Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Asasinul din umbra

#1
Si uite asa, am ajuns sa postam un al fic. Eu si Gaby, cine altcineva? :)) Sper sa va placa si povestea asta, la fel de mult cum ne place si noua. AVetizarea e la locul ei (ca de obicei) nu o mai repet. Uite ca de data asta dam si poze (ne-am smecherit :)) )

Marcus
Jason

- Marcus -
*
Mi-am incolacit mainile in jurul trupului in incercarea de a ma incalzi macar putin, dar era in van. Vantul nordic, aspru, imi sufla parul, facandu-l sa-mi intre in ochi si sa-mi obtureze vederea. L-am dat la o parte, apoi am dus mana in dreptul guri si am suflat in ea incercand sa o incalzesc. Din pacate si aceasta actiune parea fara rost.
-Vreau sa plec acasa, i-am soptit barbatului de langa mine care statea in picioare si privea zarea intunecata. Isi intoarse fata brazdata de riduri si imi zambi, dar zambetul sau nu continea nicio urma de caldura. Era rece la fel ca tot ce ne inconjura.
-Tu nu mai ai o casa, baiete. Ma ai doar pe mine... In loc sa te plangi, mai bine ti-ai face meseria. Apoi vom pleca.
-Nu vreau sa fac asa ceva! E doar un om...eu...eu nu pot sa-i fac rau.
Barbatul se apropie de mine si se lasa in genuchi, apoi ma prinse cu ambele maine de umeri si ma ridica in picioare. Imi puse in brate o servieta mare, neagra si destul de grea. Cu maini tremurande am deschis-o si am privit curios inauntru cu toate ca banuiam ce se afla acolo. La o prima vedere pareau niste piese oarecare aranjate cu grija, dar eu stiam ca inseamna mult mai mult decat atat: ala era viitorul meu. Le-am luat in mana si am inceput sa le montez, una cat una, pana ce am obtinut intregul: o arma de toata frumusetea, grea, lucioasa si mortala.
-Foarte bine. Acum priveste-ti tinta si ia-o in vizor.
Nu am mai zis nimic...stiam lectia pe de rost. M-am pus pe burta si am sprijinit arma de marginea acoperisului, apoi am privit prin luneta dotata cu infrarosu. Imaginea era curata ca lacrima. Nu a durat mult pana ce am gasit barbatul ce se plimba alene pe strada intunecoasa si pustie, nefiind atent la nimic in special. Mersul sau lin imi facea impresia ca e un om lipsit de griji, care nu facea decat sa piarda timpul si, poate ajunsese intr-un loc ca acesta din greseala.
Din instinct am inceput sa ma misc o data cu el, urmarindu-l incontinuu. Mi-am reglat respiratia si am calculat in gand viteza vantului ca sa minimizez posibilitatea de a da gres. Nu vroiam sa o fac...asta nu erau eu, dar barbatul de langa mine mi-a zis ca nu am incotro. In plus, daca terminam repede ma va duce intr-un loc unde era cald...numai gandul la caldura ma facea sa uit de putinele principii pe care le mai aveam.
-Daca fac asta voi putea sa stau la caldura, am zis pentru mine incercand sa-mi fac curaj. Ciudat, insa mana nu-mi tremura pe tragaci, iar inima nu-mi batea atat de tare precum m-as fi asteptat.
Am ochit barbatul care se oprise la un colt de strada si privea drumul, asigurandu-se ca nu vine nicio masina si...am tras. Amortizorul anulase orice sunet ar fi putut fi auzit. Barbatul cazu la pamant imediat, sagele sau imprastiidu-se in jurul corpului acum inert. M-am ridicat si am demontat repede arma, asezand pisele cu grija la locul lor in servieta, feriindu-mi privirea de cea a barbatului care ma urmarea cu atentie.
-Foarte bine, Sase. Esti facut pentru meseria asta.
-Ma cheama Marcus, nu Sase, i-am zis indiferent, indreptandu-ma spre scarile ce aveau sa ma duca la parter. Barbatul ma urma cu pasi repezi si apasati, dar care nu rasunau deloc pe casa scarii rece.
-Uita numele ala. Tu esti Sase.
Ma prinse de mana si ma intoarse spre el, apoi imi zambi.
Bine ai venit in bresla. Vom face afaceri frumoase impreuna!
Oficial eram...un Asasin


7 ani mai tarziu...

