Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Not another love story . . .

#1
Paai, sper ca o sa va placa tinand cont de faptul ca e primu` meu fic yaoi xD. Exaact, diars, nu am ce face si m-am gandit sa scriu o mica povestioara hot , o sa intelegeti voi daca cititi. Va fi la unele capitole +18 ;;), sper ca o sa comentati cu placere.
Lectura Placuta !


~ Intoarcerea ~


***

Se pare ca o zi ploioasa imi anunta intoarcerea in New Jersey. Si normal, adevarul e ca nu prea aveam la sa ma astept. Mi-am ciufulit parul blondin, cu cateva suvite ce aduceau catre un auriu pur. Am tusit usor, sec, din cauza prafului din camioneta cu care mergeam. Nu era a mea, ci a unui prieten ce venise sa ma i-a de la un aeroport, ce desigur, era un fel de cowboy. Sincer sa fiu, niciodata nu i-am inteles pe oamenii de genul, dar nu conta acum, cat ma ajutau.

Surad la gandul meu, apoi imi dau jos tricoul negru, ramanand la bustul gol, si blugii stransi, negri. Mi-am indreptat spatele, rezemandu-mi capul de ferestra murdara, in timp ce-mi aruncam privirea verzuie asupra imprejurimi. Lume buna, multe magazine, un mall, copii mici...Ce mai, exact orasul din care plecasem acum cinci ani. Mai exact, plimbatul prin lume, doi in Londra, unul in Grecia, iar doi in Japonia.
Chiar daca ploua tare, aerul din jurul nostru era foarte fierbinte, cald, incat ma facea sa transpir si sa respir tare greu. M-am incruntat usor, stergandu-mi mica picatura de transpiratie de pe tampla cu marginea tricoului.
Un sunet tampit, harait , se aude dinspre scaunul soferului, iar eu imi intorc privirea sa vad ce se-ntamplase. Se pare ca Jason, caci asa-l chema pe amicul meu, daduse drumul la casetofonul enervant ce canta o melodie care-mi intindea nervii la maxim. Am inchis ochii, incercand sa-mi pastrez oarecum calmul, ascultand ritmul idiot al cantecului. Era un countrey vechi, oribil, ce-mi seca energia normala.
Oftez scurt, apoi imi trec mana prin par, intinzandu-mi bratele obosit. Oare cat mai aveam pana la ferma parintilor mei ?
Da, de mic copil locuisem la o firma, foarte placut vara, dar la saisprezece ani ma mutasem in propriul meu apartament din centrul orasului. Foarte modern, asa cum imi placuse mie pe atunci.

Ploapele mi se inchid usor-usor, si somnul ma i-a, purtandu-ma in lumea viselor. Poate trec ore bune, dar aud o bataie in portiera ce ma face sa tresar. Casc obosit, intinzandu-ma, apoi deschid ochii, aruncandu-mi privirea afara. Se inserase, si se pare ca ajunsesem la ferma. Cateva felinare luminau o carare ca duceau catre o casa mare, cu trei etaje, iar altele luminau o alta, ce ducea catre grajduri.
Luna se ascunsese dupa nori, iar aerul devenise racoros. De lene, mi-am luat un hanorac pe mine si am coborat din masina, zambiindu-i vesel mami, apoi dand mana cu tata. Un val de caldura parinteasca, poate de dor imi incalzeste inima. Le dusesem dorul, ce-i drept.

Ma las condus de parintii mei in casa, incepand sa le povestesc tot ce facusem pe timpul drumului, incercand din tot posibilul sa evit intrebarile legate de iubitii mei. Nu avusesem parte tocmai de relatii placute, fusesem ranit in urma cu doua luni si parintii mei aflasera despre cel care facuse asta. Un zambet stins imi apare pe chip cand gandul imi zboara la imaginea placuta a lui Shun.
Brunet, cu ochii safirii , inalt si bine-facut. Cum sa nu-ti placa ? Ah, si personalitatea lui, puternica , tot timpul atat de rebel, de abia daca-i pasa de altii, asa cum nu-i pasase de mine.
Ma uit in alta parte, inlaturandu-mi gandurile proaste, apoi ii zambesc mai mult fals decat cu iubire mamei mele care tot spunea ceva acolo. Sincer sa fiu, nu dadeam atentie, eu eram atent afara, la cineva .

