Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Inscrieri pentru "Sectiunea Secreta"
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Nu inteleg, cum adica blocata? Hmm... nu tin minte sa fi fost banat, dar e posibil.
Citat:The email address you have entered is currently disallowed from being used. Please enter a different email address.

"entered" in sensul ca apare deja in profilul tau.
Sunt intr-adevar unele adrese de mail blocate pe forum (cele de googlemail.com, aol.com sau de pe domenii .info sau .co.cc, de exemplu), dar ymail nu e blocat.
Salut , as dori si eu sa primesc acces la aceasta sectiune deoarece sunt un foarte bun ascultator si in totdeaua cand in anturajul meu cineva are nevoie de un sfat ei apeleaza la mine fiindca ma stiu de incredere si eu ii ajut cu cea mai mare placere.
Umm... încerc și eu.
Nu vreau să devin psiholog, prietenii mei nu vin cerșind în genunchi după sfaturi / ajutor / sprijin moral, și hell ! nici măcar nu sunt o persoană incredibil de răbdătoare.
Dar sunt destul de serioasă, și o bună ascultătoare, chiar dacă nu întotdeauna îmi exprim și opinia în legătura cu problema care mi se prezintă. Nu sunt excesiv de emotivă, milostivă, și în cele mai multe cazuri nu spun lumii ceea ce vrea să audă, pentru că sunt directă și gândesc totul la rece.
Dacă cineva mi-ar spune ce problemă are, fie ea una nu foarte gravă, fie ea una mai serioasă, nu aș sta să bat acea persoană pe umăr și să îi zic că totul va fi bine. Cel puțin, nu din prima. Întâi mă gândesc asupra situației în care se află, analizez cât pot caracterul persoanei și al celorlalți implicați în poveste și pe baza părerii formate asupra situației spun direct ce cred eu că e de făcut, dacă mi se pare că e ceva de făcut.
Acum, sincer, nu știu ce fel de probleme se prezintă în secțiunea secretă. Nu am habar dacă ceilalți useri s-ar simți bine cu modul meu de abordare. Dar până la urmă nu am nimic de pierdut, nu? Dacă intru, intru. Dacă nu, nu.
Hmm..interesant. E foarte bună şi drăguţă ideea. Mi-ar face plăcere să dau sfaturi şi să încerc să ajut lumea. So..aş dori şi eu să fac parte din acestă 'Secţiune secretă'. :] mai mereu ştiu să ascult persoanele care au probleme sau sunt triste şi reuşesc mereu să le aştern câte un zâmbet sau să îi ajut, asta în cazul în care pot. So..aştept să văd despre ce e vorba mai pe larg, poate reuşesc să ajut şi eu şi de ce nu...uneori să fiu ajutată. :]

*Hugs`*
Mi-ar placea sa ma bag si eu,deoarece e mult mai interesant sa vorbesti cu persoane de varste mai mari ori cu persoane de aceasi varsta deoarece te inteleg cel mai mult,si iti inteleg situatiile.
Ma bag si eu4. Sunt o foarte buna ascultatoare si as vrea sa intru si eu la aceasta sectiune. Sper ca pot sa trec de \"reguli\" ca sa spun asa, adica sa respect toate conditiile, pentru ca ar fi niste experiente foarte placute de viata din care as putea invata si ajuta4.
Ăăă.. Aş dori şi eu să mă bag. Dacă încă se mai poate. -^^-
Pentru că mie una imi face plăcere să-i ascult pe alţii şi să-i ajut, mereu dau o mână de ajutor, indiferent de situaţie. :]
Căci oricum aproape toţi trecem prin situaţii similare şi pe parcurs prindem şpilul lor. Oricum e bine să ajuţi şi e bine să asculţi, decât să ignori.
Mda, m-am trezit cam târziu. Vreau şi eu. Lumea spune că sunt o bună ascultătoare şi că mă pricep în a da sfaturi. Deeci, vă rog?

xoxo, Ang.
Vreau si eu ^^ . Imi place sa ajut , si poate o sa am si eu nevoie vreodata 4 .

Sooo...

Vreaaau ! 108 .
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25