Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vreau sa te citesc in versuri

#61
Capitolul al- XV-lea


Sakura’s P.O.V :

Amintiri…Atat de multe amintri cu el pe care nu le pot uita. Inima plange dupa el… Il doreste la infinit. Vrea sa-l simta aproape, insa el e departe. M-a abandonat, nu a mai dorit sa ma vada. Lacrimile au inceput sa-si faca cunoscuta prezenta. Imi spalau fata si nu incetau sa apara. Eram sfasiata. L-am vazut cu ea…cu alta…Sufletul imi era rupt in bucati, iar trupul incababil sa faca vreo miscare. Imi aminteam si acum momentul cand l-am vazut pe strada cu ea la brat. Nu stiu cine era, dar era frumoasa. Il tinea de mana si radia de fericire zambindu-i. Nu vroia s-i dea drumul si-l sufoca cu saruturile. Eram terminata…Simteam ca mor. Nu, defapt doream sa mor. Nu aveam ce cauta aici. El si-a gasit atat de usor alta fata, iar eu am ramas o umbra a trecutul. Am devenit invizibila ! Regret atat de multe din trecut. Imi doresc sa dau timpul inapoi… Sa nu-l fi lasat sa plece , sa ma abandoneze…
O bataie in usa mi-a intrerupt gandurile. Mi-am sters lacrimile cu maneca bluzei si am asteptat ca persoana sa-si faca simtita prezenta. Hinata statea in fata mea si ma privea trista, dezamagita. Ochii ei aveau o culoare stearsa , fara viata , desi ea avea totul si eu… nimic. Stateam in patul meu rotund , cu genunchii la piept si plangeam in hohote. Nu aveam nici macar voce si asta era tot din vina lui. In ziua in care l-am vazut cu ea, am inceput sa tip imediat ce Naruto si Hinata m-au adus acasa. Eram in depresie… Nu puteam nici sa zambesc caci…eram goala. Nu-l aveam pe el…Cel ce-mi dadea speranta de viata. Eu am decis sa-l alung, iar acum suport consecintele, insa…Oare n-am primit destul ? ...


~~~###***FlashBack***###~~~

Tocmai ma intorsesem din tabara si eram plina de viata. Hinata si Naruto au hotarat sa scape de energia mea printr-o iesire in oras , asa ca m-au tarat afara, unde m-au plimbat prin tot orasul. Zambeam incontinu si radeam de blond si de peripetiile lui , pana cand , in fata mea a aparut un timp cu parul brunet tinand de mana o fata satena. Acestia se bucurau de viata si mai ales ca sunt impreuna, incat chiar cu un mentru in fata mea au inceput sa se sarute. Cand am vazut chipul baiatului am inlemnit. Nu stiam ce sa fac. Eram in mijlocul trotuarului, blocand circulatia si stand in genunchi cu lacrimile anevoie, curgandu-mi pe obraji. Naruto s-a repezit la mine si m-a luat in brate ridicandu-ma insa eu eram vlaguita. Parca nu simteam nimic. Eram “impobilizata” si socata. Nu imi venea sa cred ca m-a uitat atat de usor. L-am iubit din tot sufletul, iar el m-a aruncat la gunoi ca pe un cantec esuat si a trecut la urmatoarea. Nu puteam face nimic. Deja greseala mea era savarsita si desi imi doream enorm… Timpul nu statea pentru mine ! Sasuke…brunetul meu deja ma abandonase…m-a aruncase departe de el, tinandu-ma inchisa pe veci la mile departare de inima lui. Ma durea…si atat de mult!
Imediat ce prietenii mei m-au adus acasa am inceput sa tip si sa plang. Nu ma puteam opri! Am inceput sa arunc cu lucruri prin camera , distrugandu-le. Nu mai eram eu…Era partea ce suferea. Cel dorea pe Sasuke cu ardoare, iar el…era in brate la alta fata…

~~~###***End FlashBack***###~~~

Sfasiata de acesta amintire, am inchis ochii si am reflectat. Doaream sa ma eliberez , simteam nevoia sa tip iar , desi de abia mai legam doua cuvinte… Hinata iesise din camera vazand ca eu eram prea ocupata cu trecutul, deci acum eram libera… M-am dus spre dulap de unde mi-am luat esarfa si geaca neagra si am parasit casa indreptandu-ma spre parcul central. Doream sa uit totul…sa nu simt nimic.
Vremea de afara era ploioasa si era destul de multa ceata. Atmosfera perfecta pentru a tipa in voie, nefiind nimeni sa te deranjeze, nu-i asa? !


