Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Vampire Knight] Viata Myei

#1
Sall loome, acesta este noul meu fic despre vk, sa lasati com. Am si pers. create de mine dar si pers din anime-ul VK.

Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Hino Matsuri din anime-ul/manga-ul Vampire Knight si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.



CAPITOLUL 1

Mya:" E frig, totul pare amortit. Deodata simt o umbra rece cum imi sufla in ceafa. Ma intorc brusc si ii observ din prima ochii de culoarea sangelui. Incep sa tip si sa fug cat ma tin picioarele. Ma opresc incet si ma uit in urma, nimic. Dintr-o data ma trezesc prabusita pe jos, tipul ma ataca fara mila lasandu-mi o urma adanca si insangerata pe gat. Imi dau ultima suflare iar privirea mi se impaienjeneste.
- Mya scumpo, trezestete! aud o voce blanda si ingrijorata. Tresar speriata si incep sa respir din ce in ce mai repede, dandu-mi seama ca e doar un alt cosmar. Pe pat langa mine sta mama care pare ingrijorata de starea mea
- Draga, iar visul ala?
- Da mama.
- Oh, iubito este din cauza ca esti prea stresata.
- Nu mai suport! Totul e asa ciudata, de ce?!
- Nu-ti fa griji draga. Uite eu trebuie sa plec la tribunal, vezi sa nu faci ceva nesabuit.
- Da sigur. Cand am facut eu ceva nesabuit?
Mama parasi incaperea si porni spre tribunal. Este avocat iar in ultimele zile are cam mult de lucru. O cheama Kaori si este o femeie grozava, foarte inteleapta si buna, ma inteleg perfect cu ea si o iubesc foarte mult. Tata a murit cand eram mica , nici nu stiu cum arata, doar eram un bebelus. Cat despre acel cosmar, sunt obijnuita, il am mai mereu. In urma cu 4 ani am fost atacata de un ... vampir. Acesta ma transformat si pe mine intr-o creatura a noptii. De fiecare data cand imi e sete ochi mei cei caprui i-au o nuanta rosiatica precum sangele. Sunt o vampiroaica de nivelul B si ca toti din rasa mea am o putere- pot misca diferite obiecte. Deacea trebuie sa merg intr-un loc special pentru cei ca mine si anume la Academia Cross, acolo unde exista doua clase, cea de zi si cea de noapte. Clasa nocturna este formata doar din vampiri si acolo urmez eu sa ma duc.
Mya:" Ma dau jos din pat si ma indrept spre baie, dupa ce imi fac toaleta ma hotarasc sa ma schimb in haine de casa, un maieu purpuriu si o pereche de blugi negri mulati. Dupa ce imi fac dezordonatul de pat, ma indrept spre raftul de carti, de unde imi aleg cartea preferata. Ma asez pe canapeaua de piele si deschid cu grija cartea. Era despre chesti stintifico-fantastice, o coperta mai groasa verde acoperea acele pagini vechi si scrijelite. O aveam de mult si era cam prafuita, exact ca o carte pentru vraji. In general imi placeau lucrurile de genul asta. Cred ca am citit cartea asta de trei zeci de ori si tot nu m-am plictisit de ea. Asa imi omor eu timpul. Intr-un fnal sosi si mama, care si ea era tot vampir.[ In mare parte seman cu ea, cu parul saten, ochii caprui si trasaturile fetei, care sunt foarte fine si frumoase- asa arata mama mea iar eu seman cu ea.] Aceasta isi lasa paltonul si geanta pe fotoliu si vine spre mine pentru a ma intampina:
- Draga, ce faci?
- Bine mama, tu?
- Uite, am ajuns in sfarsit acasa.
- Ma bucur pentru tine, zic eu lasand capul in jos.
- Da' ce-i cu moaca asta?
- Sunt doar plictisita, in ultima perioada.
- Nu vei mai fi. Cand o sa te duci la academia aceia iti promit ca vei fi fericita.
- Sper- oftez eu privind pe fereastra.
Mya:" In noaptea asta stau linistita in camera mea, acolo unde imi petrec cel mai mult timp, incaperea in care stau nu contine prea multe lucruri, doar mobilier si cateva papusi de portelan care le colectionam cand eram mica. Stau lungita pe pat, cu ochii pe tavan gandindu-ma la faptul ca in curand voi parasi casa unde locuiesc. Intr-un fel imi pare rau intr-un fel sunt fericita ... cine stie cum o fi la Academia Cross?









