Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[+18] Deep in night

#11
[center]VIII[/center]

Razele soarelui o mangaia fin si bland pe Anna, pe obraz in timp ce Zero statea pe o parte, razamandu-se in cot. Parea atat de ireala, atata de... umana. Ii era frica sa o atinga si sa se dezintegreze in mii si mii de cioburi.
- Hei, buna dimineata soare, spuse argintiul, cand tanara deschise usor ochii, clipind incet. Cum ai dormit? O intreba curios, fiindca in timpul noptii, tanara ii imbratisa mijlocul, punandu-si capul pe abdomenul sau.
- Destul de bine, spuse, dandu-i un mic sarut pe buzele lui dulci si carnoas. Sa il cunosti pe Noarh la micul dejun. Sa nu te speri de el, fiinca are obiceiul sa-ti insire "n" motive "de ce nu e bine o chestie", spuse unele chesti, facand cu degetele ghilimelele de rigoare.
Vampirul ridica o spranceana intrebatoare, dar fata il impinse usor in joaca, spunandu-i ca e prima la dus. Lua prosopul, port-fardul si deschise usa baii, ce semana cu o parte din peretele camerei, dar se deosebea, ca era lipit de ea un poster cu o actrita in costum de baie, stand pe o plaja insorita. Anna se dezbraca repede de haine si intra in cabina cu hidro-masaj, dand drumul la apa, dar nu inainte sa isi scoata bratara si sa o puna pe suport, apoi rugandu-se din suflet, ca Zero sa nu ii simta aura, in caz ca va intra in incapere, cea ce se si intampla. Tanarul intra in baie, mirandu-se putin de marimea si eleganta acestea, apoi se duse la chiuveta din fata sa, incepand sa se spele pe dinti, in timp ce isi mai misca degetele sa nu ii inghete pe faianta de culoarea lutului, rece din baie. Auzi apa oprita la dus, apoi mana tinerei, ce era putin mai inchisa la culoare, decat faianta de culoarea piersici de pe pereti, isi facu aparitia pe usa dusului, luandu-si prosopul de pe stativ. Dupa cinci minute, iesi din cabina, cu prosopul infasurat in jurul ei, facandu-l pe tanar sa se inroseasca usor in obraji, fiindca prosopul era aproape lipit de trupul ei.
- Dusul e liber, frumosule, spuse, sarutandu-l tandru pe obraz, apoi zambi. Imi place aftershave-ul cu care iti dai, ii mai spuse si depuse un sarut lacom pe buzele lui.
Argintiul zambi si intra in cabina de dus, pentru a se dezbraca, apoi inchise usa, dand drumul la apa fierbine. Anna isi usca parul, apoi pleca in dressing-ul ei, luand pe ea lenjerie intima, roz, din dantela - facuta din bumbac - si peste o pereche de jeansi albastri-cenusi si o bluza de albastru deschis, iar peste o camasuta cu manici scurte, in carouri de culoare portocaliu si verde deschis. In picioare isi lua niste cizme din piele neagra, imblanite pe interior. Isi pieptana parul, prizandu-l intr-o coada de cal in varful capului, apoi il implati in doua, prizandu-l la varfuri. Dupa ce isi dadu cu parfum, se aseza pe pat, uitandu-se cu perversitate la vampirul ce isi lua atunci pe el, un plover albastru-inchis, din lana. Auzira un ciocanit in usa si apoi un glasul lui Bogdan ce le spunea sa vina la micul dejun.
- Imediat Noarh, spuse Anna, deschizand usa si in fata ei, razamat pe peretele din fata, stata copia lui Bogdan, cu parul taiat scurt si usor ciufulit, aducand cu coafura lui actorul Ian Somehealder. Inainte sa incepi, acesta este Zero si acum incepe, spuse visinia, dupa ce le facu cunostinta.
Fratele ei o privi cu o spranceana ridicata, apoi o imbratisa strans, spunandu-i ca i-a fost foarte frica, cand Academia a fost atacata si ii pare foarte rau ca nu a putut sa vina cu Alexei cand a atacat Rido si sa o salveze. Tanara zambi vinovat si il batu usor pe umar, apoi coborara toti trei la masa din sufragerie, unde era Alexei, cu Bogdan si Andrei, luand micul dejun. Se asezara la masa si incepura sa vorbeasca si sa rada ei de ei.

Se plimbam amandoi pe strazile din Sibiu, admirand arhitectura medievala, iar tanara ii spunea si ii arata fel si fel de cladiri si locuri, spunandu-i istoria acestora. Zero le facea poza, dar nu isi putea ascunde uimirea, cand vampiri se inchinau din cap in fata ei.
- Sti, incepu sa vorbeasca, dar se opri, cand fata lua vata de zahar ars si ii intinse si lui sa se serveasca. Daca aici in Romania, cel mai bogat conduce, de ce nu este si asa la Academie. Jur ca idiotul de Kuran, e in regatul norisorilor roz de prea mult timp, spuse Zero, usor iritat, iar tanara chicoti usor, apoi lua zapada in maini, spalandu-se de zahar pe maini si fata.