Astazi se implineau sapte ani de la prima mea comanda...si nici macar nu-i simtisem. Trecusera pe langa mine, repede, parca zburand si ma plimbasera in toate colturile lumii: din Londra pana in Tokyo, din Miami, pana la Amsterdam, de la Moscovo pana la Sydnei si lista ar putea continua la nesfarsit.
Am deschis gemul masinii, lasand aerul caldut de primavara sa-mi racoreasca chipul infierbantat si am cotit la stanga pe prima straduta ingusta care mi-a iesit in cale. Am oprit masina in fata unei cladiri vechi, elegante, un adevarat vestigiu al secolului trecut si m-am indreptat spre intrare.
Inauntru, asezat la o masa micuta si ferita de privirile curioase ale lumii, undeva in drepta receptiei hotelului care era puternic iluminata, ma astepta un barbat carunt, bine facut, dar inca extrem de atragator.
M-am apropiat si m-am asezat nepasator pe scaunul din fata sa, lunad meniul ce era pus acolo si mana si prefacandu-ma ca citesc.
-Ce ai pentru mine? l-am intrebat cu un ton serios, neridicandu-mi ochii spre el.
-Prima data se saluta, Sase.
-Salut, i-am zis la fel de arogant. Ce ai pentru mine?
Barbatul ofta si-si scutura capul ca si cum ar fi zis ca sunt fara pereche, apoi imi inmana un dosar subtire si alb. Am lasat meniul jos, lunad in mana dosarul si l-am deschis curios. Era prima data cand primisem ceva atat de subtire.
Primul lucru care mi-a captat atentia a fost poza unui tanar brunet, imbracat neglijent, dupa moda din acesta perioada. Statea rezemat de un zid si era incojurat de mai multe persoane. Zambea...
M-am incruntat, neintelegand si am trecut cu privirea peste datele lui personale: Jason A. Marculescu, 18 ani, elev in ultimul an la liceul Teoretic Ion Barbu, Bucuresti...\
-Un elev de liceu?! intreb nevenindu-mi a crede. De ce vrei sa omor un elev de liceu? A chiulit de la prea multe ore? intreb mai mult in gluma decat in serios.
-Nu esti angajat sa-l omori, ci sa-l aperi, imi raspunse omul serios sorbind din cafeaua aburinda.
-Poftim?! Sti ce sunt, nu-i asa? Am dat sa ma ridic de pe scaun si sa plec, dar privirea barbatului ma indemana sa iau inapoi loc. Intr-un final aia am si facut.
-E mai mult decat atat la mijloc. E fiul nelegitim a lui Hope...si singurul lui fiu.
Cu acesta simpla propozitie mi-a captat atentia. M-am facut comod si am inceput sa rasfoiesc inca o data dosarul.
-Hope...traficantul de arme Hope?
-Care altul? Jason nu stie nimic despre afacerile tatalui sau, iar acesta vrea ca lucrurile sa ramana asa. Afacerile din acest sector devin din ce in e mai dure, iar Hope are dusmanii lui, niste dusmani care ar profita imediat de o slabiciune pentru a-l scoate din joc.
-Jason, vrei sa zici...Inteleg. Mama sa stie ceva?
-Da, stie totul. Si a fost pusa la curent si in ceea ce priveste viitoarea protectie a fiului ei. Din cate am putut afla, au fost angajati oamenii lui Boom...tocmai de aceea am vrut sa-ti ofer comanda asta tie. Tu si Boom nu va prea aveti la suflet, zise barbatul zambind. Scose o tigare din pachetul de pe masa, o aprinse si trase cu nesat din ea. Plateste bine, Sase.
-Mda, vad...5 milioane de euro daca pramatia nu pateste nimic. Dar ce te face sa crezi ca nu-i voi face eu ceva?
-Suma. Mai trase un fum din tigare, apoi o stinse in scrumiera ce pana atunci fusese curata. Toate datele de care ai nevoie sunt acolo, mai zise, apoi se ridica si pleca spre iesire, lasandu-ma singur...
5 Milioane de euro pentru a face pe dadaca...super...


"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#2
Heya am revenit de la scoala si cum am zis la un edit XD Din primul cuvant citit mi-a atras atentia acest fic. Imi place mult ideea cu asasinul si persoana ce trebuie protejata XD Abia astept ca cei doi sa se intalneasca si poate poate... :-" Greseli sunt cateva si as spune ca ma uit sa le vad dar as uita mai mult ca sigur. Eh.. titlul imi place, da o esenta de mister. Si descrierea e foarte frumoasa si bine detaliata. Cam atat... XD imi place mult, abia astept next-ul fiindca deja m-a facut curioasa. Felicitari scriitoarelor care reusesc mereu sa gaseasca multe idei super XD

Psycho XD

#3
Yo!! Mda... altceva mai bun nu am... Sorry
Ok. Din cam aceleaşi motive - şcoala, nu voi lasa un com gigantic. Oricum nu prea am ce critica, fiindcă este bun şi bine pus la punct primul capitol.
Pe el scrie din prima mister, deci nu era necesar să amanunteşti cu sutele ca să ne prindem noi ce doreşti să refleti.
Îmi place cum ai scris, doar ştii asta, dacă nu ai aflat în momentul de faţă.
Ador numele personajelor, totul pare că se complică... Ooo şi ce surpriză de ceva vreme nu am mai citit ficuri yaoi cu garzi de corp şi pe lângă asta tipul, mai exact Marcur este asasin. Mouhahahah... are să fie fain. Hai că mă apucă bandaliile.

Aştept să vină Gabi cu nextul...Deci voi, să nu de-a Sfântul să nu mai scrieti vreodată un fic, că vă pap. Faceti o echipă foarte, foarte bună. Dacă ar fi să spun cine este cea mai bună pereche de aici eu aş spune că voi. Fiindcă aşa este.

#4
Începe să devină interesant. Btw de unde ati gasit imaginile o_o ador pozele astea în care baietii sunt desenati digital ._. Jason e aşa un cutie utie pie. Kyaaa, ofc ofc, o să-l apere Marcus că deh e prea bun Jassie să fie lasat aşa singurel pe mâna acelor oameni rai. oficial mi-ai facut ziua. M-ai ales că am racit. .__________________.
-

#5
Aiaiai, let the rain over mee :]] Aoleu am inceput si eu cum melodia asta >.> Deci ce ne intereseaza? Ficusoru tau micut si dragutz ;o3 Deci imi place foarte mult pentru ca abordezi subiectul criminalistica, asasini si etc, sunt uimita ca un asasin este angajat ca dadaca ;-? si sunt mai curioasa sa vad cine este bunaciunea =p' si sa vad acel yaoi care cred ca o sa vina in curand ;"> asa presimt eu nu dalta =]].
Boon, so, Sase, aka Marcus nu? Daca am intels bine pare un tip dala, bunaciune dura, care te vrajeste doar cu o privire ;> place la mine baby, deci, repejor, cat mai repejor, cu nextul ala ca vreau sa vad continuarea, vreau capitolul 2 ^_^. Nu uita sa ma anunti te rog! Pup ;*
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#6
va multumim enorm! :X
Next :X

