Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The night of blood and scream [+18]

#1
Hello everyone, eu si sysu meu, sweet.killer ne-am gandit sa facem un fic impreuna si asteptam critici. Fiindca avem o imaginatie bomba, de aceea avem acest avertisment. Speram sa va placa :D Acesta este primul capitol facut de mine. Eu sunt Olly si sysu meu este Lisa :D Acum primul cap. Abracadabra :)


Fara plămâni

Olly: Oare cum este sa trăim intr-o lume, unde întrebările mele, primeau un răspuns, dar atunci unde v-a fi toata distracţia? Ochii mei, violeţi spre lila, inocenţi, priveau prin fereastra celulei mele, golful San Francisco. Poate aţi ghicit sau nu, sunt tocmai in Alcatraz. In închisoarea unde se presupune, ca nimeni nu a evadat vreo data, dar daca vroiam, eu si prietena mea Lisa McGregor, am fi plecat de mult, dar ne place tare mult viata aici, mai ales, ca suntem închise pe viata. Poate vi se pare plictisitor sa fi in celula, tot cu aceeaşi persoana, dar va asigur eu, ca nu este aşa, este chiar distractiv. In geam se reflecta parul meu, saten-închis, tuns scurt, pana aproape de umeri, iar la vârfuri, cârlionţat. Bretonul, aproape îmi intra in ochi, dar nu-mi pasa acest lucru. Purtam rochia de noapte, roz cu modele de frunze si flori pe ea. Era lunga pana la genunchi. Aveam in jur de 18-19 ani, dar fata nevinovata pe care o aveam si cuminţenia, de care dădeam dovada, mă făceau mai tânăra, mai ales, ca nu aveam sâni aşa mari. Ma uit la Lisa, o fata de 18-19 ani. Parul maro spre negru, dar eu o numeam bruneta, era lung pana aproape de jumătatea spatelui, era prins in coada. Bretonul era despărţit in doua, iar ochii căprui-ciocolatii, se priveau in oglinda, arajandu-se. Avea tot aceeaşi fata, ca si mine, nevinovata, cuminte, dar eu ştiam ca aceste lucruri sunt aparente. Purta o bluza gri, larga, la fel si pantaloni, iar pe patul de langa al meu, era pijamaua ei. Mi-e era lene sa mă imbrac, in ţinuta de prizonier.
- Olly, imbraca-te, pana nu ne prinde gardiana Olga, îmi spuse bruneta, luând din noptiera, pe care o imparteam, hainele de puscarias.
- Lisa, de ce ti-e frica de aceea gardiana grasa si urat mirositoare, care vorbeşte cu precipitaţi? O întreb, in timp ce mă imbracam, cu încetinitorul in hainele acelea odioase si plictisitoare.
- Verner! Am auzit un strigat si când m-am întors, am văzut o broasca imbracata ca gardiana.
Olga, era grasa, ca ii dădea slănina pe afara, cea ce mă mira faptul ca se putea imbraca in ele. Parul ondulat, vopsit roz tipator si scurt, o făcea sa semene cu o broasca. Ochii verzi, mici si îngropaţi in craniu, mă priveau de rău amurg. Purta o uniforma albastra, cu mâneca scurta, prin care se iveau doua braţe, matahaloase si scârboase. Era închisa pana sus si guşa ii se revărsa peste gulerul camasi, arătând degustător. Degetele ei butucănoase, ma prinse de mana si mă trase cu brutalitate afara din celula. Toţi prizonieri, se iviră, gura casca pe la uşi, pentru a vedea pe cine mai pedepseşte Olga. Înaintam pe coridoarele pustii si mari, pe care le cunoşteam, ca pe propria mea palma, dar atunci de ce descopeream in fiecare noapte ceva nou?
- Domnişorica, azi nu vei lua micul dejun, si daca mai mă jicneşti, voi începe o lecţie de bătaie cu tine, îmi spuse rozalia, scuipând, cu flegme.
- Dar ce am făcut? O întreb visătoare, cu o fata de fetita cuminte si nevinovata.
- Gura, Verner, îmi spuse si îmi dădu o palma, de îmi sparse gura si nasul.