- De fapt, familia mea conduce Europa, nu numai Romania. Chit ca nu sunt chiar asa multi Sange-Pur in Europa, dar prefera sa fie condusa de familia..., se intrerupse, cand tanarul ramase uimit, vazand cum un lup urias de doi metri si ceva, tragea o sanie de lemn, in care erau un cuplu de vampiri de Nivel B, proaspati casatoriti. Deci, prefera sa fie condusa de familia mea, fiindca noi suntem singuri ce pot sa controleze varcolaci, spuse si apoi incepu sa rada, fiindca Zero avea o fata atat de socata si uimita, numai buna de pus in rama.
Nu ii venea sa creada, ca o singura familia de vampiri si nici macar nu sunt Sange-Pur, putea sa controleze niste besti asa de rele si letale, ca varcolaci. Anna incepu sa ii explice ca, oameni din Romania, ii considera ca niste caini, dar de talie mai mare. Baiatul pica cu fundul in zapada si sopti intr-una ca nu are cum sa controleze prea mult un varcolac si incurand vor fi atacati de ei.
- Cum ai reactiona, daca ti-as spune ca intraga mea familie este alcatuita numai din vanatori si tata cu Noarh, vaneaza varcolaci, cu varcolaci, spuse Anna, cand se poate de serioasa, asezandu-se pup in fata lui.
- As spune ca sunteti nebuni, reusi sa indruge Zero, fixand o privire socata asupra ochiilor ei.
- Poate, spuse tanara, ganditoare, privind cerul cenusiu...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#12
B.Una iubitha`,

Scuze ca a durat asa de mult timp sa apara comentariul meu dar nu prea am avut timp de p.c...si o lene incurabila, cu greu -.-. Dar am venit si pot spune ca imi place ce vad dar totusi nu pot spune ca sperantele si visele mele s.au indeplinit pe deplin dar oricum am fost satisfacuta. Insa ce pot observa sunt cateva greselute ici-colo care au scapat neatinse..nu pentru mult!

1. clicate a unor clipotei in bataia vantului- posibilsi dupa parerea mea trebuia clinchete..
2. Noarh diseara plecaca- fara celalalt " -ca "
3. mai sunt cateva dar sunt din neatentie sau poate...prea grabita. Oricum nu sunt mari asa ca se pot trece cu vederea.
Descrierea imi place dar poate mai puteai pune nitel descriere. Actiunea nu pot spune ca e foarte grabita dar nici nu sta pe loc incat sa te plictiseasca. Insa acea bratara este una excelenta..parca mi.as lua si eu una...$.$
Dialogul nu e unul foarte vast dar nu este nici plictisitor. Insa pot sa remarc ca Zero avea alte asteptari de la familia Annei...poate prea sumbre. Insa ma bucur sa vad ca familia Annei este tipic...versiunea perfecta a familiei americane. Astept continuarea si gomenasai ca am intarziat. Merci ca m.ai anuntat, esti o scumpa ca intotdeauna. ^.O Bye~
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#13
[center]IX[/center]

Stateau amandoi in parcul central, in timp ce Anna hranea porumbeii, Zero o veghea de pe banca, cum isi vegheaza un leu perechea. Era asa de linistitor sa o priveasca cum hranea acele vietati lipsite de aparare si atat de pure. Era asa de placut sa stea si sa-si priveasca iubita, cum se bucura de zapada bogata, rece si stralucitoare, in timp ce impartea un covrig cu susan cu pasarelele din parc.
- Pacat ca la Academie nu sunt porumbei, spuse visinia, scuturandu-si palmele inrosite de la frigul de afara.
- Bine ca nu sunt, spuse Zero, ridicandu-se de pe bancuta din lemn acoperita cu un strat subtire de patura rece de faina. Vroiai sa vezi cum Aido incearca talentul de a arunca in aer bucataria? O intreba amuzat, luand degetele inghetate, intre mainile sale acoperite de niste manusi din catifea maroniu-deschis.
Argintiul sufla aer cald peste degetele fragile si atat de pretioase pentru el, ca si fiinta ce le poseda. Anna zambi amuzata de gesturile grijuli ale iubitului ei. Chicoti usor, pupandu-l dragastos pe varful nasului inrosit din cauza frigului. Tanarul ii apuca barbia delicat cu degetele, acaparandu-i buzele intr-un sarut pasional, plin de iubire. Limbile lor dansau cel mai dulce, ascuns si pervers joc al lor. Vampirul o prinse de mijloc, lipind-o de el. Vampiroaica se agata cu degetele de paltonul sau negru, ce era mai pe trup. Ofta usor in gura lui, cand Zero o acupa de fese, ridicand-o in sus, facand-o sa-si incolaceasca picioarele in jurul taliei sale, incat feminitatea tinerei apasa peste barbatia lui, ce incepea sa devina usor activa.
- Nu va esti rusine! Tipa o batranica, lovindu-l pe argintiu cu poseta in cap, facandu-l sa o dea jos rapid pe Anna din bratele lui. Va imperecheati mai ceva ca iepuri! Striga in urma lor, in timp cei doi alergau usor prin parc, razand si tinandu-se de mana.