- Jason -
 
*
- Tata, te rog, vreau si eu sa merg cu tine! Tu de ce pleci mereu in afara si pe mine ma lasi acasa?! intreb bosumflat, privindu-l pe tatal meu cum isi face bagajele. Barbatul impunator si inca destul de tanar ma privi binevoitor. Se apropie si ma lua in brate, apoi depuse un sarut pe fruntea mea.
"Drace! Vreau si eu cu el, nu vreua sa ma pupe! Nu dau doi bani pe pupatul lui!" mi-am spus enervat la culme, arcuindu-ma usor pentru a-l face sa se indeparteze de mine. Se uita fix in ochii mei, imi ciufuli parul, dupa care imi aranja camasa ce cadea neglijent pe trupul meu slab, insa imi statea bine si asa.
- Jason, intelege, puiule, o data pentru totdeauna! Nu se poate sa te iau cu mine, fiindca nu plec nici eu sa ma distrez, ci plec cu treburi, intelegi? ma intreba si am dat negativ din cap.
De fapt intelegeam, ca nu eram un copil prost care sa nu priceapa o iota din ceea ce spune adultul, insa chiar nu aveam de gand sa accept ca el sa mearga si sa se distreze ca un cretin ordinar, sa le-o traga tarfelor de pe la hoteluri si eu sa stau in casa, sa nu pot sa fac nicio laba, ca se tine mama dupa mine de parca as avea doi ani si nu pot sa imi port singur de grija.
Ma irita teribil aceasta excesiva supraveghere de care aveam parte si as fi dorit sa fac ceva in privinta aceasta, isna nu aveam ce.
- Mda, bine, i-am spus fara chef tatalui meu, parca abia trezit dintr-o transa in care picasem de curand. Nu ma simteam foarte bine, si asta nu era o durere fizica, ci sufleteasca. Ma enerva cand vedeam toti baietii de varsta mea de mana cu prietenele lor pe strada, iar eu de mana cu mama! La dracu', zici ca ma urmarea Interpolul, asa se comporta cu mine. Ma intrebam cine mi-ar putea face ceva rau de se tin astia in asa hal dupa mine, de nici sa traiesc nu am voie, spre marea mea dezamagire si intristare.
- Hai, Jason, sa te duci la scoala si sa ai grija de tine!
Batranul ma pupa pe frunte, dupa care ma imbratisa si disparu pe usa. Mai bine, si asa ma enervase! M-am rasucit imediat pe calcaie si am plecat in camera mea, pregatindu-mi hainele de scoala: o camsa neagra, o pereche de pantaloni de aceeasi culoare si o geaca maronie sa imi acopere trupul.
Am plecat in dus, luandu-mi un prosop dupa mine, si am ramas pentru cateva momente in fata oglinzii, incepand sa ma admir: eram potrivit de inalt, slab, cu parul negru cazandu-mi neglijent pe umeri, cu ochii albastrii precum marea si niste buze senzuale, numai bune de sarutat, sau cel putin mie asa mi se parea.
Si nu eram singurul ce era de aceasta parere, ci si fetele din clasa, care se tot dadeau la mine. Bucurestencele astea erau numai cu ochii dupa bani si dupa ce-ai in pantaloni. Spre norocul meu, eu le aveam pe amandoua, insa cea de-a doua nu o puteam folosi din cauza mamei mele, care se tinea la fiecare pas in spatele meu.
Ma gandeam la baietii din clasa acum. Tipii aia nu ma suportau si nu intelegeam de ce. Sa fie oare faptul ca aveam foarte multi bani? Sau ca se uitau toate din scoala dupa mine? Cert este insa ca niciunul nu ma avea la suflet si, spre ghinionul meu, incercasera de mai multe ori sa-mi traga niste tepe nasoale. Fusesem insa salvat de un profesor pus de mama sa ma supravegheze cand eram la scoala sa nu ma duc cu baietii cine stie pe unde, sa fumez, beau sau sa-mi bag in vena sau, mai rau, sa incep sa ma culc cu toate romancele care-mi ieseau in cale.
Cine spusese ca romancele sunt cele mai frumoase femei insa avusese dreptate. Eu insa nu avusesem ocazia sa incerc pe niciuna, fiindca timpul nu-mi permitea, fapt care ma frustra, ma ingrozea mai precis. Cum avea sa fie prima data? Daca tipa avea sa fie incercata si-si va da seama ca eu fusesem inca "intact" si va rade?
O multime de intrebari ma copleseau acum si eu nu stiam cum sa fac sa le opresc, spre marea mea uimire. Doream sa nu mai fiu privit cu alti ochi din pricina faptului ca tatal meu era, vorba zicalei romanesti, "Gheorghe Dracu'", iar mama se tinea dupa mine ca si cum as fi fost o specie pe cale de disparitie.
In final, am renuntat si eu la propriile mele ganduri, incep sa-i acord atentia necesara frumosului meu trup, oferindu-i acele mangaieri dupa care tanjea la fiecare dus. Imi placea aici, macar asa eram dracului lasat in pace de nebuna aia mereu cu zambetul pe buze si de boul ala care, de fiecare data cand era in tara, ma lua peste tot cu el, ca si cum eu nu ar fi trebuit sa am o viata a mea. Ma durea sa fie totul asa pentru mine, imi doream liberatate, sa pot face orice imi doresc.
Ies din cabina de dus mai mult demoralizat decat bine dispus si imi imbrac rapid hainele dupa ce imi sterg trupul de fiecare strop de apa pe care il aveam pe mine, dupa care mi-am asezat cat de cat parul ce statea ravasit, ca de fiecare data, incadrandu-mi chipul mai mereu zambaret, in spatele caruia se ascundeau atat de multe trairi, nevoi si simtaminte.
Am schitat un suras, dupa care mi-am luat ghiozdanul cu tot ce aveam in el, toate manualele si caietele de care aveam astazi nevoie, si am coborat scarile.
- Jason, nu te pot duce astazi, puiule, spuse mama cu tristete in glas. Am facut o mutra indiferenta si dat sa plec, insa femeia ma lua si ma saruta apasat pe frunte, cerandu-mi s-o sarut la randul meu.
Mai cu tragere de inima, am facut-o si pe-asta, dupa care am iesit pe usa, indreptandu-ma spre scoala. Mi-am bagat fericit castile in urechi, incepand sa ascult muzica tare bine dispus. Imi convenea, asta era o zi importanta pentru mine, deoarece mama nu rata nicio ocazie sa ma duca la scoala. Nu ma interesa insa care i-a fost motivul, doar am sarbatorit in felul meu: mergand singur la scoala. Eram fericit acum ca  fusesem in sfarsit lasat in durerea mea in pace.
Ma aflam foarte aproape de scoala acum si baietii deja incepusera sa se agite.
Cand, intr-un final, ajunsesem la intrarea din scoala din spate, de la elevi, baietii aflati acolo se uitau lung la mine. Am auzit forfota si soapte, dupa care unul mai tupeist imi spuse:
- Nu mai ai bodyguard, Jason?  Ce frumos. Baieti, a venit marele om de afaceri, aplecati-va in fata lui!
Bineinteles, lucrurile batjocoritoare spuse la adresa mea ma deranjasera.
- Am bodyguard, istetule. Ca nu am venit cu el, asta e partea a doua, am replicat cu aroganta si superioritate.
Cu toate ca eu nu eram asa, un nesimtit, si nu ma uitam la statutul meu social, de data asta ma comportasem si eu ca un nesimtit. Profitand insa de faptul ca sunt ceilalti si ca se poate da in spectacol, tipul se apropie de mine rapid, ridicand pumnul.
Credeam ca are sa ma loveasca si ma pregateam sa ma feresc, insa in acel moment, cineva ii prinse mana, fara sa se chinuie prea tare.
M-am uitat uimit, nestiind ce sa spun. Tipul pe care-l oprise privi ingrozit, dupa care isi lua talpasita. Cel care ma ajutase, un baiat cu un aer superior, rece si arogant. Privirea sa fixa in ochii mei ma facusera sa fiu strabatut de un fior, insa nu de placere, parca ma speriase, spre uimirea mea, fiindca nu ma speriam usor de oameni.
- Esti in regula? intreba si am dat afirmativ din cap.
Se uita la mine in continuare, parca analizandu-ma, apoi facu un gest cu mana si pleca.
 