Sângele, cald si cu miros metalic, se prelingea încet dintr-o nara, a nasului. Duc degetele, la nas si i-au acel lichid vital, pe care mereu îl vedeam, in fiecare noapte. Ieşim in curtea mare, împrejmuita cu gard, care avea sarma ghimpata sus. Ma arunca si pic in iarba mica si verde. O aud cum gafaie, ca si când ar fi alergat la maraton. Ma ridic de pe iarba si mă duc la gard. Ochii mei, priveau visători apa, care înconjura insula Alcatraz. Din doua in doua saptamani venea o ambarcaţiune, care aducea mâncare si haine prizonierilor si aveam voie, ca o data la o luna, sa primim, ceva ce ne-am dorit. Ma uit la pescăruşii care zburau deasupra mea si ii număr. Azi era 13 septembrie, deci trebuia, ca sa îmi vina creioanele colorate. Caiet cu hârtii multe aveam, la fel si ascuţitoare si guma de şters, dar îmi mai trebuiau. Insula era doar o bucata de roca aruncata, aiurea in apa. O mana mă prinde de umăr si când mă întorc, o vad pe Lisa, cam speriata si îngrijorata din cauza mea.
- Hai la copacul nostru Olly, îmi spuse si ne-am îndreptat spre un copac, înalt, dar ştiam ca nu puteam evada cu ajutorul sau.
Ne aşezam la baza lui si prietena mea, îmi dădu o bucata de pâine. O iau si încep sa mănânc, lacoma. După ce termin, bruneta, începu sa-mi povestească, cum Olga s-a întors in sala de mele, gâfâind, din toţi ranunchi si începu sa tipe si sa dea cu bastonul in stânga si in dreapta. Doua prizoniere, pe care le lovi, peste cap, au sărit la ea la bătaie. Atunci a putut fura o bucata de pâine pentru mine. Ii mulţumesc si in minte îmi vine imaginea Olgai, gâfâind. Oare puteam respira fara plămâni? Ma întreb eu pe mine.
- Hei, păpuşelelor Barbei, duceţi-va in celula, ca aţi primit ceva, ne trezi din visare, o alta criminala, care începu sa rada, cu prietenele ei.
Ne-am ridicat de pe iarba si am intrat in clădire. Lisa observa, ca eram foarte tăcuta si visătoare si intui, ca, iar am vreo întrebare, mai ciudata, al cărui răspuns, putea sa mi-l dea, dar prefera sa vadă cum aflam răspunsul. Intram si vedem, ca pe pat erau nişte cutii, de carton, mari. Ea se repezi la a ei, cutie si scoase de acolo nişte haine frumoase, pe măsura ei. Eu deschid si vad, o grămada de culori, creioane si carioci. Iau carioca neagra si încep sa scriu mare pe prima pagina a caietului „ Respiram, fara plămâni?” si începu sa desenez aparatul respirator, de fapt o caricatura a lui. Aproape toata ziua, am stat si m-am uitat la lista pe care o avea Lisa, cu prizonieri si gardieni. Trebuia sa aleg pe cineva, pentru a vedea răspunsul si aproape seara, am găsit pe „răspunsul” meu. Olga Velher, era cea mai potrivita. Aud vocea ei, care ne spune, ca este stingerea si toate becurile se sting automat. Aşteptam, cam o ora si apoi mă imbrac intr-o bluza neagra, cu pieptar si pantaloni negri. In picioare aveam ciorapi negri. M-am ridicat din pat si o vad pe Lisa, in pijamaua ei, o bluza albastra, cu modele florale, o vesta peste el si o pereche de blugi, albaştri. Era desculţa. Îmi zâmbi si eu am aprobat din cap. Mi-am aţintit privirea in fata si uşa de sticla si cu bare de metal, se prefăcu in ceata densa, care se imparstie in întreaga închisoare. Aceasta ceata, mă urmarea, oriunde mă duceam. Intru in ceata si in spatele meu, era Lisa, foarte curioasa. Ma mişc ca o stafie, cu ceata, care mă acoperea si mă apăra. In fata mea o vad pe Olga, cum isi făcea tura de noapte. Perfect. Ii şoptesc Lisei, sa mă aştepte, după colt, ca vin in câteva minute. Ma dau in spate si mă fac una cu ceata. Încep sa mă îndrept lin, spre rozalie si o acopăr. Aceasta da, cu lanterna prin mine, dar lumina se pierde, la nici un metru depărtare de ea. Chicotesc straniu si suna, ca un chicot fantomatic.
