Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar si Onoare: X vs D - character description

#11
Nume: Serena Amarashy
Clan: X
Rang: Medical-Nin
Varsta: 19
Istoric: Orfana inca de la nastere, are un frate mai mare, pe care din pacate si pe el l-a pierdut la 13 ani cand a asistat la o explozie din casa in care locuia, singura de aproape toata viata, si-a dedicat intreaga viata in spre ajutorarea altor persoane si protejarea lor, nu are prieteni si ii e foarte greu sa-si faca noi cunostinte.
Descrierea Morala: O persoana rece, nu prea ai ce sa discuti cu ea daca e sa discuti despre lucruri generale, stie foarte putine despre ea sau cel putin despre trecutul ei, nu-i place sa vorbeasca despre asta. O persoana careia ii sare foarte repede tandara daca este prinsa intr-un moment nepotrivit, o persoana desteapta, constincioasa, cam perversa de felul ei insa asta e partea a-II-a. O persoana apriga si mereu gata de orice e mai rau si desi e o persoana rece si poate chiar si indiferenta cu unele persoane mai putin placute ei, daca ajungi sa petreci ceva timp cu ea, iti vei da seama ca e o persoana 'calda' pana la urma, secretul esa stii cum sa-i vorbesti. Spre deosebire de alte persoane din clanul ''X'' sau ''D'' e o persoana finuta, ii e frica de sange sau de orice inseamna ranirea cuiva.
Descrierea Fizica: Inalta, finuta, cu ochii verzi-cenusii, blonda cu parul lung, ten alb, un trup siluet si 'elastic'
Poza[Click]
[Okay, sper ca v-ati dat seama ca personajul meu e aproape o copie al lui Tsunade 24)) Sorry, n-am ce-i face, chia imi place personajul asta 4]

P.S. Nu intrebati 21)) Exista posibilitatea sa raman fara replica 24)
[center][Imagine: ChaceCreawford.png]

What a fool! I don't know about tomorrow...[/center]

#12
Nume: Yaiba Mizushiro
Clan: Necunoscut
Rang: Necunoscut
Varsta: 15 ani
Descriere: Yaiba e un baiat putin mai special decat ceilalti cu care a copilarit,Parul si Ochii erau argintii,era genul tacut,si ii placea sa cante la muzicuta.Purta intotdeauna 2 sabii la el.Hizumi si Nirata,2 sabii primite de la tatal si fratele sau mai mare.Familia lui a murit intr-o lupta,si de atunci e singur.Evita luptele inutile,si evita contactul cu alte persoane,nu evita niciodata sasi ucida adversarul,si incearca sa faca luptele cat mai scurte posibil.
Poza: [Imagine: mizushirohizumi-17.jpg]
[Imagine: Alugays.png]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul AnimeZup
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi

#13
Nume: Vypper Kintaro

Clan: D

Rang: Hunter-Nin

Varsta: 19 ani

Descriere: Un baiat inalt, cu parul saten-deschis cu ochii verzi cu tenul alb.Este imbracat cu o camasa gri,deschisa la baza gatului,cu un sacou negru deasupra,acompaniat de niste pantaloni negri,deasemenea.Un baiat tacut,un om caruia nu-i pasa de ce se intampla in jurul lui,preocupat foarte mult de lenevire,dar se schimba imediat cand este enervat sau luat peste picior.
Cu parintii bogati,nu-i pasa de daunele facute deoarece mereu parintii ii dadeau dreptate mereu spunandu-i ca este doar un copil nevonovat…A venit vremea cand parintii lui au innebunit cu banii si se credeau in stare de orice,deranjand Clanul X care i-au secerat fara mila lasandu-l pe Vypper fara parinti de la varsta de 15 ani.
Vazand ca este singur impotriva tuturor…un a avut de ales decat sa lupte pentru supravietuire deoarece era foarte cautat pentru stricaciunile facute din trecut.Fiind un baiat foarte dragut,considerandu-se macho-man,un se dadea niciodata laoparte cand vedea o femeie frumoasa,incercand sa o seduca cu orice pret…
Singurul prieten care i-a mai ramas este sabia lui katana,purtand-o mereu dupa el,nu l-a tradat niciodata si nici o va face vreodata…

