Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata grea a unei fete ghinioniste

#1
Capitolul 1
V-ati imaginat vreo-data cum este ca visele voastre sa se treansforme in cosmaruri fara pereche? Presupun ca da. Asta mi sa intamplat mie azi. Credeam ca o sa ma plimb pe motocicleta si o sa stau cu prietenele mele. Dar nu. A trebuit sa fac o greseala si acum sa suport un infumurat care crede ca le stie pe toate. Ei bine sa va zic cum a fost. Era dimineata si tocmaima sunase Tami sa ies afara si sa ne intalnim in parc. M-am imbracat repede cu blugii si hainele de motocicleta si am plecat. M-am urcat pe motocicleta si am demarat repede. Drumul pana la rac era lung si trebuia sa fiu atenta ca nu eram singura motociclista care gonea ca o nebuna. Am ajuns pe langa casa unui cantaret. Cred ca iema Rey. Nu ii stia nimei numele de familie. Ma rog. Motorul meu se opreste in acelasi timp cand aud un zgomot de zgarietura si lovituri de metel. Ma ridic de pe motocicleta si ma uit in dreapta. Tocmai zgariasem in plin masina cantaretului. Ma urc repede pe motocicleta si incerc sa pornesc dar motorul e mort. Deodata aud usa de la intrare si aud pasi. Imediat pe poarta vilei mari a cantaretului si de acolo iese chiar el. incepe sa urle la mine ca toate alea. Nu vreau sa va reproduc ca imi e ca va sparg timpanele. Ray vine la mine si ma ia de mana strans si ma trage de pe motocicleta. M-a tras pana in vila. Vila era destul de frumoasa dar nu stau acum in drum de descriere. Am ajuns intr-un birou negru unde cantaretul mi-a zis pe un ton superior ca pana platesc masina voi lucra pentru el. Am ramas cu gura cascata. Visul de a sta degeaba cu prietenele se sfarsise. Dar va asigur ca nu voi fi deacord cu asta.

Ok capitolul 1 are actiune grabita,nuare descriere si nici dialog,nici actiunea buna pentru ca este un rezumat slab pe care il prezint in treacat. Actiunea incepe sa fie mai buna din capitolul 2 va asigur. Pana atunci pa si sper sa cititi.:bye:
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

#2
Yo, yo, cum spuneam intr-un fic, eu nu prea las coment pe la proza, ca las onoarea asta la experti ^.^, dar ficul tau mi-a atras atentia. Eu am sa-ti corectez capitolul tau. Daca nu iti convine, spune unui moderator sa imi stearga comentul si gata. Deci descriere nada, naratiunea mai merge, actiunea este urcata intr-un avion super-sonic si dusa a fost. Ai greseli de tastare, dar tu nu ai patruzeci de randuri in word. Nu ai patruzeci de randuri se inchide ficul din cate stiu eu :-?, dar asta nu stiu, deci vorbesti cu un moderator.
Astept nextul si sper sa evoluezi ^.^
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#3
Buna! Eram in trecere si vad ca este un ficulet fara comenturi... Pai ideea e destul de originala, dar mai trebuie slefuita...Asta nu s-a numit capitol, mai bine zis rezumat, cum a spus si manu nu ai patruzeci de randuri, descriere...O.o --> nu prea ai deloc, vag doar atunci cand spui ca s-a imbracat cu hainele de motociclism... naratiunea--> asta tine in viata capitolul... actiunea--> foarte grabita... dialog--> cred ca te bucuri ca nu ai pus [ ce oi fi zicand, a venit asta si se apuca sa-mi critice mie lucrarea]...... Eu sper ca te-au ajutat sfaturile mele si ale lui manu... astept capitolul doi... Daca vrei ajutor..am profil ;)
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#4
Well uite ca vin si pe aici.. ma intreb ce s-a ales cu celalalt fic, sper ca o sa-l mai continui si pe ala. Oricum imi place noul fic foarte tare ideea, mi se pare foarte originala, oricum greseli ai avut dar cum ai spus si tu in primul post .Imi place in rest totul, abia astept sa vad cum o sa fie capitolul doi, dar te rog incearca si tu sa scrii mai multe, sa descri mai mult si sa te corectezi chit ca-ti ia de 100 de ori sa citesti >o<
Sper ca commul meu nu te-a suparat, doar am dorit sa-ti zic ce ai gresit ca dupa asta sa faci mai bine T^T.Poti sa-mi lasi si tu criticuri la fic daca vrei si dure nu imi pasa sau imi lasi comm la profil, daca te-am suparat cu ceva. T^T

#5
Va multumes pentru omentarii si sa stiti ca nu ma supar pentru ca au fost critici dure:).

