Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Crazy or lucky - [+18]

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor.

Avertizarea e pentru tot, adica scene hentai hard, limbaj de cartier si mahala, violenta si vulgaritate. Poze nu am sa va pun, poate melodii ^.^
Daca lasa-ti coment e o.k., daca nu, tot o.k., ca eu voi posta si asa.

Din nou acasa

Dupa un zbor de douasprezece ore cu avionul - aici nu intrau escalele sau schimbarile intre avioane - in sfarsit am ajuns in Tokyo, orasul meu natal. Sper ca retardatele mele rude, cu idiotul de fratemiu in futrunte sa ma astepte. Oftez si imi trec mana prin parul meu, negru cu reflexe albastre la lumina, taiat scurt. Ochii mei negri, priveau orasul tuturor posibilitatilor noaptea. Dupa cinci ani de chin in armata americana, m-am intors in sfarsit acasa. Acum din Tokyo numai ma scoate-ti nici in sicriu.
- Doamnelor si domnilor, ne pregatim de aterizare. Va rugam sa va puneti centura de siguranta, aud vocea personalului de bord in japoneza, aproape facandu-ma sa tip de bucurie ca sunt acasa.
Imi leg centura si astept nerabdator sa aterizam dracului o data, sa fiu din nou pe pamantul stramosilor. Cand avionul ateriza, am fost primul care a iesit din el, incat toata lumea se uita la mine, ca la masini straine. Noroc ca eram imbracat civil, cu un tricou negru, un hanorac albastru peste si o pereche de blugi, iar in picioare niste adidasi. Imi iau rucsacul mare si o geanta asa si intru in aeroport, scaldat in lumina neoanelor din tavan. Era de asteptat sa ajung noaptea acasa.
- Sasuke!!! Aud glasul lui Itachi, fratemiu cu doi ani mai mare decat mine.
A venit comitetul de intampinare. Cineva sa imi dea un pistol automat sa il fac sa taca. Din multimea de oameni s-a desprins fratele meu, Itachi, un barbat de douazeci si patru de ani, cu parul negru , lung pana la omoplati si prins in coada la spate. Ochii negri ca ai mei, ma priveau bucurosi, ca m-am intors. Purta o camasa alba, peste un cacou tot desfacut si o pereche de jeansi negri. Veni spre mine si ma imbratisa strans, aproape ma lasa fara aer. A trebuit sa il bat pe spate sa imi dea drumul.
- Itachi, stiu ca iti iubesti atat de mult fratele, dar vezi ca il omori, aud un glas de fata si idiotul de fratemiu imi dadu drumul.
Ma uit peste umarul sau si imi pica fata de un metru in pamant. Tipa care a vorbit, avea in jur de optsprezece-nouasprezece ani, parul un roscat-visiniu, era lung pana la fund si taiat in trepte, indreptat cu placa. Bretonul il avea intr-o parte, tinut de o bentita neagra. Ochii caprui-auri, machiati cu argintiu si o linie subtire cu tusul tras pe pleoapa mobila, ma priveau amuzati de ceva anume. Tinuta ei era provocatoare, incat m-am simtit greu in pantaloni si nu am simtit asa de muuuullltttaaa vreme. Purta un sutien negru, ce ii tinea in frau sanii mari si moi si peste el o bluza din plasa neagra, dar ii acoperea doar sanii si manicile erau largi. Purta o pereche de pantaloni foarte scurti si pe talie, din jeansi, albastri si o curea cu tinte pe solduri. In picioare avea cizme din cativea negre, lungi pana la genunchi. Aici, Itachi draga te iubesc din inima, imi spui in gand. Ii zambesc usor fetei si aceasta isi da minunati ochi peste cap, apoi ne spuse ca intarziem. Ma incrunt si cand vreau sa intreb unde mergem, brunetul imi lua din mana geanta si porni dupa fata.
- Emm, esti din nou nerabdatoare sa te iei in piept cu Sakura si Kimmy? O intreba el si eu ma incrunt, dar raman uimit, cand m-am oprit cu fratemiu langa un Mitsubishi Eclipse de curse neagra.
- Las-o Uchiha, daca vrei sa le mai cuminteasca pe cele doua regine ale driftului, aud o alta voce de baiat si vad cum de langa un Kawasaki Ninja ZX6R, vopsita cu aquamarin.
Barbatul de fapt avea in jur de douazeci si unu de ani. Semana exact ca si roscata, dar ochii ii avea un caprui asemenea laptelui amestecat cu cacao. Tipul purta un maiou pe trup alb cu un tigru auriu pe spate. Mai purta o pereche de blugi largi, albastri si toti taiati. In urechea stranga avea cativa cercei cu tinta. Rosatul dadu mana cu retardatul familiei si apoi o pupa pe fata pe frunte, cand aceasta se lipi de el. f**k si eu vroiam sa ma combin cu ea, dar poate voi avea parte de vreo aventura, daca o rog frumos. Ii dau un ghiont lu' talambul de fratemiu si acesta isi aminteste ca mai sunt pe acolo.
- Sasuke, roscatul e Sasori, tipul bun la toate, cand vine vorba de masini si motoare, dar la desen e groaznic, iar gagica de langa el e sora lui Emmyone, dar e cunoscuta ca Emm, imi facu cunostinta lunaticul.
Dau mana cu amadoi si ii zambesc sagalnic fetei, ce chicoti usor. Poate o sa ajung sa ma combin cu pustoaica asta buna. Roscatul ne spuse sa urcam in masina si vad cum Emm se indrepta spre motor si scoase dintr-un buzunar minuscul, cheile de la Kawasaki. Se urca pe motor - ce n-as da sa fiu eu intre picioarele ei - si il pormi, ambalandu-l. Imi pun lucrurile in porbagaj si ma urc in spate, iar cei doi in fata. Cand porni masina, Sasori ambala si el motorul putin si porni de pe loc. Ma uit dupa Emm si vad ca si a pornit de pe loc, ridicandu-se pe roata din spate si mergand pe ea o portiune buna, apoi ateriza pe ambele. Trecu ca un clont pe langa noi si vad cu uimire ca nu purta casca sau echipament. Cand ajunge langa noi, fluiera o data la Itachi, apoi ii arata degetul mijlociu de la mana stanga si ne depasi. Parul ei, flutura inapoia ei, ca o valvataie puternica de foc, asemenea unui pheonix. Imi aud pe fratemiu cum mormai ca tipa e o bestie in pat si o adevarata nebuna in arta condusului si a driftului. Ridic din umeri si privesc plictisit pe geam. Tokyo-ul nu prea s-a schimbat in acesti cinci ani, cat am lipsit din el, ba da s-a schimbat. Un magazin sau doua in plus si fetele cu mai mult tupeu si mai obscene imbracate.
Cam dupa douazeci de minute, petrecute in trafic, Sasori trase intr-o parte si fratemiu cobori din masina si il ruga sa ma duca la el acasa, si sa ma bucur de spetacolul ce se putea vedea din apartamentul sau.
- Ce spectacol vorbeste netangul de fratemiu? Il intreb pe roscat, cand opri in fata unui bloc de zece etaje si teren de fotbal, pe acoperisul sau.
- Daca ai binoclu din ala din armata, am sa-ti arat, mai ales ca Emm concureaza asta seara cu Konan, spuse el, coborand din masina si eu ii urmez, dandu-ma jos din masina si luandu-mi bagajele din ea.
- Am binoclu militar, dar e prin bagaj si mi-e lene sa il caut prin bagaj, spun eu, plictisit.
Cred ca vroia sa imi arate vreo gagica cum se futea ca disperata cu iubitul ei. Tanarul ridica din umeri si intra in bloc. Il urmez si cand intram in lift, mai intrara cu doi doua fete, dragute-foc. Una dintre ele avea parul violet cu suvite rosi-sangeri prin el, ondulat si lung pana la jumatatea spatelui si cu ochii verzi, iar cealalta avea parul argiu, prin intr-o coafura complicata ce ma facea sa cred ca are un ciuf in spate. Ochii negri, ma priveau discret. Ambele fete nu purtau pantaloni. Movalia purta o rochie pe trup, de un roz-pal, cu decolteu generos si scurta, ca era cu doua degete sub bucile curului. Argintia avea o fustila, din blugi cred, de un albastru inchis, crapata in ambele parti si tot atat de lunga in jos, ca si rochia amicei ei. Mai purta un top alb ce se lega dupa gat si mai ditai decolteul. Draci! Astea vor sa ma surmener sau ce? Roscatul le lovi pe amandoua peste fund, apoi le stranse de o buca a fundul usor.
- Kaome si Ayame. Ce faceti fetelor? Le intreba si ele se intoarsera si incepura sa se uite la mine. Sasuke, movalia e Ayame si argintia e Kaome. Ele sunt damele de companie a lui Itachi. Sasuke e fratele cel mic a lui Tiger, le spuse Sasori.
- Buna Sasuke, spuse cele doua deodata.
Le-am zambit usor, apoi am inceput sa numar in gand secundele, pana sa ajungem la etaj. Liftul se opri si noi iesim. Se parea ca stateam la etajul zece. O sa ma plictisesc pana ajung jos, daca ma arunc pe geam. Fetele deschise o usa si intram dupa ele. Fluier si raman placut impresionat. Sufrageria arata marfa. Pe jos avea laminate de cularea mieri, canapea rotunda si in mijlocul ei o masuta din sticla. Avea plasma in fata canapelei si intregul perete spre strada era din sticla, cu perdele rosi-sangeri. Pereti aveau culoarea de un bej-deschis si pe el scris fel si fel de mesaje. Fetele s-au dus repede pe canapea si am deschis un laptop - abia acum l-am observat si eu - si au incepu sa parieze pe una pe nume Sakura, care concura contra lui Minato. Sasori imi arata usa camerei mele, apoi se duse langa fete si incepu sa parieze. Deschid usa dormitorului, imi arunc intr-o parte rucsacul si geanta. Ma descalt, imi dau hainele jos, ramand doar in boxeri si ma trantesc in pat, adormint pe loc...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Multumesc pentru comenturi si iata nextul

