Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

Am revenit cu netul cum am promis o sa fie mai romantic sa zicem.. oricum sper sa va placa poate mai am cateva greseli stiu.
Daca e va rog eu atuncic and vreit sa lasati comm sa-mi lasati si o mica critica referitoate la descriere in general, la descrierea sentimentelor personajelor si la altceva mai vedeti voi ce am ami gresit sau vi se pare cam ciudat. DX

Capitolul 13 - Am sosit.

Era seara, iar Vixy se pregatea de culcare era inca devreme era ora opt seara. In camera ei se aflau si prietenele ei cele mai bune Lore si Katy care tot radeau de ea cum se plimba incerc in camera si nu dorea sub nici o forma sa ia loc si sa discute despre ce o faca sa se comporte in felul acesta. Imediat ce a obosit din plimbatul in camera a luat scaunul de la birou si s-a asezat brusc, oftand si-a deschis ochii pentru a privi in jur si a inceput sa rada, prietenele ei era umpic socate de manifestarile ei : ba se incrunta la fata, ba se plimba in cerc in camera, ba incepea sa rada, nu mai gaseau raspunsul ce ar fi putut sa desluseasca misterul din adancul sufletului prietenei lor. Observand ca prietenele ei o priveau cu mirare, a inceput sa le povesteasca ce a vorbit la telefon cu starul, era foarte socata ca acesta in sfarsit a sunat-o si ca mai ales ia spus ca nu mai poate astepta pana vine ea in Japonia si ca o sa soseasca maine in America. Cand Lore si cu Katy au auzit de venrea starului in tara lor, au inceput sa tipe impreuna sarind luate de mana in sus reusind astfel sa o sperie pe satena care s-a urcat pe birou de parca nu ar fi vrut sa se molipseasca de virusul lor. Au loat-o si pe ea in brate, multumindu-i ca a acceptat misiunea pe langa toate pupaturile si imbratisarile oferite acesteia cele doua fete au luat-o si au asezat-o in fund pe pat incepand sa-i reprosejeze cateva lucruri :

- Ok acuma ca o sa soseasca aici, va trebui si tu sa te comporti mai frumos cu el, spune Lore, fiindca mereu mi-ai spus ca el e neastamparat si mereu te luai de el.
- Pai dar ce sai fac daca nu avea stare si era asa de pervers.. eu , spune acesta lasandu-si privirea in jos.
- Ho, gata fetelor deja sarim calul aici, spune ridicand mainile Katy, parca incepem sa aborbam un alt limbaj, unul de copil de clasa a zecea doar stiti ca nu mai suntem doar niste adolescente fara minte, acuma am mai crescut avem si o slujba si trebuie sa ne comportam ca atare.
- Imi cer scuze daca nu am vorbit adegvat varstei mele, spune Lore.
- Nu-i nimica, dar tu Vixy parca te-ai transformat intr-o fata incapatanata ce fata mai bine spus copil, ce naiba ai dat in mintea lor, fii atenta poate ca ti-e nu-ti palce de star in sensul ca esti indragostita de el si cred cu siguranta ca el a avut multe fete care iau facut o raita prin pat, dar tu mama esti complet diferita, e bine sa fii si incapatanata dar fii mai feminina mai senzuala, fal sa crape dupa tine, spune Katy punandu-si piciorul in pat.
- Dar nu ma pricep la astfel de lucruri, doar stiti ca eu sunt mai baietoasa si mai rebela, isi ridica parul de pe fata si ofteaza adanc.
- E haide stiu ca esti in stare de mai multe nu o sa te schimbi sa stii ,doar o sa iti dezvalui adevaratele calitati sarmante pe care starul nu le-a vazut niciodata el habar nu are cu cine are de aface, el...
*Ding Dong* *Ding Dong*
- Ma intreb cine e la ora asta ? se mira Vixy.
- Ce te miri fato ca e doar ora opt si douazeci si cinci de minute, daca tu vrei sa te scoli odata cu cocosii fa asta, dar alti nu o sa faca, spune razand Lore .
- Lore, baka(proasta), ii raspunde satena pe japoneza.
- Deja vad ca stii ceva cuvinte, spunei starului ca il si iubesti pe japoneza ca acuma sigur poti ca doar ai invatat limba lui, incepe sa rada si Katy de ea.
- Fetelor ! striga suparata satena.
*Ring* *Ring* *Ring*
- Stati putin ca imi suna telefonul, isi ea telefonul de pe masa si si-l pune la ureche, alo ?
- O sa mai astept mult pana o sa-mi deschizi usa femeie, cred ca am sunat de vreo o suta de ori dar tu esti prea surda ca sa auzi, striga nervos starul la telefon.
- Cum ? A ajuns deja ? Striga fetele uimite.
- Esti la use ? intreaba socata satena nevenindu-i sa creada ce ii spune acesta.
- Da, normal ca sunt, astept ca prostul aici ca sa-mi deschizi.. deja se uita si lumea la mine, isi trece mana prin par si bate inca de cateva ori la use, nu mai vi sa-mi deschizi sau ce iti plac baietii care iti cersesc la use ?
- Nuu, striga acesta nervoasa in timp ce coboara scarile.

