Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ninja LoVe

#1
Bun , am zis sa postez si eu un fic sper sa va placa , l-am mai postat si pe alt forum deci sa nu primesc comuri de gen, cum ca ar fi plagiat , sper sa va placa .

P.S.: Nu detin nici un personaj , inafara de cele create de mine , e ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor intamplari/personaje

Capitolul 1 . Sa facem cunostinta .

Sakura :

Ma plimb pe strazile linistite ale Konohai , gandindu - ma la clipele frumoase pertecute cu el , oare de ce a plecat ? Ce intrebare , a plecat pentru razbunare , sa sa-si ucida fratele ce i-a asasinat clanul . L - am iubit atat de mult , dar lui nici nu -ia pasat , m-a lasat plangand pe acea banca la iesirea din sat . Inca il mai iubesc ,si as da orice ca el sa se intoarca , a-si da orice ca sa am din nou acele clipe mununte petrecute cu el .Mereu trebuie sa pretuiesti ceea ce ai . Probabil acum va intrebati cine sunt , sunt Sakura Haruno , am saptispe ani si sunt cel mai bun medical ninja din sat , fiind antrenata de Tsunade , Hokagele satului nostu , Satul Frunza .Multi zic ca as putea fi chiar mai buna ca ea . Ii cunosc fiercate tehnica , si medical ninja . Ahh cate amintiri imi trezeste acest sat , amintiri frumoase dar si amintiri rele , amintiri pe care nu le voi uita niciodata , amintiri care acum nu mai pot fi intoarse pentru ca el a plecat . Si-a tradat satul , a omaorat oameni si a ajuns de partea raului , doar pentru razbunare . A fost in stare sa-si dea si sufletul , pentru o farama de putere . A plecat din sat aruncand totul in urma , casa , amintirile , prietenii , totul . El , cel pe care l-am iubit si pe care inca il iubesc , Sasuke Uchiha , mostenitorul clanului Uchiha , si un ninja fugar , ce si-a tradat satul si prietenii . Lasand asta la o parte , sa trecem putin la ceea ce fac eu acum . Ma plimb pe strazi ,destinatia mea fiind locul de antrenament , unde veneam de fiecare data cand simteam nevoia de liniste.
Parul meu scurt si roz de culoarea florilor de ciresi imi acopera ochii care o data aveau o cloare verde ca zmaraldul , ce mareu erau veseli pentru ca el era langa mine . Imi placea sa-l stiu aproape de mine , sa il am chiar daca el nu scotea o vorba .Acum ochii mei nu mai au aceeasi culoare de alta data , acum sunt rosii de la cat am plans din cauza lui si parca fara vlaga . Nici mie nu imi placea cum aratam , dar din pricina lui , in momenele acestea dau doi bani pe infatisare . Sasuke , daka va intrebati persoana pe care am iubito , iubesc si o voi iubi mereu are parul negru ca pana corbului , si ochii negri ca smoala . El a plecat din sat acum 3 ani pentru razbunare si putere . Acum o luna ne-am intalnit cu el , dupa ce si-a implinit razbunarea si si-a omorat fratele . Atunci ne-a zis ca a facut un pact cu Orochimaru , unul din cei trei Sannin , un ninja viclean si care si el sia tradat satul , si-a vandut sufletul lui .Am inteles ca acum are o naua echipa. Acum nu ai exista Echipa 7 de altadata din care faceam parte eu , Sasuke si Naruto , un baiat hiper activ mereu pus pe glume , cu parul ca soarele si ochii ca cerul .Mereu ne certam si ne bateam intre noi , toti 3 .Cand venea vorba te o treaba serioasa cum ar fi o lupta , atunci lasam glumele la o parte si treceam la seriozitate .Naruto este Kyuubi , alias Vulpea cu 9 cozi , ce a distrus satul in urma cu 18 ani iar , tatal sau al patru-lea Hokage , l-a sigilat in corpul sau pentru a proteja satul . Si acesta a fost si motivul pentru care toti l-au marginalizat si considerat un monstu . Visul lui este sa devina Hokage , pe care nu e departe sa-l implineasca , a facut multe lucruri demn de Hokage si a demonstrat satului ceea ce poate si ca se pot baza mereu pe el .Cand spun lucruri ma refer de exemplu la faptul ca l-a luminat pe Gaara , care il are in el pe Shukaku , tot un demon , un Bijuu ce are si Naruto , care mereu a fost nepasator cu lumea , si omora oamenii de placere .Nu are familie ci doar pe fratii lui care incearca sa-i fie alatrui .Acum el este Kazekage , in Satul nisipului .Naruto a salvat Satul de la Invazia lui Pein , care sa intamplat nu de mult . Dupa ce a salvat satul , toti locuitotii se comporta cu el frumos , si il lauda pentru tot ce a facut . Altii zic ca este demn de Hokage , printre care si eu zic acelasi lucru .
Dupa plecarea lui Sasuke din Echipa 7 , Sai i-a luat locul . El este un baiat destul de bun daka stai cu el , venit din Ambu cu parul si ochii ca al lui Sasuke . Seamana mult cu el dar nu il poate nimeni inlocui pe Sasuke . Ajung la locul de antrenament , fostul nostu loc de antrenament , unde se pot observa foare bine urmele noastre . Copacii erau pluni de zgarieturi sa la kunaiurile noastre , atunci cand am invatat sa ne controlam ceakra in picioare .Se putea vedea si pamantul crapat , sau gaura in care a stat Sasuke in timpul testului pe care ni-l la dat Kakachi atunci . Kakachi in caz ca va intrebati este senseiul nostru si tot odata prietenul nostru , mereu ne-a ajutat si ne-a dat sfatri si mai mereu a avut porbleme cu notiunea timpului . El are parul argntiu , un ochi sharingan care ii este acoperit mereu de bandana satului si celalalt ochi este negru .Pe fata mereu poarta o masca sub care nici noi nu stim ce ascunde . Imi aduk si acum aminte cand am incercat sa aflam eu , Sasuke si Naruto , dar ne-am cam luat teapa . Gandul acesta ma facut sa chicotesc usor . Deodata il vad pe Naruto care se indereapta spre mine .

