Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+]

#1
Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) care apartin lui Masashi Kishimoto. Si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.
Deci...acesta e un fic pe care il voi face ca un fel de oglinda a vietii mele doar ca voi folosi personajele din Naruto ca sa fie mai amuzant si, pentru ca prietenii mei se aseamana cu ei. Actiunea se petrece in Bucuresti si va continua in timpul liceului.
Este +16/+18 pentru ca o sa fie injuraturi si vocabular colorat rau dar, scenele hmmmnmmmhhmmm...asaa...:)) o sa fie cam tarzii dar, sper sa va placa ficul in sine :D.


Capitolul 1
*Prieteni noi*
Sakura
Intr un oras mare cum este Bucurestiul trebuie sa fi pregatita in orice situatie sau cel putin asa ar trebui. Niciodata nu sti ce se poate intampla dar, un lucru sti sigur: este plin de manelisti, cocalari si pitipoance. A....si sa nu uitam de tigani.
Sunt Sakura Haruno si am 14 ani (Voi face 15 pe 2 noembrie, urasc asta! Ma face sa ma simt mica.) Am parul roz scurt am bretonul in partea dreapta si cu doua codite mici infasurate intr o ata in lateral, ochi mei sunt verzi ca iarba iar pielea mea este alba ( nu mi prea place sa stau la soare).
-Haide Sakura!! Iti i a ore sa te imbraci!
Iar acesta este fratele meu, Naruto. Are parul blond si ochi lui sunt la fel ca cerul vara. Are cate 3 zgarieturi pe ambii obraji de la mine. Cand eram mici ne am jucat de a ninja si…cred ca va dati seama singuri ce sa intamplat.
-Vin acum! Nu poti astepta sa ma incalt?
Eram imbracata cu niste blugi scurti negrii si cu un tricou alb cu un frluture mare pe fata, aveam la mana nsite bratari cu tinte si un inel pe degetul aratator. Acum icercam sa mi pun tenesii in picioare.
-De obicei iti i a jumatate de ora si pentru asta! A strigat din hol.
Noi locuim pe Bul. Peptanari, sector 5. Sunt un fel de vine foarte dragute si vechi. Stam la parter, un apartament mic si dragut, perfect pentru noi. Holu este micut cu un cuier in dreapta si in stanga este masina de spalat pentru ca in baie nu incapea din cauza micutei sobe. Pe dreapta, dupa cuier este camera lu Naruto, are pereti portocali, un birou maro inchis cu calculator si tot ce ii trebuie, un pat de o persoana - desi arata de doua – si televizorul. De dulap nu va mai zic, hainele lui sunt prin toata camera si in dulapt sunt doar cele de iarna pe car einc anu le poarta. Uramtoarea camera este a mea, are pereti din caramida cu multe postere pe ei, am patul la fel ca al lui Naruto, un birou din lemn negru unde am calculatorul si lucrurile pentru liceu. Fata de camera lu Naruto a mea este curate si mereu ordonata, cand am nu mie lene sa strang hainele de pe jos.
Parinti nostril au murit intr un accident de masina cand aveam 10 ani intr un accident de masina. De atunci am ramas singuri si ne am intretinut cum am reusit. Naruto avea 11 ani si a reusit sa si gaseasca o slujba, e destul de ciudat dar, macar a reusit.
-Sunt gata pentru concert! Sa te vad! Am zis si l am tras afara din casa.
Si a ridicat bmx ul de jos cat timp incuiam eu usa. S a asezat si eu m am cocotat pe peg urile din spate care le folosea sa de a “grind” si am pornit. Era mult mai amuzant asa decat cu tramvaiul sau cu metroul si mult mai rapid.
In fata Casei Poporului se tinea cconcertul celor de la “The Rasmus” si in deschidere canta “Iris”.
-Mersi fratioare, ne mai vedem! I am zis dupa ce am ajuns si m am dat jos din spatele lui.
-N ai pentru ce micuto! A zis razand si a fugit inainte sa l pocensc.
M am indreptat spre cei responsabili cu biletele si l am pe al meu apoi am intrat. Era foarte multa lume si doar doua standuri cu racoritoare si mancare. Cred ca daca se tinea concertul la Arenele Romane era plin pana acum. Norocul meu ca aveam locuri in fata si puteam auzi cum trebuie trupele. Concertul a inceput la 10:00 si eu am cantat pana am ramas fara voce. A fost super si plin de oameni draguti si pacat ca totul a durat pana la 14:00. Dupa ce sa sfarsit nebunia am mers catre statia de tramvai unde am luat 23 ca sa ajung in Carol. Era foarte cald afara asa ca m am oprit la un magazine din par ca sa i au o sticla de apa rece. Dupa ce am urcat scarile spre mausoleum am luat o la stanga si m am indreptat spre strada.
-Cu guta inaintee!! Se auziera nsite cocalari care strigau din fata mea.
-Buna fata!! A zis cred ca prostu sef.
M am uitat urat la el si i am aratat semnul mijlociu.
-Fata das a sti ca nu i frumos .
-Dute dracu. Am zis continuandumi drumu si enervandui pe crei 5 tigani idioti.
Acum intelegeti la ce ma refeream prin “a fi pregatita”. Prosti dastia gasesti la orice colt de strada. Am facut stanga din nou si am iesit din parc ajungand e strada. Trecerea de pietoni era departe si miera tare lene sa ma duc la ea asa ca am trecut ca oaia prin mijlocul strazii. M au claxonat aia sa mi zica ca s nebuna da nu i am bagat in seama. In mai putin de 3 minute am traversat aleile si am ajuns in sk8 parc. Am trecut pe langa bancile unde erau cateva fete si m am oprit pe platform unde stateau niste tipi cu bmx urile. L am vazut pe fratele meu cum cobora intr un bowl si la prima piramida trage de ghidon facand un “no handed” si aterizant pe platform din dreapta lui. Sa intors cu fata spre prietenii lui care il aclamau sic red ca ma vazut.
-Sakura!! Da, sigur ma vazut.
Am inceput sa alerg spre el luandu l in barte cand am ajuns.
-Hey blondinule! Nu stiam ca ai prietena, asta o va supara pe Hinata.
