Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: ÃŽÅ£i place fic-ul?
Da
74.07%
20 74.07%
Nu
3.70%
1 3.70%
Vreau să se întâmple ceva yaoi odată!
22.22%
6 22.22%
Total 27 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Umbra Demonului yaoi (+18)

#1

Hey, aici este primul meu fic, sper să vă placă!Deci nu fiţi răi cu comentariile!
Am postat primul capitol, măcar să vă faceţi o părere!
Voi revenii cu next-ul mai încolo!
Lectură plăcută, şi nu uitaţi sa comentaţi!

Disclaimer: Nu deţin nici un personaj din Kuroshitsuji şi nu fac profit pe urma lor!

Capitolul 1.

Au trecut 2 ani de cand sufletul meu ar fi trebuit sa fie devorat,si totusi sunt inca in viata,…aici in casa mea alaturi de Meyrin, Finny si Bard ce fac dezastru la fiecare pas, Lizzy care ma viziteaza in fiecare zi si… si…Sebastian ce este ca o umbra alaturi de mine ajutandu-ma cu orice.Ah…ma intreb oare de ce nu mi-a devorat sufletul…doar il dorea atat de mult…mi se pare putin schimbat si totusi acelasi…Nu imi pot da seama ce anume planuieste,iar lucrul acesta ma streseaza cumplit…Desi ma serveste cu loialitate la urma urmei e un demon,ma pot astepta la orice din partea lui…
-Ciel! E randul tau!...Ciel ma asculti?!
-Ha? Ce?...Iarta-ma Lizzy nu eram atent.
-Spuneam ca e randul tau si ca am convinso pe mama sa nu ne casatorim.
-Aha.Inteleg.Asta e o veste buna…hmm ma mir ca a convins-o pe Lady Francis sa nu ne mai casatorim atunci cand voi implini 18 ani…desi mai este mult timp pana atunci,eu si Lizzy ne-am hotarat ca fiecare sa faca ce vrea sa faca ce vrea cu viata lui.
-Si nu te bucuri?
-Ba da…scot la iveala un zambet fals.
-Nu stiu, ce e cu tine in ultimul timp,esti tot mai ingandurat.S-a intamplat ceva?
-Nu, doar ca am lucrat mult in ultima perioada si ma simt putin obosit.Asta e tot.Sah-mat Lizzy.
-Ai castigat din nou.spune zambind prefacandu-se suparata.
-Ca de fiecare data a fost un joc excelent,Ciel.spune el scotand pipa din gura.A fost atat de tacut incat am si uitat ca se afla acolo.
-Multumesc Lau.
-Cred totusi ca e putin cam tarziu si ar trebui sa plec,sunt sigura ca mama deabia asteapta sa luam cina impreuna cu familia.spuse Liz.
-Bine,il voi trimite pe Tanaka cu tine sa nu se intample ceva,drumurile astea pot fi periculoase pe timp de noapte.
-Nu iti face griji Ciel, o vom insotii noi pe Lizzy, RanMao si cu mine plecam.
-Atunci totul o sa fie bine.Multumesc Lau.
-Nu ai pentru ce conte.
-Imi pare rau ca nu te voi putea vizita in urmatoarele 2 saptamani Ciel, dar mama a insistat sa mergem la Paris.
-Nu-i nimic inteleg.
-Iti voi scrie.La revedere.
-La revedere, drum bun si ajungi cu bine.Transmite-i salutarile mele matusi si sa aveti o sedere placuta la Paris.
Vazand cum trasura dispare incetul cu incetul, ma intorc in camera de oaspeti unde Sebastian astepta sa spun ceva.
-Strange piesele de sah si adu-mi ceaiul in camera.
-Imediat bochan.spuse Sebastian fara nici o expresie.
Privesc in urma la Sebastian ce aranjeaza piesele in suport, apoi urc scarile ajungand in camera mea, unde ma asez pe un fotoliu,privind in gol pe fereastra,afundandu-ma din nou in ganduri.Aproape atipisem cand aud usa si il vad pe Sebastian cu tava in mana apropiindu-se de mine apoi turnand o ceasca de ceai oferindumi-o pastrand acelasi zambet cald si privire blanda ca intotdeauna.
-Pari foarte oboist bochan.afirma el in timp ce imi umple din nou ceasca.
-Da…sunt putin obosit…
-Atunci ar trebui sa te odihnesti, este trecut de ora de culcare.
-Da…spun privind nepasator micul ceas de pe noptiera.Terminand si ultima cana de ceai ma indrept catre pat lasandu-l sa ma schimbe aranjand hainele in dulap si tragand draperiile ferestrei.
-Noapte buna bochan.
-Multumesc.
Se retrage inchizand usa incet abia sesizand cand a plecat.Incerc sa adorm dar imi e inutil cu toate gandurile care ma tortureaza.Deschid ochii privind tinta tavanul.Am o dorinta arzatoare sa stiu ce lucruri se ascund in spatele acelui zambet tainuitor si atotstiutor ce pare plin de bunatate.Toate acele priviri cu subinteles din care nu poti intelege niciodata ce are in minte…simt totusi ca somnul ma cuprinde incet si hotarasc sa ma culc.
-Buna dimineata bochan.E timpul sa te trezesti.
***
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#2
convinso-Convins-o ;
matusi- matusii:D
Greseli nu prea ai, ma bucur!:P
Pai imi place, adica mai ales ca este cu kuroshitsuji:X pentru un prim capitol, este reusit, ai inceput ok cu jocul ala de sah.. :-?
Chiar sunt happy ca ai scris un fic, nu prea citisem de-ale tale, acum mi-ai facut pe plac. Sunt sigura ca nu voi fi singura..;)
Ei bn, succes draga! Ma astept sa fie ceva suspans in nexturile ce le vei pune, bn? :))
Bye my dear:-h