- Jason, esti atent? ma intreba profesorul de matematica, facandu-ma sa-mi intorc privirea spre dumnealui, fiindca ma uitam pe fereastra, gandindu-ma la tipul ala. Oare cine era? Si de ce imi luase apararea?
Putine persoane erau cele care se bagau in problemele adolescentilor. Speram sincer sa nu fie cine stie ce tampit de bodyguard angajat de mama mea.
"Cred ca de-asta nu a venit sa ma duca ea..." mi-am spus oftand in sinea mea si apoi mi-am intredeschis buzele.
- Imi cer iertare, domnule profesor!
Barbatul ma pofti linistit la tabla, fiindca tocmai pusese o problema pe tabla. Nu eram eu cel mai bun la aceasta materie, insa avusesem noroc pentru ca ii sunase telefonul si iesise din clasa pentru a vorbi. Intre timp, o tipa care imi cam facea ochi dulci de o buna bucata de timp imi sopti cum se rezolva, fiindca ea era foarte buna la mate, si m-am scos de bine, de rau.
Desi nu terminasem problema cand proful s-a intors, acesta probabil ca nu se prinse si, destul de multumit, ma trimise in banca, avertinzandu-ma sa stau cuminte la ora lui de-acum incolo.
"Da, sigur..." imi spun in minte cu aroganta si casc spre banca mea, multumindu-i fetei respective din priviri, intrebandu-ma in acelasi timp in continuare cine era tipul care oprise pumnul ala sa ma ia din plin.
 
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#7
Heei!>:D< Nu m-ati anuntat de data asta. [-( Bine ca am trecut eu pe aici sa mai verific.
Si eu sunt curioasa sa aflu cine e tipul misterios, desi 99,9% stiu cine e, dar nu mai imi dau cu presupusul...
Ma asteptam ca, decum pleaca tatal sau sa apara si asa-zisul bodyguard, Marcus; nu sa stea tot cu ma-sa, sau ceva de genul.
Am vazut doua-trei greseli dar pentru mine nu conteaza.:D
Astept next-ul, deci multa bafta fetelor si nu uitati sa ma anuntati cand postati, va rog!;;)

