Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

Nextul prieteni.. si multumesc ca mi-ati spus ce am gresit si ce nu am gresit .. promit ca de data aceasta o sa imi dau silinta si o sa fac mai bine.. :)
scuzatima stiu ca partea a doua este mai mica .. TT^TT

Capitlui 6 - Adevaratul chip al superstarului. Partea a 2-a

In sala s-a asezat o liniste totala , toti se uitau cu atentie la Kisaki asteptand cu nerabdare ca acesta sa cante. Ochii lui negrii parca te aruncau in abis , privea in jur si incepea
sa zambeasca vazand lumea aceea cum murea de nerabdare. Vixy plictisita invartea pistolul cu degetul aratator , si in acelasi timp se uita la protejatul ei analizandu-l din toate partile.
Ne avand rabdare a strigat in toata sala :

- Canta odata pentru numele Lui Dumnezeu... o sa imbatranesc pe scaunul aceasta, am strigat eu plictisita.
- Nu ma intrerupe , a spus acesta.
- Ce sa intrerup ...ca nici nu canti , toti stau si te admira pentru ce ? am intrebat eu nervoasa.
- Pentru frumusete , asa ca taci , mi-a raspuns acesta fulgerator.

Melodia a inceput sa rasune din gura lui , amutind oamenii care stateau si ascultau cu uimire , vocea lui parca iti patrundea prin piele dandu-ti fiori pe sina spinari. Muzica, ritmul iti intrau prin sange , imbiindu-te sa dansezi. Pana si Vixy ramasese uimita , se uita la el ca si la un om cu totul deosebit, cu o voce nemaiintalnita , putea sa te hiptonizeze , vocea lui angelica se ascundea intr-un trup de demon.
Care numai printr-o privire cu ochii aceea negrii te facea sa tremuri , sa intri in starea de visare .
Dupa ce acesta a terminat de cantat toti au inceput sa-l aplaude pana si Vixy a cedat si a batut din palme doar pentru cateva secunde , pentru ca Kisaki sa nu o observe. Au parasit studioul unde au inregistrat cantecul si s-au indreptat spre sala de antrenamente unde acesta isi lucra corpul.
Era o sala foarte eleganta , cu multe aparate performante , era un loc special facut pentru marii artisti , nimeni altcineva nu avea voie sa paseasca acolo.
Vixy se simtea ca si un oaspete , dar incantata de masinile de sport , a inceput sa se plimbe printre ele admirandu-le , era pasionata de sport. Mereu i-a placut , dar mai mult preferea sportul in aer liber.
In timp ce aceasta admira lucrurile , starul-pop se antrena fara incetare , i se pute-au observa muschi cum se contractau la fiecare rificatura a greutatilor. Atragandu-le pe doamne si domnisoare , starul era plin de energie , stia foarte bine cum sa si-o consume , in acela-si timp acesta avea grije si de silueta lui dar si de sanatate.
Pe un scaun afundat in coltul salii langa oglinzi , o roscata cu parul lung pana la fund prins intr-o parte nu-si putea lua ochii dupa tanarul superstar , care se antrena neincetat. Ochii ei albastrii se miscau in ritmul in care mainile acestuia se miscau , il analiza din cap pana in picioare , umezindu-si buzele uscate cu limba , inima ii batea tare de tot , numai auzindu-i respiratia si inspiratia.
Roscata s-a ridicat incet de pe scaun , pasind cu finete pe parchet apropiindu-se de Kisaki care isi potolea setea cu o sticla rece de apa. Frumoasa cu ochii albastrii i-a atins usor pectoralii lundu-l prin surprindere , acesta si-a intors capul spre ea incepand sa ranjeasca :

- Ce te aduce pe aici , frumoaso ? a intrebat-o acesta pe un ton atragator.
- Hmm... pai am vazut ca te antrenai de unul singur si m-am gandit sa trec ca sa-ti tin companie , a raspuns aceasta razand pervers in timp ce-si rasucea degetul pe pieptul acestuia.
- Si cum de mai ales chiar pe mine ? a intrebat acesta razand punadu-si fruntea pe capul roscatei.
- Pareai incordat si m-am gandit ca poate ai avea nevoie de un masaj bun , a spus aceasta muscandu-si buza de jos.
- Cat de bun... , a raspuns Kisaki ranjind pervers.
- Foarte bun.. , a raspuns aceasta lipindu-si pieptul de pectorali acestuia.