Cam asta a fost , nu e prea reusit , dar astept pareri .
Si scuzati greselile de tastare va rog .

#2
Ello dear am venit şi eu pe aici pe la ficul tău.
Aşa titlul este drăguţ şi destul de atractiv ca să zic aşa.
Văd că ai încercat să adaugi ceva descriere, dar aceasta este puţin prea simplistă, nu mi se pare prea interesantă, iar la un moment dat m-am plictisit.
Am văzut greşeli de tastare şi de exprimare, iar uneori scrii unele cuvinte ca pe messenger te rog să nu mai faci asta, este destul de deranjant.
Nu mai pune space înaintea semnelor de punctuaţie ci după, a da şi nu mai pune virgulă înainte de Ş pentru că este greşit.
Şi că tot veni vorba de virgule ai grijă pentru că le pui în prostie şi unele sunt puse aiurea rău de tot. Deasemenea am văzut că după ce pui punct continui tot cu literă mică. Încearcă să lucrezi la estetică.
Acţiunea este foarte grăbită, iar ideea nu mi se pare prea originală poate pe parcurs o să o faci.
Cam atât aştept nextu, dacă te-a deranjat comm-ul meu pm şi se rezolvă bye,bye.

#3
Buna Elyy! :D
Imi place ideea ta! Si imi place ca ai pastrat cateva idei si din serial. Asta il face interesant!
Fiecare fic are ceva in comun la inceput dar autorul il face special pe parcurs! :D
Sunt curioasa sa vad ce se mai intampla! Sper sa aduci next-ul cat mai repede!
Spor la scris si multe idei!

#4
Pai sigur ca nu ma-au suparat comentariile, nu am de ce, va multumesc mult pentru ele apropo . Oricum multumesc ca mi-ai zis asa o sa ma pot perfectiona. Stiu ca am greseli mereu se intampla sa am, trebuie sa fiu mai atenta la ele . Imi cer scuze pentru limbajul de mess dar il scriu din obijnuinta, voi remedia si asta pe parcurs si sper ca va fi mai bine . Descriere multa era de asteptat din partea mea, dar chiar nu stiam ce sa scriu in primul capitol, nociodata nu m-am priceput la introduceri, sper ca urmatoarele sa iasa mai bine asta voi hotarati. Actiunea stiu ca la ea sunt varza nu stiu ce am dar mereu o grabesc asta e felul meu n-am ce sa-i fac . Hai sa n-o mai lungesc si sa trec direct la capitol, sper sa va placa si astept pareri :d :

Capitolul 2 . Vestile rele abia incep .