*hugzz!*

#8
Multumim pt commuri. Ne bucuram k va place

- Marcus -


Pustiul avea sa-mi creeze probleme. Mi-am dat seama de asta din prima clipa in care am intrat in contact cu el.Poate nu fusese una dintre cele mai inteligente miscari ale mele, dar fusesem platit ca sa am grija de pramatie, asa ca la mai putin de 2 ore de cand am primit acesta insarcinare am fost nevoit sa intervin.Mi-am aprins o tigare si am tras cu neasat fumul in plamani, apoi m-am facut comod pe marginea acoperisului blocului de vis-a-vis de liceul sau si am privit prin luneta baiatul ce statea tolanit pe scaun si parea ca doarme.Stateam in acest loc de o ora, iar vreme ce de dimineata fusese frumoasa acum se inrautatea cu fiecare minut ce trecea, dar nu aveam de gand sa ma mut. Acesta era locul ideal in cazul in care un lunestit ar fi vrut sa-l ia in vizor. Caldirea domina pein inaltime toate incintele incojuratoare oferindu-mi posibilitatea de a-l repera atat pe tanar cat si posibilii inamici. Din fericire pentru mine, momentan niciunul nu se aratase.Am cercetat inca o data imprejurimile cu privirea, apoi mi-am intors-o spre scoala de unde se auzea sunetul enervant al soneriei. Baiatul de ridica din banca si se indeparta de fereastra, asa ca m-am vazut nevoit sa-mi sting tigarea fumata doar pe jumatate sa-mi demembrez arma si sa cobor pe scarile de incendiu. Pana sa ajung jos de tot, el iesise din curtea scolii. Mergea alene cu rucsacul in spate spre centrul orasului, inconjurat de o mare de adolescenti ce pareau a avea aceesi destinatie cu el.Am injurat, pornind dupa el cu pasi mari ca sa nu-i pierd urma. Hainele obisnuite, negre care nu sareau deloc in ochi ma ajutara sa ma amestec cu toti oamenii ce circulau la acea ora destul de matinala.
Prima oprire a pustiului fusese o cafenea tinereasca, unde nu statu mai mult de o ora, apoi se plimba alte doua ore printr-un parc, iar inainte sa se indrepte spre casa intra intr-o sala de jocuri, dar nici acolo nu pierdu prea mult timp.Am ramas in urma lui pana ce a intrat pe usa casei impunatoare pe care i-o deschise mama lui. Dupa ce intra inauntru, femeia privi in dreapta si in stanga ca si cum s-ar asigura ca nu e urmarit, apoi tranti usa si o inchise cu yala. Momentan puteam sa ma relaxez. M-am intors la masina pe care o aveam parcata intr-un loc unde puteam urmari toate intrarile si iesiri din casa, m-am pus pe locul soferului si mi-am aprins o noua tigare.Avea sa fie o zi lunga...Cand am observat prima miscare dubioasa era deja intuneric. Strada linistita era slab iluminata, dar destul de puernic ca sa vad ca baiatul se chinuia sa sara pe geamul camerei sale. Ezita o data, de doua ori, dar a treia oara sari, cazund in genunchi pe iarba ce sigur era umeda din cauza ploii ce cazuse in ultimele doua ore. Se ridica in picioare, se scutura pe haine, apoi isi lua ruxacul in spate si se strecura afara din gradina fiind atent sa nu faca zgomot.Era prea frumos sa cer o noapte linistita, nu-i asa? Pramatia chiar vroia sa ma faca sa muncesc pentru cei 5 milioane. Am oftat, mi-am luat un pistol de rezerva in torpedou pe care l-am prins in suportul de la brau si am iesit din masina, avand grija sa nu trantesc usa, incepand sa-l urmaresc de la distanta ca sa nu-si dea seama.Nu mai eram decat noi pe strada. Pasii tanarului rasunau cu putere pe pavajul frumos ingrijit, pe cand ai mei nu scoteau niciun zgomot. Nu intelegeam...chiar vroia sa se trasforme intr-o adevarata tinta miscatoare? Copil fara minte!Pe masura ce mergeam casele deveneau din ce in ce mai rare, facandu-si aparitia blocurile inalte si localurile de unde se auzea muzica si rasete, dar tanarul nu parea impresionat de niciunul. Mergea in continuare uitandu-se in toate partile, nefiind atent la ceva sau cineva anume. Oare unde naiba vroia sa ajunga?Intr-un final se opri in fata unui local a carui gemuri erau vopsite in negru, iar desupra lor scria mare "Perla albastra". Baiatul zambi si intra fara sa ezite.Perla albastra?! A batut atata drum la ora 2 dimineata ca sa intre intr-un bar de gay?Ceva imi spunea ca nu va fi o noapte tocmai usoara.<BR>Inurand printre dinti la-m urmat inauntru simtind imediat cum mirosul acoolului tare ma izbeste in moalele capului. Local era mai mare decat parea din exterior. In fata de tot erau un fel de scena unde mai multi barbati tineri dansau in mare parte goi...iar printre mesele rotunde ce erau imprastiate in partea sudica a barului se zareau ca un fel de ringuri mai micute unde alti animatori binedispuneau clientii.In cateva secunde mi s-a obisnuit privirea cu intunericul asa ca am fost capabil sa-l caut. Din fericire pustiul nu se amestecase printre toti cei ce dansau, ci statea linistit la bar si privea locul in care ajunse cu ochi mari, plini de uimire. Era intuneric, dar, pe masura ce ma apropiam, am vazut paloarea fetei ce se accentua de fiecare data cand un tip mai dubios se apropia de el.Mda...pustiul intrase din greseala aici.Asa ceva...vezi doar in filmele cu prosti! Nu putea sa mearga si el, ca orice adolescent normal si curios intr-un bar de streaptease? Cum naiba de nimerise aici?In momentul in care am vazut cum un tip destul de bine facut, pe jumatate dezbracat si mai mult ca sigur beat il prinde pe baiat de mana, aproindu-l apoi de trupul sau, nu am mai stat pe ganduri si am actionat din instinct. In mai putin de 5 secunde i-am prins mana tipului si i-am sucit-o la spate, apoi l-am impins cat mai deaparte de bar, dupa care m-am intors spre baiatul ce ma privea curios.
-Tu?! tipa el ca sa se faca auzit peste zgomotul infernal din local. Din nou tu! Ce naiba cauti aici?
-Am venit sa beau ceva si sa ma bucur de petrecere, pustiule, i-am raspuns nepasator, zambind. Intrebarea este: ce cauti tu intr-un loc ca asta?
-Ma urmaresti cumva? schimba repede subiectul feriindu-si privirea de a mea. Cine naiba esti? Un bodyguard angajat de mama.
-Pustii ca tine nu au nevoie de garzi de corp, ci de o dadaca. Si nu mi-ai raspuns la intrebare: Ce cauta un copil ca tine intr-un loc ca asta?
-Nu e treaba ta! se intoarse spre bar si comanda o bere, dar barmanul nu dori sa-l serveasca spunandu-i ca nu ofera bauturi alcoolice minorilor. Apoi ii zambi si adauga ca ar putea sa-i ofere altceva daca isi doreste.
Pentru un scurt moment baiatul ramase cu gura deschisa prinvindu-l fara cuvinte pe barbatul ce se dadea fara pic de rusine la el. Daca nu faceam ceva, pramatia va fi agatata de cel putin inca vreo 20 de barbati doritori de sex la cat de bine arata. Nu aveam nevoie de alte complicatii asa ca l-am prins de mana si l-am tras spre mine.
-E al meu, ii zic barbatului de la bar pe un ton ce nu lasa loc de replica. Da-mi o bere...iar pustiului un suc zic dupa o scurta ezitare. Barbatul aproba din cap fara sa mai zica nimic si puse in fata noastra bauturile cerute.
-Al tau pe dracu'! zise tanarul si incerca sa ma impinga, dar nu reusi nici macar sa ma clinteasca din loc. Ma duc acasa!
L-am prins de gluga gecii inchise la culoare si l-am tras inapoi langa mine.
-Acum stai aici si bea-ti sucul, zic pe un ton cat se poate de calm. Bucura-te de spectacol! Ii arat cu mana barbatii goi ce dansau si ranjesc cand va ca se inroseste. Imi strecor mana pe sub barbia sa si ii ridic chipul spre mine, apoi imi cobor capul, pana ce buzele mele aproape se atinsera cu ale sale. Imediat am putut simti repiratia anevoiaosa. Incerca pentru a doua oara sa se indeparte, dar nu l-am lasat. Ii intorc capul intr-o parte si ii ating in treacat pielea gatului ce se infioara instantaneu.
-Te duc eu acasa, ii soptesc la ureche, apoi neputandu-ma abtine, il musc in joaca de pavilion, pana ce l-am simtit agatandu-se cu manile de geaca mea.