Din bucatarie iese mama acesteia anuntand-o ca cineva bate la use, uimita ca pana si mama ei ii spune asta se apropie de use, asteapta cateva clipe si iara se aud ciocanituri in ea. Dupa ce bataile inceteaza o voce nervoasa dar frumoasa rasuna de afara, spunandu-i sa dechida odata, Lore si Katy erau pe a treia treapta de la scari asteptand cu emotii sa vada cine se afla, daca chiar oare era starul ? Inima ii batea puternic, a atins cleanta si a rasucito in partea opusa dechizand usa incet, dar o mana de afara a impis cu forta usa, era Kisaki care imediat ce a trantit lemnul usii de perete ia cuprins talia suptire satenei intr-o mana si si-a apropiat corpul de al ei si i-a rostit la ureche :

- Ti-a fost dor de mine sateno ? intreaba acesta pe un ton cat poate de pervers.
- Eu.., acesta ramasese fara cuvinte dar isi revenise repede din transa, nu.. perversule, ii raspunde acesta impingadu-l afara.
- Daca asa iti primesti tu oaspeti atunci inseamna ca am nimerit locul potrivit, incepe acesta sa ranjeasca, nu ti-am spus ca o sa vin dupa tine, am venit mult mai repede datorita unor anumite persoane.
- Bah.. oare de ce eu ? oricum intra in casa, ii spune acesta rusinata, uitele si pe prietenele mele Katy, Lore el este starul pervers si enervant de care vam tot spus.
- Hey ! Nu fi fara inima, am batut atata drum doar pentru ce ca sa ma iai la bataie iara ? spune acesta in timp ce se descalta de adidasi.
- Buna ! spun fetele aproape ametite dupa chipul si privirea starului, bine ai venit la noi.
- Salut domnisoarelor, ma bucur sa va cunosc personal este o onoare sa..
- Bine, bine lasa onoarea e gata masa hai sa mananci, il striga acesta pe star.
- Chiar mi-ai pregatit masa, nu pot sa cred ? cred ca visez.
- Ok copii noi doua o sa plecam ca sa va lasam singuri.. Vixy da tot ce ai mai bun, ii sopteste Lore de la use.
- Nebune mai sunteti si voi doua, incepe acesta sa rada, ok deci sa ti prezint si pe ai mei... unde sunt.
- Pai m-au salutat si dupa aceea au plecat pe usea din spate, spune acesta in timp ce musca din aripa unui pui, hai sa mananci si tu nu sta acolo.
- Cred ca glumesti, ne-au lasat singuri, se aseaza langa el si isi lipeste fruntea de masa, e dar macar esti tu decat nimeni, ii raspunde acesta punandu-i mana pe umar starului.
- Sa stii ca imi place foarte mult cum ai gatit puiul asta, raspunde starul incantat.
- Da ? Multumesc, ii raspunde acesta razand, credeam ca o sa spui ca nu-ti place dar vad ca mi-a iasit bine, ii zambeste din nou.

Imediat ce satena ia mai aruncat un zambet dulce si bland starului, acesta a inceput sa se emotioneze cu fiecare clipa pe care o petrecea cu ea incepea sa-i fie cu adevarat drag de ea, exact cum ii spusese Achii, era mult prea atasat de ea indiferent ca uneori se mai certau sau se mai bateau era prieteni.Dupa ce au servit masa, satena l-a poftit pe star sa urce cu ea scarile pentru ai arata baia unde poate sa faca un dus, ia aratat unde sunt prosoapele si produsele de spalat si ia spus ca daca are nevoie de ceva anume, sa nu ezite sa o strige fiindca era oaspetele ei. Acesta a urmarit-o pe satena cum cobora scarile, o analiza din toate partile si un zambet scurt ia aparut pe chip dupa aceea s-a refugiat in baie pentru a face un dus. Vixy era in bucatarie spala vasele, iar la geamul din fata ei au aparut Katy si cu Lore care mureau de curiozitate sa afla ce au facut cei doi cat timp au mancat, reusind astfel sa o sperie pe prietena lor.