Se oprira din alergat, cand prin fata lor trecu o sanie trasa de un varcolac, in care se aflau niste vampiri de Level B, ce isi inclina capul in directia visiniei. Tanara raspunse la salut, apoi il trase dupa ea, pe strazile inzapezite ale Sibiului pentru a merge la patinuar. Mereu mergea la patinuar, cand prindea ocazia, distrandu-se cu prieteni ei muritori si nemuritori, cat era ziua de lunga. Cu ocazia aceasta, putea sa il invete si pe Zero sa patineze, ca mereu se bosumfla cand Aido se dadea mare si tare, ca stie sa patineze si el, nu.

Pieptul dezvoltat ii se ridica si cobora in ritmul respiratiei, in timp ce stateau amandoi pe terasa din spate ca vilei, aratand ca au alergat prin zapada inalta. Vampirul se apleca si isi saruta iubita pe buze, tragand-o mai aproape de el, luand-o in brate ca pe o printesa.
- Unde vrei sa te duc, printesa mea intunecata? O intreba, soptindu-i in ureche, suav, in timp ce aerul cald ii gadila pavilionul dandu-i fiori pana in firul de par.
- In dormitor si numai iesim de acolo, ii raspunse, muscandu-l de buza, crestand-o, incepand sa ii suga jucaus sangele, trecandu-si limba peste micuta rana, pentru a se vindeca.
Trecu pragul cu Anna in brate, ca un mire si o mireasa, indreptandu-se amandoi spre patul nuntial. E atat de pura si fragila. Parca ar fi ireala... un inger... e ingerul meu..., isi sopti argintiul in gand, privind-o drept in ochii aceia amentitori si atat de mistici. Acum stia de ce se indragostise de tanara Valerious. Era mult mai diferita fata de ceilalti vampiri, care erau cu nasul pe sus si credeau ca mereu au dreptate. Nu, Anna nu era asa. Recunostea cand gresea, era prietenoasa cu cine merita, iar cu ceilalti vampiri de la Academie, era distanta si taia in carne vie, cine se punea cu ea si o scotea din sarite.
- Ah... Zero! Exclama plina de fericire si extazul bucuriei, pe care il simtea in acel moment, cand tanarul se invarti cu trupul ei, in bratele sale puternice, iar fata isi lasa capul pe spate, expunandu-si gatul vederii nemuritorului.
Baiatul simti dorinta de a-i musca gatul, de a simti gustul sangelui dulce si atat de tentant, dar in schimb o aseza pe pat, lungindu-se ca o pisica langa stapana lui, ce seamana cu o zeita dintr-o lume de mult apusa. Parul de culoarea vinului, parea o cortina atat de matasoasa, fiind asemanuita cu un ocean valurit de sange. Ochii mai pretioase decat orice nestamata, te pironeau pe loc, facandu-te sa uiti de tine, lasandu-ti mintea prada vointei ei. Atat de fragila... atat de pura... atat de ascunsa si totodata expusa priviri mei..., aceste cuvinte ii se in mintea lui, in timp ce buzele lor s-au contopit la propriu. Degetele sale agile si usor reci, o mangaiau pe sub ploverul ce disparu incurand de pe trupul ei ca de zeita greaca. Se ridica in genunchi, cand Anna il impinse usor in spate, ramand uimit, cand ea ii dadu jos bluza neagra, cu o imagine cam sumbra pe piept, descoperind un trup cu muschi de felina, ce se incordau la fiecare miscare ce o facea.
- Numai dai si altceva jos, ii sopti tanara in ureche, cand o scapa de pantaloni, ramand amandoi doar in chiloti.
- Dorinta ta e porunca pentru mine, ii sopti in ureche, desfacandu-i sutienul, ce ii tinea in frau, sanii mari si naturali.
Incepu sa ii mangaie, facand-o sa isi lase capul pe spate, expunandu-si gatul, vederi lui. Zero isi trecu limba peste epiderma subtire, facand-o pe Anna sa scoata un geamat multumita. Cobori cu sarutarile spre nuri rozali, apucand unul intre buze si incepand sa il muste suav, sa il invarta sucaus, sa il suga posesiv si sa il muste atent, facand-o sa se arcuiasca sub el, lipindu-si pelvisul de al sau, costientizand cat era de excitat. Vampirul gemu multumit, cand fata isi misca putin bazinul, frecandu-si sexul de al sau, stergand din minte fiecare partida ce o avusese de-a lungul celor patru ani la Academia Cross, cu muritoarele de la casele de toleranta din oras, pana sa o intalneasca pe Anna. Era atat de pura si lipsita de aparare, dar era in acelasi timp cea mai letala persoana ce o cunostea...
- Mai usor cu gemetele de placere, spuse Bogdan, bagandu-si capul pe usa, cu ochii carpiti de somn.
