se mustra pe sine.

"Eu sunt Meredith... momentan." se prezenta numai pentru a-si lua gandul de la vis.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#5
Renne se ridica rapid si se aseaza in locul indicat de Meredith si isi cere scurt scuze ,chiar daca nu stie cui anume ar fi trebuit sa-si ceara . Observand privirea nelinistita a fetei ,Renne se prezinta cu binecunoscutul sau sentiment de suprematie :

''Eu sunt Renne McRay , stimata membra a puternicului clan McRay ,respectata manuitoare a focului si neintrecuta luptatoare neinfricata ,dar si ....'' Renne se opri ,observand ca Meredith nu mai e atenta la dansa de cand a inceput cu ''respectata'' . Putin indignata de acest lucru ,Renne se uita lung pe geam ,apoi la Meredith ,apoi iar la geam .Dupa statura si chip ,Meredith pare a avea vreo 18-19 ani .

Linistea o supara pe Renne ,obisnuita sa vorbeasca intruna , dar acum nu se simte in stare sa spuna vreo ceva sau sa inceapa o conversatie .

#6
Cand Renne incepu sa-si enumere titlurile, Meredith ramase putin in cumpana. Nu auzise niciodata de vreun McRay, puternic sau nu, nu o intereseu acrobatiile de circ (pentru ca altfel nu avea cum sa perceapa ideea de manuitor al focului), cat despre ce ar mai fi spus mai departe... ei bine, Meredith isi facuse deja o idee despre cat de mult o interesau aceste detalii.

Se intinse pe scaun, impingandu-si picioarele in fata astfel incat formase o mini-bariera intre Renne si iesirea din compartiment.

Privi pe geam in timp ce se apropia de statie. In ciuda a ce auzise despre treburi, de data aceasta inca n-o deranjase niciun controlor. Dar timpul nu era inca pierdut... controlorul intra in compartiment cu un aer plictisit.

"Biletele va rog..."

Meredith nu zise nimic. Abia il invrednici pe om cu o privire pe la coltul ochiului si isi vazu mai departe de privitul pe geam.

Cand insa controlorul se incumeta sa-i atraga atentia punandu-i mana pe umar, Meredith marai ceva intr-o limba pe care n-o vorbise niciodata pana atunci si privi consecintele. Omul ramase privind prin ea o scurta perioada de timp, apoi incepu sa vorbeasca fara legatura, rastindu-se la colegul de compartiment care-si impartise pachetul de tigari cu Meredith cava timp in urma.

Fata urmari scena blocata, fara insa sa dea vreun semn in privinta asta. Parea mai degraba deranjata de galagie. Cand controlorul fu izgonit din compartiment pana la urma si alti colegi de-ai lui sarira sa-l calmeze, Meredith putu vedea o umbra iesind parca dinlauntrul omului si, cu viteza luminii, disparand undeva intr-o umbra mai mare.

O privi pe 'stimata membra a clanului nu-si-mai-amintea-care' intrebandu-se daca vazuse si ea umbra. Inca nu-si dadea seama ce spusese, dar presupunea ca era o limba pe care o stiuse inainte sa-si piarda memoria.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#7
Renne nu isi schimba expresia surazanda chiar daca vazuse umbra ce iesise din controlor .Ba chiar isi adanceste zambetul cu o umbra de viclenie . Isi duce doua degete la buze , cum face de obicei cand gandeste un plan .

-Nu credeam ca esti asa buna, ii spune Renne lui Meredith razand putin ,iar in sinea ei: Va sa zica este un mag . Dupa incatatie as zice ca e unul dark sau light. Dar dupa efect as zice ca e unul dark , unul al naibii de bun.

-Macar nu mai trebuie sa afle lumea ca nu am bilet! adauga Renne dupa o pauza stangace . Deci pr tine cum te cheama? se intoarce Renne catre colegul lor de compartiment ,apropiindu-se de dansul .