O zi cu fratele la garaj

Simt cum sunt atins pe gat, apoi niste buze catifelate pe spate. Sar ca ars, parca as fi in armata si atunci s-ar fi dat trezirea. Cum am sarit, am speriat-o si pe una dintre fete si am picat pe partea cealata a patului, fiindca salteaua avea arcuri tari si te catapulta mai ceva ca trambulina.
- Esti bine, frumosule? Ma intreba fata si eu ma ridic de pe podea.
- Scuze... Kaome, dar m-ai speriat, spun eu uitandu-ma la fata.
Aceasta ma intreba daca e atat de urata incat sa se sperie lumea de ea. Zambesc si ii spun ca au trecut cinci ani de cand m-a atins o femeie. Aproba din cap si imi spuse ca fratemiu vrea sa imi arate nu stiu ce atelier. Ridic din umeri si incep sa imi desfac bagajele, sub privirile perverse ale fetei. O aud cum se ridica de pe pat si apoi vine la mine si imi da una peste fund. O privesc si tanara se multumi doar sa imi faca cu ochiul, in timp ce iesea pe usa. Se parea ca azi purta o fustia in carouri pliata, de scolarita si o camasa alba, legata in fata. Parul argintiu era lasat liber si vad ca ii ajungea pana la fund. In picioare avea niste sandale pe camba negre. Imi iau o prosop, gelul de dus si samponul. Ma duc in baie si ma bag la dus, dand drumul la apa calda. Incep sa fluier o melodie ostaseasca, de fapt melodia ce eu si restul colegilor mei, erau nevoiti sa o cante in fiecare dimineata, la incalzire. Ce uram incalzirea aia si restul, mai ales pe instructorul care ne pregatea. Chiar si acum ii mai aud vocea aceea ragusita si pitigaiata, cum tipa ca idiotul pe noi. "Voi ati venit baieti mici si plecati de aici barbati adevarati!" spunea instructorul, iar mie imi venea sa il bat, mai ales cand se lua de mine. "Uchiha esti ca o smantana, dar eu te voi face cascaval tare american!" Acestea erau cuvintele ce le-am auzit in fiecare zi, timp de cinci ani.
- Acum pe cine mai faci tu cascaval tare american? Intreb eu ironic pe persoana mea, in timp ce ieseam de la dus, doar cu un prosop pe mine.
- Cei cu cascavalul ala tare american? Il aud pe Itachi cum ma intreba si il vad in pragul camerei mele.
- Amintiri rele din armata, mormai si trec pe langa el, intrand in camera.
Pentru prima data ma uit la camera in care am dormit. Aceasta era mare, avea pereti de un lila-deschis, cu cateva tablouri cu mazgalituri pe ele. Patul era pentru doua persoane, cu asternuturi din satin, rosi-sangeri. Pe jos aveam covor din plus, alb si pufos. Draperiile erau de culoarea mierii si in fata lor aveam un birou cu un laptop nou-nout pe el. Mai aveam un dulap de haine, dublu si cu oglinzi la ambele usi. Ma uit la Itachi, intrebandu-l din priviri de unde dracului are atatia bani, iar el se multumi doar sa zambeasca. Imi dau ochii peste cap si imi trag pe mine o pereche de bluti, toti taiati si largi, cu fundul la genunchi, albastri - tin sa mentionez, ca aveam boxeri pe mine - si un tricou negru cu nu stiu ce desene pe piept si nu stiu ce scria pe spate, dar eu l-am luat, ca era larg. Imi fac parul tepi in spate si dupa ce imi termin toaleta de dimineata - de fapt de dupa amiaza - ies din camera, dupa fratemiu. In sufragerie o vad si pe Ayame, imbracata si ea ca o scolarita, dar avea parul impletit in doua codite, simpatice foc.
- 'Neata soldetel. Ai dormit bine? Mai aud un glas de fata si de pe balcon isi face aparitia Emm cu o tigara aprinsa intre degete.
Pustoaica asta vrea sa fac pe aici viol sau ce? Aceasta purta o pereche de pantaloni din piele neagra, largi de la genunchi in jos si in lateral, cu sireturi. Mai putrta un corset negru, care era in zig-zag, la sireturi, pana sus, tinandu-i in frau, sanii aceia. Parul il avea facut cu ondulatorul si putin infoiat, facand-o sa semene cu Taylor Swift in varianta japoneza. Ochii ii erau scosi in evidenta de un machiaj negru, si abia atunci am observat ca avea un pierse in forma de semiluna din argint. In picioare avea salpi cu toc-cui, arginti.
- Emm, nu? O intreb eu, facand pe prostul si continui cand aproba din cap. Am crezut ca esti varianta lui Taylor Swift in varianta japoneza, dar arati mult mai bine ca ea, spun eu, incercand sa filtrez cu ea.
- Aha si tu esti un tip care vrea sa ma agate, spuse roscata, stergandu-mi zambetul ala talamb de pe chip. Itachi hai o data ca vreau sa vad daca Sasori mi-a refacut minunata mea Toyota Celica, spuse fata foarte energica.
- Stai asa Emm. Toyota Celica a ta e la reparat? O intreba movalia, in timp ce am iesit din apartament.
- Dap, le raspunse pront fata.
- Si cu ce ai venit pana aici? Tin sa iti reamintesc ca...
- Itachi nu are masina si voi doua nu aveti permis de conducere si nici el, o intrerupse pe argintie. Nu sunt uituca Kaome, mi-am facut temporar rost de roti noi, spuse ea ,cand ajungem in parcarea blocului si se oprise in fata unui Ferrari F430, rosu-aprins, decapotabil.
O privim pe fata si aceasta scoase limba si se urca la volan. Itachi se urca in fata langa ea si pe mine ma lasa in spate cu fetele. Alea doua ma bagara intre ele si s-au lipit de mine, punandu-si capetele pe pieptul meu. Roscata chicoti si porni masina, ambaland-o apoi tasni ca un glont de pe loc. Vantul, ma facu sa mijesc ochii, iar parul fetelor si a lui Itachi, era dat in spate. Soferita noastra cand lua curbele, folosea frana, lasand urme de cauciuc pe sosea. Asa este moda mai nou? Sa conduci cu frana de picior si acceleratia pana jos? Deodata o aud pe Emm cum spuse, ca schimbatorul de viteze e in intre ea si fratemiu si nu intre picioarele ei. La aceste vorbe am rosit usor, iar fetele de langa mine au chicotit usor, amuzate.
- Sasuke, frumosule de ce esti incordat? Ma intreba Kaome, apucandu-mi barbaia si intorcandu-mi chipul spre ea.
- Nu stiu de ce. Imi spui tu? O intreb pe tanara, privind-o in ochii.
Imi zambi si imi spuse ca la garaj, o sa aibe grija de mine, sa fiu pus la curent cu tot si toate. Ridic o spranceana, dar cand sa intreb, soferul facu o curba si opri masina unul garaj, aflat intr-un depozit in apropiere de chei. De sub capota se ridica fum alb, semn ca motorul e varza deja. Aud cum striga unul "Masina mea!" si Sasori cu inca cativa oameni iesira din garaj. Roscatul aproape a inceput sa planga, cand un blond cu ochii albastri si cu trei zgarieturi pe ambi obraji, ii ridica capota. Emm ii zambi inocent fratelui ei si ii dadu cheiile si apoi intra in garaj. Ochii mei, se delectau cu fundul ala bombat si sexy. Ufff, draci, am ajuns in Iad si imi place. Itachi o lua pe Ayame la el in birou, pentru a aranja nu stiu ce pentru diseara, iar eu am ramas cu Kaome pe cap. Aceasta ma apuca de brat si ma trase dupa ea la rocoarea din garaj. Urcam niste scari, ce ducea la o pasarela, mare si acolo ne asezam la o masa de bar - cu scaune pe masura - de unde puteam vedea tot garajul. La noi veni un alt blond, dar acesta semana cu o fetita si ne puse pe masa niste pahare cu cocktail.
- Deci cine, ce care cum? O intreb pe argintie, in timp ce am gustat din Green Appel.
- Sa incep cu inceputul. Itachi organizeaza curse de masini si motoare. Fara el nu mista nimic in orasul asta, fara sa afle el. Fratetu isi alege in fiecare an, de revelion mai exact cate doua fete pentru postul de dama de companie. Anul asta am fost eu si Ayame. A vrut-o pe Emm, dar Sasori nu este de acord si nici ea. Sasori este mana dreapta a lui Itachi si sef aici in garaj . El stie tot despre motoare si restul. Vrei sa iti iei o masina il intrebi pe el, vrei sa iti iei un motor il intrebi pe dansu. Emmyone sau Emm cum e cunoscuta, e data dracului, spuse si lua o gura de bautura.
- De ce spui asta? Mie mi se pare de treaba. Putin sarita de pe fix, dar de treaba.
- Da sigur. Spui asta ca nu ai vazut-o in curse. Draci, ce face cu masina sau motorul ei, de mi-e mila de fratesu. Dupa fiecare cursa, ii trebuie motor nou, dar le castiga, mai putin cand concureaza cu Kimmy si Sakura. Daca vrei sa ai o lupta intre fete, punele pe Kimmy, Sakura si Emm in aceeasi camera si n-ai treaba. Tipul blond cu zgarieturi pe mecla - si mi-l arata - este Naruto Uzumaki, iubitul lui Emm. Asta este un expert in partea electronica la masina sau asa in general. Daca ti se strica laptopul sau cuptorul cu microunde si nu vrei sa mai dai bani sa ti-l repare, vin la el si ti-l face pe gratis.
- Crezi ca s-ar baga la un I-pod cu ecran tactil? O intreb, scotand un I-pod negru si cu ecranul crapat, plin de zgarieturi.
- Normal. Adora chestile astea. O sa-i spun mai tarziu. Blondul asta ca o fetita, este Deidara. Lucreaza la barul din fata, impreuna cu Karin, o tarfa nu alta. Tipul ala cu parul saten lung este Neji Hyuuga. Este cel mai batran dintre noi toti. Are treizeci si cinci de ani - cand imi spuse varsta tipului, mi-o sopti - iar pustoaica de langa el, este sotia lui, Hinata Hyuuga. Aia are optsprezece ani si il inseala cu toti, dar sta cu el pentru bani. Cica are bani de poate sa umple bazinul olimpic din centru - cand spuse partea asta, am fluierat lung si uimit.
- Mai nou asa este. Daca e bogat, stoarcel de bani, spuse eu si o privesc pe roscata, cum se lingea fara nici o grija cu Naruto.
Cei doi porumbei erau pe capota unei Toyota Celica, desenata foarte curios. Pe capota superioara avea desenata un cap de pantera neagra si pe lateral un dragon japonez, de un verde-smarald si pe capota unde se aflau amorezi, se aflau doua fulgere, foarte realiste. O intreb pe tanara din fata mea, care este cea mai mica varsta de aici si cea mai mare. Imi raspunde ca cea mai mica varsta este saisprezece ani - pun pariu ca este aceea Karin - si cea mai mare este a lui Neji. Vreau sa o mai intreb ceva, dar zgomote de motor turat si muzica reggeton data la maxim, ma opri.
- Nu-mi vine sa cred ca iar au venit sa si-o incaseze, mormai Kaome si se ridica de pe scaun si intra pe o usa, disparand in intuneric.
Cobor in garaj si vad la intrare o Toyota Supra, roz, cu petale de cires pe capota scria in japoneza "floare de cires, regina drifturilor". O vad pe roscata, cum inainta cu pasi mari si apasati spre masina. Usa pasagerului din fata, se deschise si pe ea iesi o fata de varsta mea, cred, cu parul albastru-inchis, prins intr-o coada de cap, ce ii ajungea pana la fund. Ochii albastri, ca safirele, erau scosi in evidenta de un negru strigent si farduri tipatoare. Purta o rochita alba, mini, cu volanase. In fata avea un decoteu in forma de lacrima, dar destul de mare, ca se vedea de la o posta ca nu purta sutien pe sub rochie. In picioare avea sandale roz-tipator, cu toc-cui si mesteca guma. Vad cum geamul pilotului cobori si acum muzica se auzea si mai bine, iar pe el iesi o mana de fata, cu o tigara intre degete.
- De ce nu te duci tu? O intreba albastruia pe soferita, cand aceasta dadu muzica mai incet.
- Ce sa-ti fac, daca te-ai dat jos ca o idioata din masina. Misca-ti curul ala fals si il intrebi pe Itachi personal, nu pe futalaul ala de Gaara, daca diseara este sau nu cursa si la ce ora, spuse soferita pe un ton de mironosita.
Colega ei porni spre intrarea in garaj cu sanii cam exagerati de mari, saltand la fiecare pas care il facea, dar in fata ei se posta Emm cu bratele incrucisate.
- Scuze Pamela Anderson a Japonei, dar Itachi este ocupat. Cauta-l peste... cand ti-o zice eu sa vi, spuse roscata pe un ton bajocoritor si rece.
- Aaa, scuze, vorbeai cu mine, spuse albastruia, ironica, in timp ce mesteca cu gura deschisa ca o vaca, guma de mestecat.
- Uuuuuu. Rade-o Neko! Striga Naruto, iubitul roscatei.
Emm se repezi la fata, infigandu-si degetele in parul ei si a inceput sa o traga de el, in timp ce ii cara cate un picior in coapsa. Cei din garaj au inceput sa faca galerie si sa parieze cine castiga lupta. Deodata pe langa mine trece o claie de par rosu-sangeriu, ciufulit. Un barbat destul de bine-facut, o apuca pe roscata de mijloc si o lua de langa albastruie, dand-o in primire lui Naruto, care incepu sa o linisteasca.
- Kimmy, dracului las-o in pace! Ce vrei? Tipa la ea, nou-venitul si apoi observa masina. Avem diseara cursa Haruno. Daca nu ma crezi, n-ai decat sa iti misti curul ala de curva la Itachi, dar vezi ca e cam nervos.
- Kimmy, hai sa plecam din groapa asta de sobolani, spuse vocea soferitei si albastruia se urca ascultatoare in masina.
Masina porni in viteza de pe loc, indreptandu-se spre oras. O aud pe roscata, cum mormai ca alea doua o sa si-o incaseze intr-o zi. Simt cum sunt prins de brat si o vad pe Kaome, cum imi spune, ca e timpul sa ma schimb, ca mergem la curse. Curse? Alea pe stadioane nu? Cu tribuna si mai stiu eu ce...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...