- Cine-i acolo? Arata-te! Tipa Olga, trezind acel coridor.
Toţi prizonieri se întrebau, cum a ajuns atâta ceata acolo, dar au îngheţat, când mi-au auzit din nou chicotitul. Ştiau, ca in fiecare noapte, cineva dispare si este găsit a doua zi, mort, undeva prin închisoare, dar nici pana azi, nu s-a găsit ucigaşul si daca ţin minte bine, totul a început, când am fost aduse noi doua, la vârsta de 12 ani. O privesc pe Olga, cum încerca sa scape, dar este timpul sa numai mă jos cu ea, ci sa aflu răspunsul. O răpesc si o duc in subsol, dar in drum o iau si pe Lisa. Când ajungem in subsol, bruneta, împinse un perete fals si intram intr-un laborator gigantic, cu tot ce ne-am dorit. Ceata o aşeza pe Olga pe masa de operaţie, dar legata, la mâini si picioare. Apar din ceata si ii încep sa caut ce îmi trebuia: un bisturiu, mănuşi, foarfecă, polizor, agatatori si spirt. Le pun langa masa de operaţie, in timp ce Lisa, stătea pe un dulap, plin cu diferite substanţe chimice, si isi pilea unghiile, plictisita.
- Ce-ce-ce faceţi? Ne întreba cu groaza, femeia, când am început s-o deschei la uniforma.
- Lisa, iţi place mirosul ei? O întreb, absenta, in timp ce ii tăiam sutienul cu foarfeca
- Miroase, mai rău decât un sconcs, îmi răspunse ea, aţinti privirea spre masa. Nu mă interesează mirosul ei.
- Măcar, ştiu acum, ca sconcsul nu miroase aşa de rău. Olga, sa-ti răspund la întrebarea ta. Vreau sa vad, daca vrei respira, fara plămâni, ii spun si îmi pun mănuşile, apoi iau bisturiul si ii zâmbesc sadic.
Lama lui trecu prin piele, ca prin apa, fara sa întâmpine rezistenta. Sângele tasni din ea, pe mine, dar am închis ochii la timp. Femeia tipa, ca din gura de şarpe, dar acolo, nimeni nu o auzea. Ii dau pielea la o parte, împreuna cu slănina. Doamne, câta slănina avea femeia asta pe ea. A trebuit sa tai bucati din ea, pana sa vad, osul pieptului, sternul. Ea respira cu greu si tusea cu sânge, dar a început sa tipe, când am pornit polizorul si am început sa tai, sternul in doua. După ce l-am tăiat, am prins cu agatatoarele si am tras cu putere, coastele intr-o parte si alta, dar cu atenţie, sa nu o ucid, acum. Olga abia mai respira si am văzut, plămâni ei, mari si plini cu sânge, cum se umflau si se dezumflau.
- Voi afla răspunsul acum, i-am şoptit si cu bisturiul, am tăiat traheea principala si apoi, i-am dezlipit din corp, scoţându-o afara.
Femeia se mai zbătu o data si muri. Deci nu puteam trai fara plămâni. Acesta era răspunsul pentru întrebarea mea. Ma şterg pe mâini, haine si fata de sânge si îmi dau jos mănuşile. Oare, ce se întâmpla, daca torn spirt, acum? Iau sticla de alcool sanitar si torn in operaţie. Carnea începu sa sfârâie, destul de haios, parca ar frige mama, costiţa. Bruneta veni langa mine si mă ajuta sa dezleg „operatul” si ceata o lua. Ne-am învăluit amândouă in ceata si după ce am închis, laboratorul, am lăsat-o pe Lisa in celula, iar pe Olga am dus-o de unde am răpit-o. Prizonieri dormeau duşi. Intru in celula si ceata se reface in sticla cu gratii. Ma dezbrac de hainele acelea si mă imbrac in rochia de noapte. Scriu in caiet rezultatul si apoi adorm, scufundându-mă intr-un somn fara vise. Pe la 4 dimineaţa, gardianul, care făcea schimbul cu Olga, a descoperit, macabra crima si toţi prizonieri, de pe acel coridor, au spus, ca Ceata ucigaşa – aşa m-au numit – a răpit-o si a ucis-o. Acuma vedeţi de ce nu mă plictisesc niciodată aici, in Alcatraz. Ca, caut mereu răspunsuri la întrebări vitale…

