07-06-2011, 05:33 PM
Heya^^
Intradevar ai avut ceva greseli de tastare. Ceva mai multe. Ai avut si cateva de exprimare. Dar e bine, atata timp cat vei fi mai atenta pe viitor. Incearca sa corectezi inca o data capitolul chiar inainte de-al posta. Asa vei fi sigura ca greselile de tastare sau din neatentie nu au cum sa apara.
Imi place ca scrii cu diacritice.
Ideea e foarte interesanta. Ador crimele, criminalistica. Abea astept sa vad cum iti vei dezvolta imaginatia din fic-ul asta.
Capitolul e cam scurt, dar merge avand in vedere ca e primul.
:-??
Cya around!
P.S: spune-mi cand postezi urmatorul capitol.
Intradevar ai avut ceva greseli de tastare. Ceva mai multe. Ai avut si cateva de exprimare. Dar e bine, atata timp cat vei fi mai atenta pe viitor. Incearca sa corectezi inca o data capitolul chiar inainte de-al posta. Asa vei fi sigura ca greselile de tastare sau din neatentie nu au cum sa apara.
Imi place ca scrii cu diacritice.
Ideea e foarte interesanta. Ador crimele, criminalistica. Abea astept sa vad cum iti vei dezvolta imaginatia din fic-ul asta.
Capitolul e cam scurt, dar merge avand in vedere ca e primul.
:-??
Cya around!
P.S: spune-mi cand postezi urmatorul capitol.
![[Imagine: 61516723.png]](http://img683.imageshack.us/img683/5668/61516723.png)
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !