Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Obsession [+16] [yaoi]

#1
Ok...alt yaoi scris de mine21.Da...o sa incep foarte dur21

Violul

Era o noapte ploioasa de septembrie.Norii negri si furiosi ocupau intreg cerul,fulgerele il brazdau in timp ce vuietul tunetelor rasuna in intreg orasul.Lacrimile reci cadeau pe sticla groasa si transparenta din care erau confectionati zgarie-norii,ajungand sa se piarda in neant.La impactul cu asfaltul nemilos,picaturile de ploaie se spargeau,unindu-se cu micile balti ce se formau usor.Cate o masina trecea cu viteza prin ele,alungand perdeaua de liniste ce se aseza peste capitala nipona.Intr-un cartier pustiu si intunecos,un baiat ce nu parea sa aiba mai mult de saisprezece ani mergea prin ploaia ce cadea cu rapiditate din vazduh.Parul lui saten era lipit de frunte,in timp ce ochii lui verzi precum o mare de smarald era atintiti inainte.Privirea lui era pierduta,in timp ce isi imbratisa trupul infrigurat.Purta o pereche de pantaloni maro si o camasa alba.Era ud fleasca,insa nu parea sa il deranjeze acest lucru.In jurul lui,nu se auzea nimic.Decat ropotul puternic al ploii ce continua sa cada.La cativa metri in fata lui,se afla o deschizatura intre doua blocuri.Acela era unul dintre acele locuri de care trebuia sa te feresti.Niciodata nu puteai sa stii peste ce individ puteai sa dai.Deodata,in spatele lui au inceput sa se auda niste pasi.Brusc,adolescentul a fost prins de brate si bagat intre acele blocuri.
-Ce...ce vreti de la mine?Nu am nici-un ban,daca asta doriti.
-Papusel,stai linistit.Cea ce vrem noi nu sunt bani.Corpul tau..iti spune ceva?
Din cauza intunericului,Yuri nu a putut sa vada cine este persoana care era in fata lui.Insa un fulger a facut lumina.Deasupra lui se inalta un baiat in varsta de optisprezece ani,cu parul rosu precum focul ce arde mocnit.Ochii lui verzi si cruzi il priveau pe baiat,in timp ce un ranjet malefic i-a aparut pe chip.Purta un tricou negru si o pereche de blugi inchisi la culoare.In urechea stanga avea un cercel,ce se prelungea cu un lant pana in lob.
-Baieti,tineti-l.S-ar putea ca papuselul sa se zbata.
Cei doi tineri ce pareau sa fie amicii roscatului l-au apucat pe saten de brate,trantindu-l la pamant.Adolescentul s-a dat pantalonii jos,patrunzandu-l cu putere pe saten.Acesta a inceput sa tipe,in timp ce lacrimi ii curgeau pe obraji.Amicii tipului cu parul rosu il tineau de maini,strangandu-i cu putere incheieturile.Pe picioarele lui Yuri au aparut doua dungi sangerii,ce se contopeau cu picaturile de ploaie ce il biciuiau.
-Se pare ca este la inceput.Cum te simti cum primul barbat din viata ta?
Rasetele celor trei se auzeau in acel spatiu mic,acoperind plansul baiatului.Dupa ce roscatul a terminat,si-a inchis pamtalonii,trecandu-si mana prin parul ud.
-Pustiule,trebuie sa iti multumesc pentru niste clipe minunate.Baieti,sa mergem.
-Shinsuke,dar vrem si noi..
-Liniste!De ce a fost al meu,nu se mai atinge nimeni.E clar sau trebuie sa repet?
Cei doi baieti au aprobat din cap,urmandu-si amicul indeaproape.Ramas singur,Yuri s-a ridicat cu greu din acel loc.Tot corpul il durea.Se simtea cu adevarat rau.Avea impresia ca pamantul ii fugea de sub picioare.Mergea pe trotuar,tinandu-se de zidul ud al blocului.Nu stia ce ii va spune fratelui sau cand va ajunge acasa.Nu dorea sa il vada in situatia in care era.Insa nu avea ce sa faca.Masinile treceau in viteza pe langa el,distragandu-i atentia.Ajungand in fata apartamentului unde locuia,a tras adanc aer in piept,incercand sa se prefaca.Usa neagra s-a deschis zgomotos,permitandu-i pustiului sa intre in casa.In interior era intuneric,o singura camera fiind luminata.Yuri a patruns in living,fortandu-se din rasputeri sa zambeasca.Era o camera spatioasa,avand peretii vopsiti in alb.Pe zidul opus usii se afla un dulap mare,pe care era asezat un televizor LCD,negru.In fata acestuia era o canapea maro si doua fotolii de aceiasi culoare.Brusc,de pe unul dintre ele s-a ridicat un baiat de nouasprezece ani.Parul lui blond si rebel era ravasit,in timp ce ochii ce aveau o nuanta de caprui deschis il priveau pe saten.Era imbracat doar intr-o pereche de pantaloni scurti.
-Yuri...ce e cu tine?
-Sousuke...nu am nimic.Sunt doar foarte obosit.Pe bune!
-Nu stiu de ce..insa nu te cred.Dar sa trecem cu vederea.A sunat mama mai devreme.A spus ca ea si tata tocmai au incheiat o afacere cu nu stiu de firma.
Parintii celor doi baieti erau niste oameni foarte influenti,ce calatoareau foarte mult.Defapt,niciodata nu s-au preocupat de copii lor.Credeau ca daca acestia au bani in permanenta,sunt fericiti.Insa au uitat ca adolescentii aveau nevoie de dragostea printeasca,nu de niste hartii blestemate.Satenul a zambit,dupa care a parasit living-ul,indreptandu-se spre baie.De cum a inchis usa s-a asezat pe gresia albastra,incepand sa planga.Nu putea sa ii spune fratelui sau ce patise.Ii era rusine,se simtea stanjenit de acea intamplare.Intra sub dus,aruncandu-si hainele murdare intr-un colt.Apa fierbinte cadea pe corpul lui,curatand urmele sangerii de pe interiorul ambelor picioare.Pe incheieturi avea niste vanatai destul de urate.Lacrimile i se scurgeau pe obraji,disparand in neant.Era o panorama demna de toata mila.
-De ce eu?De ce tocmai eu?
Adolescentul se lasa usor pe perete,asezandu-se intr-un colt.Isi stranse genunchii la piept,cuprinzandu-i cu bratele.Nu stia cum va trece peste acea intamplare nefericita.Si mai ales nu vroia sa se mai intalneasca cu acel baiat care a avut grija sa ii distruga viata in mai putin de o jumatate de ora.