"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#9
- Jason -

*
Pur si simplu nu puteam pricepe, nu imi venea sa cred ca ajunsesem chiar... Intr-un bar de d-astia! La dracu', sunt homosexuali! Cum naiba de tocmai rahatu' asta de club imi atrasese mie atentia?! Puteam sa ma duc oriunde, numai intr-un bar de gay sa nu ajung! Nu-mi placeau acesti oameni oficial din aceasta seara, pentru ca erau prea mult dintre ei care incercasera sa ma atinga si cine stie ce dracului mai voiau sa-mi faca, spre marea mea uimire si oroare, fiindca ma temeam.
In mod normal nu aveam nimci impotriva a ceea ce fac ei atata timp cat nu se atingeau de mine si de corpul meu! Clar, aratam bine, insa nu aveam de gand sa ma cracanez ca sa ii las pe cretinii astia nimfomani sa ma faca o jucarie, o tarfa ordinara si infecta care si-o trage prin orice bar, separeu si pe la orice colt de bloc in incercarea de a obtine bani gramada!
Aparitia acestui barbat insa, Marcus, ma speriase de-a dreptul. El era cel care imi luase apararea la scoala, stiam foarte bine acest lucru, in ciuda faptului ca era intuneric si erau atat de multe persoane si o galagie infernala in jurul nostru. Ma ingrozea de-a dreptul, era teribil sa-l stiu atat de aproape de mine! Hai, fusese coincidenta faptul ca fusese langa mine cand era sa mi-o iau la scoala, dar si acum, cand unul se luase de mine, mai ales o ditamai namila ca ala de care mai mult ca sigur ca singur nu aveam sa scap intreg si virgin.
Brusc, un gand ma fulgerase in acel moment. Nu-mi venea in continuare sa cred, insa tipul ma urmarise, nu incapea indoiala! Aveam si vaga idee ca mama este responsabila pentru aceste lucruri, si totusi, in astfel de momente, eram in stare sa ii multumesc si lui, si mamei insasi, desi eram furios din cale-afara.
Ce ma speria mai tare era modul cum se comporta cu mine tipul asta, ca ma tinea in brate si gasise si cateva moduri prin care ma facuse sa simt niste fiori innebunitori, ce ma facura sa ma cutremur din cap pana in picioare si sa incerc sa ma indepartez. Dupa cum arata insa, acesta nu dorea sa ma lase sa scap de el, ceea ce ma speria si mai mult si imi provoca o stare teribila de agitatie.
"La dracu'! Daca si asta e gay, am belit-o!" mi-am spus in minte si pana la urma i-am pus palma pe gura, indepartandu-ma cat de repede am putut de el, insa inca inclestat in bratele lui mari, bine lucrate, din cate puteam simti prin atingerea gecii.
- Lasa-ma in pace! am marait alarmat, incercand in zadar sa scap de el. Barmanul se uita la mine si ma sorbea din priviri in continuare, gustand spectacolul.
- Papusica, daca vrei sa te scap de asta o fac, voi chema garzile, spuse aplecandu-se peste masa, apoi adauga la fel de tare, incat sa il pot auzi: Platesti insa cu minunatia aia de corp, ca tare-as vrea sa te gust si se pare ca nu numai eu!
Zicand ultima parte, imi facu sem sa privesc in directia opusa, ceea ce am facut si eu, si tipul care ma agatase... Sau de care eram eu agatat acum, ca mainile mele erau inclestate de bratele sale ferme. Inghitisem in sec in momentul in care vazusem o gramada de barbati aproape goi, foarte bine lucrati si foarte... Foarte excitati. Prea excitati pentru ochii mei speriati!
- Ce?!?! am intrebat inghitind din sec si am eliberat inclestarea mainilor mele pe bratele bodyguard-ului platit de ametita aia de maica-mea, fara sa ii mai imping chipul. Se uita bine dispus la mine si zambi la un moment dat, insa barmanul se baga iarasi in discutie.
- Ei, ce zici, dai gorila si te fac barbat?
Inghitisem pentru a doua oara in sec, apoi imi trecusem limba peste buzele uscate si usor intredeschsie, ramase asa din cauza uimirii pe care o traiam. Nici ca-mi venea sa cred ceea ce imi spunea tipul asta. Imi venea sa intru in pamant de rusine si de frica.
- Fratioare, am zis clar ca e al meu, spuse brunetul si imi dadu o suvita de par ce-mi alunecase pe frunte la o parte. Isi apropie iarasi chipul de al meu si i-am putut observa ochii incredibil de reci cum ma fixau, parca trimitandu-mi sageti de indiferenta.
Daca tot se arata asa,  de ce naiba se mai comporta astfel cu mine? Ce avea sa demonstreze, ce voia sa para comportandu-se ca si cu o tarfa cu mine? Am oftat si mi-am intors capul, din nou ajungandu-mi buzele sale pe pielea gatului, ce se infiora fara ca eu sa vreau acest lucru. Am oftat cu parere de rau, apoi mi-am luat o pozitie cat de cat degenta pe scaunul de la bar, inca uitandu-ma urat si la barman, de la care primisem suc si propuneri indecente, dar si la tipul brunet, care incepuse deja sa ma sperie.
Ma intorsesem cu fata spre "spectacol", livid la fata din cauza a ceea ce vedeam acolo: doi barbati erau pe scena si se sarutau cu foc, aproape goi, si stateau unul deasupra celuilalt, ca si cand ar fi gata sa faca un act nebunesc in fata tuturor celor care strigau spre a-i incuraja parca sa o faca. La un moment dat, am putut vedea cum unul dintre ei isi daduse pantalonii jos, descoperindu-si penisul excitat pe care celalalt il privi cu admiratie, la fel si barbatii care se uitau pe scena.
Brunetul de langa mine privea si el actul, la fel de indiferent si de rece ca si pana acum. Se parea ca numai eu eram palid si abia mai stiam de mine. Nici macar sa mai rosesc din cauza a ceea ce vedeam nu mai reuseam, fiindca mi-era frica de ce au sa faca cei doi acolo. Desi ma asteptam la una ca asta, tot simtisem stomacul zvarcolindu-se in mine, deoarece barbatul ce se afla dedesupt atinse usor organul erect. M-a trecut un fior de groaza. Spre marele meu noroc, cei doi se ridicasera si mersesera in spate.
- Ce fac aia doi acolo? am intrebat inghitind in sec Marcus se intoarse cu aceeasi aroganta si indiferenta enervanta catre mine, spunand calm:
- Or sa si-o suga, apoi isi vor da limbi intre picioare.  Vrei si tu asa ceva? continua apropiindu-si buzele de urechea mea, iar eu m-am ridicat atunci alarmat de pe scaun.
Nu stiam exact cum arat, insa probabil ca eram verde la fata, fiindca ma simteam rece si strabatut de fiori de groaza.
- Merg... Pana la baie... am spus inghitind in sec.
Fara sa mai astept un accept, de parca as fi avut eu nevoie de asa ceva, m-am ridicat si m-am indreptat catre un hol ce arata drumul spre toaleta barbatilor. Culmea, clubul avea si toaleta pentru femei, de parca acolo veneau vreodata femei!
