Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren

#9
Scuze ca am intarziat, dar acesta este nextul

De la betie la bataie
Partea II

Ma durea sufletul si inima s-o vad pe jos cu buza inferioara sparta, neajutorata. Trebuia sa inteleaga ca eu tin foarte mult la sora mea si chiar si ea, pentru cuvintele acelea, a primit cadou o palma, altuia, i-as fi zburat dintii din gura. Ochii Hinatei ma sfidau, privindu-ma cu superioritate, parca invitandu-ma sa dau in ea. Oftez si ii spun sa mearga la baie sa-si trateze buza care sangera dar ma scuipa, cu sange, in fata. Mi-ar fi intrat in ochi daca nu lasam in jos pleoapele. Imi sterg scuipatul si o privesc rece si infuriat, dandu-i de inteles ca intinsese coarda mai mult decat trebuia si se va rupe din moment in moment. Imi bag mana stanga in parul ei – eram stangaci, datorita lui Minato, dar cand ma luptam, era ambidextru – si o trag in sus, cu forta. Bruneta, imi prinse cu mainile,incheietura mainii cu care o tineam si imi baga unghiile de vrajitoare in piele, dar nu vroiam sa-i dau drumul. O tarasc pana in fata oglinzi si o fortez sa priveasca.
- Asculta-ma bine, taratura, ii soptesc la ureche, gadiland-o cu respiratia mea calda si incordata. Uita-te bine in oglinda. Cine este puternic, face regulile si eu sunt cel puternic, deci eu fac regulile si in plus, tu cam ai intrecut masura, injurand-o pe Ino. Pe mine poti sa ma faci cum vrei sau pe parinti mei, dar cand te legi de Ino, schimbam placa.
- Ti-e frica sa accepti adevarul, ca aia mica este o c**va si jumatate, cu a fost si ma-sa si tu pun pariu ca esti un violator…, nu a mai continuat, ca am impins-o brutal in oglinda.
Oglinda se sparse si pica pe jos bucati din ea, in timp ce Hinata s-a pitit, sa nu fie taiata la gat. Patetic, ca nu puteau face rau, de la inaltimea aceea. Vreau sa continui s-o speri, dar nenorocita, imi dadu un pumn la „jucarie”. Imi acopar acea parte cu palmele si tanara profita de acest lucru si fugi in bucatarie. Dupa doua minute imi revin si vreau sa merg dupa ea, dar aud zgomot de argintarie de acolo si mi-am dat seama ca, cauta dupa un cutit. Ei, daca vrei sa devina o treaba taioasa, atunci s-o facem asa. Iau niste bucati de oglinda de jos si le ascund la spate. Intru in bucatarie si o strig. La dracu! Daca nu ma lasam jos, ma nimerea cu un cutit in cap. Ma uit pe deasupra masei si o vad ascunsa dupa usa de la coridor. Daca vrei sa fim subiect la stiri, uite unul. Ma ridic si o vad cum arunca un cutit spre mine. Imi bag antebratul drept in fata, aparandu-ma si cutitul intra pe jumatate acolo, dar nu era ceva nou. O vad, cum vrea sa fuga spre usa de la intrare, care era pe jos, ca i-am dat un picior si am demolat-o. Am scos cu mana stanga, cioburile si trimit una cate una. Prima o taie superficial la gat, a doua la mana si ultima, in gamba, amortindu-i muschiul si pica pe jos. Ajung in spatele ei, cu paraiasul de sange dupa mine si o apuc de bratul care l-am zgariat si incep s-o trag dupa mine in baie.
- Ce dracu vrei sa-mi faci? Ma intreba, aproape plangand, de furie si de durere.
- Te educ si stai fara frica, ca nu am sa te violez, nu inca, dar sunt in stare, ii spun pe un ton rece si distant.
Intram din nou in baie si eu inchi usa cu cheia si o arunc in WC si trag apa. Bruneta incepu sa tipe la mine, de ce am facut asta, dar o palma peste fata o readuse la tacere. Ma duc la chiuveta si imi scot cutitul si ma uit la rana. Era putin adanca, dar nu imi intrase in muşchi sau prin vene, doar in carne. Îmi pun dezinfectant si mi-o pansez. După ce spal cutitul de amprente si sange, il arunc pe fereastra, dar având grija sa nu-i dau lu’ careva in cap. Hinata era pe jos si se chinuia si plângea, încercând sa-si scoata ciobul, dar ea îl scotea încet si atunci durea mai rău. Pun mana pe ciob si îl trag rapid. Tânăra tipa de durere, dar o alta palma din partea mea, o readuse la tăcere. O tratez si apoi mă aşez in fata ei, pe jos si mă uit la ea, cu indiferenta totala.
- Da-mi drumul, tipa la mine si se ridica in picioare si încerca uşa, care era încuiata.
- Daca nu te calmezi, nu vom ieşi prea de vreme. I-a zi. Vrei sa te calmezi sau vrei sa-mi vezi si cealaltă latura? O întreb, perfect calm si in minte am un plan perfect de ai baga puţin spaima in oase.
- Care latura? De rahat, căcat, putoare internaţionala? Da-mi dracu drumul de aici si ai sa vezi tu. Te voi acuza de viol, de sechestru, de ameninţare, violenta asupra mea. Te voi tara prin tribunale, te voi face sa regreţi ca te-ai pus cu Hinata Hyuuga. Te voi aduce in sapa de lemn si vei regreta, tipa la mine, ca isterizata, in timp ce eu, o priveau indiferent.
Deodată mă trezesc cu un şampon in cap. Fata asta a întrecut măsura. O apuc de mana si o trag in braţele mele, de fapt o pun pe gresia rece si eu mă pun peste ea. Ma frec provocator de trupul ei, despărţindu-i uşor picioarele, ca sa nu am alte surprize neplăcute. Mâinile i le-am legat cu un prosop de calorifer. O sarut pe buzele apetisante, îmi strecor limba printre ele, intru in gura ei si încep sa mă joc cu limba ei. In timp ce o ţineam ocupat cu sărutul, mâinile mele intraseră sub tricou si începură s-o mângâie si sa-i pipăie abdomenul. Ii ridic tricoul si încep sa mă joc cu sfârcurile ei, care erau linse de limba mea. Se vedea ca ii place si asta o pot spune, deoarece gemea si sfârcurile ii erau întărite. Părea destul de bucuroasa ca nu vreau si altceva, dar era timpul s-o speri puţin. Ma prefac ca mă deschid la slit si mă las peste ea din nou, proptindu-mă doar intr-o mana. Ma prefac, ca, cică îmi bag „jucăria” in ea…
- Ai vrea tu, dar nu sunt chiar aşa, pisu’, ii şoptesc la ureche si mă ridic de pe ea.
O dezleg si o ajut sa se ridice. Dau cu piciorul in uşa si aceasta ceda rapid, rupându-se in doua. Deci ii eram dator cu doua uşi. Mergem spre uşa de la intrare, dar o persoana era in ea.
- Ce p**a mamei dracu' s-a întâmplat aici? Întreabă persoana aceea si isi focalizează privirea pe noi doi.
Am înghiţit in sec. Neji putea bănui orice, mai ales, ca eu si Hinata eram sifonaţi si ciufuliţi…



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 12-11-2009, 07:37 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 14-12-2009, 11:58 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 11-01-2010, 10:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Made in Hell Andrei. 13 6.293 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 14.210 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.510 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 7.541 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories
  A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 ╰☆ Bloody Rose ☆╮ 5 8.154 18-07-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: nibbles


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)