Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren

#5
Am venit cu capitolul 3 si de data asta m-am certat cu Naruto sa taca si sa ma lase sa-i controlez eu viata :D

Cearta


Stăteam la pianul meu, aflat in anticamera biroului din clădirea de birouri. Cântam Moonlight, o sonata scrisa de Beethoven. Degetele mele alunecau pe claviatura pianului, mângâindu-le si abia atingându-le. Pianul, marea mea dragoste. Mereu m-am simţit atras de acest instrument magic si mirific. As fi putut sa-mi fac cariera, dar nu am putut. Apăs mai tare o clapa si simt o durere in mana dreapta. La dracu! Am spus printre dinţi si mi-am prins încheietura mâini, cu cea stânga. „Minato sa te duci dracu si tu si familia ta. Din cauza ta, eu nu pot sa cant ca lumea la pian” Mi-am spus in gând si am încercat sa mă calmez, mai ales după ieri seara. Nu am crezut, ca Hinata v-a ajunge atât de jos, incat sa se ia la cearta cu copii mici de 7 ani. De obicei nu ii baga in seama, dar acum sigur a băut. Fiinţa asta o sa mă bage in mormânt nu alta. După ce m-am calmat, am început sa cant Fur Elise, cântecul preferat a lui Ino, pe care am s-o invat, după ce invata arpegiile, gamele si claviatura.
- Naruto, o aud cum mă striga si alerga spre mine si mă imbratisa, agatandu-se de gatul meu.
- Puişor, cum a fost la şcoala? O întreb si o pup pe creştetul capului si o pun pe taburet langa mine.
- Bine, Kurenai-sensei, i-a plăcut mult cum mi-ai prins parul, frate, spuse blondina si îmi zâmbi cu toata fata.
O ciufulesc uşor, având grija sa nu-i stric cocul spaniol, pe care mama m-a invatat sa îl fac. Purta o fustiţa de blugi, albastra si pe sub o pereche de ciorapi cu chilot, in culorile curcubeului. Pe ea avea un hanorac albastru, ca ochii ei. In picioare avea nişte ghetuţe, primite de la Deidara, de ziua ei. Acesta era singurul lucru care l-a primit de la cel care ii era tata, atât cu numele, incat si cu carnea, dar eu pentru ea eram mama, tata si fratele mai mare si protector. Ma uit la Sakura, care venise o data cu ea, ca o luase de la şcoala, fiindcă eu am rugat-o. Rozalia isi puse in cuier, geaca de blugi, neagra si rucsacul lui Ino il lasa in biroul meu.
- Frate, când o sa mă inveti sa cant aşa frumos ca tine? Ma întreba îngeraşul de fata de langa mine.
- După ce inveti gamele de baza. Hai facem Do major, apoi te invat un cântecel, ii spun eu si o vad cu bucurie, cum începe uşor si nesigur, sa îmi cânte gama la pian.
Degetele ei micuţe si fragile, apăsau cu putere clapele, ca sa fie sigura ca pianul ii v-a nota aceea. In timp ce cânta la pian, nu ştiu cine dracu m-a pus sa cant notele, pe ton jos si calm. Era pentru prima data când, cântam ceva cu vocea, cu cineva langa mine sau cu cineva in aceeaşi încăpere cu mine. Sakura stătea sprijinita pe coate si asculta fermecata, micul nostru recital, pana când ii suna fixul si răspunse. Asculta vreo câteva minute, apoi mă striga la ea.
- Cine-i? o întreb, curios de felul meu.
- Kushina, îmi răspunse ea si se duse la sora mea, luând-o cu ea in birou, pentru a face temele împreuna.
După ce uşa a fost închisa, eu am pus telefonul la ureche si am spus un „alo”, scurt, rece si distant.
- Naruto, am nimerit intr-un moment prost? Ma întreba mama mea, pe un ton cam distant.
- Nu, dar nici in unul bun. Spune ce vrei, dar cu Ino nu vorbeşti si in plus, lui Deidara ii pasa mai mult de raliurile sale, decât de fiica voastră si tu eşti prin Paris. Şti ce, nici nu te obosi sa te mai întorci, Ino a fost data in grija mea de către stat. Altceva mama? O întreb si cuvântul „mama”, îl spun cu scârba.
- Ai sa regreţi pentru comportamentul tău fata de mine. Daca nu eram eu, tu ajungeai un hot si un criminal…, numai continua, ca ii închid telefonul in nas.