Capitolul 2
Eram in acel birou sistateam cu actele de angajare in fata. Nu aveam de gand sa semnez nimic. Eu si Ray ne uitam unul la altul foarte seriosi dar daca mai stateam mult asa sigur pana la urma as fi sarit sa ii scot ochii.
-Semneaza. a zis el
-Nu!
-Nu scapi de aici pana nu semnezi.
-Nu ma deranjeaza sa stau aici dar sa sti ca sunt o adevarata tornada.
M-am ridicat usor si am mers langa un piedestal de culoare maro pe care era o vaza neagra cu albastru inchis. Am impins vaza de pe piedestel,care apoi s-a spart in mi de bucati pe podeaua de marmura galben pal. Ray nu parea de loc nervos. Am mers la biblioteca si am luat o carte din care am inceput sa rup foile. Canteretu asta era tare de nervi. Nu stiam ce sa mai fac. Am spart toate lucrurile de acolo si am rasturnat pana si biblioteca dar el nu avea nici o rectie. Ray s-a ridicat de pe scaun sia mers lau sa.
-Cand te decizi sa semnezi sa ma strigi. a zis el iesind pe usa.
Am ramas acolo si m-am asezat pe scaunuldin fata biroului. Era multa liniste si eram singura. Simteam ca ma apuca nervii. Am luat nervoasa pixul in mana si am semnat. Am luat formularul si am iesit din birou cu nervi apoi cand l-am vazut pe Ray i-am aruncat formularul in mana.
-Buna alegere. a zis el. Marie Ann!
Imediat a aparut o fata blonda imbracat cu o rochie neagra si unsort alb.
-Condu-o pe domnisoara...Katana in camera ei si dai o uniforma.
-Imediat domnule. Va rog sa ma urmati.
Am mers dupa acea fata la etaj. Holul era mare iar ferestrele de acolo avea draperii rosii. Pe toti peretii albi ai holului se aflau discuri de platina. Am ajuns intr-o camera foarte frumoasa. Patul era dublu iar lenjeria era mov,pernele erau mari. Dulapurile aveau decoratii in stil venetia iar perii erau de culoare alba. Pe jos era marmura albastra. Am pasit usor inauntru. Totul arata asa bine. Imediat am vazut-o pe Marie Ann cum scoate din dulap o uniforma ca a ei. A iesit afara iar eu m-am schimbat. Aratam destul de bine. Am iesit si imediat am auzit-o pe Marie.
-Domnul Ray vrea ca dumneata sa ii micul dejun.
-Eu? Dar deabea am ajuns aici.
-Katana calmeaza-te. Nu e mare lucru. Trebuie doar sa ii duci mancarea.
-Ok. Mersi de ajutor... a cum vrei sa iti zic?
-Ann.
-Ok Ann.
Am mers la bucatarie unde deja era pregatita o tava cu mancare. Imediat ce ma vazut bucatareasa mi-a zis ca aceea este mancarea lui Ray. Probabil stia ca sunt noua. Am luat tava si am mers in camera lui Ray. Cand am intrat l-am vazu pe canaret stand in pat. Atunci il observaa parul rosu si ochii verzi. Camera lui era neagra. Patul era cu lenjerie rosie si podeaua era mov. Pe podea mai era si un covor negru. Cand am vrut sa merg sa servesc mancarea am alunecat pe covor. Tava a zburat din mainile mele drept in capul lui Ray. Cantaretul parea nervos. Firear. Era prima mea zi de lucru si deja gresisem. Ray a coborat din pat si a it la mine si a inceput sa ma faca in toate felurile:incompetenta,enervanta,nebuna,traznita,frumoasa...stai mi-a zis frumoasa sau mi sa parut. Oricum era clar ca nu o voi duce bine in acest loc.