#3
Hey, hey, ce vad eu aici.
Soooo, deoarece nu am prea vazut vreun fic yaoi Kurositsuji pe aici am de gand sa il urmaresc pana la capat. Oare am spus bine?
Anywho. In afara de greseslile mentionate mai sus nu am vazut alta, cateva virgule care nu exista sau cateva care nu sunt puse la locul lor. Capitolul de destul de scurt. Chiar daca mie imi place mai mult dialogul, putin mai multa descriere nu ar strica.
Aaasa, dupa parerea mea, ai sa te joci cu fantasticul si cu yaoi-ul :)) in ficul asta, am dreptate?
OK, sooo I love it and abia astept next-ul. Gambatene darling. Ja ne !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#4
Vă mulţumesc pentru comentarii.
O să încerc să nu mai fac greseli de scriere.
Însă, mai aveţi de aşteptat pâna la partea cu yaoi! ;;)
Despre Capitolul 3, v-a mai dura ceva timp, până îl voi scrie!

Lectură plăcută în continuare, şi aştept parerea voastră!

Capitolul 2.
Lumina orbitoare a zilei ma face sa imi acopar ochii cateva clipe.Parca a trecut o vesnicie pana a venit dimineata.
-Programul zilei de azi va include: Lectia de vioara,Lectia de dans,Lectia de scrima si apoi semnarea catorva documente pentru companie, spune zambind.
-Aha, atunci sa incepem.
Tinuta zilei de azi este unul din costumele albastre.
Prima lectie.Cea de vioara.De data asta am de cantat o melodie putin dificila, un sunet lin cu intonatii puternice, ce te induc intr-o stare de hiptnoza dulce pierzandute ca intr-un vis nevrand sa parasesti aceasta senzatie.Sebastian stie sa aleaga bine melodiile,iar aceste intonatii suave se potrivesc sufletului meu in acest moment.
-Te descurci foarte bine bochan talentul tau e desavarsit si te-ai incadrat perfect in timpul acordat acestei lectii.Acum ar trebui sa mergem in sala de bal pentru a o intampina pe Madam Bright.
-In regula… Nu imi place lectia asta.Desi Madam Bright este o companie placuta si e o profesoara desavarsita eu tot consider ca dansul nu mi se potriveste.
Consider ca nu am gratia si talentul unui dansator desi Madam Bright ma lauda mereu pentru progresele facute si Sebastian la fel numai ca in cazul lui nu imi pot da seama daca e o ironie.Madam Bright e o femeie inalta ,subtire nu foarte in varsta ,cu parul alb si ochii caprui imbracata deobicei in culori inchise.
-Si un doi trei…1 2 3 Stop! Ai dansat excelent tinere conte .L-ai invatat bine Sebastian!
-Laudele dumneavoastra sunt prea mari Madam, am facut doar ce e natural ca un majordom sa faca pentru stapanul sau.
-Ce modest.Sa reluam …1,2,3,…1,2,3,…1,2,3, Stop!Excelent.Excelent!
-Multumesc Madam, spun asezandu-ma pe un fotoliu.
-Acum ca ai invatat acest dans, iti voi arata ce vom face data viitoare.Sebastian te rog.
-Cu mare placere Madam.
Muzica incepe iar intonatia melodica cu o tenta putin sinistra pare a fi un vals diferit de cele de pana acum, cu prize lente si piruete rapide.Privesc atent.Dar atentia mea nu e nici decum la pasii pe care ar trebui sa-i invat ci il studiez pe Sebastian dansand cu o gratie uimitoare.Imi aduc aminte prima data cand a trebuit sa dansez cu el.