Sasuke’s P.O.V :

Timpul trece, dar nu vindeca si ranile. Eram terminat desi nu o aratam. Doream liniste si nu o puteam aveam…Din cauza cui ? Problema principala : Vanessa, prietena mea…
Nu , nu o iubeam. Eram cu ea din cauza insistentelor fratelui meu. Dorea s-o uit pe Sakura si ce mod era mai bun decat o alta fata in viata mea? Dar degeaba…Cand ma sarutam cu Vanessa nu era la fel. Nu simteam nimic. Eram gol… De parca nici nu se intampla acest lucru.
Terminat, am iesit din casa gandindu-ma sa plec in parcul din centrul orasului. Aveam in minte o melodie…Una diferita. Era despre Sakura. Nu stiam de ce, dar simteam ca se simte invizibila… Dar de ce ? Fiindca am trecut de multe ori pe lanaga ea cand eram cu Vanessa si am ignorat-o , fara sa stiu de ce. Cand o vedeam eram blocat. Doream sa o iau in brate. Simteam acest impuls si nu puteam risca sa fac asta… Daca ma respingea?
Pierdut in ganduri am ajuns… Toamna deja isi pusese amprenta aici. Frunzele copacilor aveau culori sterse …fara viata, la fel ca mine! Eram gata sa urlu, insa am vazut-o. Era ca un inger ,incadrat in acest peisaj mirific. Era cu spatele la mine, stand sprijinita de balustradata scarilor. Parul ei rozaliu era purtat de bataia vantului aspru, iar corpul ei vibra. Aveam senzatia ca plange, asa ca fara sa ma stapanesc, am urcat scarile spre ea. M-am pus in fata ei privind-o trist. Ea nu schita nici un gest. Doar privea in gol. Nu stiam ce sa zic, insa am incercat sa vorbesc… :
- Sakura, eu…
- Pleaca…eu nu mai exist in viata ta. Nu ma mai vezi cand trec pe langa tine! Nu vezi lacrimile ce-mi macina ochii! Nu imi vezi suferinta ! Sunt … [invizibila]!
Am oftat profund. Mi-a spus toate astea plangand si suspinand din greu. Am incercat sa o iau in brate, dar m-a respins, Atunci am privit-o in ochi. Buzele meu au inceput sa se arcuiasca intr-un mic zambet si au inceput sa rosteasca cuvinte intelese doar de mine si rozalia din fata mea. Eram atat de agitat. Cantam intruna si alergam pe langa ea tipand. O doream atat de mult si trebuia sa-i arat!




http://www.youtube.com/watch?v=TMEsIeEVm...re=related - Melodia cantata de Sasuke si peisajul in care erau incadrati cei doi in momentul cantecului.


Atentie acest capitol nu l-am corectat deloc, deci scuzele mele in caz ca sunt multe greseli!
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(

#62
Ai pus un nou nou capitol .... ca pot sa zic in afara ca am ramas cu gura cascata. Imi place mult capitolul asta si sunt nerabdatoare sa pui next-ul .... dar sper sa nu il pui dupa o saptama (te rog sa nul pui dupa o saptamana) mai bine zis punel cand poti.
Asa sa revenim la greseli si toate astea. Descrierea m-ia placut mult, dialogul nu a fost sec si actiunea nu a fost grabita.
Pune urmatorul and kiss:*
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#63
ok...sooper thare capitolul asta...;)) la fel ca si celelalte de asemenea...:]
si prietenilor mei le-a placut acest capitol la fel ca si celelalte...
sincer nu stiu ce as putea sa mai comentez...din lipsa de inspiratie si din dorintza de a da comentariu am facut si spam...:| si imi pare foarte rau...8-| eu chiar nu am observat ceea ce am gresit...
eh...oricum...descrierea e okey, actiunea tot la fel, dialogul...:-? doua replici dar merge...e bine ca este acolo unde trebuie...:]
poi multa bafta in continuare!
de abia astept sa vad ce-ti mai poate da prin capul tau... uneori imaginatia are multe forme e unde nici macar nu stii de unde le scoti...:))
ok...bye! :-h


Feel...Hurt...Love


[Imagine: pisi0.jpg]


You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!