POZA:http://s294.photobucket.com/albums/mm104...nt=Ken.jpg
[Imagine: signature.jpg]


Chibiul meu [Imagine: chibi_686.gif]

#14
Nume: Reisui Hikari

Clan: Sakura (cherry tree)

Rang: hoinar (necunoscut)

Varsta: 20

Descriere: Reisui nu e genul de persoana pe care sa o poti citi din prima. Nu se increde in oameni, si nu se simte vinovata daca le inseala asteptarile. La urma urmei, ceea ce conteaza pentru ea e sa adune cat mai multe informatii, sa invete cat mai multe tehnici, si sa invinga adversari cat mai puternici. Este printre ultimii din clanul ei, clan aparent necunoscut, dar care si-a lasat amprenta adesea in istorie... A fost invatata sa-si inteleaga dusmanii, sa le simta slabiciunile, si sa-i elimine fara a lasa nicio urma... aceasta este calea Sakura, de a mentine echilibrul, eliminand pe oricine l-ar putea ameninta. Reisui nu este o exceptie.
Instrumentarul ei e specific oricarui ninja: shurikene, ace, etc etc.. dar mai poarta cu sine o sabie pe care o foloseste mai mult la nevoie, si cand se antreneaza. Oricum, putini sunt in stare sa-i ridice sabia de jos, sau sa-i arunce shurikenele ori alte arme, pentru ca pe de-o parte nu le scapa din ochi, iar pe de alta sunt foarte grele. Desi poate folosi tenici ninja avansate se pare ca a dorit sa se poata baza si pe propria rezistenta in lupta...
E o mare fana a distractiilor... nu de putine ori poate fi gasita seara intr-un bar intrecandu-se cu localnicii la 'cine rezista mai mult'... rezistenta ei la bautura insa ramane cu semnul intrebarii. sunt dati in care lesina dupa al doilea pahar, si dati in care ajunge chiar sa plece acasa in line dreapta... Oricum ar fi, cand e vorba de petreceri, Reisui nu este printre spargatorii ei, ci din contra. Mai adaugam o mica afinitate fata de a tachina baietii mai tineri, sau indeajuns de draguti, in special dupa ce a luat la bord cateva paharele...

Poza:
[Imagine: animegirlfav222gs4.jpg]


[edit]
*laughs her heart out* Sakura, clanul meu, nu are nimic de-a face cu Sakura din Naruto... s-a intamplat ca si altcineva sa vrea sa denumeasca ceva: cires... eu cred ca eram sub inflyenta '5 cm per second' unde se pune accentul pe scuturarea ciresilor, but that's about it...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#15
Nume Mifune

Clan: X
Rang: ex A.N.B.U.

Varsta 19

Descriere Mifune este destul de timida si nu foarte puternica la prima vedere,insa atunci cand isi propune ceva pune suflet si isi foloseste toate resursele pentru a-l indeplini chiar daca isi poate pierde viata.Tine mult la putinii prieteni pe care ii are si ii place ca si ei sa faca la fel.De asemenea ii place sa respecte displina si principile vietii.Instinctele ei sunt bine antrenate si dezvoltate.Cand e vorba de distractie mereu ii vin idei trasnite pentru a face timpul cat mai placut pentru ceilalti.
Uraste persoanele arogante care refuza sa i se aduca o dovada concreta pentru a a fla adevarul.Tehnicile ei se bazeaza in majoritate pe Foc si pe vant,unele fiind uneori mortale.
Ea il cunoaste inca din copilarie pe conducatorul clanului X si intelege de ce vrea sa dovedeasca clanului advers nevinovatia propriului clan,asa ca este hotarata sa il ajute sa reuseasca acest lucru,chiar daca va trebu isa se infiltreze ca spion in clanul D.