A fost pentru petrecerea Vicontelui si am fost nevoit sa ma imbrac precum o fata ca sa imi pot atinge scopul investigatiei.Si acum as putea simti greutatea rochiei de muselina roz pal, si stransoarea groaznica a corsetului.Am jurat ca n-o sa mai port acel obiect vreodata dar am fost nevoit sa ma sacrific pentru alte cateva infiltrari, sa fi Cainele de paza al Reginei nu e o datorie chiar asa de simpla.Cred ca lui Sebastian i-a facut o foarte mare placere de fiecare data torturandu-ma cu acel obiect .In timp ce eu am avut de indurat corsetul el a avut o costumatie demna de un tutore cu ochelari prin care se puteau deslusi priviri seducatoare jucandu-si rolul pana la capat.Imi aduc aminte cand m-a luat pe neasteptate in brate sarind pe acoperis ca sa scapam.Ce prostesc, in acel moment m-am simtit ca o domnita la ananghie,rosind de emotie.Uneori poate fi atat de…coplesitor cu prezenta sa.
-Asta a fost tot pentru ziua de azi Ciel.Ma voi retrage.Sa ai grija de el Sebastian, sa nu raceasca,umbla gripa in sezonul asta,stii ca imi este drag.
-Desigur Madam nu va faceti griji.
-La reverede Madam, spun intr-un final neobosindu-ma sa ma mai ridic ramanand sa privesc in gol afundat in ganduri.
-Bochan,a sosit o scrisoare din partea Lordului Winsler.Spune ca va ajunge aici intr-o ora.Isi cere scuze pentru vizita pripita dar se pare ca sa ivit o problema de familie si este singura zi in care poate veni sa aduca actele pana sa plece in strainatate.
-Aha asta inseamna ca va trebui sa anulam lectia de scrima.
Timpul a trecut repede iar batrandul domn Winsler a sosit.
-Imi cer scuze pentru venirea mea neasteptata tinere conte.
-Nu e nevoie sa va scuzati sunteti bine venit oricand, si in orice caz ma bucur sa vad ca starea dumneavoastra de sanatate s-a imbunatatit.
-Da, din fericire sunt mult mai bine acum.Am adus actele acum intrucat s-a ivit o problema si trebuie sa plec pana in Scotia, o ruda a lasat mostenire un conac in apropiere de Edinburgh si am inteles ca s-a produs o neintelegere asa ca ma voi duce personal sa rezolv aceasta problema,indiferent de cat va dura.
-Inteleg.Sper sa rezolvati aceasta problema.In lipsa dumneavoastra ma voi ocupa de afacere iar daca se va ivi vreo neplacere va voi scrie.
-Iti multumesc pentru sprijin,e minunat sa vezi un baiat atat de tanar avand grija de asemenea responsabilitati.Eu ma retrag,inca odata imi cer scuze pentru vizita scurta.
-Nu va faceti griji.Drum bun! ..raman in picioare privind ceasul cu pendula gandinduma ca m-as putea ocupa de semnarea actelor chiar acum.
-Sebastian adu-mi ceaiul in birou.
-Imediat bochan.
Urc scarile si intrand in birou ma asez in fotoliu inmuind tocul in cerneala si incep sa scriu.De data asta nu am multe lucruri de facut,doar de aprobat cateva contracte de extindere a companiei,de verificat cateva rapoarte si statistici.Sper ca voi termina totul intr-o ora.
