Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SHINee Love Story [Yaoi]

#1
Buna~ Este prima mea poveste...asa ca nu am multa experienta.Astept critici [stiu ca vor fi cu teancul].Enjoy ;x Saranghae :D


Capitolul 1

Sunt trezit de un zgomot alarmant.Zgomotul fiind creat de acel mic obiect numit ceas.Trebuie sa-mi deschid pleoapele,care par a fi lipite una de cealalta.Ma ridic in fund,cand ii aud vocea mamei strigandu-ma sa ma trezesc.Stau un minut in acea pozitie si ma intreb de ce m-am sculat la 6 dimineata.Inca un minut a trecut si vocea mamei iar rasuna de jos.Cand am vazut teancul de carti prafuite pe biroul meu,mi-am amintit de ce m-am trezit la ora asta...Este timpul sa-mi cunosc noua scoala si noii colegi.Ma ridic din patul moale,acoperit cu un asternut alb catifelat.Deschid ferestrele,si incep sa-mi fac patul.Apoi ma indrept spre baie,inca imbracat in pijamale,cu un prosop de culoare galbena in jurul gatului.Dupa ce am facut baie,m-am dus la mine in camera acoperit doar in jurul taliei cu prosopul galbeniu.Din parul meu drept si lung pana la umeri,de culoarea maslinelor,curgeau mici picaturi de apa,care-mi faceau unele fire sa se clatine usor.Ma indrept cu pasi repezi spre camera mea,pentru a nu ma vedea mama doar cu un prosop infasurat in jurul taliei.Deschid usa de la camera si intru inauntru.Imi aleg niste haine din dulap,si incep sa ma imbrac.Imi sterg parul cu prosopul,si apoi imi trec mana prin el,asezandu-l.Ma uit in oglinda si fac ultimele retusuri.Imi asez blugii negri,mulati pe corp,dupa care tricoul de culoarea albastru inchis.Imi pun bratarile si lantisorul,imi iau geanta de pe pat cu toate cartile,si ma duc jos.Mama ma astepta cu micul dejun pregatit.
-Buna dimineata!
-Buna dimineata,mama.
-Cum ai dormit?
-Bine...doar ca sunetul enervant de dimineata mi-a facut ravagii prin vise...
-O sa te acomodezi.Si,esti emotionat?
-Nu.Pana la urma nu e cine stie ce.
-Sper sa te intelegi bine cu cei de acolo.Si ai grija sa nu faci prostiute.
-Da...o sa am.
Mama mea este o femeie de treizeci si opt de ani,cu parul de culoarea maslinelor,inalta si slabuta.Ma inteleg bine cu ea,si este o femeie extrem de calma.Dar totusi,fiecare om are limitele lui,nu?Imi place cum e ea,si nu as vrea niciodata s-o aduc in stare sa se enerveze atat de rau.Imi termin micul dejun,si pornesc spre usa.Imi pun geanta jos,si incep sa ma incalt cu tenesii negrii.
-Mama am plecat!
-Sa ai o zi buna.
-Multumesc.
Si am pornit.Sper sa nu ma ratacesc.Ma indepartez de casa,ajungand in padure,unde vantul bate printre crengile copacilor,facand frunzele cele aurii sa cada una dupa alta.Ma simteam ca si cum visam.Un vis frumos,foarte frumos.M-am oprit pentru o clipa in mijlocul padurii,privindu-i cu mirare frumusetea.Nu a durat mult admirarea,caci mi-am adus aminte ca trebuie sa ajung la scoala.Incep sa strabat padurea ce-mi desparte casa de scoala.Merg privind in jurul meu,si in fata mea pe o alee se vede o cladire.Cred ca aceasta trebuie sa fie scoala,imi spun in sinea mea.Am mers pe acea alea,si eram asurzit de glasul incantator al pasarelelor.Cand am ajuns in dreptul cladirii,am vazut o multime de copii veseli,care intrau pe poartile uriase de fier.I-am urmat,facand acelasi lucru.Eram foarte dezorientat.Ca un strain intr-o alta lume.Ma uitam peste tot,foarte curios.Incet incet m-am apropiat de intrarea in scoala,cand gardianul scolii m-a oprit:
-Legitimatia!
-Sunt nou in scoala...
-Serios?
-Da...
-Atunci hai la biroul dirctorului!
Am incercat sa spun ceva,insa m-am dat batut.L-am urmarit pe gardianul urias pana la biroul directorului.A batut la usa cand un glas gros de barbat se auzi:
-Intra.
Gardianul m-a impins inauntru dupa care m-a urmat.
-Ce s-a intamplat? A intrebat directorul.
-Spune ca este nou in scoala.Asta inseamna ca trebuie repartizat.
-O...Da.Multumesc.
Gardianul ne-a lasat pe mine si pe director singuri in biroul sau.Era imens,si o groaza de diplome.El se uita prin niste dosare,cand deodata tresari:
-Stiu!Hai cu mine.
A trecut pe langa mine luandu-ma de mana pana la iesirea din birou,si spunandu-mi sa-l urmez.Asta am si facut.In minte imi veneau multe intrebari.Unde merg?Toti copii se uita la mine ca la un magar...Ce e asa ciudat la mine?Ma uitam prin jur derutat,neobservand ca directorul s-a oprit in dreptul unei clase.Eu linistit imi continuam drumul uimit.Insa directorul m-a tras de mana.A ciocanit la usa si am intrat urmadu-l foarte timid.
-Buna dimieata~! Au strigat copii in cor.
-El este noul vostru coleg si de asemenea frate!Intampinati-l cum se cuvine.Te rog sa te prezinti!
-Desigur.Buna dimineata!Ma numesc Taemin am 16 ani si sunt nou in scoala si in oras.Sper ca nu va voi crea probleme si ca ne vom intelege bine.
-Te rog frumos sa te asezi undeva.
Am cautat cu privirea un loc unde sa ma asez...Era decat unul singur intr-un colt.Convenabil.M-am indreptat usor spre acel loc,si uitandu-ma in jur.Toata lumea ma privea cu niste ochi foarte mari,si uimiti.Ajung in dreptul bancii,imi scot servetelele umede,si incep sa sterg putin banca.Dupa aceia imi scot cartile,si ma pun in banca.Directorul a plecat din clasa.Dupa un minut s-a auzit si soneria.Eu nu stiam ce ora vom avea,asa ca am scos tot ce aveam in ghiozdan.Un baiat din dreapta mea cu parul de culoare blonda,vopsit si ochii negrii mi-a soptit ca avem Engleza.I-am dat din cap semn de multumire,si mi-am scos manualul si am pus capul pe banca asteptand linistit.


