Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren

#2
Am adus capitolul doi. Sper sa va placa. Astept critici comentarii etc. Spor la citit :*





O descoperire socanta




Eram in masina mea decapotabila, un BMW rosu si mergeam cu o viteza destul de mare pe strazi. Nu era foarte aglomerat deci nu-mi era teama de un posibil accident. Parul imi era fluturat de vantul ce trecea prin el, provocat din cauza vitezei. Ochelarii de soare, cu lentile mari si rame late, negri, imi incadrau fata si-mi dadeau un aspect frumos. Mutam tigara dintr-un colt al gurii in altul, muzica era data la maxim si fredonam melodia respectiva ce se auzea.
Am franat brusc, din cauza unui dobitoc, care a trecut strada chit ca semaforul indica culoarea rosu. M-am zguduit usor si tigara mi-a alunecat dintre buze, cazand pe fusta neagra, din piele.
-Sa-mi bag... Boul dracu! Nu vezi ca e rosu? am tipat eu nervoasa, incepand sa-i iau tipului mortii si ranitii pe rand la cate o vorba de dulce. Am luat tigara din poala mea, aruncand-o pe strada. Daca Naruto ar fi fost cu mine mi-ar fi impuiat capul cu "De ce vorbesi asa urat? " sau "Tigara aia nu trebuia aruncata asa." Am apasat acceleratia si mi-am scos o alta tigara din pachet. Am privit ceasul de pe bordul masinii si am marit viteza, facand depasiri si aratand semnul pacii celor din spatele meu care isi scoteau capul pe geam si incepeau sa ma injure. Am ajuns in fata unei cladiri enorme. Am iesit din masina si am pus siguranta. Tineam tigara intre degete si priveam in sus, tintind acoperisul cladirii. Am mai tras un fum, apoi am dat drumul tigarii jos, calcand-o cand am inaintat. Intrand in acel loc imens mi-am dat ochelarii jos. Am fost intampinata de sora mea care venise in fuga pe holul unde ma aflam, tipand ca nu-si gaseste mobilul si incepand sa injure intr-un stil mai feminin.
-Ce dracu', ai intarziat, Hinata. a spus ea privindu-ma din cap pana-n picioare. Si mirosi a fum. Iar ai fumat? O sa-ti pierzi vocea.
-Pustioaico, vediti de pampoanele din capul tau.
Am continuat sa ne ciondanim pana cand sora mea a fost chemata sa-si imbrace rochia. Mi-am ocupat locul din fata, in sala unde avea loc prezentarea.
Cand sora mea si-a facut aparitia pe podium, pot spune ca am fost mai mult decat uimita. Purta o rochie de seara, rosie, mulata si despicata in ambele parti, fara bretele, si in partea dreapta, de sub sani pana la solduli, era un spatiu acoperit cu o dantela aproape invizibila. Gatul ii era infasurat de o esarfa din pene negre, ce se asorta cu pantofii finuti, de aceeasi culoare. Parul negru il avea prins intr-un coc ciudat, specific manechinelor, iar machiajul era strident si plin de linii colorate, dar totusi incantator. A fost minunata defiland cu o gratie nemaipomenita. M-am ridicat in picioare incepand sa aplaud de nebuna. Ochii ei m-au privit si mi-a zambit, intorcandu-se si plecand de pe scena. Ea a incheiat acea prezentare si pot spune ca a fost ce-a mai frumoasa dintre toate de pana acum. Toti au inceput sa aplaude iar eu eram mandra ca o am ca sora. Era minunata. Inalta si slaba, cu sani mari si fund bombat.
Cand totul s-a terminat, o asteptam in fata cladirii. Stateam sprijinita de masina, cu capul in jos si tigara intre buzele date cu ruj rosu. Am auzit-o iesind pe usa, impreuna cu una din colegele ei. Si-au luat la revedere si a alergat spre mine. M-a luat usor in brate si si-a pus capul pe pieptul meu.
-Mersi ca ai venit sa ma iei. a spus ea uitandu-se la mine.
-Ai fost minunata, melcule.
-Nu-mi mai spune asa! Am crescut. a zis ea revoltata, incruntandu-se si tuguindu-si buzele suparata.
Am inceput sa rad si i-am pus o mana pe crestetul capului. I-am spus sa intre in masina si eu m-am pus pe scaunul soferului. Am pornit pe strazile prafuite ale capitalei, insa cu o viteza mai mica, deoarece acum era si viata surorii mele in acea masina.