Poze:
http://papundits.files.wordpress.com/200...catraz.jpg - închisoarea Alcatraz
http://media.photobucket.com/image/anime...a.jpg?o=59 – Olly Verner
http://media.photobucket.com/image/anime...d.jpg?o=34 – Lisa McGregor
http://www.medstar2000.ro/images/mari/sa...ratie1.png - aici au disecat-o pe Olga

#2
Deci prima la comentat o sa comentez pentru amandoua ;;)
descriere:aveti
naratiune:la fel
greseli de tastare:nu ma uit :-j desi nu cred ca ai
actiunea:nu este grabita
deci imi place ideea ficului este ineteresant,original si horror >:)imi place puterea lui Olly cu Ceata ...saraca Olga =)) a avut parte de un sfarsit groaznic...nice :d...titlul:de asemenea ma atras mult :> adica este interesant astept nextu
spor la scris la amandoua

#3
Superb:D divin...ce sa mai... Vreau nextuuuu neaparat:D:D:D:D
Incepatoare cum sunt, recunosc ficurile de calitate si asta e 100% original, interesant...nimic monoton
Cu toate ca am o problema cu sangele... vreau sa vad ce mai scorniti voi:*
Sper sa fie si ceva romance:)) eu am o problema ...8-}
Felicitari si spor la treaba;)

#4
Buuun deci vad ca nu s`a prea omorat lumea sa ne lase comment`uri, dar macar am primit 2:D. Akm capitolul 2 este gata si asteptat sa fie postat.

Capitolul 2: Frate de dus nu ti-a spus nimeni?