Auzind una ca aceasta starul-pop a acceptat propunerea roscatei , parasind sala si indreptandu-se spre o alta camera izolata de ceilalti. Lasandu-se condus de frumoasa cu ochii albastrii acesta a uitat complet de toti ceilalti si mai ales de garda lui de corp enervanta Vixy. Ajunsi in camera de relaxare , aceasta la invitat pe star sa se intinda pe pat pentru a incepe "masajul".
Pentru inceput aceasta i-a masat cu usurinta spatele ajungand pana la nivelul gatului , de unde si-a apropiat buzele de gatul starului incepand sa-l sarute tandru , simtind cum tanara isi plimba buzele pe tot corpul , Kisaki s-a intors cu fata la ea si a trantit-o pe pat.
Acesta a inceput sa o sarute , jucandu-se cu limba ei asa cum dorea , in timp ce cu mainile ii masa sanii . Roscata ii ceda usor fiind atrasa in abis de ochii negrii care o priveau si de atingerile si saruturile agresive pe care starul nu inceta sa le aplice. Gemete de placere au inceput sa iasa pe gura frumoasei cu ochii albastrii , in timp ce statea deasupra lui Kisaki si se misca dupa cum acesta o coordona.
Dar acest vis minunat a fost intrerupt de catre Vixy care a trantit usa de la camera pe jos , reusind sa ii sperie pe cei doi , aceasta l-a tras de un picior pe star si la tarat dupa ea la masina , deoarece era timpul
sa se indrepte spre casa , fiind ca era aproape ora de culcare :

- Ce crezi ca faci femeie nebuna ? a strigat acesta nervos.
- Nu vreu sa iei vre-o boala cu transmisie sexuala.. , am raspuns eu in timp ce il trageam dupa mine.
- Dar .. cum .. ce ..
- Taci si treci in masina si nu-ti face griji i-am sunat pe mecanici si s-au ocupat ei de motocicleta.
- Dar eram pe punctul...
- Da , da stiu erai pe punctul de a lua o boala grava , l-am intrerupt eu punandu-i mana pe umar.

Odata ajunsi acasa , Kisaki a deschis tare usa de la intrare mergand spre livin asezandu-se fulgerator spre canapeaua neagra , a strigat in gura mare numele gardei sale facandu-i semn sa vina rapid spre el.
Vixy fara sa spuna vreun cuvant s-a indreptat spre acesta. Kisaki a apucat-o de bluza trantind-o pe canapea , si-a apropiat fata de a acestea incepand sa o ia la intrebari :

- De ce mai intrerupt inca odata din aventurile mele ? a spus aceasta nervos.
- Pai ...
- Pai ce ?
- Nu am vrut sa faci vreo boala.. , am spus eu calma.
- Cred ca glumesti , tu ai acelasi motiv de pana acuma ..sau poate ca .. , a spus acesta ranjind.
- Sau poate ce ? am ridicat eu spranceana.
- Esti geloasa , a spus acesta ranjind.
- Pentru ce as fi ... ca nu ma violezi si pe mine ca si pe celelalte sau cum ? Bagati mintile in cap superstarule ...eu nu tanjens dupa atingerile sau saruturile tale , am spus eu razand.
- Mai vedem noi asta papusa , mi-a soptit aceasta la ureche .
- Eu nu sunt papusa ta , ai inteles ... acuma treci la culcare , am strigat eu la el.

Kisaki a refuzat sa se ridice de pe ea si sa asculte ordinul dat , aceasta observand compartamentul starului a incercat sa-l loveasca cu piciorul . Dar din pacate acesta i la prins cu mana intorcand-o cu spatele la el si apasandu-i capul in perna alba ce se afla pe canapea. Vixy nemultumita de pozitia in care satarul a asezat-o a inceput sa strige la el spunandu-i sa ii dea drumu in timp ce se smucea incercand sa iese din stramtoare. Kisaki sub nici o forma nu i-a dat drumu , incepand sa o stranga de maini in asa fel ca aceasta sa ramana intacta.
Folsosindu-se de dinti acesta ia ridicat incet bluza care ii acoperea pielea alba si fina , incepand sa o sarute tandru pe tot spatele . Vixy nu mai suporta niciun minut din ceea ce starul ii facea asa ca s-a ridicat fulgerator aruncandu-l de pe ea , nervoasa l-a apucat de ureche si la tras dupa ea pana cand au ajuns in camera acestuia. L-a aruncat cu dispret pe pat , stingandu-i lumina si trandindu-i usa , satena s-a indreptat spre camera ei dand cu usa. Luminile erau stinse asa ca fara sa se mai dezbrace de haine s-a pus in pat inchizand ochii.
Nu-si putea scoate din minte toate acele sarutari care ii le aplica starul pe spate , simtind cum corpul incepe sa-i tremure , s-a ridicat din pat deschizand usile de la balcon . Luna era deja pe cer impreuna cu stelele mai mici care se reflectau in ochii mari si caprui ai acesteia , a luat o gura mare si adanca de aer in speranta sa se calmeze.
Dupa un minut satena s-a reintors in camera trantindu-se in pat , inainte sa inchida ochii a soptit ceva pe gurta :

- Deci acesta este adevaratul chip al starului : ii place ca toti sa-l asculte , adora sa se joace cu fetele , mereu pervers si increzator in sine , foarte puternic , pe langa toate acestea are o voce splendida
care de ameteste .

Dupa aceste vorbe , Vixy a reusit sa adorma intr-un final lasandu-se prada visarii.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Garda de Corp a Superstaruli [ +18,comedie, romance, actiune] - de hiimera - 14-10-2010, 10:21 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 21.914 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 7.518 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 19.004 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 29.654 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 24.814 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 11.656 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 7.013 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 18.562 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 4.130 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 6.208 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)