Ok am terminat. Apropo imi cer scuze pentru eventualele,defapt sigurele greseli de tastare. Sper sa va placa capiotolul. Bye.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

#6
asa ........ iti voi spune doar unde ai scris gresit ...

1. Am impins vaza de pe piedestel,care apoi s-a spart in mi de bucati pe podeaua de marmura galben pal. - se scrie "mii" , nu "mi" .
2. Ray nu parea de loc nervos. - se scrie "deloc" nu "de loc" .
3. Canteretu asta era tare de nervi. - se scrie "cantaretul" , nu "canteretu" .
4. Ray s-a ridicat de pe scaun sia mers lau sa. - aici greselile doua , cuvintele respective se scriu "si a" si "la usa" .
5. Am ramas acolo si m-am asezat pe scaunuldin fata biroului. - "scaunul din" , nu "scaunuldin" .
6. Dulapurile aveau decoratii in stil venetia iar perii erau de culoare alba - poate vrei sa zici "in stil venetian "sau "in stil Venetia" .
7. -Domnul Ray vrea ca dumneata sa ii micul dejun. - vrei sa zici ca "vrea sa ii duci micul dejun" sau "vrea sa ii aduci micul dejun" , nu ?
8. Dar deabea am ajuns aici. - cred ca se scrie " de abia " .
9. Imediat ce ma vazut bucatareasa mi-a zis ca aceea este mancarea lui Ray. - se scrie "m-a" .
10. Cand am intrat l-am vazu pe canaret stand in pat. - cele doua cuvinte se scriu "vazut" si "cantaret" .
11. Atunci il observaa parul rosu si ochii verzi. - se scrie cu un singur a , "observa" .
12. Ray a coborat din pat si a it la mine si a inceput sa ma faca in toate felurile:incompetenta,enervanta,nebuna,traznita,frumoasa...stai mi-a zis frumoasa sau mi sa parut. - cred ca ai vrut sa zici "s-a uitat" , alta idee nu imi vine .


Sper ca acest comentariu nu te-a enervat/suparat/descurajat/ofensat/jignit :D .
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#7
Imi cer scuze pentru greselile de tastare dar tastatura mea e cam stricata si nu pot nici sa corectez.

Capitolul 3
Dupa ce Ray tipase la mine eram destul de nervoasa. M-am asezat pe veranda vilei si ma uitam prin gradina. Iarba era proaspata si peste tot erau tufe cu trandafiri. Fluturii zburau peste tot. Deodata am auzit pe cineva care matea din picior in spatele meu. M-am intors si l-am vazut pe Ray.
-Ti-am dat voie sa iei pauza?! Nu cred! striga el la mine
-Imediat.
Am mers in casa si dupa n bucatarie. Bucatareasa se uita la mine zambind.
-Presupun ca domnul Ray ti-a tinut tot discursul cu "incompetenta pe care o ai".
-Da. Asa fac mereu?
-Da. A dar scuzenu m-am prezentat. Eu sunt Clodin.
-Numele eu e Katana. Incantata.
-Dea semenea. Sti te vad cam ingandurata. Stai sa ghicesc. Ti-a zis ca esti frumoasa,nu?
-Da.
-Asa face mereu! striga Ann de dincolo. Nu trebuie sa il crezi!
-Dar de ce face asa?
-Vrea sa isi intimideze servitoarele. A facut la fel si cu Ann.
-Da! E adevarat!Apoi a zis ca sa prefacut si nici ca mi-a mai zis ceva dragut!
-Exact ca Don Juan. Doar ca el nu spune ca moare. zice Clodin plictisita
-Ok. Mersi ca mi-ai spus.
Am iesit din bucatarie si ma tot gandeam la motocicleta mea. Ray n uera prin preajma asa ca am fugit afara si m-am urcat pe motocicleta. Motorul merga iar dar inca era intepenit pe langa masina. Ei bine masina avea deja o zgarietura. Ce mai conta a doua? Am pornit repede si am zgariat masina mult mai rau. Aveam uniforma pe mine dar mereu aveam si haine de schimb. Am ajuns in parc si m-am schimbat repede dupa un pom. Prietenele mele ma asteptau deja.
-Unde ai stata atat nebuno? intreaba Cloe nervoasa
-Imi pare rau dar m-a tinut un prost pe loc.
-A cui masina ai mai zgariat-o? intreaba Miki curiaosa
-Sper ca nu iar a lui Aston Catcher. a zis Kely
-Nu. Pe a lui Ray. zic eu indiferenta
-Cantaretul Ray? zice Cloe
-Da.
-Wow fami si mie cunostiinta cu el. zice Miki
-Nu vrei sa il cunosti. E infumurat,prefacut,fraier si ma pus sa lucrez pentru el ca iam zgariat masina.
-Deci stai mereu cu el? intreaba toate
-Da.
-Norocoaso!
-Hai ca eu plec inainte s aafle ala ca am plecat ca imi taie gatu. Pa.
-Pa.
Am urcat pe motocicleta si am plecat. Cand am ajuns la Ray acasa am observat mai bine masina. O adevarata opera de arta acea zgarietura. Am intrat in casa. Deja aveam uniforma. Cand am intrat am simtit cum cineva ma trage de mana. Cand m-am uitat la-m vazut pe Ray.
-Unde ai fost?! striga el
-Nu conteaza.
-Spune!
-Ok. Am fost la prietenele mele,dar tu mai bine te-ai ingrijora de masina ta.
-Ce?!
Ray a fugit afara si cand a vazut zgarietura a strigat de cred ca s-a auzit in tot universul. Daca el crede ca accept sa stau sechestrata in acea casa atunci se inseala. Sun mai a dracu decat par deci ii voi face viata un calvar cantaretului.