Lisa: Stau si ma uit pe ferestra. Iar nu pot sa dorm, in ultimu timp nu pot sa dorm nici sa ma plateasca cineva. Mereu sunt cu gandul la un miros anume...Acum cateva zile l-am simtit, era un tip, ciudat, imputit. Doar sangele lui mirosea bine, in rest te trasnea un miros dezgustator de transpiratie si jeg daca stateai la distanta mai mica de 5 metri de el. Mie ciuda, vreau mirosul ala, era ciudat parca ar fi fost sange regal, dar nu nu asa, sangele albastru e altfel, miroase altfel. Al sconcsului aluia parca ai fi corcit, nu stiu cum a ajuns la parfumul ala divin. Trebuia sa il gasesc, era undeva aici, in Alcatraz, ma voi folosi de tot ce stiu, doar sa il gasesc.
Ma ridic de pe pat, si ma strecor printre barele de pe gaura mica care ei o numesc geam. Ce greseala puteam sa evadez pe acolo inca din prima zi, dar in afara nu e atata distractie cum e aici cu Olly. Trec printre barele de otel, si ma agat de pietrele puse mai stramb si ma indrept spre zona laboratorului. Inca ma intreb cum de am nimerit eu o viata ca asta. Unii ar crede ca sunt nebuna, am doar 18 ani pana la urma, dar ador inchisoarea asta, e distractiv, imi place. Pana la varsta de 12 ani stiam tot ce se putea despre chimie, anatomie si in plus adoram literatura de toate felurile. Dar mai presus de toate imi placeau parfumurile si fiecare om are alt parfum, fiecare picatura de sange e diferita, de aceea i ucid pentru parfum, dar si pentru distractie. Am stat atarnata de zid vreo trei ore si mai aveam 15 minute pana sa rasara soarele. M-am intors in celula mea si m-am pus din nou pe pat.
Alarma idioata suna si gardienii vin sa ne trezeasca sa mergem la masa. Mai bine mi-ar pune cineva un tomberon in fata decat sa imi dea boraturile astea. In fine m-am pus calma la coada asteptand sa imi primesc portia de cacat comestibil. In timp ce stateam si asteptam am fost trasnita un miros puternic si dezgustator de transpiratie. Si ca totul sa fie perfect, o mana slinoasa imi mangaia posteriorul cu nesimtire. M-am intors nevoasa spre maimutoiul din spate:
- Stii ceva eu am impresia ca mana ta nu e la locul ei...
- Cred ca ti se pare papusica, cred ca ti se pare doar...E exact unde trebuie sa fie.
Dupa ultima fraza mi-a plesnit fundul. Artagoasa din fire si cam mereu pusa pe cearta, i-am intors capul cu o palma.
- Stii ceva papusica, eu cred ca nu ai nimerit un loc bun cu palmuta ta draguta!
- Serios? Eu cred ca e exact unde trebuie sa fie, simpaticule...
Dupa ce mi-am terminat replicile ironice, m-am intors cu spatele la el. Am simtit o mana slinoasa in parul meu. Din reflez am apucat incheietura, si uitand ca nu sunt singura am rupt-o. M-am intors la el, rosie de furie si l-am lovit la punctul sensibil.
- Auzi cocalarule, nu te iei tu de mine, bai pingiuin f*****, vezi ca incheietura a fost nimic, daca te mai vad iti rup capu` cu totul.
Atunci am resimtit mirosul acela dulce de sange. Venea chiar de la tipul la care tocmai urlasem. Perfect, un motiv in plus ca sa il omor. Trec nepasatoare mai departe si ma duc spre celula mea. Abea astept noaptea asta.
Orele au trecut cu incetinitorul, parca sa imi faca mie in ciuda, dar in cele din urma e noapte, mai exact miezul noptii. Olly statea nerabdatoare pe patul ei, in timp ce eu imi legam parul in doua codite si ma dadeam cu ruj rosu. Am trecut prin usa, atat eu cat si Olly, amandoua fiind invizibile daca atata timp cat ma tinea de mana. M-am indreptat spre celula lui. Am intrat calma, i-am pus mana la gura si l-am tras dupa mine. Am mers ceva timp, si prietena mea curioaasa a deschis o usa secreta pentru a intra in laborator. L-am legat de o masa de operatie si mi-am luat bisturiul. El se uita amuzat la mine, crezand ca poate il pregatesc pentru altceva. Cine stie ce o fi fost inmintea lui imputita, ca vreau sa ma culc cu el sau asa ceva. I-am taiat blusa si un miros infiorator mi-a intors stomacul pe dos.
- Frate de dus nu ti-a spus nimeni? am spus eu cu vocea stinsa, incercand sa ma abtin sa nu vomit.
Am luat o seringa si i-am bagat-o cu brutalitate in mana. Am luat sange, suficient pentru analiza si parfum. Ma invarteam pe langa el, nehotarata cum sa il omor. Ei bine prima data m-am gandit sa ii rup capul, si asa i promisesm, dar Olly? Se va plictisi doar cu atat. Am luat un cutit, cuie, un cican, acid sulfuric si alcool sanitar. I-am batut un cui in limba, nu stiu sigur cum am reusit, cert e ca am facut-o. Bluza fiind rupta, i-am turnat pe piept acid sulfuric, si ma uitam cum arde pielea. De tipat nu prea mai putea, limba lui era distrusa, iar gura inundata cu sange. I-am taiat bratele, incet, ca si cum as taiat painea, sa simta durerea mai tare. Nici macar nu m-am obosti sa retez frumos, medical, ca o amputare. Am folosit cutitul meu preferat de macelar. Dupa ce l-am lasat fara maini, respectiv fara picioare am turnat pestea rani alcool sanitar. Incepuse sa i dea lacrimile de durere, sunete nu mai putea scoate si era deja destul de slabit pentru a putea sa se mai zvarcoleasca. Restul cuielor, vreo trei i le-am bautut in cap. Aveam eu ce aveam cu capul lui, dar cuiele acelea au strapuns atat de usor oasele, bine ce-i drept erau facute din otel. I-am luat mainile si le-am pus cate o fundita. Olly aplauda fericita, iar eu recunosc ca ma distrasem cu adevarat cu acel sconcs.
Dupa ce am facut curatenia pe acolo, l-am luat si l-am dus frumos inapoi in celula. Eu si a mea preietna ne-am intors cuminti la locurile noastre. A doua zi am auzit urlete dinspre celula lui, semn ca il gasisera. Au fost luati la interogatoriu colegii lui de celula dar nimic, nimeni a vazut absolut nimic toata noaptea...nimeni nu a observat lipsa noastra.
KyuMin.

