Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata unei fete ninja

#1
Buna! M-am hotarat sa scriu si eu un fic. Daca il vedeti pe vreun alt forum, sa stiti ca este creatia mea. Este primul meu fic, deci sa nu fiti prea duri.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din manga/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora.


CAPITOLUL 1
Povestitor:

Intr-un orasel micut din Konoha, intr-o casa batraneasca locuia o fata impreuna cu mama sa. Pe acea fata o chema Sakura Haruno. Ea, avea parul ca cele ma frumoase flori de cires, iar ochii de un verde stralucitor asemenea minunaelor safire. Pe mama sa o chema Ayame Haruno si semana leit cu fiica sa. Intr-o camera spatioasa, decorata cu bun gust, pe un pat, se afla Sakura. Parul sau era liber pe perna pufoasa, buzele sale trandafirii erau in armonie cu pielea sa ce stralucea in lumina razelor soarelor.

Sakura:
Ceasul infernal iar m-a trezit! Afurisit sa fie! Cine a inventat ceasurile? O noua zi in care trebuie sa ma faca de ras clasa! Offf! De ce trebuie sa am ochelari si aparat dentar? Doar sunt un ninja!
- Sakura, fa-ti bagajul pentru misiune!
- Imediat mami! Stai doar sa ma schimb!
Ma indrept alene spre baie, fiind ghidata de picioare care, mergeau tot inainte spre cada. Imi dau hainele jos, uitandu-ma in oglinda care pare ca ma face sa arat ca o zeita. Nu aveam cine stie ce forme, insa ma multumesc asa cum sunt. Intru incet in cada, dand drumul la dus. Dupa doar douazeci de minute eram gata. Mi-am luat un prosop pe mine ducandu-ma la sifonier. De acolo mi-am ales un kimono mov cu flori de cires pictate cu galben, mi-am facut bagajul luindu-mi tot ce imi trebuie, m-am incaltat cu niste sandale negre ninja si am coborat jos. Am salutat-o pe mama si am plecat. Pe drum m-am intalnit cu buna mea prietena Hinata. Am mers o parte din drum impreuna, iar dupa aceea am mers fiecare in locul ei ce antrenament. Se pare ca eram prima. Ciudat de vreme ce Sasuke era mereu primul. Am asteptat cinci minute si a aparut Sasuke impreuna cu Naruto si desigur Kakasi-Sensei. Ce? Kakasi-Sensei? Ce cauta el aici? De obicei intarzia!
- Sakura, se pare ca ai venit inaintea noastra! Foarte bine, deoarece trebuie sa plecam in misiune in tara Nisipului pentru ai inmana un document secret Kazekage-lui.
- Dar ce treaba avem noi cu Garra?
- Iti amintesti ca Tara focului a facut un pact cu tara nisipului? Trebuie sa ii inmanam planurile Konohai pentru eventualele atacuri.
- Am inteles Sensei!
- Ce mai asteptam? Sa pornim!
Este ciudat ca Naruto nu s-a bagat in discutia mea cu Sensei!
- Sakura, Sasuke, Naruto! Suntem urmariti!
Ce? Si in mai putin de trei secunde, in fata noastra se afla Orochimaru impreuna cu Itachi. Cand i-a vazut, Sasuke a vrut sa se bata cu ei, insa eu l-am oprit.
- Uite peste cine am dat! Gandacii Konohai! Unde va duceti fara aprobarea mea?
Asta este! Aprobarea lui? Aprobarea unui mos, a unui sarpe? Gata, e razboi!
- De ce am cere aprobarea unui stafidit ca tine? Alergam spre el in timp ce tineam in mana o katana. Nu l-am putut nimeri deoarece s-a pus in fata lui maimuta aia ochelarista! Pe cine pacalesc eu? Si eu port ochelari! Spre surprinderea mea, l-am nimerit pe ochelarist care, din cate am inteles eu, il cheama Kabuto. Ce nume are si asta! Cine i-o fi pus numele asta? Sa lasam asta la o parte si sa ne concentram asupra luptei in care au intrat si Sasuke, Naruto si.. atat deoarece Kakasi sensei se lupta cu Itachi! Stai putin nu Sasuke trebuia sa se lupte cu el? Ciudat tip! Din cate vad eu, Naruto l-a omorat pe Kabuto cu rasengan. Ce bineee! Acum mai avem doar o mumie de omorat! Sper ca Kakasi-Sensei se descurca cu Itachi!
- Sakura, ai grija! Striga cineva la mine, dar nu apuc sa vad cine, deoarece vad numai negru in fata ochilor, iar peste cateva secunde simt cum corpul meu atinge pamantul! Offf oare am murit sau doar am lesinat?