Personaje:
Shinsuke: http://i261.photobucket.com/albums/ii67/...e_Boy1.jpg
Yuri: http://i261.photobucket.com/albums/ii67/.../Boy4b.jpg
Sousuke: http://i261.photobucket.com/albums/ii67/...meboy1.jpg
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
OMG... Stiam eu ca asta va fi cel mai tare fic...stiam... si am dreptatea >.> OMG.... nici nu am ce comenta...
Yuri e exterm de sweet ... il ubex :X:X foarte dulshe
Si Shin ...Ah...Damn sexy
Rly love this fic
Abia astept nextul...repede :X

Chus & gambate sis hug

PS: I'm first...
Ti-am spus k dak nu postam prima, ma prefaceam in emo si ma aruncam d p bloc21
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#3
Nu-mi vine sa cred... O.o postezi alt fic yaoi sinu postezi ala cu yyh?20 dar si asta e dragut, o noua poveste care are alte personaje interesante - si care le incurc ca la CL - si o alta poveste interesanta.
Desigur, ar fi indicat sa te mai uiti o data peste capitol ca ai mai ratat cateva greseli, in rest e super interesant. Imi place cum ai inceput cu descrierea si se vede ca te descurci din ce in ce mai bine.
Si acum... obisnuitul meu comentariu21
Yuii... Yuri it's so sweet... nu imi vine sa cred ca a patit asta20 nu-i corect... de ce tocmai el?20
In fine, mia placut foarte mult descrierea... si la inceput si la sfarsit, peste tot. Tine-o tot asa Andra ca te descurci minunat!
Chuu and ja ne, si nu uita sa postezi mia repede urmator capitol.10