Deodata il vad pe Naruto care se indereapta spre mine. Este imbracat cu obisnuitul lui costum portocaliu cu negru, sandale ninja si bandana satului pe frunte. Vine la mine si ma saluta eu facand acelasi lucru. Apoi ma anunta ca Tsunade ne-a chemat de urgenta la ea in birou. Ne indrepta amandoi spre biroul ei si batem la usa. Din partea cealalta se aude o voce, vocea lui Tsunade care ne zice sa intram. Cum intram ii vedem acolo pe toti prietenii nostri. Toate echipele: echipa lui Naji, echipa Hinatei care s-a inrosit cand l-a vazut pe Naruto, v-am zis ca e indragostita de el lulea? Ei bine acum aflati, echipa lui Ino, si Sai care face parte din echipa noastra. Ce s-o fi intamplat oare ma intreb?
Cum ne vede aceasta face o fata serioasa si ne priveste pe toti foarte ciudat. Sigur s-a intamplat ceva rau si asta nu e de bine .
- Bun, cred ca va intrebati de ce v-am chemat pe toti aici, ei bine am aflat din surse sigure ca Sasuke si echipa lui au intrat in Tinutul Focului, si ca destinatia lor este Konoha, nu am aflat inca de ce dar suntem siguri ca il vrea pe Naruto sau mai bine zis cei care au ramas din Akatsuki il vor, iar el cred ca vrea sa ne distruga satul. Misiunea voastra este sa il tineti cat mai departe de sat, ca sa il impiedicati sa intre, abia am terminat lupta cu Akatsuki iar satul este inca in refecere. Neji, tu vei conduce misiunea, si nu uita ca ma bazez pe tine. Vei primi datele la iesirea din sat, si nu uitati impiedicati-l pe Sasuke sa intre, Sakura daka lucrurile sa agraveaza sti ce sa faci, sa aveti mare grija, satul nu este refact in totalitate asa ca ii este foarte usor dusmanului sa se infiltreze, Tobi si Zaetsu singuri ramsi din Akatsuki, au ceva in minte, deoarece ei au luato prin celelta iesire a Tinutului, deci Sanseii vostri se vor ocupa de ei; ne zice Tsunade privindu-ne foarte serioasa si ingrijorata.
Nimeni nu scoatea o vorba, toti eram socati de ceea ce am auzit, nu ne venea sa credem ca Sasuke este in stare sa distruga satul, nu este inca oficeial asta dar ce altceva ar putea sa vrea. Dam toti afirmativ din cap si iesim. Cand iesim, Neji ne anunta ca in jumatate de ora sa fim la iesirea din sat, deci trebuia sa mergem sa ne pregatim. Ma indrept spre casa mea, gandindu-ma la misiune de azi dar si la Sasuke, Naruto sigur este distrus , mai ales cand vede ca cel mai bun prieten al sau vrea sa ne distruga satul, dar totusi eu refuz sa cred ca asta vrea adika sigur doreste ceva mult mai important si cred ca il vrea pe Kyuubi din Naruto.Prinsa in gandurile mele nu am observat ca am ajuns in fata casei. Intru in casa si ma indrept spre camera mea. Probanil va intrbati de ce nu este nimeni in casa, simplu pentru ca perintii mei au fost ucisi in lupta cu Akatsuki. Intru in camera mea care era o camera simpla foarte modest aranjata si doar cu strictul necesar. Imi aleg din sifonier hainele necesare pentru aceasta misiune ,adika o pereche de colanti lungi mulati pe corp care imi dau abilitatea de a ma misca lejer , un maieu negru, care avea de sub bust pana jos plasa, o bluza neagra iar pe deasupra vesta antiglont care era de culoare verde. In picioare imi pun sandalele ninja si tot armamentrul, kunayurile, shurikenturile, otracurile si pergamentele. Tot ce aveam si era necesar pentru aceasta misiune. n picoare imi pun santale ninja de culoare neagra iar parul meu scurt il las desprins si bandana satului mi-o pun pe frunte. Cand sunt gata ies din camera apoi din casa, si plec spre iesirea din sat. Sunt sigura ca Tsunade-sama, nu ii va face niciun rau lui Sasuke, o fi el un ninja fugar dat inca face parte din sat si este un ninja foarte important. In drum ma intalnesc cu Ino care pare ca si ea este pregatita de misiune, si foarte ingrijorata . O salut si plecam amandoua spre iesire.Cand ajungem acolo ii vedem si pe ceilalti care ne asteptau. Dupa ce ajungem in dreptul lor, plecam. Neji o ia in fata pentru a ne indruma.