Femeia asta nu înţelege ca mai importanta era familia decât moda aceea idioata. Oftez si mă duc pe balcon, fiindcă simţeam ca numai am aer. Ma deschei la camasa neagra, de tot si îmi expun abdomenul meu, lucrat, cu muşchi, care se încordau la fiecare mişcare pe care o făceam. Ma sprijin de geamul din spatele meu si încep sa privesc oraşul nipon, care era un adevărat muşuroi de furnici. Îmi doream o briza de vânt sa vina si sa mă răcorească, dar era in zadar. Aud o uşa cum se deschide si am crezut ca este Sakura, luând ceva si apoi intra in birou, pentru a continua lecţiile cu Ino. Simt cum sunt tras de un capăt al camasii. Îmi îndrept privirea in jos si o vad pe Ino speriata de bombe.
- Ce s-a întâmplat? O întreb îngrijorat si o iau in braţe si intru cu ea înăuntru.
- Fata nebuna de la Mec, a venit aici, după mine, îmi spuse îngeraşul blond, ascunzându-si fetişoara in parul meu des si puţin lung, dar nici pletos.
- Scuze, am picat prost, aud o voce cunoscuta si un miros de tigare, venin de la biroul Sakurei.
- Nu Hinata, spun eu si o dau pe cea mica in braţele rozaliei. Fa cu ea cha-cha, ca sa nu mă enerveze pe mine si nu-mi spune ca nu şti, ca iubitul tău Itachi, este instructor de dans si pun pariu ca te-a invatat sa dansezi orice, i-am spuse verisoarei mele si aceasta făcu botic, arătând chiar haioasa.
O invit pe bruneta in biroul meu, nepasându-mi ca ochii ei erau aţintiţi pe abdomenul meu. Eram obişnuit cu asemenea priviri asupra mea. Îmi dau jos camasa si o pun pe spătarul scaunului, fiindcă îmi era cald sau poate hormonii îmi făceau sângele sa clocotească. Poate era de la nervi sau de la comportamentul fetei acestea de ieri seara.
- Naruto, in locul tău, mi-as tine odrasla mai infrau, începu sa tipe la mine, care era vina mea ca Ino a fost împinsa si i-a făcut o baie cu Fanta de portocale.
- Pe viitor am sa o supraveghez mai atent pe Ino, spun calm si distant, scoţând-o si mai rău din sărite.
- Auzi! Nu-mi pasa cu ce c**va ai făcut-o, dar daca se mai întâmpla o data aşa ceva, eu o las fara par in cap, da? Nu-mi pasa ca eşti mai mare si mai tare decât mine, dar eu tot te pot lovi si numai fi aşa de calm, tipa la mine, impungandu-ma cu aratatorul in piept, privindu-mă in ochii.
- Auzi, eu nu comentez ce educaţie are sora ta, Hanabi, care îmi trimite sms si e-mail de cele porcoase. In locul tău as avea grija de Hanabi, ii spun eu si o împing in joaca.
Hinata se împiedica de covor si pica in fund. Doamne ce împiedicata. Aceasta începe sa tipe la mine, ca din cauza mea, a cazut jos. O ridic si ii spun sa numai mă plictisească cu aventurile ei si ca trebuie sa plec cu pisicuţa mea bălaie acasă. Îmi iau camasa pe mine si in timp ce mă închei, pe uşa navalii sora mea si sarea in sus si jos, vrând sa o iau in braţe. O alintam si o rasfatam pe blonda, mai ceva ca pe o prinţesa. După ce m-am încheiat, o iau in braţe si o pup pe creştetul capului. Bruneta ne privea cu confuzie si era de aşteptat. Fiindcă aveam acelaşi par, aceeaşi ochi, fata zambareata, talent si atragere pentru arta muzicii si a sportului. Ino îmi şopteşte la ureche daca vine si „tanti cu par de baba” la noi la masa, dar eu ii spun un nu, categoric. Hinata se ridica de jos si ieşi afara, fara sa mă salute. Ridic o sprânceana, dar nu-mi bat capul cu chestia asta. Îmi iau lucrurile si ale lui Ino si ies din birou, urmat de Sakura, care spuse, ca Itachi ne invita la restaurant, sa mâncam cina. Ne urcam in maşina mea si pornim spre restaurantul „Amore e bella”. In fata restaurantului, era un Jaguar XKR, negru decapotabil. Langa el, era un