12-12-2009, 11:30 PM
Buna sys :X pff tin mai intai sa`mi cer scuze pentru absenta mea enorma,desi am stiut ca ai postat ficul nu am venit sa`l citesc imediat :( (asta nu se va mai intampla niciodata).Mi`a placut enorm acest capitol,pot spune k a fost cel mai frumos capitol al ficului :X.Descrierea sarutului,al mangaierilor si a sentimentelor a fost divina.Cel mai mult eu pun pret pe monolog,care a fost peste asteptarile mele,delicatetea cu care a vorbit Ian mi`a ajuns la inima (si nu mint).Se pare ca acest cuplu mai are de trecut peste un obstacol si acesta fiind "tatal",sper din tot sufletul sa faci in asa fel incat cei doi sa nu se desparta,pentru k dak se va intampla acest lucru voi intra intr`o depresie luuuuung ;).
Ehh gata nu o sa te mai sperii mult. :))
Iti mai spun o data felicitari si muuulta,muulta bafta cu nextul care sper sa vin foarte repede.
Bye sys and kissss very sweet :X
Ehh gata nu o sa te mai sperii mult. :))
Iti mai spun o data felicitari si muuulta,muulta bafta cu nextul care sper sa vin foarte repede.
Bye sys and kissss very sweet :X
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION...
DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song