Ti l-am pus eu, disclaimerul. * Denny *

#2
CAPITOLUL 2

Afara se lumina, pe albastrul pur al cerului isi facu loc mandrul soare, care incearca din rasputeri sa ma trezeasca. Printre draperiile de la fereastra, razele fine si lucitoare patrund usor, mangaindu-mi bland fata cea catifelata. Deschid ochii incetisor si incep sa ma intind si sa casc, fiind extrem de obosita. Stiu insa ca astazi trebuie sa vizitez Academia. Nu trecu cinci spre zece minute de cand m-am trezit si eram gata deja. Purtam uniforma clasei de noapte, care statea foarte bine pe mine. O ultima privire in oglinda din camera mea a fost ultimul lucru pe care l-am facut in casa aceasta. Imi iau larevedere de la draga mea camera, dupa care pornesc hotarata spre "noua mea casa".
Dupa ce am ajuns la academie, am ramas complet blocata. Ochii mei cercetau fiecare coltisor iar inima imi batea rapid de emotii. Totul pare un vis, nu credeam niciodata ca exista un loc pentru cei ca mine, un locusor atat de minunat. Pasesc increzatoare pe poarta academiei, acolo unde totul pare desprins dintr-un vis frumos, de departe am zarit niste copaci uriasi cu niste tulpini puternici si niste ramuri strani, cu coroanele lor zvelte si mandre, par a fi ca niste gardieni ce protejeaza acest lacas de cultura. Ma indrept spre biroul secretarei pentru a-mi depune dosarul. Secretara este o femeie in jur de patru zeci de zni, cu parul putin carunt, ochii sai cei negri emanau o oarecare caldura, era o persoana foarte primitoare si destul de cumsecade. Dupa ce imi depun dosarul imi iau larevedere de la dansa dupa care ma hotarasc sa fac cunostinta cu noi mei colegi ai clasei nocturne. Fiind foarte emotionata deschid usa de la clasa de noapte foarte incet, facand-o sa scartaie. Sunetul produs de balamalele vechi ale usi este foarte inervant incat am incruntat expresiv din frunte . La straniul sunet produs de catre uzatele balamale, toti cei din clasa de noapte isi indreapta suspicios privirile catre mine. Fiind rusinata am ramas in pragul usii si intreb la vrajeala:
- Asta este clasa de noapte, nu?
- Exact, imi raspunde o blondina cu par lung si carliontat.
- Atunci am nimerit bine , spun eu facand cativa pasi spre ei.
- Tu esti fata cea noua? ma intreaba un tip blond cu ochii verzi spre albastru si cu zambetul pe buze.
- Da, eu sunt. Presupun ca stiti ca sunt vampir ca si voi, zic eu zambind sarcastic, descoperindu-mi colti. Atunci blondul imi spune pe un ton arogant:
- Stii, de ce nivel esti, ma rog? Noi cei de aici suntem vampiri nobili, adica de nivelul B, nu poti fi de alt nivel in afara de A sau B , daca esti nu te putem primi. Intelegi draga?
- Si eu sunt tot de nivelul B. Atunci el ma privit adanc in ochii, parca sa vada daca l-am mintit si zise:
- Daca e adevarat, arata-ne puterea ta, orice vampir nobil are una.
In momentul acela, iam zambit satifacator apoi mi-am indreptat privirea spre catedra unde stateau de obicei profesori, printr-o singura miscare gratioasa a maini, catedra a inceput sa se miste, astfel plutind in aer. Asa iam lasat pe toti cu gura-cascata.
- Poftim, acum esti multumit? spun eu lasand usor obiectul jos.
- Da. Acum nu mai am indoieli, spune acesta uitanduse in jos, ca un catelus bland.
- Cum te cheama? aud o voce de baiat.
- Ma numesc Mya Mysaki.
- Ma bucur de cunostinta Mya, eu sunt Kaname si sunt reprezentantul dormitoarelor Lunii.- zise acesta pe un ton bland.
- Incantata, Kaname.
Mya:" Deja ma simt foarte bine, sunt prntre prieteni acum, nu mai am ce griji sa imi fac, presimt ca aceasta e casa mea adevarat".

#3
Hello, din nou, te rog frumos sa pui disclaimer ^^ daca nu iti inchid ficul.

Hwaiting !



Asta e :

Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Hino Matsuri din anime-ul/manga-ul Vampire Knight si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#4
Hello manu is here. Am promis ca voi citi si celalalte ficuri ale tale si ma voi tine de cuvant. Sa incepem cu primul lucru. Nu ai disclamer. Daca nu sti numele creetorului animeului, cred ca nu incalci vreo regula - aici sa ma corecteze ceilalti va rog, daca incalc sau nu - e de ajuns sa scri "Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul - depinde cu ce anime vrei sa faci - si nu fac profit de pe urma lor" Sa vedem primul capitol

(04-07-2010, 11:19 AM)Iryna A scris: Sall loome, acesta este noul meu fic despre vk, sa lasati com. Am si pers. create de mine dar si pers din anime-ul VK.