Anna se acoperi rapid cu plapuma, incepand sa maraie ca un caine provocat printre buzele intredeschise si maxilarul incordat, iar Zero sasai ca o pisica provocata, aratandu-si colti de vampir. Brunetul se retrase, iar visinia isi lipise fruntea de umarul iubitului ei, oftand rusinata. Vampirul o lua in brate, bagandu-se amandoi sub plapuma, iar Anna se ghemui in bratele lui, ca un pui de pisica, ce dorea afectiune de la stapanul ei. Stapanul ei cel intunecat si etern...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#14
X

Razele de lumina, jucause patrundea gales printre draperiile din matase visinie, obligand-o pe tanara, sa se intoarca cu spatele la geam, afundandu-si chipul in pieptul lucrat al iubitului ei. Se simtea atat de vinovata in fata lui Zero, fiindca nu ii putea spune secretul ei cel mare, tradandu-i increderea ce i-a acordat-o din prima clipa, a primei lor intalniri. Trase de cateva ori aer in piept si se ridica cu grija din pat, pentru a nu-si trezi iubitul, apoi se duse la baie, pentru a face un dus. Azi vroia sa mearga cu el la cumparaturi de cadouri si sa impodobeasca impreuna bradul. Dupa ce isi facu dusul, se sterse pe corp, apoi isi luase pe ea lenjerie intima de culoarea vinului, din dantela, zambind pervers la argintiul ce dormea dus in patul ei. Isi trase pe ea o pereche de colanti negri, peste o fustita din blugi, de vreo zece centimetri si un plover negru, tricotat manual, pe gat, care era preferatul ei. In timp ce se incalta in niste cizme din catifea neagra, ce ii ajungea pana la genunchi, se trezi si Zero, intizandu-se ca o pisica sub soare.
- Buna dimineata frumoasa mea, spuse argintiul, coborand din pat si sarutand-o apasat pe buze. Ce facem azi? O intreba, mirosindu-i gatul parfumat cu mireasca exoticului, ce ii placea la nebunie.
- Ma gandeam sa mergem si sa cumparam un brad de Craciun, ii marturisi Anna, privindu-l gales, apoi ii dadu un mic pupic pe varful nasului. Ce spui? Il intreba pe tanar, iar acesta zambi gales.
- Dorinta ta e porunca pentru mine, printesa mea intunecata, ii raspunse Zero si se ridica de pe pat, ducandu-se la baie, pentru a-si face dus.
Vampiroaica trase aer in piept si isi lua pe mana un palton din piele si in mana o cordeluta din lana, foarte calduroasa, iesi din camera si cobori in bucatarie. Acolo il gasi pe Bogdan gatind impreuna cu muritoarea si Andrei, diferituri mancaruri romanesti si din alte tari. Cand o vazu, brunetul isi apuca sora de mana, tragand-o dupa el in coridorul principal.
- Anna, mama cu tata stiu ca acele gemete au venit de la mine si Andrei, nu de la tine si Zero, o atentiona in soapta vampirul, iar fata aproba din cap, fiindu-i foarte recunoscatoare fratelui cel mare pentru ajutor.
- Bogdane esti cel mai tare, ii spuse aceasta, imbratisandu-si fratele, apoi se indeparta de el, punandu-si haina pe ea si cordeluta, apucandu-l pe iubitul ei de mana si tragandu-l afara dupa ea.
Cei doi au trebuit sa clipeasca de cateva ori pentru a se obisnui cu lumina reflectata in zapada. Anna il apuca de mana si au pornit pe jos spre oras, razand, glumind si sarutandu-se din cand in cand pe buze, aratand ca se simt bine unul in compania celuilalt.

Argintiul o privea cu admiratie pe vampiroaica, cum reusea sa gaseasca locul potrivit pentru fiecare glob si betea in bradul ce l-au cumparat ei. Nu ii venea sa creada cu cata usurinta obtinuse acel brad la jumatate de pret, apoi il carase la un centru de ajutor social, pentru a imparti haine, mancare, jucari si sucuri, famililor sarace din Sibiu.
- De fapt toti vampiri din Romania impart mancare, jucari, haine, sucuri si alte lucruri famililor nevoiase din tara. E recompensa noastra pentru ei, ca ne dau voie sa bem din sangele lor, ce il doneaza la centre speciale pentru asa ceva, dar jumatate din sangele ce se doneaza acolo merge la spitalele din tara, ii explica fata, luand in mana o stea aurie, foarte frumoasa.
Vampirul ranji si se duse la ea, apucand-o de mijloc si punand-o pe umeri sai, ca si cand ar fi cantarind cinci kilograme si nu saizeci si trei de kile. Dupa ce au asezat steaua in varf, au venit in gemeni, incepand sa cante colinzi, dar in vaiante porcoase, pana cand Aleera le spune ca ii pedepseste, dar le lua locul la colinzi Alexei, pentru a-l enerva pe Mihail, ce veni in tara pentru a petrece Craciunul cu familia lui. Pentru prima data, Zero ii vazu pe toti membri clanului Valerious laolalta, minunandu-se de asemenanarea identica intre gemeni-siamezi ai familiei si ca Anna era singura fata a clanului, cea ce insemna ca era aparata de toti din familie. Intre ei nu exista razboi sau ura, asa cum s-a intamplat cu mine si Ichiru, isi spuse tanarul in gand, devenind serios, dar nu pentru mult timp, fiindca visinia il apuca de mana si il trase in picioare, tragandu-l spre frati ei mai mari si respectiv mai mici, ce se jucam Twister.