Sasuke :

Ma aflu cu echipa mea care pare destul de ingrijoarata in privinta mea. Ii inteleg dar totusi nu au de ce sa se planga. Toti zburam de pe o craca a unui copac pe alta asigurandu-ne ca ne observa toti ninja ce pazesc satul si care patruleaza. Totul merge conform planului, toti or sa creada ca mergem sa disturgem satul sau sa il luam pe Naruto sau mai stiu eu ce. Ei bine se inseala cu totii amarnic. Nu stiu ce vor Toby si Zaestu si nici nu imi pasa. Cred ca il vor pe Naruto, dar la cum il cunosc eu pe blond nu se va lasa asa de usor prins. Eu am altceva in minte, ceva maret si ceva ce se va intampla. Pentru asta am nevoe de cineva...o fata dar nu orice fata, una care mereu a fost buna cu mine si ma iubit cu adevarat, o fata cam enervanta si de care ma voi folosi fie ca vrea fie ca nu. Nu imi pasa ce va zice dar voi avea nevoie de ea ca sa realizez ceea ce vreau .Toata echipa mea ma batea la cap si ma intrebau de ce a trebuit sa venim in Konoha si de ce sa ne lasam vazuti. Karin ma anunta din doua in daua minunte va vin cat mai multi ninja care ne urmaresc. Asta mi-o zicea la ureche pentru a nu fi auziti de aceea trebuie sa pastram mereu linistea. Dupa ce traversam padurea ajungem intr-un camp, iar Karin ne da de stire ca un grup de doisprezece ninja se apropie si ca unul din ei are o canitate foarte imensa de ceakra, sigur acela e Naruto. Acum tot ce trebuie sa facem este sa ne facem comozi si sa asteptam sa apara.

Sakura :

Toti saream de pe o craca pe alta a copacilor din padure, fara sa zicem nimik. Tacerea domina peste noi, toti suntem ingrijorati in legatura cu misiunea. Naruto cred ca vroia cel mai mult sa se intalneasca cu Sasuke si sa-l aduka inapoi de partea binelui. Probabil ca se simte vinovat adica a reusit sa ii deschida ochii lui Gaara cand era doar un chunin , sa luptat cu cei din Akatsuki si a invins dar nu a reusit sa-si aduca inapoi cel mai bun prieten. Eu il inteleg si eu ma simt la fel de vinovata, nici eu nu am realizat prea multe dar in nopatea aceea am fost o proasta ca i-am zis ca il iubesc am fost o proasta ca l-am lasat sa plece si inca sunt o proasta pentru ca inca il iubesc. Ma abtin sa nu plang si imi continui drumul. Ciudat e faptul ca el este foarte destept si nu s-ar fi lasat vazut trebuie sa fie ceva la mijloc si vom afla ce in curand , presimt asta. La un moment dat ajungem intr-un camp unde remanem cu toti socati cand ii vedem echipa lui Sasuke care se pare ca ne astepta. Trebuia sa imi imaginez a facut asta intentionat . Cum ii vedem luam pozitia de atac si ne pregatim pentru ca sunt sigura va urma o lupta crancena. Naruto este singurul care ramane in fata si eu in spatele lui privind-ul cu ingijorare.
- Ce vrei Sasuke, de ce ai venit aici? Daka ai venit sa distrugi satul ia-ti adio; zice Naruto sigur pe el .
- Hehe, prostilor, nu as fi venit pana aici sa distrug satul sau ma rog ce a mai rams din el, si nu iti fa griji Naruto am terminat de mult cu vanatul dupa tine ; zice el razand in badjocora.
- Atunci de ce....ai..venit? il intreb eu cu vocea tramurand nu pot sa cred ce a putut sa ajunga toata ura aceea este indrumat de ea.
Acesta nu mai zice nimic si doar zambeste, apoi se intreapta spre Naruto eu fiind in spatele lui am sarit cat de sus am putut pentru a ma feri, si Naruto se pare ca este si el derutat din cate vad Sasuke nici nu mai e in fata lui , unde era acum doua secunde . Simt doua brate puternice care imi incojoara talia si dispar cu mine .
Si ceilalti membri ai echipei lui pleaca lasandu-i pe prietenii mei in ceata.
- Sakuraaaaaaaaaaa; striga Naruto nervos cat il tineau plamanii

Ma trezesc intr-o camera, foare intunecoasa fiint intinsa intr-un pat studiez putin camera slab lumnata care avea un pat, o noptiera in stanga patului, un dulap care avea o biblioteca si o masuta. Nu pot sa zic ca era prea primitoare dar de ce sunt eu aici oare si ce sa intamplat? Nu am timp sa ma gandesc la asta pentru ca in incapere isi face aparitia Sasuke.....