-Taci Shikamaru! Ea nu este iubita mea, este soramea boule! A zis in timp ce mi dadea drumul.
Cand m am intors sa vad cine vorbise era un tip saten cu parul prins in coada la spate cu un Bmx.
-Sakura. Am zis si I am intins mana.
-Shikamaru, iar ei sunt Kiba, tipul cu aggressive albe; Neji, cel cu sk8 praf; Kankuro si Gaara cei doi verisori certareti cu bike uri negre; Naruto cel cu bmx murder…
-Ce?!! A strigat fratemiu inebunit si sa dus sa l curete.
-Si Konohamaru cel care se ceata cu agresivele.
-Incantata, am zis si le am facut cu mana. Konohamaru, nu? Ce sa intamplat? Am zis apropiindu ma de el.
-Ei bine, nu stiu ce au! A zis dand cu ele de pamant.
-Lasa ma sa verific ceva.
M am alpecat sa le i au de jos si le am analizat. Le am invartit de pe o parte pe alta apoi m am uitat urat la el.
-Din cand in cad mai schimbale rulmentii si nu mai intra in nisip cu ele. Am zis si le am dat o palma si din ele a cazut niste nisip. Kiba, ai niste rulmenti de rezerva sau unii mai vechi?
-Ai noroc. Saptamana trecuta mi am schimbat rulmentii si sunt inca buni. A zis in timp ce cauta prin ghiozdanul de langa Konohamaru.
Mi a intins rulmntii si o cheie ca sa i pot schimba. Ca sa nu incurcam “circulatia” l am luat pe Konohamaru de jos si ne am dus pe niste banci langa bowl. Langa banca noastra mai erau 5 fete.
In timp ce schimbam rulmetii l am rugat sa mi spuna cine sunt. A intors capul sa vada la cine ma refeream si a revenit.
-Tipa bruneta cu ochii lila este verisoara lu’ Neji, este c am timida cand este Naruto in preajma. Cele 2 blonde Ino cea cu coada la spate si Temari fata cu 4 codite sunt surori si sunt de treaba. Satena este Ten Ten se ocupa cu sponsorizarea lu’ Kiba, dar nu o face pentru ca l place ci pentru ca n are ce face. Iar f..ff..fata roscata este M..Moegi. a zis balbaind ultima propozitie.
-Si o placi! Am zis in timp ce strangeam ultima roata.
-Nu I adevarat! A strigat ridicanduse in picoare si tipand iar fetele s au intors spre noi.
-Gata! Le incerci?
-Nu. Te las pe tine, doar tu le ai reparat.
Am aprobat din cap si mi le am pus. Imi erau bune dar, sa vedem cum se comporta.
Cu coada ochiului le am vazut pe fete cum se ridica si veneau spre noi. N am vrut sa stau la vorba asa ca am plecat. In dreata mea era cel mai mare bowul unde se pare ca nu se prea dadea nimeni desi, e numai bun pentru ce incearca ai sa faca. M am intors cu fata la bowlu unde se daduse fratele meu mai devreme. Toti se oprisera si imi eliberasera calea spre el si asteptau sa vada ce pot face. M am indreptat catre rampa abrupta din bowul apoi am privit restu. In dreapta mea era o rampa normal care era despartita de ce a abrupt de o bara. M am dat putin in spate pentru avant.
-De ce sta ca proasta ocupand groapa asta? Si de ce nu o dati la o parte? A intrebat nervoasa o tipa roscata.
M am uitat urat la ea si mi am dat drumu la Mp4 care era prins de mana mea dreapta. Mi am pus castile iin urechi, la inceput se auzea niste sunete incite scoase de chitara apoi tobele si am pornit. Am dat un “grind” pe bara apoi m am indreptat cu viteza spre prima piramida si am sarit formand o rotatie de 180 de grade siaterizand pe platform de mai devreme. Toti se uitau putin mirati mai ale roscata care fierbea de nervi. Mi am continuat drumul spre bowlul cel mare si m am dus langa gardul care era pus langa el si m am intors cu fata catre halfpip urile albastre. Mi am pus rolele pe bara si am alunecat in bowl cu spatele. Acesta era despartit pana la jumatate de un perete. A sarit in partea cealalta a bowlului cu aceiai rotatie intrand din nou in el. M am indreptat cu viteza spre locul de unde sarisem de data asta fiind cu fata si am luas mana pe bara apoi mi am pus picioarele cu partea opusa a genunchilor pe bara si m am ridicat in fund.
-Acum merg! A strigat si m am dat jos de pe bara.
Cand m am intors cu fata la sk8 parc i am vazut pe toti cum se uitau uimiti la mine. M am indreptat spre banca unde statea Konohamaru dar mai intai le am inchis gura lui Kiba si Naruto ca sa nu intre prea multe muste.
M am asezat langa saten pe banca si mi am schimbat incaltamintea. I am intins agresivele si el se uita la mine ca la masini straine. I le am pus in barte si m am incaltat cu tenesii mei.
-Uau, surioara! Nu stiam ca te pricepi. A zis Naruto oprind in fata mea.
-Buna…Naruto. Aud o voce timida din stanga mea.
-Deci ea este sora ta, nu? A intrebat o fata cu parul blond prins la spate cu o coada.
-Buna Hinata. Si da, ea este surioara mea mai mica.
-Mai bine fugi, daca vrei sa mai traiesti. Am marait eu.
-Sunt Ino aropo iar ele sunt Temari, Ten Ten, Hinata si Moegi. Sakura, nu? Esti noua pe aici, nu te am mai vazut.
-Ino, Sakura vine aici de vreo 2 veri. Cred ca tu nu prea i ai dat atentie.
-Nu e vina mea ca era asa retrasa. Si anu asta n am vazut o pentru ca noi am fost in tabara.
-Helloo…baietii, eu sunt aici!
De data asta am recunoscut aceasta voce “minunata”. Dar, ceea ce nu am observant ca marea parte din sk8 parc state ape langa mine. Unii ocupasera banca de langa a mea, altii stateau pe jos lipiti cu spatele la gard. Bikurile erau pe jos I ar cei cu sk8 ul ori stateau pe el, ori il runcau in iarba si se asezau pe jos. Roscata si a facut loc printre baietii care stateau pe jos si a venit nervoas ain fata mea.
-Tu! A zis nervoasa aplecanduse spre mine cu degetul aratator. Ce cauti aici?
-Intrebarea e: Ce cauta o curva ca tine in sk8, Karin? Am zis in timp ce ma ridicat si ii dade am mana la o parte.
