Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren

Deci, imi pare rau pentru intarziere. Sper sa va multumeasca si acest capitol si scuzati greselile daca mi-au scapat.
Lectura placuta! :*

Curiozitatea fata de tine

Mergeam nervoasa pe strazi, trecand pe rosu, incercand sa evit accidentele de care am scapat cu minune, vrand doar sa ajung acasa si sa ma descarc. Am ajuns repede si am urcat scarile in graba. Am intrat in casa si m-am sprijinit de usa, care se pare ca fusese pusa la loc.
Ori innebunisem, ori eram prea proasta. M-am saruat cu el in lift. Saruturile lui imi pareau atat de cunoscute, la fel si gesturile si alintul acela. Nu, nu era el, doar o coincidenta. Mi-am bagat mainile in par si m-am dus pe canapea. Hanabi se purtase ciudat. Venise la birul blondului, il sarutase cand am iesit din lift... Ah, ce-o face copila asta. Iau telefonul si formez numarul ei. Aud o melodie venind dinspre dormitoare. Isi uitase telefonul acasa. M-am dus in camera ei si m-am asezat pe patul de doua persoane. Am luat telefonul in mana, incepand sa ma uit prin el, cu gandul la acele mesaje de care imi spusese blondul.
Am facut ochii mari citind acele randuri. Cum putea o pustioaica de saisprezece ani sa gandeasca asa ceva? Am continuat sa citesc uimita, ridicandu-ma din pat si sprijinindu-ma de biroul ei, pe care l-am miscat usor si am simtit ceva tare cazandu-mi in cap, apoi jos la picioare. O agenda plina de diferite poze si desene pe care scria cu litere argintii "Privat" . Am ranjit si am inceput sa cotrobai prin acele pagini. Inimioare peste inimioare, iar numele lui era scris peste tot. Ochii mei au inceput sa urmareasca scrisul de mana, ingrijit si frumos, care se incadrat in acele randuri. Am facut ochii mari si m-am rusinat de gandurile surorii mele.
"As vrea sa-l simt in mine, acum, aici, in patul asta si sa incep sa urlu de placere. Sa-i simt mainile pe sanii mei, masandu-i usor apoi sa-i umple de saruturi calde si sa-mi sopteasca ca ma iubeste. Simplul gand ca e mai mare decat mine cu aproape zece ani ma excita si mai mult..."
Am dat pagina, sperand ca voi gasi ceva mai normal. Am citit din nou porcarii si lucruri care m-au uimit.
"De fiecare data cand ma gandesc ca sora mea e in preajma lui imi vine sa-mi smulg parul din cap. Vreau sa fiu eu mereu alaturi de el, sa-l sarut din minut in minut, ba chiar sa o facem pe biroul ala al lui. Imi si imaginez toate acele teancuri de foi imprastiate pe jos, eu in sezut pe birou si el pe scaunul lui, sarutandu-ma si facand miscari nebunesti cu limba in acel loc..."
Am inchis agenda si am aruncat-o pe pat. Copila asta nu se gandea ca abera nespus de mult? Diferenta dintre ei era de zece ani si... Defapt ce zic, motivul adevarat pentru care ma enervez e gelozia... Poate ca defapt as vrea sa fiu eu in locul ei, in acele fantezii. Mi-am dat o palma, tare, peste fata. In momentul ala Hanabi si-a facut aparitia cam bosumflata pe usa, injurand si blestemand. Cand m-a vazut a cautat cu ochii ceva, acel ceva ce se afla pe pat. Si-a dus mainile la gura, privindu-ma speriata.
-Poti sa-mi spui si mie ce-s vorbele alea pe o fata de saisprezece ani? am intrebat eu aratand spre jurnalul ei.
-Nu stiu despre ce vorbesti. s-a aparat luand agenda de pe pat si punand-o intr-un sertar. Vocea ii tremura, la fel si buza inferioara si degetele.
M-am dus langa ea si mi-am infipt mana in parul ei. Atat furia, ca la varsta ei gandea asa ceva, cat si gelozia, care nu stiu de ce o simteam asa rau in mine, m-au facut sa o trantesc pe pat cu o brutalitate pe care n-o mai folosisem asupra ei niciodata. M-am urcat peste ea si am apucat-o de tricoul galben care-l purta.
-Esti o c***a nenorocita! La fel ca mama! De-aia ne-a parasit, pentru ca-i placea sa se f*** si tata nu-i oferea ce-si dorea! Esti ca ea, nenorocito! i-am pleznit una si am enervat-o. La randul ei mi-a dat una peste fata, reusind sa ma si zgarie cu unghiile ei. Nervoasa la culme i-am dat un pumn. A inceput sa tipe si sa se zbata. Buza ii sangera, avea ochii inundati in lacrimi si tremura toata. Ma privea speriata. Am iesit din camera, incaltandu-ma si luandu-mi geaca apoi am parasit apartamentul.
