Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Criminalul din umbră

#1
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto al caror posesor adevarat este defapt Kishimoto Masashi si nu fac profit de pe urma personajelor sau intamplarilor.

Capitolul I
Un criminal curat


Aerul cald de Iulie este înăbuşitor, dar ploile scurte de vară îi mai bucură de cetăţeni amabili ai Japoniei. Dar nu sunt toţi cinstiţi, dacă ar fi aşa nu ar mai fi nevoie de poliţie, corect. Pe lângă ploaia de lacrimi este şi o ploaie de sânge, o ploaie de crime. Un nou asasin, un nou nebun care bântuie pe străzile oraşului în căutare de victime. Nu erau ucişi doar oamenii importanţi, şi cei care se apropiau prea mult trebuiau exterminaţi. Aşa face un criminal, trebuie să fie sigur că nu lasă nici un indiciu, nici un martor, nici o pistă pe care poliţia să o poată folosi.

În sediul poliţie, sau mai bine zis la unul dintre laboratoarele de criminalistică este haos. o crimă nouă, două dispariţii şi nici un indiciu. Singurul indiciu sunt versuri despre o crimă, versurile au fost luate de la diverse persoane. Nimic nu mai are legică, dar nu au de ales, chiar şi fără indici trebuie să se afla cine este criminalul înainte să facă noi victime.

O carte mare, cu o copertă neagră pe care era scris titlul şi autorul este aruncată pe un birou. Un birou plin de dosare, dosare care cad şi se împrăştie pe podeaua gri şi rece.
- Ce faci? voce bărbatului era rece, ochii îi trădau acea răceală. Avea aproximativ 25 de ani, deci era un boboc în meserie. Ei nu chiar un boboc pentru că este şeful acestei secţii, dar superiori încă îl numesc boboc. Era vigilent, atent la cele mai mici şi neînsemnate detalii, se punea foarte bine în locul criminalului, şi descurca cu uşurinţă cazurile. Era înalt, un corp lucrat, şi un aspect mereu îngrijit. Tenul alb îl făcea să pare bolnav, dar adevărul e că petrecea extrem de mult timp închis într-un birou. Numele lui era Sasuke Uchiha, era fiul unui criminal, uciderea mamei sale la făcut să-şi dorească dreptate. El şi-a închis tatăl, şi s-a asigurat că nu va mai ieşi cu viaţă din spatele gratiilor. Condamnare pe viaţă, asta a dorit pentru propriul său tată.
- Naruto, nu am timp pentru a citi basme, dacă nu observi avem un caz de o importanţă extremă.
Cel căruia i sa adresat pentru a doua oară, fără ca el să scoată un cuvânt era colegul lui. Acum nu mai erau colegi, pentru că Sasuke îi era superior lui Naruto Uzumaki. Acesta era complet diferit : chipul lui era uşor bronzat, lucra mult pe teren; ochii lui erau albaştri ca cerul şi parul blond ca spicul de grâu. Şi comportamentul lor era extrem de diferit, Naruto era mereu cald, mereu deschis şi nu zâmbetul pe buze. Ochii lui era blânzi şi îţi topeau gheaţa din suflet. Aceste trăsături l-au ajutat mereu, când era vorba de un interogatoriu el era chemat.
- Sakura a dispărut de aproape o săptămână, nu ştim nimic de ea, iar pe tine te doare de ea. Nu uita că ea te-a adus aici sus, dacă ea nu era tu era acum un traficant sau asasin.
Spunând aceste lucruri blondul iese în grabă din secţia de criminalistică, nu se supăra uşor, dar nu suporta ca colegi sau prieteni lui să fie în pericol. Avea doar 22 de ani, dar un potenţial cum nu se găseşte în ziua de azi. Îşi dădea uşor seama dacă era minţit, dacă îi era ascuns ceva sau dacă spunea adevărul. Făcea totul pentru prieteni săi având în vedere că prieteni e tot ce i-a mai rămas. Părinţi lui au murit atunci când el s-a născut, copilul a fost orfan şi a trăit doar datorită prietenilor.