Cam ast a fost capitolul, am incercat cat de cat sa va respect toate sfaturile de estetica si tot ce mi-ati mai zis, sper ca acum e mai bine si va multumesc pentru comm-uri. Le astept pe urmatoarele.

#5
Se pare că am din nou onoarea de aţi lăsa comentariu, dar să las asta la o parte şi să încep. În primul rând te felicit pentru că ai ascultat cât de cât ceea ce ţi-am spus, asta îmi demonstrează că te străduieşti.
Am văzut o mică îmbunătăţire în ceea ce priveşte cel de-al doilea capitol, însă mai ai mult de lucrat. Din nou capitolul a fost foarte lung şi destul de greu de citit mai ales că l-ai împărţit în atât de puţine paragrafe, practic ai despărţit doar atunci când povesteai din perspectiva lui Sasuke şi Sakura, dar nimic mai mult. Un mic spat încearcă să laşi un mic spaţiu între dialog şi descriere înţelegi tu. Descrierea a fost prea multă şi din nou puţin plictisitoare, acţiunea ai mai reuşit să o mai încetineşti, iar dialogul să îl mai reduci, dar chiar şi aşa mi se pare puţin sec.
Greşeli de tastare am văzut, la fel şi greşeli de exprimare aşa că ai grijă, mai citeşte capitolul de cel puţin odată înainte de al posta, deşi la cât este de mare îţi va fi greu să îl citeşti.
La fel cu semnele de punctuaţie pe unele le pui aiurea, iar câte odată pui space înaintea lor, se pune după ele.
Şi ce a fost cu atâţia aaaaaaa, când Naruto a strigat-o pe Sakura, puteai foarte bine să pui doar doi-trei a şi ne-am fi dat seamă că o strigă ar mai fi multe de spus, dar sunt prea adormită acum aşa ca ajunge deocamdată.
Cam atât aştept nextu bye, bye.

#6
hey my dear. Ti-am citit ficul si pare interesant. Bun deci sa nu mai stau si sa incepem: Deci ai cateva greseli, sper sa le corectezi, inca ceva..am observat ca folosesti "daka" nu mai fa asta si scrie normal, nu e frumos:P. Naratiune ai, dialog e bun si ceea ce imi place e ca ai si vorbire indirecta, nu doar linie de dialog la fiecare moment si sec. Descrierea: ei bine ai descriere, dar nu suficienta. uneori incepeai sa descrii, spuneai ceva si terminai. Dezvolata tot si pune idei puternic dezvolatate. Puteai sa descrii suferinta, durerea, tristetea din inima Sakurei tot inainte...poti asocia cu o prapastie, oglinda sparta, venin, repetitiile dau si mai bine cand descrii un sentiment; exemplu: " Durerea insuportabila iese din nou la iveala. Credeam ca am ingropat-o, dar nu, ea persista. Doare, doare, inima mea e neagra....Acea seara blestemata. Blestem acea seara cand ma parasit. Ma lasat pe acea banca rece ca sufletul sau si ca al meu in acest moment. Cata durere Doamne. Nu mai pot. Vreau sa se termine tot. Mi-as dori sa fie un cosmar..etc"
cand la vazut pe Sasuke nu ai descris acel sentiment, adica nu simte nimic cand il vede? Cand a aflat de la Tsunade de aceasta misiune...si inca cum. Ai momente in care grabesti actiunea. nu o grabi ca nu-i frumos, si nu vreau sa alerg dupa ea.
Ce plan are Sasuke?:-? sti ce imi place si ofera si un plus de originalitate la ficul tau? faptu ca Sasuke nu doreste sa distruga satu si ca nu il mai vaneaza pe Naruto, bravo. Imi place ca ai pastrat acea idee cu "bad boy" :>:>
Astept next si sunt foarte curioasa de ce se va intampla. Te rog mult sa ma anunti si pe mine. Spor la scris. Sper ca nu te-am suparat in ceea ce priveste comul, dar ai o idee interesanta si doresc sa o perfectionezi:P

:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#7
Hei Ely! pai nu ma mai apuc sa dau sfaturi pt k ar fi cam aceleasi ca si sus. Greselile tot lafel insa io te incurajez.
Am observat o evolutie de la primul la al 2-lea cap si pot spune ca este un bun inceput:bv:
Ideea este sa nu te descurajezi si sa continui pentru ca pari buna la ficuri.
Pai ce sa mai spun,succes in continuare si astept cu nerabdare nextul.
A si inca ceva,imi place ca teai tinut de cateva idei din serial.
Tinand cont de faptu ca toti vrem sa continui pune nextuuu:pls:
Fi sigura ca eu il voi citi :study::bye:
"Moartea este singurul lucru, în zilele noastre, caruia nu-i poti supravietui.

Sa îti traiesti viata este ceva foarte rar. Majoritatea oamenilor doar exista."

Oscar Wilde



#8
Pai va multumesc mult pentru comuri fetelor :x, ma bucur ca va faceti timp sa imi cititi si mie ficul, si apreciez ca imi dati sfaturi chiar am nevoie pentru a ma putea perfectiona si multumesc pentru incurajari. Ei bine a venit si capitolul 3 cre sper ca e ceva mai bun.

Capitolul 3 . Suferinta .

Ma trezesc intr-o camera, foare intunecoasa fiind intinsa intr-un pat, studiez putin camera slab lumnata care avea un pat, o noptiera in stanga patului, un dulap care avea o biblioteca si o masuta. Nu pot sa zic ca era prea primitoare dar de ce sunt eu aici oare si ce sa intamplat? Nu am timp sa ma gandesc la asta pentru ca in incapere isi face aparitia Sasuke, imbracat la pelerina cea neagra de Akatsuki. Cum ma vede, un zambet ii apare pe chip. Mai sa plang cand l-am vazut, ce mai doreste de data asta? nu e de ajuns toata suferinta pe care mi-a provocat-o, mai vrea inca sa ma faca sa sufar?. Din cauza lui inima mea acum e farnta, numai din cauza lui am plans incontinu nopti intregi, din cauza lui nu mai zambeam, doar ma antrenam zi si noapte ca sa uit de tot ce s-a intamplat, sa dovedesc ca nu sunt ceea ce lumea crede ca sunt, adica o fetita slaba si lipsita de aparare, fara putere care stie numai sa palnga. M-am straduit degeaba luni intregi, nu m-am schimbat nici macar un pic Sakura Haruno i-ai dezamagit pe toti, cand credeam ca totul a revenit la normal intr-un fel, oarecum, atunci a aparut el, iubirea vietii mele de care sunt indragostita de la academie. Nu pot sa cred ca inca dupa cate mi-a facut inca il iubesc, e ca un drog pentru mine de care nu pot sa scap oricat as incerca, e lipsit de speranta. Ori ce as face nu voi putea sa scap niciodata de iubirea mea pentru el, de ce mareu viata asta te pune la deferite incercari, sa intalnesti atatea obstacole care stau in calea fericirii tale, e atat de trist ca si mine de altfel, de ce nu pot fi si eu fericita macar un pic, de ce sa nu gust si eu din marul vietii, sa iubesc si sa fiu iubita, de ce? O lacrima se scurge incet pe chipul meu dar o sterg foarte repede pentru a nu fi observata dar se pare ca nu a prea functionat deoarece Sasuke ma priveste fix si observa fiecare miscare pe care o fac cu un zambet ciudat pe chip.

- Nu te-ai schimbat deloc Sakura, tot aceeasi fata prostuta ai ramas ; zice Sasuke venind spre mine .

Cuvintele pe care le-a zis m-au enervat destul de tare, sunt constienta de faptul ca nu m-am schimbat de loc, dar nu trebuia sa-l las pe el sa observe asta, nu vreau sa creada ca am ramas aceeasi fetita prostuta. Acum era momentul sa dovedesc ce pot, cine sunt detapt. Sunt Sakura Haruno, cel mai bun ninja medical din sat, antrenata de Tsunade, Hokageul satului. Multi si-ar fi dorit sa aiba un astfel de sensei. Acum era momentul sa dovedesc de ce sunt in stare. Cine sunt cu adevarat. Nu degeaba am trudit atat si m-am antrenat nopti intregi fara incetare. Iau o gura de aer in piept si incep sa vorbesc .