Melodia pentru lupta intre fete >:)
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#3
Prima din nou *yupiii*. A fost un capitol lung si perfect. Descriere ai avut dar stii ca mereu e loc de mai bine, dialogpl nu a fost sec deloc ba chiar usor amuzant. "Deodata o aud pe Emm cum spuse, ca schimbatorul de viteze e in intre ea si fratemiu si nu intre picioarele ei. La aceste vorbe am rosit usor, iar fetele de langa mine au chicotit usor, amuzate." La faza asta am inceput sa rad ca o nebuna. In capitolul asta mi-a placut si mai mult de Emm. In ccapitolul asta am aflat multe lucruri noi cum ar fi ca Sasuke a fost o smantana in armata :)) Nu stiu de unde ai scoso pe asta cu cascavalul tare american dar mie mi-a placut. Au aparut niste personaje noi. Sunt foarte curioasa sa vad cum va decurge relatia dintre Sakura si Sasuke. Dar o sa asteptam si o sa vedem, nu?
Sa pui repede urmatorul capitol ca mor aici de la atata nerabdare. Oricum, am vazut ca pui destul de repede urmatorul capitol deci nu'mi fac griji. Spor la scris!

See ya!
[Imagine: 1190380knoeamhs64.png]
[Imagine: 848731pv3ryocrfi.gif]

#4
Awwww !{Fericita, nu-ntreba}

Now, sa continuam cu cei mai important ! Sa vedem : Continutul ficului e foarte bun si merita pus in rama . Nu imi vine sa cred cate idei poti avea, nu stiu de unde le scoti, dar bravo tie ! Capitolul 1 mi-a placut destul de mult .
Nu duci lipsa de descriere si nici de dialog . Nu e sec, continua tot asa . Narezi foarte bine la persoana intai, n-ai probleme cu asta .
Presupun ca in capitolul 2 a aparut Sakura, nu ? Adica, ce fata ar putea sa aiba o masina roz pe care sa scrie "Floare de cires...."
Ma cam enerveaza fufa aia pe nume Kimmy , e tare fufa(t....fa) ! :D
Personajele sunt foarte okey, le'ai descris bine din punctul de vedere a lui Sasuke . Bietu' de el, a fost plecat 5 ani in America, a facut armata si saracu' nu mai stie ce's alea curse adevarate si femei ! :))
Imi pare rau pt. el . Glumeam, :-p ....
Next repejor, Ja ne !
Nu crede ca speranta moare ultima ! Nu'i adevarat , e doar o poveste, un basm cu sfarsit tragic, daca tu crezi ca viata e mereu roz! Da ochii cu realitatea, nu te mai minti singur ! ||I know you lov me, xoxo 4