- Numai fi asa serios Zero si joaca-te cu noi, il ruga Anna, privindu-l cu ochi rugratori, iar argintiul o pupa delicat pe frunte, apoi intra si el in joc cu ceilalti vampiri.
In acea seara, vanatorul de vampiri, Zero Kiryu s-a comportat ca un adolescent obisnuit alaturi de o familie de vampiri, foarte temuti printre randul vampirilor din lumea intreaga. A ras impreuna cu Alexei, Andrei si Bogdan pe seama lui Gavril care a fost machiat ca si un clov de catre Aleera si Anna, a mancat cozonaci si diferite mancaruri, facute de Carolina, ce era pusa sa ii ingrase pe saracele fiinte nemuritoare, ca dupa parerea ei, vampiri erau muritori de foame, iar spre finalul serii au facut schimb de cadouri si au cantat colinzi, dar cu strofele reale si nu cele inventate de elevi muritori, in orele plictisitoare de la scoala. Atata fericire si caldura, gandi Zero, in timp ce isi urma iubita pentru a dormi, fiindca era obosit, dar si bucuros, ca pentru o seara si-a vasit locul in aceasta lume vasta, dar pana cand...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#15
Foarte frumos si haios..m-ai facut sa rad cu faza aia cu batranica, insa acum am putea spune ca se inmultesc mai repede ca tiganii, nu ca.s rasista.:D. Bogdan a fost de treaba cand si.a asumat vina dar cand am citit partea aceea deja ma gandeam ca o sa fie o seara...dr n.a fost sa fie:(. Insa care e marele secret care il ascunde? Vom vedea poate in continuarea urmatorului capitol? Orice e posibil in Romania deci...
Descrierea mai are rsot sa spun ca a fost din plin si ca, capuitolele au fost bine structurate, ideile nu au fost asezate ca dupa razboi ci intr.o ordine placuta la ochi. Greseli au existat, cateva... Dialogul nu a fost mare dar a fost pus cand a fost cazul. Deci per total..bine. Merci de anunt si sper sa mai vii cu alte capitole..ca tot se apropie iarna..dar cu pasi mai inceti decat ca aici.
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#16
XI

Anna isi trecea degetele printre suvitele arginti ale iubitului ei, in timp ce il privea bucuroasa ca a reusit sa il faca sa uite necazurile din trecutul sau, pentru o seara. Se apleca si buzele ii se presara de pielea calda si senina a fruntii, apoi se ridica cu grija din pat pentru a nu-l trezi. Cobori in sufragerie, unde il gasit pe Gavril decojind o portocala, in timp ce asculta in surdina o melodie rock.
- 'Neata fratioare, spuse visinia, pupandu-si fratele mai mare pe obraz. Cum ai dormit? Il intreba, asezandu-se in fata lui, iar tanarul isi atinti ochii de aceeasi culoare ca si ai ei, spre chipul tinerei.
- Amir a avut un cosmar si a venit la mine, apoi s-a mai trezit cu noaptea in cap, ca vrea sa ne uitam la desene. Norocul meu a fost Andrei, iubitul lui Bogdan, ce l-a luat de pe capul meu, ii se destanui brunetul, bagand o felie de fruct in gura, apoi isi privi sora. Te-ai mai gandit sa ii spui? O intreba, cand o vazu pe Anna privind ganditoare bratara de aur de la mana ei.
- Mi-e frica cum va reactiona, murmura ea, plecandu-si capul in semn de cainta. Imi este frica, frate, mai adauga, iar lacrimi cristaline incepu sa ii curga pe obraji palizi.
Gavril se ridica de pe scaun si isi imbratisa singura sora pe acare o avea, jurand inca de la nasterea ei, ca o va aparea, chiar si cu pretul vietii sale. Dupa putin timp, cei doi frati se despartira, mai ales ca auzira zgomote in camera visiniei, ce o facu pe vampiroaica sa pregateasca repede ceva de mancare, apoi sa plece in graba pe scari, urcand doua cate doua. Cand ajunse la usa, isi aseza pe fata o masca zambitoare, pentru a nu da de banuit ca ceva ar deranja-o.
- Buna dimineata, somnorici, spuse tanara, intrand in camera, iar Zero iesi atunci de la dus, acoperit doar cu un prosop pe mijloc si cu altul in cap, sergandu-si parul argintiu.
Ce este frumos si lui Dumnezeu ii place, isi spuse tanara in gand, zambind usor pervers si aseza pe noptiera tava cu mancare. Tanarul se duse la ea, punandu-si mainile pe talia subtire si ii dadu un mic sarut pe ceafa. Anna isi dadu capul pe spate, iar vampirul ii trase intr-o parte gulerul tricoului sau, pentru a o putea saruta mai usor pe gat si umar, in timp ce cealalta mana, se strecura sub tricou si incepu sa o mangaie pe abdomenul plat. Cand vru sa coboare mai jos cu mana, fata se smuse din acea inchisoare a placerii, privindu-l atent, dandu-i de inteles ca incercase sa intre pe un teritoriu interzis.