- Acelasi lucru pot spune si eu despre tine Sasuke, ai ramas acelasi tip rece si dur obsetat de putere cu dorinta de razbunare ; zic eu incercand sa par dura desii nu imi iesea deloc. Il vad cum se indreapta spre mine, din ce in ce mai mult.Imi era frica de ceea ce vroia sa-mi faca, tremuram toata ce vroia?

- Nu zau; zice el zambind exact cum mi-a zambit atunci cand a plecat si m-a facut ''enervanta'' .Cuvintele pe care mi le-a zis atunci a fost ca un cutit in inima pentru mine, m-a durut foarte tare si inca ma doare.Ce vrea oare de la mine? Doar stie ca sunt slaba si ca n-am nici o putere, cel putin asa crede el.

- Ce..vrei..de.....la.......mine? Reusesc eu sa zic intr-un final abtinandu-ma sa n pang.

Acesta nu imi mai zice nimic, ci doar ma trage spre el, si ma saruta apasat si cu ardoare. Ce? Ce gest e asta ce vrea de la mine? Nu mai inteleg nimic . Sasuke ma intinde din ce in ce mai mult pe pat pana cand ajunge peste mine. Eu tremuram toata din cap pana in picioare si sa nu mai zic ca eram mai rosie ca racul. Acesta isi strecoara usor mana pe sub maieul meu, cred ca am uitat sa va zic ca atunci cand m-am trezit aveam pe mine doar maieul si colanti, aflati acum asta. Sasuke, ce s-a intamplat cu tine? Nu te mai recunosc. Eu aveam deja numai lacrimi in ochi, plangeam din nou din cauza lui, de ce el trebuie sa fie mereu motinvul pentru care palng, si vars lacrimi amare din vina lui?, Sasuke nici nu dadea importanta ca plang, era mult prea concentrat in activitatea lui care nici nu o inteleg ce vrea sa faca? Imi da jos maieul, intr-o fractiune se secnda, ramanand la pieptul gol. Incerc din rastputeri sa ma eliberez si sa scap dar nu reusesc deloc. Dupa o partida de saruturi acesta incepe sa coaboare cu ele pana cand ajunge la pantaloni .....

- Aaaaa; Ma trezesc tipand si plangand speriata, nu imi vine sa cred ca Sasuke a profitat de mine, nu imi vine sa cred ca m-am lasat sa fiu jucaria lui de o noapte. Nici nu credeam ca este in stare de asa ceva. Nu il credeam genul pervers. Nu imi vine sa cred ce tocami a facut , dupa ce ca mi-a furat inima, mi-a luat si virginitatea si nu inteleg nici de ce?. Ma opresc din plans imediat ce imi dau sema unde ma aflu. Unde credeti? La mine in camera. Adica totul nu a fost decat un vis? as vrea eu sa fi fost dar nu pot, a fost realitate sunt sigura. Am simit durerea pe propriu-mi corp , am simtit in mine toata durerea si suferinta . A fost ceva real si nu ma indoiesc de asta. Ma ridic cu greu din pat si ma indrept spre baie unde imi fac siesta. Apoi ma duc la sifoner de unde imi iau o pereche de colanti negri scurti, peste care pun o fusa alba despicata in lateral, o bluza roz cu fermoar apoi imi pun bandana satului pe post pe panglica. Ies din camera si ma duc sa servesc micul dejun. Cand termin ma incalt cu sandalele ninja, imi iau echipamentul de lupta si plec catre turnul Hokage, sunt sigura ca prieteni mei inca ma cauta. In drum ma intalnesc cu Naruto care de cum ma vede sare pe mine de bucurie mai sa ma darame. Il salut si pornim amandoi spre biroul lui Tsunade. El a inceput acum sa ma ia la interogat, si ma intrebe daca ma simt bine si daca Sasuke mi-a facut ceva. Ii zic ca nu mi-a facut nimic rau si incerc cumva sa schimb subiectul. Nu il pot lasa sa afle ce mi-a facut pentru ca sunt sigura ca sa va enerva foarte tare. Intr-un final ajungem in biroul lui Tsunade-sama, si bat usor la usa. Auzim un intra enervat apoi intram in birou. Cum ma vede Tsunade sa uita la mine socata dar si
bucuroasa.