Dupa o ora si jumatate de scris si verificat ma ridic indreptandu-ma spre fereastra privind spre gradina unde Finny alerga dupa Pluto.
-Este o zi frumoasa azi! ma intorc privindu-l pe Sebastian asezand teancul de foi.
Pare numai buna pentru o plimbare cu barca si un picnic.
-Ai dreptate bochan.Ma duc sa pregatesc toate cele necesare si vom putea pleca.Doresti sa-ti schimbi tinuta?
-Nu,nu e nevoie.
-Cum doresti.
Cobor scarile asteptand in holul principal,la un moment dat aud ceva ce seamana cu o explozie.Ma indrept spre bucatarie vazandu-l pe Sebastian ce vorbea cu Bard.
-Ti-am spus de nenumarate ori ca nu e indicat sa folosesti dinamita pentru gatit.
-Credeam ca asa se va face mai repede.
-Sebastian ocupate de asta repede si spunele sa se pregateasca ii luam si pe ei la plimbare .
-Imediat bochan.
Terminand totul urcam in trasura indreptandu-ne spre rau.O priveliste destul de frumoasa pentru o zi de toamna.
Ajunsi la rau ne urcam in barci.Eu cu Sebastian ce vasleste,intr-o barca iar cei 3 ce discuta neincetat in alta barca.
-Bard ,oare de ce ne-a luat bochan cu el?
-De unde sa stiu eu?
-He he nu conteaza, e foarte frumos aici nu-i asa Meyrin?
-Da ai dreptate Finny e foarte frumos.
-Hey voi doi nu va mai leganati sau o sa cadem.
-Bineeee!
Ajungand intr-un final la mal, Sebastian intinde patura pe care ma asez citind una din povestile lui Edgar Poe si servind din delicioasa placina cu lamaie.Desi e toamna aici iarba inca e verde la fel si copacii din padurea apropiata.La un moment dat se aud niste tipete voioase strigandu-l pe Sebastian ce se indreapta spre locul cu pricina.Decid sa iau o pauza de la citit intinzandu-ma pe spate rememorand unele amintiri…
***
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#5
:(( CAT mai avem de asteptat pana la partea cu yaoi, asta nu suna bine. Anywho, sa revenim.
Un capitol destul de dragut. Am vazut O gramada de virgule lipsa, cand citesc parca nu ma pot oprii si raman fara aer.
Citat:-Ti-am spus de nenumarate ori ca nu e indicat sa folosesti dinamita pentru gatit.
Asta a fost buna. Oare de cate ori i-a zis Sebas-chan acest lucru, ma intreb.
Ceva mai multa descriere nu ar strica, desi in capitolul asta a fost mai multa.
Am mai vazut cateva greseli minore, greseli gramaticale. Oricum, abia astept urmatorul capitol, anunta-ma te rog. Ja ne !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
ei bn, eu pot sa astept, mai ales ca ne-ai promis yaoi..:X:X
batrandul- batranul
Eu cu virgulele nu am nicio treaba, sunt sigura ca DeDal va avea timp sa le spuna.:)) U singura o sa-ti observi greselile in timp, nu te judec, eu sunt mult mai incepatoare decat tn, deci felicitari! :))
Ma bucur ca ai postat nextul mai devreme, imi place sa comentez prima, mai ales pt Crysu' meu:D Te pup draga mea si te astept cu urmatorul capitol cand pot, stiu ca e scoala, la mn la fel....:)) Byeeee :*