Valutzu' meu: PSA
Sysu' meu: ~Ade~
BBFu' meu: Miranda^_^

Va luati de ei?! 23 Va luati de mine! :-l

#64
Kya :> FIcul asta , asta il incepusem sa'l citesc pe alt forum , dar mi se pare ca forumul ala a ramas singurel , a venit toamna si odata cu ea nu au mai fost activi membrii >:P Ma rog sa revenim la fic :> Kyaa :> Ultimul capitol :-O Pa ultimul nu'l stiam , sper ca aici sa continui ficul , si sa'l termini xD Idee imi place xD STai foarte bine cu naratiunea si descrierea xD Actiunea nu e grabita , greseli nu prea am vazut xD Nu am ce comenta , decat ca astept next-ul , spor la scris si imaginatie xD Buh-Bie :-h

#65
Deci ajunge si moi-je pe la ficul tau ! >:] Ce-i drept.. cu mare intarziere.. -___-" Deciii'.. nu prea stiu ce as putea zice decat ca m-ai facut super curioasa ! Nu sti cate idei mi se invart in cap in momentu' asta =]] Numai la fic ma gandesc.. @_@ Nu sti cat de curioasa is :]] Deci.. mi s-a parut totul ok : X Greseli.. nu am vazut.. sincera sa fiu nici nu le-am cautat.
Bun.. altceva nu stiu ce as putea zice.. am o lene in mine de da in gropi :]] Mlta bafta si multa, multa inspiratie in continuare ! Te astept cu nextul cat mai repede !
Chuu & Gambate ! >:D< :*

#66
Doamne ce mult mi-a placut acest capitol :(. Saraca Sakura si saracu Sasuke => amandoi sunt vai de ei =)) . Atat de suparati si Sasuke cred ca o iubeste foarte mult pe Sakura. Sper sa il ierte >_>''. Mie imi place melodia cantata de el :-? :)) . In fine eu abia astept nextul. Te pup si iti urez bafta in continuare si mai multe commuri si sa pui continuarea mai devreme >:)
[Imagine: Jun0xCa.png]

#67
Capitolul al XVI –lea


Sasuke’s P.O.V :