Astept pareri in legatura cu ficul.
O sa postez cand o sa am timp, ca sunt foarte ocupata.
Bye-bye!

#2
pune`ti disclaimer sau ficul se inchide ^__^.
-

#3
Bine, uitati ca am venit si cu nextul!


CAPITOLUL 2


Sakura:

Simt cum cineva ma zgaltie si imi pune mana pe frunte.
- Sakura! Sakura raspunde-mi!
Da, asta este sigur Naruto. Incerc sa-mi deschid ochii si sa imi ridic mana, sa inteleaga ca sunt bine, insa nu reusesc. Simt o durere groaznica in tot corpul. E ca si cum stau pe ace sau ca si cum am fost injunghiata de mii si mii de sabii ascutite. E o durere oribila. Insa pana la urma, ce s-a intamplat? Intr-un final reusesc sa imi deschid putin ochii.


Sasuke:
Vad cum tipa aia... Sakura parca, isi deschide incet ochii. Naruto e un ametit. Cica are grija de ea, insa a adormit. Ii dau un pumn in cap si se scoala incepand sa tipe.
- Heiii, unde arde, cine a facut... Sakura! Sakura, esti bine?
- Uuu..nde ma afff...lu? spune Sakura fara vlaga. Parca s-ar chinui sa vorbeasca. Ce om nu poate vorbi? Inteleg ca o dor toate oasele, dar nu cred ca o doare si gatul, in asa fel incat nu poate vorbi!
Ma ridic de pe scaun si ies pe usa ducandu-ma la Kakasi-Sensei.

Sakura:
Vad cum Naruto radiaza de bucurie ca m-am trezit, insa, Sasuke iese pe usa. Cum poate cineva sa fie asa de rece si distant? Ma uit mai bine si vad ca ma aflu intr-o camera de culoare portocalie, mica si prafuita. Se pare ca Naruto a uitat ca l-am intrebat unde ma aflu, asa ca il mai intreb o data.
- Naruto, unde sunt?
- Pai dupa ce te-a injunghiat Orochimaru, ai lesinat si nu te-ai mai trezit timp de 4 ore. Sasuke a stat cu mine sa avem grija de tine, in timp ce Kakasi-Sensei nu stiu pe unde umbla.
- Aha, acum daca nu te superi imi este foame!
- Imediat iti aduc ramen, mancarea mea preferata.
Vad cum Naruto pleaca. In acest timp eu ma uitam pe geam. Aud cum usa se deschide si imi indrept cu greu capul in acea parte. Pe usa a intrat Kakasi-Sensei.
- Sakura, vad ca esti mai bine! Hai, incearca sa te scoli cat timp Naruto iti pregateste ramenul!
Cand am auzit ca naruto gateste, mi l-am imaginat pe Sasuke in bucatarie, cum mi-ar aduce el ceva de mancare. Ce tot zic eu? Haide Sakura ca esti nebuna! Doar nu te-ai indragostit!
In mai putin de un minut, Kakasi-Sensei a reusit sa ma ridice. Adica ma tinea in brate. Vad ca incearca sa ma puna sa stau in fund, si reuseste. Acum, eu incerc sa ma ridic. In sfarsit am reusit ca merg dar, trebuie sa cobor scarile. O treapte, doua, sapte, noua, doisprezece...gata! Am reusit! Merg spre bucatarie se ce vad? Sasuke incearca sa faca ramen, iar Naruto incearca sa stinga focul de pe el.