#5
Mersi de comenturi, nextul


Cursa si umilinta

Eram in masina lui Naruto, un Bugatti EB110, argintiu. In fata era Gaara, pana la urma am facut cunostinta si mi se parea un tip de treaba. Langa mine era Kaome, care va avea grija de mine, sa nu imi lipseasca nici o informatie, dar nu simtea nimic fata de mine si nici eu fata de ea. In masina canta pe fundal o melodie j-rock, destul de faina. In spatele nostru era Emm in minunata ei masinuta, proaspat reparata, alaturi de Naruto si varul sau mai mare Minato. Fratemiu, a aplecat mai devreme, pentru a aranja cate ceva si a vedea cine se intrece.
- Crezi ca Emm va castiga contra Sakurei sau a lui Kimmy? Intreba Kaome pe roscat.
- Daca ii va busi din nou masina, Kimmy isi va aduca dinti de pe jos, iar Sakura va iesi ciufulita, ca prea e mironosita, spuse soferul.
- Cine e Sakura si cine e Kimmy? O intreb pe argintie ca eram total in ceata.
- Ii explic eu, spuse Gaara si dupa ce lua o curba, incepu sa vorbeasca. Sasuke sti cum este in armata? Tu cred ca ai fost in Vulturi Negri, unitatea, am dreptate? Si eu am aprobat din cap. Ei, voi nu ati avut nici odata o unitate ce se lua mereu de voi? Ma intreb curios.
- Ba da, Regii aerului, de ce intrebi?
- Asa este si acum. Eu detin garajul si Itachi, doar isi are birou acolo, dar este cel mai bun prieten al meu. Emm, Minato, Hidan si Naruto, ma reprezinta pe mine, fiindca eu le fac rost de roti si toate cele, iar Sakura, tipa care era in masina, Kimmy care a fost batuta de varamea - deci Emm era ruda cu Gaara - imrpeuna cu Konan, Lee, Kisame si Kiba, il reprezinta pe Pein.
- Dar de ce varata nu le suporta pe fetele astea? Il intreb curios, amintindu-mi bataia din garaj.
Gaara ofta si incepu sa imi spuna ca albastruia aia care era Kimmy, are obiceiul sa isi buseasca oponenti, de aceea ea termina prima mereu, dar cu Emm nu prea ii merge, ca o buseste si ea. Sakura are obiceiul sa puna frana in fata ta si tu cand tragi de volan, apunci porneste si la curbe te buseste usor, pentru a intra in pereti. Doamne ce violente sunt fetele in ziua de azi. O privesc pe argintie, cum avea capul pe umarul meu si imi mai aranja din cand in cand tricoul negru, pentrup ce il purtam cu un dragon pe spate, rosu-sangeriu. Mai aveam o pereche de blugi, largi si cu lanturi. Tanara o fustita cu volanase si o camasa alba ce era deschisa la primi trei nasturi si era legata, sub sani, aratandu-i un decolteu de invidiat. In spate avea o palarie ce cowboy neagra. Parul ii era ondulat si ochii erau scosi in evidenta de muullt negru. Dupa vreun sfert de ora, vad ca ne indreptam spre o parcare pe etaje. Gaara opreste masina si lasa in jos, toate geamurile. Un tip se uita la mine, apoi la fata si pe urma la roscat, apoi ridica bariera. Intram si cum ajungem la etaj fac ochii cat tigaiile. Peste tot erau numai gagice, care mai de care mai vulgar imbracate si mai aranjate. Masinile erau toate numai de curese si muzica canta de nu avea treaba. Trecem pe langa un grup si il imi vad pe fratemiu, cum o tinea pe Ayame dupa gat si vorbea cu o tanara, cu parul roz, lung pana aproape de fund, ondulat. Tipa purta o fustita mini, din jeansi si o bluzita, de ii dezgolea buricul cu un pierse in el si cu un decolteu de iti lua ochii.
- Aia e Sakura, imi sopti Kaome si apoi se dadu jos din masina.
Ii urmez exemplu si cand vreau sa o urmez, simt cum sunt apucat de mana si tras inapoi. Chiar in acel moment trecu pe langa mine, doua masini in viteza, alunecand pe cimentul din parcare. Fluier si privesc, cum iau o alta curba si imi dispar din vedere.
- Oameni nu stau pe margine degeaba, o aud pe Emm, cum imi spuse.
- Dar... Kaome? Intreb eu, in timp ce ma tragea dupa ea, spre restul echipei.
Imi spuse ca e bine, in timp ce facea loc prin multimea de oameni. Vad ca purta o pereche de pantaloni din piele neagra, dar numai era largi, ci pe picior. In picioare avea niste cizme, cu toc jos. Mai purta un top tin piele negru, iar parul si l-a lasat normat. Era frumos asa, drept, dar mici ondulati la varfuri. Cand am ajuns la echipa, vad, ca fiecare avea masina proprie. Astea cand dracului le-au adus? Vad un argintiu, imbracat in trening de firma negru si fuma un joint cred. Statea razamat de masina roscatei si arunca cheile ei in sus si le prindea, pentru a repeta miscarea.
- Cine mai este si pustiulica asta? Intreba argintiul enervandu-ma peste masura.
- Chiar cine e pufuletul de langa tine Suna? Un glas de fata.
Ma intorc si o vad pe rozalie. Aceasta avea ochii verzi, scosi in evidenta de farduri negre. Avea sanii destul de mari, dar nu exagerati, iar picioarele erau de fotomodel. Suprind cu coada ochiului cum Emm ii futu argintiului una peste mecla si ii lua cheile, apoi ii scoase limba. Destul de copilaresc.
- Pufulet, vorbesc cu tine. Fii prezent nu in lumea pufuletilor, aud glasul rozaliei.
- Pufulet e mata! Marai, mijindu-mi ochii parand amenintator.
- Tu nu te iei de maicamea! Tipa rozalia si in jurul nostru se facu un cerc de oameni.
- Si tu nu ma jicnesti pe mine! Tip la randul meu la ea.
- Zau! Tu nu sti cine sunt eu?
- O tarfa ce vrea doar sa si-o primeasca non-stop.
- Bine atunci pufulet. Pe pista! Acum! Striga si toti in jurul meu, izbucnira in urale.
- Scuze Miss Fat, dar nu are roti de concurat, spuse ironica Emm, venind langa mine.
- Ba da are, acum, spuse argintiul si imi puse in mana cheiile de la masina lui Emm.
- Bun, ne vedem in zece minute pe pista, pufulet, spuse rozalia si se intoarse cu spatele si pleca de langa noi.
O aud pe roscata grupului cum se certa cu argintiul, pana eu le-am spus sa ma invete sa fac curbe din aceelea. Peste cei doi se lasa o liniste de mormant, incat am auzit cioara cum croncanea pe sus. Barbatul spuse ca are treaba si pleca, iar eu o implor pe fata din priviri. Aceasta incepu sa imi spuna ca sa-mi reusearca un drift calumea, trebuie sa folosesc frana de picior si acceleratia, dar sa si schimb. Pe o ureche imi intra si pe alta im iesea, fiindca imi repetam in minte, ca masinile nu sunt tancurile ce l-am condus aproape non-stop. Vad ca masina ei a fost adusa la start si langa ea era tarfa aceea roz prin cap si prin creier. Ma urc in masina si imi pun centura de siguranta si ma uit la pedale.