tanar de 29 de ani. Parul negru, era lung pana la omoplaţi si prins in coada de cal. Ochii negri, plini de bucurie, o priveau pe vara mea. Purta un maiou negru, strâmt pe trup, expunându-si abdomenul mai lucrat decât al meu. Peste avea o geaca de piele neagra, si o pereche de jeansi, largi, negri si in picioare adidasi. Sakura rapid cobora din maşina si ii sari in braţe, sărutându-l apăsat pe buze, strecurându-si limba in gura lui si el i-a răspuns la provocare. Eu nu ştiam cum sa nu o fac pe Ino sa nu se uite in acea direcţie. Daca nu fluieram, cei doi, poate o făceau in maşina, dar s-au potolit. Brunetul ne-a invitat in restaurant si am mers la un separeu. Am pus-o pe Ino langa mine si in fata ei, era Itachi si Sakura in capul mesei.
- De ce nu stai tu in capul mesei, mi-o repezi, rozalia, puţin nervoasa, sa nu avea voie sa se sărute, când sunt cu Ino de fata.
- Şti răspunsul, acum te rog, nu vreau sa ne certam, ca destul a ţipat la mine Hinata, ii spun eu, fiind pe un sfert atent la convorbirea dintre bărbat si fetita, care vorbeau despre nu ştiu ce mişcare de cha-cha.
- Pai ce dracu, i-ai mai făcut sau ti-a făcut? Ma întreba tânăra, parca citindu-mi gândurile.
- In primul rând, aseară era puţin băuta si a fost la Mec. Din greşeala, Ino a vărsat Fanta pe ea si Hinata a făcut-o târâtura si a început sa o tragă de par, pana m-am băgat eu. Ma crezi, ca am rămas masca, văzând cine îmi agresează surioara? Persoana pe care am iubit-o, o iubesc si o voi iubi, mă destanui in fata Sakurei.
- Naruto, spune-i cine eşti tu, spune-i ce simţi, ca din iubire, ii ierţi măgăriile. Trebuie sa ştie…
- Oare mă va asculta? Hello! Vorbim de Hinata, o fiinţa care nu asculta nici de Dumnezeu insasi…. Stai puţin, spun eu, fiindcă începu sa-mi sune mobilul.
Ma uit la ecran si vad ca Hinata mă suna. Ma ridic de la masa si mă duc afara si spun un „alo”, cam plictisit si dezamăgit.
- Naruto, îmi pare rău pentru chestia din biroul tău, dar sa şti ca bausem putin ca sa prin curaj in fata ta. Nu m-ai mirosit fiindcă am luat imediat bomboane mentolate. Ştiu ca iţi iubeşti fiica si eu as face la fel, daca eram in locul tău si apropo, ai o fiica foarte frumoasa si iţi seamănă, îmi spuse ea si îmi închise sau aşa credeam.
- Noapte buna mica mea frumuseţe neagra, spun si aud imediat un „ce”, care aparţinea Hinatei si închid rapid mobilul, punându-l pe silenţios.
Nu-mi vine sa cred, ce am făcut. Cum dracu am putut sa-i spun, acele cuvinte, pe care ii le şopteam in ureche, in pauze sau la întâlniri? Sunt un bou, un dobitoc. Sper sa creadă ca a fost coincidenta. Intru înapoi in restaurant si încep sa mănânc in timp ce ascultam absorbit, discuţia despre dans, dintre Itachi, Sakura si Ino. Cred ca in acea seara, am invatat paşi de tango, vals, cha-cha, rumba, paso doble si lista poate continua…



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 12-11-2009, 07:37 PM
RE: [Naruto] Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 18-11-2009, 09:53 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 14-12-2009, 11:58 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 11-01-2010, 10:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Made in Hell Andrei. 13 6.294 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 14.211 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.510 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 7.541 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories
  A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 ╰☆ Bloody Rose ☆╮ 5 8.154 18-07-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: nibbles


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)