Imi placea sa conduc cu viteza mare, sa-mi traiesc viata din plin, sa ma distrez si sa ma arunc in orice joc, indiferent de aventura. In liceu eram altfel, insa acum viata se schimba. De cand am castigat acel consurs de muzica, si mi-am facut o trupa, viata mea s-a schimbat foarte mult. Acum eram o cantareata de succes, cu o voce minunata si multi baieti in jurul meu. Nu ma voi plictisi niciodata de viata asta. Stateam cu sora mea intr-un apartament spatios, frumos mobilat, care avea un balcon imens, unde te puteai relaxa oricand. In timpul liber ii faceam vizite fratelui meu mai mare, Neji, sau ieseam cu prietenii la cele mai tari petreceri din oras, unde beam pana cand mi se facea rau si Naruto era nevoit sa ma duca acasa cu forta, trecand prin cativa pumni bine plasati in fata lui, deoarece opuneam rezistenta spunand ca vreau sa raman. Ma mir cum de nu ma luase deja la o paruiala bine-meritata, avand in vedere ca-l zapaceam destul de mult. Insa tineam la el, ca la un frate mai mare, bine inteles. Singura relatie dintre noi era cea strict profesionala si cea de prietenie cand nu era vorba de muzica.
Parintii mei au divortat cand eu eram mica. Mama a ales sa ne paraseasca si am stat cu tata timp de 2 ani, dar in aceasta perioada el era mai mereu beat si trist, inchizandu-se in camera lui si stand acolo tot timpul. Tin minte si acum spusele mamei mele, in acea noapte de Craciun, dupa ce bunicii plecasera:
"M-am saturat de tine si de copii! Tot ce faceti e sa-mi mancati din viata! Trebuie sa duc copii la scoala si sa-i aduc, sa stau acasa si sa fac curat si mancare, iar tu te duci bine mersi la secretara aia a ta cu sanii mari in fiecare dimineata. Vreau sa fiu libera, ai inteles? ", apoi a urcat scarile, trecand pe langa mine, care statea cu picioarele printre barele balustradei si ma sprijineam de ele cu ochii inotand in lacrimi.
Eu am fost si mama si tata pentru Hanabi, ea fiind inca prea mica sa inteleaga lucrurile bine. Avea doar cinci ani... Stia ca mama e plecata sa lucreze undeva departe si ca se va intoarce intr-o zi cu o papusa minunata pentru ea. Si acum asteapta acea zi. Mama nu ne-a sunat niciodata, nu ne-a iubit, nu ne-a dat importanta. A plecat, ne-a parasit ca pe nistre straini. Femeia aia nu merita sa fie numita mama.
Vazand ca tata continua sa bea, Neji ne-a luat cu el, pe mine si pe Hanabi. Cand am terminat liceul m-am mutat in propriul meu apartament, impreuna cu sora mea. Acum stateam bine mersi amandoua, bucurandu-ne de fiecare zi.
-Ti-e foame? am intrebat-o eu cand ne aflam in bucatarie. Eu eram jumate in frigider, cautand ceva de mancare.
-As manca o pizza. a spus e visatoare.
Mi-am luat o doza de bere din frigider, am inchis usa argintie cu piciorul, m-am sprijinit de masa de gatit si am luat o gura din lichidul rece.
-Arunca-mi si mie pachetul de tigari. am zis nepasatoare.
-Nu mai fuma! a spus ea nervoasa, aruncandu-mi pachetul in fata, lovindu-ma fix in nas.
Am zambit apoi mi-am aprins o tigara, tragand usor fumul in piept. Am parasit bucataria lasand-o pe sora mea sa-si comande faimoasa pizza. M-am dus in baie unde am dat drumul apei calde sa curga usor si am facut un dus. Senzatia data de acele picaturi fierbinti pe pielea mea era minunata. M-am imbracat intr-o fusta scurta, in carouri, un maieu negru, ciorapi plasa si mi-am refacut machiajul. Mi-am luat geaca pin piele, mi-am incaltat cizmele si am iesit din casa, aruncandu-i surorii mele un "Ies in oras, nu ma astepta. "
Am ajuns in fata unui bar, din care muzica rasuna cu putere. Am pasit inauntru si au inceput sa se intoarca capete in urma mea. Chiar aratam asa bine? Ma rog. M-am asezat la bar, comandand un pahar de whisky cu gheata. Te rog, Doamne, sa nu afle Naruto pe unde umblu eu acum, ca daca afla, de data asta mi-a promis ca nu ma mai iarta. Ma salvase de mii de ori de nebunii beti din baruri si se plictisise de asta, cel putin asa mi-a zis. Langa mine s-a asezat un tip inalt, cu un par negru, tuns scurt.
-In sfarsit ai ajuns. am spus dand ochii peste cap.
-Traficul.