La râul de lângă oraş, Konoha se numea acest râu, este mare agitaţie, un nou cadavru a fost găsit de nişte copii care se jucau la malul râului. Era acelaşi mod de operare, acelaşi criminal probabil, sau un alt obsedat. Rareori de întâmplă astfel de crime, sunt doar două feluri de oameni care fac astfel de lucruri josnice. Prima categorie este cea a mafioţilor, cei care omoare doar pentru banii şi nimic mai mult, iar a doua este a nebunilor, cei care omor din plăcere şi care iubesc să vadă alte persoane cum suferă. Sasuke considera aceşti oamenii mai periculoşi decât mafioţi, pentru că ei nu sunt în totalitatea facultăţilor mintale, nu realizau când sunt aproape prinşi. Dar dacă acest criminal nu era prins atunci era o problemă, dar nu ai cum să-l prinzi dacă nu ai nici măcar un indiciu. Uchiha numea crime „crime curate”, si cei mai inteligenţi mafioţi lăsau măcar un indiciu, cât de mic, dar acum este o crimă perfectă.



Îmi cer scuze pentru greșelile de tastare.

#2
Heya^^
Intradevar ai avut ceva greseli de tastare. Ceva mai multe. Ai avut si cateva de exprimare. Dar e bine, atata timp cat vei fi mai atenta pe viitor. Incearca sa corectezi inca o data capitolul chiar inainte de-al posta. Asa vei fi sigura ca greselile de tastare sau din neatentie nu au cum sa apara.
Imi place ca scrii cu diacritice.
Ideea e foarte interesanta. Ador crimele, criminalistica. Abea astept sa vad cum iti vei dezvolta imaginatia din fic-ul asta.
Capitolul e cam scurt, dar merge avand in vedere ca e primul.
:-??
Cya around!

P.S: spune-mi cand postezi urmatorul capitol.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#3
buna...am trecut si eu pe la ficul tau.
Deci ceea ce mi-a atras atentia a fost titlul.L-ai ales foarte bine.
Descrierea este dar foarte putina,dar cred ca nu prea aveai ce sentimente sa descrii,probabil ca pe parcurs vei face asta,cand lucrurile vor fi mult mai interesante.
Naratiunea este buna,dar puteai face ficul putin mai lung,puteai sa dai un aer mai misterios asupra acestui capitol,oricum deja m-ai facut curioasa,vreau sa vad ce se intampla in continuare.
Greseli de tastare ai putin cam multe,te sfatuiesc sa dai un edit,si sa le corectezi pentru ca sunt cam evidente.
Actiunea,nustiu ce sa zic,inafara de acele crime,nimic.Presupun ca la urmatoarele capitole vom avea parte de ea.
Mie una imi place ficul tau,ideea mi se pare destul de originala.Sunt curioasa de ce se va intampla in continuare.
Astept nextu,sper sa-l pui mai repede,si te rog mult sa ma anunti cand il pui.
Spor la scris!
Byee!!!!
...Kiss me...
...Love me...
...Suck me...

[Imagine: eb1f934drag_var05.jpg]

http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/Q/...SKOZCL.jpg

#4
heloo
WoOoW. Se pare ca te uiti la multe filme politiste, sti destul de multe lucruri, dar lucruri banale pana la urma. Descrierea a fost buna, fiind o naratiune obiectiva nu se cere multa descriere sau nu una profunda. Dialogul... a doau replica e spusa de Naruto, nu ? La ce se refera ? Sakura a fost rapita ? A fost iubita lui Sasuke ? Spuen ca da. Rolul principal este Sasuke ? Cuplul este sasusaku ? Abia astept continuarea.

:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dusmanul din umbra Dark Angel 0 1.708 13-06-2013, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Dark Angel
  Asasinul din umbra MiraA 48 27.153 03-04-2013, 08:26 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Omoara-ti umbra Storymaker 1 2.152 20-06-2012, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Obscurul vietii, traind in umbra. crazy little red 20 10.064 21-01-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Asasinul din umbra Aniella 0 1.831 06-09-2011, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Umbra iubirii Shadow. 31 14.996 25-08-2011, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Stella
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.503 26-06-2011, 02:38 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Umbra Demonului yaoi (+18) Grella. 50 27.923 22-03-2011, 04:27 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Doar o umbră .Anne 5 2.762 09-01-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Amélie
  In umbra soarelui Setsumi. 3 3.449 08-11-2009, 01:47 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)