Statea rezemat de copacul de langa grajduri, uitandu-se catre mine, sau la fereastra ce era deschisa. Nu puteam sa-mi dau seama cine era, intunericul il invaluise complet, si nici lumina placuta a lunii nu-i descoperea chipul.
M-am scuzat politicos, apoi m-am ridicat brusc de la masa, iesind in fuga afara. Eram foarte curios, iar inima parca-mi statea in loc dintr-un motiv secret mie. Inca eram la bustul gol si simteam o privire intensa urmarindu-ma din umbra. Am tresarit fara sa vreau, apoi am alergat catre acel copac, dar acum numai era nimeni.
Ma uitam ca prostul in jurul meu, fara sa-mi dau seama unde putuse sa plece cel care eram sigur ca fusese aici. Poate, poate mi se paruse...M-am intors brusc, auzind o miscare langa un tufis. O veverita, mi-am spus, apoi am oftat scurt, dand sa plec cand am simtit mana cuiva cuprinzandu-mi inceheitura.
- Si mie mi-a fost dor de tine, Dylan !
Am auzit o voce cunoscuta, iar respiratia mi s-a taiat. Am inghitit in sec, intorcandu-mi foarte incet privirea catre cel care vorbise.

Era Shun. Statea rezemat de copac, tinandu-ma de mana, ranjiind in coltul gurii. Ma privea cu pofta, apoi a coborat incet cu ochii aia ai lui in care te pierdeai si fara sa vrei, catre pieptul meu.
-Ce cauti aici ? L-am intrebat brusc, privindu-l cu ochii mari, dandu-mi suvitele de par la o parte de pe frunte.
- Te vizitam !
Raspunse pe un ton dulce, apropiindu-se cu pasi lenti de mine.

___________
E primul...>.<" de genul *smile*
Sper ca o sa va placa...Sa-mi spuneti daca nu, eu tot o sa-l continui ^^.
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#2
WOW draguta ideea, trebuie sa spun. Nu am mai vazut ceva de genul asta pe aici pe forum, adica legat de cowboy si ferme. Viata la tara e mult mai interesanta decat credeam eu. Poate ma mut pe acolo un timp cine stie. Revenind la text, imi place cum povestesti. Crde ca am vazut o greseala de genul 'i-a' cand trebuia 'ia'.
OK, Shun baiatul ala pare cam pervers. Ce relatie au avut, hmm?
Vreau neaparat next si foarte repede, sunt foarte curioasa de ce o sa se intaple. Nu mai am nimic de comentat, sooo spor la treaba si vreau sa vad de ce ai pus limita aia de 18+ la unele capitole. Stii tu ce vreau sa spun.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
ei bn,am fost plecata in oras si de-abia acum comentez ficul tau..:( vroiam sa fiu prima dar se pare ca DeDal Notorius mi-a luat-o inainte.:)) sa revenim;imi place,are un mister ficul tau,avand in vedere ca totul se petrece undeva la tara si baiatul ala,Shun....mdah,e pe gustul meu:d ma bucur ca ai scris un fic yaoi,deci e primul-felicitari!:* e foarte bun..sa nu ma tii mult in suspans,ok?astept urmatorul capitol,draga.:)

#4
Ei bine:> Nu prea citesc ficuri de genul asta dar al tau pare foarte interesatn :> De aceea, o sa continui sa ti-l citesc. Descrierea e la locul ei, dar parca mai mergea. Dialogul, 2 replici :)) nu e sec, iar actiunea nu e grabita. Am vazut o greseala de tastare da` nu e grav. Oricum, astept next si nu uita sa ma anunti cand il pui, chiar daca o sa il citesc dupa ce vin de la munte :))
[Imagine: EnvYQ.png]

#5
Waaaah! O_o Mi-ai incantat ochii! In sfarsit ceva care sa ma binedispuna si pe mine, macar intr-o mica masura!
Imi place mult de tot inceputul, chiar nu am nimic de comentat, pana acum totul este ireprosabil!
Abia astept sa vad continuarea! :>

Spor la scris! :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#6
Uh! Un nou fic de-al tau, inca o placere pentru ochii mei si nu numai. Eu chiar nu m-as descurca cu atatea ficuri, insa ma bucur ca tu o faci!
Ideea e, ca intotdeauna, originala, nu am ce spune. E inca un fic perfect de-al tau!
Uh, inca de pe acum imi place atitudinea lui Shun. Ma intreb ce cauta acolo... uuu, abea astept sa aflu:X
Greseli de tastare nu am vazut deloc, iar despre figurile de stil nici nu e nevoie sa mai mentionez pentru ca ti-am spus de nenumarate ori cat le ador.
So... astept nerabdatoare continuarea! Bye si spor la scris... la cate ficuri ai, vei avea nevoie si... abea astept continuarea la "Timp oprit" :>:> :*
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#7
Thx pentru comentari, diărs *smile* . Sper că o să va placă acest capitol, un fel de cadou de anu` nou .
Lectură Plăcuta and Happy New Year !


