11-11-2010, 11:39 AM
"- Da...acum un an !"
Fraza asta inca mi se repeta in minte *.* E foarte frumos ficul, foarte original, de fapt . M-a emotionat foarte tare primul capitol, la al doilea am plans, de fapt :)) Mda, sensibila rau . Inca nu mi-am dat seama cine e ucigasul, cand o se ne dai...hmm...un fel de speranta sau stiu si eu, un fel de indiciu ? ;;) Chiar m-ai lasat in suspans total, inca ma gandesc la va avea sa se intample . Oare ce..? Nu stiu, numai tu poti sti ! Ai descriere, naratiune..Nu pot comenta ! :D Si dialogu'...aah, daca n'ar fi acest dialog, e jumatate din suspansul meu . Nu e sec, e chiar interesant .
Adu' nextu' repede si multa imaginatie ! :*
Cee Yaa !
Fraza asta inca mi se repeta in minte *.* E foarte frumos ficul, foarte original, de fapt . M-a emotionat foarte tare primul capitol, la al doilea am plans, de fapt :)) Mda, sensibila rau . Inca nu mi-am dat seama cine e ucigasul, cand o se ne dai...hmm...un fel de speranta sau stiu si eu, un fel de indiciu ? ;;) Chiar m-ai lasat in suspans total, inca ma gandesc la va avea sa se intample . Oare ce..? Nu stiu, numai tu poti sti ! Ai descriere, naratiune..Nu pot comenta ! :D Si dialogu'...aah, daca n'ar fi acest dialog, e jumatate din suspansul meu . Nu e sec, e chiar interesant .
Adu' nextu' repede si multa imaginatie ! :*
Cee Yaa !
Tot ce vad e decadere:
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta
Căci toţi ucidem ce ni-i drag
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.
![[Imagine: Girl123.jpg]](http://i177.photobucket.com/albums/w204/XsonicDX/Signatures/Girl123.jpg)