Stiu ca m-am bazat pe dialog dar alta idee nu aveam.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

#8
Interesant capitol ca intotdeauna, adevarul e ca sunt foarte multe greseli... e nici chiar atatea dar nu e nimica, daca tu ai spus ca tastatura iti joaca feste atunci te inteleg perfect. Oricum, incerca atunci cand scrii sa corectezi in acelasi timp, cel putin eu asa mai fac , ia-o ca pe un sfat din partea mea. ;)
Dialogul e umpic cam sec, ar fi trebuit totusi sa mai spui ce faceau in timpul discutiei, acuma nu stiu daca actiunea este grabita mi s-a parut mai bine la partea cu actiunea cred.
A si descrie mai multe si mai ales sentimentele lor, nu trebuie sa postezi asa de repede stai, gandeste ca nu te omoara nimeni daca nu postezi, ca sa stii inafara de greseli ficul, povestea este foarte tare. Imi plac personajele si cum sunt ele, Ray este foarte dur cred in felul lui.. Bad boy XD (cool) si imi place si de Katana are o personalitate puternica si nu se lasa cu una cu doua. >u<
As dorii sa-i vad acuma lui Ray masina zgariata, cred ca ai dreptate cand ai spus ca e o opera de arta.. XD
Oricum deci sa nu te lasi de fic, incerca si vei reusit. povestea in sine e foarte palpitanta si vreu sa aflu ce o sa se aleaga de cei dou.. imi place cum gandesti aproape ca si mine ca la idei (mai
ales partea cu superstarul/cantaretul). :X:X:X
Daca te-a deranjat cumva commul meu poti sa mergi la profil sa-mi lasi comm si sa-mi spui ce nu ti-a convenit sau poti sa-mi lasi o critica cat de dura vrei la fic-ul meu DX.
Eu doar sper ca te-am ajutat cu ceva. >:D<