~ El ? ~

***

Vor trece zile, luni, ani, până să realizez că Shun este în faţa mea. Că mă priveşte cu acel rânjet pervesc pe buzele sale, acea privire de gheaţă, dar în acelaşi timp atât de călduroasă.
Înghit în sec, privindu-l mai bine pe brunet. Un vânt rece bate, făcându-i şuviţele întunecate să fluture încet în vânt.
Încerc să-mi eliberez mâna din strânsoarea acestuia dar nu-mi da drumul. Ce tot are ? Mă încrunt, spunându-i şoptit să-mi dea drumul, încercând să nu ţip, chiar nu vroiam ca mama să-l vadă pe brunet aici, şi-n aceasta ipostază atât de tâmpită.
- Ai rămas fără cuvinte, frumosule ? Ce-i ? Ţi s-a dus dragostea atât de repede pe care mi-o purtai ?
Întrebă pe un ton suav, sexy, întorcându-mă în aşa fel încât el era pus peste mine, iar eu eram trânit pe iarbă. L-am privit cu ochii mari, încercând să-l fac să-mi dea drumul, dar nu i-am răspuns la întrebări. M-a urmărit atent cu privirea, apoi şi-a apropiat chipul de al meu, trecându-şi încet limba peste buzele mele.

M-a sărutat încet, delicat, aproape ne-atingându-mi buzele, în timp ce ochii negri, reci, mă priveau atenţi, de parcă ar fi vrut să-mi ţină minte fiecare părticică a corpului sau a feţei.
Îmi strânse mâna, apoi coborâ uşor cu săruturile pe gât, plimbându-şi mâna libera pe pieptul meu, făcându-mă să încep să respir greu. Deja îmi venea să-mi dau blugii jos de pe mine, să mă arunc pe el, iar imagini interzise îmi inundau mintea imediat ce acesta mă atingea.
Îşi coborâ mâna către şliţul blugilor mei, schiţând în colţul gurii un rânjet pervers.
-Nu, Shun, nu fă asta !
M-am trezit că spun dintr-o dată, strângându-l instictiv de mână, ochii mei privindu-i pe ai săi, apoi mi-am lins buzele, simţind gustul dulce-acrişor al buzelor sale. Ah, acum îmi făceam singur mai multă poftă.

Cred că s-a uitat la mine clipe lungi, minute ce parcă se transformau în ore, pentru că simţeam că dacă şi-ar fi întors privirea de la mine aveam să devin praf, un simplu om, un nimeni, mai bine spus.
Am inspirat adânc, iar Shun a zâmbit simplu, eliberându-mi mâna. S-a ridicat în genunchi, trăgându-mă foarte aproape de el, strângându-mă tare în braţe.
Mi-a sărutat încetişor fruntea, mângâindu-mă delicat pe spate. Ce se întâmplase cu el ? Acum câteva minute vroise să mă f*tă şi acum se comporta cu mine de parcă eram o păpuşă de porţelan ?
Clar, îi luasera extratereştri creierul cât timp eu mă gândeam, alt răspuns numai aş putea să găsesc.
-Shun...eÅŸti bine ?
Am murmurat, ridicându-mi privirea "inocentă", numai inocent nu eram eu, uitându-mă atent la el. Pe chipul său a apărut un zâmbet dulce, apoi s-a uitat către mine.
-Sunt bine, Dylan. Iartă-mă dacă am fost rău intenţionat, n-am vrut, doar că ţi-am dus dorul, scumpul meu.
M-am uitat perplex la el, de parcă tocmai mi-ar fi căzut ceva în cap. De când măsa mă alinta el pe mine ? Se trezise cumva la realitate sau care era faza ?
Dar, sincer să fiu, îi adoram glasul. Atât de suav, şoptit şi melodios. Aş fi vrut să-l aud încontinuu, nu mă puteam sătura de el.
Ştiu ! Poate că vroia să mă bage în patul lui, aşa, ca o simplă aventură, apoi să uite de mine.
Sau poate că mă iubea cu adevărat, şi nu vrusese să-mi facă nimic rău. Da, asta era. Shun nu ar fi fost vreodată de ceva atât de îngrozitor încât să mă lase singur, nu, brunetul mă iubea.