- Ok politisto dane raportul, ce ati facut ? intreaba Katy rajind, sa nu-mi spui ca doar ati mancat ? intreaba din nou.
- Ba da, doar atata am facut, iar dupa aceea iam aratat unde este...
- Dormitorul ? Sigur o sa dormiti impreuna in seara asta, nebunilor...incepe Lore sa indruce lucruri neadevarate.
- Nu, nu o sa dormim i-am aratat doar baia pentru ca dorea sa faca un dus atata tot pe unde naiba va umbla voua minte ? intreaba acesta speriata.
- La multe, raspund in acelasi timp fetele.
- De ce eu.. oare de ce am parte de asemenea prie..
- Hey ! Nu cumva ai si un halat ca eu pe al meu l-am uitat acasa, intreaba pe jumatate gol si ud starul, m-am uitat in dulapul din baie si nu era.
- Wow ! Wow ! Kyaaaa, striga fetele in gura mare la vederea starului.
- O Doamne, esti nebun pune ceva pe tine...striga Vixy rusinata.
- Dar am un prosop pus, nu vezi ? acesta se apropie de ea, esti rosie la fata, ai cumva febra ? ii pune mana uda pe frunte.
- O Vixy nu-ti dai seama ce noroc ai , striga Lore entuziasmata de privelistea ce ii se arata in fata ochilor.
- Nuu.. nu am febra si i-ati mana de pe fruntea mea, striga acesta rusinata, o sa-ti arat eu unde sunt halatele..
- Nu mai alerga ca o sa aluneci din cauza apei, ii spune acesta apucand-o de mana, vrei sa-ti spargi capul femeie lasa ca te duc eu cu grije ca tu nu poti face asta.
- Pa Vixy, distractie placuta, spun fetele parasind gamul.

Aceasta l-a dus pe star pana in camera parintilor ei de unde a luat din dulap un halat care ii apartinea tatalui ei, i la inmanat pentru a se imbraca in el si i-a spus sa plece in camera pentru ca era deja ora de culcare.
Kisaki a aprobat din cap si s-a indreptat spre camera ei, unde s-a asezat pe pat si a inceput sa se uite impreujur, era o camera mai mica dar foarte comfortabila, erau multe poze puse pe langa noptiera si pe birou, asta ii dadea de inteles ca este acasa la familia ei, in camera ei din copilarie. Dupa cateva minute Vixy a intrat in camera, era deja schimbata intr-o rochita scurta de matase de seara de culoare mov deschis care ii venea fix pe corp si ii scotea inevidenta sanii aceea mari si frumosi. Kisaki a inchitit in sec cand a vazut cate de frumoasa si sexy putea fi garda lui de corp, simtea ca inima ii explodeaza in piept se simtea norocos ca a aterizat aici cu ea si mai ales ca erau doar ei doi in casa si nimeni altcineva. Vixy s-a emotionat umpic, mai ales ca era si singura cu el in camera ei, dar acuma nu aveau ce face trebuiau sa doarma asa ca s-au gandit cum o sa faca asta posibil.
Aceasta i-a explicat starului ca patul ei este de o singura persoana si nu prea au loc sa incapa amandoi, Kisaki s-a gandit sa doarma el pe jos iar ea sa doarma sus dar satena ia interzis acest lucru fiindca el era si oaspetele ei si nu trebuia sa recurga la acest lucru putea ea sa doarma pe jos si el sus. Pana la urma s-au inteles in felul urmator : starul ia propus satenei ca sa doarma impreuna dar aceasta trebuia sa stea in bratele lui sau macar in lateral pe o parte caci numai asa puteau sa doarma. Cu greu a acceptat aceasta oferta lui si pana la urma s-au pus in pat sa doarma. Au stins luminile si s-au acoperit cu cearsaful, in timpul acesta ei se tot fataiau in toate partile pentru a isi gasii locul, starul statea la perete fiindca patul era lipid de perete, iar satena statea la marginea lui unde daca te intorceai cadeai pe jos.

- Nu vrei mai bine sa te tin in brate, ca asa nu pot sa tin o distanta mica intre noi, o sa ma fac una cu peretele asta, ii raspunde acesta ingesuit.
- Nu..
- De ce nu.. ? Haide te rog eu nu am deloc loc sunt prea bagat de tot in peretele asta, din cauza ta caci nu vreau sa zici dupa aia ca nu ai loc, ii spune acesta incercand sa o ia in brate, pot ?
- Nu nu poti ! Striga acesta.
- Macar imi dai si mie un motiv intemeiat pentru care eu nu am voie sa te iau in brate ? Tu nu vezi ca nu avem loc aici, e singura cale, striga acesta nervos, dar de ce nu ma...