- Anna, imi pare rau, sopti tanarul, plecandu-si capul in semn de cainta si parere de rau.
- E in regula, ii spuse visinia, luandu-l in brate si ii dadu un mic sarut pe acele buze apetisante, pe care orice fata le dorea sa le simta. Nu m-am suparat, il asigura, sarutandu-l din nou, apoi isi ascunse fata la pieptul sau puternic si protector.

- Sa ma suni cum ajungi, o ruga Alexei pe sora lui geamana-siameza, in timp ce ea si Zero asteptau sa treaca de poarta de control, pentru a se intoarce inapoi in Japonia, la Academie.
- Am inteles fratioare, spuse Anna si il imbratisa, apoi isi lua rucsacul in spate, trecand alaturi de prietenul ei prin portile de control.
Argintiul isi privi iubita cu coada ochiului, incercand sa isi aminteasca toate zilele ce au trecut, petrecand alaturi de iubita lui, in Romania. Timpul trecuse atat de repede, incat se trezi ca trebuie sa se intoarca inapoi la Academie, sa suporte din nou toate mofturile lui Yuuke, copilariile lui Aido si a lui Kaien Cross, ironiile Rukai si sa incerce sa se abtina pentru a nu-l ucide pe Ichiju, ce se dadea la iubita lui fara pic de nerusinare. Trase adanc aer in piept si incerca sa se relaxeze, mai ales ca s-au urcat in avion.
- Sa ma trezesti cand ajungem, o ruga Zero, iar vampiroaica aproba calma din cap, tragand in jos jaluzera de la geamul avionului, pentru a nu deranja lumina soarelui.
- S-a intamplat ceva ca esti morocanos? Il intreba tanara, fiindca sesiza atitudina morocanoasa, inca de cand s-au trezit, accetuandu-se, cand o sunase obsedatul ei coleg, Ichiju.
- Nimic, mormai ursuz, apoi trase in piept, cedand, mai ales cand vazu acei ochi de safir, ce il faceau sa se simta rascolit pana in adancul sufletului. O sa turbez cu Ichiju ce iti da tarcoale mai ceva ca un maidanez la o halca de carne fripta si foarte buna. Pur si simplul nu il inteleg ce are cu tine, ii marturisi argintiul, iar Anna ridica din umeri, dar stia ca vice-presedintele Clasei de Noapte, vroia sa fie cu ea, pentru ca sa fie temut de ceilalti vampiri si nu sa fie luat in daradere, cum patea in momentul de fata.
- Da-l in durerea lui de idiot. E blond, ce vrei mai mult, spuse fata, zambindu-i plina de gratie si dragoste. Cand ne intoarcem, promit sa iti fac sufleul meu din ciocolata cu afine, capsuni, banane si mure, care iti place atat de mult, ii promise, iar vampirul o saruta usor pe buze, apoi isi aseza capul pe umarul ei adormind linistit.
Casa, dulce casa...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#17
XII

Anna incerca sa il ignore total pe Ichiju ce tot scutura deasupra capului ei vascul, vrand un sarut de la vampiroaica.
- Inceteaza! Tipa fata, aratand pentru prima data scoasa din sarite de o persoana. Esti idot sau ce? Vezi ca nici nu te suport, iar simpla ta prezenta ma face sa ma duc de nebuna in lume si sa nu mai ma intorc! Continua sa tipe, ridicandu-se de pe canapea si indreptandu-se etaj, pentru a scapa macar de el in dormitorul ei.
- Dar te iubesc! Sunt nebun dupa tine! Striga tanarul urmand-o ca un scrib ce vroia sa noteze fiecare cuvant al stapanului sau.
- Daca esti nebun, du-te draga la spitalul de debili mintali pentru vampiri, dar lasa-ma dracului in pace! Tipa tanara foarte exasperata si intra in dormitorul ei. Tu! Afara! Marai, impingandu-l pe blond in piept si inchizandu-i usa in nas.
Puse un scaun in usa, pentru a-l incetini cat de cat pe vampirul obsedat de ea, sa ii patrunda in intimitatea camerei ei. Isi lua un hanorac alb, imblanit pe interior, deschise usa de la balcon si iesi intr-o pereche de balerini din catifea, in zapada pufoasa si rece. Auzi cleanta cum era incercata si inchide pe exterior usa de la balcon, apoi sare peste balustrada, aterizand cu o bufnitura usoara sub acesta. Isi afunda mainile in buzunarele calduroase, isi baga capul intre umeri si porni spre Dormitoarele Soarelui, in partea de baieti pentru a-l vizita pe stapanul inimi sale. Auzi pasi in spatele ei, ce o facu sa isi mareasca pasul, pana ajunsese sa alerge de-a dreptul, uitandu-se tot in spate. Simti cum se lovi de ceva, dar mai bine spus de cineva, fiindca amandoi picara in omatul proaspat si rece.
- Anna, esti bine? Auzi vocea calda si suava a lui Zero, ce se ridica rapid in picioare, intizand galant mana, pentru a o ajuta sa se ridice. Ce s-a intamplat? De ce fugi? O intreba argintiul, scuturand-o de zapada pe geaca de trening.