#8
(lol, tipul e doar un personaj de care se foloseste Meredith la inceput... don't give him much credit 3 )

Meredith ramase putin blocata... nu intelegea la ce se referea... pentru a doua oara in aceeasi jumatate de ora...

Se ridica in timp ce trenul incetinea iar colegul de compartiment incerca sa se prezinte cat mai bine Renne-ei. Poate ca mersese indeajuns... nu invatase multe la manastire, dar stia ca daca nu cobora acum avea sa ajunga nevoita sa dea explicatii personalului trenului pana la urma.

Isi lua mica desaga si iesi din compartiment inganand un 'Pa' mai mult gandit decat vorbit. Trecu pe langa umbra in care se ascunsese cealalta, si pe langa un compartiment unde se stransesera toti controlorii trenului, se parea, si cobora pe peron aparent calma. Parca ar fi vrut s-o ia la intrebari pe Renne, dar din moment ce ea isi canalizase atentia fata de celalalt, se simtise oarecum blocata. Poate ca asta si urmarea...

Se uita in jur incercand sa-si dea seama unde este si de cine mai putea profita aici. Isi aprinse ultima tigara subtilizata inainte sa coboare si citi incet panourile in timp pornea alene.

Privi in spate simtindu-se privita pe masura ce trenul lua viteza.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#9
La rasaritul soarelui,Rengel se trezi si se uita nedumerita in jur.Peste tot copaci.....Dupa cateva secunde de buimaceala matinala,isi aminteste ca de fapt a dormit in parc.Isi da o palma peste frunte si isi ia rucsacul in spate.Drumul nu avea sa se parcurga singur.Doar ca exista o mica problema:nu stia incotro s-o apuce...
~Bun......ala-bala-portocala...o luam la stanga....
Zis si facut.O ia la stanga,pe o carare si merse pana la iesirea din parc.Din nou o rascruce......de data asta o ia inainte,pe drumul principal ce ducea spre gara.Ajunsa la gara,hotari ca ar putea sa se aseze pe o banca si sa astepte un semn calauzitor care sa-i spuna incotro s-o ia,ca ea nu avea nici cea mai mica idee.....
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#10
Renne observa ca Meredith coborase ,dar se preface inca interesata de tanar . Dupa ce incheie conversatia scurt , o ia la goana si pleaca din cabina indreptandu-se spre iesirea din tren dar la cativa pasi de tinta tenul demareaza si prinde viteza . Renne injura putin in gand si se mustra ca nu a fost mai rapida . Si ce sa faca acum?

'Daca cobor acum o mai pot prinde pe fata aia . Si poate voi face putin spionaj... ' se gandeste Renne .Atunci se duce langa usa tenului ,o deschide si scoate din saculetul de la gat un zar simplu ,alb cu negru .

-Doi , te invoc asa ca asculta-mi porunca ! iar Renne arunca zarul in aer . Din zar tasneste o pasare cam de marimea unui caine .

Pasara avea corpul lat si facuta numai din metal . Renne isi face avant si sare pe masinaria care parea sa aiba viata .La inceput pasarea zboara cu aceasi viteza cu trenul dar incetineste in cele din urma pentu ca Renne sa nu cada . Sub ochii ingroziti ai pasagerilor si a conductorilor ,Renne se intoarce spr gara .

Ea aterizeaza pe acoperisul unei cladiri si reuseste sa o vada pe Meredith stand in mijlocul multimii .

'Slava Domnului ca nimeni nu ma vazut...'isi spune in gand Renne . 'Uhm...bun ,si acum ce fac?...'

Ochii ei raman tinta cand intalnesc figura unei fete ce se uita pierdut primprejur . 'Ceva e ciudat cu ea... nu stiu ce ,dar cred ca e bine sa stau cu ochii si pe ea...'



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  RolePlay - despre ce se face si ce nu se face Shiva 16 19.178 08-01-2012, 01:29 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.461 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)