Mi-am întors privirea către alee şi am văzut o siluetă masculină apropiindu-se încet de noi. Luna i-a luminat chipul, avea trăsături frumoase, ce-i drept. Ochii verzi sau albaştrii, nu-mi puteam da seama, dar părul îl avea roşcat cu căteva şuviţe şatene. Am zâmbit , iar Shun m-a ridicat o dată cu el, nu ştiu de ce, dar m-a strâns mult mai tare în braţe, de parcă ar fi vrut să mă protejeze de ceva.
- Ce se întâmplă, Shun ? Ăsta e iubiţelul tău ?
A întrebat tănarul, apropiindu-se de noi, apoi am putut observa că avea cel puţin douăzeci şi nouă de ani sau treizeci. Mda, numai era aşa tânăr.
Dar de unde-l cunoÅŸtea pe Shun ?
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#8
Prima!? am onoarea..:)) incep: greseli nu am vazut,cee ce e foarte bn,continua.Da,ma afund tot mai mult in secretul asta al lor :-?si barbatul ala cn este?ce se va intampla?doamneee,zici ca stau pe jar=))o sa ma ard odata si-odata.Si din nou m-ai lasta cu ochii in soare...reao!:)) glume,mdah,nu pot sa jignesc pe nimeni,mai ales pe tn draga.Si mai e si reveilonu'.Ei bn,ca tot veni vb de revelion,sa ai parte de un an mai bun,in caz ca asta nu a fost asa si multa fericire in familie,alaturi de cei dragi:*eu te pup si iti urez spor la scris,sa ne uimesti dupa sarbatorile astea:P

#9
Buna! Un nou capitol! Uh, nici n-ai idee cat ma bucur. Ador atitudinea lui Shun, iar numele e absolut superb. Mereu mi-a placut acest nume. Ce pot sa spun... ma atrage acel barbat misterios, mi se pare interesant si am impresia ca el va juca un rol destul de important in poveste-sper sa nu ma insel. Sincer, nu prea-mi vine sa cred ca acesta e primul tau fic yaoi, e prea superb, insa, la cate ficuri ai, si toate geniale, nici nu stiu de ce sunt asa surprinsa.
Greseli de tastare nu am vazut absolut deloc, iar figurile de stil sunt superbe. Imi place cum descrii sentimentele baiatului.
Ei bine... astept cu drag continuarea, draga mea! La multi ani si un an nou fericit:*
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#10
Iarta-ma ca apar cu un comentariu asa tarziu, sunt irecuperabila, stiu, insa chiar nu am avut timp. [ Am dormit in loc sa citesc, rusine sa-mi fie! Apoi nu m-am oprit din dans, deci, din nou, rusine sa-mi fie! ].
Nimic de rau despre noul capitol, mi se pare foarte incitant, imi place mult cum ai descris actiunea [ action, action :> ]. Ce am de comentat in privinta acestui nou capitol este faptul ca nu stii cand urmeaza propozitiile incidente.
Exemplu:
'' -Nu, Shun, nu fă asta !
M-am trezit că spun dintr-o dată [...] ''.
De fapt, era pur si simplu '' - Nu, Shun, nu fa asta! m-am trezit ca spun dintr-o data [...] ''. Incearca sa pui mana pe un roman, sa vezi, sau macar citeste alte ficuri. [ Daca o faci sa nu te superi pe mine, iti spun asta in speranta ca te vei imbunatati ^^ ].
Ce mai am de comentat este ca lasi spatiu dupa semne cand nu trebuie si cand trebuie nu il lasi:
'' -[spatiu], Shun, nu fa asta[nu lasi spatiu]! ''. In rest, totul e ireprosabil.
Mai am o nelamurire: Cum il saruta fara sa il atinga cu buzele? :)) Daca am citit gresit, iarta-ma, sunt nedormita de aproape doua zile, dar daca nu am citit gresit, as vrea o explicatie, daca nu cer prea mult. Nu inteleg la ce te referi.

Anyway, e un capitol frumos, iti doresc spor la scris in continuare si un an nou fericit:*. La multi ani! :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.477 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.170 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Love story! Laylaa 10 5.198 24-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.666 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 11.813 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.626 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith
  Love story Hetalia 31 22.729 02-07-2010, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Love Story LM.C (yaoi) +18 yaoi maniac 0 2.735 22-06-2010, 01:49 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.082 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  A love story sakura_love_sasuke 14 13.559 02-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Shadow.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)