Dreamer si eu am ramas in urma21 cu niste reguli idioate^__^ dar andra a progresat mult si asta e cel ami bine^__^ happy ending!!
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#4
Eh..daca tot sunt in concediu si la mine bate vantul...hai sa ma bag la criticile mele "gigantice".
First..nu am putut sa nu observ ca jumatate din scena seamana mult cu Enzai(na na na...nu-i nimic, tot e tare 4)
Second(sa tinem sirul acum, no?21) se putea, pentru deliciul cititorilor, sa se aprofundeze scena..macar putin 4, iar cand pustiul ajunge acasa..hm..replica aceea "Yuri..ce e cu tine?" a venit cam brusc 39 putea sa fie o forma de salut, ca fratele sau sa aiba ocazia sa il priveasca in amanunt, dar...fiecare cu stilul sau 4

Nu batea, nu o batea pe kuu pentru semi-critici ca ea a ramas cu regulamentul de la ****** si se simte obligata ^^"


Asa..in rest e bine, foarte bine. Tin minte ca mi-am dat un ochi si acum cateva luni peste o poveste de-a ta (nu mai stiu numele) si da, ai progresat mult smile felicitari..

So..ma intorc la vantul meu 4 o sa mai trec pe aici . succes!

#5
Another fic! Yee! Incep deja sa le incurc21 !
Greseli... ahem, greseala:
"ochii lui verzi precum o mare de smarald era(u) atintiti inainte."... de tastare, da altceva nu am gasit, ce sa-i faci?21Smile
Altceva nu am de zis, poate doar bravo si gambate! (la ora asta nu prea sunt in stare sa construiesc o critica si cu atat mai putin la un fic la care si asa nu prea am ce critica...revin maine cu un edit.)