Ironia asta ma facu sa schitez un zambet, insa acesta s-a sters rapid in momentul in care am intrat in baie si am dat peste namila de om care se luase mai devreme de mine si de care ma aparase brunetul ala.  Dupa cate se parea, venise sa se usureze, fiindca tocmai se spala pe maini. Am cascat ochii la el, iar acesta se intoarse brusc spre mine, facandu-ma sa fiu strabatut de un fior din cauza aceasta.
- Mai, mai, ce-avem noi aici? Nu mai ai omul dupa tine?
Vocea sa era batjocoritoare, insa puteam observa clar ca e interesat de mine. Se apropie un pas, doi, trei, pana ce eu eram lipit de zid si el era in fata mea. Se uita cu zambetul pe buze si, exact inainte sa faca o miscare, usa se deschise si brunetul, care intrase intre timp, rosti calm si rece:
- Afara.
Fara sa mai astepte o invitatie speciala, "intrusul" isi lua talpasita, parca la fel de speriat ca si mine. M-am uitat la brunet si acesta se uita la mine la fel ca si inainte, rece, parca neinteresandu-l ca eram speriat sau cine stie ce.
- Se pare ca ai mare trecere pe aici, toti te cunosc, am spus pe un ton intepator, desigur, insinduand unele treburi neplacute pentru el. Mi-am trecut limba peste buze, fixandu-l cu privirea. Daca si el avea sa se comporte asa distant cu mine, eu aveam sa fiu cel enervant, si ma pricepeam de minune!
Brunetul insa se uita la mine cu acelasi aer, neschimbat parca, fara sa-l tradeze niciun gest. Facu un pas spre mine, apoi ma apuca de gulerul bluzei ce-o aveam pe mine si ma trase in bratele sale. Imediat, talia mi-a fost inconjurate de mana sa, iar buzele mi-au fost acoperite de cele ale sale, cautand sa mi le desparta cu limba ce deja imi dadea conturul formelor acestora. Ochii mei il priveau uimiti, neintelegand, iar mainile mele se inclestasera iarasi pe geaca sa. Mana lui se dusese in spatele capului meu si mi-am deschis gura parca fara sa vreau, permitandu-i limbii fine si cu gustul amar de bere sa imi ajunga in gura.
Incepuse sa exploreze violent, sa cerceteze si sa experimenteze, de parca eu as fi fost un cobai! Ma treceau fiori si eram speriat, incercam sa ma zbat, insa nici atat nu mai reuseam sa fac din cauza fortei sale. Doar puteam sa-l sagetez cu privirea rautacioasa, daca as fi putut sa-mi alung frica ce-si facuse un cuib stabil, pare-se, in inima mea. Tremuram din cap pana in picioare, iar el continua sa ma sarute, sa-si miste buzele usor peste buzele mele intepenite parca, in continuare incercnad sa-mi invite limba la joaca, dar aceasta statea cuminte la locul ei, neacceptand sarutul sau.
Cand, intr-un sfarsit, se indepartase, continuam sa-l privesc cu ura. Nu-mi venea sa cred ca se intamplase asta, insa se parea ca nu aveam nici motive sa cred ca nu se petrecuse nimic, cu toate ca el se comporta ca si inainte, calm.
"A, da?! Lasa ca ti-o platesc eu tie!" am spus in mintea mea, mai mult venindu-mi sa plang decat sa ma tin tare. Ma simteam ca o persoana ce tocmai fusese jefuita!
Am pornit catre usa, iar el veni dupa mine automat, cum vine un caine dupa stapan. Atitudinea asta, plus indiferenta de care dadea dovada, ma innebuneau de-a dreptul. Imi venea sa ma intors si sa-l pocnesc, insa eram ferm convins ca nu aveam decat sa imi iau vreo palma peste gura sau poate chiar mai multe, asa ca nu riscam.
Ajunsesem deja la bar si am privit berea sa. Fara sa stau pe ganduri, am luat-o si am inceput sa beau pana ce i-am simtit privirile atintite asupra mea. Speram ca-l enervasem, insa el era la fel de calm, degajat. Statea in fata mea si zambea, insa am simtit in acel moment cum o mana imi strange fesele si am scuipat toata bautura... Chiar pe el!
Am ramas  inmarmurit, insa nu am indraznit sa fac nimic, sa platesc in vreun fel celui care ma ciupise, facandu-ma sa devin mai rosu decat un rac si sa imi arda obrajii. Imi venea sa intru in pamant de-a binelea, insa el era in continuare calm. La dracu', eu spumegam si el zambea! Pe omul asta il poate enerva cineva?!
Fara sa se deranjeze prea mult  si probabil ca nici nu vazuse, brunetul al carui nume nici nu-l stiam se apropie de mine, tragandu-ma in bratele sale. De teama unui alt sarut, mi-am plecat capul intr-o parte, inchizandu-mi strans ochii.
- Ai chef sa ma scoti din sarite, pramatie?! Ai grija ce-ti doresti...
Zicand acestea, barbatul imi atinse cu buzele pielea gatului, apoi ii simtisem limba cum imi strabatea pielea, infiorand-o. A prins cu dintii de aceasta, facandu-ma sa scot un scancet lung, dupa care supse, spre groaza mea.
- Lasa-ma! am scancit la urechea sa, sperand ca are de gand sa ma lase in pace, nu sa ma trateze in halul ala de fata cu atatia oameni.
 Zadarnic insa, el continua sa-mi sarute si sa-mi suga pielea gatului cu violenta, ca si cum nu as fi simtit nimic. Ceva mai insuportabil ca tipul asta nu credeam sa poata fi!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#10
Ce dragut. As vrea si eu sa nimeresc ca el intr-un club de gay. Eu ricum nu as fi patit nimic asa. Marcus ala e rezistent. In locul lui m-as fi enervat inca din prima. Eh eu ma pricep mai tare la enervat lumea. Au fost niste replici mortale in acest capitol, la care nu stiu daca era sa lesin sau sa mor de ras. Spre exemplu:

Citat:- Or sa si-o suga, apoi isi vor da limbi intre picioare. Vrei si tu asa ceva? continua apropiindu-si buzele de urechea mea, iar eu m-am ridicat atunci alarmat de pe scaun.

God! Ce mi-a palcut replcia asta. Am ras tare la ea. Si nu este singura. Mai erau multe. Well... nu prea mai am ce zice, asa ca multmim pentru capitol si succes in continuare cu scrisul.

Psycho XD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dusmanul din umbra Dark Angel 0 1.703 13-06-2013, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Dark Angel
  Omoara-ti umbra Storymaker 1 2.150 20-06-2012, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Obscurul vietii, traind in umbra. crazy little red 20 10.048 21-01-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Asasinul din umbra Aniella 0 1.831 06-09-2011, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Umbra iubirii Shadow. 31 14.995 25-08-2011, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Stella
  Criminalul din umbră AyumiHamasaki 3 2.074 22-07-2011, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.502 26-06-2011, 02:38 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Umbra Demonului yaoi (+18) Grella. 50 27.916 22-03-2011, 04:27 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Doar o umbră .Anne 5 2.759 09-01-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Amélie
  In umbra soarelui Setsumi. 3 3.446 08-11-2009, 01:47 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)