Si aici urma disclamerul:"Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Vampire Knight si nu fac profit de pe urma lor"



CAPITOLUL 1 Vad ca scri cu P.O.V., e mai usor de inteles asa ^.^

Mya:" E frig, totul pare amortit. Deodata simt o umbra rece cum imi sufla in ceafaAici vroiai sa spui cred eu, respiratie rece :-?, dar mai sti ^.^. Ma intorc brusc si ii observ din prima ochii de culoarea sangelui. Incep sa tip si sa fug cat ma tin picioarele. Ma opresc incet si ma uit in urma, nimic. Dintr-o data ma trezesc prabusita pe jos, tipul ma ataca fara mila lasandu-mi o urma adanca si insangerata pe gat. Imi dau ultima suflare iar privirea mi se impaienjeneste.Scarry O.O, dar imi place >:)
- Mya scumpo, trezestete! aud o voce blanda si ingrijorata. Aliniat Tresar speriata si incep sa respir din ce in ce mai repede, dandu-mi seama ca e doar un alt cosmar. Pe pat langa mine sta mama care pare ingrijorata de starea mea
- Draga, iar visul ala?
- Da mama.
- Oh, iubito este din cauza ca esti prea stresata.
- Nu mai suport! Totul e asa ciudata, de ce?!
- Nu-ti fa griji draga. Uite eu trebuie sa plec la tribunal, vezi sa nu faci ceva nesabuit.
- Da sigur. Cand am facut eu ceva nesabuit? Vezi ca intinde spre sec, dupa parerea mea ^.^
Mama parasi incaperea si porni spre tribunal. A disparut descrierea lume O.O, lasand ironia la o parte, aici nu ai descriere defel =_=" Este avocat iar in ultimele zile are cam mult de lucru. O cheama Kaori si este o femeie grozava, foarte inteleapta si buna, ma inteleg perfect cu ea si o iubesc foarte mult. Nu stiu daca s-a mai auzit de asa ceva, dar aici descrierea e seaca, in traducere, nu o ai aici :| Tata a murit cand eram mica , nici nu stiu cum arata, doar eram un bebelus. Cat despre acel cosmar, sunt obijnuita, il am mai mereu. In urma cu 4 ani am fost atacata de un ... vampir. Acesta ma m-a transformat si pe mine intr-o creatura a noptii. De fiecare data cand imi e sete ochi mei cei caprui i-au o nuanta rosiatica precum sangele. Sunt o vampiroaica de nivelul B si ca toti din rasa mea am o putere- pot misca diferite obiecte Daca e sa ne luam dupa anime, nu toti au telekinetica - asa se numeste puterea de a misca obiectele cu puterea minti - au si alte puteri. Deacea trebuie sa merg intr-un loc special pentru cei ca mine si anume la Academia Cross, acolo unde exista doua clase, cea de zi si cea de noapte. Clasa nocturna este formata doar din vampiri si acolo urmez eu sa ma duc.
Mya: Ai un P.O.V. la inceput, nu iti mai trebuie altul, e de ajuns unul pentru un personaj :-"" Ma dau jos din pat si ma indrept spre baie, dupa ce imi fac toaleta ma hotarasc sa ma schimb in haine de casa, un maieu purpuriu si o pereche de blugi negri mulati. Dupa ce imi fac dezordonatul de pat, ma indrept spre raftul de carti, de unde imi aleg cartea preferata Eu nu am inteles propozitia asta :study: si raftul ala de carti, m-a cam zgariat pe creier . Ma asez pe canapeaua de piele si deschid cu grija cartea. Era despre chesti stintifico-fantastice Se prescurteaza S.F., chiar si la carti sau daca vrei sa scri in cuvinte S.F., vezi ca e cu doi de i ^.^, o coperta mai groasa verde acoperea acele pagini vechi si scrijelite. O aveam de mult si era cam prafuita, exact ca o carte pentru vraji. In general imi placeau lucrurile de genul asta. Cred ca am citit cartea asta de trei zeci de ori si tot nu m-am plictisit de ea. Asa imi omor eu timpul. Intr-un fnal sosi si mama, care si ea era tot vampir. M-am pierdut de tot :help:, fata a fost om si maicasa vampir? Si asta a ajuns de la o transformare vampir Level B? Aici nu se leaga multe lucruri si sunt in ceata rau pentru mine :-??[ In mare parte seman cu ea, cu parul saten, ochii caprui si trasaturile fetei, care sunt foarte fine si frumoase- asa arata mama mea iar eu seman cu ea.] Aceasta isi lasa paltonul si geanta pe fotoliu si vine spre mine pentru a ma intampina:
- Draga, ce faci?
- Bine mama, tu?
- Uite, am ajuns in sfarsit acasa.
- Ma bucur pentru tine, zic eu lasand capul in jos.
- Da' ce-i cu moaca asta?
- Sunt doar plictisita, in ultima perioada.
- Nu vei mai fi. Cand o sa te duci la academia aceia iti promit ca vei fi fericita.
- Sper- oftez eu privind pe fereastra. Verdict: Sec T.T
Mya:" In noaptea asta stau linistita in camera mea, acolo unde imi petrec cel mai mult timp, incaperea in care stau nu contine prea multe lucruri, doar mobilier si cateva papusi de portelan care le colectionam cand eram mica. Stau lungita pe pat, cu ochii pe tavan gandindu-ma la faptul ca in curand voi parasi casa unde locuiesc. Intr-un fel imi pare rau intr-un fel sunt fericita ... cine stie cum o fi la Academia Cross?