- Stanga e acceleratia. Ai grija cum lucrezi cu ea. Dreapta unul frana, dreapta doi gazul. Sasuke ai grija de masinuta mea si ai sa te descurci, mai spuse si pleca de langa mine.
Rozalia tura motorul si apoi privi in fata. In fata noastra aparu Itachi, imbracat la patru ace, dar nu avea cravata si purta blugi. De o parte si alta a lui se aflau Ayame si Kaome, imbracate ca si cowboy. Fetele se plecara pe margine si fratemiu veni intre noi. Arata cu un deget spre movalie, care spuse pe locuri, apoi spre argintie, care spuse fiti gata.
- Start! Striga Itachi si eu apas ca un idiot acceleratia pana jos si bag masina in a cincia.
Autovechilului, tasni inainte ca un glont, lasand in urma masina rozaliei. Ha! Am sa ma joc cu ea, fara probleme. Vad o curba si pun o frana brusca si trag de volan dreapta. Patinez cu masina si Zbang! M-am lovit de stalp, spargandu-i toate geamurile. Scuze pustoaico, imi spui in gand si vad cu groaza cu rivala mea veni spre mine si in ultima clipa facu un drift, ratandu-ma. Cand s-a intors cu masina, imi arunca o privire de ruperioritate si porni mai departe. Pornesc dupa ea si apas din nou acceleratia pana jos, dar la urmatoarea curba, am ras tot peretele. Voi fi sugrumat de viu. Cum dracului se fac aceste prosti? Toata lumea stie sa faca, pana si cica fata aia de saisprezece ani, conduce de rupe pamantul si eu... un barbat de douazeci si doi de ani, nu poate un cacat de drift, care conduce de la cincisprezece ani, in secret, pe masinile lui tata? Gata! M-am enervat si scot foc pe gura! Apas acceleratia si bag gas si pornesc pe urmele fetei, cu masina frecand-o de perete. De fapt pe cine pacalesc. In viata mea nu am auzit de drift si nici nu l-am vazut, decat in cursele Nascar, dar acolo era altceva. Aia erau profesionisti, pe cand astia erau amatori, dar amatori nebuni sau cu noroc.
La fiecare curba, am frecat masina de pereti sau am lovit-o de stalpi. Cand ies pe rampa de finish, masina arata ca dupa bombardament. Cei prezenti acolo, au inceput sa rada cu lacrimi, iar Emm se criza pe acolo, picand in genunchi, privind crispata minunata ei Toyota. Ies din masina - daca aia se mai numeste masina, fara capota, caroseria varza, usa copilotului prin parcare, vopseaua dusa - si vad cu roscata alerga spre mine si se opri, privind cu parere de rau masina. Langa mine veni si argintiul si restul echipei.
- Masina mea! Striga Emm si apoi se repezi la argintiu. Hidan! Boule! Imi esti dador cu o masina nou-nouta! Nu ti-am dat nici un drept sa ii dai cheiile si sa conduca! Striga roscata, apucandu-si colegul de tricou si scuturandu-l usor.
- Suna taci dracului si numai plange dupa prostia aia ce numeai tu masina! Striga Sakura - mi-am amintit cum o cheama. Pufulet, data viitoare cand te mai iei de mine, sa sti ca nu sunt ca gunoaiele din echipa lui Gaara. Eu sunt regina drifturilor si bag pe oricine, nu ca tarfa aia de Emm, care e tarfa precum masa! Striga rozalia.
Deodata se lasa o liniste mormantala peste acoperisul parcari. Ce dracului se mai intampla acum? O aud pe roscata cu o injura pe fosta mea rivala si se duce la ea. Tipa ii veni in intampinare, dar isi primi un pumn in plina figura, picand pe jos. Se ridica si se repezi la Emm, care o prinse de bluzita, se lasa pe spate, ii baga picioarele in burta si o dadu cu spatele de ciment. Rozalia incepu sa tuseasca, apoi se ridica, o data cu roscata. Se repezi la fata si ii futu un genunche in stomac lui Emm, dar aceasta ii dadu un la ficat, facand-o pe Sakura sa se dea in spate si sa tuseasca.
Roscata se repezi din nou la ea, dar Hidan s-a dus si a prins-o de mijloc, tragand-o in spate, in timp ce rozalia era consolata de un tip cu parul saten, la trei-optzeci, cu ochii negri pe verticala si cu mai ditai ciobanescu mioritic langa el. Satenul purta un maiou pe trupul slab si o pereche de pantaloni, mai sa pice de pe el. Acesta ii soptea cuvinte linistitoare fetei in ureche, in timp ce aceasta plangea de mama focului. Intre timp isi facu aparitia si Gaara, alaturi de Itachi, care trase un glont in aer pentru a linisti apele. Frate, tu de cand ai voie de... Hei ala e pistolul meu! Tip in gand, cand imi recunosc pistolul meu, primit din armata.
- Gaara, tine-ti dracului cateaua acasa! Tipa satenul pe roscat si acesta scrasni din dinti.
- De fapt tine-ti tu curva pe langa p*** ta, ca la prea multi le-o suge! Striga Sasori, de data asta, apoi le spuse colegilor sai, sa il ajute sa ia masina de acolo.
Multimea se spare, comentand si mormaind, iar eu m-am dus la Emm cerandu-mi scuze pentru masina. Aceasta mi-a spus ca nu-i nimic si pleca. Simt cum cineva ma lua de dupa gat si vad ca era Itachi, care ma felicita ca l-am distrat.
- Ma bucur, dar asta e al meu, mormai si ii iau pistolul.
Ii scot incarcatorul si glontul de pe teava, apoi il dau inapoi pistolul, ca numai exista nici un pericol sa omoare din greseala. Imi tarasc picioarele spre nivelurile inferioare, ca am auzit ca va concura sora lui Sasori cu un cu un tip, pe motor si sunt foate curios...



Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#6
Vai, vai, vai, si un alt vai :]] Ficurile tale sunt mai superbe decat ...mmm, alege ce vrei tu, okey ?
Cum ziceam....ah, acest capitol m-a dat gata . E pur si simplu exceptional . Am observat cateva greseli de tastare da' nu mi le aduc aminte :] Ai descriere si ai facut caracterul lui Sasuke super sexy ;;) Si , multam ca n'ai lasat-o pe Sakura o bleaga (cum e ea, uneori ) Ai facut , din ea , femeia imposibila . Bravo tie ! Dialog, n'avem ce comenta, naratiune, puuunct [adica-i bine ] si tam , tam...Vreau neeextul
Dupa ce mi-am spus punctul de vedere spun :

Ja ne :*
I looove chocolate and I love you ! XoXo ^.^

#7
Heey manu ^-^ Hai ca astazi sunt in vizite ;;) . imi place foarte mult ficul tau [ defapt toate pe care le faci :"> ] . Cum a zis si adaioana :-? toate chestiile pe care le-ai zis despre masini , le-ai zis la nimereala sau tu chiar stii ceva despre ele :-? eu una ... cred ca nici sa identific o masina pe strada nu-s in stare :)) . Dar sa trecem acum la fic .
Naratiunea si Descrierea sunt la locul lor ca de fiecare data .
Dialogul este foarte bun , nu este sec .
Greseli sincer ... chiar nu am vazut ori imi joaca ochii feste .
Asteptam nextu :X Chuu & Kissu'

