Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren

#15
Scuze de intarziere, dar lenea asta si scoala asta care te omoara cu zile
ASteptam comenturi

Plan de răzbunare



Stăteam la masa de la fereastra si mă uitam la intrare, aşteptându-l pe Sasuke, sa vina si sa mergem împreuna la sala. Ma jucam cu paiul in paharul meu, cu Cola, intrebandu-ma de unde are Hinata id-ul meu? Aici era sigur mana Sakurei. Aud uşa Mec-ului cum se deschide si vad cu stupoare, cum intra pe ea, Hanabi, urmata de Kiba – un tanar de 29 de ani, cu par saten, in toate partile si cu ochii negri – ca un catelus după şatena. Eu îmi trag pe ochii şapca alba pe care o aveam in cap si vad ca se aşezară la aceeaşi masa cu mine. Îmi scot mobilul si mă prefac ca mă joc pe el, de fapt, îl pun pe reportofon.
- Hanabi, după cine te uiţi? Îl aud pe Kiba cum o întreabă curios.
- Cam la ora asta, Naruto si cu Sasuke, iubitul lui Karin, hairstyle meu, vin aici pentru a manca. Poate reuşesc sa-l fac sa mă iubească, spune tânăra, aproape facandu-ma sa izbucnesc in ras, dar m-am abţinut sa nu mă dau de gol, ca numai scăpam atunci de ea.
- Cum adică? Nu aveţi o relaţie? O întreba satenul mijind ochii, suspicios spre mine, când am mârâit.
- Normal ca nu! Hinata este tot timpul după curul lui, ala sexy. Ieri când m-am dus la el la birou sa-i fac o surpriza, am dat nas in nas cu curva de sora mea si el, ieşind din lift. Am încercat sa-l sarut, dar lui ii era frica de Hinata si m-a respins. Ufff, spuse enervata de situaţie, fata si pe mine mă făcu sa-mi ridic o sprânceana.
- Poate nu-l interesează persoana ta. Te-ai gândit la asta?
- Mi-a spus ca mă iubeşte, când a fost concertul de deschidere a unui club de noapte. Am dansat toata noaptea si apoi am mers la casa la el si ne-am făcut de cap. Doamne ce bun este la pat… Ufff, se destăinuindu-se fata, de fapt minţind.
Cum dracu morţi masi, m-am f***t cu ea si eu nu-mi amintesc? Mi-e îmi vine rău de la alcool si pot intra in coma. Fata asta mintea de îngheţau apele. Kiba vei fi un prost daca o crezi. Îl aud cum fluiera si îmi arata ca nu are nici măcar neuronul pe care am presupus ca îl are. Doamne, cum in p**a mea sa te duca de nas o pitipoanca de 16 ani? Îmi ciulesc urechile la conversaţia lor.
- Si ce vrei sa fac eu? O întreba Kiba si îmi venea sa-l pup – metaforic vorbind – ca a pus întrebarea cheie.
- Vreau sa o ti pe Hinata departe de el. In locul tău as viola-o, mai ales ca este virgina. Ea inca îl mai aşteaptă pe fostul iubit din liceu. Cred ca o sa moara fata bătrâna. Tâmpita! Ea nu ştie sa se arunce in braţele primului bărbat adevărat cum este Naruto, ufff… Nu contează. Vreau s-o ti departe de el si o poţi omora si aşa sta de pomana in lumea asta. Unde este? Spuse fata exasperata, aşteptând sa apar.
- Ce faci diseară? O întreba satenul, uitându-se la mine, cum mă ridic si plec cu capul in pamant.
Când ajung afara, îmi dau jos şapca si îmi trec mana prin par, apoi o pun înapoi. Nu-mi venea sa cred ca Hanabi, sânge din sângele Hinatei, complota împotriva ei. Aud cum îmi suna si îmi vibrează mobilul, cu mine, cântând la pian, melodia Brother Louie. Aceasta opera este a lui Ino, când m-a înregistrat, cântând in sufragerie, crezând ca sunt singur acasă. Mulţi au spus ca am o voce de tenor, foarte blânda si catifelata. De aceea blonda, mereu mă ruga sa ii cant înainte de culcare si eu trebuia sa-i cant, ca astfel nu scăpam. Vând ca am primit un mesaj de la prietenul meu, care mă instiinta ca nu are chef de sala. Fiindcă el nu vine, mă îndrept spre birou, sa încerc sa mă liniştesc. Trec pe langa un cuplu si nu bag de seama, pana o mana de bărbat, mă prinde de capişonul tricoului alb. Ma întorc si dau de Itachi cu Sakura si Sasuke cu Karin, care au ieşit sa se plimbe. De asta nu are chef sa meargă azi la sala.
- Hei amice. Treci pe langa noi fara nimic… ce dracu ai? Ma întreba, Sasuke, un tanar de aceeaşi vârsta cu mine si cu parul negru, tăiat scurt si făcut ţepi in spate si in fata doua suvite, cu ochii negri, privindu-mă atent.