- Am putea vorbi undeva, unde sunt patru pereti si sa nu ma simt urmarita? Il intreba, fara sa raspunda la intrebare, privind panicata in spatele ei, incercand sa distinga ceva prin perdeaua incetosata si furtunoasa de nea.
Vampirul aproba din cap si o apuca de mana, tragand-o dupa el spre dormitoarele baietilor, ce abia se zareau prin furtuna de zapada. Cand intrara in incinta caminului, vampiroaica se lipi de usa, oftand rescunoscatoare, apoi incepu sa isi scuture marea de cristale incolore, de pe cositele de culoarea vinului, pana cand realiza, ca o mare de baieti muritori se uitau fascinati la procesul de scuturare a parului lung si usor valurit.
- Kiryu, de ce ai adus-o aici pe Valerios? Il intreba presedintele baietilor, facand-o pe tanara sa isi dea ochii peste cap si sa porneasca spre scara, dupa argintiu. Stai asa, domnisoara, unde crezi ca mergi? O opri muritorul, prinzand-o de brat, iar tanara isi atinti ochii aceia de un albastru-violaceu, ce il facu sa isi ia rapid mainile de pe ea, ca si cand l-ar fi ars.
- O data sa mai pui mana pe mine si te imprim pe, perete in loc de tapet, ii spuse tanara, pe un ton taios, ca cea mai ascutita katana si dur, decat orice roca posibila.
Zero ii zambi amuzant si ii facu jucaus cu ochiul, o data ajunsi la etajul al doilea de la dormitoare, apoi intrasera in camera lui. Tanarul o imbratisa, sarutandu-i fruntea calda si catifelata, dar impietri uimit, cand privi in jos si ii vazu incaltamintea.
- Anna, ingeras, jos cu opincutele alea si cu hainele, ii spuse alarmat, ducandu-se la dulap si incepu sa caute pe acolo nsite haine calduroase pentru iubita lui.
Fata ridica din umeri si isi dadu cu oarecare retinere, hainele, ramand in lenjeria intima de culoare rosu-sangeriu, ce ii scotea in evidenta talia subtire si slaba, ce o avea. Zero cand se intoarse, se inrosi usor in obraji, dar isi intoarse capul intr-o parte, intizand spre ea, hainele de schimb. Cand vrusese sa le apuce, tanarul o apuca de mana, tragand-o in bratele sale, iar buzele li se intalnira pentru scurt timp.
- Trebuie sa mai ma imbrac, ii sopti tanara, zambindu-i dulce baiatului si trase pe ea o pereche de pantaloni de trening in care inota si o helanca din lana, iar in picioare o pereche de ciorapi albi.
- As putea sa stiu, de ce ai iesit atat de subtire imbracata din Dormitoarele Lunii? O intreba curios, in timp ce ii facea pantaloni pe masura ei, intorcandu-i la tiv.
- Ichiju, murmura vampiroaica cuvantul, lasandu-se pe spate, in patul de o persoana din camera de camin a iubitului ei.
Cand auzi, Zero stranse din dinti, iar maxilarul devenise rigid. Il ura pe acel vampir blond, fiindca se tinea dupa Anna de cand a vazut-o, facandu-i fel si fel de avansuri, incat ea si argintiul, se abtineau cu greu sa nu incerce sa il snopeasca pe saracul Ichiju in bataie. Ofta si se tranti langa regina lui intunecata, repezindu-se asupra buzelor ei, ca un animal flamand ce devoreaza prada. Era toata numai a lui...
Numai a mea...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#18
[center] XIII[/center]

Zero pasi precaut in curtea unui vechi conac, construit in stil victorian, in forma de semicerc. Nu intelegea de ce Kaien Cross i-a dat o misiune ce era de nivelul lui Kaname Kuran. Poate nu era o misiune atat de periculoasa cum cred eu, incerca tanarul sa se imbarbateze, scotandu-si Bloody Rose din pardisiul de un gri posomorat. Se uita in toate partile, incercand sa para detasat, dar se simtea urmarit foarte atent. Deschise usa din sticla de la intrare si cand vru sa intre, isi auzi numele, ce facu sa se intoarca.
- Anna?! Exclama argintiul, fiind uimit sa isi vada iubita gafaind usor si imbracata intr-o fusta mini din blugi, niste jambiere tricotate si in picioare o pereche de pantofi negri, cu toc-cui, din catifea. Ce faci aici? O intreba, cand fata trecu pe langa el, fara sa ii adreseze un cuvant. Nu ti-e frig? Continua cu intrebarile, cand o vazu pe tanara deschiindu-se la geaca de blugi, inchisa la culoare.
- Zero pleaca de aici, inainte sa-mi arat adevarata fata, il ruga vampiroaica, dandu-si jos si geaca, ramand doar intr-un top alb, fara bretele, exceptandu-le pe cele de la sutien.