Ai vazut greselile mentionate in capitolul unu, sa vedem capitolul doi.

(04-07-2010, 11:47 AM)Iryna A scris: CAPITOLUL 2

Afara se lumina, pe albastrul pur al cerului isi facu loc mandrul soare, care incearca din rasputeri sa ma trezeasca. Printre draperiile de la fereastra, razele fine si lucitoare patrund usor, mangaindu-mi bland fata cea catifelata. Deschid ochii incetisor si incep sa ma intind si sa casc, fiind extrem de obosita. Mi se pare mie sau in capitolul doi ai progresat putin. Sa vedem daca ne inecam la mal ^.^ Stiu insa ca astazi trebuie sa vizitez Academia. Nu trecu cinci spre zececincisprezece, impreuna nu separat, ca se intelege cinci spre zece, deci se intelege ceva de genu in sase sau sapte minute a fost gata =_=" minute de cand m-am trezit si eram gata deja. Purtam uniforma clasei de noapte, care statea foarte bine pe mine. O ultima privire in oglinda din camera mea a fost ultimul lucru pe care l-am facut in casa aceasta. Vezi ca puteai sa descri putin uniforma, fiindca cineva care iti citeste ficul si nu a vazut anime-ul, poate sa isi imagineze vreun costum Playboy - nici asa, dar ma rog =_=" Imi iau larevedere la revedere, despartit de la draga mea camera, dupa care pornesc hotarata spre "noua mea casa". Iubeste mai mult camera decat pe mama ei? O.o
Dupa ce am ajuns la academie, am ramas complet blocata. Ochii mei cercetau fiecare coltisor iar inima imi batea rapid de emotii. Totul pare un vis, nu credeam niciodata ca exista un loc pentru cei ca mine, un locusor atat de minunat. Pasesc increzatoare pe poarta academiei, acolo unde totul pare desprins dintr-un vis frumos, de departe am zarit niste copaci uriasi cu niste tulpini puternici puternice, fiindca tulpina, vine la feminin si copaci au trunchi si florile tulpine, dar ma rog ^.^ si niste ramuri strani, cu coroanele lor zvelte si mandre, par a fi ca niste gardieni ce protejeaza acest lacas de cultura. Ma indrept spre biroul secretarei pentru a-mi depune dosarul. Secretara este o femeie in jur de patru zeci tu ai ceva cu numeralele =_=", patruzeci, impreuna de zni, cu parul putin carunt, ochii sai cei negri emanau o oarecare caldura, era o persoana foarte primitoare si destul de cumsecade. Dupa ce imi depun dosarul imi iau larevedere la revedere de la dansa dupa care ma hotarasc sa fac cunostinta cu noi mei colegi ai clasei nocturne. Fiind foarte emotionata deschid usa de la clasa de noapte foarte incet, facand-o sa scartaie. Sunetul produs de balamalele vechi ale usi este foarte inervant incat am incruntat expresiv din frunte . La straniul sunet produs de catre uzatele balamale, toti cei din clasa de noapte isi indreapta suspicios privirile catre mine. Fiind rusinata am ramas in pragul usii si intreb la vrajeala:
- Asta este clasa de noapte, nu?
- Exact, imi raspunde o blondina cu par lung si carliontat.
- Atunci am nimerit bine , spun eu facand cativa pasi spre ei.
- Tu esti fata cea noua? ma intreaba un tip blond cu ochii verzi spre albastru si cu zambetul pe buze.
- Da, eu sunt. Presupun ca stiti ca sunt vampir ca si voi, zic eu zambind sarcastic, descoperindu-mi coltip daca e la clasa de noapte, atunci e vampir automat^.^". Atunci blondul imi spune pe un ton arogant:
- Stii, de ce nivel esti, ma rog? Noi cei de aici suntem vampiri nobili, adica de nivelul B, nu poti fi de alt nivel in afara de A sau B , daca esti nu te putem primi. Intelegi draga?
- Si eu sunt tot de nivelul B. Atunci el ma privit adanc in ochii, parca sa vada daca l-am mintit si zise:
- Daca e adevarat, arata-ne puterea ta, orice vampir nobil are una.
In momentul acela, iam zambit satifacator apoi mi-am indreptat privirea spre catedra unde stateau de obicei profesori, printr-o singura miscare gratioasa a maini, catedra a inceput sa se miste, astfel plutind in aer. Asa iam lasat pe toti cu gura-cascata. Daca are puteri telekinetice, nu trebuie sa iti miste mana sau degetul, e de ajuns doar sa se incrunte si sa faca cu toti bummm >:)
- Poftim, acum esti multumit? spun eu lasand usor obiectul jos.
- Da. Acum nu mai am indoieli, spune acesta uitanduse in jos, ca un catelus bland.
- Cum te cheama? aud o voce de baiat.
- Ma numesc Mya Mysaki.
- Ma bucur de cunostinta Mya, eu sunt Kaname si sunt reprezentantul dormitoarelor Lunii.- zise acesta pe un ton bland.
- Incantata, Kaname. Sec=_="
Mya:" Deja ma simt foarte bine, sunt prntre prieteni acum, nu mai am ce griji sa imi fac, presimt ca aceasta e casa mea adevarat". Abia de il stie pe Aido si pe Kaname. Daca sti doar doua persoane, nu inseamna ca si ceilalti iti devin prieteni ^.^"