Va multumesc ca ati citit.Daca va place,voi face si al doilea capitol.[/b]
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#2
Buna!
In regula, inceputul acesta este bunicel pentru primul tau fan fic si chiar imi place cat de cat, insa se vede ca mai ai de lucrat, dar cu timpul vei reusi sa evoluezi.
Capitolul are mici probleme care pot fi retusate - asta bineinteles daca doresti - ...

Descrierea: sa fiu sincera nu prea este asa multa, adica e ceva descriere, insa nu una chiar asa importanta si interesanta. Incearca sa captezi atentia cititorului mai mult, incearca sa descri mai pe larg ceea ce este in jur pentru ca cititorul sa-si poate imagina ceea ce tu descrii. Exprima mai amanuntit ceea ce simte personajul tau, nu-l face sa para a fi o masinuta teleghidata, fa-l sa para cat mai real, cat mai natural, fiindca povestea ta este lumea lui, ceea ce inseamna ca personajul tau prinde viata in poveste.

Dialogul: in unele locuri este cam sec. Incearca sa te joci mai mult cu minunatele cuvinte! Invata sa imbini dialogul cu descrierea ceva mai mult...

Greseli de tastare/scriere sau exprimare: am observat anumite greseli care nu sunt chiar asa minore, insa nu are nimic, pe viitor incearca sa fi ceva mai atenta. Reciteste capitolul inainte sa-l postezi si asigura'te ca nu are greseli [ eh, daca mai scapa unele mici nu are nimic, pana la urma: cu totii gresim si din greseli invatam! ]

As mai avea si alte cateva lucruri de spus, insa imi este cam somn asa ca imi voi edita postul dimineata si voi continua cu ceea ce mai am de spus. Sper totusi sa nu te deranjeze acest post!

Apropo acest topic nu ar trebui sa fie la aceasta sectiune, deoarece exista o sectiune speciala pentru fic'uri Yaoi & Yuri... Presupun ca topicul va fi mutat la aceea sectiune cat de curand!

* Z-Bye *

#3
Oh...cred ca n-o sa mai continui.O sa mai lucrez la ea si am s-o postez mai tarziu...As dori sa nu mai posteze nimeni dupa mine:| Sorry for off-topic :( Imi pare sincer rau.Am sa mai lucrez.^^
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.477 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.170 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 9.874 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 3.885 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Just a dream [ SHINee inspired ] BlueBunny 8 5.828 30-08-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Dskk
  Love story! Laylaa 10 5.199 24-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 10.925 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 35.830 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.667 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.097 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)