-Uououou…..voi doua va cunoasteti?
-Am fost in clasa cu ea 3 ani si n am sa uit niciodata ce puteam sa i fac. Crede am ca ti le a spus Naruto. Hinata te asigur, daca erai cu minein clasa mureai de ras.
-Caiete in cap, rock, gandaci in geanta pe care apropos am vazut ca o purtau si babele, pantaloni zebra. A zis fratimiu razand.
- Si sa nu uitam de farsele clasice. Cand era la sport eu am ramas in clasa si aveam nevoie la baie si ce credeti, i am luat frumusel sticla de cola si am facut in ea. Stiu ca e scarbos dar, momentul in care a baut a fost nepretuit.
In acel moment toti au inceput sa rada cu pofta de isprava mea si de fata facuta de Karin. Se uita nervoasa la mine parca varand sa ma loveasca si asta a incercat sa faca dar i am prins mana dreapta cu i am intorso la spate. A inceput sa se zbata sis a faca, ca un tren pana i am dat drumu si a cazut in genunchi. S a ridicat si ai nervoasa ca inainte, si a luat geanta si a plecat dar nu inainte sa se impiedice de o banca.
-Hey Sakura, vrei sa faci parte din gasca noastra?
-Ino, cred ca deja face asta din moment ce e sora lui, nu? A zis Neji.
Toti s au intors la ceea ce faceau in urma cu ceva vreme iar eu si fetele am ramas pe banci sa vorbim. Am ras de Naruto care tot incerca sa dea “Superman” si pica in bot, Konohamaru incerca sa faca rotatia de 180 de grade si mereu pica in fund iar restu nu stiu ce tot facea.
-Deci Sakura, la ce liceu ai intrat? Ma itrebat Temari.
-La Aurel Vlaicu si este in…
-Sector 1, Grivita nu i asa?a zis Ten Ten.
-Ai ghicit. Eu nu vroiam acolo, este tocmai la mama dracu. Am zis imbufnata.
-Dar?
-Vroiam la Socolescu sau Blintineanu.
-Hey, la Bolintineanu suntem noi. A zis Hinata. Eu trec a 10 a , alaturi de Naruto, Kiba si Temarii. Ino, Gaara, Kankuro si Konohamaru trec a 9 a, ca si tine.
-Ce noroc aveti! Eu sunt singura in liceul ala. Pun pariu ca e plin de cocalari si pitipoance!
-Poate ai noroc si vei fi intr o clasa de oameni normali.
-Da, poate ai dreptate Ten Ten. Tu ai noroc, deja esti a 12 a.
-De unde noroc? Eu si Neji trebuie sa dam bacu.
-Ca vorbeam de Neji, ce fac ei acolo?
Toti baietii cu care vorbisem mai devreme impingeau la o rampa, mica si albastra spre platform dar, s au oprit la partea inclinata de langa scari. Vreo 4 sau 5 baieti s au dus in partea opusa si au ridicat o putin ca sa poata continua. Pe la jumatatea drumului au venit si garda aia draguta la care imi vine sa i dau foc. Erau doi bosorogi in uniforme care se uitau urat la ei. Nu i au bagat in seama si au cotinuat sa impinge micuta rampa. Cei doi au dat un telefon si dupa vreo 2 minute – in care reusisera sa duca rampa sus – a venit o masina mare pe care scria “Gardone” sau ceva de genu. Din ea au coborat patru tipi trecuti de 30 de ani cu burtile mai mai sa iasa din camasile care erau indesate in pantaloni si cu un pusti de 16 ani si toti nervosi si umflati in pene.
-Buna baieti, ce faceti? A zis unu din ei incercand sa para calm.
-Buna domnule, noi tocmai am urcat aceasta rampa aici. A zis Naruto.
-Ooo..impresionant, a durat mult?
Baietii s au uitat intrebatori unii la altii si au dat aprobator din cap.
-Atunci, nu va dura la fel de mult s o puneti la loc!! A tipat la ei.
M am ridicat nervoasa de pe banca si m am dus langa fratiorul meu. A pus o mana pe umarul lui si una pe umarul lui Gaara. M a uitam la el nervoasa si el la fel.
-Mai tare nu poti sa tipi? Nu cred ca te a auzit tot parcul. Am zis parand calma.
-Si tu cine esti?
-Pot intreba acelasi lucru. Este cumva parcul tau?
-Da, eu sunt paznic aici deci, da este parul meu.
-Interesant. Acum pleaca! Acesta este parcul nostrum, voi sunteti doar niste pauni care isi arata penele cand n au ce face.
M am uitat din ce in ce mai calma la el si l am vazut cum se inrosea la fata. Cand vroia sa mi intoarca vorba pustiul de 16 ani a intervenit.
-Papusa, in loc sa stai aici sis a iei apararea bufonilor astora, mai bine ai veni cu mine 2-3 ture.
-Mai spune odata, papusa! Am zis in timp ce inaintam spre el.
-Hopa! A ras fratimiu.
-Papusa!
I am zambit si i am datum pumn la zina sensibila iar acesta a picat jos de durere.
-Pustuaico, daca nu incetezi te bag la inchisoare! A zis tipu care tipase mai devreme.
-Sa te…
-Bine, noi plecam. A zic Naruto punandumi mana la gura ca sa tac.
-Hei, hei, hei…sa nu credeti cati scapat. Mutati o inapoi, acum!!
-Nu mu…
-Bine, bine. Zis Naruto tinundami mana la gura ca sa nu mai scap nici un cuvant. Gaara ia o si du o la halfpipe.
-Omule, am bike. Kiba du o tu!
-Ok.
Kiba ma luat de mana si ma rugat sa nu zic nimic pana cand nu trecem de ei. Am ajuns in dreptul masinii si m am intors sa vad daca se uita cineva la mine inafara de Kiba. L am tras dupa mine si ne am asezat in genunchi dupa masina.
-Tu stai de sase, eu dezumflu rotile. Se uita ciudat la mine, dar ma ascultat si a avut grija sa nu ne vada nimeni. Am dezumflat roata din fata sic ea din spate de pe partea cu halfpipul si am plecat inainte sa ajunga la noi.
-Sa va vad acum, fraierilor! Am zis si m am dus la Kiba.
Pana mi am facut eu treaba baietii deja mutasera rampa inapoi la locul ei; acum asteptam doar tipatul. Am vazut cum gardienii veneau spre masina si am inceput sa radem. Eu m am urcat pe pegurile fratelui meu si am fugit la fel au facut si restu. Fiecare sa dus la casa lui ca nu cumva sa ne “omoare” bortosii.
Tot drumul spre casa am ras cu Naruto de fat ape care crede am ca o vor face.

#2
Aici, prezentă, cu un com la noul tău fic. Bravo, măi ! Sunt impresionată. Uite o idee pe care nu am mai văzut-o la ficurile astea. Bravo ! Ceva îmi spune că este inspirat din viaţa ta, dar mai bine nu comentez că poate... hm. Oricum.

Scri destul de bine. S-ar putea şi mai bine, însă asta o să se rezolve pe parcurs. Stai bine la dialog, ai, puţin sec pe alocuri dar merge. Descrierea e bunicică să spun aşa. Nu o lua în sens rău dar ar merge şi mai bine. Naraţiune ai din plin ceea ce e ok din punctu meu de vedere.

Succes în continuare. >:d<

#3
Buna Heartagrama >:D< Ti-am citit ficul aseara dar lenea asta a fost prea incapatanata sa ma lase sa-ti dau si un comentariu :]]. Deci.. si mie mi se pare o idee noua. Nu am mai vazut una ca asta :-? Cum a zis si Letty : Bravo ! Deci ai avut ceva greselute dar se rezolva ele. Pustiul ala de 16 ani era Sas`ke nu ? :]] Venind vorba de Sas`ke.. vor fi si cupluri ? :]]
Well.. cam atat am avut de zis. Cu critica nu ma pricep.. am mai zis asta :]] Astept nextul cat mai repede nextul! Ja` Ne >:D< :*

#4
Heey^_^ Un fic noou :X . Imi place ideea ... este originala . Greselute am mai vazut ici-colo dar no ... Descrierea este buna , insa se poate si mai bine de atat . Naratiunea si ea la fel ca descrierea , dar o data cu trecerea timpului vei invata si vei capata mai multa experenta . Dialogul este bun , nu este sec . Imi pare rau totusi ca nu ti-am dat comentariu ieri :D dar lenea mea este ceva de nedescris . Cum au zis si Letty si ♪ Rozzzy ♪ : Bravo ! Ai ficuri buna dar se poate si mai bine ;) . Astept nextu' cu nerabdare . Sper sa nu mai dureze mult mai ales ca incepe acum iar scoala =_= si cred ca vei fi destul de ocupata cu ea , iar ficul eh ... Cam atat mi-a fost vizita :"> . Sper ca nu a deranjat ^.^ .
Chuu & Kissu ' :*

#5
Capitolul 2
~O ultima zi, un antrenament pentru copii si o bataie de cap~

Sakura
Razele soarelui intra in camera mea gadilandu mi fata. Deschis incet ochii si ii las sa si revina dupa o noapte in care au fost inchisi. M am ridicat putin ametita din pat si m am dus la baie sa mi fac un dus si sa ma aranjez. Asta n a durat mai mutl de 10 minute. Am iesit din baie doar in prosop si am deschis dulapul de langa patul meu – “Cu ce sa ma imbrac?”- asta e intreabarea care imi vine mereu in minte cand ma uit la dulap sau cand il deschid. Mi am ales o pereche de blugi negri stramti si un maieu de aceiasi culoare cu o pentagrama in dreapta jos. Mi am scos de jos o pereche de skater negri cu mov, m am pieptanat si m am dus in bucatarie. Se pare ca dragul meu fratior doarme. Camera lui este langa bucatarie si…sforaitul lui se aude perfect.
Am pregatit doua boluri rosii pentru cereal, am scos laptele din frigider si cerealele din dulap. Le am pus in boluri si le am bagat la cu microunde ca sa le incalzesc. Intre timp am scos tacamurile si doua pahare in care trebuie sa pun sucul de portocale…imediat cel gasesc. As striga in gura mare dar, n as rezolva nimic. Fratimiu sar alege doar cu o cazatura in cap.
Unde doamne iartama la pus? Si l a bagat in fund sau ce naiba a facut cu el? Off….trebuie sa ma duc sa i au alta sticla de suc. Am luat de sub scrumiera de pe hol niste bani si m am dus la magazinul din coltul strazii si sa i au ceva interesant de la farmacie. Pe drum m am intalnit cu o vecina de a mea care isi scosese catelusa la plimbare. Cand am ajuns am trantit usa de la casa si am auzit o bubuitura din camera blondului. In sfarsit ca cazut din pat. M am grabit sa pun suc in pahare si ceva de trezire pentru el. L am auzit injurand cand vroia sa iasa din camera dar, sa lipit de usa.
-A dracu usa! Cine a pus o aici?
-Nu stiu! Am zis sarcastica. Poate cel care a construit vila? Dar de ce te ai trezit?
-Pisica ta nenorocita ma trezit. A zis si venind la mine si luandu ma in brate.
-Eu n am pisica si de ce ma iei in brate? Am zis smucinduma din bratele lui.
Sa uitat mai atent la mine apoi, la usa care credea el ca este o pisica sis a indepartat speriat de mine.
-Tu nu esti Hinata iar acea nu este o pisica.
-Ori ai dormit prea mult, ori te ai lovit prea tare la cap cand ai cazut!
-Haide Sakura, n am putut sa dorm toata noaptea!
-Si ce? E vina mea ca nu poti tu sa dormi? Am zis in timp ce ma asezam la masa.
-Am murit de cald. A zis asezanduse si el la masa.
-Hei, tu esti cel care doarme ca liliacul, nu eu. Mereu stai cu usa si fereastra inchisa.
-Nu vreau sa intre tantari sau muste sau alte draci.
-Si nici aer nu lasi sa intre si in plus este toamna, nu ai sunt asa multi.
Sa strambat si a inceput sa manance. Am luat masa in lliniste alaturi de el si ma intrebam cand isi va face efectul sucul lui Naruto. Dupa ce am mancat el sa dus sa se schimbe si eu am inceput sa strang prin bucatarie. Am pus vasele, tacamurile si paharele pe la locul lor.
Fratele meu este multi talent. Stie sa merga pe sk8, bmx si cu agresivele, nu prea stia el sa cante sau sa gateasca dar, era bun de luat acasa. Cred ca o place pe Hinata ceea ce e bine pentru ca si ea il placea. Poate ar trebui sa mi bag asu in oala asta ca sa i lipesc unu de altu pentru eternitate sau pana Naruto gaseste pe altcineva desi nu prea cred in asta.
Dupa ce sa schimbat si a luat sk8 ul si rucsacul de langa cuier, mi a aruncat cheile de pe masa si am iesit. Ce era in rucsac? Aceasta intrebare a fost in mintea mea tot drumul spre Sk8 parc. Drumul nostrum nu dura mai mult de un sfert de ora. Ininte sa intram in parc ne am oprit la un magazin sa luam 2 sticle de bere reci si niste mancare. Cand am ajuns ne am intalnit doar cu Konohamaru, Kiba, Gaara si Neji. Restu erau la magazin ca sa ia niste mancare pentru mai tarziu.
Naruto, Konohamaru si Neji s au dus sa se dea in bowl uri lasandu ma singura cu Gaara.
-Deci, Ten Ten il sponsorizeaza pe Kiba, nu? Am intrebat eu.
-Da si se descurca destul de bine. De ce? A zis luand o gura din berea adusa de mine si blond.
-Pai, caut un sponsor pentru Naruto si nu stiu pe nimeni. Si nu am nici o idee cine ar fi interesat.
-El se pricepe mai mult cu sk8 decat cu bmx ul. Poti face un filmulet cu el in timp ce se da si punel pe net. Asa la gasit Ten Ten pe Kiba, sa l pui pe blond sa ti l arate.
-Ok.
-Hei Sakura, ia deschide ghiozdanul! A strigat Naruto din bowl ul cel mare.
Gaara mi o luase inainte si imi daduse giozdanul fiind si el curios sa vada ce e in el. Am chicotit si l am deschis. Inauntru erau niste aggressive negre nou noute. M am uitat surprinsa la Naruto iar el imi facuse cu ochiu apoi a incercat sa faca un “rock to fakie” pe care nu l aterizase prea bine. M am schimbat repede si m am invartit putin pe langa Gaara dar, zambetul mi a pierit repede de pe fata.
-Ce sa intamplat? A intrebat roscatul venind langa mine.
-N ar fi trebuit sa faca asta. Noi avem nevoie de bani ca sa ne intretinem. Intelegi?
-Da, stiu cum e dar, nu te mai gandi la asta, ok? A zis luandu ma in brate.
-Bine.
-Hey toata lumea! Ce faceti? A strigat fericita Moegi de langa bowl ul cel mare.
-Hey vati intors, anu asta! A strigat Kiba putin nervos.
-Ce ati luat? Am intrebat ducandu ma la ei.
-Tot, inafara de magazine. A zis Kankuro obosit.
Am inceput sa radem si am asezat mancarea undeva la umbra. Eu m am dus sa ma dau cu noile mele role in halfpipe si in bowluri. Nu faceam mare chestier doar dadeam “grind” si “drop”. Nu m am dat prea mult singura pe acolo ca mi se alatura si Kiba. Se preicepea si era si dragut si…..era sa cad. Nu ar trebui sa ma mai gandesc la el altfel o sa mi rup gatu.
-Sunt noi? Ma intrebat in timp ce ne asezam pe halfpipe.
-Da, Naruto mi le a luat.
-Dragut din partea lui. Vrei sa ne ajuti cu ceva? M am uitat la el cu semnul intrebarii iar a luat o ca pe o intrebare. Vrem sa i cuplam pe Naruto si Hinata.
Mi am indrepatat privirea spre locul unde era Naruto si am observant ca era si Hinata? I am dat un cot un burta lu Kiba iar acesta sa uitat in dreapta mea unde se aflau cei doi porumbeai. Am incercat sa asculat ceea ce vorbeau dar, tot ce am auzit a fost un “Da” tare apoi am vazut o pe Hinata cum ii sare in brate lu Naruto si se saruta. Eu si Neji am ramas cu gurile cascade de uimire dar, am inceput sa i aplaudam si sa i felicitam. L am luat pe Kiba de mana si ma urmat pana in celalalt halfpipe apoi pana la bowl ul cel mare. Sa oprit brusc si se uita la mine ciudat.
-Nimeni nu se da aici cu exceptie lui Cupy si Sasuke.
-Eu m am dat aici acum ceva vreme si cine sunt Cupy si Sasuke?
-Cupy este tipul care lai vazut ieri in anunt si Sasuke este cel care tine lectiile de sk8 cand Cupy este ocupat sau n are chef.
Mi am dat ochi peste cap zambind si am facut acelasi lucru pe care il facusem si ieri in bowl. Nu prea stiam altceva mai greu deci trebuie sa invat dar nu o sa am timp din moment ce maine ma duc la liceu. Cine la mai inventat si pe asta? Dup ace am aterizat am auzit pe cineva aplaudand in spatele meu. M am intors sa vad cine era cel care facea asta si am vazut un tip de vre 20 de ani care state ape sk8 si ma privea mandru.
-Salut, sunt Cupy. Tu cine esti?
-Buna, sunt Sakura sora lui Naruto. Am zis aratand spre blond.
-Oo, hey Naruto, ce mai faci?
-Cupy, omule! Ce te mai aduce pe aici? Ai venit sa mai stai si cu noi? A zis razand Naruto vesel.
-Nu, am venit sa verific listele.
-Ce liste?
-Cele de ieri uituc o, “Caut profesor pentru role” iti spune ceva?
-Oooo…acea. Ca tot veni vorba, as fi interesata dar, maine incepe liceul si nu prea am cum sa te ajut.
-Perfect. Maine copii incep scoala, doar pentru azi am nevoie. Iti dau pentru toata ziua si revi cand mai vrei.
-Perfect. Am zis entuziasmata.
M am dus la banca sa ma schimb si mi am luat ramas bun de la fete. Am laut de sub banca doua sticle mici de suc si o punga de pufuleti si am pornit.