#7
Ma bucur ca ai ales un fic cu Kuroshitsuji si mai ales ca e unul yaoi:> Pana acum nu am remarcat nici o greseala, poate doar cateva minore. Intradevar mi-ar placea putin mai multa descriere, dar in cel de-al doilea capitol te-ai descurcat mult mai bine;) ...nu am de ce sa te critic, chiar te pricepi, spre deosebire de mine de exemplu:P . Pot spune ca mi-a placut, sunt tare nerabdatoare sa vad ce se va mai intampla;) Succes in continoare! :*
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#8
Salut! Am aterizat si eu pe aici;;)
Sa comenteeez:-?
Nu stii cand sa pui virgulele! Substantivele in cazul Vocativ se pun intre virgule, neavand functie sintactica [ exemplu: Multumesc, Lau! ]
Dialogul este sec, prea mult. O iau ca la scoala, ceea ce creezi tu este o opera epica, modul principal al acesteia fiind naratiunea, care naratiune la tine nu exista. In schimb exista dialog in exces. Scapa de el povestind. Adauga si descriere la unele pasaje. ;).
Greseli la capitolul 2 [ pe 1 mi-e lene :d ]:
Prima lectie.Cea de vioara. = Prima lectie este cea de vioara - Propozitia trebuie sa aiba un predicat, ca altfel nu-i propozitie! ]
pierzandute = pierzandu-te
[...] ca intr-un vis nevrand = [...] ca intr-un vis, nevrand [...]
-Te descurci foarte bine bochan talentul tau e desavarsit si te-ai incadrat perfect in timpul acordat acestei lectii. = - Te descurci foarte bine, bochan! Talentul tau e desavarsit si te-ai incadrat perfect in timpul acordat acestei lectii.
[...] profesoara desavarsita eu tot consider = [...] profesoara desavarsita, eu tot consider
[...] unui dansator desi Madam Bright = [...] unui dansator, desi [...]
[...] la fel numai ca [...] = [...] la fel, numai ca [...]
[...] femeie inalta ,subtire nu foarte in varsta ,cu parul alb si ochii caprui imbracata deobicei in culori inchise.= [...] femeie inalta, subtire, nu foarte in varsta, cu parul alb si ochii caprui, imbracata de obicei in culori inchise. - Se lasa spatiu DUPA, nu inainte de virgula. Citeste cu voce tare ca sa iti dai seama unde sa pui virgulele!
Si un doi trei…1 2 3 Stop! Ai dansat excelent tinere conte .L-ai invatat bine Sebastian! = Si unu, doi, trei... Daca ai inceput cu numerale scrise in litere, in litere le terminin! Intr-un text nu se scriu cifre, fiindca nu e vorba de numere abstracte din matematica! Unu, doi, trei, stop! Ai dansat excelent, tinere conte! L-ai invatat bine, Sebastian!
VOCATIVUL! Substantivele in vocativ se scriu intre virgule! Si semnele, nu e peste tot punct, mai pui si semnul exclamarii, cum e acolo, la '' Sebastian, te rog! ''.
Muzica incepe iar intonatia melodica cu o tenta putin sinistra pare a fi un vals diferit de cele de pana acum, cu prize lente si piruete rapide.Privesc atent.Dar atentia mea nu e nici decum la pasii pe care ar trebui sa-i invat ci il studiez pe Sebastian dansand cu o gratie uimitoare.. = Muzica incepe, iar intonatia melodica, cu o tenta putin sinistra, pare a fi un vals diferit de cele de pana acum, cu prize lente si piruete rapide. Privesc atent, dar atentia mea nu e nicidecum la pasii pe care ar trebui sa-i invat, ci il studiez pe Sebastian dansand cu o gratie uimitoare. - Se lasa spatiu DUPA semnele de punctuatie!
[...] neasteptate in brate sarind pe acoperis ca sa sca = [...] neasteptate in brate, sarind [...]
Ce prostesc, in acel moment [...] = Ce prostesc! In acel moment [...]
gandinduma = gandindu-ma
O priveliste destul de frumoasa pentru o zi de toamna. - Predicatul?!
iar cei 3 - Numeralele se scriu in litere!
Greseli mai sunt! Ca sa le verific pe toate inseamna sa iti editez tot ficul si am o lene incredibila! Ii dau dreptate lui DeDal, ramai fara aer daca citesti cum ai scris tu!