#9
Buna!! Am trecut in speranta ca ai mai pus un nou capitol si asa a si fost... In legatura cu capitolele, nu te mai grabii sa postezi, scrie un capitol in word, corecteaza-l ca nu pricep un lucru ai spus ca nu iti merge tastatura si nu poti sa corectezi.. de ce nu poti corecta? "? in fine.. ai grija cu marimea capitolelor... sunt cam scurte ... dialog....Foarte mult si foarte sec... daca nu ai avut inspiratie trebuia sa astepti pana iti vine, nu te certa nimeni daca nu postai cateva zile...naratiuena foarte putina, cred ca nu sunt 10 randuri in acest capitol de consecutive de naratiune. actiunea foarte grabita
Daca te-ai suparat pe mine..un mesaj ceva sau te razbuni criticandu-mi ficul "Rapita de vampiri "... La revedere!
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#10
(19-11-2010, 10:42 PM)Lovless Girl A scris: Capitolul 1
V-ati imaginat vreo-data cum este ca visele voastre sa se treansforme in cosmaruri fara pereche? Presupun ca da. Asta mi sa intamplat mie azi. Credeam ca o sa ma plimb pe motocicleta si o sa stau cu prietenele mele. Dar nu. A trebuit sa fac o greseala si acum sa suport un infumurat care crede ca le stie pe toate.
[aici ar fi trebuit un alineat, da estetic mult mai bine si in plus marcheaza schimbarea.]
Ei bine sa va zic cum a fost. Era dimineata si tocmaima sunase Tami sa ies afara si sa ne intalnim in parc. M-am imbracat repede cu blugii si hainele de motocicleta[ ori spuneai doar "hainele pentru motocicleta, ori "hainele de motociclist. Blugii deja nu mai au sens] si am plecat. M-am urcat pe motocicleta si am demarat repede. Drumul pana la parc era lung si trebuia sa fiu atenta ca nu eram singura motociclista care gonea ca o nebuna[Nu te-ai exprimat prea bine. E pur si simplu sec, poate ar fi sunat mai bine daca spuneai ceva de genul : Drumul pana la parc era lung asa ca am apasat acceleratia ca o nebuna, dar cu toate astea trebuia sa-mi pastrez atentia. Nu eram singura pe strada]. Am ajuns pe langa casa unui cantaret. Cred ca iema[Stai ca nu am inteles, il chema Iema?-putin probabil daca nimeni nu-i stia numele de familie- poate vrei sa spui [b]chema ] Rey. Nu ii stia nimei numele de familie. Ma rog. Motorul meu se opreste in acelasi timp cand aud un zgomot de zgarietura si lovituri de metel. Ma ridic de pe motocicleta si ma uit in dreapta. Tocmai zgariasem in plin masina cantaretului. Ma urc repede pe motocicleta si incerc sa pornesc dar motorul e mort. Deodata aud usa de la intrare si aud pasi. Imediat pe poarta vilei mari a cantaretului si de acolo iese chiar el. incepe sa urle la mine ca toate alea. Nu vreau sa va reproduc ca imi e ca va sparg timpanele. Ray vine la mine si ma ia de mana strans si ma trage de pe motocicleta. M-a tras pana in vila. Vila era destul de frumoasa dar nu stau acum in drum de descriere. Am ajuns intr-un birou negru unde cantaretul mi-a zis pe un ton superior ca pana platesc masina voi lucra pentru el. Am ramas cu gura cascata. Visul de a sta degeaba cu prietenele se sfarsise. Dar va asigur ca nu voi fi deacord cu asta.

Ok capitolul 1 are actiune grabita,nuare descriere si nici dialog,nici actiunea buna pentru ca este un rezumat slab pe care il prezint in treacat. Actiunea incepe sa fie mai buna din capitolul 2 va asigur. Pana atunci pa si sper sa cititi.:bye:

Nu mai continui in quote, o sa-ti spun mai pe sleau.
Exprimarea ta lasa mult de dorit, nu-i bai cu actiunea grabita, insa ai foarte multe lipsuri in text.
Pare un promo pentru un film filmat cu buget redus.
In fine, nu am prea multe de spus, doar continua sa scrii si persevereaza.
Citestee ceva mai mult, daca citesti deja, scrie mai mult si ajuta-te de sfaturi.
Pace.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.015 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Viata unei fete ninja ~~~KiOko kimy~~~ 15 8.934 23-10-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: FuckEverything
  Viata unei preotese Nixu 72 36.646 11-09-2011, 07:36 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  GreÅŸeli chrissta 5 2.335 31-12-2010, 01:49 AM
Ultimul răspuns: chrissta
  O echipa,trei fete Yoko-sama 13 6.565 10-12-2010, 10:45 AM
Ultimul răspuns: Yoko-sama
  Cea mai grea perioada +16 sakunaru.sasu 1 2.918 09-08-2010, 06:38 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  viata unei printese mady_saku 8 6.839 22-04-2010, 01:10 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Viata unei adolescente Summer's 4 5.015 18-03-2010, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Cap 1:Inceputul unei noi fete.. Crazy Person 3 4.481 21-01-2010, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Aly
  GreÅŸeli ÅŸterse de iubire Teh 55 22.904 08-01-2010, 10:36 PM
Ultimul răspuns: nolazy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)