Ja'
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#6
Intalnirea

Iesind din dus,adolescentul a intrat rapid in dormitor.Nu vroia sa se intalneasca din nou cu Sousuke,iar acesta sa inceapa cu intrebari la care nu avea un raspuns.A inchis usa cu cheia,dupa care aprinse usor cele doua spoturi de deasupra oglinzii.Isi privea trupul,atingandu-l usor.Vanataile de pe abdomen se distingeau foarte usor pe pielea lui alba,in timp ce zgarieturile de pe brate inca sangerau.Chipul lui frumos si vesnic vesel era acum ingropat in lacrimi.Nu se mai simtise atat de rau de foarte mult timp.Cercelul avut in urechea stanga se misca usor.
-Bravo Yuri.Ai fost doborat de frica.De ce dracu nu ai lovit?Degeaba plangi acum ca prostu.
Adolescentul a dat cu pumnul in dulapul din fata lui,trantind tabloul cu el si fratele sau.Nevrand sa se mai gandeasca la acel nefericit incident,s-a pus in patul acoperit cu lenjerie albastra,adormind in cele din urma.
Dis-de-dimineata,Soarele stralucea cu putere in capitala Japoneza.Razele lui stralucitoare intrau pe geamul deschis,cazand pe chipul baiatului adormit.Enervat de lumina orbitoare,acesta a murmurat cateva injuraturi printre dinti,dupa care isi puse perna in cap.Insa somnul lui nu a mai durat mult,deoarece fratele acestuia a intrat in camera,trantind usa cu zgomot.Speriat,tanarul a sarit din pat,privind buimac in jurul sau.
-Ce crezi ca faci?Intr-o zi o sa ma omori daca ma mai sperii asa.
-Hai mititelule ca nu e mare lucru.Pregateste-te si tu.In doua ore o sa vina un prieten pe la mine.
-Alt tip cu muschi si creier de gaina cu care pleci la agatat puicute?Pe mine niciodata nu ma iei.
-Esti prea mic si nu stii tu de asa ceva.Replica satenul zambind.
-Habar nu ai ce am patit...Murmura satenul printre dinti.
Yuri a iesit din camera,intrand in baie.Ii placea sa simta apa calda curgand in voie peste trupul sau de dimineata.Il relaxa si il trezea dupa un somn adanc.Dupa zece minute,acesta a iesit de sub jetul fierbinte.Isi stergea corpul cu un prosop galben,insistand asupra zonelor intime,care inca il dureau dupa experienta neplacuta din noaptea precedenta.Iesind din baie,a observat ca fratele sau discuta la telefon cu baiatul ce avea sa le faca o vizita.Tanarul a oftat,dupa care intra in dormitor.Isi lua o pereche de pantaloni kaki,ce stateau in asa fel incat sa se vada dunga alba a chilotului si un tricou albastru.Isi aranja parul ud,dupa care isi puse in ureche cercelul pe care obisnuia sa il de-a jos inainte de culcare.Dandu-si seama ca mai este pana ce acel tip va venii,s-a hotarat sa se uite la televizor.Insa chiar atunci,in incapere a intrat Sousuke.
-Vino sa iti prezint pe cineva.
-Ce?Deja a venit?Dar mai e o ora!Ma rog...sa fie repede.
Satenul a parasit camera,indreptandu-se spre living.Insa cand a pasit,a suferit un soc.Baiatul ce se relaxa pe fotoliu era nimeni altul decat cel care il violase in seara precedenta.Brusc,adolescentul s-a albit la fata,in timp ce corpul a inceput sa ii tremure.Vazandu-l,blondul l-a luat de umar,punandu-i mana pe frunte.
-Te simti bine?Dintr-o data,esti foarte palid.
-Sous,nu are nimic.Stii ca asta este impactul care il am asupra pustilor.
-Shinsuke,el este fratele meu Yuri.Yuri..el este prietenul meu cel mai bun.