- Nimic, mint eu, dar Sakura ii şopti ceva lui Itachi si acesta o lua pe Karin si se îndreptară spre Mec-ul lui Ino – cum l-am poreclit eu.
- Nu pe dracu. Naruto, eu si Sasuke ne cunoaştem de când ne-am născut. Îmi dau seama ca eşti supărat. Iar te-ai certat cu Hinata? Ma întreba rozalia, ridicându-mi bărbia cu degetele.
- Nu Hinata este devina, altcineva l-a supărat, constanta Sasuke si rânji, când văzu, ca-mi strălucesc ochii. Scuipa tot!
Le arătat înregistrarea si cei doi raman cu gura ca la dentist. După câteva minute, brunetul isi reveni si ii venea sa se duca după Hanabi si sa-i dea o corecţie sa o tina minte toata viata. Abia l-am liniştit si după ce am fost sigur, ca nu se v-a duce după şatena, ne-am luat la revedere. Mergeam fara graba, spre birou si ascultând muzica rock in caşti, care erau conectate la mobil. După jumătate de ora, ajung in fata blocului si un sentiment straniu, isi făcu loc in sufletul meu, avertizându-mă sa nu mă duc acum in aceea clădire. Scutur din cap si intru in clădire. Urc pe scări pana la 10, ca mersul pe jos face piciorul frumos. Intru in anticamera biroului si când vreau sa mă duc la pianul negru, aud un buf, venind din biroul meu. Ciudat. Sakura mi-ar fi spus, daca a lăsat pe cineva in biroul meu. Deschid uşa si raman masca. In picioare, in fata biblioteci, era o femeie de 49-50. Parul roşcat-aprins, lung pana la fund si des, strălucea in lumina soarelui. Ochii albaştri, mari ca ai mei, priveau diploma mea, de pianist profesionist. Purta o rochie neagra, lunga pana la glezne si avea in picioare, o pereche de sandale la fel. Ce dracu, căuta Kushina aici? Parca i-am spus, ca nu are ce căuta aici si nu o v-a lua pe Ino de langa mine. Îmi dres vocea si ea isi întoarse privirea si îmi zâmbi rece.
- Buna Naruto. Vad ca ti-ai deschis o afacere destul de profitoare. Mereu ai fost descurcaret de mic. Ce face Ino? Cum o duci tu? Ma întreba, venind spre mine si vru sa mă imbratiseze, dar m-am îndreptat spre o vaza de cristal.
- Ino nu-ti simte lipsa si v-a deveni o adevărata domnişoara, iar despre viata mea, cred ca te doare in cur, dar nici acolo, ca-i dureros. Mişca in p**a dracului, afara din biroul meu, cu**a roşcata, tip la ea, privind-o nervos si strângând din mana stânga.
- Eşti exact ca c***arul de taica-tu. Minato mereu i-a plăcut sa dea numai p*** si vad ca tu l-ai moştenit. Du-te dracu tu si neamul tău din partea lui taica-tu, tipa roşcata la rândul ei, roşind in obraji de furie.
- Taci dracu din gura, in pi**a mati, tip mai tare si dau cu pumnul in vaza, spărgând-o, dar m-am si tăiat la degete. Ieşi in morţi mati afara din biroul meu, pana nu iţi dau una, ca nu mi-e frica sa dau in fete…
- Kushina? Aud o voce cunoscuta si mirata, lasandu-ma mut in mijlocul fazei.
Vad in pragul uşi, cu stătea Hinata si o privea pe „mama”, uimita, apoi isi muta privirea pe mine, privindu-mă uimita si speriata, datorita sângelui care curgea de la rănile de la degete. Doamne, de ce eu? Cine dracu a pus-o sa vina tocmai acum, la mine? Vreau sa-i spun ceva, dar gura mi se deschide de câteva ori, dar nu iese nici un cuvânt, arătând ca un peste pe uscat. Kushina, daca o pierd din nou, jur ca nu te voi ierta niciodată…
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 12-11-2009, 07:37 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 14-12-2009, 11:58 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 11-01-2010, 10:30 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de Nywa - 21-02-2010, 02:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Made in Hell Andrei. 13 6.402 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 14.369 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.535 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 7.621 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories
  A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 ╰☆ Bloody Rose ☆╮ 5 8.191 18-07-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: nibbles


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)