#5
Oki suntem cam suparate, eu si sysu meu, sweet.killer. Ca sa nu fac spam, voi incerca sa scriu mai mult.
Daca ne lasati comenturi, chiar si unul este de ajuns, punem nextul
daca nu, nu il primiti :p voi deciteti.
atat am avut de spun :D

#6
Deci nu mai am cuvinte...Ficul il ador.Imi place la nebunie.Nu stiu ce sa mai scriu.Descriere este,naratiune la fel .Actiunea nu este grabita deloc.Imi place ca e cu crime:XVreau capitolul 3 de urgenta ca de nu mor pe aici:))
Credeti-ma...Domane am inceput sa zic acum ca Naruto:))
E asta e.Deci cum am mai spus .Sysu astept capitolul 3 sper sa te grabesti.Si astept capitolul facut si de sweet.killer
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(

#7
Ms sysu pentru coment >:D< hug. si acuma cap 3 :-"

Ce se afla in inima?

Olly: Am trecut pe langa celula sconcsului, care l-a ucis Lisa azi-noapte. Ce dulce erau funditele acelea. Azi trebuia sa curat duşurile. Doamne ce urăsc sa spăl duşurile. Ajung acolo si iau mopul si găleata si încep sa spăl pe jos. Acolo mirosea atât de urat, incat, nici măcar Lisa, nu suporta sa stea aici. Aud nişte voci si ştiam ca era un idiot, care a pus ochii pe mine si pe Lisa, de fapt pe sconcsul cu fundite de azi-noapte, a avut grija ea, dar daca asta nu mă lăsa in pace, voi avea grija eu. Pun la loc mopul si găleata si ridic ceata imediat, curatand acel loc si dispar in ceata, ascunzându-mă in gura de ventilaţie. In dus fusese aruncata cu forţa o femeie de cel mult 27 de ani. Avea parul rosu ca focul si ochii verzi. Purta aceleaşi haine de prizonier, ca si mine. Fata era tumefiata, cine naiba i-a făcut acest lucru? Peste ea intra doi puscariasi si i-am recunoscut, ca fiind colegi cu acel sconcs, de care Lisa a avut grija.
- Izabella, daca nu afli cum reuşesc acele doua ciudate, sa scape cu fata curata si nu ştiu nimic si pe nimeni, despre Fantoma – aşa au numit-o pe Lisa – si Ceata ucigaşa, fiindcă sunt sigur, ca ele sunt in spatele oricărui atac. Nu uita, ca eşti in fata lor, cu celula. In noaptea asta, vreau sa fi cu ochii pe ele, daca nu, te vom ucide. Alen a fost ucis de ele sunt sigur, ai inteles ce trebuie sa faci, Izabella, mai spuse ameninţătorul si pleca din dus, lăsând-o pe femeie acolo.
Chestia asta nu prea îmi convenea. Ma transform in ceata si încep sa bântui canalul de ventilaţie, pana la celula mea. Cum mă simţi ceata, care erau gratiile si uşa, începu sa tremure, anunţând-o pe bruneta, ca nu sunt in forma umana. Din ventilaţie, am ieşit in forma de ceata si am prins uşor contur. După ce am devenit din nou umana, prietena veni spre mine si mă apuca nervoasa de braţ si mă arunca in pat.
- Olly, ce ai capul tău? Tarate? Creierul unde-i? L-ai pierdut prin ceata? Eu cred ca da, începu sa tipe la mine, dar când îmi văzu fata serioasa si privirea îngheţata, ramase fara cuvinte câteva secunde, apoi isi reveni rapid. Ce ai auzit sau văzut? Ma întreba, aşezându-se langa mine.
- Colegi sconcsului cu fundite, au pus-o pe Izabella sa ne urmărească la noapte si…, am lăsat propoziţia suspendata in aer si mi-am pus mana pe pieptul meu si am simţit inima cum bătea calma după ritmul sau, si ce se afla in inima? Am întrebata, facand-o sa-i pice fata de mirare.
- Olly, ce mă fac cu tine? Tu nu te schimbi niciodată. Noi discutam o problema serioasa si ţie iţi arde de întrebări prosteşti…, Olly poţi sa transformi o bara sau doua, in forma mea, ca eu sa mă pot strecura pana in laborator? Ma întreba Lisa si ochii ei, sclipeau malefic.
M-am încruntat puţin si o bara de la grati dispăru, prefăcându-se in ceata, care o învălui pe Lisa. Ii spun sa vina langa mine si pătura ei, lua forma corpului ei, dar daca trăgeam de pătura, se vedea foarte neclar, ceata. Bruneta îmi trimise o sărutare in vânt si se făcu invizibila. Mi-am luat caietul meu si am scris sus, pe o foaie „ Ce se afla in inima?” si am desenat o inima, cum ştiam ca arata din cartile de anatomie ale mamei mele. Nu v-am spus nimic despre familia mea, nu? Pai, tata era un cercetător nebun, care a făcut pe mine si Lisa experimente si am capatat puteri, dar mama diseca cadavre si mie îmi plăcea sa vad cum suferă sau curge sânge. Ma amuza sa vad cum chinuiesc oameni sau Lisa cum ii chinuieşte. Aud nişte paşi si in celula noastră intra Izabella, privindu-mă cu ciuda.
- Ce faci? Ma întreba, in timp ce privirea ei, cerceta camaruta noastră si văzu patul Lisei, si cum „aceasta” dormea.
- Desenez, i-am răspuns indiferenta, aruncând cate o privire, plictisita patului brunetei.
- Unde-i proasta de colega ta? Ma întreba, îndreptându-se spre patul Lisei, iar ochii mei s-au mărit de frica.
- De ce ai venit aici? O întreb puţin supărata si barele se cutremurară un pic, atrăgându-i atenţia.