Sasuke:
Dupa ce l-am trimis pe Kakasi-Sensei la Sakura in camera, ma indrept alene spre sufragerie. Ma asez pe canapea si dau drumul la televizor. Dupa putin timp,il vad pe Naruto cum cade pe scari, iar Kakasi-Sensei se duce acum la Sakura. Oare ce-o fi facut pana acum? Ciudat tip mai e si Kakasi-Sensei! Vad cum Naruto se indreapta spre bucatarie si incepe a pregati ceva...ceva cu muraturi.
Da drumul la aragaz si vad cum ii ia foc sortul! Mamaaaa... ce tantalau! Dar trebuie sa merg sa il ajut! Ma duc ca si cum nimic nu s-ar intampla si incep sa pregatesc ... din cate am inteles Naruto trebuia sa pregateasca ramen, deci incep sa pregatesc ramen. Dar castravetii?
- Naruto! De ce vrei sa pui castraveti in ramen?
- Auu.. pentru auuu ca auuuu... frigee, mi-e foame!!!
In timp ce incerc sa dezlusesc ce vrea sa zica Naruto, privirea imi este atintita pe Sakura care cobora pe scari. Nu am vrut sa ma vada, asa ca l-am pus pe Naruto cu forta in fata mea, iar eu m-am intors cu spatele si am inceput sa gatesc. Vad cum Sakura se uita la mine ca la masini straine, insa are o sclipire ciudata in ochi.

Sakura:
Ma asez frumos la masa si astept sa mi se aduca mancarea de catre pampalaul de Sasuke care, pare ca se preface ca nu m-a vazut. Baiatul asta are probleme mari!
- Naruto! De ce ti-ai dat foc la sort? Stai sa te ajut sa-l stingi! Ii spun in timp ce ma indrept spre el. Am ajuns in dreptul lui Naruto si incep sa sting focul de la sortul lui, in timp ce il observ pe Sasuke cum incearca sa puna ramenul intr-un bol. Ma uit mai bine, si observ ca...


Sper ca v-a placut si vreau commuri in legatura cu ce e bine si ce nu.
Thanks! See-ya!:zuppy02:

#4
Loc rezervat:).... editez dupa ce citesc...............

EDIT: Sper sa nu te supere comentariul meu, dar daca vrei sa te perfectionez iti sugerez sa il iei in seama:).
First chapter.
O sa iti enumar exact care sunt problemele:
1. Prima parte a capitolului mi se parea banal, existau o mie( exagerez:))) de alte idei pe care le puteai folosi pentru inceputul capitolului, care sa se potriveasca perfect cu ideea de baza.
2. Ai prea putina descriere si naratiune, in schimb ai ingrozitor de mult dialog... in general nu am nimic cu dialogul, dar in ficul tau e prea mult si prea sec.
3. Actiunea e mult prea grabita, din tot ce ai scris intr-un capitol, eu faceam alte doua.
4. Nu-mi spune ca Orochimaru ar aparea asa din senin in fata lor si pe deasupra si impreuna cu Itachi. El ce treaba are cu Orochimaru? Din cate imi amintesc cei doi se urau.
Ca sa vezi Naruto la omorat pe Kabuto.... te rog nu ma fa sa rad:))... desi il displac pe Kabuto, nu e atat de slab incat sa moara doar de la atat. Mi-a scapat ceva.... Sakura a sarit sa lupte cu Orochimaru? Acum chiar mai amorat:))
The second chapter.
1. Ai postat capirolul prea repede... ai putea lasa macar doua trei zile spatiu intre capitole.
2. Nu mai schimba perspectivele personajelor atat de brusc... vad ca tu scri cateva randuri si imediat schimbi personajul.
3. Aceeasi problema ca la primul capitol... dialogul in exces si foarte sec, iar lipsa descrieri si naratiuni e mai mult decat evidenta.
4. '' Ce om nu poate vorbi e un afon si jumatate!''. Serios?! Ce legatura e intre a fi afon(din cate stiu eu afoni sunt persoanele care nu au voce, in sensul ca nu pot canta corect si frumos) si a nu putea vorbi, pentru ca esti ranit? Iti spun eu, nici una...
4- patru
zgaltie- zgaltaie
Asta-i tot ce am avut de spus:*:bye:

#5
CAPITOLUL 3


Sakura:
Ma uit mai bine, si observ ca Sasuke se gandeste la ceva. Este foarte concentrat. Ma intreb ce-l macina. Imi iau privirea de pe el si mi-o indrept spre Naruto, stingandu-i si restul focului. Imi iau bolul cu ramen si ma asez la masa mancand linistita din el. Dupa ce termin, merg spre baie. Intru, ma dezbrac si intru in cada. E asa de bine. Nu stau mai mult de cincisprezece minute. Imi iau un prosop si il infasor in jurul meu, imi pun ochelarii si ies din baie. Ma indrept spre rucsac pentru a-mi lua un alt kimono. Am ales unul negru, cu flori galbene. Parul, mi l-am ondulat si l-am prins intr-un coc mai special, punand si niste sclipici in el si lasand doar o suvita mai lunga sa-mi atarne. Mi-am dat cu ruj de o culoare rosie ca focul, iar la ochi am ales sa ma machiez cu negru. Aratam ca o zeita, cu niste mici exceptii. Ochelarii si aparatul dentar. Imi pun rucsacul in spate si ies din camera. Cand am coborat scarile, baietii se uitau la mine ca la masini straine. Am iesit din casa, iar acum ne indreptam spre Suna. In timp ce mergeam, ma intrebam de ce au venit Orochimaru si Itachi. Este foarte ciudat, deoarece stiam ca nu se suporta. Nu eram atenta ca Naruto s-a oprit, eu mergeam in in fata si de o data, am m-am impiedicat de el si am cazut. Cred ca si-a rupt ceva pentru ca, tot tipa. Insa, ii era doar foame. Dca ma gandesc mai bine, mergem de vreo cateva ore bune. I-am propus lui Kakasi-Sensei sa ne oprim pentru a manca si a fost de acord. Insa, avem o mare problema! Am uitat cu totii sa luam mancare pentru drum! Ce noroc. Acum, trebuie sa mergem sa cautam. Kakasi-Sensei face un foc, iar Naruto, Sasuke si eu, trebuie sa gasim mancare cat pentru patru persoane. Am pornit la drum, iar Naruto zicea ca vrea niste ramen. Baiatul asta e dus cu pluta rau de tot. Eu, am gasit niste mure, iar Naruto si Sasuke au prins patru pesti. S-a inserat si noi, inca mai asteptam ca pestele sa se faca. Cand in sfarsit este gata, incepem sa mancam. Este atat de bun, zici ca este miere. La cat de foame imi este, pot manca orice. Am terminat de mancat si mai trebuia doar sa ne culcam. Insa, Naruto nu avea cort asa ca, m-am oferit sa-mi impart cortul cu el deoarece avea de ales dintre mine, Kakasi-Sense care sforaie si Sasuke cu care s-ar certa non stop. Este ora cinci dimineata, iar Naruto a inceput sa vorbeasca in somn despre ramen. E deja culmea! Cineva sa-l opreasca! Eu, nu mai pot de somn, cred ca asi putea dormi si pe ace daca ar fii nevoie. A tinut-o tot asa pana la ora sapte, cand in sfarsit a tacut. Eu, nemai putand sta, m-am dus la lac, pentru a vedea rasaritul soarelui. In mai putin de cinci minute, zaresc o umbra care se aproprie din ce in ce mai mult de mine. Nu puteam vedea cine este deoarece venea din spate, unde erau copaci si era intuneric. Acea umbra s-a oprit cateva clipe langa un trunchi de copac, pentru ca mai tarziu sa vina mai aproape de mine. Persoana venea si venea , pana cand a iesit din umbra si in sfarsit mi-am putut da seama cine este. Insa ma intreb ce cauta aici.


Va intrebati cine e si ce cauta aici, de ce au venit Itachi si Orochimaru? Aflati in catitolul 4.
Astept commuri. :zuppy02::zuppy04:

#6
"Va intrebati cine e si ce cauta aici, de ce au venit Itachi si Orochimaru? " Pe bune? Acum ficul devine un toppic, nu un fic, dar in acest mod cresti interesul cititorului, nu este chiar atat de neagra ideea. Cat despre fic nu pot sa spun multe, nu s-au intamplat destul de multe lucruri ca sa incep sa turui despre performanta si greseli. Singurul lucru pe care as dori sa-l subliniez este caracterul lui Sakura care nu este de loc asemanator cu cel adevarat, nu este rau, dar tu il duci la extreme. Incerci sa conturezi prostia lui Naruto, sa sti ca nu este bine, exista multi fani Naruto care se supara. Sasuke pare si el schimbat, dar cel mai putin.
Bafta la scris!!!!!!!!!!!!!