Continutul este bunicel, doar ca dialogul lasa de dorit! Naratiune abia daca e, descriere draci! Dialog, dialog, dialog! E prea mult si prea sec!
Imi place, nu zic nu, dar sa stii ca estetica lasa de dorit si tu ai de pierdut in asta. Ai multe greseli. Am vazut ca ai cerut sa nu fim rai la comentarii, dar nu o sa te laud daca nu meriti, o fac numai pe merit. Ti-am explicat in corectura mai sus ce si cum.
Nu stiu, nu imi explic cum de faci atat de multe greseli. Pune mana pe un roman, doua, ca sa te obisnuiesti cu scrisul. Am vazut si greseli gramaticale si imi pare rau ca iti critic opera, dar este spre binele tau. E pacat ca ficul sa nu fie citit din cauza greselilor.

Sper sincer ca nu te-ai suparat pe mine, ti-am zis, nu o fac cu rautate! Departe de mine gandul asta! Sper din tot sufletul sa iti imbunatatesti stilul. Cu totii avem greseli, dar la tine sunt prea multe O_O.

Eeh, in fine, lasand la o parte asta, astept nextul! Spor la scris! :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#9
Ți-am citit ficul și, ei, nu prea știu de unde să încep. Totuși, am să concentrez totul, să nu mă lungesc prea mult.
Întâi, țin să-ți spun că Ciel nu e deloc așa. Sunt un mare fan Kuroshitsuji și nu pot să trec cu vederea felul în care l-ai făcut. Nu mai pare deloc el, nu mai are aceeași alură misterioasă și același comportament. După părerea mea, ar fi fost mult mai bine să scrii un fic cu Kuro la persoana a treia fiindcă era, practic, mai ușor.
Descrierea e noma. Nu prea o văd și când o găsesc, nu e foarte multă. Puteai să descrii atât de multe. Hainele victoriene, casele din era victoriană fiindcă toate au un aspect atât de frumos și chiar merită descrise. Doar dă un sărci pe net și ai să găsești mai multe informații. După mine, dacă ai început o poveste cu Kuroshitsuji și știai că toată acțiunea se întâmpla în era victoriană, trebuia să te documentezi și să mai faci puține referiri la istorie.
Acțiunea m-a cam plictisit până acum. Nu a fost nimic interesant și nici yaoi. Ar trebui să se petreacă o crimă, ceva fiindcă Ciel are o minte sclipitoare ce și-o poate pune în valoare foarte ușor.
Dialogul e cu duiumul. Prea mult pentru mine, iar în unele părți este plictisitor cu desăvârșire.
Ai mari probleme cu virgulele și cratimele. Virgulele lipsesc cu desăvârșire și ar trebui să ști unde se pun ( pauză în vorbire, enumerație, desparte vocativul etc. ) . Și am văzut că și cratimile nu sunt pe undeva. După virgulă, punct, semnul exclamării sau întrebării se lasă un spațiu ca să arate mai bine. Presupun că trebuia să știi. Ai mare grijă cum scrii fiindcă are un rol important în aspectul poveștii.
Nu-mi place că nu scrii cu diacritice. E mult mai greu de citit, prea greu. Și văd că la început, când mulțumești pentru comentarii, scrii cu ele, deci de ce nu și-n capitol? Arată mult mai bine cu diacritice.
Cam atât. Succes.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#10
Deci, în primul rând scuzele mele pentru greşeli!
Sper că veţi întelege! Povestea nu este redactată de mine!
Este scrisă de prietena mea pe calculator .Eu nu am timp să o scriu pentru că mai toată ziua sunt plecată la cursuri şi evenimente. (ea nu are diacritice:zuppy05:)
Nu am timp să o verific. Acum sunt conştientă de ce comment-uri voi primii, ceva gen: "păi atunci de ce ai scris-o? de ce ai mai publicat-o? Mai întâi treci şi tu ochii peste ea înaite sa o postezi, loser!"
De acum înainte o voi corecta! Vă promit!
Faptul de ce am postat această poveste *la început plictisitoare* este că nu prea sunt poveşti cu Kuroshitsuji, şi mai ales yaoi.
Mă voi documenta mai mult despre haine şi detalii când voi avea timp! Cât despre descriere, vă promit că v-a fi mult mai bogată si cât mai puţin dialog!
Îmi cer mii de scuze, iar următoarele capitole le voi scrie pe calculator!
De abia aştept să recuperez caietul cu povestea ca să o pot scrie eu!
Ja ne!
HOT. SEXY. and POWERFUL.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dusmanul din umbra Dark Angel 0 1.725 13-06-2013, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Dark Angel
  Asasinul din umbra MiraA 48 27.531 03-04-2013, 08:26 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Omoara-ti umbra Storymaker 1 2.170 20-06-2012, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Obscurul vietii, traind in umbra. crazy little red 20 10.223 21-01-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Asasinul din umbra Aniella 0 1.857 06-09-2011, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Umbra iubirii Shadow. 31 15.163 25-08-2011, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Stella
  Criminalul din umbră AyumiHamasaki 3 2.149 22-07-2011, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.540 26-06-2011, 02:38 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Doar o umbră .Anne 5 2.796 09-01-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Amélie
  In umbra soarelui Setsumi. 3 3.492 08-11-2009, 01:47 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)