- Ca aşa vreau eu si sunt sigura, ca tu si cu fufa aia sunteţi implicate in crime, si trase pătura.
Spre uimirea mea si a ei, Lisa dormea, sau mă rog se prefăcea ca doarme. Roşcatei ii pica pătura din mana si ieşi din celula noastră. Ii spun Lisei ca a plecat si aceasta îmi arata o fiola unde se afla somnifer, pentru „micul nostru spion”. Ne-am îndreptat spre cantina pentru a mananca mizeria ce se numeşte mâncare de lux pentru uni, dar pentru mine, amuzament, când o vad pe Lisa strâmbând din nas. Ne luam castroanele cu ciorba de burta si pâine si smântâna si un mar. Trecem pe langa Izabella si din greşeala vas pe ea, smântâna, facand-o alba pe par.
- Ce dracu ai prinţes-o? Ti-e cald cu dinţi in gura? Ma întreba ea, ridicându-se rapid, si afişându-si o ţinuta impunătoare.
- Smântâna, ii da strălucire si frumuseţe parului tău…, nu am mai continuat, ca ea, îmi lua blidul cu ciorba si mi-o turna in cap.
- Daaa?! Åžti cine se ia de prietena mea, se ia si de mine, ii spuse Lisa si ii arunca in fata blidul ei cu ciorba.
In câteva secunde, in cantina, începu o bătaie cu mâncare. Eu m-am refugiat sub masa si mâncam liniştita mărul, priveam plictisita, cum Lisa împarte mâncare in stânga si in dreapta si înjura de mama focului, ne repetând nici măcar un cuvânt! Am văzut-o pe Izabella, cum manca lacoma din supa. O mana bărbăteasca si imputita pe un umăr, facandu-ma sa tip si sa sar afara din ascunzătoare si daca nu mat ragea bruneta, o chiulea de smântâna, m-ar fi nimerit in fata, dar îl nimeri pe slinosul ala. Am fugit de acolo si i-am povestit brunetei de căcatul acela si aceasta, îmi spuse, ca parfumul sau este foarte urat mirositor, incat, daca ar avea de ales intre el si un sconcs, ar alege sconcsul. Am ras uşor si fantomatic si am bătut din palme, ca un copil mic. Am întrebat-o de somnifer si mi-a spus ca l-a luat. Am intrat in celula si ne-am băgat in pat. Imediat ni s-a dat stingerea si după o ora, am început sa mă imbrac in negru si in par mi-am pus o cordeluţa roşie-sângerie si cu o floare violeta. Lisa se legăna, nerăbdătoare pe un picior si apoi pe altul. Gratiile se facuca in ceata si ne invaluira. Am pasit tăcute pe coridoare, si se vedea, doar ceata, care mergea alene prin coridoare. Nu ştia pe cine am ales, dar eu ştiam pe cine. Am ajuns in fata celulei slinosului si ceata se repezi la el, ca un animal nehalit si îl răpi. Colegul sau de celula dormea buştean si sforăia, mai ceva ca porci. I-am şoptit Lise, ca suntem in cocina si nu in Alcatraz. Am dispărut in ceata si ne-am îndreptat in laboratorul secret. După ce l-am legat de masa de operaţie, acesta se trezi, după ce ragai.
- Ce scârbos, spuse Lisa si strâmba din nas si mă privi afirmativ.
- Lisa, azi voi afla din cei alcătuita inima, ii spus si îmi pun mănuşile.
Ii rup bluza si vad un piept plin cu par, ce mă făcu sa rad sadic. I-au din intr-un dulap nişte Apa Regala si ii torn pe piept si nişte flecari albastre încep sa ii ardă pielea, si parul. Bărbatul începu sa tipe si sa zbiere, pana i-am băgat pe gat soda caustica. Acest lucru ii arse traheile si laringele. Arunc nişte apa peste el si sting, apoi iau bisturiul si ii tai pieptul in doua. Doamne nici nu am chef sa îl tai cu polizorul. Ma duc si i-au toporul.
- Uuuu, ce tare, haide, sparge-l, spuse plina de entuziast, Lisa si bătu uşor din palme.
Ridic toporul deasupra capului meu si când dau o data, lama lui, trecu prin bărbat si prin masa. La dracu, s-a înţepenit, dar l-am tras si am scot toporul. Am mai dat o data si am sfărâmat sternul si apoi, i-am deschis cutia toracica si vad cum inima mai bătea slab. Eram sigura ca mă auzea si acest lucru mă făcu sa zâmbesc sadic, de rău amurg pentru el. Iau bisturiul in mana si îl privesc in ochii săi negri, amestecaţi cu sânge.
- Sacrificiul tău nu v-a fi in zadar. Prin sacrificiul, ştiinţa mai face un pas, ii spun si ii secţionez inima in doua.
Din ea, tasni in sus, sânge cald si proaspăt, udând lanterna mare, de deasupra masei de operaţie. In inima erau 4 camarute, despărţite de valve. Deci cele de sus erau atrii si cele de jos erau ventricule. Zâmbesc si ii spun Lisei ce se afla in inima. După ce curatam, îl luam pe „cobai” si ieşim din laborator. Îl lăsam in celula lui si colegul sau, inca mai trăgea foloasele la somn. Doamne ce somn adânc avea tipul asta, dar are nişte plămâni puternici. Ieşim din celula si ne întoarcem in celula noastră. Notez in caiet ce am descoperit si după ce mă schimb, mă bag in pat. La 5 dimineaţa, se descoperi crima si colegul sau de celula fusese interogat. Izabella a dormit si a spus, ca noi doua nu suntem implicate. Ma bucura acest lucru, dar oare ce parfum isi mai face rost, Lisa mâine seara?