Dupa 10-15 minute am ajuns in fata cladirii unde eu si blondul ne certam deobicei. Am urcat insa sus am gasit-o doar pe Sakura, un tip brunet si Ino, micuta printesa. Sakura canta la pian o melodie si Ino exersa cu acel barbat niste pasi de dans.
-Hinata, ce faci aici? a intrebat rozalia privindu-ma. Vino inauntru.
Am intrat si m-am asezat pe un fotoliu. Ino a venit spre mine privindu-ma in ochi.
-Unde e fratele meu?
-Am crezut ca e aici, de-aia am si venit...
Sakura s-a oprit din cantat si i-a rugat pe cei doi sa ne lase sa vorbim. S-a pus in fata mea si mi-a luat mainile intr-ale ei.
-Esti bine? Pari palida si, Doamne, sangerezi... a spus ea ducandusi doua degete la obrazul meu.
-Am iesit cam sifonata dintr-o bataie... am spus apoi am oftat, stergandu-mi sangele cu dosul palmei, insa acesta a continuat sa se strecoare prin cele patru zgarieturi. Sakura a adus repede o trusa de prim ajutor si mi-a pansat locul ranit.
-De ce il cauti pe varul meu? Doar ati plecat impreuna... a spus ea privindu-ma suspicioasa.
-Da, dar ne-am despartit la un moment dat, pe drum...
M-am ridicat si am inceput sa ma uit prin multimea de carti. O diploma a cazut pe podea si am luat-o in mana, citind pe ea niste chestii.
-Ii place sa cante? am inceput eu sa pun intrebari. Banuiesc ca are voce, nu l-am auzit niciodata.
-Singurii care-l aud sunt vecinii si Ino atunci cand canta sub dus, in rest e un mister. a spus rozalia chicotind.
-Unde s-a nascut si unde a invatat?
-S-a nascut in America si a facut acolo 1-12. a spus zambind. Dar de ce intrebi?
-Curiozitatea... Te intelegi bine cu el?
-Da. Avem o relatie buna, ca si veri ma refer.
-Sti cumva daca e ceva intre el si Hanabi? Adica, simte ceva pentru ea?
S-a albit la fata si ma privea uimita. A zambit si mi-a spus ca el nu se uita la ea deoarece e o minora indragostita care nu stie ce sa faca.
-Aha... Si sa zicem ca n-ar fi minora, pe cine crezi ca ar alege intre mine si ea?
-Poftim? a spus ridicand o spranceana.
-Eu... Nimic, ma gandeam la alt ceva si am vorbit aiurea. am zambit stins apoi am pus cartea ce o tineam in mana la locul ei. Imi poti da ID-ul lui?
Sakura a ranjit usor, parand multumita de ceva anume. Mi-a scris ID-ul pe-o foaie.
-Hmm... Imi pare cunoscut... Ma rog... Mersi, Sakura. Scuze ca te-am intrerupt.
-Sigur esti bine? parea ingrijorata.
Am aprobat din cap si am iesit din cladire. Ce dracu se intampla cu mine? De ce atata curiozitate pentru aceasta persoana? Hanabi... Ma purtasem urat de tot cu ea si i-am dat un pumn... Ah, dar gandea aiurea. Si ce-mi pasa? Defapt imi pasa pentru ca era sora mea mai mica. Am ajuns acasa si nu era acolo. Am gasit pe frigider un bilet in care scria "Plecata. Nu ma astepta. "
Am deschis laptopul, dupa ce m-am schimbat intr-o pereche de pantaloni negri, scurti, si un maieu tot negru, si am intrat pe mess. Mesajele de la off erau multe. Aveam ID-ul de ceva timp insa imi placea si n-aveam chef sa-l schimb. I-am dat add blondului apoi am dat drumul la muzica si am inceput sa cant...
What goes around comes around.

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 12-11-2009, 07:37 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 14-12-2009, 11:58 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de ellamanu - 11-01-2010, 10:30 PM
RE: Dragoste si datorie-made by ellamanu and Nana-Ren - de Bambilici - 10-02-2010, 10:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Made in Hell Andrei. 13 8.770 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 17.345 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 3.271 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Tears are made for people who understand life angeliqueVampire 15 10.368 19-02-2009, 04:57 PM
Ultimul răspuns: deathmemories
  A Gaara & Sasuke parody made by Jigoku and Kikyo92 ╰☆ Bloody Rose ☆╮ 5 9.072 18-07-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: nibbles

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)