Vampirul vru sa deschida gura pentru a protesta, dar in acea clipa se auzi un mic chicot de fetiscana indragostita si in fata lor aparu din umbre un copilas plin de sange si cu o privire pierduta. Junele se repezi in fata pentru a-l ajuta pe micut, dar mana intinsa a iubitei lui il opri. Kiryu deschise gura pentru ai spune ceva, inghetand in acel moment, simtind o putere atat de mare venind chiar de langa el. Urmari cu privirea undele calde si radiante ale acele puteri luciferice, cascand gura, dandu-si seama, ca acea putere apocaliptica, isi avea originile in iubita lui. Anna observa la timp miscarea baietelului de a o ataca, ce o facu sa "implateze" in corpul sau, sigili de alchimie, pocni din degete, iar baiatul se dezintegra in aer, fiind adus la stadiul de molecula. Tanarul se uita stupefiat la Anna, nevenindu-i sa creada ca are o putere, ce o intrece detasat pe a lui Kaname Kuran.
- Nu fa nici o miscare Zero, ii aud glasul bland si cald, parand pentru o clipa indulegata, minunata si scumpa lui printesa intunecata. Nu vreau sa fi atacat de ei, il avertiza visinia, pocnind din degete si alti vampiri au fost evaporati.
Tanarul se uita la ea si nu ii venea sa creada. E un Pure-Blood, sopti cu frica in gandul sau, iar durerea din inima ii se facu simtita. Simtea cum minciunile despre originea ei, adevarata identitate si iubirea ce i-o purta, se transformau in veninoasa ura si tradare. Nu ii venea sa creada ca fiinta cea mai draga lui, l-a tradat mintindu-l fara nerusinare, atata timp. Fara sa constientizeze, se ridica in picioare si trecu in goana pe langa Anna, repezindu-se sus pe scari.
- Zero! Stai! Ii auzi glasul fetei, dar nu se opri avanturandu-se pe coridoarele pusti ale conacului.
Anna porni dupa el, dar ceva o apuca de glezna dreapta, in timp ce urca scarile vechi, ce duceau la coridoarele de la etaj. Se intoarse spre vampirul ce o tinea de glezna, scoase un raget de furie, vantura mana prin aer, desenand un semicerc larg, iar in urmatoarea secunta, toti Level E s-au prefacut in pulbere, picand in gramajoare mici pe podeaua si asa prafuita. Incepu sa alerge dupa iubitul ei sau fostul ei iubit, incat nici ea numai stia care le era in momentul de fata relatia. Se opri o secunda pentru ai lua din nou urma, apoi incepu sa alerge pin camerele vechi, sarind cu usurinta peste portiunile de podea lipsa. Cand intra in incaperea mare de bal, intepeni pe loc, cand il vazu pe Zero zbatandu-se, incercand sa se elibereze din stransoarea unui Pure-Blood, ce o facu sa isi mijeasca ochii, parand o adevarata pradatoare.
- Kairu, cum ai reusit sa iesi din inchisoare? Il intreba visinia, flexandu-si degetele de la ambele maini, incercand sa isi pastreze o inima de gheata si o fata impasibila, la suferinta argintiului.
- Anna Valerious, jumatatea lui Alexei Valerious, doua pramati ce m-au aruncat sa putrezesc intr-o inchisoare infecta din Groelanda, spuse Kairu, iar parul violet-apins, stralucea in lumina difuza a ierni, ce era filtrata prin geamurile murdare.
- Vai, ce minunat, ti-ai amintit de mine, sunt onorata si magulita, lord Kairu, spuse tanara pe un ton sarcastic si ironic, facand in bajocora o plecaciuna, pentru a ascunde adevaratele ei intenti.
Violaceul ii dadu drumul lui Zero si se repezi spre Anna, care ii veni in intampinarea vampirului, bagandu-i mana in gat, ii puse piedica si il dadu cu spatele de podea, facandu-l sa tuseasca in aer in sange. Kiryu se uita stupefiat la vampiroaica, ce se lupta de la egal la egal, cu un vampir antic. Nu putea sa ii anticipeze nici o miscare, fiindca cei doi vampiri se miscau prea repede si nu faceau nici un zgomot. Deodata simti mirosul cald si dulce al tinerei, iar argintiul o vazu pe fata cum isi sterse sangele de la nas si il puse la loc, icnind usor de durere. Kairu profita de neatentia fetei si o prinse de par, tragandu-i capul pe spate, dezvelindu-i gatul, pregatindu-se sa o muste.
- Nimeni nu imi musca iubita! Tipa Zero, ridicandu-se in picioare si il ucise pe vampir, trecandu-i mana prin gura lui deschisa, ce iesi prin ceafa lui.
Fata pica in genunchi si il privi pe salvatorul ei nevenindu-i sa creada ca el a salvat-o. Vampirul se lasa langa ea si ii netezi parul de culoarea vinului, apoi o lua in brate, fara sa ii pese de protestele ei. Ea era doar a lui si nimeni nu avea voie sa o raneasca... nimeni...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.620 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  Into the deep blue ocean hiimera 5 3.286 01-06-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.299 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  The night of blood and scream [+18] ellamanu 17 9.126 26-12-2009, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  If the night seems endless, the day will come soon [vampire] angeliqueVampire 6 3.935 04-08-2009, 02:21 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)