#7
Hei!grozav ficu.Personajele:
Sasuke:ca de obicei rece si indiferent fata de toata lumea.
Sakura:mi se pare foarte buna Sakura asta.Adica nu mai e ca un catel care se tine mereu dupa Sasuke.
Naruto:in nficul tau se pare ca are mai multa minte
Kakashi:ncam ciudat ca nu mai intarzie.
Toate astea fiind spuse,reiesa ca vreau sa stiu cine era la lac in afara de Sakura si de ce Itachi si Orocimaru iau atacat impreuna pe cei trei.Parca ei doi nu se suportau deloc.Anyway,i want the next chapter.
[Imagine: 989369nkhwxrd6yq.gif]

#8
Ooo, thank you ca m'ai anuntat si ambele capitole au fost destul de bunicele. Dialogul este oleaca cam mult dar nu'ti fa griji, deoarece cu timpul o sa devii mai buna si iti zic un mic secret: ficul meu avea mai mult dialog decat naratiune, descriere si actiune dar am incercat sa mai scurtez din dialog si sa'l fac mai putin sec. Dar nu vreau sa te superi deoarece si pe mine m'au suparat cand au fost duri si eu cred ca ar trebui sa spui intr-un mod mai frumos. Deci incearca sa pui mai multa descriere si actiunea. Si te rog sa nu te superi pe acest comentariu deoarece si eu am de lucrat si nu ma consider buna. Si de-abia astept urmatorul capitol de ce m'ai lasat in suspans :* sa ma anunti:-h

#9
Sper ca nu se supara nimeni ca am trecut si eu pe aici:
1 Daca le uneai pe toate iesea un capitol aproape perfect, avand in vedere ca in unele locuri fic-ul tau a ost cam sec.
2 Cam ai greseli de tastare, nu stau sa le enumar pe toate ca mie lene.
3 Greselile de exprimare (la fel, mie lene sa le enumar) mor de ras, cred ca asta a fost singurulmotiv pentru care ti-am citit fic-ul.
Resul e OK.
Gata cu criticile ca am inceput sa exagerez.
Sfaturi: 1 Fa capitolele mai lungi de preferat cat ultimile doua la un loc.
2 Am vazut ca ai pus descriere, foarte bine dar incearca sa pui si mai muta actiune (la un moment dat a inceput sa repeti faza cu sortul in flacari si nu dadea prea bine: Sakura stingea focul se uita la Sasuke se intorcea la foc dupa care iar se uita la Sasuke).
Si adauga si mai mult suspans nu doar la sfarsit ca pana atunci cei care citesc s-ar putea sa se plictiseasca si sa nuajunga pana acolo.

Te rog sa nu te superi pe mine ca am scris asta. Si nu uita sa ma anunti cand pui urmatorul capitol.
[center]Timpul trece fara noi cu tot ce a fost
Ramane numai amintirea fara rost
Eu te iubesc cum te-am iubit, tu m-ai uitat
Din clipa in care...ai plecat.
[Imagine: lenand10.png]
http://www.dailymotion.com/video/xcmsqp_...-me_webcam[/center]