Kisaki se uita la ea cum se chinuia sa nu mai fie emotionata, ii simtea bataile inimii care accelerau din minut in minut atunci cand o privea in ochii. Ii simtea slabiciunea care o molesea cand acesta incerca sa o ia in brate, era si ea o fata ca orice feta, dar era mult mai diferita decat ele, avea ceva special ce te facea sa-ti pierzi controlul asupra corpului, te facea sa iti doresti o atingere in partea ei, o mangaiere, o vorba ... un sarut.
Acesta isi pierdea controlul cu fiecare minut, secunda cat statea cu ea, isi dorea sa o cuprinda in brate si sa o stranga tare la piept, sa ii simta parfumul, sa-i atinga parul cel lung si matasos, sa o priveasca in ochii aceia caprui care il seduceau si il duceau la disperare. Nu isi putea lua ochii de la corpul acela bine contemplat si asa de subtire si sexy al acesteia, ochii satenei se inchideu si se inchideau pana cand aproape ca adormii.
Vazand asta in mintea starului o voce striga: "E sansa ta, nu fi prost !" A inghitit inca odata in sec simtea cum si inima lui batea mai tare decat inainte, niciodata nu a simtit un asemenea sentiment care parca il coplesa din ce in ce mai mult. Fara nici o ezitare a inceput sa-i atinga faţa, obrajii rumeni si rosii, gatul, s-a apropiat de ea mai mult apucand-o de talie si lipindu-i corpul de al lui, o strangea tare de tot numai cand se gandea ca acel corp moale si firav al ei il atingea pe al lui. Nemaiputand sa-si controleze firea a apucat-o cu ambele palme de faţa si a incercat sa o sarute dar din nefericire acesta i-a simtit respiratia si mai aproape si s-a trezit lovindu-l cu piciorul in burta. A inceput sa-l ia la batae sa-l muste si sa-l zgarie.

- O sa te dau pe mana autoritatilor fiindca ai vrut sa ma violezi.. violatorule, striga acesta nervoasa, dar daca o sa scapi din parnae usor o sa te astept la poarta si o sa te fac zob.
- Nu am vrut, stai calma ..eram aproape inconstient...nu ma omora, incepe sa se planga ingenunchind in fata ei, nu m-am putut abtine.
- O ba da erai destul de constient, era sa devii o fiara si doreai ca eu sa fiu urmatoarea victima, striga acesta cu toata forta, chiar nu-ti pasa de ce simt crezi ca...
- Tu sa ai sentimente pentru mine.. asta cred ca ar fi o gluma proasta iti place doar sa ma bati, ii raspunde acesta ridicandu-se in picioare.
- Nu e adevarat prostule, nu am spus ca te urasc eu doar...
- Tu doar ce ? acesta se indreapta spre ea si o apuca de talie apropiindu-i corpul de al lui.
- Eu doar.. eu doar.., obrajii i se rosesc iar privirea si-o arunca in alte partii pentru a nu-l privi pe acesta in faţa, nu mai conteaza doar doream sa-ti zic ca nu te urasc asta e tot.
- Hmp, chiar crezi ca ma poti fraeri cu asta, acesta o doboara jos pe covor si se pune in genunchii tinadu-i mainile legate cu mana lui dreapta, pot citi slabiciunea ta pe faţa esti asa de neajutorata.
- Da-mi drumul, fiara ce esti.. auu, am spus sa-mi dai drumul, incepe acesta sa se zbata si sa tipe.
- Si daca nu vreu.. pot spune ca imi place pozitia in care esti acuma, asa de neajutorata si speriata, gata sa fii devorata in intregime de catre o bestie ca mine, ii raspunde acesta apropriindu-si faţa de gatul ei.
- Daca incerci ceva o sa te omor, striga acesta.
- Poti sa strigi cat vrei caci acuma suntem doar noi doi si acuma taci imi strici buna dispozitie.

Acesta a inceput sa-i sarute usor gatul, facand-o sa tipe si mai tare la el de nervii, dar lucrul acesta il incanta pe star din contra il excita si mai tare, provocandu-l astfel sa o muste si sa-si plimbe limba pe tot gatul ei.
Aceasta nu mai avea mult si ceda, dar cand a simtit ca acesta ii atinge sanii nervii i s-au urcat pana la cap si l-a apucat de bluza si l-a azvantat in perete, astfel sarind pe el si lundu-l la bataie din nou.
Cei doi au tinut-o asa pana dimineata pe la ora cinci, sase cand parintii satenei au ajuns acasa si iau vazut pe amandoi plini de zgarieturi si plini de vanatai.. ce mai in tot halul.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune] - de hiimera - 20-11-2010, 06:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 22.805 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 7.824 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 19.853 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 30.709 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 25.323 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 12.006 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 7.221 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 19.259 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 4.247 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 6.400 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)