Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Crazy love[one direction].

#1
Capitolul I .



Perspectiva : Angela .


- Angela , stii ca dintotdeauna ti-ai dorit sa petreci un weekend in Anglia ?
- Da mama, tin minte . Dar de ce intrebi ?
- Pai firma tatalui tau a decis sa deschida o filiala acolo si pentru asta trebuie sa se duca sa rezolve niste treburi . Esti de acord sa vii cu noi ?
- Mama tu glumesti , asta a fost visul meu de cand eram mica : sa ma plimb pe plajele cu nisip , sa vizitez palatul Buckingam , locul de nastere a lui Shakespeare si multe altele
- Bine atunci , hai ca te las sa-ti faci bagajul . Plecam maine la zece .
Ma saruta pe frunte si apoi iese din camera lasandu-ma singura . Sunt atat de emotionanta . Totusi , las sentimentele de fericire deoparte si ma apuc sa-mi impachetez .


In Anglia :

Si iata-ma impreuna cu mama plimbandu-ma prin centrul orasului facand cumparaturi . Zambetul nu mi se mai sterge de pe fata . Sunt de o zi aici si pot spune ca deja sunt indragostita complet de Anglia . Dar cine nu ar fi ?
Chiar cand intram in Louis Vuitton am auzit ca ma striga cineva . Ma uit in spate si un barbat in jur de vreo 30 de ani, ma intreaba pe un accent englezesc daca as fi interesata sa filmez un videoclip . Prima data mi s-a parut ciudat , insa s-a recomandat fiind managerul trupei One direction . Sincer, nu prea eram la curent cu trupele noi din industria muzicala insa m-am gandit ca de ce sa nu incerc . Sunt sigura ca multe fete si-ar dori sa joace in videoclipe , deci as putea sa ma consider chiar o norocoasa ca am fost aleasa . M-am uitat la mama sa vad daca este de acord ,
si-apoi am acceptat . Managerul a zis ca este foarte incantat ca sunt de acord , mai ales ca am un caracter aparte care iese in evidenta numai prin simplul fapt ca zambesc ,care i-ar atraga pana si pe baieti. La sfarsit , acesta ne-a dat cartea lui de vizita si mi-a spus sa ma prezint maine tot aici la ora zece .
Ajunsa la hotel , mi-am petrecut toata noaptea documentandu-ma despre noua trupa .


La videoclip :

Deja asteptam de zece minute , ma gandeam ca ceva nu e in regula , cand aud ca-mi suna
i-phone-ul . Raspund si aud o voce groasa , masculina . Era managerul care mi-a spus ca nu poate veni sa ma ia si sa iau un taxi pana pe plaja ca imi va plati el . Ascult cu atentie sfaturile domnului pentru a ajunge acolo .
Ma plimb de vreo cinci minute si inca nu am gasit niciun taxi . M-am gandit ca poate aici nu au asa ceva , insa norocul ma surprinde si imi iese chiar in fata un taxi care era sa ma si calce , dar nu conteaza , important e ca am gasit . Intr-un final , ajung pe malul marii incercand sa-i gasesc .
Dupa cateva zeci de minute , ma las pagubasa si decid sa intreb pe cineva . Ma indrept spre un baiat in jur de vreo 17 ani , saten , cu parul ondulat si cu un zambet care te facea sa te topesti . Il intreb in engleza daca stie cumva unde se filmeaza videoclipul celor de la One direction , iar acesta incepe sa rada . Ma intreb in romana cu voce tare ce o avea si asta , si spre surprindere mea
acesta stie romana , raspunzandu-mi ca el este Harry si ca face parte din trupa . Atunci m-am inrosit toata si am lasat capul in jos de rusine , chiar nu l-am recunoscut . Acesta si-a cerut scuze ca a ras , dar de obicei fetele sar pe el cand il vad nu il intreaba daca stie cumva ceva de trupa sa .
Mi-a spus ca chiar se bucura ca George( managerul ) m-a gasit pe mine : frumoasa si prima fata care nu i-a sarit in brate de la prima intalnire , asa m-a caracterizat . Intre timp mi-a facut cunostinta si cu ceilalti membri . Am vorbit , am ras , ne-am distrat , am filmat , ne-am jucat , mi-au cantat . A fost o zi minunata , la sfarsit putand sa vedem si videoclipul : What makes you beautiful . Baietii au zis sa facem schimb de numere de telefon pentru a tine legatura , insa la plecare am uitat complet . Cred ca aici s-a terminat si aventura mea cu cei cinci baieti .


Perspectiva : Baietii ( in mintea baietilor ) :

Au trecut cateva luni si nu am mai dat de Angela , cred ca trebuie sa o uit ,dar nu pot . Avea ceva special , ceva ce nu am mai gasit la nicio fata . De cand am devenit vedete nu mai putem avea incredere in nicio fata , toate vor faima , bani . Ea nu era asa , era o fata calma care nici nu auzise de noi . Lucrul asta m-a intrigat putin , insa m-a si atras . Totusi , cunoasterea ei ne-a facut sa iscam cateva certuri in trupa pentru ca toti o placem , care s-au aflat si in presa . A fost un moment de decaderea a trupei , insa ne-am revenit si acum suntem mai bine ca nicioadata . Cu totii am facut un pact , ca orice s-ar intampla , sa nu ne mai certam pe nicio fata , nu are rost , sa aleaga ea pe cine vrea daca este .
In iulie , chiar la inceputul verii , managerii nostrii au decis sa participam la un reality show gen Burlacul , insa pentru adolescenti cu niste fete din Romania , dat fiind faptul ca noi stiam romana .
Am auzit ca fetele nu stiu cine vor fi protagonistii , aceste avand vreo 14-15 ani . Erau 10 fete , toate venind de la aceeasi scoala. Am auzit ca unele nici nu stiu ca este vorba de un show . Maine este prima zi , deci ma duc sa ma odihnesc.

Reality Show : Va dura 10 saptamani : in prima saptamana fetele vor trebuii sa traga la sorti cu ce baiat isi va petrece saptamana , apoi in urmatoarele saptamani baietii si fetele vor incerca sa se cucereasca .


Perspectiva : Angela .

Iarasi in Anglia . Acum sunt intr-o excursie cu scoala . Am auzit ceva de un reality show , cred ca va fi interesant . Ultima oara cand am fost aici am vazut in presa ca am iscat niste scandaluri in trupa . Am fost foarte suparata pe ei si inca sunt pe cei din One direction . Acum toata lumea incearca sa afle cine este fata de care le place tuturor membrilor . Sper sa nu-i mai intalnesc . Sunt draguti , dar imi ajunge . Ma bucur ca a venit si prietena mea , Erika . Cu celelalte fete nu prea vorbesc .
Dupa aterizare am fost duse de domnul profesor care era cu noi , in Palatul Buckingam si am fost anuntate de reality show . Ne-a zis ca parintii nostri au acceptat , si daca suntem de acord putem incepe . Am fost cu toate de acord si apoi am fost duse intr-o sala de conferinta . M-am asezat impreuna cu Erika in ultimul rand si am asteptat . Ni s-a vorbit putin si apoi am fost anuntati ca pe tot parcursul show-ului vom sta acolo si vom vorbi in romana . Vom locui acolo deoarece protagonistul sau protagonistii au adus mare faima tarii lor primind cadou de la Regina Angliei acel palat .
Apoi si-au facut aparitie . Erau cinci baieti , nu puteam sa-I vad prea bine deoarece toate fetele s-au ridicat in picioare si tipau . Dupa ce s-au calmat , i-am vazut . Protagonistii erau trupa One Direction . Nu-mi venea sa cred , deja ma enervasem . Ce ma voi face ? Am stat putin si m-am calmat . Ma gandeam ca poate au uitat de mine , poate nu ma mai plac . Insa , am decis sa raman acolo in spate , nu cred ca ma mai stiau .
Dupa cum erau regulile fiecare am fost distribuit pe perechi in camere , eu am fost repartizata cu Erika , camerele fetelor fiind la etajul 1 iar cele ale baietilor la etajul 2 . Acum trebuia sa tragem la sorti cu cine ne vom petrece urmatoare saptamana . Toti baietii au fost alesi cu exceptia lui Niall , nu stiu ce se intampla ca nu-i cadea nimanui .Toti aveau cate 2 fete numai Zain avea trei . Eu mai aveam de tras . George , mangerul se apropie de mine si imi spune sa trag . Ma uit la acesta si im face cu ochiul , semn ca m-a recunoscut si sa nu-mi fac griji . L-am tras pe Niall . In acel moment acesta a inceput sa sare in sus de fericire si Zain m-a intrebat cum ma cheama pentru a scrie in condica .
- Cum te cheama ? ma intreaba Zain .
- Angela , raspund eu usor timid .
- Ia uite ma , Niall , macar ai si tu o sansa sa te aleaga o Angela, macar daca nu cea adevarata , il necajeste Harry . Poate o sa fie si iubita ta , cine stie .

Fiecare fata s-a dus la partenerul ei ,si cum era normal Niall a venit la mine . M-a intrigat compartamenul lui Harry , dar ce pot sa spun . Purtam o gluga in cap , iar hainele mele erau acoperite de un palton urias . Niall ma analizeaza de cateva ori , se apropie de mine , se uita in ochii mei si ma recunoaste . Un zambet i se asterne pe fata , era asa fericit , si me-a spus sa nu le spun baietilor ca sunt eu . Am fost de acord . Chiar era de treaba Niall , imi placea putin dar nu chiar atat de mult incat sa fiu iubita lui . Dintrodata Niall striga :
- Deci Harry , baieti nu aveti nimic impotriva sa fiu cu ea ?
- Din partea noastra cat timp ea te place noua nu ne pasa. Doar nu o placem , nici nu o cunoastem .
- Ok atunci , eu am plecat . Va pup fetelor ! Hai Angela.
Si ma ia de mana si incepem sa fugim spre camera mea pentru a despacheta . Doar eram singura lui partenera . La pranz mergem la mall pentru a face cumparaturi .

#2
Ok, din pacate pentru tine sunt foarte bine dispus si am chef sa comentez ceva, iar ficul tau e absolut perfect pentru asta.

In afara de faptul ca ne-ai aruncat direct textul, fara sa spui nimic inainte, chestiile gen 'in Anglia' si 'perspectiva' sunt de prost gust, inutile si denota neputinta de a transmite cititorului cui apartine perspectiva sau unde se desfasoara actiunea prin intermediul textului propriu zis.
Actiunea e puerila, putin spus, si laxa. Protagonista ta, Angela, e un personaj prea putin credibil (sau ii lipsesc trei sferturi de creier).
Incep totusi sa cred ca de fapt acest fic e o mare aluzie la pedofilie si industria porno cu fete de paispe ani. Anunta-ma daca e asa, ca sa-mi updatez comentariul cu laudele cuvenite.

Pana atunci insa am sa consider ca dorintele reflectate pe aici (daca le-as descrie ti-as transforma topicul in 18+) apartin, ca si in Twilight, autoarei (te avertizez insa ca, desi in unele tari gen Olanda varsta legala pt consimtamantul sexual incepe sa se duca spre 12 ani, la noi inca e pe la 15).

Spor la scris, abia astept s-o vad pe Angela cum se descurca cu cinci baieti (o tipa poate duce maxim sase in mod normal, dar e cam ingramadita treaba).
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crazy or lucky - [+18] Nywa 20 25.937 17-12-2011, 01:41 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+] Heartagrama 41 19.375 07-07-2011, 02:58 AM
Ultimul răspuns: Akie
  Crazy Sex-Crazy Night (thriller-yaoi)18+ Aliss_anime 18 10.048 08-01-2011, 08:46 PM
Ultimul răspuns: Biscu' iz back ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)