Capitolul doi a fost ca si primul si in concluzie te-ai inecat la mijlocul mari si nu la mal =_="
Vezi ca puteai sa descri mai mult, ca descrierea e aproape inexistenta. Dialogul intinde spre sec, iar actiunea e grabita rau, parca ar fi la concurs. Tu mai ai si probleme de gramatica - nu ca eu as fi mai buna :-j - si ai ceva cu numeralul ala. Unsprezece se scrie impreuna, la fel douazeci, dar cand treci la sute si la mii e mai diferit, se scriu doua mii sau doua sute.
Ce este telekinetica? Este o putere supranaturala, cu ajutorul gandurilor si a emotiolor, putem sa distrugem sau sa miscam lucruri. Deci in concluzie, ai aceasta putere, ai grija cum te enervezi sau ce emoti simti, ca poti ucide fara sa vrei.
Daca vrei mai multe detali, i-am Id-ul de la user ellamanu sau tr un Pm, ca il am activat. Daca consideri ca te-am jicnit, vorbesti cu vreun moderator si voi suporta consecintele. Pana una alta, pune disclemar si astept nextul.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
nu consider ca m-ai jicnit, problemele de gramatica le-am facut pentru ca m-am grabit si asa fac mai mereu iar chestia cu mama vampir dupa care copilul devine vampir, mama Myei a nascuto inainte ca ea sa devina vampir[ mama sa devina] si daca dialogul e atat nu pot face mai mult, e ca si cum as vorbi cu cineva si m-as grabi altundeva si mai trebuie sa vorbesc sau sa intarzi acolo unde ma grabesc? Am folosit un dialog exact ca in viata de zi cu zi. Iar chestia cu prieteni, deja mi-au devenit prieteni in fic intelegi? Eu nu cred ca vreunul dintre noi s-a nascut cu darul de a face ficuri reusite si apropo stiu ce se numeste telekinetica sau telekinezie. Din cate imi aduc aminte se mai scrie si asa. So tnx pentru com, e... ok. I want a better com,.... dar asta doar pe meritul meu,... bye all.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Chasing [Vampire Knight] ayame_chan 0 2.171 16-02-2012, 12:12 AM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 5.957 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.440 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  [ Vampire Knight ] - Academia Vampirilor BloodyInnocence 12 10.340 28-04-2011, 03:44 PM
Ultimul răspuns: Sasame
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.645 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)