#8
Multumesc pentru comenturi si iata nextul si apropo, fiindca sunt in a doispea si am bacul, voi posta cam asa. La ficurile unde am cele mai multe capitole, voi incerca sa le termin si apoi ma ocup si de restul. Cele doua ficuri la care voi posta sunt Love in a vicious circle si You and me forever^.^ Spre sa nu va suparati pe mine si ma veti intelege si pe mine. Multumesc pentru intelegere^.^

Rugaminti si insistari

Stateam pe un scaun rotativ, cu spatarul in fata si cu barbia pe antebratele de le spatar si ma uitam cu parere de rau la Emm. Roscata purta o pereche de pantaloni, lungi si largi, kaki, toti murdari si prin buzunarele lor se vedea carpe murdare. Mai purta un maiou tot murdar de vopsea si vasilina si putin zdentuit. Parul il avea prins intr-o coada, sus pentru a nu o deranja. Langa ea se afla Naruto, intr-o pereche de pantaloni trei-sfert, toti plini de vopsea si la bustul gol, aratandu-si muschii de copil. In mana avea un I-pod, pentru a scrie tot ce ii dicta iubita lui.
- De ce nu vrei sa iti iei o masina noua? O intreba blondul, dandu-si ochii albastri peste cap.
- Fiindca nu dai tu nu stiu cate milioane pentru una nou-nouta, boule, spuse roscata, punandu-si mainile pe marginea capotei.
- Dar plateste Hidan si pufuletul care sta pe scaunul rotativ si se uita la curul tau.
Cand aud pufulet, imi vine sa turb. Ma ridic de pe scaun si ma indrept spre el, destul de amenintator. Ma vede si incepe sa chicoteasca, apoi ii da un ghiont fetei si arata spre mine
- Uuuuuu, s-a enervat pufuletul. Cred ca vrea la mamica, spuse ironic Naruto, dar isi primi un pumn in plina figura de la iubita lui.
- Sa mai dea dracul si Sfantul Petru, sa imi mai spui asa. Parca ai fi cateaua aia de Haruno, care doar latra, nu si musca ca mine! Marai fata si ii mai dadu una la "bilute"
Auuuu! Doare! Baiatul puse rapid mana acolo si pica in genunchi, trangand din ochii, fiindca i-a dat lacrimile din cauza lovituri. Tanara vrea sa ii mai dea un picior, dar Deidara, care o ruga sa se duca si sa ii cumpere niste tigari si gogosi. Isi dadu ochii peste cap si lua de la el, bani si cheiile de la masina lui.
- Vi cu mine, imi spuse si eu ridic din umeri, urmand-o pana la un Lotec Sirius?!
Draci! Al cui este aceasta masina? Lotec-ul era argintiue, de curse si cu geamuri refletorizante, nepermitand sa se vada in interiorul masini. Emm imi facu semn sa ma urc in masina si eu, am urca pe scaunul copilotului ramand uimit. Tot interiorul era facut din piele neagra, iar bordul era din lemn de abanos. Porni masina si o baga direct in a patra, pornind de pe loc in tromba. A trebuit sa imi pun repede centura de siguranta, fiindca imi era frica sa merg cu ea cu masina. Chiar daca era un sofer excelent, imi era frica. In minte imi veneau crubele ce le lua cu motorul. Se ridica in picioare si se lasa pe o parte, practic demarand in voie cu el, dar intrecu pe talambul ala cu cainele lui mioritic. Satenul a vrut sa ii dea un picior in motorul ei, dar roscata s-a ferit si a sarit cu motorul peste capota unei masini, fara sa o atinga. Daca eram eu, o luam in plin, dar nu si ea. Se pare ca are cursele in sange.
- La ce te gandesti? Ma trezi glasul lui Emm, care asculta in surdina o melodie chiar faina.
- Cum dracului tu poti conduce in halul asta, ca eu nu pot, spun iritat, parca m-ar fi intrebat daca sunt casatorit sau ceva de genu.
Se multumi doar sa zambeasca si apoi opri masina in fata unui magazin. Vad ca in parcare erau numai masini de curse si am recunoscut masina roz, a tarfei aleia.
- Se pare ca azi eu voi da pumni, mormai, iesind din masina si imi iau de la gulerul maioului ce il purtam pe trup, negru, ochelari de soare si mi pun pe ochii.
Mai purtam o pereche de jeansi de aceeasi culoare ca si maioul. Imi spuse sa fiu chill si sa nu ii bag in seama, mai ales ca nu o sa se ia de mine rozalia, ca e si futalau ei. Ridic o spranceana si o intreb daca nu satenul cu care a concurat ea, era iubitul ei.
- Cine? Kiba? Fi serios! Tipul ala e ipotent cu "I" mare. Numai are "outele" din pacate, cica l-au castrat cand a fost in armata, ca l-au prins culcandu-se cu o tarfa, spuse Emm in timp ce intram in bar si eu m-am cutremurat la acest gand. Tu le mai ai? Ma intreba, iar eu am inrosit usor in obraji, din cauza ei.
- Pufulet ce faci? Te bagi la corupere de minori? Aud un glas cunoscut mie si impotriva vorbelor roscatei sa nu ma uit, imi indrept privirea la o masa, unde se afla toata echipa rozaliei.
Sakura statea langa un tip de vreo treizeci si noua de ani, poate chiar si mai bine. Avea parul portocaliu spre maro, facut tepi. Ochii ii avea gri-metalic, strani, incat imi dadeau fiori si pe sira spinari. Purta o camasa din satin, de un rosu-aprins ca ma durea ochii, avand-o deschisa la jumatate de nasturi pentru as expune un lant gros din aur. Rozalia purta o rochie alba, mini, cu decolteul in ve, expunandu-si sanii si cu spatele gol. Rochia se lega dupa gat si in spate avea un mic inel si de el erau prinse patru fasi subtiri de panza. Doua se prindeau la sani si celalalte doua de patea de jos. Partea de sus a rochiei era un "V" destul de dragut. Parul il avea ondulat discret si lasat liber. Era machiata cu argintiu, nu ca aseara ca o tarfa nu alta. Simt un ghiont si o urmez pe Emm la bar pentru a cumpara tigariile, dar de fapt ma puse pe mine sa cumpar, ca ei nu ii da fara sa ii arate buletinul. De fapt si eu a trebuit sa ii arat buletinul, pentru a ma crede ca am douazeci si doi de ani si nu optspe sau nouaspe. Imi dadu pacherul de tigari si cica il bag in buzunarul de la spate, dar il pasez roscatei, care il baga intr-un buzunar de pantaloni.
- Ignorai! Marai fata, cand am trecut din nou pe langa masa lor.
- Pe cine sa ignori pustoaico? Intreba Sakura, ridicandu-se si venind in fata noastra, cu o tigara intre buzele carnoase si apetisante.
- Laso in pace pe Emm! Marai, ridicandu-mi ochelari de soare si punandu-mi in par si tragand-o pe roscata in spatele meu.
- Uuu, deci e clar Pufulet. Ar trebui sa te bagam la corupere de minori.
- Ce tot latri tu acolo, catelus-o? O intreb ironic, privind-o drept in ochii de smarald.
- Deci nu sti, nu? Emmyone are saisprezece ani si este minora, ma lamuri, lasandu-ma masca, dar mi-am ascuns repede socul.
- Si cei cu asta? Eu nu sunt ca tine sa ma fut cu barbati de cincizeci de ani casatoriti - am observat in timp ce ma hobam la rozalie, ca portocaliul avea verigheta din aur pe inelarul maini stangi - si cu copii dupa el. Ce m-as rade sa vina sotia lui si sa va prinda in pat. El va scapa usor, mintit ca era beat sau ca l-ai drogat tu, dar tu o sa fi ciufulita, catelus, mai spun si trec pe langa rozalie, impreuna cu roscata.