Sasuke
Stateam si fumam o tigara in timp ce ma uitam la mici invatacei cum incercau sa de a un “oli”. Vai de capu lor eu incerc sa i invat si ei se….alearga cu sk8 turile.
-Ce se intampla acolo? Am intrebat aruncand tigara.
-Obito ma lovit in cap cu sk8 ul.
-Dar Itachi a inceput primul!
-Gura amandoi! Am strigat eu. Daca nu invatati va pun pe banca si stati acolo pana se termina orele.
-Ne pare rau Sasuke.
Sunt Sasuke Uchiha si am 15 ani. Am parul scurt facut tepi la spate si brunte, ochi mei sunt negrii. Sunt imbracat cu niste blugi negri un stricou mov si niste sk8 tari negri cu mov.
Obito si Itachi sunt prieteni de cand au ajuns aici. Amdoi bruneti cu ochi caprui imbrcati ca niste sk8 tari ca de obicei, ai crede ca sunt gemeni dar, se deosebesc.
-Sasuke, te descurci bine! A strigat Cupy venind la mine.
-Mersi.
M am uitat in spatele lui si am vazut o fata de vreo 14-15 ani, cu parul roz si ochi verzi. Era destul de draguta da nu ma bag pe ea. Cupy mi a zis ca ea va fi instructoarea pentru ziua de azi la mici roleri si ca ar trebui sa mai am grija de mici sk8 tari pentru ca iara au inceput sa se certe. Mi am dat ochi peste cap si m am dus la ei sa i despart.
Asta va fi o zi lunga.

#6
Hey girl, nice fic again. So se pare ca nu ti-a ajuns celalalt fic si te-ai pus pe al doilea ha:>? Sper sa te descurci cu amandoua si sa nu renunti la nici unul. Well am observat ca in primul capitol ai uitat sa corectezi greselile deoarece sunt o gramadaaa cu "g" mare. Howeva' s-au mai diminuat in al doilea dar tot mai persista. Este interesanta ideea si foarte originala sincer nu am mai vazut una asemanatoare. Hm... cat despre dialog si celelate am mai multe de zis. Sa incepem mai intai cu dialogul este pus in exces si cum a mai spus si Letty mai sus, devine sec, in ambele capitole. La descriere ar trebui sa mai lucrezi pentru ca nu este prea reusita. Iar naratiunea face totul in ficul tau este bine conceputa si nu e grabita.
Bye-Bye astept nextul :*>:D<.
Just the
way you know me..