-Incantat.Raspunde roscatul ranjind.
Satenul nu a mai spus nimic.Doar s-a asezat pe canapea,departe de baiatul care se bucurase de corpul lui in urma cu ceva vreme.Cei doi baieti au inceput sa vorbeasca despre fete si alte lucruri destinate baietilor ce au depasit varsta de optisprezece ani.Brusc,blondul s-a ridicat de pe suprafata moale unde statea.
-Eu ma duc sa cumpar o sticla de wisky.Revin in zece minute.
Vazand ca se afla singur in incapere cu acel baiat,Yuri s-a ridicat de pe fotoliu,cu gandul sa plece.Insa a fost apucat de brat si izbit de zidul aflat in spatele sau.Roscatul il privea insistent,in timp ce isi trecea limba peste buzele umede.
-Ce avem noi aici.Papuselul care m-a facut aseara sa ma simt minunat.
-Dispari din calea mea sau ii spun fratelui meu ca m-ai violat.Pedofilule.
Shun a inceput sa rada zgomotos,in timp ce isi dadea suvitele rosii ce se incapatanau sa cada pe fruntea lui.Satenul era deosebit de speriat,insa nu vroia sa arate acest lucru.Insa roscatul i-a atins gatul cu limba,muscand usor acea parte subtire de piele.Yuri a scos un scancet lipsit de vlaga,impingandu-l pe adolescentul ce continua sa il priveasca.
-Iubesc mirosul fricii de dimineata.Iar tu pustiule,esti foarte speriat.Te vad dupa cum tremuri.Hai sa iti spun ceva: de fiecare data cand o sa vreau sa ma distrez,tu vei fi cel care ma va satisface.Era sa uit,daca ii spui ceva fratelui tau,o sa te fac aschiute!Asa ca tu decizi.
-Esti josnic si patetic!Nu iti ajung fetele cu care te culci?Ce dracu vrei de la mine?
-Tu nu ai voie sa pui nici-o intrebare.Acum aseaza-te linistit pe canapea...pana cand nu ma enervez si devin violent.
Yuri l-a injurat printre dinti,dupa care a facut ce i s-a spus.Vroia sa ii spuna lui Sousuke tot ce se intampla cu el,insa amenintarea primita de la roscat era atat de infricosatoare,incat a decis sa taca.Insa nu avea de gand sa se transforme in jucaria unui obsedat sexual.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#7
Lol...21 nu-mi vine sa cred ca i-a spus pedofil... cat am putut sa rad la faza asta21 insa s-a terminat prea repede...
Ai cateva greseli de tastare si unele virgule nu sunt puse in locul care trebuie insa daca te mai uiti inca o data peste capitol se va rezolva repede^__^
M asteptam ca prietenul fratelui lui Yuri sa fie Shinsuke21 imediat ce ai pomenit d eun nou prieten era si de asteptat^^ anyway... the next chapter please... gambate si ja ne^^chuu
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#8
Na na na..uite ce se intampla daca nu sunt seara acasa 4
So..am o singura critica acum
Inteleg ca ai vrut, undeva, pe la inceput, sa reproduci vocabularul si modul de a vorbi, dar iti dau un sfat: pune un apostrof(') pentru a marca caderea consoanei "L"..este mai..corect.
Acum comentarii ^^
Ta da da dam. Yuri este cel mai norocos baiat in viata(fara gluma) 21. Sunt curioasa a cui va fi Obsesia, pana la final 4
Ador faza cu frica! chiar a fost plasata bine ^^
Hm..o semi-critica ar fi faptul ca mie nu mi s-a parut atat de "infricosatoare" amenintarea..daca erau explicate mai multe gesturi, daca era implicat si un cutit(21) atunci era mai bine, dar se accepta si asa Smile