Cand am iesit din bar, i-am luat cheile de la masina fetei si m-am urcat eu la volan. A trebuit vreo cinci minute, sa o conving sa se urce langa mine, ca nu o las la volan cu mine, nici daca ar fi in sicriu. Incepu sa se planga ca mergem cu viteza melcului constipat si pana la Craciun o sa ajungem la gogoserie si apoi celalalt Craciun la garaj. Incet? Pe dracu si pe morti lui mergeam incet! Aveam o suta douazeci la ora, dar stai putin, ei ii placea viteze de doua sute si ceva la ora, cu vitezometru dat peste cap si drifturi, la fiecare curba pentru ai face praf motorul masinei. Dupa cincisprezece minute ajungem in fata gogosarie si Emm coboara, ducandu-se sa cumpere gogosi, in timp ce eu am inceput sa caut vreo melodie mai faina, decat alea din anii '80. Dupa cateva posturi idioate, m-am plictisit si am cautat in torpedoul masini, ca un nesimtit. Gasesc o borseta cu C.D.-uri pentru MP3 si incep sa ma uit pe ele. Spre bucuria mea gasesc un C.D. cu formatia The Rasmus, care o adoram ,de fapt tot rock-ul americam il adoram, fiindca erau melodii faine. Il bag in C.D. player si dau drumul. Incepu melodia Lucifer's angels, pe care o stiam cap-coada. Stiu ca au tinut un concert in unitatea mea din armata, a fost destul de fain, sa cantam alaturi de ei, incat trei zile nu am mai avut glas, pentru a mai vorbi. Vorbeam prin semne sau scriam, de unde foaie si pix.
- Fly away/ Fly away/ From the torch of blame/ They hunt you - The Lucifer's angel/ Never lived/ You never died/ Your life had been denied/ They call you/ The Lucifer's angel, cantam alaturi de interpretul formatiei Lauri Ylönen.
- Ce dracu e asta? Aud vocea putin enervata a roscatei, in timp ce se urca in masina, cu o tigara in coltul gurii si cinci pungi mari de gogosi calde.
- Rock adevarat frumoaso, spun eu, pornind motorul si intru cu masina in trafic.
- Daca asta e rock, eu sunt Miss Japonia, spuse dandu-si ochii peste cap.
- Auzi, tu chiar ai saisprezece ani sau curvulita aia a spus doar asa sa ma enerveze? O intreb curios.
Imi spuse ca are saisprezece ani si sa tac dracului din gura ca pun prea multe intrebari si sa imi vad de condus. f**k ce temperament cu totul anapoda si imputit dupa parerea mea. Mi-am dat ochii peste cap si am continuat sa cand melodia rock, fara sa imi pese daca aveam sau nu voce. De fapt ar trebui sa am voce, ca am facut zece ani de canto, dar m-am lasat, ca imi ocupam mai mult timpul cu lupte si gagici. Am inceput cu canto la patru ani si la paispe ani m-am lasat, ca am inceput sa fac lupte de perfromanta si numai am avut timp. O aud pe Emm cum imi spuse ca am pus-o pentru un timp la punct pentru un timp pe curva de rozalie. Aprob din cap, in timp ce cantam si am cantat pana am intrat in garaj. Acolo ne astepta Deidara nervos si Hidan cum facea misto de el, cu o roscata intre picioarele lui, facandu-i un oral. Ridic din sprancene, apoi opresc masina si cobor din ea.
- Ce dracului va luat atat? Emm, trebuia sa fiti inapoi acum douazeci de minute inapoi, mormai blondul, luand gogosile si tigarile de la fata.
- Soldatel, nu m-a lasat sa conduc la intoarcere, cand a aflat ca ai saisprezece ani si asta multumita, tarfei aleia de Sakura, ii raspunse ea si pleca de langa noi.
- Aha, cei sa-i faci daca asta e adevarul. Sasuke te asteapta Gaara la el in birou.
Ridic din umeri si urc scara, apoi intru pe o usa, care avea niste trepti. Din cauza intunericului, era sa imi rup gatul de vreo patru-cinci ori, fiindca urcam cateva trepte. Ajung la o usa si bat o data in ea, apoi intru intr-un birou elegant si spatios. Pe jos erau laminate de culoarea mierii, ce sclipeau in lumina soarelui. Pereti erau albi, dar aveau cateva tablouri pictate pe ei. Biroul era din lemn de abanos si avea in fata lui doua fololi din piele neagra si un scaun rotativ negru. Roscatul statea cu coatele pe birou si isi atinti ochii al caror iris era turcoaz, spre mine si imi facu semn sa ma asez pe fotoliul ramas liber, ca celalalt era ocupat de... rozalie? Ce in p**** masii cauta aici? Ma asez vizavi de ea si ii arunc priviri veninoase, dar tanara imi arunca o privire trista, incat ma facu sa ridic dintr-o spranceana.
- Sasuke ea este sora mea dupa tata, Sakura Haruno, dar si-a pastrat numele dupa tatal ei biologic. Sakura, el este Sasuke Uchiha, fratele cel mic a lui Itachi, intors de trei zile din armata, ne facu prezentarile Gaara. Eu ma duc sa va aduc ceva de baut, intre timp, Sakura intreaba-l de ce ai venit aici, mai spuse roscatul si iesi.
- Incantat, mormai si ma asez cu fundul pe birou si o privesc atent pe tanara.
- Uite-i care e treaba Pufulet. Nu am unde sa stau, fiindca tu a trebuit sa bati gura si Pein numai imi plateste chiria, fiindca barmanita era sotia lui, si aia a inceput sa se certe cu el si asa am ramas eu fara locuinta din cauza ta... Tu ma asculti macar!? Tipa pe mine, fiindca eu priveau plictisit pe geam.
- Ai spus ceva? Nu, asa credeam si eu, spun ironic si apoi o privesc in ochii aceea ce vroiau sa ma omoare. Daca vrei sa te asculti imi spui ori Sasuke ori soldatel ori Uchiha, ii spun senin si pe un ton plictisit.
- Bine Sasuke, mormai invinsa. Uite-i care-i treaba. Am auzit de la fratemiu, ca tu stai cu fratetu, dar mai ai un apartament doar al tau, lasat de parinti ca ai intrat in armata sau ceva de genu. Din cauza ta, a aflat sotia lui Pein si ala numai imi plateste chiria si numai are nevoie de servicile mele, nici ca sofer, nici asa...
- Vei sta cu mine, dar sunt niste reguli ce am sa-ti spun de acum. La ora unsprezece seara daca nu sunt curse, imi esti in apartament. Nu imi esti, se incuie usa si dormi pe afara. Doi imi spui pe nume, daca imi mai spui cum mai spus, nu vrei sa sti ce patesti si trei, mai ma gandesc. Cand iti iei toate boarfele din garsoniera aia, vi aici sa mergem la apartament, mai spus si ies din birou.
Il informez pe Gaara ca s-a aranjat tot si apoi cobor in garaj, ducandu-ma la Emm si Hidan, care incercau sa faca ceva cu masina distrusa. Ii iau pe amandoi dupa gat si privesc masina.
- Emm, scumpo sti ca esti soferita mea preferata, incep eu s-o lingusesc, dar imi spuse scurt sa ii zic ce doresc. Ma inveti sa fac drifturi cum faci tu? O intreb eu, facand o fata adorabila.
- Nu, imi raspunse scurt si la obiect.
- Nici nu te gandi, imi raspunse Hidan, inainte sa il intreb.
M-am imbufnat si am inceput sa ii bat la cap sa ma invete, chiar sa alerg dupa ei prin garaj, pentru ai face sa ma invete. Ce este atat de greu sa inveti pe cineva sa faca drifturi...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Melodia cand a condus Emm
Melodia cand a condus Sasuke
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#9
Hey >:D< Ce bine imi pare ca ai adus nextul ^^ Nu sti cu cata nerabdare am asteptat. Capitolul a fost necorectat nu-i asa ? Am vazut ceva mai multe greseli :D Nu o lua in nume de rau ^__^ Altceva.. nu am ce comenta. Pot sa zic doar ca imi place. Nimic mai mult. Poate alte laude ca in plus nu cred ca as mai avea ceva de zis. Scoala asta.. si daca tot trebuie sa dai bacu iti urez succes ;] Sa te descurci :]].
Deci te astept cat mai repede cu nextul ^___^ Ja` Ne ! Si inca o data bafta >:D<

Apropo : Teapa ! Am fost prima :]]