Lacrimile unui inger nu se opresc niciodata. Acesti picuri de roua sunt patati cu sange si tristete profunda, insa oare se pote schimba? Poate un inger sa ierte si sa o ia de la capat? Sa iubeasca din nou si sa se bucure de o noua zi insorita?
Unii oamenii ar numi aceste propozitii intrebari fara raspuns , insa eu stiu ca sunt legate de propria mea viata , de … propria mea inima. Rozalia din fata mea era pentru mine un inger fara aripi. Un spirit ratacit ce incerca sa-si gaseasca fericirea in aceasta lume plina de nedreptati. Lacrimile ce ea le varsa pentru majoritatea persoanelor erau numai picaturi de apa , insa pentru mine reprezentau sabii ascutite care imi strapungeau inima. Nu suportam sa o vad in starea asta … Sa o vad atat de distrusa! Iar cel mai tare ma durea faptul ca eu eram vinovat. Mereu dragostea a durut , oricat de profunda a fost !
O priveam cu atata blandete pe rozalie. Mana mea ii mangaia obrazul drept, iar ochii mei se adanceau in ai ei. Ma bucuram ca eram din nou langa ea. Stiam ca nu mai avea cine sa ne desparta. Ne iubeam si aveam sa trecem peste toate neintelegerile ce ne vor iesi in cale. Toutusi … , inca nu eram prea sigur ca puteam sa o ating. Ea nu facea nici o miscare. Ma privea , insa parca vedea prin mine. Ma durea atat de tare sa o vad asa. Din nou margaritarele i-au inundat chipul. Nu stiam cum sa o linistesc. Simteam ca sunt gol si neputincios.
Atunci, sa intamplat! Sakura mi-a sarit in brate , prinzandu-ma de gat si sarutandu-mi buzele. Din nou nu stiam ce sa fac. Ce era cu gestul ei?
- Te iert! Sasuke, te iubesc… Te rog, fi alaturi de mine , ajuta-ma sa trec peste toate obstacolele!
Vorbele ei m-au incuranjat. M-am miscat prudent si am cuprins-o si eu in imbratisare incepand sa-i mangai parul rozaliu.
Razele soarelui ne incalezeau trupurile , iar iubirea ne proteja. Ma simteam atat de bine cu ea langa mine. Puteam sa o protejez si aveam sa nu o mai las sa-mi scape printre degete din nou !
- Sasuke!!!
Vocea aceea iritanta din nou! Aroganta de Vannesa a inceput sa alerge spre mine si Sakura. Imediat ce a ajuns in dreptul meu s-a uitat amenintator la rozalie , ce cu cateva secunde inainte de a ajunge ea la noi mi-a dat drumul din imbratisare. Rozalia s-a dat doi pasi in spate si s-a sprijit de bara de metal din spate parca asteptand discursul Vanessei.
- Unde ai fost?! Am mers la tine acasa , iar Konan mi-a spus ca ai mers sa te plimbi din cauza ca te simteai sufocat. De ce nu m-ai chemat cu tine?
A facut o mica pauza timp in care a privit-o lung pe Sakura apoi mi s-a adresat iar.
- Ce faci aici cu tipa asta? Este mai importanta decat mine?
Intrebarile ei deja imi dadeau dureri de cap. Nu mai suportam sa o ascult. Vocea ei pitigaiata imi deranja urechile “sensibila la urlete” . Ciudat era faptul ca rozalia inca nu a spus nimic. Ea numai privea cum blonda ma tragea pe mine la raspundere pentru tot ceea ce am facut. Nu stiu cat mi-a tinut predica. Poate o jumatate de ora sau chiar o ora , insa cert era ca nu mai rezistam. Am privit-o dispretuitor , apoi cuvintele au iesit printre buzele mele ca si o lovitura puternica :
- Vanessa ne despartim!
Imediat ce am terminat , fata s-a oprit din dojenire si m-a privit uimita. Nu intelegea de ce am spus asta si tot incerca sa obtina un motiv , insa nemaisuportand nici Sakura s-a iscat o mica cearta…
- Auzi, blondo? Tu nu stii sa zbieri mai tare? Ca nu cred ca te-a auzit tot orasul. Mai ridica putin tonul vocii pentru a fi perfect si apoi te alegi si cu o palma de la mine.
- Ce ai spus nenorocit-o? Dupa ce ca te gasesc aici cu prietenul meu , facandu-i avansuri mai ai si tupeul sa ma insulti? Nu cred ca stii cu cine vorbesti!
- Ba da , stiu foarte bine cu-i ma adresez si acea persoana este o analfabeta. Tu chiar nu pricepi ca Sasuke nu mai este cu tine sau vrei sa-ti trimit o scrisoare?
Bun deja devenea interesant , dar nu puteam sa las sa continuie asa. Sakura ar fi fost in sare sa o bata aici in mijlocul parcului , iar Vanessa sa urle de mama focului ca este agresata. M-am bagat intre cele doua si am prins-o pe rozalie de brat tragand-o dupa mine spre iesirea parcului. Dupa ce am coborat si ultimele scari am mai aruncat-o o ultima privire inapoi si am putut vedea cum Vanessa se sprijinea de balustrada si isi tinea chipul in palme.


Sakura’ s P.O.V :