#7
Bun deci , am vaztu ca lipsesc cratimele foarte mult si arata inestetic. Descrierea este bunicica, desi la final cam seaca, nu ma prea atras. :-"
Dialogul hmm merge, e bun. Actiunea nu e fugarita de gaste :)). Totusi nu inteleg de ce nu pui cratimele, probleme cu tastatura? Daca da atunci trec cu vederea. Hmm evita limbajul de mess, si inainte de a posta un capitol recitestel si corestezal. Cam atat, am criticat FICUL, nu pe tine. Astept nextul si multa bafta :*
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#8
Buna fetelor, va multumesc pentru comuri si pentru sfaturi.
Da am ceva probleme cu tastatura si deaia nu prea mai scriu cu cratima. Urmatorul capitol nu stiu cand o sa l pun. O sa incerc sa pun cate unu pe saptamana.
Am vazut ca unora le place si celalalt fic al meu si asta ma bucura :X:D. Mi as dori sa stiu ce mai trebuie si pe acolo, am vazut ca aici cum lam postat ati si lasat comuri. Ma rog...nu eu va controlez dar sper ca voi primi sfaturi si in legatura cu celalalt fic :D.
Se ya! >:D<

#9
Yay, Yay, Yupi [ nedormitul isi lasa roadele adica tampenia o.o"].Am lasat si la primul dar cred ca mia fost sters sau habar nu am >.>". In fine asta nu mai conteaza cat timp acest comentariu micutz si draguts [ sper] sa apara [ si iarasi sper].
Imi place foarte mult si akum nu pre mai are importanta daca scri cu cratima sau nu [ ptr mine nu pre conteaza *_*].
Mici greselute de tastare blah blah si numai bune. Eu ador si celalt fic al tow :*:X. Sper sa pui nextu si pe acolo Q_Q. Deci euu te pwp ca poate se trezeste mama si vreru sa mai am timp si de alte "lucrusoare" o noapte buna dimineata in fine nu cred ca mai dorm de acum o.o
[Imagine: Jun0xCa.png]