succes in continuare :bye:

#9
Mai, mai mai. Ce avem noi aici? Hmm... fratele lui e cel mai bun prieten al misteriosului violator. WTF? Poor guy.

Greseli nu am observat, insa chiar e stresant "soare" su "S" mare! Soar e substantiv comun...

In rest, greseli de exprimare sau scriere nu am mai observat... nici nu prea am stat la puricat, ca stiu ca nu e cazul. Pe viitor astept ceva la fel de surprinzator cum ne-ai obisnuit pana acum3pupic Ja'!
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#10
Iesirea afara

Yuri statea pe fotoliul din piele,sorbind nervos dintr-un pahar cu suc de portocale.Nu putea sa nu il agite modul in care roscatul il privea.Parea un animal salbatic ce statea la panda,gata sa isi atace prada lipsita de aparare.Nu putea sa ascunda teama ce o simtea pentru baiatul aflat in fata sa.De pe canapea,Shinsuke fuma o tigare,in timp ce agita cuburile de gheata in paharul cu wisky.Mirosul alcoolului combinat cu cel al fumului de tutun il faceau pe micutul adolescent sa stranute.Satul de acea duhoare mai mult decat insuportabila,acesta s-a ridicat de la locul sau,indreptandu-se spre geam,cu gandul sa il deschida.Insa o piedica din partea baiatului cu parul rosu l-a impiedicat sa faca acest lucru,reusind doar sa cada.
-Esti bolnav cu capul sau te prefaci?Striga nervos satenul.
-Pustiule,ai grija cu tonul si vorbele.Nu imi place sa fiu jignit.Asta daca nu vrei sa o patesti...din nou.
Tanarul a aprobat din cap,dupa care s-a intors la locul lui.Amicul fratelui sau il enerva,insa in acelasi timp ii era teama de el.Era un sentiment atat de ciudat si de neinteles.Insa vroia sa o faca pe durul,chiar daca de multe ori nu ii iesea.Privirea blanda de caprioara il trada.Insa uneori putea sa isi iasa din minti,aratand ca poate sa fie violent.Insa asta se intampla cu baietii din gasca lui.
De partea cealalta,Shin continua sa bea wisky.Lichidul rosiatic i se scurgea in coltul stang al gurii,cazand pe pectorali.Adolescentul injura printre dinti,trecandu-si limba peste urma umeda de pe buze.Privindu-l,satenull a inceput sa simta o durere acuta in partea de jos a corpului.Discret,acesta si-a incrucisat picioarele,acoperindu-si zona intima cu palmele.
-Papusel,nu-i asa ca te exciti?Iti vad privirea pierduta.
-Esti nebun omule.
Roscatul s-a ridicat de la locul sau,indreptandu-se spre fotoliul unde statea tanarul.Se apleca usor,despartindu-i picioarele inclestate.Cu mana dreapta a inceput sa ii maseze zona sensibila,in timp ce cu cealalta isi deschidea fermoarul pantalonilor sai.Pustiul a inceput sa stranga in pumni materialul intins,muscandu-si cu putere buza de jos,pana ce a simtit gustul sangelui.Shinsuke si-a pus picioarele de o parte si de alta a corpului baiatului,lingandu-i usor gatul.
-Ce...faci?
-Vreai sa te invat eu ce trebuie sa faci atunci cand ai relatii?O sa iti spun si asta:nu fi rusinos si pune mana.
Acesta a luat palma adolescentului,bagand-o usor in pantaloni lui.Simtit o umflatura,tanarul si-a retras mana,ridicand-o speriat in aer.
-Da-te jos de pe mine!Esti nebun si obsedat.
Baiatul a vrut sa plece,insa a fost prins de mana de catre tanarul roscat.Acesta il privea adanc,in timp ce isi musca buza de jos.Ranjetul lui malefic descoperea o dantura perfecta.Brusc,pe usa apartamentului a intrat Sousuke,reusind sa intrerupa un moment destul de intens.
-S-a intamplat ceva?Va vad cam incordati.Replica baiatul punand sticla cu suc pe masa.
-Nu..sigur ca nu.Dar tu de ce ai intarziat asa mult?Intreaba roscatul bagand mainile in buzunar.
-Zici ca esti fosta mea iubita.Aia ma intreba de ce intarzii.M-am intalnit cu restul gastii si ne intalnim in zece minute sa mergem la agatat.
-Eu vreau sa raman acasa.Replica tanarul punandu-si mainile in san.
-Pana la optisprezece ani faci ce spun eu.Mergi cu mine.
Yuri a scos limba fratelui sau,retragandu-se in camera lui pentru a se aranja putin.Isi schimba pantalonii cu o pereche de blugi negri,si tricoul cu o camasa albastra.Dupa ce isi aranja parul ciufulit,parasii dormitorul.La usa,fratele si amicul acestuia erau pregatiti.In mai putin de cinci minute,trio-ul a fost gata de plecare.Ajungand in fata blocului,cei trei s-au intalnit cu restul gastii.
-Ce bine ca ati venit.Sa mergem.Se pare ca boboacele de la liceul cel nou asteapta sa fie cucerite de niste domni ca noi.
Dupa o jumatate de ora,grupul a dat de domnisoarele ce fumau degajate pe scarile scolii.Vazandu-i pe baieti,acestea au inceput sa isi aranjeze tinuta,dandu-si buzele cu un ruj ce avea o nuanta de rosu aprins.
-Mai mai...ce avem noi aici.Pisicutelor,nu aveti ce face pe acasa,nu?Ei bine,eu sunt singur toata noaptea.Replica Shinsuke ranjind.
Fetele au inceput sa faca pe nevinovatele,eschivandu-se.Insa una dintre ele,o bruneta aproape dezbracata si cu sanii foarte mari,s-a indreptat spre Yuri,atingandu-i usor zona intima.Baiatul a scos un scancet lipsit de vlaga,bagand mana sub maieul adolescentei.Sousuke a inceput sa se plimbe cu o blonda,lasandu-si fratiorul in ghearele inspitei.Insa Shinsuke a apucat-o de talie,facandu-i semn sa plece.Tanara a facut o plecaciune,dupa care a facut ce i s-a cerut.Roscatul il impinse pe baiat in zid,punandu-si bratul pe gatul acestuia.
-Papuselule,ai mare grija ce faci.Vezi ca nu imi place sa te vad in preajma acelor...domnisoare.
-Nu sunt tarfa ta si fac ce vreau eu.Asa ca gaseste pe alcineva care sa te asculte.
-Ce expresii folosesti.Vrei sa afli cum e sa fi jucaria mea?Nu o sa iti placa.
-Dispari din fata mea.
Shinsuke l-a apucat de maxilar,strangandu-l cu putere.Dupa ce zambii ironic,ii cuprinse buzele intr-un sarut agresiv.Limba lui se misca in voie prin gura blondului,savurand lacom fiecare coltisor.Yuri a incercat sa il indeparteze,insa fara nici-un folos.Diferenta de putere dintre cei doi isi spunea cuvantul.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light






Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Am I your obsession? Rain 164 106.023 12-09-2012, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Deeh
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.384 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.074 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 131.222 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 68.833 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 98.567 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 57.775 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 111.068 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 49.930 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.305 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)