Poza [Imagine: normal_shihna031.jpg]

#16
Nume:Kanna Masahiro
Porecla10et
Clan: D
Rang:hunter-nin
Varsta :16 ANI
Descriere10et are un talent inascut in jutsu-urile de invokre si are o chakra ascunsa (chakra iguanei kre a obtinut-o in urma unui experiment,aceasta chakra ii permite sa invoce un numar mare de soparle pe campul de lupta).Aceasta putere il face sa isi piarda mintile si knd foloseste aceasta chackra devine de necontrolat,lupta qar si cu aliatii dak ii asa.Este un vanator de recompense,a fugit din satul lui natal(Adik Konoha)si vaneaza alti ninja pt bani si in special pt informatii,el vrea sa gaseask oamenii kre i-au implantat aceasta chackra kre l-a facut sa para un nebun(datorita puterii lui prea mari sid e necontrolat a fost dat afara din sat).Povestea lui se va dezvolat pe parcurs so stay tuned.
Face parte din clanul d (din motive necunoscute)
Poza:
[Imagine: 2502r0p.jpg]
[Imagine: 2qdr18x.png]

#17
Nume:Akane
Clan: D
Rang:jounin
Varsta:19 ani
Descriere:Este o fata mai firava care are parul de un alb minunat si ochii negrii.A ajuns jounin in urma unui test pe care l-a trecut rapid.Este foarte timida uneori si nu renunta niciodata la ceea ce isi pune in cap.Pune suflet in tot ceea ce face(ps:nu stiu daca este buna descrierea65)
Poza:[Imagine: anime13.jpg]
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#18
[b]Nume:Maemi Haruguchi
Varsta:19 ani
Clan: X
Rang:medical-nin
Descriere:inalta(1.74),bruneta,ochi negri,glumeata,ambitioasa,incapatanata,misterioasa,frumoasa,finuta si blanda(cu cn trebuie)
[Imagine: 1192201234376.jpg]

#19
~.~.~.~ Preselectii ~.~.~.~

Datorita activitatii foooaaarte scauzat a rpg-ului am decis sa organizam niste preselectii pentru personajele care au ramas in plop :- ??
Acum urmeaza o lista cu personajele care au ramas libere.

1. Kynes sau ma bine zis Raito Ichimaru - Este un spion al clanului ' X '.
2. Reizo Suzuki - Conducatorul clanului ' X '
3. Ai no chi sau mai bine zis Yuuko Koroshi - Nu apartine unui clan, ea hoinareste impreuna cu Hikari si grupul ei.
4. Serena Amarashy - Ninja medical, apartine clanului ' X '.
5. Yaiba Mizushiro - Nu apartine unui clan.
6. Vypper Kintaro - Apartinator al clanului 'D'
7. Reisui Hikari - Apartinatoare a unui clan pe nue ' Sakura '
8. Kanna Masahiro - Clanul ' D '.
9. Akane - Clanul ' D ' .


Acum ca aveti lista sper sa va inscrieti pentru a duce la capat acest rpg ^^. Cine vrea sa ocupe locul unui personaj sa-mi dea mie sau marinei un PM sau sa posteze aici. ^^
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#20
RE: Adevar si Onoare: X vs D - character description

Nume:Tezake Makato
Porecla: Tez
Clan: necunoscut
Rang: hunter-nin
Varsta: 22
Poza: [Imagine: cap036_edited.jpg]
Descriere:Tez este o fire aventuroasa si rebela.Ii plac foarte mult pisicile si se teme de paianjeni.Are si momente de melancolie...de ce? nimeni nu stie doar el ...Avand in vedere curajul pe care il are este un baiat sensibil.Este o fire temperamentala si perseverenta,dar si nesigur pe el.Are un caracter destul de dificil ,dar e destept si perspicace.
Domina puterile legate de pamant si poate fi capabil sa alerge extrem de repede ,taijustsu-ul lui find foarte bine dezvoltat.Posedand o tehnica interzisa poate sa-si controleze adversarul cu usurinta facandu-l marioneta sa si ii poate copia cu usurinta justsu-urile.Stiind aproape multe justsu-uri si tehnici care's permise a inceput sa le invete si sa le dezvolte si pe cele interzise.In el este sigilat demonul pamantului .
Doar iubita lui fiind si prietena lui din copilarie ii stie trecutul in totalitate, tinandu-l la distanta de toti ceilalti.
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.647 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.803 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.018 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.465 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.721 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.463 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Adevar si Onoare: X vs D hikari marina 330 132.137 02-01-2010, 03:01 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.243 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)