#10
Multumesc si nextul ^.^

Reguli si jicniri

Stateam razamat de pragul camerei rozaliei din apartamentul si o priveau non-salant cum isi baga hainele in dulapul dublu cu oglinda si mormaia. Eram sigur ca ma injura, dar ma durea fix in glondul de la pistolul de la centura. L-am confiscat de la nebunul de fratemiu, care incerca sa mi-l fure din rucsac, dar l-am prins.
- Am terminat. Latra ce vrei de la mine, spuse tanara cu tupeu inainte.
- Caini si catelele latra, oameni vorbesc bitch, ii spun ultimul cuvant in engleza.
- Cum mi-ai spus? Ma intreba si eu imi dau ochii peste cap, asteptand sa faca iar figuri.
- Ti-am spus bitch, repet, ducandu-ma in sufrageria spatioasa si eleganta.
Pe jos aveam laminate de culoarea nisipului mari, ud, sclipind de curatene. Ma asez pe canapeaua neagra, ce forma un semicerc intunecat, iar in mijlocul ei se afla o masuta de sticla, pe care aveam niste coli de hartie scrie de mana, cu scrisul meu jicnitor la ochi. Multi spuneau ca scriu frumos si citibil, dar pentru mine, era urat, necitibil si scris cu piciorul stang - cred ca si cu ala scriam mai frumos, decat cu mana stanga, am uitat sa mentionez ca sunt stangaci. Rozalia se aseza in fata mea si vad ca purta o pereche de jeansi albastri, putini taiati in genuche. Mai purta un corset rosu-sangeriu, ce ii tinea in frau sanii mari si moi, ce se lega in fata, cu sireturi negre. Ma holbez ca un obsedat la decolteu, imi ridic privirea pe fata ei. Era machiata discret, iar parul il avea ondulat.
- Ce inseamna bitch? Ma intreba, facandu-ma sa ridic o spranceana, sceptic.
- Tu ai fost blonda in cap de mica si te-ai vopsit roza? O intreb, uitandu-ma in ochii ei.
- Nu, de ce?
- Numai conteaza. Deci iata minunatele reguli si cosmarurile tale. Unu: Sa fi acasa la ora douazeci si tre fix, ca astfel imi dormi pe afara, ca usa de la apartament se inchide la aceea ora. Poti sa mai stai treaza, dar in casa. Doi: Avem doar o singura baie, deci nu vreau sa imi stai cu ani prin baie, ca intru peste tine. Trei: Nu imi mai spui pufulet, eu nu te mai fac in toate felurile..., ma uit la fata si asta facea din mana "bla, bla bla". Asculta aici fucking bitch! Ori respecti regulile, ori imi dispari de aici! Strig pe ea nervos.
Ii arunc regulile in fata si apoi ma ridic si ma duc pe balcon. Ma asez pe un fotoliu din nuiele si imi las fata in maini, oftand obosit si terminat. Ce dracului au fetele in ziua de azi? Parca au innebunit de tot. Acum ele vor doar futeala, banii si amanti cu tona. Draci!! Poate sunt nebun, dar incepe sa imi fie dor de armata. Acolo era bine, fiindca stiam ce trebuie sa fac si cum sa fac. Pentru satisfacere, imi faceam laba si gata, dar acum...
Aud niste pasi si usa de la balcon fusese deschisa si in fata mea era javra. Ochii ei verzi ma priveau cu superioritate si buzele ei formau un suras pervers.
- Sti ce idiotule! De ce ma faci curva fututa in engleza? Tipa pe mine, facandu-ma sa surad amar.
- Se pare ca ai ceva creier sub claia aia roz din cap, spun amuzat.
- Boule! Cacatule! Ipotentule! Javra! Incepu sa strige pe mine.
Imi dau ochii peste cap si ma duc la tanara. O apuc de brat si o trantesc de perete, apoi ii prind mana si i-o intorc la spate. Ii dau cu genunchi mei in ai ei si acestia cedara si fata pica in genunchi. Scoase un mic icnet de durere, fiindca mana dreapta o avea intoarsa si era la mine in mana. Ii spun sa nu se puna cu mine, ca nu imi este frica sa lupt si sa ucid. Ii dau drumul si intru in casa, ducandu-ma in camera mea si trantindu-ma pe pat. Era asa de bine ca m-am intors acasa, dar nu stiu ce este cu mine, dar prefer ca in acest moment sa fiu in Afganistan pe front. Oftez zgomotos si imi trag de pe patul dublu cu cearceafuri albastre o perna si imi pun capul pe ea, adormind rapid...

- " Si acum in direct doamnelor si domnilor, la emisiunea noastra "Fara secrete", o avem invitata pe nimeni alta decat pe Rihanna!!!!" O voce de barbat pitigaiat ma trezi din somn.
Ma uit buimac in jurul meu si vad ca eram in camera din apartamentul meu. Pereti erau de un albastru senin si pe ei aveam atarnate cateva medalii de aur, la taijutsu si diplome in rama. Pe jos aveam mocheta neagra, destul de moale la atingere. Mai aveam un dulap dublu cu oglinda, in care mi-am pus hainele si niste lucruri. In fata ferestrei se afla biroul meu, iar perdelele rosi-sangeri, erau inca in geam. Vad ca am adormit imbracat si acest lucru ma cam incomoda, dar mai intai, trebuie sa scap de sacaitoarea aia de televizor. Ies din camera si o vad pe rozalie intr-o camasa de noapte, alba, aproape transparenta si foarte mini, cum se uita la televizor. Cand o vad pe Rihanna, imi vine sa borasc. Ce dracului si-a tras frizura aia de pudel in cap? In fine si ma duc si scot LCD-ul din priza, ignorand protestele fetei si m-am dus in camera. Mi-am scos tricoul alb ce il purtam cu un dragon japonez pe spate si mi-am dat jos blugi negri, ramanand intr-o pereche de boxeri albi. Ma indrept spre baie, care se afla pe hot. Deschid usa si intru in baia, cu faianta de un albastru mai inchis pe jos si pe pereti, iar tavanul era un galben-pai foarte placul ochilor. Aveam o chiuveta, un dus, w.c.-ul si o masina de spalat.
Imi dau jos si boxeri si intru la dus, dand drumul la apa calda, care incepu sa imi spele trupul de transpirat si incordat, de la noaptea in care am dormin imbracat. Imi lipesc fruntea de faianta rece din dus si inchid ochii. Era asa de bine, cum apa imi atingea trupul, dar ce naiba imi merge pe spate. Deschid brusc ochi si imi intorc capul intr-o parte, cand simt cum niste buze mi-au atins ceafa. O vad pe Sakura, goala-pusca, cum ma mangaia pe spate si ma saruta usor pe ceafa. Isi lipi corpul de al meu si ii simteam sanii cu sfarcurile intarite, pe pielea spatelui, in timp ce mainile ei, au inceput sa ma mangaie pe patratele si bicepsi.
- Ce corp sexy avem, imi soptei in ureche. Dar esti si dotat? Ma intreba, coborand mana mai jos, spre "Tim".
- Iar tu esti prea dezdrabalata, spun eu rece si ii apuc incheietura maini si ma intorc spre ea, privind-o in ochi.
Ii spun sa se bucure de dus si ies din cabina, punandu-mi un prosop in jurul taliei si altul dupa gat, pentru a nu uda pe jos. Ma duc in camera si dupa ce ma sterg pe trup, iau pe mine o pereche de boxeri negri, o pereche de pantaloni kaki, largi si plini de buzunare si un maiou din plasa neagra, pe trup. Imi aranjez parul in spate tepi si in picioare imi iau niste tenisi negri. Ma duc in bucatarie si incep sa pregatesc micul dejun, omleta cu sunca, rosii, branza si paine.
- Sti ca nu este frumos sa lasi o fata ca mine, singura in dus, ii aud glasul fetei din prag.
- O fi ca te viola dusul sau tu pe el? O intreb ironic, punand pe o farfurie mancarea.
Ma asez la masa si tanara pleca imbufnata, chicotesc usor si incep sa mananc, gandindu-ma ca poate azi voi merge sa ma antrenez putin pe docuri. Oare mai am locul meu secret, unde ma antrenam in secret, pentru a fi cel mai bun sau a disparut?...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Melodia pentru partea din dus, Laguna - Cand noaptea vine
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.408 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+] Heartagrama 41 19.647 07-07-2011, 02:58 AM
Ultimul răspuns: Akie
  Crazy Sex-Crazy Night (thriller-yaoi)18+ Aliss_anime 18 10.157 08-01-2011, 08:46 PM
Ultimul răspuns: Biscu' iz back ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)