#10
CAPITOLUL 4

Sakura:
Persoana venea si venea , pana cand a iesit din umbra si in sfarsit mi-am putut da seama cine este. Insa ma intreb ce cauta aici. Puteam observa parul negru ca pana corbului, legat intr-o coada la spate, ochii negri si avea si niste riduri sub ochi. In afara de asta, semana leit cu Sasuke. Este clar ca el este Itachi, fratele lui Sasuke.Ma ridic de pe iarba, incepand sa inaintez catre el cu un kunai in mana. Ma teleportez rapid in spatele lui, punandu-i un kunai la gat, insa observ ca este o clona, deoarece imediat ce i-am pus kunaiul la gat, s-a transformat in niste ciori, ce zburau in toate partile. Imediat ma trezesc prinsa intr-un genjutsu. Il vad pe Itachi in fata mea, stand cu mainile incrucisate si uitandu-se patrunzator in ochii mei. Imi spune ca nu-mi vrea raul momentan si ca m-a adus aici pentru a-mi da niste explicatii. Vreau sa fug, insa tot ceea ce reusesc sa fac, este sa ma invart in cerc. Chiar daca este intuneric, eu il pot vedea foarte bine pe Itachi cerand niste explicatii din priviri. El incepe sa-mi povesteasca cum a ajuns sa se alieze cu Orochimaru si Kabuto. Spre surprinderea mea, Itachi incerca sa-l protejeze pe Sasuke de Orochimaru, deoarece vroia sa-l omoare si sa puna mana pe sharinganul sau, iar Itachi, ca sa nu dea de banuit, a trebuit sa se lupte cu Kakasi. Acum ca Orochimaru si Kabuto sunt morti, nu mai trebuie sa ne fie teama. Itachi o sa incerce sa-l protejeze in continuare pe Sasuke din umbra, ca un frate bun si protector. Mi-a mai spus ca nimeni nu trebuie sa afle de aceasta mica conversatie, si sa nu-i spun lui Sasuke ca Itachi ii vrea binele. I-am spus ca se poate baza pe mine oricand, atata timp cat incearca sa faca lucruri bune. Mi-a zambit prieteneste si m-a eliberat din genjutsu, lasandu-ma iar singura pe iarba. Observ ca am stat destul de mult, si ca am cam ratat o parte din rasaritul soarelui. Oare Itachi m-a mintit, sau mi-a spus adevarul? Mai am mult pana voi afla adevarul, insa cand il voi mai intalni, voi incerca sa-l conving sa se intoarca in Konoha. Ceva imi spune ca a spus adevarul, deoarece daca ne vroia raul, pe mine putea sa ma omoare oricand. Adica eram aici, singura, iar puterea mea nu se masoara cu a lui. Dupa ce m-am plictisit de statul sub lumina soarelui, m-am hotarat sa ma intorc in tabara. Probabil ceilalti ma cauta. Nu cred ca sunt ingrijorati, ci doar vor sa termine misiunea cu succes. Uneori, ma intreb daca e bine ca am ales sa fiu ninja. Daca s-ar descurca mult mai bine fara mine? Nu imi place sa o spun, dar cred ca eu nu am un rost in viata? De ce oare m-am nascut? Lumea ar fii mult mai fericita daca eu nu as mai exista. Poate mama mi-ar mai duce dorul din cand in cand, ca in rest nimeni nu cred ca tine cu adevarat la mine. Gandindu-ma la ce e mai rau, ma intristez si las sa imi curga o lacrima pe obraz. Daca asi putea sa ma schimb, sa fiu mai frumoasa, mai tupeista, mai matura. Dar cred ca voi ramane pentru totdeauna aceeasi floare de cires mica si plapanda.

***

Cand sunt in aproprierea taberei, aud strigate si observ trei siluete apropriinduse de mine. Nu erau nimeni altii decat Naruto, Sasuke si Kakasi-Sensei cautandu-ma destul de ingrijorati. Ma intrept spre ei cu pasi marunti, spunandu-le ca ne intalnim in tabara. Incep sa alerg, deoarece cred ca sunt singura care mai trebuie sa-si stranga lucrurile. Cand ajung in tabara observ cum cortul meu este frumos impachetat si la locul sau, iar restul lucrurilor sunt si ele bagate in rucsac. Ma asez pe iarba si ma uit la nori. Dupa putin timp apar si restul. Ma ridic, imi pun rucsacul in spate si ne continuam drumul spre Konoha. Simt sa suntem urmariti, insa nu spun nimic nimanui, crezant ca este Itachi. Ma uit inspre coechipieri si sensei, si se vede ca si ei si-au dat seama ca suntem urmariti. Nu cred ca este Itachi, deoarece el stie foarte bine cum sa se ascunda si sa nu se faca remarcat. Ma uit in jos, si observ cum prin iarba sunt puse capcane. Cum de nu le-a observat nimeni pana acum? Ne cataram in copaci, ne facem niste clone, si asteptam sa vina inamicii. Aud niste rasete si o voce groasa.
- Iesiti de unde va ascundeti si predati-va sau va omor.
Aceasta voce mi se parea extrem de cunoscuta. Semana cu a tatalui meu. L-am vazut doar o data cand eram mica, cum incerca sa o violeze pe mama. De atunci nu l-am mai vazut.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.015 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Viata unei preotese Nixu 72 36.646 11-09-2011, 07:36 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Viata unui ninja demonul tigru apare may-yamasi 6 3.579 02-09-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: may-yamasi
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.952 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Ninja LoVe Elyy 17 8.999 05-06-2011, 06:55 AM
Ultimul răspuns: Capsunica
  Ninja LoVe mya2o1o 10 6.160 26-05-2011, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Capsunica
  Viata grea a unei fete ghinioniste Yoko-sama 14 8.428 11-02-2011, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja DeMentă 12 8.637 25-12-2010, 08:34 PM
Ultimul răspuns: DeMentă
  O echipa,trei fete Yoko-sama 13 6.565 10-12-2010, 10:45 AM
Ultimul răspuns: Yoko-sama
  viata unei printese mady_saku 8 6.839 22-04-2010, 01:10 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)