A apucat de maieul meu si m-a tras spre el, sarutandu-ma brutal. Limba lui a patruns in gura mea repede si fara pic de pasiune. Ce-i drept, saruta ca dracu, dar i-am facut jocul. Dupa cateva minute bune mi-a dat drumul si a comandat ceva de baut. Pentru a mai evita orice alt sarut cu el, mi-am aprins o tigara si am privit in fata. Stateam cu coatele sprijinite de blatul barului si sorbeam din paharul cu alcool.
-Sa sti ca arati bine. a spus el privindu-mi pieptul.
-Stiu. am zis putin enervata de el. Deja ma plictisea si vroiam sa scap de el cat mai repede. Cred ca intalnirea se termina aici. am spus ridicandu-ma de pe scaun si facandu-mi loc printre multimea de oameni. Cand am iesit afara m-am oprit usor privind cerul. Am simtit doua brate incolacindu-se in jurul meu, si o palma rece facandu-si loc pe sub bluza mea urcand in sus spre sani. Am ranjit cand palma persoanei respective a cuprins sanul meu, masandu-l, cica incercand sa ma excite. M-am intors si i-am dat un pumn. M-a privit nervos ducandu-si mana la obraz.
-C***o!
-Am luat lectii de la mamica ta. am zis facandu-i cu ochiul.
M-am urcat in masina si am pornit in viteza. Ce oameni prosti. Cand o sa dau si eu de cineva cu capul pe umeri care nu se gandeste doar la sex? Mi se facuse foame asa ca am oprit la primul fast-food care mi-a iesit in cale. M-am asezat la o masa langa geam si am inceput sa caut tigarile in borseta mica ce o aveam dupa mine. Cand am vrut s-o aprind, o pustioaica cu parul lung, prins in cozi, si niste ochi albastrii mari, a dat negativ din cap spunandu-mi hotarata.
-Aici nu se fumeaza. si mi-a aratat cu degetul o placuta ce aproba spusele ei. Am injurat-o printre dinti si mi-am scos telefonul. De-odata, am simtit cum ceva rece si ud ma izbit. Pe par, pe umar si pe picioare eram uda de suc de portocale. M-am ridicat in picioare incepand sa tip nervoasa, atragand atentia.
-Ai facut-o intentionat nu? Ah, taratura ce esti!
-Ce e aia taratura? a intrebat pustioaica ce parea foarte calma.
-Sa te ia dracu! am tipat eu apucand-o de una din cozi si tragand-o cu putere, continuand sa tip la ea.
-Da-i drumul, acum!
Vocea era serioasa, nervoasa, incordata. Am dat drumul parului dintre degetele mele si am simtit prezenta unui barbat inalt in spatele meu. Am inghitit in sec, fiind panicata pe moment. "In ce am intrat..."
Mana lui mi-a apucat umarul intorcandu-ma cu fata spre el. Aveam privirea in pamant.
-Hinata? vocea acum suna mai blanda, mai dragastoasa si atat de cunoscuta.
Am ridicat capul si privirile ni s-au intalnit. Mi-a dat drumul usor apoi s-a dus langa fetita blonda.
-Esti bine? a intrebat-o el privind-o cu dragoste.
-Fata asta nebuna a tipat la mine si mi-a zis taratura. Ce inseamna taratura? fetita a apucat tricoul barbatului tragand de el si cerand o explicatie. Asemanarea dintre ei era enorma. Acelasi par blond, aceeasi ochi mari si albastri, aceeasi forma a buzelor. In timp ce blondul incerca sa-i explice fetii ca acel cuvand nu trebuie sa-l foloseasca, deoarece era un cuvant urat, eu am facut pasi spre usa Mec-ului. Am parasit cladirea si m-am oprit in parcare, ducandu-mi mana la cap. Totul era pe dos, ca deobicei si capul parca imi exploda de durere.
"Nu stiam ca ai o fata asa frumoasa, Naruto"



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 12-11-2009, 07:37 PM
RE: [Naruto] Dragoste si datorie-make by ellamanu and Nana-Ren - de Bambilici - 15-11-2009, 02:00 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 14-12-2009, 11:58 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 11-01-2010, 10:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Made in Hell Andrei. 13 6.450 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 14.382 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.544 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 7.634 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories
  A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 ╰☆ Bloody Rose ☆╮ 5 8.204 18-07-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: nibbles


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)