#10
Capitolul 3
~Doua saptamani nebune si destul de ciudate?~

Sakura
Liceul Aurel Vlaicu este plin de cocalari si pitipoance! Sunt 9 A si am zis mersi cand am intrat in clasa ca nu am copii uitati de lume ca cei de a 10 a. Am in clasa cativa rockeri si restu nu stiu ce sant da nici nu mi prea pasa. Prima zi a fost plictisitoare, preotul a tinut slujba si directirul (pe care nu stiu cum il cheama) a tinut un discurs de o ora, crede am ca o sa mor acolo de plictiseala. Am o diriga de biologie si e tanara si foarte de treaba. Numele profesorilor mei nu il tin minte si nici nu prea as vrea pentru ca nu o sa stau prea mult aici. Am profesori de treaba din cate am putut vedea dar urasc romana. Stiu, cum se poate asa ceva? Ei bine am o profa mai proasta ca noaptea si la era ei mai mult tipa decat sa predea cred de pana acum. Avem o sala mare cu 6 cosuri de baschet si un teren de hambal si din cate am inteles se poate juca si volei in sala. Cand sa ne facem incalzirea era prima si faceam alergare usoara si ce bine sa nimerit un bou de la mine din clasa, sa ma darame. De nu l am injurat si l am omorat dupa ora de sport. O pitipoanca sa luat de mine ca de ce ascult asa tare muzica langa ea. Deci te rog, am ascultat muzica laga regina prostilor.
FLASHBACK
-Da, de ce asculti muzica langa mine? A intrebat una imbracata toata in roz.
-De ce te bagi in seama singura? E cumva scoala ta ca sa mi interzici sa fac ceva langa tine? Am intrebat deja iritata de tupeul ei.
-Da tu cine esti sa mi vorbesti asa? Daca iti dau doua palme vezi stepe verzi.
-Auzi ma, pitipoanca naibi, tu sti cu cine vorbesti? Cu fata la care nai sa mai indraznesti nici sa te uiti. Daca iti dau una te zbor de pe harta. A zis ducanduma in fata ei.
-Ce tupeu si rozalio si pe cine faci tu pitipoaca, curvo!
Asta a pus capac la tot! Am luat o pe par si i am dat mare genunchi in burta aceasta cazand la pamant. O tineam in continuare de par si cu cat tipa mai tare cu atat trageam mai tare de parul ei blond. Toata clasa mea radea de scena plus clasa ei.
END FLASHBACK
Tipa zisese ca o sa ma zica la director si ca o sa fiu exmatriculata dar, dupa ce i am aratat niste poze frumoase cu ea la baia baietilor si a tinut gura. De atunci nici ca sa mai laut de mine si nu sa mai uitat la mine. Cum stia ca am ora de romana si ea la fel se ascundea sau intarzia la ora doar ca sa no bat eu.
Am un coleg inteligent la ora de biologie ne a intrebat profesoara ce urmeaza dupa “anatomie” si ce raspuns credeti ca dat, “animologie”. Deci, la faza aia toti am inceput sa radem de prostia lui. O fata pe nume Yume au apucat o crizele de ras si mai mutl zici ca sughita nu ca rade.Deci am niste colegi tampiti, de treaba si amuzanti. Liceul tot de cacat ramane si profesori tot enervanti raman. Ce ma bucurat cel mai tare saptamana asta fost faptul ca Naruto a venit sa ma i a de la Piata Victoriei impreuna cu Hinata care din cand in cand mai dormea la noi.
Sambata seara am fost la un concert in are liber in piata Constitutiei si a fost super. Am fost cu Naruto si ceilalti prieteni si am strigat pana neau lasat plamanii. Distractia a durat pana pe la 2 seara cand am venit obositi si beti morti de la atata distractie. Toata noaptea am ras de Naruto cum lua fiecare stalp in barte dupa ce il dezlipeam de altu. Hinata cred ca era singura treaza dintre noi. Dupa ce am ajuns acasa l am lasat pe fratimiu sa se imprastie prin camera lui si eu am adormit imbracata la mine in camera.
A doua zi a venit repede si odata cu ea ziua de luni in care trebuia sa ma duc la scoala. M am trezit pe jos, patul era intors cu fundul in sus si dezastru in camera. Cand m am uitat la ceas era 12:05, daca eram in pat cadeam in cap. M am ridicat de jos agitata si m am dus la baie sa mi fac dus. Era sa mi rup gatu pe hol in timp ce alergam spre camera mea. M am imbracat cu niste pantaloni negrii si un tricou alb mai lung. Mi am aruncat in ghiozdan niste carti, m am incaltat cu baschetii si am iesit pe usa cu geaca intr o mana si ghiozdanul pe cealalta. Pana la Piata Victoriei am avut timp sa ma aranjez. Am ajus repede la liceu desi este foarte departe de mine. Curtea liceului era pe jumatate goala si nici un coleg nu era pe acolo asa ca am intrat si m am indreptat spre scara elevilor din cealalta parte a cladirii. Am urcat scarile in graba si i am vazut pe toti cum asteptau sa intre in cabinetul de Engleza (asta era prima noastra ora). M a simteam usurata ca nu am intarziat si ca nu imi fac o intrate deaia frumoasa de sa se uite toata clasa la mine.
A fost o zi destul de obositoare, la prima ora am dormit pe noi, la chimie am dat test predictive si iau un mare 3 iar la celelalte ore am dormit pe noi. Bine inteles ca o zi de scoala nu se putea termina fara sa te certi cu o proasta din clasa sau sa afli ca vei face parte dintr o tabara de fete care le urasc pe altele. Si toate astea intr o singura clasa.
Desi n ar trebui, ma tot gandesc la acel baiat Sasuke. Utima oara cand l am vazut a fost seara si era treaz, cred. Nu mi aduc aminte mare chestie. Decat ca am dansat pe mese cu fete si ca i am excitat pe baietii cand am dansat pe “You can leave your hat on” pentru ca incepusem sa ne dam din haine jos. Si dupa asta nu mi mai aduc aminte de nimic.
Sa revenim la liceu, nu? Marti a fost o zi plina de ras. Profu de mate a stat de vorba toata ora cu un student de al lui care a absovit si n am mai facut ora. Iar la a doua ora ne a facut obesrvatie ca na putut sa se inteleaga cu acel copil. La romana mai bine ii aduceam un papagal ca sa tipe la el nu la noi. Macar am stiut sa raspund fata de alte colege deale mele “minunate”. De la fizica si georafie am chiulit pentru ca adormeam pe banca daca mai ramaneam. Am mers intr un parculet da nu stiu sa spun locatia pentru ca nu cunosc zona. Am ajuns acasa pe la 9 si ceva si mai bine n o faceam. Din camera fratelui meu se auzea cum scartaie patul si de curiozitate am deschis usa sa vad ce face. Era cu Hinata dezbracati facand ceva ce nu vreau so fac prea curand. Am inchis usa fara sa fac zgomot si ma m dus la baie ca sa fac un dus apoi m am dus la mine in camera sa ma schimb de hainele de strada. M am uitat prin caietele de teme si imi era tare lene sa le fac asa ca le am pus inapoi. Stateam pe scaun si ma gandeam la liceu, la baieti si fara sa mi dau seama la Sasuke. Era indiferent, dragut, atragator si tacut. Bine inteles nu asta ti ai dori de la un baiat dar, el are ceva ce e mai presus de asta, ceva ce spre ca voi afla curand. Am lasat sa mi scape printre buze un oftat incet si m am intins in pat invelinduma. Stateam cu mainile sub cap si priveam tavanul visiniu apoi camera se lumina brusc si din nou devein intunecata. M am intors incept cu capul spre fereastra si priveam printre crengile copacului din fata ferestei la stalpu de iluminare de pe strada. Fusese un fulger care a fost urmat imediat de un tunet puternic. Am auzit o pe Hinata tipand si pe Naruto razand. Prostu in loc s o linisteasca el radea. Off…ce n as da sa am si eu pe cineva care sa ma tina in brate cand este o vreme ca asta dincolo de fereastra mea.
Ziua urmatoare a fost plictisitoare, de fapt asa au fost ambele saptamani. Orele au decurs normal nimic interesant. Abea astept sa ma mut si sa am si eu alta activitate inafara sa ma plictisesc la acest liceu superb.



Imi pare rau ca a durat atat si ca pentru doua saptamani am scris asa putin dar, am multe idei desi nu sunt implicate in viata mea. Poate o sa schimb putin ideea acestui fic "minunat".



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.408 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  Simple banalităţi. Amy :3 6 2.814 21-12-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Crazy or lucky - [+18] Nywa 20 26.012 17-12-2011, 01:41 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Simple things Haribo 2 2.596 06-09-2011, 10:33 PM
Ultimul răspuns: Haribo
  Simple cuvinte MooN. 86 33.789 24-07-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: MooN.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 46.814 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Crazy Sex-Crazy Night (thriller-yaoi)18+ Aliss_anime 18 10.157 08-01-2011, 08:46 PM
Ultimul răspuns: Biscu' iz back ^^
  Lord of the Rings - More than friends? [ Yaoi ] Meal. 1 2.969 29-01-2010, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Prietenia [ Ino + Sakura= Best friends 4 ever ] InoLicious 5 5.177 02-01-2010, 04:16 PM
Ultimul răspuns: ~~Plastic~~


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)