Persoane nenorocite si inganfate! Mai aveam putin si o luam la bataie pe tupeista aia. Nu stiu cine sa crede ea, dar stiu ca trebuie sa fie pusa la respect. Totusi, ma bucur ca ne-a lasat in pace si nu a alergat dupa Sasuke sa-l imbratiseze sau mai rau.
Ochii mei verzi il priveau pe brunetul meu ce avea un ranjet aparte pe chip. Ma conducea pe strazile orasului cu multa iscusinta si graba. Nu stiam unde vrea sa ajungem , insa nu ma opuneam. Eram bucuroasa ca eram din nou impreuna si ca nimeni nu avea sa ne desparta.
In mai putin de zece minute , Sasuke m-a oprit in fata locuintei mele. Am intrat grabiti , iar imediat ce am deschis usa acesta m-a ridicat in brate facandu-ma sa-mi incolacesc picoarele in jurul bazinului sau si m-a izbit in perete facandu-ma sa scot un geamat infundat. Ma saruta apasat pe buze , plin de lacomie si nevrand sa-mi dea drumul. Maine lui ma tineau de par si ma trageau din cand in cand , insa nu foarte tare.
Brusc acest moment a fost intrerupt de catre o persoana cunoscuta mie ce a tusit fals . Sasuke m-a lasat jos si a privit-o cu repros pe Hinata , apoi m-a sarutat din nou.
-Terminati! Sakura, avem o mare problema! Sasuke trebuie sa plece pana nu …, insa nu a terminat de vorbit caci de dupa usa camerei mele a iesit chipul mamei. Priveam inmarmurita cum aceasta se indrepta spre mine luandu-ma in brate si sarutandu-mi obraji.
- O, scumpa mea! Eu si tatal tau am venit sa va facem o vizita tie si Hinatei. Mi-a fost asa de dor de tine!
Nu stiam cum sa reactionez. Cumde mama nu a spus inca nimic de pezenta lui Sasuke? Si unde este tata?
- Dragule, uite cine a venit acasa! vocea mamei ma facu sa inghit in sec si sa-l privesc tematoare pe brunet.
- Sakura , cine este acest baiat?
- A, pai vedeti domnule ,el este Sasuke Uchiha iubitul meu!
Vocea Hinatei parea fara vlaga si totodata increzatoare. Eu parca ii multumeam din suflet prietenei mele ca m-a salvat in timp ce Sasuke ne privea confuz.
- Nu cred ca …
O bataie in usa la oprit pe brunet din idee ce tocmai vroia sa o porneasca. Hinata s-a dus rapid spre usa deschizand-o si brusc o voce m-a facut sa tremur.
- Iubito, ce ma bucur ca am dat peste tine. Am incercat sa dau de Sasuke , insa nu este acasa asa ca am crezut ca este aici cu Sakura. a spus Naruto dintr-o singura suflare , apoi a sarutat-o pe Hinata.
- Pentru numele lui Dumnezeu! Sakura Haruno , explica-te ! vocea tatei ma speriase , mai ales tonul grav pe care il folosise...
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(

#68
Wow ce capitol surprinzator :X este cu siguranta printre capitolele mele peferate. Descrierea ta este destul de buna, ar fi interesant sa adaugi mai multe figuri de stil ca sa captiveze... Cu naratiunea stai foarte bine si dialogul este si el excelent. O singura greseala am vazut eu :D (se putea 8-| ?) :"Nu stiu cine sa crede ea" --> Nu stiu cine se crede ea o greseala minora ce se intampla tuturor.
Actiunea este destul de captivanta si vreau sa spun ca ai un talent aparte in a tine in suspans... sincer imi venea sa ma dau cu capul de monitor cand am vazut cum se termina :))

Oricum succes in continuare si multa, multa, multa inspiratiee!!
Pupiceiii!
:*:*:*

Chu`!

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#69
Ai pus un nou nou capitol .... ca pot sa zic in afara ca am ramas cu gura cascata. Imi place mult capitolul asta si sunt nerabdatoare sa pui next-ul .... dar sper sa nu il pui dupa o saptama (te rog sa nul pui dupa o saptamana) mai bine zis punel cand poti.
Asa sa revenim la greseli si toate astea. Descrierea m-ia placut mult, dialogul nu a fost sec si actiunea nu a fost grabita.
Pune urmatorul capitol and kiss. Ja ne!
P.S. Sper sa nu il pui dupa o mie de ani=))
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#70
A fost super capitolul asta:chuu: Ce bine ca s-au impacat cei doi! :yes:
Cat despre vanessa ... Sunt de aceeasi parere cu saku( si app de asta mi-a placut reactia ei cu privire la "acea persoana analfabeta" :)) ).
Iar sfarsitul....a fost super amuzant:))
Astept nextu:X (si te rog sa il pui la fel de repede ca restul cap :pls:)
Chuu & Gambate:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vreau doar sa... Lexxu 2 2.374 26-05-2012, 06:27 PM
Ultimul răspuns: Katsu
  ImaginaÅ£ie stocată în versuri. Evvie. 1 1.527 20-02-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: kat2108
  Vreau să fiu EU Ada 28 13.687 04-01-2012, 11:43 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Versuri ~Space-Bound 14 14.364 09-09-2011, 01:40 PM
Ultimul răspuns: North
  [split] Vreau să fiu EU brunetzika_rebela 14 3.437 27-08-2011, 04:31 PM
Ultimul răspuns: tamoshiku
  Vreau sa fiu doar om! Sayonara 1 2.281 09-04-2011, 09:55 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Viata in versuri Tweety 6 3.993 23-03-2011, 12:30 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Doar niste versuri Nixu 14 8.088 18-03-2011, 08:05 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.725 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Iarta-ma,e tot ce vreau! Karinutzzza 5 3.614 08-03-2011, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)