- Bunica Tsunate, uite pe cine ti-am adus; zice Naruto cu un zambet fericit pe fata.

Tsunate-sama, nu mai zice nimic, ci doar ma imbratiseaza de bucurie. A inceput si ea sa ma ia la intrebari dar am evitat tot, si dat seama imediat privirea mea era prea clara ceva rau s-a intamplat si nu vroiam sa zic asa ca a incheiat discutia stiin da in incapeere se mai afla si Naruto. Ea ma cunostea cel mai bine si stia foarte bine cand se intampla ceva rau doar dupa experesi fetei mele, a fost ca o mama pentru mine. A mai vorbit putin maine dimineata sa fiu la terenul nostru de antrenament.
Dupa ce mai vorbim putin, eu si Naruto plecam indreptandu-ne spre ramen, desigur. Am stat acolo am mancat si am vorbit pana au venit si ceialati si asa am petrecut noi pana seara noaptea la ramen povestind si distrandu-ne pe boacanele pe care le faceau baietii. Spre seara plecam cu totii de acolo spre casele noastre. Cand ajung acasa imi fac un dus, ma schimb la o pereche de panaloni scurti albi si un maieu alb apoi ma bag in pat cu gandul la ziua ce avea sa urmeze.


Ei bine cam asta a fost, sper ca a iesit ceva. Sfarsitul e varza stiu dar chiar nu stiam cum sa inchei capitolul. Astept pareri >:d<

#9
Dear dau edit imediat după ce termin de citit
Edit
Am venit din nou pe la tine, dar să lăsăm asta la o parte, so enjoy:

Ma trezesc intr-o *camera, foare intunecoasa* fiind intinsa intr-un Pat, studiez putin *camera slab lumnata* ( te contrazici si nici nu arata prea bine) care avea un Pat, ( repetiţia asta nu suna nici e bine) o noptiera in stanga patului, un dulap care avea o biblioteca si o masuta.

Bunica Tsunate, uite pe cine ti-am adus; zice Naruto cu un **zambet fericit pe fata.** din nou nu sună bine.
Încearcă să mai citeşti capitolul înainte de al posta şi unde nu îţi place cum sună poţi schimba.
Descrierea văd că ai încercat să mai adaugi, dar mai ai de lucrat la ea la fel si cu dialogul.
Acţiunea mi s-a părut puţin grăbită, am văzut câteva greşeli şi semne puse aiurea sau pe care ai uitat să le pui.
Ideea tot la fel, tot nu mi se pare prea originală, dar sper să o faci.
Cam atât ar mai fi multe de spus, dar nu am timplu necesar acum. Bye, bye.

#10
Pai bineinteles ca am citit si capitplul asta si am vazut cateva chestii care nu ar arata in regula.
De exemplu nu mia placut cum suna:
"A mai vorbit putin maine dimineata sa fiu la terenul nostru de antrenament.
Dupa ce mai vorbim putin, eu si Naruto plecam indreptandu-ne spre ramen, desigur. " ;|
E cam deranjanta repetitia aia.
Ai mai avut cateva situatii in care semnele de punctuatie nu au fost acolo unde trebuie sau nu au fost deloc.
Nu prea am stat sa ma uit dupa greseli probabil asta fiind motivul pentru care nu am observat nici una sau poate nu ai avut.
Dialogul mi se pare mie sau a fost cam timid de nu prea a aparut :??
Oricum,eu te sustin in continuare si sper sa continui cu idei originale :victorie:
Si as vrea si un next cat se poate de repede :pls: :bye:
"Moartea este singurul lucru, în zilele noastre, caruia nu-i poti supravietui.

Sa îti traiesti viata este ceva foarte rar. Majoritatea oamenilor doar exista."

Oscar Wilde





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata unei fete ninja ~~~KiOko kimy~~~ 15 8.934 23-10-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: FuckEverything
  Viata unui ninja demonul tigru apare may-yamasi 6 3.581 02-09-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: may-yamasi
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.954 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Ninja LoVe mya2o1o 10 6.162 26-05-2011, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Capsunica
  1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja DeMentă 12 8.641 25-12-2010, 08:34 PM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Iubirea unui ninja(SasuSaku) Shadow. 9 9.905 23-06-2009, 08:57 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  A story of a ninja. Lolli 17 12.085 17-05-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: Hitman
  Ninja original story [XXI century] Sakura_Blossom 0 3.544 23-11-2007, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Sakura_Blossom


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)