#8
Foarte bun capitolul. Imi place. Ai naratiune, Actiune, dialog nu l-ai folisit in exces. Actiunea este foarte interesanta pt ca nu am mai vazut asa ceva pana akum, mai ales intrebaile sunt mirifice si cu ocazia asta ma ajuti si pe mine la biologie:)):))
Dar cum isi aleg ele tinta? am inteles ca pe cel din cap asta l-au ales ca vb de ele dar pe restu? Inca o data un capitol mirific. Chuu si astept continuarea.:-*

#9
Da...super fic ,bravo ellamanu and sisu ' :*
Sunteti niste genii criminale si aveti niste idei....mai ceva ca un scriitor :))
Nu prea am ce comenta :-? . Aciuena nu e grabita . Naratiunea si descriere sunt bune , la fel si dialogul :D

Serios , chiar aveti idei criminale . Disectii...muuult sange , ce tare =)) . E un pic scarbos , dar foarte amuzant (sunt nebuna , stiu :)) )

Cam atat , bravo voua ! :X
Astept next :D

Bye !
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#10
Deci am ajuns si eu insfarsit.Scuze ca nu am comentat mai devreme sysu....
Imi place din ce in ce mai mult mai ales partea facuta de tine:x
Dar imi place ce scrie si sweet.killer.Va adimir pe amandoua scrieti minunat.Astept acum capitolul facut de sweet.killer sunt sigura ca ma va uimi:x
bye:-h va pwp:*
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Deep in night Nywa 17 8.875 25-12-2012, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.634 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.328 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  If the night seems endless, the day will come soon [vampire] angeliqueVampire 6 3.973 04-08-2009, 02:21 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)